Last news in Fakti

17 Януари, 2022 18:01 3 751 35

Караджов освободи изпълнителния директор на „Автомагистрали“ ЕАД

  • гроздан караджов-
  • автомагистрали еад-
  • десислава христова

Със същата заповед се прави и изменение на устава на дружеството

Караджов освободи изпълнителния директор на „Автомагистрали“ ЕАД - 1
Снимка: БГНЕС

Министърът на регионалното развитие и благоустройството Гроздан Караджов подписа днес заповед за освобождаване на изпълнителния директор на „Автомагистрали“ ЕАД Десислава Христова. Предстои вписване на промяната в Търговския регистър.

Със същата заповед се прави и изменение на устава на дружеството. Промяната предвижда то да се представлява от един изпълнителен директор вместо двама, както е било до момента.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 21 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 И много

    54 8 Отговор
    добре е направил !
  • 2 Калина

    49 3 Отговор
    И кво разбира тая от аутобани?

    Коментиран от #5, #24, #28

  • 3 г-н

    41 4 Отговор
    Браво Г-н Караджов прати я да измери платното за Тутракан ремонтирано от варненска фирма
  • 4 хихихихихи

    43 4 Отговор
    Чъгърт, чъгърт...

    Коментиран от #7

  • 5 Разбира разбира

    33 4 Отговор

    До коментар #2 от "Калина":

    нали са я взели от магистралата :Д
  • 6 Опонент

    19 14 Отговор
    ✔Министърът на регионалното развитие и благоустройството Гроздан Караджов подписа днес заповед за освобождаване на изпълнителния директор на „Автомагистрали“ ЕАД Десислава Христова.✔
    😋За 12 години се навъдили учудващо много изгладнели за държавни ръководни постове.
    Напролет ще сме цъфнали и вързали с тия методи познати като РЕСТАВРАЦИЯ.😋

    Коментиран от #8

  • 7 Докато

    24 15 Отговор

    До коментар #4 от "хихихихихи":

    чегъртате, инфлацията полудя и народа мизерства !

    Коментиран от #15

  • 8 Анонимен

    37 3 Отговор

    До коментар #6 от "Опонент":

    САЩ: 312 млн. население, 800 000 държавни служители. ХОЛАНДИЯ: 16 млн. население, 20 000 държавни служители. БЪЛГАРИЯ: 6.8 млн. население, 440 001 държани служители. Пропорционално в държавния апарат у България трябва да има 9000 души, а не цели 440 001.

    Коментиран от #20, #30

  • 9 Опонент

    10 8 Отговор
    ✔Със същата заповед се прави и изменение на устава на дружеството. Промяната предвижда то да се представлява от един изпълнителен директор вместо двама, както е било до момента.✔
    😛Двама с еднакви права, може да си завиждат и да се контролират от завист. А виж, един е по-прозрачно. 😜Народът казва: На вълка му е дебел врата, защото САМ си върши работата. (Уточнявам и глутницата помага, ама дажбата е по-малко)😛
  • 10 Засега най здраво действат

    35 7 Отговор
    Министрите от квотата на ИТН! ИТН взе най важните министерства- На енергетиката Владимир Димитров , на спорта Радостин Василев, на външните работи и Гроздан Караджов на регионалното развитие и благоустройството. Димитров на енергетиката спря източването на ТЕЦ Марица-изток, Василев уволни директорите на губещия БСТ, Караджов на "АВТОМАГИСТРАЛИ". Все герберасти източвали държавните дружества. Продължавайте все така....

    Коментиран от #13, #17

  • 11 Мармалад

    24 2 Отговор
    Тази е от новите ,не е от изчегъртаните.Тази е от НЕкадърните дето плака по заседания на МС.
  • 12 Помните ли, как милата Караджова

    19 7 Отговор
    в първите дни на своето назначение, като шеф на "Магистрали" се хилеше, като пача пред камерите на телевизиите, нарочно показвайки ни някакъв апартамент с вана и легло за почивка, нещо което е изискване по Закона на Здравеопазването и по охрана на труда във всяка фирма, като го рекламираше като "легло за секс", намеквайки че предишните шефове са се "праскали" в на това легло! Т.е. тя си беше напълно ненаред и хумора и беше напълно просташки, неразбирайки каква отговорност лежи на гърба и. За това и два месеца по-късно рева кат магарица баш в Парламента, щото беше изпаднала невъзможност да се справя с работата и да изпълнява незаконните нареждания на Кирчо и Асенчо!
  • 13 почтен

    11 1 Отговор

    До коментар #10 от "Засега най здраво действат":

    За това така сме цъфнали в строежа на инфраструктурата и цените на тока и енергоресурсите, че бизнеса и напълно фалирал!
  • 14 оня

    15 1 Отговор
    Мнооого калинки, мноооого нещо:)) Само лапанне деа:)) Много вожд, малко индианец:))
  • 15 Lssah

    22 8 Отговор

    До коментар #7 от "Докато":

    Не че ги защитавам или харесвам, ама закопана държава не можеш да я оправиш за 1 месец. Нека да дадем малко време. Инфлацията идва от любимия ни ЕС и Баце с неговите далновидни ръководни способности.

    Коментиран от #19

  • 16 милиционер

    10 1 Отговор
    Тази на снимката на магистралите "маман" ли е била за труженичките там!?!
  • 17 Иван

    15 3 Отговор

    До коментар #10 от "Засега най здраво действат":

    Преди 10 години по нареждане на Борисов , след като Николай Банев се оттегли като собственик на футболния отбор "Берое", държавната ТЕЦ "Марица -Изток" стана собственик на отбора и почна да го финансира! Затова на "Берое" казваха Държавния отбор. И скоро излязоха ужасяащи факти че футболисти на отбора като например Мартин Камбуров са вземали по 20 хиляди месечно! Това са пари от нашите данъци, тоест нашите пари. И когато министър Димитров преди няколко месеца направи ревизия и спря грабежа , привържениците на "Берое" обявиха че готвят протести , но след като се разбра че 96% от населението подкрепят действията на новия министър се отказаха от протестите. Министъра на спорта Радостин Василев уволни директорите на губещия спортен държавен тотализатор като каза че е кординирал действията си с премиера Петков и вътрешния министър Рашков. Божков от една лотария направи стотици милиони а държавния тотализатор е бил на загуба. Само си представете какъв грабеж е бил по Герберастко време?!?!!

    Коментиран от #18

  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Да бе

    9 13 Отговор

    До коментар #15 от "Lssah":

    На калпавия, нали знаеш ,какво му пречи. Една година управляват вече.Мантрата "Боко е виновен",не хваща "дикиш".Поизтърка се вече.

    Коментиран от #25

  • 20 Не си много

    3 1 Отговор

    До коментар #8 от "Анонимен":

    Наясно с бройката ,но карай да върви.
  • 21 оня с коня

    9 13 Отговор
    Това са новите министри некадърни калинки особенно от квотата на чалгарите. Като този бивш костовист Караджов , като адвоката на мафията Василев сега министър на спорта както го нарече Борисов и както каза кръстника на мафията се обадил и ги сдобрил с Раева!!!! Трябва да си заминават по скоро тези джендъро-чалгари и да идват компетентни хора. ГЕРБ -ВЪЗРАЖДАНЕ са истински патриоти които биха извели държавата от бaтaка в които ни набyта ФАТМАКА заедно с пионките си!!!!

    Коментиран от #32

  • 22 Евалла

    6 1 Отговор
    гн Караджов... по рано днес питах , кой ще има смелостта да уволни мафиотката член ОПГ... Шапка ти свалям.... Вече е очевадно, че мафията си има дълбоко вградени платени ятаци в държавата, това се вижда и с новите областни назначени от проводника троянски кон на мутрите - ИТн.. и Т. Дончева го потвърди... Панаира на К. Петков ще бъде предаден от вътре....жалко
  • 23 .......

    9 3 Отговор
    Кирчо, защо ПП не внесе предложение за отпадане на инхаус поръчките? Какво ви пречи в монента, нали имате мнозинство? :) Мошеници, единственото, което правите, е да кадрувате!
  • 24 Хехехе

    9 0 Отговор

    До коментар #2 от "Калина":

    От аутобани може и да не разбира,но от събиране на пари в чували от аутобани...- много разбира....!!!
  • 25 Не бе!

    11 3 Отговор

    До коментар #19 от "Да бе":

    Не се е изтъркала ,,мантрата Боко"...!Докато Каскетатурата е на власт и Боковите внедрени калинки не бъдат изчегъртани-няма и не може да има така желаната Промяна...!Затова Кирчо-мачкай до край крадливата сган-ГЕРБ-ДПС...!!!

    Коментиран от #27, #31

  • 26 Развеселен

    6 5 Отговор
    Сега погледнах във фейса и Костадинов е постнал линк във вашия сайт иначе при нови избори Възраждане печелели....Явно 3-те негови трола тук здраво работят-
    https://fakti.bg/poll/1904-za-koya-parlamentarno-predstavena-partiya-bihte-glasuvali--ako-predstoyat-izvanredni-izbori-

    Коментиран от #33

  • 27 .....

    5 1 Отговор

    До коментар #25 от "Не бе!":

    Десислава Христова не нязначена от правителство на борисов, а е назначена от един от служебните кабинети на радев. Жената искаше да свидетелства в съда за констатирани злоупотреби в Автомагистрали, а освен това беше активна в призоваването за прекратяването на легалните кражби - ин-хаус. Та, кой какво и защо изчегъртва? Това си е чиста подмяна.
  • 28 така е Калинке

    2 0 Отговор

    До коментар #2 от "Калина":

    ,ама е мисирка тиквина и там само мъти /мангизи/...
  • 29 Може би

    3 2 Отговор
    КаРаджов е най корумпирания министър НА ИТН, съден за 60 милиона отГлобул. Сложен е за министър да замете милиардите откраднати от магистралите.ПП са преоблякъл се Илия,пак в тия.
  • 30 Други са данните

    1 0 Отговор

    До коментар #8 от "Анонимен":

    7.13 млн служители, дредна заплата 70 хил долара - datausa.io/profile/naics/public-administration - Пропорционално при нас трябва да е 140 000.
  • 31 Да бе

    3 5 Отговор

    До коментар #25 от "Не бе!":

    Само в твоята червена кратуна не се е изтъркала.Както вървят нещата с цените скоро твоя Кирчо Ментата ще пътува с еднопосочен за Канада.
  • 32 Гост

    2 2 Отговор

    До коментар #21 от "оня с коня":

    Направи си консултация с доктор,бре!
  • 33 емигрант

    1 0 Отговор

    До коментар #26 от "Развеселен":

    Пич, тази медия ФАКТИчески е на Възраждане, тук се трият коментари показващи истини за бандитизмът и мафиотските дейности на Възраждане ! Пример от днес, веднага ми изтриха поста в който предложих да се изгледа клипът "Схемата Възраждане - епизод 2" който показва мафиотското отношение на роднините на Копейкин и негови подчинени към журналист и камера ! Този сайт не е свободен и независим той е патерица на Възраждане, виж и анкетата му в която води Възраждане, пълен фалш, демагогия и манипулация !
  • 34 да де

    2 0 Отговор
    Видя ли злобна калинка, направо ми се повдига.
    Много грехоре имат натрупани герберските бюрократки.
  • 35 Иван

    0 0 Отговор
    Освободена-ясно, но кой идва на нейно място?!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове