12 Януари, 2022 18:45 2 859 32

След срещата със Сербезова: От „Възраждане“ искат комисия да излезе със становище до 10 дни

  • среща-
  • сербезова-
  • възраждане-
  • комисия-
  • 10 дни

Призовахме да се спазва ред, но има хора, които не вярват на този ред, обясни Цончо Ганев 

След срещата със Сербезова: От „Възраждане“ искат комисия да излезе със становище до 10 дни - 1
Снимка: NovaNews

Представителите на „Възраждане“, които се срещнаха с министъра на здравеопазването Асена Сербезова, са поискали да бъде направена комисия от професионалисти, която да е свикана с официална заповед на министъра, и до 10 дни или две седмици да излезе със становище. Това каза след срещата депутатът от „Възраждане“ Цончо Ганев.

По думите му протестите ще продължат и ще бъдат много по-интензивни. На срещата е било коментирано и всичко това, което се изкарва като статистика във връзка с COVID-19, смъртността, начините на тестване, допълни депутатът.

По повод опитите за нахлуване от протестиращи в Народното събрание днес, Ганев каза, че са призовавали да се спазва редът, но „има хора, които нямат доверие към този ред и тези мерки, които се вземат“. Според Ганев е нормално напрежението да ескалира, тъй като „това е плод на провежданата политика и е нормално хората да не могат повече да понасят това, което се случва“.

„Разделението в обществото е плод на тази политика, която се провежда от две години от правителствата на Борисов, на Каракачанов и на Радев, защото се взеха мерки да се карантинира целия висш ръководен състав на държавата, за да не присъства Костадинов на протеста днес“, заяви още Цончо Ганев.

Той призова премиера Кирил Петков, вместо да се занимава с разследване на починали дали са имали сертификати, да излезе и да не се крие.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 63 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Волен

    30 76 Отговор
    „Голям напън беше последните два месеца – проглушиха ушите на българите, как на 12 януари щели да дойдат 50 хиляди и да влязат в Народното събрание, ако не падне зеленият сертификат.

    Нито падна зеленият сертификат, напротив, гласуваха да е задължителен за всички, които влизат в Парламента, а от обещаните 50 000, на площада видяхме около 2000. Но най-важното е, че там не видяхме Костадин Костадинов, когото през последните месеци го наричат новия “Новият Волен”. С две думи – водач на народа, какъвто не са виждали досега, – така поне прочетох в социалните мрежи. Даже с Ботев и Левски го сравняват.

    ...........
    Само че лидерството означава смелост.

    Аз не бих си останал в къщи, ако съм свикал хора на площада, защото съм “карантиниран”. Щях да изляза и да поведа тия, които съм призовал, защото те чакат именно мен, а не заместникът ми да говори пред тях. Пък ако ще да ме глобят или арестуват, и двете мерки са ми ги прилагали.

    И тук тънката, но всъщност много дебела разлика между мен и Костадин.

    Не, не е новият Волен, защото Волен щеше да е на площада, а не от вкъщи да скандира “Да живее България!”, като Костадин или като другаря Георги Димитров, който бягайки във Виена след Септемврийското въстанише през 1923 г. казал от границата на умиращите жертви тук: “Горе главата, славни борци!”

    Да си лидер не означава да ходиш по телевизии и да говориш като навит с пружинка, да си лидер означава да си най-отпред, когато има битка. Аз винаги съм го правил

    Коментиран от #2, #8, #15

  • 2 Последния Софиянец

    83 13 Отговор

    До коментар #1 от "Волен":

    Винаги една малка група прежалили се хора движат нещата в България още от Априлското въстание,а раята гледа сеира и пише във фейса.

    Коментиран от #10

  • 3 фбр

    29 65 Отговор
    И този кретен се пише депутат !? Пълен малоумник !
  • 4 Банда рушляци

    28 58 Отговор
    Цончо Ганев: "Утре ще ги изнесем напред с краката" . Тоя 0лиг0френ ли е къФ е ???!!!!
  • 5 горски

    30 67 Отговор
    На Копейкин изобщо не му пука за зеления сертификат.Целия зор е да създава смут,и да си рашири електората ,облъчваки разни лумпени и неориентирани.А такива колкото щеш,за съжаление.
  • 6 177

    25 71 Отговор
    Кирил Петков се крие, но Костадинов - не. Той е герой и борец!
    Приключи ли пандемията, приключва и Възраждане. Те го знаят и се опитват да използват момента. Това са измислени герои, надявам се че хората няма да им се вържат, както не се вързаха на останалите - Сидеров и т.н.

    Коментиран от #31

  • 7 Майна

    60 19 Отговор
    Браво!!! Това е пътят, хора!!!
  • 8 ИМПЕРИАЛИСТ

    53 19 Отговор

    До коментар #1 от "Волен":

    Много повече са от "около 2 000"! В западна посока митингът се простираше до австрийското посолство, а на изток до паметника на летците...От снимките във Факти това не личи...

    Коментиран от #16

  • 9 Мислещ

    46 6 Отговор
    Ами хубаво ама доколкото хванах от разговора, общо взето си беше както се очакваше - разговор с радио. Безкраен низ от аргументи, факти и здрав разум срещу общи приказки.
    Тия с добро няма да свършат нищо. И с лошо няма. Майането на кафявия сертификат минава през тяхното махане.

    Инапе адмирации за Пасков, железен както винаги. И като знания, и като мислене, и като оратор.
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 чобани

    10 2 Отговор
    въшкари ........
  • 12 gost

    14 16 Отговор
    За раята, както ни наричаш ти, беше първи ден в онлайн обучение в Харвард и докато ти си късаше гласните струни, БЕЗ ДА МОЖЕШ ДА ПРОМЕНИШ КАКВОТО И ДА Е, раята започна обучението си как да СЪЗДАВА ИНТЕЛИГЕНТНО ПРОМЕНИ, от които и ти- платеният протестър, БЕЗ образованието на раята, ще се ползваш. Обаче- има един тънък момент- раята доста ще се замисли дали професионалните й решения ще облагодетелстват и теб- който МРАЗИШ И НЕНАВИЖДАШ хората на интелектуалният труд, защото са РАЗЛИЧНИ И ПО-УМНИ от теб, а са си хетеро, или да облагодетелства само себе си. Толкова за раята и господарите- въстаници.
  • 13 gost

    2 6 Отговор
    Коментар 12 е до коментар 2
  • 14 БМБ

    20 20 Отговор
    Както наказват фудболните клубове заради агитките така да накажат и Възраждане
  • 15 Ох, принципното то

    16 2 Отговор

    До коментар #1 от "Волен":

    Така ли? А златният пръст, а коалицията с изчадието адово?
  • 16 Сск

    15 1 Отговор

    До коментар #8 от "ИМПЕРИАЛИСТ":

    Имаше и доста по кафетата
  • 17 начо

    12 13 Отговор
    Те нямат средсва за това Рашков да разбере кой ги финансира.Моля Марешки да се включи с шамарите,Много го е отпуснал
  • 18 Рублъов

    15 20 Отговор
    Искаме протести ама няма да ми стигнат рублите . Платените протести пари искат

    Коментиран от #23

  • 19 Констатация

    15 19 Отговор
    Тези по се рковци в крайна сметка искат анархия и гибел на народа от Ковид 19.
  • 20 Ххххх

    11 16 Отговор
    От този Цончо се отвратих ! Нагъл всезнайко , заядлив тип !!?
  • 21 Васил

    13 25 Отговор
    Ако имаше протест с такива искания в всяка нормална държава щяха да ги ступат яко и да им наложат глоби. Това ако беше се случило в Китай нямаше да видят слънцето до живот в панделата.

    Коментиран от #22, #24

  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Хммм

    27 4 Отговор

    До коментар #18 от "Рублъов":

    В Западна Европа има всекидневно протести. Кой ги финааансира там?

    Коментиран от #28

  • 24 Хммм

    29 4 Отговор

    До коментар #21 от "Васил":

    Ха ха ха Василчо, ти къде живееш? Щом не знаеш, че Европа се тресе от протести. Цяла Западна Европа е пламнала, Гърция също започнаха протестите. И всички протести са заради зелените сертификати.
  • 25 Браво

    24 8 Отговор
    За мъжеството. Абсолютна постановка е, както и насрочването на консултативен съвет преди протеста и удобно решение всички, които дължат отговори пред народа да се скрият под карантина. Явно подценяват интелигентността на своя народ
  • 26 .....

    23 6 Отговор
    Кирчо, махай тези глупости, или си обираш крушите. Зелените тъпотии се прилагат в много малко страни и не дават никакъв резултат. Германия ви натиска, но няма да ви спаси.
  • 27 Видяхме

    7 8 Отговор
    Ща за стока сте. Не хора а стока. Влезнахте, казахте си 5аквото си бяхте наумили и дори не оставиха хората които ви изслушаха глупостите възпитава да отговорят. С такива като вас не се преговаря...
  • 28 КУмЧО

    7 4 Отговор

    До коментар #23 от "Хммм":

    ОСТАВИ ГИ ЗАПАДНЯРИТЕ....ТУК КАЗУСА Е ЯСЕН....ПОЖАРНИКАРА "БУДА"-ла ☭ КУПИ КОСТЯ КОПЕЙКИН ДА Е ОПОЗИЦИЯ... МУ-ХА-ХА 😝
  • 29 Лекар

    5 4 Отговор
    Луди за връзване
  • 30 КУмЧО

    8 8 Отговор
    КОСТЯ КОПЕЙКИН Е ТОЧНО ТОЛКОВА ПРОСТ, КОЛКОТО СА ПОЖАРНИКАРА "БУДА"-ла ☭ И ЧАЛГАРА слъ. тръ...... ОТГОРЕ НА ВСИЧКО ПОЖАРНИКАРА "БУДА"-ла ☭ ГО КУПИ...... ДА Е ОПОЗИЦИЯ... МУ-ХА-ХА 😝
  • 31 Гени

    3 0 Отговор

    До коментар #6 от "177":

    Измисленият герой си Ти !!!
  • 32 наблюдател

    2 1 Отговор
    А Корнелия кога ще се ваксинира?
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол