Last news in Fakti

12 Януари, 2022 18:12 6 153 218

Костадинов: Не спре ли този медицински фашизъм, предстоят още протести

  • костадин костадинов-
  • медицински фашизъм-
  • протести

"Тя прояви здрав разум, защото днешното ѝ поведение беше най-мъжкото от всички останали и покани протестиращите на разговори", каза лидерът на "Възраждане" за Асена Сербезова 

Костадинов: Не спре ли този медицински фашизъм, предстоят още протести - 1
Снимка: БГНЕС

Още миналия месец ние много ясно заявихме, че ако няма диалог, такъв протест ще има. За съжаление стигнахме в ситуация като днешната. Това заяви в "Лице в лице" по bTV лидерът на "Възраждане" Костадин Костадинов.

"Шества само пропаганда, която е едностранчива. Всички знаем какво ще последва, ако нещата не се променят – ще има затягане на мерките, ще има задължителна ваксинация... Трябва да се върнем към нормалния начин на живот", заяви той. По думите на Костадинов той "се намира под домашен арест, а не под карантина", допълват от novini.bg.

Аз съм под домашен арест, замаскиран като карантина. Днес около 10-15 пъти ме посещаваха полицаи, за да проверят дали няма да изляза някъде. В случая не мога да се срещна с министър-председателя преди да ми изтече домашният арест, посочи лидерът на "Възраждане".

Той похвали здравния министър проф. Асена Сербезова, че е проявила мъжество и е поканила протестиращите на разговор.
"Тя прояви здрав разум, защото днешното ѝ поведение беше най-мъжкото от всички останали и покани протестиращите на разговори. Това искахме да се случи и с министър-председателя", каза Костадинов.

Според депутата всичко произтича от това, че един медицински проблем се превърна в политически, поради което "хората в България не вярват в цялата тази пропаганда".

По темата със зелените сертификати Костадинов изрази мнение, че те са били наложени от "външните ни господари".

Зеленият сертификат не действа. Вижте примера с председателя на парламента, който има зелен сертификат – пак е в карантина, пак заразява... усещате ли абсурда на цялата ситуация?! Абсолютно безсмислено е да се налагат каквито и да е ограничения, отсече председателят на "Възраждане". Той попита и защо продължава да е в карантина, при положение че си е направил два теста, които са отчели отрицателен резултат.

,,Защото аз не съм в карантина, а под домашен арест'', подчерта още веднъж Костадинов. В заключение той се закани, че ако нещата не се променят и не бъдат проведени разговори с властта, ще има още такива протести.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 133 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 📌🇧🇬

    128 53 Отговор
    📌🇧🇬На гърбът на всеки Жандармерист, трябва да има опознавателен/персонален номер, заграден в правоъгълник, този О/П трябва да може да бъде разчетен от 25 метра!🇧🇬 Кирил Петков, Рашков, Жандармерията, Румен Радев, Маринов, къде са отличителните “знаци/номера” на Жандармерията при днешният Протест на ПП Възраждане?📌 Едно се говори за да се вземе власта, следва все така тактиката на Жандармерията без отличителни/опознавателни, персонални номера при протести и сблъсъци.📌🇧🇬Не съм за протестът на ПП Възраждане, но съм за тяхното право да протестират.🇧🇬 Къде са прословутите промени в Жандармерията от протестите на 2020 ?

    Коментиран от #98

  • 3 Ковид

    132 169 Отговор
    Само да ви кажа, че този владиславовския измамник е ваксиниран с Пфайзер.

    Коментиран от #58, #76, #96, #210, #215

  • 4 цъфнал герб

    129 149 Отговор
    Структури на ГЕРБ платиха автобусите на Костя, а той остана вкъщи, защото бил контактен с болен, макар и отрицателен, ха ха ха, смешник абсолютен. Революции не се правят от страхливци. Поредният патриотарски клоун.

    Коментиран от #116

  • 5 Абе

    174 12 Отговор
    Ще има бой накрая, ясна е работата
  • 6 Антимаймуна

    95 159 Отговор
    Само в територията този шебек все още не е въдворен в лудницата
  • 7 245

    107 121 Отговор
    Ти си за затвора бе Болен Волен
  • 8 Майна

    185 128 Отговор
    Браво, Възраждане!!! Народът има нужда от ПАРЛАМЕНТАРНО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО, ПОЗОР ЗА ДРУГИТЕ,КОИТО ПРЕДАДОХТЕ БЪЛГАРИТЕ!
  • 9 Слава на Исус

    138 23 Отговор
    Ще ви извиеме ръцете сатанисти!
  • 10 Ххх

    113 23 Отговор
    Ще видим ли теста на Никола Минчев ?????

    Коментиран от #121, #126

  • 11 Антимаймуна

    80 98 Отговор
    Този си е направо маймуна. Какви дебилни въпроси задава, все едно е завършил помощното училище.

    Коментиран от #21, #26

  • 12 Гост

    183 57 Отговор
    За зеления сертификат е прав на 100%
  • 13 Бай курти 46 год.ерген - 22 г. Ваш Лидер

    60 105 Отговор
    Както написах по рано днес от Търново пристигнаха 4 автобуса с членове на ГЕРБ , по 1 от Г.Оряховица, Свищов и Елена! В подкрепа на протеста на Възраждане на доктор Костадин Костадинов! От ДПС областния лидер на движението Гюнай Далооулу изпрати също 2 автобуса със симпатизанти и членове на ДПС. От Варна са най много , има и няколко от Бургас, Поморие ,Стара Загора и Русе! Ние активистите на ГЕРБ които дойдохме да подкрепим патриотите от Възраждане сме на първа линия! Ние водихме множеството при щурма на НС. Предимно активистите на ГЕРБ от В.Търново. Но и колеги от Герб от Варна и Русе са активни. Доказахме на България че заедно ГЕРБ-ДПС-ВЪЗРАЖДАНЕ сме силни и непоклатими! ПОБЕДА
  • 14 Майна

    146 47 Отговор
    ИТН , какво чакате!!! Обединете се в защита на ГРАЖДАНСКИТЕ ПРАВА!!! БСП вие плюхте на тези,които ви подкрепиха, позор сте

    Коментиран от #178

  • 15 Румен

    155 75 Отговор
    Браво Костадине, само така. До дупка по канчетата на тия дето са учили в школите на измамника Сорос.
  • 16 Грульо

    143 44 Отговор
    Значи депутати сa барикадирали с маси вратата на парламента и ги е страх да разговарят с 15 протестиращи?! Страх ги е да разговарят с народа който ги е избрал и на когото трябва да служат. :D
  • 17 фбр

    77 145 Отговор
    Този изрод наистина трябва да бъде незабавно арестуван ! Абсолютен малоумник ! С неговите ваксинирани 13 антиваксъри ще се налага в държавата ! Да го заразят с КОВИД и да не го приемат в болница !

    Коментиран от #34, #99, #111

  • 18 Рашавия

    79 138 Отговор
    Абе кои боклуци гласуваха за тоя боклук?
  • 19 Върви на

    122 42 Отговор

    До коментар #1 от "Репортер":

    очен лекар,протестиращите бяха хиляди.

    Коментиран от #57

  • 20 Смешко

    75 110 Отговор
    Този паляк за голям фактор се е взел ?!? Популист и демагог, менте-Волен Сидеров! Сигурно е и ваксиниран!

    Коментиран от #25

  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 оня с коня

    64 58 Отговор
    Коцето е вече с рейтинг от 12 % и ще бъде незаобиколим фактор при бъдещо управление на Герб. Вземат електората на тези които прескачат от спасител на спасител тип Слави Трифонов а и част от тези гласували за Кирчовците. Коцето занулява не само ИТН, но и в голяма степен и Кирчо. Недялко от ПИК ликува и вече си има и друг любимец след Бойко и Герб. Това са Коцето и Възраждане. Твърди че Херо и Радев били в ужас от покачващия се рейтинг на Коцето..!!!

    Коментиран от #27

  • 23 Израждане

    62 104 Отговор
    Платен и организиран протест , целящ възход на тази бандитска партия
  • 24 Хаха

    59 83 Отговор
    Ето го поредния слуга на ГЕРБ-СДС-ДПС. Продължавай в същия дух Руско-Турско подметка
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 ИСТИНАТА

    46 74 Отговор

    До коментар #22 от "оня с коня":

    Ето това е най нагледния пример че Възраждане е проект на ГЕРБ и ДПС! След като са любимци на жълтия Герберски Пик, след като Костадинов в последно време се подвизава предимно във вестник "Труд" и при Беновска в предаването й "Беновска пита" а те нямат ама изобщо нямат нищо общо с Герб и ДПС.., след като вече дори не крие че явно обслужва ГЕРБ и ДПС..Коментара е излишен нали?
  • 28 волен

    39 52 Отговор
    този трябва да го арестуват за плагиатство
  • 29 Българин

    91 34 Отговор

    До коментар #1 от "Репортер":

    КОВИД 19 Е САМО ВЪВ ГЛАВИТЕ ВИ И СТАТИСТИКА ЗА ТАКИВА ,КАТО ТЕБ А РЕАЛНО Е ИЗМИСЛЕНА ПЛАНДЕМИЯ ЗА 💸💰💰💰💸💰💸 И ПОДЧИНЕНИЕ НА ОВЦЕТЕ
  • 30 hmmm

    52 79 Отговор
    Утре когато някой ваш близък умре от Ковид, можете да отидете при този красавец да ви плати обещетение..

    Коментиран от #38, #203

  • 31 Бай Георги

    49 28 Отговор
    Цънцърова да си поема оговорността за накъсаните микрофони.Не блести с кой знае какви дадености по журналистика.
  • 32 А може ли

    24 37 Отговор
    Копейкин да ……..
  • 33 УжАсен

    47 46 Отговор
    Кандидат-депутат на Костя Копейкин остави на улицата 9-членно семейство, вижте кой е Ангел Георгиев (СНИМКИ)

    Кандидат-депутат на Коста Копейкин и партия „Възраждане” остави 9-членно семейство на улицата. Тарикатът Ангел Георгиев, който е водач на две листи за депутати и областен координатор на Възраждане в Пловдив, закупил от ЧСИ триетажна къща зад гърба на изпадналото в затруднение семейство-собственик.Хитрецът с мераци за власт научил за проблема на 9-членното семейство, докато те подкрепяли „Възраждане” на пореден протест.Семейната къща на три етажа се намира в близкото до Пловдив в село Цалапица. Семейството на младата майка Екатерина Бързева тегли ипотечен заем за подпомагане на семейният бизнес, но не успяват да се справят с вноските и имотът е обявен за продажба от ЧСИ.
    Циничното е, че имотът е обявен за продажба на 6 пъти по-ниска цена от пазарната – това е типична схема на мафиотските структури, каквито са ЧСИ-тата.Разбирайки, че имотът им е продаден, сем. Бързеви издирват новият собственик, без да знаят, че това е доскорошният им съратник в уличните протести.
    След като разбират кой се е възползвал от временното им затруднение, те го молят да заплатят изцяло сумата плюс направените от него разходи, за да си върнат имота, но областният координатор на партия „Възраждане” категорично отказва, а напротив дава няколко дни срок, да се опразни имотът.

    Коментиран от #36, #41

  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 ТаУмВзе

    61 10 Отговор
    Измекярчето, къде видя Протест? Ако искате да видите протест си пуснете кадри от Франция и Гърция. Кютек, водни оръдия, Молотов и гумени коршуми за десерт! С леката разлика, че това са Народи!

    Коментиран от #49

  • 36 Какво се учудвате...

    41 33 Отговор

    До коментар #33 от "УжАсен":

    На депутата им че измамил едни обикновени , НЕСРЕТНИ хорица бивши техни симпатизанти? Костя с партийната субсидия си купи сграда от 2 хиляди и 450 квадрата която дава под наем за офиси, 3 апартамента , къща на Варненското езеро и се разведе фиктивно с жена си другите апартаменти да останат за нея. Купи си и няколко нови автомобила. Когато репортери ходиха да ги снимат се появи първия му братовчед Николай Костадинов с Мерцедес S klass ( сега също депутат) с група да прогонва репортерите. Обеща че ще върне субсидията и така не я върна и един от листата му тогава Минчо Христов водещ по Евроком го напусна с думите че едва ли има по голям политически измамник от Костя

    Коментиран от #53

  • 37 📌🇧🇬

    38 34 Отговор
    🇧🇬🥩🍖Костадинов, удобно в къщи, спазва Законът, “карантиниран”, все така без жалост противопоставя, възрастни, жени, деца, и млади хора, които просто искат по добър живот за тях, техните семейства.📌Как е да си у дома, и да наблюдаваш този “цирк” пред Н.С., къде бяха Възраждане на протестите на лятотото 2020, пак там но без опити и желание за “таран” на Н.С.?🦴
  • 38 Ххааххаха

    22 11 Отговор

    До коментар #30 от "hmmm":

    Ама те всички мрът само от КОВИД бре
  • 39 ПРОГЛЕДНАЛ БИВШ ЧЛЕН НА ВЪЗРАЖДАНЕ!

    47 47 Отговор
    МЕДИЦИНСКИ ФАШИЗЪМ А? А ТИ СИ ВАКСИНИРАН И ПРИЗНА ТОВА ВЪВ ВИДЕО ОТ ДОМА ТИ ПРЕДИ НЯКОЛКО ДНИ, БЕ КОСТАДИНОВ?! НА ПРОТЕСТА ДНЕС ИМАШЕ МНОГО ПЛАТЕНИ ХОРА, НО ЖАЛКО И ЗА МОИТЕ ДРУГАРИ, КОИТО ВСЕ ОЩЕ ВЯРВАТ НА ЛЪЖИТЕ ТИ. ТИ СИ ПРЕСТЪПНИК ВЪВ ВСЕКИ СМИСЪЛ НА ДУМАТА КОСТАДИНЕ.

    Коментиран от #52

  • 40 къде

    27 32 Отговор
    се скри зеления чорап, да види колко го обича народа..
  • 41 Потресен

    41 29 Отговор

    До коментар #33 от "УжАсен":

    Представяте ли си..Семейство симпатизанти на Възраждане отиват на техен протест такъв като този сега в сряда...Споделят проблема си, на координатора на Възраждане и сега депутат, той се свързва с ЧСИ и зад гърба им взема имота на хорицата...Къща 475 квадрата с 6 декара двор за 55 хиляди лева...Като ходиха журналисти при него им отговори че няма ключ да отвори, отиде да го търси и не се появи повече...Пфуууу...И тези ще спасяват България!!!!

    Коментиран от #43

  • 42 КОКО

    47 35 Отговор
    БРАВО НА ВОДАЧИТЕ НА ПРОТЕСТ!
    ЦИЗИЛИЗОВАН И МИРЕН ПОДХОД С ТВЪРДИ, КАТЕГОРИЧНИ И АРГУЧЕНТИЛАНИ ИСКАНИЯ!
    ПРЕДСТАВИТЕЛИТЕ НА ВЛАСТТА СЕ ДЪРЖАХА, КАТО ДЕБИЛИ С ДЕЖУРНИ, ФАЛШИВИ ОПРАВДАНИЯ!
    ВЛАСТТА КАТО НЕ РАЗБИРА ОТ ДОБРО, ЩЕ РАЗБЕРЕ С ЛОШО!
    АКО ТРЯБВА И С МНОГО ЛОШО!
    НАРОДА Е СУВЕРЕНЪТ!
  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Българска работа

    31 22 Отговор
    Все трябва да има по един такъв, като тоя да мъти водата. Не си дава никаква сметка кава цена плаща без да знае. Ам то един вол, като рови на гъба му пада!
  • 45 Ха ха ха

    58 16 Отговор
    Стига вече се промивали мозъците на хората . Защо никой не казва , че поставянето на ваксини по време на най големия пик на заразата си е пълна глупост и въпиющо невежество от страна на чакащите за ваксина и от страна на разни докторчета пропагандатори . В най големия пик , хора от всякъде дошли се събират да се блъскат на опашки за ваксинация , като по този начин единствено си обменят вируса и тези опашки на практика стават епицентър на разпространение . Отделно от това слагането на ваксина сега си е глупост , защото дори и да може да ти помогне , нейното действие ще се случи след два месеца . А и допълнително да си сложиш ваксинка по време на пика си е доста неадекватно , точно в такъв момент да си понижиш имунитета с поставянето на някакъв ваксинационен компот , с неясни вреди във времето .

    Коментиран от #64

  • 46 Следовател

    35 44 Отговор
    Прокурата трябва да потърси отговорност от този за подбуждане към гражданско неподчинение ,хулиганство и нарушаване на обществения ред.

    Коментиран от #51

  • 47 Прав си

    33 43 Отговор

    До коментар #1 от "Репортер":

    Как може да протестираш срещу мерки,които още не са въведени?Не мога да разбера исканията на протестиращите.

    Коментиран от #56

  • 48 пронто

    36 37 Отговор
    Костадинов е популист, който стимулира недоверието към държавните институции и мерките срещу ковид19, имитира привидна " загриженост" за хората.
  • 49 Големия бик

    13 3 Отговор

    До коментар #35 от "ТаУмВзе":

    Да се внимава с фините прахови частици и ниско приличащи изтребители ф 16 блок 70 дълга база
    .

    Коментиран от #59

  • 50 Преброител

    37 32 Отговор
    На екрана хубаво се видя, че протестиращите бяха колкото полицаите. За какви хиляди хора говори този платен от герб Костадинов.

    Коментиран от #174

  • 51 Оставка

    10 3 Отговор

    До коментар #46 от "Следовател":

    Върви да спиш.
  • 52 ваксиниран

    28 8 Отговор

    До коментар #39 от "ПРОГЛЕДНАЛ БИВШ ЧЛЕН НА ВЪЗРАЖДАНЕ!":

    със всички нормални ваксини с които си ваксиниран и ти, това каза във видеото ! Ти да не си малоум.ен, изгледай го пак.

    Коментиран от #155

  • 53 Атакист /бивш/

    6 7 Отговор

    До коментар #36 от "Какво се учудвате...":

    Сидеров е по-голям такъв
  • 54 Кой плати днес?

    29 15 Отговор
    42 автобуса от страната по 500 на автобус за гориво плюс заплащане на шофьорите плюс хонорар на докараните ? Защо бяха разпънати транспаранти на входовете на София с надписи " Платени бoклyци"? Като знаем колко си стиснат и как си купуваш имоти и коли от субсидията надали си извадил ти да платиш тези стотици хиляди за днешния "протест". И защо никой Софиянец ит милион и половина София не дойде а само докарани от страната? Чакаме отговора ти!

    Коментиран от #68, #184, #217

  • 55 Дааа

    11 30 Отговор
    Това е единственият начин да върнем на власт ДПС и ГЕРБ! Само така ще върнем модела Борисов-Доган-Пеевски-Гешев ! Иначе ще намерят цаката и на последния пазач на модела - Гешев ! Напред народе, назад към статуквото на Доган и Ердоган !
  • 56 Българин

    36 11 Отговор

    До коментар #47 от "Прав си":

    Кое не е въведено бе Сертификата ли?Ти да не живееш на Марс или ние сме прости а?

    Коментиран от #160

  • 57 Да, бе да

    21 21 Отговор

    До коментар #19 от "Върви на":

    Хиляди, ама друг път!

    Коментиран от #127

  • 58 Ваксинираният

    8 10 Отговор

    До коментар #3 от "Ковид":

    Антиваксър.
  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 иван

    52 14 Отговор
    Зелен сертификат е дискриминация на здрави хора и даване права на ваксинирани без да се интересува дали са болни. Аз не съм против ваксините, който иска нека се боцка но не приемам тази фaшистка мярка наречена зелен сертификат.

    Коментиран от #136

  • 61 📌🇧🇬

    17 22 Отговор
    Това което жалкият “водач” на Възраждане и шепа Български Граждани се опитва да спечели е “за няколко гласа в повече”, в стратегията на К.К. има “чиста” политическа сметка, колко от днешните Участващи и Жандармерия ще се окажат с Ковид-19 не влиза в сметките на Азиатецът!
  • 62 Тотално затапване

    46 11 Отговор
    "Зеленият сертификат не действа. Вижте примера с председателя на парламента, който има зелен сертификат – пак е в карантина, пак заразява... усещате ли абсурда на цялата ситуация?! ..."
  • 63 Фейк

    7 4 Отговор
    Ето го и фейка се появи, лъжец!
  • 64 Ковид 20

    27 13 Отговор

    До коментар #45 от "Ха ха ха":

    Едно докторче в нашето село си поставило бустер и днес е със силни болки в гърлото и дихателните пътища . Гледаше уплашено и викаше веднъж се умира. Но даде 500 лева за някакви лекарства.

    Коментиран от #97

  • 65 Бай Иван

    44 17 Отговор
    Коце, българските граждани са с теб. Само напред. Единствената истинска партия Възраждане.

    Коментиран от #166

  • 66 доктор

    21 26 Отговор
    Вместо политиканстване, ПРЕДЛАГАМ всички от партия "Възраждане" воглаве с фюрера,
    да дойдат като доброволци /БЕЗ МАСКИ/ в КОВИД ОТДЕЛЕНИЕТО във ВМА. На място ще
    се убедят, че няма нищо страшно и ще имат пълната свобода на придвижване в отделението.
    Ако искат ще им дадем униформи с пагончета.
    Чакаме ви.
  • 67 123

    21 27 Отговор
    Само в страна с много глупави хора някой може да влезе в НС заради това че отрича науката и медицината, и след това да стои в НС и да си организира протести срещу себе и колегите си.

    Коментиран от #138

  • 68 Как койййй

    22 12 Отговор

    До коментар #54 от "Кой плати днес?":

    Чичо Бойко и бате Шиши платиха....Костя няма да се бръкне я , цепи стотинката...А за чичо Бойко и бате Шиши са пари за семки
  • 69 Волен

    20 18 Отговор
    „Голям напън беше последните два месеца – проглушиха ушите на българите, как на 12 януари щели да дойдат 50 хиляди и да влязат в Народното събрание, ако не падне зеленият сертификат.

    Нито падна зеленият сертификат, напротив, гласуваха да е задължителен за всички, които влизат в Парламента, а от обещаните 50 000, на площада видяхме около 2000. Но най-важното е, че там не видяхме Костадин Костадинов, когото през последните месеци го наричат новия “Новият Волен”. С две думи – водач на народа, какъвто не са виждали досега, – така поне прочетох в социалните мрежи. Даже с Ботев и Левски го сравняват.

    За Левски и Ботев не мога да говоря, те са национални герои. За Волен – мога. Защото, това съм аз. С 20-30 годишен стаж в обществената работа и с толкова много сблъсъци с властта, която и да е тя, за които не могат да сънуват хората от поколението на Костадин.

    Той е по-млад от мен и съм му давал съвети . Не се вслуша в тях. Негова работа. Само че лидерството означава смелост.

    Аз не бих си останал в къщи, ако съм свикал хора на площада, защото съм “карантиниран”. Щях да изляза и да поведа тия, които съм призовал, защото те чакат именно мен, а не заместникът ми да говори пред тях. Пък ако ще да ме глобят или арестуват, и двете мерки са ми ги прилагали.

    И тук тънката, но всъщност много дебела разлика между мен и Костадин.

    Не, не е новият Волен, защото Волен щеше да е на площада, а не от вкъщи да скандира “Да живее България!”, като Костадин или като др

    Коментиран от #130

  • 70 Просто питам

    20 4 Отговор
    Вярно ли е, че деса Атанасова била бременна в 6 месец от Сотир цацаров?
  • 71 Към Копейкин

    14 18 Отговор
    А твоето поведение е супер фашистко.
  • 72 Емор

    19 19 Отговор
    Народа е с Теб Г-п Костадинов,напред и нагоре.
  • 73 Ами всъщност

    30 12 Отговор
    Прав е в становището си за зеления сертификат! То още от самото му въвеждане стана ясно че идеята е да принудят колкото се може повече хора да се ваксинират.......по някое време се усетиха и промениха малко нещата за сертификата но си остава много спорен и на практика е безсмислен, от въвеждането му няма реален положителен резултат за хората в България! Трябва да се протестира, и не само за това........има доста проблеми които се нуждаят от адекватни и бързи решения, обаче нещо много намаля началната скорост и ентусиазъм заради които бяха избрани ПП и другите управляващи партии........явно трябва редовно да им се напомня защо бяха избрани и какво се очаква от тях!
  • 74 123

    9 20 Отговор
    Нека продължава с протестите, това правителство едва се държи, и в следващите избори Възраждане както и някой други няма да го има в НС.в страна с много по големи проблеми за решаване, хората си намерили политическа ниша за експлоатация.Иначе работа от НС и правителството няма, има само омраза и реваншизъм, след като сменят всички които не харесват, ще са в същата или още по лошо състояние на държавата.Назначават се неспособни хора , но лоялни на някого от тези в коялицията.
  • 75 КОКО

    7 5 Отговор

    До коментар #1 от "Репортер":

    САМО ХАБИШ ВЪЗДУХА, ЧЕСТНО!
  • 76 Леда

    28 7 Отговор

    До коментар #3 от "Ковид":

    А аз пък да ти кажа, че Църцарката няма как да го е пропуснала, тя пропусна само да спомене в репортажа си, че още на 16.11 Костадинов казва, че има ваксинирани от Възраждане и че не е против ваксинацията, а против принудителната такава.
  • 77 Фермер

    22 21 Отговор
    Само Възраждане

    Коментиран от #101

  • 78 ПСР

    21 26 Отговор
    Копейкин,а твоето е жив фашизъм,без"медицински".
    Слуга на чужда държава.

    Коментиран от #86

  • 79 Методи

    22 18 Отговор
    От приятел от Възраждане съм запознат че Костя има 300 платени трола в интернет пространството във форуми и социални мрежи. Тук са само трима но сигурно се питате как така има по 30-40 положителни оценки плюсове във всяка тема. Всеки Копейкин трол ОТВАРЯ браузера на 10 страници гласува последователно на всеки възхваляващ коментар копейкката и затваря и после същата операция....

    Коментиран от #218

  • 80 Красимир Петров

    18 20 Отговор
    Костя Копейкин е един достоен Руски продажник.
  • 81 Урааа

    25 22 Отговор
    Прав е Костадин Костадинов ТОВА Е ЗДРАВЕН КОМУНИЗЪМ ДИКТАТУРА ОТНЕМАТ НИ СВОБОДИТЕ БАВНО И ГАДНО
  • 82 ПСР

    19 20 Отговор
    Новата патерица на ГЕРБ.
    Костя Копейкин.

    Коментиран от #102, #142

  • 83 ...

    22 21 Отговор
    За какво "Възраждане" става дума, като тези са чисти анархисти, и депутатите им, и протестиращите. На председателя на Народното събрание трябва със закон да се дадат правомащия да нарежда директно на полицията и на НСО мерки, които да противоборстват нападение и незаконно проникване в Народното събрание от протестиращи, влючително да може лично да арестува депутати, които пречат тези мерки да се изпълняват. Погромът на Парламента беше на крачка да се случи. Свободата на протестите не означава свободията лумпенизирани анархисти да влизат и да трошат сградата на Народното събрание...
  • 84 Сравтение

    18 14 Отговор
    По безумния поглед, Коце напомня на млади Адолф Хитлер.
  • 85 коко

    26 18 Отговор
    Възраждане е за пръв и последен път в Парламента. Добре, че влязоха, за да видим истинското им лице.
  • 86 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 87 АНАРХИЯ

    7 20 Отговор
    ГОТВЕТЕ ПАВЕТА,СЛАМА, БЕСИЛКИ И МОЛОТОВ , ЧЕРНИ ЧУВАЛИ, ...ТОВА Е ...ЗАКОННО,..ПО ОБРАЗ И ПОДОБИЕ НА ФАТМАШКИТЕ ПРОТЕСТЪРИ.
    СКОРО ГИ ПОЧВАМЕ...НАРЕД
  • 88 Bbbbgggg

    13 10 Отговор
    Като се изхарчи субсидията тигава протестите ще спрат!
  • 89 Сравнение

    16 12 Отговор
    По безумния поглед, Коце напомня на млади Адолф Хитлер.
  • 90 А бе Костя Копейкин!

    16 13 Отговор
    Къде бе ти,когато Буцката провеждаше истински Медицински Фашизъм,използвайки концлагеристките си КПП-та...?!?!
  • 91 Дани

    15 13 Отговор
    Ти костя си фашист незнам тези 100 човека са предотели мафията гробарска платла разходите а ти се скри вкъщи Боже слизай и си прибирай вересиите че тези фашисти и мафиоти пречат на младите и кадърни управляващи а коци да докаже от къдеса му палата и охолният живот

    Коментиран от #95

  • 92 МАЧКААААЙ КОЦЕ,.. НИКАКВА МИЛОСТ

    15 19 Отговор
    ЗА КАНАДСКИТЕ НЕФЕЛНИ ЖЕНДЪРЛЯЦИ И МОШЕНИЦИ
  • 93 Ася

    18 14 Отговор
    Честито на новата коалиция : Възраждане ,ГЕРБ ,ДПС , тези са агресивните сили ,крадливите мутри . Слугинските медии се надпреварваха да дават озверелите за мъст особи ,напъваха да нахлуят в парламента ,със знамена раниха полицаи , но мисирките мълчат. Представете си тези изверги какво ги очаква , ако бяха в САЩ или Западните " Демокрации" !!!
  • 94 Ирина

    14 3 Отговор
    Бизнес с фалшиви сертификати.Купуват се яко.
  • 95 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 96 Истина е

    23 13 Отговор

    До коментар #3 от "Ковид":

    Аз съм от Варна ,е мога са ти пиша, че Копейкин не е от Владисливово а е от Кайсиева . Но този квартал краен му викат център на света 50 мин до центъра на Варна и 50 мин толкова към Добрич. А ,че има лумпени дето вярват на Копейкин се смея и то яко .
  • 97 Ковидаров

    16 14 Отговор

    До коментар #64 от "Ковид 20":

    В автобусите сега всички може да ги е гепил омикрона. Хахаха благодарение на Копейкин
  • 98 Тиквата

    1 3 Отговор

    До коментар #2 от "📌🇧🇬":

    И Мето още не са ги предали на новите
  • 99 иван

    22 12 Отговор

    До коментар #17 от "фбр":

    В България напъно ваксинирани са 28,2% Костадинов защитава свободата на останалите 71,8% от Българите. Става въпрос за премахване на дискриминацията зелен сертификат, ваксинацията нека си върви който иска да се боцка.
  • 100 Мерките долу!

    21 19 Отговор
    Защо плюете на Костадинов??? ТОЙ И ИТН СА ЕДИНСТВЕНИТЕ, КОИТО ИСКАТ МАХАНЕ НА МЕРКИТЕ, КАКТО И ВИЕ, НО ГО УПРЕКВАТЕ, ЧЕ РАБОТИ ЗА РУСИЯ??? ИДИОТИ САМО ТОВА ЩЕ КАЖА

    Коментиран от #154

  • 101 Фюрер

    14 18 Отговор

    До коментар #77 от "Фермер":

    Само Възраждане
  • 102 по лекичко

    15 7 Отговор

    До коментар #82 от "ПСР":

    От къде го измисли това,? боко е хитрец и е разбираемо да се възползва и трупа дивиденти от протеста срещу медицинския фашизъм,но да се прави такава аналогия за патерици,е още рано! А да си чул до сега гербавите да са против зеления сертификат?

    Коментиран от #115

  • 103 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 104 Срина го

    18 13 Отговор
    Не, не си новият Волен, защото Волен събираше десетки хиляди а ти само такива които докара с платени автобуси от страната. Волен ги събираше спонтанно и без автобуси. Защото дори и със заплащане от цяла България едва 1500-2000 хиляди дойдоха в милионна София.Защото Волен щеше да е на площада, а не от вкъщи да скандира “Да живее България!”, като Костадин или като другаря Георги Димитров, който бягайки във Виена след Септемврийското въстанише през 1923 г. казал от границата на умиращите жертви тук: “Горе главата, славни борци!”
    Да си лидер не означава да ходиш по телевизии и да говориш като навит с пружинка, да си лидер означава да си най-отпред, когато има битка. Аз винаги съм го правил. За Костадин не е е сигурно. Затова моля пишещите във Фб да на наричат Костадин “новия Волен”, просто защото е далеч от това сравнение.

    Волен Сидеров

    Коментиран от #135, #144

  • 105 Чики-Рики

    15 13 Отговор
    На тоя постоянен адрес му трябва!Май тези от Възраждане са слепи и глухи,за това какво става по Света и у нас!
  • 106 толупа

    14 9 Отговор
    КОЦЕТО ТОЛУБСКИ ОТ ВАРНА КАТО ОТ МОЯТА БАНКЯ
  • 107 Алооо

    14 10 Отговор
    За колко милиончета се продаде на ГЕРБ и ДПС, ЮДА ИСКАРИОТСКИ....
  • 108 Гост

    13 9 Отговор
    Имали сидеровци опа костадиновци…

    Коментиран от #133

  • 109 аф еа

    9 4 Отговор
    най после на 1 умен човек да се даде да говори пред обществото и и минчо христов също
  • 110 дрънканици

    17 10 Отговор
    не знам кой му дава увереност на този мошеник, но по всичко личи, че е по-тъп от волен и ще свърши по-зле от него.
  • 111 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 112 КОСТЯ КОПЕЙКИН РУБЛЬОВ

    16 9 Отговор
    Мамин убавец!
  • 113 Костадинов

    15 7 Отговор
    Всичко е политически PR . Половината му хора са ваксинирани , вероятно и той защото мизерният им животец е по-важен , но когато болниците прелеят и хората умират пред вратите ,този същия ще си избърше ръцете със здравната система . Нискокачествена , долнопробна , добре платена от Герб акция.
    Аз не съм ваксиниран и живея нормално и не съм си и помислял да давам акъл как да жиевят останалите,
  • 114 Истина е

    16 7 Отговор
    МАНГЪРОВ КОЙТО БЕШЕ НА ПРОТЕСТА, ОБЕЩА ТЪРЖЕСТВЕНО ДА ИЗЛЕКУВА НА ЕЛЕНА ГУНЧЕВА БРАДАВИЦИТЕ И НА ГРОЗНОТО И ЛИЦЕ.

    Коментиран от #129

  • 115 ПСР

    12 9 Отговор

    До коментар #102 от "по лекичко":

    Случайно да имат имунизирани депутати?
    Адолф Копейкин.Категорична патерица на Боко и ДПС.Ще видиш.Сертификатът е само бла-бла.
    Утре ще цъфне Тулупий и ще каже-"Хаос,протести,полицията бие,Радев,Рашков,хората на площада...",на бас се хващам.Напрежение да има-това прави Копейкин.
  • 116 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 117 Оня

    6 8 Отговор
    ФашизЪмът е хубаво нещо и е далеч по-добро от комунизЪма !
  • 118 Yuu

    11 8 Отговор
    Е бато мошенника тоя, за някяи сертификати, продажник. А протестиращите защо не са на работа като всички нормални хора, защото винаги са утайките на народа-безработни цървули, бой по идиотите и тва е
  • 119 Илия

    12 7 Отговор
    Депутатите от възраждане са ваксинирани и лъжат хората да не се ваксинират и да висят по протести с риск за здравето им !
    Веднъж се умира, но тези на площада не вярват, че може да се умре от ковид! Нее, те ще кажат с ковид! Много е важно че се умира с ковид, а не от ковид ! Тази дилема няма да стои пред вас ако вие или някой близък умре !
    Коцето казва, че нямало пандемия, това бил сезонен грип. Да ама този "сезонен грип" вече 8-ми сезон не може да се запре! Коцето се е объркал трябва да ги кръсти "целогодишен грип" и по-точно за момента е "тригодишен грип".
  • 120 гост

    12 4 Отговор

    До коментар #1 от "Репортер":

    Мисирки, добре че само микрофона са счупили на ония от БТВ.
  • 121 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 122 kolos

    12 14 Отговор
    Дали е ваксиниран или не, няма никакво значение. Всеки има права и това, че той е ваксиниран, а се противопоставя на този фашизъм , заслужава уважение. Долу на зеления сертификат, това е пълно безумие и диктатура. Възраждане , продължавайте напред, тези за по малко от месец ни излъгаха вече достатъчно пъти, което говори за бъдещето им.

    Коментиран от #124

  • 123 Сидеров:

    4 5 Отговор
    "Работил съм 20 -30 години в обществените работи"(???) Златката имал трудов стаж,бре..Работил бил крретена.Пак не е бил сам...
  • 124 Ами,че

    4 3 Отговор

    До коментар #122 от "kolos":

    Трансваксър
  • 125 Комунист

    10 8 Отговор
    Пълно безсрамие. Миналата година нашите деца - полицаи, стояха, а върху тях палеха слама и им хвърляха, вадеха павета и им хвърляха. Сега видяхме станало лошо на полицаи. Безсрамие, защо има двоен аршин. И нашите деца-полицаи имаха семейства и ги оплювахте, хвърляхте павета, яйца. Грозно, долно, а Рашков се е скрил. Сега ще излезе и ще каже какъв тормоз е имало, а беше приготвил оръдие. Къде е президента беше се скрил
  • 126 Миролюб Бенатов

    3 3 Отговор

    До коментар #10 от "Ххх":

    Ще ми видиш .....Myя ! Казах !
  • 127 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 128 Ицо

    12 7 Отговор
    Гешев сега е момента да покажеш че работиш нещо искай имунитета на тоя клоун и на съд
  • 129 Верно бе

    7 1 Отговор

    До коментар #114 от "Истина е":

    Тая много противна била,бе

    Коментиран от #156

  • 130 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 131 Добре

    1 2 Отговор

    До коментар #127 от "Ами да,представи си":

    Свирчо
  • 132 Новият Волен

    8 4 Отговор
    Изгоре много бързо
  • 133 Пффффф

    1 1 Отговор

    До коментар #108 от "Гост":

    Има да! Достатъчно да те обходят насипен!
  • 134 Зъл

    10 6 Отговор
    Ти продажнико, не си по различен от тези дето пребиват бабите и дядовците по селата за 50 лв.! Твойте циркове са също за пари! Нали нещастник. 200 работещи в сивия сектор искат да диктуват на цяла България, няма да стане, изнасяй се!
  • 135 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 136 Зеления

    9 5 Отговор

    До коментар #60 от "иван":

    сертификат се дава не само на ваксинираните, а и на преболедувалите, хора с доказани антитела и такива с отрицателен тест. За да сме точни...
  • 137 Да, обаче

    10 1 Отговор
    "проблемът не е в броя легла, а в това, че ако увеличим леглата, нямаме достатъчно персонал". Променете законите и правилата, ремонтирайте болниците, доставете оборудване, открийте отново медицинските колежи за сестри, вдигнете заплатите на лекарите за да се върнат тези, които работят в чужбина, и още и още...
  • 138 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 139 Копейкин и Мангъров

    9 7 Отговор
    Да се заинтересува Цветеслава Гълъбова.
  • 140 и още, и още

    7 3 Отговор
    Повечето сгради на инфекциозни отделения в страната стоят празни и неизползвани. Както казва Киро Брейка за милионите левове за тестове на ученици можеха да се ремонтират всички инфекциозни...
  • 141 ФИЛ

    15 5 Отговор
    Коце, много злоба лъха от теб, като те гледам, как да ти вярвам, веднъж го направих и сгреших. Нямам ти вяра и това е. А и с последните разкрития за екипа ти, ми идват в по вече. Гризе ме съвестта, че се доверих на теб. Ще се коригирам на следващате избори, ако участваш.
  • 142 Ама н герб

    11 3 Отговор

    До коментар #82 от "ПСР":

    Му трябват още поне две такива патерици.Ама нема от къде.
  • 143 Гай Турий

    16 6 Отговор
    Костадинов, за това ли влязохте в НС?! Мислех те за нормален, но излезе като чичко Адолф, дебил! Това ли ви е най-важната работа, да правите погроми пред парламента?! Защо изпитвам съмнения, че мутрата потрива ръце от вашите действия и дори ви плаща да вандалничите с футболни агитки и дрогенти. Значи може да се напивате и дрогирате, а не искате да се ваксинирате като в белия свят?! Що за извратеняци и малоумници сте?! Измествате много важни проблеми пред страната и народа заради пиянски каузи. Ами ти си вече за рапорт пред каскета.

    Коментиран от #147

  • 144 РОМАН

    7 4 Отговор

    До коментар #104 от "Срина го":

    Адмирации! Кратко, точно, ясно!
  • 145 И аз да кажа

    13 4 Отговор
    Днес се изложихте МНОГО!
  • 146 чудя се

    17 5 Отговор
    Тези от Възраждане могат ли да смятат ? Първо - протестиращите бяха далеч по-малко от предварително обявените. Второ - ако срещу тези хора излязат онези, които са "за" мерките, които са "за" правилата, които са "за" ваксините, кои ще са повече ? Защо български депутати си позволяват да подстрекават определени групи, инакомислещи хора? Това трябва да е наказуемо. Аз например вярвам, че онези там, в НС са призвани да се грижат за всички и за всичко, включително и за обществения ред. Недопустимо е Възраждане да играят ролята на троянски кон.
  • 147 Десо

    7 1 Отговор

    До коментар #143 от "Гай Турий":

    Удари в десятката, браво!
  • 148 ИЯО

    15 3 Отговор
    "Възраждане" направо заместиха "Атака" на Сидеров. Ама са по-големи папагало от тях.
  • 149 Антифашист

    5 13 Отговор
    Само обединен и широк ОТЕЧЕСТВЕН ФРОНТ на всичките прогресивни демократични сили от народа , могат да изхвърлят на бунището на историята и да съборят мракобесието на медицинския фашизъм на домогналата се с измами и фалшификации до властта антинародна партия "Продължаваме промяната" !!!
  • 150 Костя ва,

    17 3 Отговор
    Ши ядеш дървото май.
  • 151 Възроден

    4 12 Отговор
    Хайл Коце с тебе сме да премажем ваксинираните хлебарки с чехъля.
    Знаем за техния план да ни отровят с Пфризер ,Янсон и ония другия циан калий ,за ни унищожат и да заселят земята с извънземни наций. Ще останат незасегнати само Байдън ,Безос ,Гейт ,Мъск ,Путин ,Сорос ,еврейте и Делян Пеевски за да събират наема от инектопланетяните. Ний от Въжраждане нема позволиме таз работа да се случи и ша протестурваме до откат.
  • 152 Голям си

    6 1 Отговор

    До коментар #127 от "Ами да,представи си":

    увреден мозък!
  • 153 Аха

    10 4 Отговор
    Сертификатът е най големият проблем в България..всичко друго е ок.
  • 154 Незнаещ

    10 2 Отговор

    До коментар #100 от "Мерките долу!":

    Дали не играят скрита опозиция?Славуца го разбрахме, сега и Копейкин. Но поне Слави не организира протестити и щурмува НС. А, ако искаше, можеше в стократен размер.
  • 155 ГОРАН ГОРАНОВ

    13 3 Отговор

    До коментар #52 от "ваксиниран":

    ЖАЛКО, ЧЕ ОЩЕ МУ ВЯРВАШ. ТОЗИ ЧОВЕК ИЗМАМИ ВСИЧКИ НИ, ПОРЕДНИЯ ЛЪЖЕПАТРИОТ.
  • 156 Истина е

    13 2 Отговор

    До коментар #129 от "Верно бе":

    Не те лъжа . Елена Гунчева е грозна ,и от това е злобна
  • 157 Хари

    17 5 Отговор
    Преди време Копейкин живееше в Кайсиева в работническо апартаменче.Сега лидера на В-не живее в палат .Честен а за народа мисли а.Много наивници на този свят
  • 158 Васил

    16 5 Отговор
    Костадинов ти си един скапан боклук ама си го знаеш.
  • 159 Одесос

    13 4 Отговор
    Коста копейкин, ти си медицински случай! Трябва спешно да се лекуваш!
  • 160 И как

    7 7 Отговор

    До коментар #56 от "Българин":

    Ти пречи сертификата?
  • 161 Любознателен

    10 3 Отговор
    Ще ми се да попитам Коцето за Варна, К-с Дружба, парцелите около топлия минерален басеин, какво ще направи, ако поискам, като депутат да ми съдейства за истината? Но не вярвам да ми обърне внимание, защото и двамата са знаем, за какво става дума.
  • 162 8888

    11 2 Отговор
    Сигурно вече си е сложил 3 доза
  • 163 развийш ли

    14 3 Отговор
    Копейкин Жалък продажен подстрекател Русофилска мишка Няма ненаказано зло особенно на такива марионетки като тебе
  • 164 Оооо

    11 3 Отговор
    Прокремълският идиот поставя ултиматум. Ще свърши като Волен!
  • 165 Гнусен продажник!

    8 4 Отговор
    Лакей на Доган!
  • 166 123

    8 3 Отговор

    До коментар #65 от "Бай Иван":

    Цъ, аз не съм с него, още по-малко с теб. Не съм съгласен да ме пришиват към фашисти и пръшляци.
  • 167 ФИЛИП ЕЙДЖИ

    6 3 Отговор
    не се предавай!!!всичко мина добре!!! на много пишман политици им трепереха гласчетата!!!
  • 168 ФИЛИП ЕЙДЖИ

    4 4 Отговор

    До коментар #1 от "Репортер":

    па ваште беха трима адвокат арменец и бъдещ министър!а и оня дето се скри льотчика!
  • 169 Боли ме шнура

    8 3 Отговор
    Пачкасан от Тиквата и Доганини.
  • 170 този

    12 4 Отговор
    има вид на луд!

    Коментиран от #216

  • 171 Васил

    7 11 Отговор
    Само Възраждане защитава интересите на народа!
  • 172 ГЕРБ ЕРЧЕТО КОПЕЙКИН

    11 5 Отговор
    БЪРЗО СЕ РАЗКОНСПЕРИРА. ТОТАЛНО ЛУД ЗА ПАРИ.
  • 173 ВИЖ КОПЕЙКИН.....

    10 5 Отговор
    И АЗ НЕ СЪМ ВАКСЪР, НО ТВОЕТО НА НИЩО НЕ ПРИЛИЧА. ТИ СИ СЪС БОЛНИ АМБИЦИИ. ДА СТАВАШ ВЕЛИК. НЕ ТАКА. МОЖЕ И ПО МИРНО.
    МОЖЕШЕ ДА ПО ГОВОРИШ С НЯКОЙ. ДА РЕШИТЕ ПРОБЛЕМА. НО ЩУРМ НА, ВЪРХУ БЪЛ. ПОЛИЦАИ НЕ Е ДОБРО. ПРТИВЕН СИ С ПРОТИВНИ АМБИЦИИ. ОЩЕ ДВА МЕСЕЦА И ЩЕ ГО ЗАБРАВИМ ГРИПЧЕТО. И НИКОЙ НЕ Е КАЗАЛ, ЧЕ ЩЕ БЪДЕ ЗАДЪЛЖИТЕЛНО БОЦКАНЕТО. ПОПУЛИСТ.
  • 174 1234

    7 8 Отговор

    До коментар #50 от "Преброител":

    Напротив на протеста полицаите бяха хиляди - колкото протестиращите. Това говори, че новата власт се страхува от любовта на народа!
  • 175 ВАксината

    4 4 Отговор
    Моооляяяя...? Какъв е тоя търмък бе??? Айде марш.. Задължителна ваксина за всички. Който не иска, бой докато му омекнат зъбите... И след туй ваксина.
  • 176 Сандо сиганина

    12 2 Отговор
    Представяте ли си..Семейство симпатизанти на Възраждане отиват на техен протест такъв като този сега в сряда...Споделят проблема си, на координатора на Възраждане и сега депутат, той се свързва с ЧСИ и зад гърба им взема имота на хорицата...Къща 475 квадрата с 6 декара двор за 55 хиляди лева...Като ходиха журналисти при него им отговори че няма ключ да отвори, отиде да го търси и не се появи повече...Пфуууу...И тези ще спасяват България!!!!той със жена си се разведе копейкин за пари, ти за една къща! Всички са такива от разграждане!
  • 177 КИР😀,

    2 3 Отговор
    ФЕВРУАРИ МАРТ АПРИЛ МАЙ ЮНИ ЮЛИ АВГУСТ СЕПТЕМВРИ ОКТОМВРИ НОЕМВРИ ДЕКЕМВРИ ЯНУАРИ ФЕВРУАРИ МАРТ АПРИЛ🔒🔒🔒🔒🔒🔒🔒🔒🔒🔒🔒 👍👍👍
  • 178 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 179 дядото

    10 3 Отговор
    кой ти е дал право да говориш от името на хората,на народа,какво вярват или не.и аз не вярвам в говоренето за ковид,но погроми,безредици и ранени хора не одобрявам.такива действие подхождат на фашизирани откачалки
  • 180 Наивник

    9 4 Отговор
    Келеш варненски.
  • 181 ТАРАНА

    10 3 Отговор
    Това протест не беше, съгласен със заявените искания/зелени сертификати и натиск за безсмислени ваксини/
    Но стадо бутащи се лuмпени, невиждам как ще отстояват човешките ми свободи.
    Приберете си тая имитация на демократични граждани, няма нужда да яхате вълната за да се възползват нагруханите мутрвци. Това сме го гледали дъъълги години- фалш и кинти.
    Хората по света правят мълчаливи шествия, не се ръгат като стадо в полицаите, които са на съштия хал - Българи със семейства и тревоги.
  • 182 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 183 Виладжия

    10 5 Отговор
    Копейкин, къде беше, кога Баце затвори държавата, имаше КППта, патрули, не можех да си дойда на имота, да го подготвя за сезона? Тогава защо се сниши, ясен си ми, но се чудя, че още има кой да ти се връзва. Благодаряй се, че новата власт е много толерантна към теб, но знай, че и божията милост не е безгранична.
  • 184 Как кой плати????ви

    9 6 Отговор

    До коментар #54 от "Кой плати днес?":

    Ти не видяли че имаше руско знаме на протеста...точно когато полицаите започнаха да изблъскват протестиращите надолу по стълбите пред НС, това мекере Костя е ясен като бял ден, поредният руски проект, след провала на Атака и хората на Шкембе войвода, след протестите срещу зелените сертификати, ще видим Костя да протестира срещу НАТО, ЕС и САЩ, нищо ново под слънцето, само че заплащането не става в рубли..а в евро и долари, поредният дребен мошеник и кокошкар който гледа в този водовъртеж да отмъкне каквото може..и.естествено експлоатира най глупавата част от народа.
  • 185 цибар

    4 3 Отговор
    Хедеруг на конци.Скри се в миша дупка,като изпрати тиквиге ти на протеста.
  • 186 Луд

    8 3 Отговор
    Докато има такива лъжепатриоти така ще е ... смешен подлизурко мазен... но докато има и оФци да му вярват и да го следват...
  • 187 1234

    6 4 Отговор
    Спри се БЕ, национален предател и боклук! Нямаш наяжданедалаверо! Даже Бойко беше по-обран в началото.
  • 188 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 189 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 190 Кукуригу

    1 3 Отговор
    ХАХОТО В ДЕИСТВИЕ АБДАЛЕ АБДАЛЕ
  • 191 Нане

    4 4 Отговор
    усмирителна риза и у Заведението и да му увеличат дозата апчета
  • 192 Къко

    7 4 Отговор
    След една седмица поне една трета от тия терористи ще са заразени. Трябва да отидат в интензивно да разберат имали или няма вирус. Него пожелавам на никого, но сигурно така ще стане. Щом като призовава от парламентарната трибуна на бунт той е само за затвора, строг режим поне 10 години.
  • 193 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 194 Емо

    7 1 Отговор
    Пак е пълно с платени драскачи,но онзи от горе гледа ще има видов ден!
  • 195 Кукуригу

    4 4 Отговор
    ХАХОТО В ДЕИСТВИЕ АБДАЛЕ АБДАЛЕ
  • 196 Възраждане на фашизма

    6 6 Отговор
    Той,фашиста,говори за медицински фашизъм! Този тип е терорист и си вее байрака,защото злоупотребява с демокрацията! Дали щеше да го вее,ако беше в Северна корея или Китай? Там такива като него ги екзикутират публично!
  • 197 5РУБЛИ

    8 5 Отговор
    БЕГАЙ ДА СЕ ЛЕКУВАШ , КОПЕЙКИН. СЪЩИЯ ТЪПОГЛАВЕЦ СИ КАТО БАНКЯНСКИЯ ТУЛУП, СИДЕРОВ, СИМЕОНОВ,МАРЕШКИ. ЕЛЕМЕНТАРЕН ПОПУЛИСТ,
  • 198 ЗЕЛЕН СЕРТИФИКАТ

    6 4 Отговор
    РАЗГРАЖДАНЕ
    БАВНО НО СЛАВНО ПЪТУВАТ КЪМ СВТИ ПЕТЪР,,,,,,,,
  • 199 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 200 Иян

    5 2 Отговор
    И този ще ми говори за демокрация,когато "хората му" искат да НАХЛУЯТ в държавна институция!Боже,пази България!
  • 201 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 202 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 203 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 204 Мамата

    2 1 Отговор
    НЕ САМО ПРОТЕСТИ.....вече няма какво да губим хората-вземат ни свободата

    Коментиран от #207

  • 205 Да бе да

    0 1 Отговор

    До коментар #189 от "Байгън !":

    Съгласен съм напълно със сантиментите ти ! Но мисля че ръгането на гуми , само ги прави на мъченици ! Господарите им, са ги отвързали само за да премерят температурата на обществото , е не е там където се надяваха ! Те , също знаят че бяха парирани , още преди опита си ! Но нека , не забравяме че " израждане " е сбиротака от развалините на псевдо патриотите ! Не далече края им !!!
  • 206 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 207 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 208 7.62

    1 0 Отговор
    Да не забравиш че трябва да си най-отпред , да водиш протеста , да дадеш личен пример , мишленце ...
  • 209 бат рамбо

    1 1 Отговор
    Копейка долна, предател мръсен, следващият път ще дойдем анти-протестъри и ще ви гърбим яко, боклук руски.
  • 210 Не ни интересува

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "Ковид":

    Това е личен избор. Всеки преценява сам и решава за себе си. Знаеш ли дефиницията за демокрация ? Потърси и прочети.
  • 211 хайдутин

    0 1 Отговор
    Когато Христо Ботев слиза с четата си на български бряг очаква, че към тях ще се присъединят хиляди хора и ще освободят България от робството. Към четата се присъединяват само двама човека и тя бива разбита. Като чета някой от коментарите виждам, че не заслужаваме да сме свободни. Хр. Ботев не е бил светец, и Костадинов не е такъв. Всъщност никой смъртен човек не е, но каузата му е справедлива и ако не го подкрепим ще си останем роби завинаги
  • 212 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 213 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 214 Гррррр

    1 0 Отговор
    Менте е този, бегай се беси бе нестащнк!
  • 215 Турска Подлога

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "Ковид":

    Е Фашиста Копейкин...!
  • 216 Ами тия от РАЗГРАЖДАНЕ

    1 0 Отговор

    До коментар #170 от "този":

    всички са луди и Фашисти!
  • 217 Копейкин Е

    1 0 Отговор

    До коментар #54 от "Кой плати днес?":

    Мюре на дпс и герб...цаст от споразумението между СИК и ТИМ...!
  • 218 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол