Last news in Fakti

7 Януари, 2022 23:09 105 779 124

Хампарцумян: Купонът свършва

  • левон хампарцумян-
  • икономика

Мораториумът и компенсациите са непазарни мерки, просто се купува време, обясни банкерът

Хампарцумян: Купонът свършва - 1
Кадър Bulgaria ON AIR

"Инфлацията расте в целия свят. Тя има негативни и позитивни страни. Тя беше по един или друг начин очаквана в периода, в който доста сериозно се печатаха пари - всички видове облекчения, улеснения и какви ли не програми. Това помогна на света да се стабилизира и да тръгне нагоре. Накрая купонът свършва, идва сметката и някой трябва да плаща. Разбира се, тези, които плащат, са всички участници в икономиката и гражданите", заяви банкерът и председател на Българския форум на бизнес лидерите (БФБЛ) Левон Хампарцумян в предаването "Денят ON AIR".

"Тези, които са с фиксиран доход или с по-малко средства, те ще понесат наой-тежко последствията на инфлацията. Тези, които са икономически активни, за тях има шанс, защото те могат да прехвърлят това поскъпване върху собственото си производство. Ако произвеждат стоки и услуги, които някой иска да купи, те не би трябвало да се притесняват, напротив", обърна внимание той.

Хампарцумян уточни пред Bulgaria ON AIR, че рязкото покачване на енергията идва от решение на бюрократи да заложат на рязко минаване в зелената енергия.

"100% компенсация за бизнеса е безсмислена. Тя не е устойчива. Мораториумът и компенсациите са мерки, които са непазарни. Просто се купува време, докато се анализира ситуацията и да се види как да продължим напред", обясни банкерът.

Той поясни, че ако приемем, че с мораториума купуваме време, той не е грешка. По думите му това е неустойчива мярка, но ако продължи много дълго, ще създаде допълнителни дисбаланси.

"Ние се концентрираме върху следствията на процеси, които текат в света. Светът е в една точка, в която нещата се пренареждат. Много по-важно е ние да го осмислим и да си намерим места в света и в Европа", каза Хампарцумян.

Гостът коментира, че има потенциал при това пренареждане, ние да получим повече във връзка с нашите възможности, ако направим средата удобна за правене на бизнес.

"Ако работодателите очакват някой да им нарисува светлия път към бъдещето, мисля, че ще бъде прекалено. Тук става дума за насърчаване на предприемчивостта, за създаване на една образована работна сила, която е образована както 21 век иска. Тук въпросът е да направим необходимите усилия това, което ни липсва, да го компенсираме. Най-трудно се компенсира човешката сила", добави още банкерът.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 252 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 вижте го

    346 22 Отговор
    Едно от лицата на Сатаната!
  • 2 Снайперист

    199 16 Отговор
    ПАМЕТНИК ЗА ВЕЛИКИЯ ФЮРЕР !

    Коментиран от #17, #109

  • 3 Мария

    314 8 Отговор
    А имало ли е купон? За кого?

    Коментиран от #80

  • 4 Пилотъ

    496 21 Отговор
    Преди години, когато Хампарцумян беше шеф на агенцията по приватизация при управлението на Костов купоните свършиха за много печеливши предприятия, продадени за жълти стотинки. Например авиокомпания "БАЛКАН", Как може да се дава трибуна на един от най-големите разрушители на България? Какъв е тоя в момента?

    Коментиран от #43, #61, #77, #119

  • 5 Hoho Boho

    199 32 Отговор
    Га ядохте кюфтета, заключени по домовете, за да победим пандемията и ви плащаха за това, си траяхте...
    Сега защо ревете, че има инфлация?
  • 6 А бе

    275 15 Отговор
    Левоне,Левоне! До онзи ден беше голям оптимист,а сега - Купонът свърши!?Та кое е вярното?
  • 7 sbs no КОМУНИСТ

    132 5 Отговор
    Хампарцумян: Купонът свършва



    ОЩЕ ЛЕВСКИ Е КАЗАЛ НАВРЕМЕТО ----С ПИЯНИ ХОРА КОМИТЕТ НЕ СТАВА ---И АЗ --ДАНО МИ ПРОСТИ ЩЕ ГО ДОПЪЛНЯ ----/САМО ПАНАИРИ --ПААААНАИРИ /--ДАНО И УВАЖАВАНАТА ОТ МЕН ЛИЛИ ИВАНОВА -НЕ СИ ПОТЪРСИ АВТОРСКИ ПРАВА
  • 8 Шалом

    149 11 Отговор
    Американските университети са мястото, в което руски евреи преподават математика ,икономика и политически науки на бъдещи управници.
  • 9 Абе ,

    261 0 Отговор
    Важното е , че за вас купона никога не свършва ...
  • 10 Потрес

    74 22 Отговор
    Ай стига всякакви малоумници цитирахте горкия Левски....
  • 11 $%^

    214 18 Отговор
    Старият козел в прав текст ви казва,че идва време да плащате сметката на такива като него.Скоро пак лумпенпролетариата ще подскача по площадите и ще клечи по кръстовищата.Ситуацията в момента е такава,че само хиперифлация ще спаси простият народ от ценовият шок и данъчното бреме.Нещо като ситуацията през зимата на 1996/97 година.Тогава който имаше неплатени от месеци и години сметки и данъци или теглени кредити и се усети навреме,успя да изтрие пасивите благодарение на обезценяващата се ежедневно валута.Останалите просто пиха по една студена вода,особенно тези,които държаха пари в банка.Защото пари в банка не се държат.Но българина е едно от малкото животни,което не се учи от грешките си,а ги повтаря с тъпо упорство и предвидима последователност.

    Коментиран от #48

  • 12 ТАЯ ГАДИНА

    255 7 Отговор
    не се нахрани с парите от Външнотърговска банка- УНИКРЕДИТ, сега лапа по 200 бона на месец, За него всяка криза е възможност. За едни сватба, за други брадва
  • 13 МАЛКО Е

    210 9 Отговор
    да ви вземат парите и имотите. Малко е в затвора за 100 г. Крайна мярка спрямо вас крадци и убийци на българския народ. От 9 млн сега сме 6.5 и от щчх 2 млн Ц голи, боси необразовани и крадливи и 1 млн Т. милеещи за Велика Турция

    Коментиран от #68

  • 14 справедлив

    192 9 Отговор
    неуважаеми хъмпръцкомяне само тричане в искъро за теб кръвопиецо
    да краденето свършва и ти требва да стягаш бохчата за сцз чудя се арменците в българия как търпят тоя мошенник да ги излага
  • 15 инфо

    94 19 Отговор
    тоя е и куриера и мата хари на бохор ага чекмеджански
  • 16 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    103 7 Отговор
    КЕВР НЕК мафия мутри кожодери
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Мда

    129 11 Отговор
    Хампарцумян днес: Купонът свършва
    Борисов през Юли 2020 г.: Мазнинката свършва
  • 19 КОЙ

    149 10 Отговор
    Статията е истинският глас на капитализъма където големият изяжда малкият ,а ние искаме социализъм ама няма....

    Коментиран от #21, #102

  • 20 Десен ОН

    146 4 Отговор
    Левоне кажи направо, че това е поредното отупване на брашнения чувал.
  • 21 Другари

    52 39 Отговор

    До коментар #19 от "КОЙ":

    Да живее Българо-съветската дружба....Ура....ура....у раааааааа..........
  • 22 ГруЮ

    56 5 Отговор
    Я, май и Хампарцумян се е начел с Шваб, та му е просветнало.
  • 23 ХХХ

    92 8 Отговор
    Марш в кочината, арменска PORK.
  • 24 още един

    86 20 Отговор
    верен на герб и бб и той е за чичо Ставри
  • 25 КОЕ се

    144 2 Отговор
    пренарежда грабителството на големите богаташи като вас,някъде четох заплатата ви близо 250000лв.месечно,а и повече сигурно вече да богатеете още.Тзи див капитализъм вашия няма наяждане.И таксите пак ще вдигнеш в банката,голям кеф.На едни кирливи 60 евро пенсия от чужбина ти плащам 3 евро на месец,за теглене 5 евро ,като че ли вие сте слугували заради мен,че ще ме цедите мен и колегите толкова.Грозен глобален капитализъм той идва,това е нареждането,дребните човечета да умират,неваксинираните също.

    Коментиран от #60

  • 26 ДААА

    67 16 Отговор
    А през комунизма комунистите казваха - хора искай , пари не искай ! С пари всеки може ! Ние караме хората да ни работят безплатно цял живот задължени от закона за задължителния труд !
  • 27 ДЯДО

    118 4 Отговор
    Левоне никой нете пита нищо за да даваш акъл.ти си човека който направи най високите лихви в светъ.Предполагам че няма българин да не мисли така.
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Левон

    122 0 Отговор
    се изтипосва нещо много често,е тоя бокл-к сигурно влиза в полезрението ни с намерение да мине от шеф на УНИКРЕДИТбанк като шеф на БНБ,иначе защо да се напъва милионерът,а може би вече милиардер.Познава всички игри от времето на КОСТОВ и е върл участник в печелянето.
  • 31 Лично незаинтересован

    107 5 Отговор
    Още си спомням големия бут който беше окачил в центъра на луксозната си кухня ...по черешката на тортата ... и си кълцаше ли кълцаше от него ... Сега кълца нас !!!
  • 32 Лапача

    75 4 Отговор
    се прави на бакалин,харесва му да вади сметката.

    Коментиран от #106

  • 33 Винкело

    83 5 Отговор
    Значи - от една страна имаме бачкери за мизерни мангизи, които жална им майка, щото мангизите свършили. От друга - накипрени някакви "икономически активни", които били пей сърце, щото щели да продават на мизерниците. Ми нали нямали пари да купуват бе, пак ли държавни поръчки и банкери-кожодери?
  • 34 Toto Rino

    64 1 Отговор
    Ти къв си боклук
  • 35 виж ти

    90 4 Отговор
    имало купон пък ний не сме разбрали
  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 Мирко

    139 3 Отговор
    Малко история на този мазен айдук с хари потърските очилца: Завършил химия, през соца работи в Кремиковци. Незнайно поне за мен как попада в борда на директорите на курорта Слънчев Бряг баш когато го приватизират. Разбирайте скалпират срещу рушвети. Авно се е харесал на Иван Костов и хоп шеф на агенцията по приватизация. Там за какво иде реч, чак нямам фантазия. Щом италианците го курдисаха директор на банката си, която между впрочем той им продаде, смятайте! От толкова професионални банкери с образование и стаж, химик за директор си е странно от всякъде. Че и шеф на банковото сдружение беше дълги години химикът? Демек ей тоя убавец редеше лихвите и таксите през кризата 2009-2010 която закопа десетки хиляди фирми тогава в България. И сега тоя пенкелер-шмекер пак оглавява някакво сдружение? Дялън камък ти казвам!
  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 ХАХАХАХАХАХ

    56 2 Отговор
    Купонът е за говедарите, сметката за аборигена ганьо ХАХАХАХАХАХАХАХА
  • 40 Прасчо

    102 2 Отговор
    То това беше и целта на войната срещу вируса. Да се раздуха инфлацията, която да стопи дълговете на задлъжнелия Запад. Ще спечелят кредитните западни милионери, както при нас при Виденовата зима спечелиха кредитните милионери. Всяка една война се води за постигане на икономически цели, а иначе се сочат морални подбуди за войната. И как не се посвениха да жертват живота на старите хора?

    Коментиран от #116

  • 41 Лудката

    47 3 Отговор
    Може някой ден да почнем да плащаме вместо с пари - с животни или с нещо друго или да правим услуга срещу услуга както се е правело навремето, тези които ни управляват просто трябва да си подадат оставките и да вървим към нови избори, това е!
  • 42 Джексон

    23 2 Отговор
    Бла бла бла!...
    Нищо повече!
  • 43 Симпатизант

    33 12 Отговор

    До коментар #4 от "Пилотъ":

    Весело е ,когато хора ,които хал хабер си нямат от приватизация ,икономика и финанси дават мнения.......нещо ,като детска градина.
  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 Behemoth

    18 7 Отговор
    Много умен...и може да готви!

    Коментиран от #57, #58

  • 46 Да,прав е арменеца

    18 7 Отговор
    Имам дребен бизнес в производството и много клиенти и всички негативи ще се прехвърлят върху тях.Но това не ме плаши,аз и досега продавах скъпо.
  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Чочо сан

    30 2 Отговор

    До коментар #11 от "$%^":

    Да но затова такива като него се подсигуриха с валутен борд,а вече и банките са на съвсем друго ниво.Всичко е в €/евро/ по курса на лева.Никаква хиперинфлация не ги бърка.
  • 49 Кислород

    29 0 Отговор
    Химика начерта пътя в кризата.
  • 50 Кислород

    17 0 Отговор
    Химика начерта пътя в кризата.
  • 51 Кислород

    19 1 Отговор
    Химика начерта пътя в кризата.
  • 52 Перо

    54 1 Отговор
    Мутренският химик е пенсионер и се е отдал на интервюта по теми,от които нищо не разбира! Костов го назначи за куфар в приватизираната банка,чрез изнудване на италианците!

    Коментиран от #56

  • 53 БРЦК

    44 2 Отговор
    Разликата между конспирацията и истината е 6 месеца. Зануляванито е цел на банкерите. Банкерите искат на са господари на хората и света. Това е .

    Коментиран от #59

  • 54 1232

    11 6 Отговор
    Накратко казано , яко бачкане може да обърне тенденцията:)
  • 55 Анонимен

    24 14 Отговор
    Много голяма е съпротивата към зелената енергия,но не е далеч денят,когато всички ще ронят кървави сълзи.Тогава ще е късно.Да,тя е по -- скъпа,но внимавайте евтиното ДДС не излезне още по- скъпо.Още преди десетилетия индустриалци казваха,че построяването на пречиствателни съоръжения щяло да им струва още една фабрика и замърсяваха,унищожаваха природата.Резултатите ги виждаме днес.Въпреки това природозащитник стана мръсна дума./ О,ужас! Пречат ни на бизнеса!/
  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 Лила

    3 0 Отговор

    До коментар #45 от "Behemoth":

    Именно,а ти и това не можеш.
  • 59 Анонимен

    8 0 Отговор

    До коментар #53 от "БРЦК":

    И са,така ще бъде.Другото са илюзии.
  • 60 Fool

    49 20 Отговор

    До коментар #25 от "КОЕ се":

    Мисля, че трябва един път за винаги да е ясно. Комунизъм и капитализъм в чист вид няма и двете са утопия. Само има едно много важно уточнение, при комунизмът всички са "равни" и властта е в пролетариата. Реално обаче, не всички имаме един и същи мозъчен капацитет и благодарение на комунизма разни тъпаци бодигарди или партизанини управляват държавата. Затова като имаш умствен багаж и желание да учиш, капитализма ти дава шанс, а като си мързел който работи колкото "да има работа" милееш за комунизма. Комунизма дава възможност глупците да оцелеят.

    Коментиран от #103, #118

  • 61 Uri

    47 5 Отговор

    До коментар #4 от "Пилотъ":

    Тая гнида в момента взема 114 000 месечна заплата !!!

    Коментиран от #76

  • 62 123

    52 1 Отговор
    Този е абсолютен крадец и лъжец доста фирми затри
  • 63 ИСТИНАТА

    37 6 Отговор
    Това ще рече, че трябва СПЕШНО да намерим начин, за ВРЪЩАНЕТО, за ОТНЕМАНЕТО на ОТКРАДНАТОТО!!! Да, като ЗАПОЧНЕМ с ОТКРИВАНЕТО, и ОТВАРЯНЕТО на НОЩНОТО ШКАФЧЕ!!! Нали така, "Другарю" Хампарцумян????
  • 64 Ббб2

    43 0 Отговор
    Решението на бюрократите,да минат рязко на "зелена енергия",също е НЕпазарна мярка!Зелена енергия +зелен сертификат, равно на -зелен фашизъм!
  • 65 Ти да видиш

    26 0 Отговор
    Всяко едно изказване на банкери и политици за икономика са предплатени и подплатени от олигархично спичане.Колкото по е спечени народа,толкова са по пълни джобовете на банкерите и олигархичните обрачи от фирми.Това е факт не оспорим!
  • 66 СНАЙПЕР ЕЛИТ

    33 0 Отговор
    Този заема едно от първите места в личния ми списък
  • 67 Тито

    23 13 Отговор
    За да се оправят нещата трябва приватизация на всички частни фирми и фирмички . Да се национализират в полза на държавата . Както и имущество .Тогава нещата ще се оправят .

    Коментиран от #69

  • 68 Смотан старец (ЦИГАНИН)

    7 9 Отговор

    До коментар #13 от "МАЛКО Е":

    Добре сме колкото по малко толкова по ДОБРЕ НЯМА ДА ИМА ЗАДРЪСТВАНЕ И ЗАМЪРСЯВАНЕ бре дядовата ДА ЖИВЕЕ ВАСИЛ БОЖКОВ НАИ УМНИЯ БЪЛГАРИН НА СВЕТА СПАСИТЕЛЯ НА БЪЛГАРИЯ ПОКЛОН ПРЕД БАЩА МУ КРУМ БОЖКОВ УЧИТЕЛ ПО МАТЕМАТИКА ДА ЖИВЕЕ ВАСИЛ БОЖКОВ
  • 69 Роко Скиавоне

    23 1 Отговор

    До коментар #67 от "Тито":

    Ще стане,само пе ще се купят цели държави и то от частни лица(тези 1%които държат парите на цялата планета) тогава те ще постявят собствени правила за живот в тези държави.Абе ще стане нещо като модела в северна Кореа
  • 70 ???

    31 1 Отговор
    Ех,тъкмо си помислих че Левончо щял да плаща сметката....а то било пак обикновения човек
  • 71 Кочо

    21 0 Отговор
    Ако в световен мащаб станат масови лошите кредити и има законов лимит на лихви и ти вържат ръчичките на бизнеса, песничката ще е др.Скарата до мен плащаше ток 400лв.в момента тока им е 1500лв.Какви перпективи,какво израстване, уво на персонал,пътят до фалита не е дълъг...
  • 72 100

    35 2 Отговор

    До коментар #36 от "Гост":

    В България няма нормален капитализъм и демокрация. Това, което си видял е посткомунистически ченгесарско-мафиотски феодализъм с елементи на капитализма и демокрация.

    Коментиран от #84

  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 Този

    37 1 Отговор
    Е химик, не е банкер. Банкер го направи Костов. И Славчо Христов, Цветелина , Петя , Ицо салфетката и много други" банкери" има в България. Голем смех. Страната на банкерите. Каквито банкерите такива и банките.
  • 75 стоян

    20 0 Отговор
    Този трябва да се скрие и да си харчи парите , а не да предизвиква с прогнози
  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 77 ТИТИ

    24 1 Отговор

    До коментар #4 от "Пилотъ":

    ТОЙ ЗАТОВА ЖИВЕЕ В ПАЛАТ А НИЕ В ПАНЕЛКИ
  • 78 Болярин

    19 0 Отговор
    Скоро ще свърши "цветното филмче" и купона за тротоарните клюкарки, които се припознават за политици ! Търпението на народа е на привършване и " метлата" за не състоятелното е наред !!!
  • 79 Батко

    22 5 Отговор
    Причина за скъпия ток е спирането на АЕЦ Белене който сега щеше да произвежда ток на 70 лв/МВтч което при сегашните цени прави печалба от 10 млрд лв годишно или сваляне на цената на тока наколко пъти.
  • 80 Имаше

    30 4 Отговор

    До коментар #3 от "Мария":

    За всички. Не може да си клатиш краката в някой офис и да взимаш по 2000 Евро да не говорим за другите измислени професии като се снимаш с телефона да ходиш по острови и да мислиш че работиш нещо е свърши се
  • 81 Драгни

    20 0 Отговор
    То арменец да не иска допълнително ядене не съм чувал.
  • 82 Драгни

    12 1 Отговор
    То жилището на бати Пръцко от събиране на капачки е правено,много работлив човек е ....
  • 83 Ало

    27 0 Отговор
    Тоя народен изедник съвети ли дава. Все едно вълка да жали овцете.
  • 84 Не комунде

    10 0 Отговор

    До коментар #72 от "100":

    Ако можех щях да ти дам 1000, за кристално точното определение за тези които ни пият кръвта.
  • 85 Митев

    14 1 Отговор
    Който мине в сивата икономика ще остане,да му мисли държавата това разбрах от думите на сатаната Хампарцумян.....
  • 86 Qqqq

    22 2 Отговор
    Прочетете Червения , Синия и Зеления Марс. Поредицата на Ким Стенли Робинсън. Лично според мен ще избухне трета световна. В този конфликт ще воюват и ще има две страни. Но това няма да бъде САЩ срещу Русия или Китай срещу САЩ и съответно останалите държави по света да изберат една от двете страни в конфликта и да оформят пактове и съюзи като през първите две световни войни. Не. Ще воюват най - простичко казано богатите срещу бедните , защото бедните ще въстават срещу терора на богатите които все повече ще се опитват да ги контролират и експлоатират.
  • 87 Qqqq

    13 1 Отговор
    Тъй като бедните са повече от богатите , но нямат ресурс и възможности като тях , поради което те значително ще превъзхождат технически , а и организации като НАТО и ООН ще бъдат винаги на тяхна страна , защото са финансирани от тях , тази война ще се изразява във серия от мащабни партизански войни , като тези конфликти ще избухват изневиделица и внезапно в различни точки по света. Веднага ви давам пример с това , което стана преди броени дни в Казахстан. Само , че ще бъде по мащабно и с повече жертви. Това сега е едва началото , нещо като малка прелюдия. Такава прелюдия е и зачестяването на терористичните , което започна още от края на миналия век , за да се стигне до 11 септември 2001 и до последващите атентати във Франция и Германия.
  • 88 Родолюб

    17 0 Отговор
    Куполът продължава за банкерите , защото те си компенсират заплатите от нашите пари
  • 89 Qqqq

    3 0 Отговор
    Като основна причина за това се изтъква влиянието на радикалния ислям , който прокарва своите идеи за свещен джихат. Това не е вярно. Ако всичко е действително толкова розово прекрасно тези ислямски екстремисти нямаше да имат никакви последователи. Такъв избор правят отчаяни и онеправдани хора , които усещат , че са били измамени , излъгани и използвани и след това захвърли по някакъв начин от Запада или другите големи сили от изтока , като Руси и Китай , а именно те са , ако може така да се изразя , свърталища или обиталища на богатите , защото ако ти искаш да размениш , част от парите ти за власт (контрол и влияние) над масите и по този начин да затвориш кръга, като тази власт и влияние в последствие ти донесе още по - големи печалби , е логично да отидеш при тези , които в момента са най - силни. За това на хората им се струва , че определени ключови събития от историята са манипулирани и зад това стоят разни Масони , илюминати , рептили или сороси. Всъщност това става спонтанно. Богатите виреят и се развиват в по могъщите нации , защото по този начин могат да разгърнат потенциала си. Те никога няма да започнат от България или Северна Македония.
  • 90 ВЕЧНИЯТ ПАРАЗИТ БЕЗ ИКОНОМИЧЕСКО

    21 0 Отговор
    ОБРАЗОВАНИЕ ПАК РЪСИ ПРОСТОТИИ - ВТЪЛПИЛ СИ Е ЧЕ НИЕ СМЕ МУ ПРОСТИ РОБИ ............. ТАКА МИСЛЯТ АРМЕНЦИ И ЕВРЕИ ОЩЕ КАТО СЕ РОДЯТ И Е ПРАВ ЧЕ СМЕ ПРОСТИ ЩОМ ГИ ХРАНТУТИМ И НЕ ГИ ГОНИМ !
  • 91 ганю

    18 3 Отговор
    Трябва всичко да си е българско
    от енергетика до суровини иначе ще ходите да просите тук там
    това не опазихте след Бай ви Тошо
    а дотогава всичко беше родно а сега сте зависими
    с други думи Буратини
  • 92 Наглеца Левон!!

    22 2 Отговор
    След промени с Прокуратурата, този Крадец, трябва да бъде съден и да отиде в Затвора!! Наклец, та Наглец!!
  • 93 Оня

    10 0 Отговор
    Какъв купон бе?
  • 94 УюУеФ

    7 0 Отговор
    Бастун!
  • 95 Emilio

    11 1 Отговор
    Права е Баба Ванга: "2022г. ще има пир по време на чума".
  • 96 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 97 Бунтата

    24 0 Отговор
    Този и Костов,трябва да бъдат обесени насред София!!!!
  • 98 Мазник

    20 0 Отговор
    Нещо за приватизацията да кажеш, гнусно човече? Колко човешки съдби съсипахте с Костов и сие?
  • 99 Azzzzzzzzz

    5 0 Отговор
    Всички банкири - да ВЕПМ
  • 100 Левун

    10 5 Отговор
    И тоя ,заедно с тиквун е за при бай Ставри
  • 101 Десньон

    16 0 Отговор
    Хвърципръцкумян морен вода не е пил. Все от инфлацията и от кръвчицата на хората преживява! Ще има видов ден и за него!
  • 102 Капка

    7 1 Отговор

    До коментар #19 от "КОЙ":

    Империализъм
  • 103 Капка

    9 1 Отговор

    До коментар #60 от "Fool":

    Дава ти шанс???Да бъдеш алчен и ненаситен и да гледаш на работниците като на слуги??Да ги експлотираш ...Това ли е Трабва да има Мярка
    И когато съдбата ти фрасне шамар почваш да ревеш Защо Сам си го постилаш ....
  • 104 САТЪРА НА ХАНА

    11 3 Отговор
    МДАА САМО БЪЛГАРСКА РАБОНИЧЕСКО -СЕЛСКА ЧЕРВЕНА АРМИЯ МОЖЕ ДА ИЗЧИСТИ ОПГ КОЯТО УНИЩОЖИ БЪЛГАРИЯ ОТ 9.5 МИЛИОНА ДО 6.5 МИЛИОНА
  • 105 хохо

    11 1 Отговор
    Тоя не е казвал никога нищо свястно. Даже и простотиите не са негови, а ги чул или прочел из чуждите медии
  • 106 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 107 Даааа

    7 3 Отговор
    Дойде Четворната коалиция, и купонът свърши. Много ясно!
  • 108 Бивш гербаджия

    10 4 Отговор
    Този нагаждач Aраменск амутра крадлива. Участник в разсипването на държавата.
  • 109 за какво ще му правиш паметник

    2 6 Отговор

    До коментар #2 от "Снайперист":

    затова че заби България през всв,че заради тях бяхме бомбандирани от съюзниците.За това че и през двате войни като съюзници на швабите губим територии и плащаме репарации.Ти който си написал това и всички тия които са ти сложили плюс или сте много невежи или сте фашисти.А както знаете в България фашизма се преследва от закона.Нещастници

    Коментиран от #115

  • 110 Бодак

    6 5 Отговор
    И кой да инвестира у нас ? Кой би инвестирал в старна напълно завиосима от САЩ и политика напълно съгласувана със САЩ - кой взема насериозно държавници без гръбнак ( мекотели). Дори някои американски щати смеят да се опълчват на безумни решения от Белия дом, Ние 16 република не станахме, но усещането че сме 51-я американски щат е потресаващо.
    Външната ни министърка тръгна да взема страна в спора с Литва и Китай. Повечето страни не искат да се карат с Китай, нашто поредно външно недоразумение скача на Китай. В Гърция, Турция и Сърбия валят китайски инвестиции, У нас го караме на евроатлантически ценности и бисерни атлантически изпълнения на Външната ни министърка.
    Вучии обяви смело, че станата ще другарува с Китай и Русия - ето така се привличат инвестиции и създават приятелства.
    А политмалоумни министри като в Литва и България показват как се отблъскват инвестиции и си правиш врагове от Велики сили в изгода на Великата сила САЩ.
    Даже и не вдява, Външното ни недоразумение, че Германските политици са най-големите хитреци в историята. Заблудата я владеят яко. На всеослушание, за ширпотреба, говорят едно, а под масата се договарят за съвсем друго. ( Това го владеят повечето велики сили, но Германия е една от най-добрите,. Съперничи и само световния интригант -- Англия. Германия засилва връзките си с Китай, а ползва шматки като нашта външна министгърка и тия от Литва да хвърля прах в очите на САЩ, че Европа скача на Китай.
  • 111 vasik atanasova

    7 1 Отговор
    да този е крадец
  • 112 Еееех

    8 0 Отговор
    Пак ние ще плащаме. Този нищо няма да плати, той само взима.
  • 113 Веско

    10 0 Отговор
    Да каже защо при такава голяма печалба за банката от 22ра премахват бонусите за служителите, а тоя мухльо взима 48000 лв. на месец
  • 114 НЕ СЪМ ВИЖДАЛ ЕВРЕИН И АРМЕНЕЦ

    6 1 Отговор
    ДА РАБОТЯТ - ТЕ СА СЪС СИНЯ КРЪВ ПОРАДИ НИСКА САТУРАЦИЯ ! ЗАТОВА СА ПИСНАЛИ И НА ГЕРМАНЦИ И НА ТУРЦИ !
  • 115 Оня

    3 1 Отговор

    До коментар #109 от "за какво ще му правиш паметник":

    Така трябва да е и с комунизЪма , HeщаcтHик !
  • 116 Инсайдър

    2 0 Отговор

    До коментар #40 от "Прасчо":

    На касапина в кланицата жал ли му е за говедата.За тях ние не сме хора,а гои(добитък)
  • 117 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 118 Инсайдър

    3 0 Отговор

    До коментар #60 от "Fool":

    Да бе ,защото сега глупаци и марионетки не оцеляват."Тъпото","Мозъка" "Б.Ръбъл" и др.знайни и незнайни управляващи с красноречиви прякори. Комунизма и капитализма са братчета ,а бащата живее в Лондонското сити,а майката на Уолстрийт.Вуйчо им е Мордехай Леви(Карл Маркс).Прочетете го за да сте наясно какво ни чака
  • 119 Боцко

    2 0 Отговор

    До коментар #4 от "Пилотъ":

    Какво е абсурд ? Върви по улицата евреин и хвърля пари зад гърба си. След него арменец ги събира от земята и тича да му ги върне.
  • 120 Дядо Мраз

    2 0 Отговор
    И защо да вярвам на този бандит! Този е един от грабителите на майка България! Дано скоро има народен съд и публично линчуване на българоубийците!!!
  • 121 Пантуди

    1 0 Отговор
    Искахте капитализъм - получихте капитализъм! Честито! Така ще бъде до безкрайност! Ако някой мисли че нещо в световен план ще се промени да се гръмне та да не се мъчи!
  • 122 интерес

    1 0 Отговор
    Тези, които са с фиксиран доход или с по-малко средства, те ще понесат наой-тежко последствията ....Ако произвеждат стоки и услуги, които някой иска да купи, те не би трябвало да се притесняват,- та при липса на средства при плебейте как ще иска някой да купи нещо по различно от хляб и да си плати евентуално сметките тарикате а?????? Пълни глупости за масите ръсиш!!!!
  • 123 кочо

    0 0 Отговор
    Съгласен, купонът свърши
  • 124 Костакис

    0 0 Отговор
    Другия национален предател и душманин!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове