Last news in Fakti

12 Януари, 2022 17:05 4 170 88

Костадинов: Никъде не се вижда името на Минчев върху теста, който е публикувал

  • костадин костадинов-
  • тест-
  • никола минчев-
  • въпроси

За мен въпросите след показания от Минчев тест станаха още повече, пише лидерът на "Възраждане" 

Костадинов: Никъде не се вижда името на Минчев върху теста, който е публикувал - 1
Снимка: БГНЕС

Лидерът на "Възраждане" Костадин Костадинов написа във „Фейсбук“, че е поискал от председателя на Народното събрание да предостави публично своя положителен тест за наличие на COVID-19 и той го е направил, но две неща го притесняват.

"Никъде не се вижда името на човека, комуто е правен този тест. В горния ляв ъгъл е поместен час. Ако това е часът на направата на теста, то той показва 9:57. Това значи, че Минчев го е направил сутринта на 10 януари, разбрал е, че е болен (ако приемем, че показаният тест е негов), и след това е отишъл на КСНС, знаейки какво ще последва", написа във "Фейсбук" Костадинов, цитиран от bTV.

"За мен въпросите след показания от Минчев тест станаха още повече. За сравнение показвам моя тест от вчера, за да стане ясно как изглежда един истински лабораторен документ. Когато моят домашен арест, наречен карантина, свърши, ще му задам тези въпроси лично и публично. Надявам се тогава да изясним всички неясноти. А иначе да е жив и здрав човека, както и близките му. В понеделник му нямаше нищо, сигурен съм, че и сега е така", написа още лидерът на "Възраждане"


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 58 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 И аз вчера

    35 54 Отговор
    не видях никакво име на публикувания във Факти тест на Костадинов.

    Коментиран от #14

  • 2 ссссс

    51 72 Отговор
    Костадинов и ти си един страхливец. Защо не излезе на протеста, нали си направи тест и се оказа отрицателен. Ама бил карантиниран и го е страх да излезе, за да не го глобят...освен това имаш имунитет като депутат. Какъв лидер си щом спазваш стриктно безумията срещу които протестираш?

    Коментиран от #15, #24, #25, #27

  • 3 📌🇧🇬

    40 22 Отговор
    📌🇧🇬На гърбът на всеки Жандармерист, трябва да има опознавателен/персонален номер, заграден в правоъгълник, този О/П трябва да може да бъде разчетен от 25 метра!🇧🇬 Кирил Петков, Рашков, Жандармерията, Румен Радев, Маринов, къде са отличителните “знаци/номера” на Жандармерията при днешният Протест на ПП Възраждане?📌 Едно се говори за да се вземе власта, следва все така тактиката на Жандармерията без отличителни/опознавателни, персонални номера при протести и сблъсъци.📌🇧🇬Не съм за протестът на ПП Възраждане, но съм за тяхното право да протестират.🇧🇬 Къде са прословутите промени в Жандармерията от протестите на 2020 ?
  • 4 Майна

    64 41 Отговор
    Пътят е РАЗОБЛИЧАВАМЕ НА ЛЪЖИТЕ , МАНИПУЛАЦИЯ.ЯТА И ГАВРАТА С БЪЛГАРИТЕ !!! БРАВО, КОСТАДИНОВ!!!
  • 5 ИСТИНАТА

    40 47 Отговор
    Голям напън беше последните два месеца – проглушиха ушите на българите, как на 12 януари щели да дойдат 50 хиляди и да влязат в Народното събрание, ако не падне зеленият сертификат.

    Нито падна зеленият сертификат, напротив, гласуваха да е задължителен за всички, които влизат в Парламента, а от обещаните 50 000, на площада видяхме около 2000. Но най-важното е, че там не видяхме Костадин Костадинов, когото през последните месеци го наричат новия “Новият Волен”. С две думи – водач на народа, какъвто не са виждали досега, – така поне прочетох в социалните мрежи. Даже с Ботев и Левски го сравняват.

    За Левски и Ботев не мога да говоря, те са национални герои. За Волен – мога. Защото, това съм аз. С 20-30 годишен стаж в обществената работа и с толкова много сблъсъци с властта, която и да е тя, за които не могат да сънуват хората от поколението на Костадин.

    Той е по-млад от мен и съм му давал съвети . Не се вслуша в тях. Негова работа. Само че лидерството означава смелост.

    Аз не бих си останал в къщи, ако съм свикал хора на площада, защото съм “карантиниран”. Щях да изляза и да поведа тия, които съм призовал, защото те чакат именно мен, а не заместникът ми да говори пред тях. Пък ако ще да ме глобят или арестуват, и двете мерки са ми ги прилагали.

    И тук тънката, но всъщност много дебела разлика между мен и Костадин.

    Не, не е новият Волен, защото Волен щеше да е на площада, а не от вкъщи да скандира “Да живее България!”, като Костадин или като др

    Коментиран от #8

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Костя

    46 44 Отговор
    Ти мизернико прост кой те тебе прати в парламента панаир да правите
    Абе няма страшно другият път едва ли ще минеш 4%

    Коментиран от #45

  • 8 ИСТИНАТА

    30 31 Отговор

    До коментар #5 от "ИСТИНАТА":

    Не, не е новият Волен, защото Волен щеше да е на площада, а не от вкъщи да скандира “Да живее България!”, като Костадин или като другаря Георги Димитров, който бягайки във Виена след Септемврийското въстанише през 1923 г. казал от границата на умиращите жертви тук: “Горе главата, славни борци!”

    Да си лидер не означава да ходиш по телевизии и да говориш като навит с пружинка, да си лидер означава да си най-отпред, когато има битка. Аз винаги съм го правил. За Костадин не е е сигурно. Затова моля пишещите във Фб да на наричат Костадин “новия Волен”, просто защото е далеч от това сравнение.

    Волен Сидеров

    Коментиран от #30

  • 9 Майна

    51 36 Отговор
    Браво на БЪЛГАРИТЕ, КОИТО ПОДКРЕПИХА ПРОТЕСТА СРЕЩУ ПОГАЗВАНЕ НА ГРАЖДАНСКИТЕ ИМ ПРАВА С ТОВА ПРИНУДИТЕЛНО ,,ВАКСАНЕ,, !!!

    Коментиран от #13

  • 10 Ицо

    33 32 Отговор
    Достоен заместник на Сидеров изкукал тотално
  • 11 Ицо Вица

    37 37 Отговор
    Голяма излагация, Копейкин вкъщи, а структури на ГЕРБ му плащат автобусите.

    Коментиран от #46

  • 12 XYZ

    32 38 Отговор
    Костадинов, ти си провал! Какво си мислиш, че си герой? Кого спасяваш и от какво го спасяваш? Голяма завист те гризе, натрупана от години! Амбиция за власт, за доказване - истинска патология! Вреден си за България, не колкото Борисов, но тепърва ще ти сърбаме попарата! Готов си да разболееш хората, но да докажеш колко си велик! Дано се опомнят тези, които те подкрепят и дано не платят с живота си!

    Коментиран от #21

  • 13 ами не не задължително

    9 10 Отговор

    До коментар #9 от "Майна":

    защо лъжеш ?
  • 14 Който не вярва,

    26 5 Отговор

    До коментар #1 от "И аз вчера":

    да отвори статията от вчера и да разгледа снимката на теста. Има дата, час и печат. Обаче няма нито едно име.
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 продажник

    25 27 Отговор
    Костя е заменил рублите с евра от шкафа на Боко.
    Костя Еврото.
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Твоят

    15 14 Отговор
    антигенен тест , дори не е и PCR и при инкубационен период от 5 - 6 дни няма НИКАКВА СТОЙНОСТ ! Както и перманентните ти постановки !
  • 19 Бойко

    17 16 Отговор
    След два месеца се връщам на бял джип Тойота Ленд Круисър.
  • 20 Майна

    28 21 Отговор
    Всеки свободолюбив и достоен ЧОВЕК ,ТРЯБВА ДА ОТСТОЯВА ПРАВАТА СИ ,ЗАЛОЖЕНИ В КОНСТИТУЦИЯТА!!! Срамно е,че само ВЪЗРАЖДАНЕ като партия имат куража да се ОПЪЛЧАТ НА ТОЗИ ДЕМОЦИТ!!! БРАВО, ВЪЗРАЖДАНЕ!!
  • 21 И аз това си мислих

    21 17 Отговор

    До коментар #12 от "XYZ":

    Имаше десетки автобуси от цялата страна това да вкараш толкова много хора в разгара на новата вълна да пътуват с часове , повечео са хора над 40 и 50 години ...

    Коментиран от #74

  • 22 Гнило

    18 20 Отговор
    мекере,за колко милиона се продаде ,да съботираш държавността?????И тия ,които те подкрепят не виждат ли ,че си неконтролируем и заради мераците си ги будна на барикада,където да пострадат.Болен мозък.
  • 23 asd

    17 14 Отговор
    Хайде при Гуцанов за още къщи по 5 лева, слабоумен ДуПеСер!
    Хахахахах
  • 24 🇧🇬БАЙ Х@Й‼

    11 17 Отговор

    До коментар #2 от "ссссс":

    🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬При неспазване на карантина при пандемия със смъртни случаи се предвижда затвор до 10 години и глоба от 10 до 50 хиляди лева.‼️‼️‼️‼️‼️
  • 25 🇧🇬БАЙ Х@Й‼

    3 6 Отговор

    До коментар #2 от "ссссс":

    Пишеш БЕЗ ДА ЗНАЕШ или знаеш , но нарочно ❓❓❓❓❓❓❓❓❓❓❓❓❓❓❓
  • 26 Джокович

    19 7 Отговор
    Не на ковид принудите
  • 27 🇧🇬БАЙ Х@Й‼

    13 10 Отговор

    До коментар #2 от "ссссс":

    За твое сведение , имунитетът ще му бъде отнет ТОЧНО ЗА ПЕТ МИНУТИ ‼️

    Коментиран от #35

  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Чичо

    11 3 Отговор
    Референдум за натю и може и за ЕС на зелените коли и зеления ток
  • 30 .....

    8 16 Отговор

    До коментар #8 от "ИСТИНАТА":

    волен е Левски
    Копейкин е Че

    Само дето и двамата ги е стах да излязат сред хората на улицата
  • 31 Майна

    13 11 Отговор
    Искам да ПОПИТАМ БОЙКО РАШКОВ И ТОЙ ШИ ЩЕ ДОПУСНЕ КАТО ПРЕСТЪПНИЯ СИ АДАШ ПОЛИЦАИТЕ ДА БИЯТ БЪЛГАРИТЕ????? ДА ОТГОВОРИ!!!! ЗАЩОТО ТОВА Е НАЧАЛОТО ,АКО НЕ БЪДЕ ЗАЧЕТЕНА ВОЛЯТА НА ХОРАТА!

    Коментиран от #43, #70

  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Джок Съдбата

    10 17 Отговор
    Веднъж Волен Сидеров да каже нещо умно:

    "Аз не бих си останал в къщи, ако съм свикал хора на площада, защото съм "карантиниран". Щях да изляза и да поведа тия, които съм призовал, защото те чакат именно мен, а не заместникът ми да говори пред тях. Пък ако ще да ме глобят или арестуват, и двете мерки са ми ги прилагали"

    Коментиран от #44

  • 34 Всички

    18 11 Отговор
    Се съмняваме че Минчев е бил болен. Това е някакъв политически covid неговото
  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 РЕСПЕКТ

    12 10 Отговор
    Към всички истински и свободни българи ,които защитиха 85-90 проц от българите,противници на тоя фашизъм. С парите които плащат пландемиците на тролове и пропагандисти можеха да ги дадат за здравеопазване.
  • 38 Бамбука

    15 8 Отговор
    Платените "патриоти" са истинските врагове на българския народ. Съвременен "патриот" - човек никога не създал нищо в професионална и духовна сфера. "Патриоти" на хранилка на чужд държава, борещи се за интересите на чужда държава, с една дума мекерета.
  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Тоя

    12 13 Отговор
    "герой" и той от вкъщи се пъчи.Ясно колко си смел?Само искаш субсидии,които видяхме в репортажа на Васил Иванов отиват само за лично облагодетелстване.Новия нарцис и Толуп си ти.А тия дето днеска ОПГ ГЕРБ им плаща масрафите са се полъгали нещо хората.Ще те разберат,тя въшката излиза бързо на челото при такива психопати.
  • 41 мислещ

    14 11 Отговор
    Наистина са брутални неграмотни всички кирчовци, направо надминават и тиквите. Един фалшификат не могат да спретнат като хората. Дори часа са забравили да нагласят.

    Коментиран от #83

  • 42 Друга тема

    4 4 Отговор
    Континентът Европа не е добре, трябва да се оправи и да е добре за всички хора от всички "племена" !
  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Ама само го е казал

    8 4 Отговор

    До коментар #33 от "Джок Съдбата":

    А преди два месеца,след като го напънаха но бой на Витошка се криеше зад жена си.Тя нали е по-едра от него
  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 Пацо Вица

    11 13 Отговор

    До коментар #11 от "Ицо Вица":

    Голяма излагация...!Копейкин в къщи, а депутатите му уж антиваксъри,а набодени доброволно с ваксина...
  • 47 Костадинов в Момента е като куче, което

    10 10 Отговор
    Си гони Упашката дае захапе!! Върти се в кръг ие гони!!!
  • 48 🇧🇬БАЙ Х@Й‼

    3 3 Отговор

    До коментар #35 от "Какво значи тук някаква си личност":

    Нямаше да измине и 100 метра на улицата !

    Коментиран от #65

  • 49 Нане

    4 4 Отговор
    мнооо тъпо парче
  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 Фаро

    6 3 Отговор
    Ама как?Нима има човек,който наистина да вярва,че тези в парламента ще станат честни?Ще си набият експерименталките и бустерите при положение,че вземат по 10 бона заплата имат бизнеси и управляват 7 милиона глави добитък.Може да изглеждат луди,но не са
  • 53 Само

    10 7 Отговор
    Възраждане !
  • 54 Нали е

    5 6 Отговор

    До коментар #51 от "ОК!":

    в карантина , ти да не си проспал последните 24 часа?
  • 55 Притча

    9 13 Отговор
    КУ стадин КУ стадинов да вземе да прочете романа на Достоевски " Иди.. от"!

    Коментиран от #59

  • 56 дядото

    8 7 Отговор
    много си смел.но нещо те нямаше преди 2 г. когато .б.борисов затвори с полицейски кордони населените места и страната.тогава да бе повел народ на протести,за да имаш право и днес.но и ти си като останалите неофашисти в страната

    Коментиран от #58

  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 какви

    2 5 Отговор

    До коментар #56 от "дядото":

    неофашисти ти се привиждат дядка,тия дето насилват за "ваксините" ли?
  • 59 Няма какво да го чете...!

    5 6 Отговор

    До коментар #55 от "Притча":

    Достатъчно е,че се гледа всяка сутрин в огледалото...и там е изписано името на същият този роман...
  • 60 Само

    4 5 Отговор

    До коментар #57 от "И когато се събудиш...!":

    Възраждане!

    Коментиран от #63

  • 61 истината

    8 9 Отговор
    Копейкин и измислената му жалка партийка, крепяща се върху страховете на българите, саботира новата власт, която едва сега започва рабата. Дайте шанс на новите да направят Бюджет 2022, днес се работи върху него и върху други важни за страната проблеми, те ми тръгнали да се правят на "революционери" и щурмуват народното събрание. Жалки сабатьори!
  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 мдаа

    10 9 Отговор

    До коментар #60 от "Само":

    Неадекватни лумпени са от Възраждане.

    Коментиран от #71

  • 64 Бойко връщай се вече да ни спасяваш

    6 13 Отговор
    В страната цари здравен хаос, Инфлацията е над 10%,цените на ток, парно и вода хвърчат в небесата.. Няма и две седмици от измамата и Изчегъртването на "Продължаваме промяната" от недоволството на народа вече започва да набира скорост...!!!!
  • 65 Що?

    0 6 Отговор

    До коментар #48 от "🇧🇬БАЙ Х@Й‼":

    Нали е възрожденец.Смелчага.
  • 66 Фаро

    8 4 Отговор
    Ама еди кой се пъчи в медиите,как се бил ваксинирал с тройка и семейството ваксинирал и родата.Хора,тия ни правят на пълни глупаци.Като бизнесмен средна категория познавам много хора и ви гарантирам,че няма толкова наивни в бизнеса.На всички зелените сертификати са от фалшиво боцкане и моя също.Помислете с главите си робски,че вашия шеф не е овца,колкото и некадърен и прост
  • 67 Фин

    5 4 Отговор
    тъпунгер
  • 68 Боли ме шнура

    8 8 Отговор
    На Копейкин, въобще не му дреме за никакви сартификати, просто си пачкира присъствието в парламента.
  • 69 Уйке

    10 11 Отговор
    Костадинов не трябва да бъде под карантина в къщи временно, а в постоянна изолация в болницата на д-р Ц. Гълъбова! Там заедно с парламентарната група на Възраждане трябва да бъдат под наблюдение и Сидеров, Симеонов, Борисов и КО. Там е мястото където всеки може да се прави на Наполеон, Хитлер, Сталин, а Пеевски може да се прави на братята св.св Кирил и Методи, за да получава двойна порция!
  • 70 хахаха😂❔❓❔

    3 0 Отговор

    До коментар #31 от "Майна":

    Ами обади му се и гопитай бре, какво дращиш тук анонимно!
  • 71 Zaza

    9 6 Отговор

    До коментар #63 от "мдаа":

    Пурко, това значи, че пуякът Минчев е бил с ПОЗИТИВЕН ТЕСТ ПРЕДИ КСНС !!!!!!!!! УМИШЛЕНО Е ЗАСТРАШИЛ ВСИЧКИ !!!!!!!! ПРЕСТЪПЛЕНИЕ СПОРЕД ЗАКОНА !!!!

    Коментиран от #79

  • 72 Бамбука

    3 3 Отговор
    Не предизвиквайте тези, които са дали клетва пред знамето на България. Всички вие недорасли "патриоти" , които дори и знамето на сте виждали, пред които дедите ни са заставали с имената и сърцата си . Ще бъдете пометени !
  • 73 Деси Банева

    6 9 Отговор
    На костя да му се снеме имутета и в панделата са саботаж на законно избраната власт и въвличане на хората в опасност за техния живот протест. Всички от възраждане да се подведат под отговорност за съботаж на работата на народното събрание. То май че и на ИТН парите идват от същия спонсор като на изрожденците.

    Коментиран от #86

  • 74 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 75 Гого

    11 6 Отговор
    Я се скрий бе мишок. Преди да гледаш в тестовете на другите да беше погледна в тестовете на своите депутати. И как лъжат като дърти цигани и се измятат като фурнаджийски лопата. Твърдиш, че не гледаш дали са си изрязали ноктите, но иначе гледаш другите извън Възраждане дали са си ги изрязали. Виж си първо твоята лъжлива къща и после си отваряй устата, че вони.
  • 76 М Константинов

    8 7 Отговор
    На този плосък бърборко копейкин, някой си умира да му организира такава постановка със заразения Председател на НС. Та, той сам си изгражда тези версии за да се издигне като "герой" в очите на дебилните си последователи. Съд и затвор за това недоразумение. Последното е най-често използваната дума от него и неговите платени папагали за нищо неспособни и затова са се намърдали в парламента.
  • 77 Дядо Йоцо

    6 7 Отговор
    ...а прецедентът по-румен от всякога заявил, че си бил навехнал средния пръст на лявата ръка и не можел да го свие в юмрук за да го вдигне в подкрепа на безусловно любящия го НАРОД БЪЛГАРСКИ. ...а ПКП-то на сатанистите си било скъсало минискуса на лицевия нерв от "кажи-зеле" усмивки и само пожела на НАРОДА БЪЛГАРСКИ да бъде солидарен с гобелитския план за намаляване на населението, като напълно доброзорно се съгласи да се влее в редиците на опитните мишки до достигане на заветните 75 процента бездушни роботници. И след поредната осъбена канадска фалшивка добави: "Иначе, от грижа за вашия живот, вече няма да има хляб за вас и ще ядете пастите на женка ми. ...ха-хА-ХА-А-А!!!"
  • 78 реалист

    10 7 Отговор
    Копейкин е най-обикновен провокатор и саботьор. Не може да си в Народното събрание и да организираш протести и метежи пред Парламента! Нали сте вътре, имате свободата да работите в Народното събрание. Направете предложение за сертификатите и да го гласуват избраните депутати, мнозинството печели. Какво настройвате шепа хора да блъскат по вратите на Народното събрание, да бият полицаи и да страдат заблудени женици в редиците ви? Ненормална работа! Неадекватна!
  • 79 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 80 ivan

    5 5 Отговор
    нормално за ПП,по неадекватни са и от ИТН,4-5месеца най много да изтрая тази измислена коалиция и тогава 6те лъснат големите лъжи на зеления 4орап и компания
  • 81 niki

    4 3 Отговор
    Боклук работи и прави закони и не спекулирай.Всички се правите на антиваксери за да сте в НС
  • 82 Лъжеца Копейкин

    4 8 Отговор
    Стига сте ни занимавали с този патологичен лъжец вижте какво е писал и говорил 2017 година.

    “Ваксинацията е сред най-големите достижения на човешката цивилизация и отричането ѝ е проява на средновековно мракобесие”.

    “в антиваксърския случай не говорим само за една глупост, а за епидемия от изпростяване”.

    “Всеки, който отрича ползата от ваксинациите, е потенциален пациент на психиатрията”, пише през 2017 г. Копейкин
  • 83 Коло

    4 4 Отговор

    До коментар #41 от "мислещ":

    Питай копейкин защо иска да падне зеленият сертификат. Говори се че голяма част от малоумниците в жалката му партия са с фалшиви сертификати и не могат да си ваксинират.
  • 84 Зъл

    3 3 Отговор
    Този виждате ли го на снимката, същия е като тези дето пребиват и убиват бабите и дядовците по селата за 50лв.! Никаква разлика и този го прави за пари.
  • 85 ПАСТОРА

    3 2 Отговор
    ЗА ПРОСТОТИЯТА НЯМА ЛЕК.!!! ИМА НАРОДИ В ТРЕТИЯ СВЯТ,А И В ЕВРОПА ИЗВЪН СЪЮЗА ,КОИТО МЕЧТАЯТ ЗА ЕДНА ДОЗА ЗА ВАКСИНИРАНЕ!!! В БЪЛГАРИЯ МАЛОУМНИЦИТЕ ПРОТЕСТИРАТ СРЕЩУ НАЙ - ЛИБЕРАЛНИТЕ МЕРКИ,ВЗЕТИ ОТ ЗРАВНИТЕ ВЛАСТИ !!!И ЗАРАДИ ТЕЗИ ПЪРВОСИГНАЛНИ ТВАРИ СЕ СПИРАТ НОРМАЛНАТА ЗДРАВНА ДЕЙНОСТ НА КЛИНИКИ ЗА СТОТИЦИ ДРУГИ ЗАБОЛЯВАНИЯ !!! БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ ОТ АНТИХРИСТА И НЕГОВИТЕ ВЕРНИ ПСЕТА!!!
  • 86 Бай Стою касапина

    2 3 Отговор

    До коментар #73 от "Деси Банева":

    По-добре ще е на тия от Възраждане да им забранят евтините кюфтета от парламентарното барче и да ги пратят при последния софиянец да ги храни. Нали имал много ресторанти завалията.
  • 87 Гадна мутра

    2 1 Отговор
    е този копейкин. Той за пари и майка си ще продаде камо ли народа български.
  • 88 нено

    1 1 Отговор
    Вижте очите, изражението на лицето на този демагог, този метежник трябва да отговаря пред СЪДА за заканите, опитите чрез насилие неговите платени изпълнители за нахълтване в НС и побой над полицаи да се прости с депутатския си имунитет.Явно неговите закани влияят заразително върху мутренските привърженици, от трибуната на НС, чухме тях, ГЕРБ, ДПС да заплашват управляващите с МЕТЕЖ !!! Това са терористи !!!!!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол