Last news in Fakti

18 Януари, 2022 18:11 1 763 81

Сербезова: Лекарите не заслужават тази агресия

  • асена сербезова-
  • лекари-
  • агресия

Не приемам никаква форма на агресия спрямо лекари, фармацевти, професионалисти по здравни грижи, санитари и шофьори на линейки – изобщо срещу хората в системата на здравеопазването, пише министърът

Сербезова: Лекарите не заслужават тази агресия - 1
Снимка: БГНЕС

Министърът на здравеопазването призова Асена Сербезова призова за уважение и благодарност за лекарите, фармацевтите и сестрите, а не за заплахи и терор.

Припомняме, че вчера стана ясно, че Венцислав Ангелов, известен като Венци Чикагото, е нападнал личен лекар в русенското село Ново село. От видео, излъчено на живо във Facebook, става ясно, че причината за нападението е поставена ваксина срещу Covid-19 на пациент с операция на сърцето, което според Ангелов и жена му е имало фатални последици. Днес се появи информация за още един такъв случай.

"Не приемам никаква форма на агресия спрямо лекари, фармацевти, професионалисти по здравни грижи, санитари и шофьори на линейки – изобщо срещу хората в системата на здравеопазването, които всеки ден пренебрегват себе си, за да помогнат на друг, вярващ или не вярващ, а накрая - просто човек, който има нужда от квалифицирана медицинска помощ, основана на медицинската наука и практика", написа тя.

Публикуваме пълния текст на изявлението ѝ без редакторска намеса:

9996 случая на COVID-19 за последното денонощие при над 160 хил. активни към днешна дата...

5 223 граждани в момента се намират в болница, 541 са тези в интензивните отделения на лечебните заведения. За всички тях се грижат преуморени, на абсолютния предел на физическите си сили и на психическата си издръжливост, медицински специалисти.

Те се борят не само с COVID-19, но и със страхове, недоверие и невежество. Те лекуват и ваксинирани и неваксинирани, и вярващи и невярващи в науката, лекуват и в малки, и в големи болници, и в държавни, и частни структури, но всички те често са на предела на силите си.

На всички тях, независимо от различните убеждения, дължим уважение и благодарност. България е сред държавите с най-ниски нива на ваксинация срещу СOVID-19 в Европа, което, заедно с влошеното здраве на българина, води до изключително високо натоварване на болничната система, до тотално изтощение на медиците и до висока смъртност сред неваксинираната част на населението.

82,63% от хоспитализираните за последните 24 часа хора не са ваксинирани. От регистрираните вчера починали, заради усложнения от инфекцията, 91.93% не са били ваксинирани. За това не са виновни лекарите и медицинските сестри. Нито пък ваксините... Нито пък това или предишните управления, които са осигурили достатъчни количества от всички разрешени за употреба в ЕС ваксини... Още по-малко вина може да бъде търсена на лекари, нападани, търпящи обиди и недоверие, които въпреки трупаните с години нерешени проблеми в системата правят всичко по силите си.

Не приемам никаква форма на агресия спрямо лекари, фармацевти, професионалисти по здравни грижи, санитари и шофьори на линейки – изобщо срещу хората в системата на здравеопазването, които всеки ден пренебрегват себе си, за да помогнат на друг, вярващ или не вярващ, а накрая - просто човек, който има нужда от квалифицирана медицинска помощ, основана на медицинската наука и практика.

32 247 са починалите от COVID-19 в страната граждани от началото на пандемията. Насилието над медиците няма да намали техния брой. Това няма да постигне и разпространението на невярна и откровено подвеждаща хората информация за ваксините и ваксинацията и полезността на противоепидемичните мерки.

В България няма доказан случай на причинно-следствена връзка между поставена ваксина срещу COVID-19 и смъртен изход, каквато информация беше изнесена в ефира на една от националните телевизии. Ваксините срещу коронавирусната инфекция са едни от най-проследяваните и масово използвани за превенция в световен мащаб лекарствени продукти – близо 10 млрд. ваксини са поставени по света, у нас приложени са над 4 млн. дози.

Към 17.01.2022 г. общият брой на получените в ИАЛ съобщения за нежелани лекарствени реакции след прилагане на ваксини срещу COVID-19 е 3861, което представлява 0,09% от всички приложени ваксини. Едва около 10% от тези съобщени реакции отговарят на критериите за сериозност. Проследяването на безопасността на ваксините се базира на преглед на цялата налична и проверима информация и резултатите от нейния анализ. Всички данни, както и направената поетапна оценка за безопасността на ваксините, се публикуват регулярно на страницата на разрешителния орган - Европейска агенция по лекарствата (ЕМА).

Всеки има право на избор на какво да вярва и на какво не, но това не му дава право да бъде насилник, както и да призовава за саморазправа. А рано или късно всички опираме до грижите на хората в здравеопазването. Пазете ги.


Поставете оценка:
Оценка 1.4 от 30 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 James 🏈

    77 9 Отговор
    “Лекарите” заслужават факсина с доживотни боостери докато не се гътнат

    Коментиран от #44, #63

  • 2 Безсрамници

    89 4 Отговор
    Вси убиец си заслужава съдбата, съучастниците също. Това е старо правило в човешкото общество, което вие искате да разрушите.

    Коментиран от #61, #71

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Запознат

    100 3 Отговор
    Само дето на клипа се чува как докторчето заплашва със,, Сприда снимаш, че ще те пребия"
  • 5 сила

    47 1 Отговор
    точно така,не тази......това е прекалено меко отношение
  • 6 Грульо

    67 1 Отговор
    Асено, кажи кво стана с групата за ковит сертификатите? Кога е първото заседание? Нападенията срещу медици са и преди ковита!
  • 7 Еххх како ...

    93 1 Отговор
    “права “ си ?
    Някои са си направо за затвор !
    Доктори имаше едно време , сега са алчни търгаши !
  • 8 Последния Софиянец

    41 6 Отговор
    Напротив! Не съм съгласен. Лекарите са подлоги на Тиквата и трябва всички да бъдат изчегъртани. Трябва да се почне начисто само със студентки. Ти ако си мека Мария си тръгвай. Кацаров изчегъртваше гербави мъжката

    Коментиран от #26

  • 9 Само една

    8 15 Отговор
    Кафява орка може да направи това!
  • 10 Цйгуф

    66 0 Отговор
    Фашизмът се побеждава само с бой! Така че бой по фашистките слуги!
  • 11 Онзи

    72 0 Отговор
    Тепърва ще разбереш какво е агресия щом се гавриш с цял народ. Гледай да се скриеш бързо щото прошка няма да има.
  • 12 А пациентите

    71 3 Отговор
    Заслужават ли смъртта си поради лекарски грешки и отказ за лечение?
  • 13 ТаУмВзе

    55 0 Отговор
    Докато дъртата нимфетка, постоянно налага психичен тормоз, изнудване и промивка за уж ваксане! Добре е.
  • 14 "според Ангелов и жена му е имало

    55 1 Отговор
    фатални последици"
    Т.е. той човекът не е в гробищата , само на тях така им се струва !
  • 15 Тц тц тц

    74 1 Отговор
    Как лъже лицемерката.Как ще няма ма? Това че налагате медийно затъмнение не означава ,че няма.Тия ваксини ги изкарахте манна небесна.Много ясно,че ако умре някой роднините ще вдигнат врява.Защо въобще се опитвате да внушите на хората нещо,което е лъжа.Ами нали все някой ще умре.Някой ще пострада от страничен ефект.Близките им едва ли ще стоят мирно и кротко.Не дай Боже да пострада малко дете.Тогава да видиш как ще ти фръкнат очилата.
  • 16 ЕДИН ОТ МНОГОТО

    62 2 Отговор
    ЕМИ КАТО КАЗВАТЕ ЧЕ НЯМА НИТО ЕДИН ПОЧИНАЛ ОТ ВАКСИНА В БГ,ОСВЕН БОЙ СКОРО И ЖЕ.ТВИ ЩЕ ИМА ,ЛЪЖИТЕ ВИ ИЗНЕРВЯТ ХОРАТА,НАУЧЕТЕ СЕ ДА ПОЕМАТЕ ОТГОВОРНОСТ А НЕ ДА БОДЕТЕ ХОРАТА И ДА ПОДПИСВАТ ЧЕ НИКОЙ НЕ НОСИ ОТГОВОРНОСТ ЗА КОМПОТА ВИ,И ПО ЛОШО ЩЕ СТАВА ЗА ВАС ПОМАГАЧИ И ПРОПАГАНДАТОРИ
  • 17 Рошко

    67 2 Отговор
    Оди да се лекуваш като нормален човек в държавна болница и тогава при казвай кой какво заслужава това днешните 80% лекари не са лекари а търгаши на смърт

    Коментиран от #52

  • 18 Права си

    66 1 Отговор
    Сербезова, права сии.Лекарите излекуваха много хора и доста от тях завинаги.
  • 19 Перо

    60 2 Отговор
    Не може да се ваксинират хората като на производствен конвейр,без протокол,без да се познава съдържанието на ваксините, от докторите и кои ваксини са противопоказни или дават странични явления за някои заболявания! Всичко се приписва на придружаващите заболявания и ваксините нямат нищо общо,според МЗ.
  • 20 Анти

    45 2 Отговор
    Къде видя лекари и каква е съвременната дефиниция за лекар.При липсата на планов прием къде видя и здравна система.Не си добре!Трябва да се прегледаш, но не при лекар, защото ще ти направи един бърз писиар,после един антигенен и после роднините ще те изпращат.
  • 21 питане

    22 1 Отговор
    Асена Сербезова, дъщеря ли е на един полковник Сербезов,вирусолог ,работил във Военна болница,по времето на Генерал Купенов?

    Коментиран от #36

  • 22 БАЙ КУРТИ

    17 1 Отговор

    До коментар #3 от "Антимаймуна":

    Вместо да умуваш , гледам че нямаш развитие в мозъка . Другите маймуни станаха хора , но при теб еволюцията е спряла и ще си останеш примат . Не е лошо да си оставиш сивото вещество ,ако имаш да се изследва .За да не се раждат из...ди като тебе .
  • 23 Е що

    49 2 Отговор
    Аха, значи лекарите не заслужават тази агресия, а пациентите заслужават смъртоносна Ковид ваксина
  • 24 васик атанасова

    45 1 Отговор
    СЕРБЕЗОВА ДА РАЗБЕРЕ ИСТИНАТА
    ЛЕКАРЯ ПЪРВИ СКАЧА НА БОЙ И УДРЯ ДВА ЮМРУКА НА ЧИКАГОТО
  • 25 5577

    39 0 Отговор
    Дайте статистика колко инфаркта инсулта и тромбози има след поставена ваксина за ковид. Информирайте ни и никой няма да бъде изнервен

    Коментиран от #78

  • 26 Дъ бест

    5 5 Отговор

    До коментар #8 от "Последния Софиянец":

    А тебе кой ще те изчегърта? Сам ли ще си избереш,или кой ти се падне.

    Коментиран от #34

  • 27 ха ха

    27 0 Отговор
    когато не можеш да организираш служителите си да работят в интерес на хората а не на мафията , призоваваш да не ги бият ? а какво да ги правят ? да дойдат при теб да си хортувате ? или ще върнеш живота на починалия щото си министър ?
  • 28 Дилдо

    32 0 Отговор
    А ние не заслужаваме математици да предсказват пандемии и инженер да критикува един от малкото истински лекари в държавата ни
  • 29 НИМРОД

    39 2 Отговор
    СЕРБЕЗОВА,
    Проблемът не е в това, че лекар се е сбил с някой друг.

    ПРОБЛЕМА Е В ТОВА, ЧЕ СЛЕД ВАКСИНАЦИЯ С ЯНСЕН ЕДИН БЪЛГАРИН Е Е ПОЧИНАЛ!!
    Ако това е истина и ако има и втори случай в това село, то тогава тази ваксина е компрометирана.

    Защо Сербезова прикривате истинския проблем, или ние българите сме бели мишки върху които могат да се упражняват?!!!
    НА ТОВА СЕРБЕЗОВА МУ СЕ КАЗВА ГЕНОЦИД!!

    КАК ЩЕ ПРИКЛЮЧИ ТОЙ???
    С НОВ НЮРНБЕРГСКИ ПРОЦЕС!!

    Това те чака Сербезова!!
    Ако днес си сербез, утре може да си като напикано мушкато.

    Съдбата реди такива превратности, за които ние простосмъртните дори не сме готови да приемем, че могат да се случат.
  • 30 Тинмин

    17 0 Отговор
    Арсена е решение за хора без изход,които са изгубили всичкия си сербезлък.
  • 31 Сивата чапла

    32 1 Отговор
    Махнете сертификата, спрете с издевателствата с тая ваксина.
  • 32 ЖОРО

    18 0 Отговор
    А заслужават ли парите..
  • 33 ТИТИ

    30 0 Отговор
    ТОЗИ СЕЛСКИ ЛЕКАР КАК СПИ СПОКОЙНО СЛЕД КАТО Е ПРИЧИНИЛ СМЪРТ НА ПАЦИЕНТ

    Коментиран от #38, #43

  • 34 Истината-винаги

    2 2 Отговор

    До коментар #26 от "Дъ бест":

    Аз имам голямо желание да изчегъртам трола. Стига"Факти"да разрешат, а не да ме блокират

    Коментиран от #53

  • 35 ТРАЯН

    25 3 Отговор
    Защо в другите държави не бият докторите?!!
    Ами защото хората са ЛЕКАРИ а не ТЪРГОВЦИ на човешко здраве.
    Тези стигнаха до състояние при което за ДЕСЕТ ЛЕВА те превръщат в опитна мишка.

    Днес Сербезова ви бият, утре ще ви линчуват.
    Справедливостта изисква налагането на принципа :ВСЕКИМУ ДЪЛЖИМОТО.

    НЕ БОЙ И ТРЕПАНЕ , а трудът ще ви направи свободни Сербезова!!

    Коментиран от #49

  • 36 Д-р Ох Боли

    15 1 Отговор

    До коментар #21 от "питане":

    Май не! Товар фамилията на поредния за който е омъжена в момента! Номер 4!
  • 37 Д-р Хаус

    20 3 Отговор
    Ало,Гюлчен Сербезова!! Вместо да рониш крокодилски сълзи за лекари,медсестри и санитари,чрез Кирчо и Кокорчо им осигури достойни заплати,съизмерими с тези на колегите им в Западна Европа!! Щото здравето на западняка не е по-ценна от това на българина!! Уточнявам: Става въпрос за РЕДОВИЯ лекар в ДЪРЖАВНИТЕ БОЛНИЦИ!!

    Коментиран от #41

  • 38 НИМРОД

    19 0 Отговор

    До коментар #33 от "ТИТИ":

    Той не е лекар , а ТЪРГОВЕЦ на човешко здраве.
    Регистриран е в Търговския регистър с БУЛСТАТ.
    За него не е важно здравето , а парите.

    ТОЙ НЕ Е ВИНОВЕН, ЧЕ СИСТЕМАТА ГО Е НАПРАВИЛА ТАКАВА МЪРТВА ДУША.

    Коментиран от #46

  • 39 Сивата чапла

    10 6 Отговор
    Обикновените лекари нямат вина за политиката на държавата.
    ,
  • 40 хNх

    5 5 Отговор
    Никой не заслужава агресия!

    Коментиран от #67

  • 41 Д- Куин лечителката

    12 0 Отговор

    До коментар #37 от "Д-р Хаус":

    Това е възможно,ако сегашния КАСОВО осигурителен модел на здравеопазването се смени с ДАНЪЧНО осигурителен,такъв,какъвто беше преди 1999г.
  • 42 5577

    21 1 Отговор
    Факти моля питайте 3-4 редови джипита колко смъртни акта са издали на инфаркт, инсулт или тромбоза на ваксинирани пациенти. Просто като статистика. МОЛЯ. Неможе такова мълчание на инат.
  • 43 vasik atanasova

    24 0 Отговор

    До коментар #33 от "ТИТИ":

    ТЕ ВМЕСТО ДА СЕ СКРИЯТ ТЕ ПАРАДИРАТ И ГО РАЗДУХВАТ СЛУЧАЯ
    ЧОВЕКА Е С 5 ОПЕРАЦИИ НА СЪРЦЕТО
    РАБОТИ БАГЕРИСТ В ГЕРМАНИЯ
    И ТОЗИ ЛЕКАР МУ КАЗАЛ НЯМА ПРОБЛЕМ ЛЯГАЙ ДА ТЕ БОДНА
    ПОСЛЕ ЛЕКАРЯ СКАЧА НА БОЙ И НОСА МУ Е СЧУПЕН НА ЧИКАГОТО
    А ТЕ ЩЕ ГО ИЗКАРАТ ВИНОВЕН ЧОВЕКА
    БЯЛАТА МАФИЯ ПОГУБИХА 49 ГОДИШЕН МЪЖ

    Коментиран от #66

  • 44 Пациент

    19 2 Отговор

    До коментар #1 от "James 🏈":

    Някои лекари заслужават почит и пари, а други да ги пребиеш. Като при шофьорите.
  • 45 ха ха

    25 0 Отговор
    Сербезова, по-добре се заемете да обясните повишената смъртност, особено сред активните хора между 18-64 години. Смъртност, която е извън тази от/с ковид. Погледнете какво става из страната над 140 000 хиляди починли за 2022, като отчетените случаи от/с ковид са по-малко от миналата 2021-ва. Не тормозете хората със зелени сертификати и задължителна ваксинация, щото накрая ще грабнат вилите.
  • 46 Сивата чапла

    8 1 Отговор

    До коментар #38 от "НИМРОД":

    Не всички имат БУЛСТАТ, не всички лекари заслужават такова отношение.
    Казвам го и защото имам лекар в семейството.
    Знам с какво доверие се отнасят пациентите към добрите лекари
    и как се чувстват лекарите, когато не могат да помогнат.

    Да напомням ли, че масово младите лекари работят за по 1000лв.
    А за медицинските сестри?
    Знаете ли какви са им заплатите?
  • 47 Д-р Хаус

    12 3 Отговор
    Ало,Гюлчен Сербезова!! Вместо да рониш крокодилски сълзи за лекари,медсестри и санитари,чрез Кирчо и Кокорчо им осигури достойни заплати,съизмерими с тези на колегите им в Западна Европа!! Щото здравето на западняка не е по-ценна от това на българина!! Уточнявам: Става въпрос за РЕДОВИЯ лекар в ДЪРЖАВНИТЕ БОЛНИЦИ!!
  • 48 Професора

    22 1 Отговор
    В Република България няма нито едно осъдено Менгеле за всичките години!
  • 49 Последното изречение

    0 0 Отговор

    До коментар #35 от "ТРАЯН":

    ми хареса... интелигентна подсказка...
  • 50 НИМРОД

    14 0 Отговор
    НЕЩО ЗА ЛЕКАРЯТ:
    д-р Ивайло Андреев Иванов
    Общопрактикуващ лекар, Област Русе
    от 12 дек 2011г Телефон: 0889 632263

    Лицето е търговец с участие в ДВЕ ФИРМИ:

    1/ АМБУЛАТОРИЯ ЗА ИНДИВИДУАЛНА ПРАКТИКА ЗА ПЪРВИЧНА МЕДИЦИНСКА ПОМОЩ - Д-Р ИВАЙЛО ИВАНОВ ЕООД !!

    2/ ВЕРАФАРМА - ИВАЙЛО ИВАНОВ ЕТ.

    Ако Ви е нужна помоща на този ТЪРГОВЕЦ можете да се обърнете към него на тел. 0889 632263 и на адрес:
    БЪЛГАРИЯ, гр. Русе, ул.МОСТОВА, 11.

    Коментиран от #59

  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 Няма как...

    3 0 Отговор

    До коментар #34 от "Истината-винаги":

    .айното е от редколегията.

    Коментиран от #55

  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 Истината-винаги

    0 0 Отговор

    До коментар #53 от "Няма как...":

    Ясно
  • 56 Хахаха

    2 1 Отговор

    До коментар #52 от "Д-р Хаус":

    Сладки ли са запетайките,грамотнико?
  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 истината

    19 1 Отговор
    Разбира се, че лекарите не заслужават тази агресия, но е добре и самите лекари да се отнасят с уважение към пациентите си!
  • 59 ИСТИНАТА

    19 0 Отговор

    До коментар #50 от "НИМРОД":

    Информацията ти е неточна.
    Аллчното докторче участва в тези фирми:

    "АМБУЛАТОРИЯ ЗА ИНДИВИДУАЛНА ПРАКТИКА ЗА ПЪРВИЧНА МЕДИЦИНСКА ПОМОЩ - Д-Р ИВАЙЛО ИВАНОВ" ЕООД, ЕИК/ПИК 117617270
    "Соле 2020" ЕООД, ЕИК/ПИК 206151886
    "СОЛАР ГРУП 2022" ООД, ЕИК/ПИК 206749108
    ЕТ "ВЕРАФАРМА - ИВАЙЛО ИВАНОВ", ЕИК/ПИК 11711324

    Ами това нещожество е и ЕНЕРГОПРОИЗВОДИТЕЛ.НАТОК ОТ ВЪЗОБНОВЯЕМИ ЕНЕРГИЙНИ ИЗТОЧНИЦИ!!

    ДОКТОРА Е ВСИЧКО ДРУГО , НО НЕ И ЛЕКАР!!

    ТОВА ЛИ СА ТИ КАДРИТЕ БЕ СЕРБЕЗОВА??!!

    ТЕЗИ ТЪРГОВЦИ НА ТОК ЛИ СА ТИ ЛЕКАРИТЕ!!!!!

    БЕЗСРАМНИЦИ!!!!
  • 60 В МОМЕНТА НА БЛУМБЪРГ КОМЕНТИРАТ

    13 0 Отговор
    ЧЕ ДЕЦАТА НЕ ТРЯБВА ДА ПИЯТ МЛЯКО ЗАЩОТО НИЕ ВСЪЩНОСТ НЯМАМЕ ТАКОВА ПРОИЗВОДСТВО ! КЪДЕ ТУК Е ЗДРАВНИЯ МИНИСТЪР , ИЛИ ТОЙ СИ ЧЕШЕ КРАСТАТА С ГЛУПОСТИ ?
  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 Директно:

    17 0 Отговор
    Алооуу, дебела менопаузо нагла, изтича времето ти, не се ли сещаш?!?
  • 63 нимрод

    13 1 Отговор

    До коментар #1 от "James 🏈":

    Приятел,
    Д-р Андреев не е лекар, а е ПРОИЗВОДИТЕЛ НА ТОК!!!

    ПРЕДСТАВИ СИ КАКВИ ХОРА НИ ЛЕКУВАТ.
    То се вижда какви ги е натворил.

    ФОТОВОЛТАИЦИ с пари от ваксинациите!!!
  • 64 Ами ...

    18 1 Отговор
    Вероятно в системата има хора, които наистина имат призвание и изпълняват лекарския си дълг. Поклон пред тях. Но най-алчните и безскруполни хора, които съм срещал носят бели престилки. Почистете ги. В противен случай не осъждайте тези, които търсят възмездие. Ако ли не, много скоро, "лекар" ще стане мръсна дума. А това, че рано или късно сме опирали до хората в здравеопазването, означава ли, че им е разрешено всичко? В България няма нито един лекар с отнети права, нито един осъден. Безгрешни са. Или не? На каква сума възлиза финансирането на българското здравеопазване? Ние плащаме. Имаме право да знаем колко. Защо ние трябва да пазим "здравната система", а не тя нас? Тя на нас ли служи или ние сме просто касичка?
  • 65 Ами ...

    9 0 Отговор
    безскрупулни
  • 66 НИМРОД

    15 0 Отговор

    До коментар #43 от "vasik atanasova":

    Кво му пука на д-р Андреев дали човека е здрав или болен?!!

    ВАЖНО Е ПАРИ ДА ПАДАТ!!!
    Иначе как се става собственик на ВЕИ паркове какъвто е доктора.

    Колко ли хора са отишли в отвъдното за да направи докторчето СОЛАРНИТЕ СИ ПАРКОВЕ?!!

    ТЕЗИ ВМЕСТО ДА СЕ ЗЪВРЪТ ТАМ ОТКЪДЕТО МАЙКИТЕ ИМ СА ГА ПОКАЗАЛИ НА БЯЛ СВЯТ , И ДА СЕ ЗАСРАМЯТ , са ревнали като вдовици !!!

    За какво ревете бе алчни катоновци?!!
    Ако доктор МЕНГЕЛЕ стане от гроба като ви види какво сте направили ще умре от срам пред нищожеството си!!
  • 67 ПОРУЧИК ГАЛИЦИН

    16 0 Отговор

    До коментар #40 от "хNх":

    Тъй , тъй.
    Ще я караме по християнски.
    Такива като този ТЪРГОВЕЦ ще ни трепе и с парите ще си прави ВЕИ та , а ние ще стоим като стадо в кланица и ще го гледаме с признателност!
  • 68 Др. Гелев

    6 1 Отговор
    А заслужава ли онзи некадърник да е ,,шеф,, на срзи ъъъъъъ
  • 69 Ами ...

    14 0 Отговор
    Да припомня няколко думички от хипократовата клетва: "В ЖИВОТА СИ И В РАБОТАТА СИ ЩЕ БЪДА СКРОМЕН ... НА НИКОГО НЯМА ДА ДАВАМ СМЪРТОНОСНО ЛЕКАРСТВО ... ЩЕ ОТИДА ДА ПОМОГНА НА БОЛНИТЕ И НИКОГА С НАМЕРЕНИЕ ДА НАРАНЯ ИЛИ ДА ПРИЧИНЯ ЗЛО".
  • 70 И ние

    13 1 Отговор
    Не те заслужаваме ама ни се натрапваш подлого на ваксмафията
  • 71 ИМПЕРИАЛИСТ

    10 1 Отговор

    До коментар #2 от "Безсрамници":

    Докторите, това се индивиди със садистични наклонности, които са намерили социална реализация в лекарската професия.
  • 72 Само че

    10 0 Отговор
    Се видя че лекаря пръв напада. Да не е редно да го снимат, това в цивилизованите държави е подсъдимо, но там е подсъдимо и да нападаш

    Коментиран от #79

  • 73 То е

    9 0 Отговор
    е ясно, че така ще стане. Ние сме хора, а не бройлери в месокомбинат. Няма да се оставиме да бъдеме експериментален материал. Управляващите гонят само интересите на САЩ, ЕС и СЗО. Те им плащат, назначават и поръчват музиката. Някои трябват да си опичат акъла. Хич да не си и помислят, че ще ни смачкат.
  • 74 Чоки

    5 0 Отговор
    Спрямо лекар, който не се придържа към хипократовата клетва, която е дал, всяка агресия му е малко
  • 75 Да,бе

    4 0 Отговор
    Наистина не заслужават толкова малко агресия,милите,че убиха повече хора от чумата и испанския грип взети заедно.И не за пари,а за много пари.Дано да си ги занесат някъде...
  • 76 Селяк

    7 0 Отговор
    Ама то има ли достойни лекари останали в България които не се продават за пари? Когато превърнахте медицината в бизнес предприятия и семейните лекари в еднолични търговци, където и двете страни са принудени да мислят за пари повече от това за пациентите си - тогава вече няма достойни лекари които с желание да работят за една кауза - лекуване на пациенти! А на какво ставаме свидетели от 2007г - хора умиращи пред болници, други по стълбищата на болници, отказ на прием на пациенти, отказ да се лекуват възрастни хора, защото били вече пътници според лекарите и нямало смисъл...плащане за упойки, екипи и какво ли не, даване на пари на ръка на лекари с молба за помощ... примери колкото искате има. Спрете да говорите, ами направете реформа в здравеопазването и помислете за народа, който ако не е здрав, няма да има работещи, а без работещи няма да има данъци, а без данъци... Така, че ще има още бой за такива "лекари". Ама дайте да се налапате добре, да си оправите родата до 9то коляно и после каквото остане с това ще помислите за народа, нали!? Никаква разлика с предишните и по-предишните.. абе никаква разлика от 33г.
  • 77 guest

    3 0 Отговор
    веднъж да сте права , заслужават много повече защото са станали търгаши (с малки изключения) и не ги интересува нищо друго освен $$$$
  • 78 Капитан Морган

    7 0 Отговор

    До коментар #25 от "5577":

    Кунчо триигления каза,че в България няма причинно следствена връзка между инсулти,инфаркти, тромбози, сърдечни арести и смърт след ваксинация.
  • 79 мдаа

    2 1 Отговор

    До коментар #72 от "Само че":

    Напротив, в цивилизованите държави, ако е заснето престъпление, заснетото е доказателствен материал, докато у нас не е.
  • 80 Факти

    4 0 Отговор
    Заслужават и още,как!!!
  • 81 Ненормални животни

    1 0 Отговор
    Колкото искате на тази територия, такъв е матрЯлът
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове