Last news in Fakti

10 Януари, 2022 09:27 1 175 18

Директорът на онкологията: Кражбите могат да застрашат живота на хората

  • онкология-
  • кражби

По думите му крадецът може да повреди някоя апаратура и по този начин да застраши живота на пациентите с действията си

Директорът на онкологията: Кражбите могат да застрашат живота на хората - 1
Илюстративна снимка, БГНЕС

„Кражбите в болницата могат да застрашат живота на хората“, каза пред бТВ директорът на УСБАЛ по онкология д-р Стефан Константинов.

През последната година онкологията е обирана четири път, като се предполага, че става въпрос за един и същи крадец. Обикновено взима лични вещи и дребни суми пари. „Това е емблематична наглост и безочие“, каза Константинов.

По думите му крадецът може да повреди някоя апаратура и по този начин да застраши живота на пациентите с действията си. Може да унищожи и документи.

„Полицията работи по тези случаи, предоставили сме им всички важни записи“, каза Константинов.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 въпросче

    7 0 Отговор
    Камери и охрана няма ли в тия онкологии,бре хора? Откъде се вмъкнал този крадец?
  • 2 ДОНЧО

    13 2 Отговор
    ТЕ КРАЖБИТЕ БЕЗ ВЪТРЕШЕН ЧОВЕК КАТО ТЕБ НЯМА КАК ДА СЕ СЛУЧАТ.
  • 3 Пич

    11 1 Отговор
    А бе , онзи... Ама най големите крадци по болниците сте вие бе... Мафията с бели престилки...!!! Затова здравеопазването не върви на никъде...!!! А като знаете , че кражбите застрашават живота и здравето на хората , защо крадете...!!!??? Що за хора сте...!!!???
  • 4 ежко БЕЖКО

    4 0 Отговор
    А за кражбите и рекета на ШАЙКАТА , както нарекоха ГЕРБ ? За парите теглени в сакове от банката ? За милионите данъци на Божков ? За кюлчетата и пачките евро на шкафчето ? За европроектите ? За санирането ? За пътища , които пропадат месец след като са направени ? ЗА ТЕЗИ КРАЖБИ КАЖЕТЕ ?
  • 5 Хопалаа

    6 0 Отговор
    Прав е човека, гледайте само каква кражба:
    "Колумбийската служба за борба с наркотрафика задържа един тон кокаин, който е бил предназначен за България"


    Кога българската полиция е хващала един тон кокаин, предназначен за България?

    Коментиран от #9

  • 6 майстор

    4 0 Отговор
    Не са само санирането и пътищата. Толкова пейки,които насложиха пред блокове и по площадки,вече са с изпопадали дъски. Някой е купил стари и изгнили дъсчени летви за стотинки,боядисал ги е с кафява боя и е прибрал милионите левове от сделката. Същата работа е и с плочките по тротоарите,които вече се изтъркаха и изпочупиха. Далаверите са важни,а не работата да е наред.
  • 7 Камери навсякъде !

    3 1 Отговор
    В кой век живее този плъх ?! В средновековието ли ?!
  • 8 gggw

    0 2 Отговор
    посегагелство срещу болница и лекари трябва да бъде с двойна тежест... новите депутати спят... мвр спи... хайде започвайте да работите

    Коментиран от #11

  • 9 И. Иванов

    0 1 Отговор

    До коментар #5 от "Хопалаа":

    Има проста причина - българската полиция е в България. Как да задържи пратка в Колумбия, "предназначена" за някъде.
  • 10 ГЕРБ=ДПС=ВМРО

    4 1 Отговор
    Как пък не се намери един журналист да прочете финансовият отчет на онкологичната болница и да ни информира какви са разходите на тази болница за "ОХРАНА" И коя е ОХРАНИТЕЛНАТА ФИРМА на болницата, в която крадците се чувстват като у дома си. Как пък не се намери един журналист да провери дали директора на болницата, не е шуробаджанак със собственика на охраняващата я фирма.
  • 11 ГЕРБ=ДПС=ВМРО

    2 1 Отговор

    До коментар #8 от "gggw":

    "посегагелство срещу болница и лекари трябва да бъде с двойна тежест..." Грях ли е да се открадне от крадец? Грях ли е, ако си гладен и откраднеш за да си купиш хляб? Този кокошкар не е ограбил болницата, а лекарите. Сградата, апаратурата ... всичко си е на мястото, само парите дз закуска и обяд на лекарите ги нама. Очаквам скоро да покажат по ТВ как Каскета му слага белезници на този кокошкар. Каскетатурата единствено кокошкарите хваща. Що ТЕЦ-ве, хотели, декари земя, гори, сгради на болници, училища, фабрики ... се приватизипаха(откраднаха), що държавни договори за неизгодни(корупционни) обществени поръчки "изчезнаха" и не могат да се намерят, що сакове с милиони левове изчезнаха в нечии властимащи джобове. А каскетатурата никой от едрите риби не е хванала, нито е намерила откраднатите милиони, нито пък е върнала на държавата сградите на болниците, училищата, хотели ...

    Коментиран от #13

  • 12 Пенсионер

    2 1 Отговор
    Абе не се притеснявайте, крадете си на воля... Ние все някак ще оцелеем, имаме дългогодишен опит в това...
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 gggw

    1 1 Отговор
    толкова ниско сте паднали да защитавате крадец от болница

    Коментиран от #17

  • 15 дрфт

    0 0 Отговор
    Как така някой ще тараши болница? Нали там са охранителите?! Прокуратурата е в болницата! Тя казва на лекарите кого да лекуват и на кого да отказват лечение. Лекарите са заедно с мракобесната прокуратура. Превърнали са болниците в наказателни институции. А за дееца в онкоболницата, дето го разнасят по медиите, сякаш е обрал държавния трезор- 100% е вътрешен човек.
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 има разлика

    0 0 Отговор

    До коментар #14 от "gggw":

    Не е низко да защитаваш крадец от болница на фона на това, което се върши в болниците от лекари, директори и пр с години. Крадецът вика: "Дръжте крадеца!".
  • 18 дрфт

    0 0 Отговор

    До коментар #16 от "gggw":

    И с болници, и с лекари пак мрем или развиваме трайни увреждания. Скоро ходил ли си по болници, размотавали ли са те от кабинет на кабинет, без диагноза, без лечение, само да ти прибират направленията?
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове