Last news in Fakti

19 Януари, 2022 08:12 15 088 30

Бойко Илиев: Искам премиерът да каже, че това е било лош сън

  • бойко илиев-
  • лош сън-
  • премиер

"Няма спасение с ваксините, нещата са отишли много далеч и измъкването от тях ми се струва много трудно", коментира режисьорът

Бойко Илиев: Искам премиерът да каже, че това е било лош сън - 1
Снимка: Bulgaria ON AIR

Новата власт е нова надежда, тъй като достатъчно се натрупа мрачен опит през тези две години. Това заяви режисьорът и създател на "Нов театър НДК" Бойко Илиев в студиото на "Денят ON AIR".

"Една тягостност витае в театъра. Душата ми се гърчи за това, което се случва, защото усещането ми е, че се въртим в омагьосан кръг. Явно е, че се въртим в един световен... не искам да го наричам заговор, но влизаме бавно и постепенно в метавселената на Зукърбърг. Няма спасение с ваксините, нещата са отишли много далеч и измъкването от тях ми се струва много трудно", коментира режисьорът пред Bulgaria ON AIR.
Според него, който говори от името на "препатил" човек, последните две години са на практика измислица, която трябва да надмогнем.

"Искам на 8 март този министър-председател да се обади и да каже, че това е приключило. Че е било лош сън и да продължим да живеем. Това е възможно, защото в крайна, сметка какво са болестите? Те са едно напомняне, че сме смъртни. Смъртта превръща живота ни в ценност. Колкото и да ни плашат – това нещо е абсолютно безумие, лудост, която ни води на лошо", категоричен бе Бойко Илиев.

От новия културен министър той иска да погледне "Нов театър НДК" – създаден и построен в мазето на НДК, и да прецени дали има нужда и право на подкрепа. "Ако има, да я даде", призова режисьорът.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 61 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Иво

    17 86 Отговор
    Този или е пиян или е превъртял играта...

    Коментиран от #2, #22

  • 2 Дойде

    101 3 Отговор

    До коментар #1 от "Иво":

    Това време в което нормалните ги считат за луди.

    Коментиран от #6

  • 3 туй онуй

    85 13 Отговор
    Един да покаже малко разум.

    Коментиран от #23

  • 4 консерва

    96 12 Отговор
    Нова надежда в новата власт вече няма. Няколко издънки направиха за има-няма месец. Не бяха пенсии,заплати-минимум,бонуси по 1700 лева,ваксини-максини,сертификати на зелено и тям подобни изцепки. Накрая легнахме и на макаците,щели сме да летим до там и обратно за 2х20 минути. Докато излети и кацне самолетът само горивото не можем да му платим. Излишни нови разхищения!
  • 5 Един

    10 31 Отговор
    Ами ако копаеш картофите - защо да не поискаш подкрепа от правителството? Да има някой да ти държи ... мотиката!
  • 6 Поет

    65 3 Отговор

    До коментар #2 от "Дойде":

    Народът прост, живота, тежък, скучен !

    Коментиран от #21, #26

  • 7 иван вазов

    60 2 Отговор
    Министър-председателя не може да каже подобно нещо.Трябва Джо Байдън да го каже или Урсула фон дер Лайен .

    Коментиран от #9, #10, #25

  • 8 ТаУмВзе

    74 6 Отговор
    Канадчето е в будна кома, къв сън.
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Прав си

    33 1 Отговор

    До коментар #7 от "иван вазов":

    Фон дер Л@йн.н да го каже !
  • 11 Тартюф

    4 26 Отговор
    Театър ли? Не ми трябва!

    Коментиран от #19

  • 12 Стар...??

    10 32 Отговор
    Мангърски......и му дават трибуна без да е специалист
  • 13 Световното задкулисие

    38 4 Отговор
    На всеки нормален човек му се иска да избяга от налягания страх и да живее нормално, с нормални цени на енергията и тн, но за Кирчо на 8-ми март сме подготвили друг сценарии и той послушно и с плам в очите ще ви го прочете
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 ПРАВ Е ЧОВЕКА 🤣

    38 4 Отговор
    ЕДИН ДА КАЖЕ ИСТИНАТА. А НЕ ВСИЧКИ ДА СЛЕДВАТ ПЛАНА НА ИЛЮМИНАТИТЕ 😇
  • 16 Димо

    43 2 Отговор
    Всички политици от 90-та досега работят срещу България и следват заповеди отвън. И сегашните б.клуци не са изключение. Намалиха пенсии, не наложиха мораториум върху износа на ток от АЕЦ Козлодуй,а можеха да го направят , и купуваме чужд ток за луди пари,съответно ни предизвикаха така инфлация. Взеха милиардни заеми, намалиха пенсиите, свята цел номер 1 е да ни сложат нещо неизпитано като ваксина ( има ваксини изпитвани 40г.,а тия ни убеждават,че за 9 месеца сегашните л.йна били добри). За два месеца направиха страшно много поразии и то напълно съзнателно. Вън!

    Коментиран от #20

  • 17 Баш софиянец

    36 2 Отговор
    Много добре казано! Това е лудост. Колкото повечи влизаме във филма, толкова повече той ни поробва. Така, че живейте нормално, срещайте се се близките и приятелите си, придържайте се към изпитаните дълголетни хигиенни навици и гледайте да имате положителни емоции. Колкото и наивистично или високопарно да изглежда радостта и щастието държат хората здрави. Щастието, обичта и спокойствието не са пожелание от картичка. Те са жизнена необхадимост.
  • 18 Кочо

    46 6 Отговор
    Човека е прав! Плашенето от трите телевизии, че ще умрем е истински пагубно! Всеки нормален човек знае, че е смъртен и експлоатирането на страха от смъртта е коварно, безсъвестно и отвратително! Тези три телевизии носят пряка вина за подлудяването на хората! Тотален бойкот на БНТ, БТВ и НОВА! Всеки който е загрижен за своето и на близките си психично здраве трябва да изключи тези пропагандни телевизии! За две години непрестанна психоза съсипаха хиляди човешки животи! Дават гласност единствено на някакви пишман математици, доктори, професори които се държат като шамани! Това трябва да приключи!
  • 19 Тъмен субект

    6 0 Отговор

    До коментар #11 от "Тартюф":

    Що тогава си се писал "Тартюф"? Или не знаеш кой е, просто ти звучи забавно.
  • 20 Стоян Александров

    33 1 Отговор

    До коментар #16 от "Димо":

    Ееееее напълно си прав. И какво от това ? Какво като си прав ? Нищооооооо. Прав си, а иначе е нищо. Кирчо ни смачква в момента. Мачкат ни като валяк. И какво от това ? Нищооооо. Седим да ни мачкат още, и още, и още. САЩ направо ни разбиха. А колно тона злато само отмъкнаха и продължават да отмъкват изобщо знаете ли бе българи ??? Откраднаха ни ВСИЧКОООООО. И какво от това ? Нищоооооо. С това злато нямаше един лев заем да имаме, а нир сме затънали до гуша в заеми и мизерия. Кирчо за един месец не е свършил работа за една стотинка, напротив ПРОДАВА НИ ЯКО. И калво от това ? НИЩОООООООО.

    Коментиран от #24, #28

  • 21 Да, за съжаление

    12 0 Отговор

    До коментар #6 от "Поет":

    Това са думи на Вапцаров...
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Ха ха ха🤣

    2 19 Отговор

    До коментар #3 от "туй онуй":

    И какво разумно показа този национално неизвестен режисьор? Искам, ама не знам какво искам да свърши. При 30 % ваксинирани да не би да очаква да отворят театрите? (Тиквата ги лекуваше тези много бързо - анонимен донос -> кпконпи, да търси фактури за всеки лев за 20 години назад -> целуване на ръка и проверките се закриват).
  • 24 Стоян Александров

    19 3 Отговор

    До коментар #20 от "Стоян Александров":

    30 години, не една, не две, а 30 и кусур години БГ политиците мачкат българския народ, унижават и позорят и какво от това ? Нищо. Продадоха ни и на САЩ, ИЗРАЕЛ И АНГЛИЯ. Всичко ни разбиха. Позор. А Ние си седим и НИЩОООООО. Няма осъден и няма и да има осъден политик. Никога. Бойко е милярдер, а сега ще си харчи ограбеното на спокойствие....ииииии за това ли дойдоха тези от ПП ???? Ще има ли възмездие ? Твърдо НЕ, твърдо НЕ. КРАЙ. НАРОДА ПАК ЩЕ Е КАТО СКОТ. БЕДЕН, БОЛЕН И СЛАБ.
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Дори и да

    1 0 Отговор

    До коментар #6 от "Поет":

    цитираш не можеш. (Има граматическа грешка.)
  • 27 Иво

    5 2 Отговор
    И аз така мисля. Ще оцелеят хората само с много здрав организъм. Аз толкова антибиотици не съм пил през живота си колкото ваксини искат да ни боцкат през два месеца,че да си правят експерименти.

    Коментиран от #29

  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Георги v.

    1 0 Отговор
    Защо не каже нещо за крадливата си съпруга, дерматоложката проф. Кадурина, която направи далавери за милиони във Военна болница?Пари откраднати от данъкоплатците. Седнал да ми говори и да иска. Циници!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол