Last news in Fakti

16 Януари, 2022 13:11 2 833 76

Петков: Мантрата, че като падне мораториумът, цените ще скочат до небето, е чиста пропаганда и глупости

  • кирил петков-
  • мораториум-
  • цени-
  • скок-
  • пропаганда

Ако някой си мисли, че ще постигне нещо със заплахи, това няма да е при нашето правителство, декларира премиерът

Петков: Мантрата, че като падне мораториумът, цените ще скочат до небето, е чиста пропаганда и глупости - 1
Снимка: bTV

Не са се образували дисбаланси, които да избият след края на мораториума, каза в интервю за БНР министър-председателят Кирил Петков. По думите му опорните точки на различни говорители по тази тема ще бъдат разбити, когато се види, че „няма такива страшни сценарии“.
Според Петков от ГЕРБ се създават нагласи и паника, че цените на тока и газа са извън контрол. Той увери, че пакет от близо милиард и половина (лева - неуточнено, бел. ред.) ще влезе в подкрепа на бизнесите и ЕРП. Мантрата, че като падне мораториумът, цените ще скочат до небето премиерът определи като „чиста пропаганда и глупости“. „Темата се използва, за да се предизвика чувство, че правителството не си върши добре работата. Сметките ще покажат.“ „Всичко е под контрол“, заяви Кирил Петков. „Булгаргаз“ нито ще бъде разделян, нито нещо ще се случи на фирмата, поясни министър-председателят. По думите му „начинът на управление ще има само една цел – да максимизира най-доброто, което тя може да направи за цените на газа в България“.
Един от първите закони, които ще влязат за обсъждане, е този за КПКОНПИ, отбеляза премиерът Петков.

„Всички ще сме сигурни, че с работеща Антикорупционна комисия никой няма да може да си позволи да прави нерегламентирани действия на корупция, независимо от коя част на властта са те. Нещата, които ще се случват и в трите власти, ще бъдат обект на внимателно анализиране и потенциално разследване, ако има сигнали за корупция.“

В момента се мисли върху сценарии и механизми в посока „да няма човек, включително г-н Гешев, който да чувства, че никой не може да го разследва, ако направи или има информация, че е направил незаконни действия“, обясни Кирил Петков.

Премиерът каза още, че се подготвят промени, с които да стане възможно разследването на главния прокурор:

„Да се заложи сега в Плана за възстановяване това, което Европейската комисия отдавна е искала - да няма човек, който само Господ да бъде него, ще се предложи механизъм, който дори самия главен прокурор при провинения да може да бъде разследван. В момента мислим сценарии, които да не включват просто друг прокурор, защото там има конфликт на интереси, мислим вариант, където може би да бъде потенциално съдия, който да вземе временната роля на прокурор“.

Според Кирил Петков най-правилно е ръководителят на Антикорупционната комисия Сотир Цацаров да съкрати срока за напускане на поста, обявен за 1 март, защото след отнемане на достъпа му до секретна информация, той не може да си върши работата:

„След, мисля, първия период за обжалване той вече няма да има право на достъп до класифицирана информация, което до голяма степен маха възможността той да управлява комисията по надлежен ред“.

Все още няма име за нов председател на КПКОНПИ, стана ясно от казаното от премиера.

„Не могат да бъдат нечии хора, а трябва да имат най-добрия капацитет и най-добрата репутация.“
По темата с пандемията и новия план на правителството за справяне със здравната криза, базиран върху заетите интензивни легла, Кирил Петков коментира, че за пръв път има толкова добре структуриран и логичен план.„Няма да се правят мерки, които са само номинални, без това наистина да се налага.“
След протестите срещу зеления сертификат и създаването на работна група, включваща критици и противници на ограничителните мерки премиерът поясни:

„Нашите врати винаги са отворени за дискусия. Винаги може да се научи нещо повече. Най-лошото, което може да се случи е, когато група хора се игнорират, капсуловат и започнат да стават агресивни. (...) Тази платформа ще даде възможност на тези хора да кажат своите виждания. Тя е консултативна. Аз искам да влезем в този диалог с хората, които не вярват във ваксини. Да се случи на база експертни мнения. Ако има аргумент, базиран на данни, ние винаги сме готови да го чуем. Отваряме диалога за съществени аргументи. В първата дискусия имаше добра посока – да се следи капацитета на леглата с кислород“, изтъкна Петков.

Като министър-председател въобще не ме е страх от никакви протести и от никакви хора да влизат където си искат, подчерта Петков и декларира готовност пръв да слезе при протестиращите, ако дойдат пред Министерския съвет.

„Ако някой си мисли, че с някакви заплахи ще постигне нещо, това няма да е при нашето правителство.“
Преди посещението си в Скопие и преговорите с Република Северна Македония министър-председателят заяви, че въпросът е докато потвърждаваме съществуващата позиция, да се отворят и „всички безспорни неща“ за двете страни, така че нивото за компромис вече да бъде различно.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 45 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния Софиянец

    10 14 Отговор
    Ние не заплашваме напразно . Кирчо беше при нас и много добре го знае

    Коментиран от #4

  • 2 ха ха хааа

    35 18 Отговор
    Кирчо , и БАЦО е на светлинни години пред тебе ...🤭😁

    Коментиран от #65

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Абе ,

    24 25 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    Кого заплашвате бе , един файтон "възрожденци" ...

    Коментиран от #38

  • 5 Чекмежан

    16 16 Отговор
    Аз съм купил всичките веита и ще вдигам колкото си искам

    Коментиран от #24, #43

  • 6 Мхм

    0 5 Отговор
    Не всичко което го знам и пиша в тоз исайт го пиша тук !
  • 7 Референдум

    19 4 Отговор
    За ес на зеленото ток и натю
  • 8 русенец

    56 10 Отговор
    Това дете май и от икономика си няма представа. Какво е завършил в Харвард? Начална пионерска педагогика ли? Имам лошото предчувствие, че заради Петков ще заобичаме Виденов и ще си спомняме за виденовата зима с умиление.

    Коментиран от #42, #57, #63, #76

  • 9 НЕ,БЕ... МУХ'ЛЬО

    61 9 Отговор
    ОЧАКВАМЕ ХИЛЯДИТЕ ОБЕЩАНИЯ ЗА ЕДНА .."БОГАТА,БЛАГОДЕНСТВАЩА БЪЛГАРИЯ" А НЕ ДА СИ ...ЧЕПАТИШ ДЖУКИТЕ И ДА МЕЩАШ КАТО...УМСТВЕНО НЕДОМЪТЕН ВТОРОКЛАСНИК!
    ПОЧВАЙТЕ РАБОТА ОТИ...ШЕ ВЕ ПОЧВАМЕ...НИЕ!!
    ЗАГУБЕНЯК НЕФЕЛЕН

    Коментиран от #22, #58

  • 10 българин

    11 31 Отговор
    Мачкай Петков гербериската шайка , но без затвор за виновниците, ще паднете като зряла круша !т

    Коментиран от #13, #47

  • 11 Прост О' Киро!

    44 6 Отговор
    Ако прост О Киро измамата е аутист и/или кукла на конци,
    защо си въобразява, че и всички българи сме прости и зависими като него?

    За разлика от него българите в България нямаме резервни родини...
  • 12 Славков

    40 6 Отговор
    Не ми се ще ,дори и да питам, как ли това човекоподобно е завършило... средното си образование?!?!?
  • 13 Цирк за който плащаме данък

    18 1 Отговор

    До коментар #10 от "българин":

    Те всички са за затвора, за това няма да видиш никой.
  • 14 Борислав

    42 4 Отговор
    Цените на електричеството за фирмите е точно извън всякакъв контрол. Ако не се вземат спешни мерки то до края на февруари ще фалират над 30% от фирмите.
  • 15 щурецъ

    23 8 Отговор
    Кирчо,кога с Кокорчо ще обявите браковете сключени при социализма за невалидни? Нали обявявате соца за нереален и вреден и всичко от там хвърляте в контейнера за отпадъци?! А браковете-кога? Който иска да си поднови брака,да се яви при нотариус или друго длъжностно гражданско лице в рамките на 1 месец или два и срещу минимална такса, да се подпишат с половинката си на нов документ.

    Коментиран от #62

  • 16 Dimi

    40 4 Отговор
    Те цените вече са до небето драги ми Кириле!!!! Нищо не става от тебе!

    Коментиран от #44

  • 17 3 200 лв. сметка за Ток, бе Лай нар

    36 4 Отговор
    Следиш ли...мисълта ми, Малоумнико Лъжлив????

    Коментиран от #52

  • 18 бай Пердах

    9 4 Отговор
    МА ДА,ПРАВ Е ЧОВЕКЪТ,БРАКОВЕТЕ ДО 1994-ТА ГОДИНА ТРЯБВА ДА СЕ ЗАНУЛЯТ.
  • 19 gost

    29 1 Отговор
    То няма защо да се коментират лъжите и глупостите на к.п., особено, когато всеки, който иска да се информира обективно, просто прочете основите на микро- и макро- икономиката, а заедно с тях- теорията на пазара и теорията на парите. Този субект трябва да знае, че българите не сме канадското население, тук коренното население е държавообразуващият етнос, а това коренно население е достатъчно умно, за да знае как и откъде да си набави обективно инфо по въпроса...
  • 20 ха ха

    26 3 Отговор
    „Ако някой си мисли, че с някакви заплахи ще постигне нещо, това няма да е при нашето правителство.“/ е та вие съвсем ;доброволно; опразнихте хазната в помощ на мафиотските фирми , защо им е да ви заплашват , обещавате им субсидии за да ограбват населението , всевъзможен контрол и наблюдение , на бандитите им е супер с вашето правителство , ама питаш ли населението ? цените не само скочиха до небето ,а ще отминат и хоризонта

    Коментиран от #23

  • 21 КСНС

    33 2 Отговор
    мантрата че при 75% ваксани ще падне зеления сертификат са чиста пропаганда и глупусти. кирето ще тръгне пеш за Канада. скоро
  • 22 ГЕРБАЖИИ

    5 23 Отговор

    До коментар #9 от "НЕ,БЕ... МУХ'ЛЬО":

    айде малко да се кротнеш герберасте
  • 23 Мисъл

    10 19 Отговор

    До коментар #20 от "ха ха":

    цените не са скочили заради новия кабинет. Гледай интервю отпреди няколко години на Коритаров с тиквата , където тиквата казва - аз 2022 не щъ да съм премиер щоту знам кво шъ стане с цените.....

    Коментиран от #25, #27, #49

  • 24 Корвалан

    11 2 Отговор

    До коментар #5 от "Чекмежан":

    Преди да пишеш глюпости , можеше да провериш къде са ВЕИ-тата .
  • 25 ха ха

    4 2 Отговор

    До коментар #23 от "Мисъл":

    казваш че суапа от енергийната борса отива пак в чекмеджето ? е айде да са поне 3 чекмеджета
  • 26 ТаУмВзе

    17 2 Отговор
    Канадчето още прави на улав! Не му е ясно, че сме Заложници на енергийните олигарси на герберастията. И като е толко палав, Къде е Студения резерв на доган? БУХАХАХХА Балами сме си и тва е.
  • 27 Мисъл, ..мисъл ама Овча

    22 2 Отговор

    До коментар #23 от "Мисъл":

    Погледни КОГА скочиха цените, инфлацията, лъжите и ДС назначенията , тъпоглавецо?
  • 28 ТОДОР СТОЯНОВ

    27 2 Отговор
    НЕ ВИЖДАМ НИКАКВА СОБСТВЕНА ВОЛЯ В ДУМИТЕ НА ТОЗИ...СЪПРУГ НА СОБСТВЕНИЧКА НА СЛАДКАРНИЦА!!!ВИДЯХМЕ "ПРИЯТЕЛСКИ" НАЗНАЧЕНИЯ НА МИНИСТРИ, ОЧКАВАМЕ МОСТОВЕ, ТУНЕЛИ, ЯПОНЦИ НА МАГИСТРАЛИТЕ, А ТОЙ ВАКСИНИ, СЕРТИФАКАТИ, ПУНКТОВЕ...НЕЩО СКЪСА АНГРЕНАЖА ТОЯ ПИЧ!ОТВЛИЧАТ НИ ВНИМАНИЕТО ОТ ИСТИНСКИТЕ ПРОБЛЕМИ, АМА ТВА АЗ СЪМ ГО УЧИЛ БЕ КИРЧОООУУУ!КАРУЦАТА САМИ СИ Я ВКАРАХТЕ В БЛАТОТО!МАЙ, МАЙ ДО МАЙ КЕ СИ БЕГАТЕ, УЧИ МАКЕДОНСКИ, ОТИ КЕ ПАТИШ ;-)))
  • 29 Макробиолог

    15 0 Отговор
    Защо цените на тока и газът отлетяха в небето?Освен сезонното поскъпване което обикновено е няколко процента,нито консумацията се е вдигнала в пъти ,нито производството на ел енергия вноса на газ е паднал в пъти ?..Отговора е много прост,ние сме в свободния пазар на ЕС и следователно ще пращаме за безумията на Германия,за зелени сделки,затваряне на базови мощности,реекспорт на газ към Украйна,ела ми дойди ми с СП2 и прочие...Решението е също много просто,Кирчо,внасяте в НС решение за временен мораториум върху износа до моменга в който хазара се нормализира и точка.

    Коментиран от #50

  • 30 Лъжа ли е, че

    28 1 Отговор
    както я карат ПП много скоро, Киро ще прави безглутенови торти в сладкарницата!Дано поне това може!!!
  • 31 НЯКОЙ

    1 19 Отговор
    Петков май подля вода на бойната стратегия на Костадинов и Борисов! Обществото показа, че няма да търпи глупотевините им! Автобуси от цяла България - кой ги плати и кой насъсква постоянно хората с лъжи и пари! Що не свършите нещо полезно вие, дето ще ни "възраждате"! Вашето "възраждане" се отлага за неопределено време! Смешници!

    Коментиран от #35

  • 32 ХА ХА ХА

    26 1 Отговор
    АБЕ ДРУГАРЮ КИРЧО , ТИ ЧУВАШ ЛИ СЕ КАКВО ПРИКАЗВАШ ИЛИ Я КАРАШ ПО ИНЕРЦИЯ ?? ДА НЯМА ЧОВЕК КОЙТО СЕ ЧУВСТВА , ЧЕ НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ НАКАЗАН ???? КАК ГОВОРИШ ТОВА , КАТО ТИ САМИЯ ИЗЛЪГА И НАРУШИ ЗАКОНА И КОНСТИТУЦИЯТА НА РЕПУБЛИКАТА , БАРАБАР СЪС ФАТМАКА ???? КАЖИ КАКВО ЩЕ СЕ ОПРАВДАВАШ СЛЕД КАТО ЦЕНИТЕ НА ТОК, ХРАНИ , УСЛУГИ , ГОРИВА СКОЧАТ НАПРОЛЕТ , НЕ ЧЕ СЕГА СТОЯТ НА СЪЩОТО СИ МЯСТО ??? ЗАТОВА НЕ КАЗВАЙ ГОЛЕМИ ДУМИ , ПОСЛЕ ДА НЕ СЪЖАЛЯВАШ !!!!
  • 33 Роза

    19 0 Отговор
    "Успокойте се-корабът потъва нормално,за вас,пасажери,няма нищо фатално!"-седесарска песен от деведесетте години.Всичко е под контрол,нали,Кирчо?И хората умират контролирано,и България се стопява контролирано,и националното ни достойнство се затрива контролирано,и въобще-контролът е голяма работа!Пълна идилия ,нали,Кирчо?
  • 34 НАЧИ...СИЧКО Е МИЖИ А ТЕ...ЛАЖЕМ

    25 1 Отговор
    ФАКТИТЕ СА БЕЗМИЛОСТНИ:
    КИКИ И РУНДЬО СА ПРЕСТЪПНИЦИ!
    САМО ЗА 1 г. УНИЩОЖИХА БЪЛГАРИЯ!
    350 % УВЕЛИЧЕНИЕ НА ЕЛ ЕНЕРГИЯ-ТА!
    3 ПЪТИ ПО-ВИСОКИ ЦЕНИ НА ОСНОВНИ ХРАНИТЕЛНИ ПРОДУКТИ!!
    ДЕСЕТОКРАТНО ПО-ВИСОКА ИНФЛАЦИЯ!!!
    67 % СПАД НА ИНВЕСТИЦИИТЕ!!!
    ДЕСЕТОКРАТНО ПОВЕЧЕ ЗАБОЛЕЛИ И ПОЧИНАЛИ БЪЛГАРИ!!!
    НАЗНАЧЕНИ ВСИЧКИ РОДНИНИ,КУМОВЕ, СВАТОВЕ,БАДЖАНАЦИ И НЕЖНЯЦИ ОТ Г-ЕЙ ДРУЖИНКАТА!!!
    ВРЪЩАНЕ НА ДС- СЛУЖИТЕЛИ И ПРЕСТЪПНИЦИ ФАЛИРАЛИ БЪЛГАРИЯ НА ВЪЗЛОВИ ПОСТОВЕ!
    И ОЩЕ,..И ОЩЕ..........
    ОСТАВКА И СЪД ЗА КАНАДСКИТЕ НЕФЕЛНИ ДЖЕНДЪРЛЯЦИ

    Коментиран от #37

  • 35 Хи хи хи

    19 0 Отговор

    До коментар #31 от "НЯКОЙ":

    А кой плати ПРОТЕСТИТЕ миналата година ???? Три палатки на кръст на Орлов мост и две кучета се разхождаха ......това бяха ПРОТЕСТИРАЩИТЕ и недоволните ! Е сега гледате доволните им физиономии в парламента !!!!!
  • 36 Ку-ку

    19 0 Отговор
    Дааа...явно новия "девиз" ще бъде "Всичко е наред".... След като "продължихме промяната" е повече от ясно, че "всичко е наред".... Ей, богу нямам думи каква некомпетентност лъха от тия новите... Бойковите "калинки" ми се струват в пъти по подготвени(ако, че и крадяха).... Поне се виждаше нещо черно на бяло.... А сега един голям.... Ама нищо, де нали си ги избраха, сега ще търпят и кълчат пръсти... 😂
  • 37 Тъпо

    1 8 Отговор

    До коментар #34 от "НАЧИ...СИЧКО Е МИЖИ А ТЕ...ЛАЖЕМ":

    като тъпият спонсор на простотия от Банкя! колкото му интелекта, за толкова плаща! демек за яко глупости!
  • 38 Гого

    6 0 Отговор

    До коментар #4 от "Абе ,":

    Един асансьор ваксинирани 😁😁😁
  • 39 Опонент

    10 0 Отговор
    ✔мислим вариант, където може би да бъде потенциално СЪДИЯ, който да вземе временната роля на прокурор“.✔
    Проба на почвата. А спазареното е: съдия Л.Панов за гл.прокурор. Отдавна знаем за пазарлъците.😋
  • 40 КРА

    22 1 Отговор
    Кирил "Лъжеца" Петков като всяка марионетка повтаря едни и същи опорки всекидневно. Само празни приказки, а инфлацията нараства всекидневно и ние малките и средни фирми от реалното производство на практика сме фалирали.Палячо.

    Коментиран от #67

  • 41 Мамул

    18 1 Отговор
    Толкова си литав Кире, че ако дрехите са ти тънки като акъла ще умреш от студ.
  • 42 Трънченин

    13 1 Отговор

    До коментар #8 от "русенец":

    Много бързаш всичко ще се оправи Тока като стане 3пъти по скъп ще го намали с 1-2 стотинки / ще има намаление след мораториума / Компенсации ще има от следващото правителство Пари има Щом НАП си вземат 32 милиона лв боноси Значит българите са добре
  • 43 Каун фатмаков

    9 0 Отговор

    До коментар #5 от "Чекмежан":

    Само да не се съобжават именита на собсвениците на болници банки хотели ВЕЦ ТЕЦ и фотоволтарици/ това е държавна таина като парите които взема шеф на НАП като бонуси Че и наш ти имена ще излезат
  • 44 Ръб

    4 0 Отговор

    До коментар #16 от "Dimi":

    На площада,а не тук.

    Коментиран от #46

  • 45 Дедо Пенс

    11 0 Отговор
    Ако ни излъжеш, отиваш в Канада 🇨🇦
  • 46 На площада

    0 1 Отговор

    До коментар #44 от "Ръб":

    когато е негова вината!
  • 47 Бизнесмен

    5 6 Отговор

    До коментар #10 от "българин":

    Мачкаи кире така надниците ще паднат с 5-10 лв ние ще изкараме някак си да му мисли народа Щом нещо с нас значи е против нас Е може да са65-70% но ще издържим Които не народен представител или член в правителството ще му е тежко но какво да правим Да я влезал Като г-ца М Заикова И тя като беше депутат искаше да сваля гешев А сега вас
  • 48 57913

    20 2 Отговор
    Кирчо или си сляп или си супер нагъл цените скочиха вече и то доста събуди се! Ако продължаваш в същия дух да обезценяваш доходите и спестяванията на хората скоро ще има нови избори без теб! Кирчо до кога на пазара ще се продава тези боклук храни - месо, мляко хляб, олио и техните производни, къде е правителството и контролните му органи!
  • 49 Селянин

    9 2 Отговор

    До коментар #23 от "Мисъл":

    Де кауна да беше по умен да не иска втори мандат Каквото сам си направиш никои друг не може да ти го направи много ще поумнете но ще е късно
  • 50 Лаборант

    6 1 Отговор

    До коментар #29 от "Макробиолог":

    Ти изпусни пазарите в чужбина пак чакаи радев да ходи да ги оправа Сега чакаме инвеститора от ТурцияАлбания и Косово От Събия може да получим руски ракети Ниш е близо ще ни излезат евтино
  • 51 Ana

    9 2 Отговор
    Кирчо изглежда все по - подходящ за седмицата на мъжката мода в Милано. Има статия и снимки по темата тук.
  • 52 Падане на мораториума

    7 1 Отговор

    До коментар #17 от "3 200 лв. сметка за Ток, бе Лай нар":

    Сега плаща но ще доиде време да си ги получиш Малко траи те / имам самолетен билет за канада за 1 април / Ако до март забогатеем и за вас ще има Е ново правителство да му мисли
  • 53 джаст киру

    7 1 Отговор
    Курулсция има ли курулация
  • 54 ПП Промяната Приключи

    15 1 Отговор
    ОСТАВКА
  • 55 Матей преображенски

    6 1 Отговор
    Отново големи приказки ги въргаля.Кое по-точно ще спре цените да литнат,те вече излетяха,а като падне мораториума и хептен ще изригнат?Вместо да говорят розови илюзии,да седнат и направят пакет от мерки за облекчаване на бедстващите граждани,кои с минимални ,кои съвсем без доходи,някакви помощи или безплатни количества ток,вода,храна и пр..Тоя киро първи велики геноцид ли провежда,да си признае.И да се спре с тия ковид мерки,че стана досаден и с тая бясна канонада от агитации за ваксини.Много хора останаха на сухо,фалират ,изритват ги от работа,държат ги заключени по домовете.Протестите тепърва ще се интензифицират,ще има фан-то-фан на жълтите павета като в Алма Ата.И тоя да не се кълне ,че ще разговаря с протестантите лице в лице,щото охраната му може и да не се справи и като го завлекат на мегдана може да го линчуват,тълпата .
  • 56 Макробиолог

    1 1 Отговор
    Лаборанте,трябва да си голям експерд за да го трапосаш това,какви пазари ше изпуснем?Тока от АЕЦ,който всъщност се изнася е единствената стока/като изключим секструженичките/която е с несравнимо по ниска себестойност от подобните на европейския пазар.Това е благодарение на трудът на дедо ти и на баща ти.Вместо да се изнася трябва да насърчи местни производства ако има правителство което наистина мисли по харвардски.
  • 57 Реалност

    12 1 Отговор

    До коментар #8 от "русенец":

    Не е завършил Харвард, а е изкарал 6 месечен курс към него. който ще изкара и петгодишно дете стига да си плати курса.
  • 58 Десо

    4 2 Отговор

    До коментар #9 от "НЕ,БЕ... МУХ'ЛЬО":

    Като знае как подкарахте Боко,и на какво го направихте,може и да се наа.а!!!!

    Коментиран от #60

  • 59 Българин

    7 1 Отговор
    1. "да се отворят и „всички безспорни неща“ за двете страни, така че нивото за компромис вече да бъде различно."...Кирчо е събул гащи, в РСМ ще разтвори и бузки.
    2. "Като министър-председател въобще не ме е страх от никакви протести и от никакви хора"...затова излизам в карантина, която свършва веднага след протестите.

    Някой чувал ли е канадеца да казва истината, сигурни ли сме, че името му е Кирил Петков???
  • 60 Реалност

    10 1 Отговор

    До коментар #58 от "Десо":

    Ами на 11 точно това направи с двудневната си карантина. Колко карантини още го чакат преди да избяга към родна Канада март месец.
  • 61 дедя

    1 8 Отговор
    Герб са продажници на 3март мутрата ходеше да се отчита на тайпито приятеля си б-----а
  • 62 Аиде улево

    0 0 Отговор

    До коментар #15 от "щурецъ":

    Някой е неспособен нотариус или иска да се отърве от жена си, което не изключва първото!
  • 63 Ангел

    5 0 Отговор

    До коментар #8 от "русенец":

    Отдели малко хъс и енергия за Русе,че с вашия червен кмет,да не видите първи зимата каква е.
  • 64 Болярин

    7 2 Отговор
    Тоя, лигавия, пак за компромиси говори ! Някаква краварка, клаУдия тенИ - или тения - пък санкции иска да налага на България, заради РСМ ?!! Американчетата нещо са си повярвали, че целият свят е зависим от тях, но не са намерили "църква да се кръстят" !!! Като искат нека си осиновят северномарсианците и на нас да не се завират в живота ! Да не стане така, че пак дядо Иван да дойде в България в готови американски бази ... Хайде, циба - аман от чорбаджии !
  • 65 Драйфус

    1 1 Отговор

    До коментар #2 от "ха ха хааа":

    Много си прозорлив-има две дисциплини,къде Баце е недостижим,но ти си знаеш!
  • 66 Киро Ментата

    10 0 Отговор
    Този трябва да стане лице на Деня на лъжата 1-ви април ! Лъже и не се изчервява !

    Коментиран от #68

  • 67 Пак съм аз

    6 0 Отговор

    До коментар #40 от "КРА":

    Ами тия, които го избраха тоя кокошкар, сега да му ринат коришките и да ги ползват за отопление !!!
  • 68 ДЯДО ПОП

    6 0 Отговор

    До коментар #66 от "Киро Ментата":

    Как да се изчерви киро- лъжливото, като е оксидиран в "Столипиново" със скъпата боя ?!!
  • 69 7777

    6 1 Отговор
    Харварда, ти скоро в магазин влизал ли си, сметки плащал ли си? Ама май сметката набъбна значително и такива неща като цени не им обръщаш внимание вече.
  • 70 Киро Фалита

    5 1 Отговор
    Кирка!!!Какво правим със заплатите, приятелче?Каква е тая минимална заплата 710 лева, братчед???Нормален ли си?Хората умират от глад и мизерия, а ти се бъзикаш и гавриш с тях!!!Бързо искам да направиш МРЗ 1200 левчета, аверче!!!
  • 71 Биби Долапчиев

    3 0 Отговор
    Тоа квото каже става точно наобратно деа! Такива ка ги наричахме?- ментарджии ли?
  • 72 Жоро

    3 0 Отговор
    Падне ли мораториума падате и вие Кириле много е прост зада удържите власта вдигнете заплатите на полицайте с 50 % това ще. Ви да де възможност да искараре още някои друг месец
  • 73 sss

    2 0 Отговор
    Мхм, то същото се викаше и за цената на свободния пазар - няма страшно, там даже ще е по евтино, а какво стана? :)
  • 74 Относно Зеления сертификат

    3 0 Отговор
    В Западните държави така ИЗЛЪГАХА населението, че като достигнат 75% ваксинирани и ще победим вируса. Какво се оказа това - ПЪЛНА ЛЪЖА!!! Минаха 75% ваксинирани и заболелите от ковид дори се увеличиха!!! Умуваха, умуваха и измислиха Делта вариант, после мутацията Омикрон ... и така може да продължи до безкрайност ...
  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 Гост

    0 0 Отговор

    До коментар #8 от "русенец":

    За виденовата зима благодари на америка за българия
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол