Last news in Fakti

20 Януари, 2022 06:14 5 818 40

Бойко Ноев: Притеснявам се, че Кирил Петков получава лош съвет за външната политика

  • бойко ноев-
  • кирил петков-
  • лош съвет-
  • външна политика

"Но към този момент имам впечатление, че сякаш управлението е разпиляно. Още виждаме цветно бъдеще, опаковано в цветен целофан", казва експертът 

Бойко Ноев: Притеснявам се, че Кирил Петков получава лош съвет за външната политика - 1
Снимка: БГНЕС

Акцентът върху бунтовете, както президентът ги нарече през 2020г., както и трудностите, които стоят пред сегашното управление, това са важни въпроси. Има два момента, които занимават моето внимание на фона посещението в Скопие. Всяко управление има ограничен ресурс на обществена подкрепа и това правителство има ограничен ресурс поради много тънката, ниският общ знаменател на интереса на политически сили, които го формират. Това коментира експертът по национална сигурност Бойко Ноев в ефира на "Честно казано с Люба Кулезич".

"Основната движеща сила на това управление е борбата с мафията, която трябва да бъде доведена докрай. Трябва да бъде разформирано специализираното правосъдие, трябва да има дълбока съдебната реформа. Трябва да се смени Иван Гешев, правосъдието не трябва да подмине и Бойко Борисов, както и неговия антураж. Но към този момент имам впечатление, че сякаш управлението е разпиляно. Още виждаме цветно бъдеще, опаковано в цветен целофан", допълни Ноев.

По думите му външната политика се води еднолично и това може да доведе до проблеми. "Виждам едно такова еднолично желание на решаване на проблемите с Република Северна Македония, което няма да доведе до добро. Притеснявам се, че Кирил Петков получава лош съвет и може би не е навлязъл навътре в тези проблеми с РСМ. Веднъж казах, че Кирил Петков не е по-малко българин от нас. Неговата работа е да се справи с мафията и да опази българите от ковид", каза още експертът.

"Поет е ангажимент България след 6 месеца да даде съгласие за членството на РСМ в ЕС, но за да се случи това трябва да тече един процес, който да убеждава българската общественост, че проблемите, които съществуват между двете страни са решени. Затова вероятно са измислени т.нар. работни групи", коментира Ноев.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 36 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    64 10 Отговор
    КИРИЛ ПЕТКОВ слуша кукловодите

    Коментиран от #16

  • 2 хихи

    59 14 Отговор
    Бойко! Не се прави, че не знаеш от кого и за какво е инсталиран Канадеца??

    Коментиран от #15

  • 3 хаберих

    25 9 Отговор
    Русия разработва безпилотен противоподводен бомбардировач-торпедоносец.
  • 4 123

    43 9 Отговор
    Още виждаме цветно бъдеще, опаковано в цветен целофан.По принцип нещата произведени в България и опаковани в красив цветен целофан, като го отвориш са обиковенно фалшиво и некачественно направен продукт. Правителството все още вижда светлото и красиво бъдеще на Българския народ,само където настоящето на народа е много, гладно,студено,мрачно, госо, и босо, но това е малка саможертва какво са това нови 30 години години с поглед вперен в светлото и щастливо Бъдеще.Само че тези хора живеят сега а не в бъдещето..
    Кирил и Аесен все още на са започнали да си заработват парите които получават, а и не са започнали да изплащат дълга по обучението им в Харвард за които спонсорите им са платили около 1 милион долара, с откраднатите пари на същия този народ.

    Коментиран от #21

  • 5 Факт

    39 19 Отговор
    Кирчо и Румбата са назначени от губернаторът на САЩ г-жа Мустафа не за да защитават българските интереси!
  • 6 Щото с ББ, ГРОБ, ДПС бе по-добър старт

    15 36 Отговор
    Поредната доза негативизъм подплатен с откровена лъжа! Многократно се заяви, че от РСМ ще се очакват РЕЗУЛТАТИ, за които е нужно определени времеви рамки. Нещата не се случват толкова бързо, колкото ми се иска, но за да се изпече хляба добре е нужно определено време.

    Коментиран от #26

  • 7 Тая

    17 7 Отговор
    Пияница от къде я изкопаха
  • 8 ЕВРО НЮЗ

    29 6 Отговор
    Киреча е бушон, трафопоста е на Козяк.... ВЪН ОКУПАТОРИТЕ КОЛОНИАЛИСТИ
  • 9 Българин

    37 8 Отговор
    "Поет е ангажимент България след 6 месеца да даде съгласие за членството на РСМ в ЕС, но за да се случи това трябва да тече един процес, който да убеждава българската общественост, че проблемите, които съществуват между двете страни са решени. Затова вероятно са измислени т.нар. работни групи", коментира Ноев."---
    Още когато Кирил Петков каза че няма планове да строи АЕЦ Белене беше ясно че ще имаме правителство на марионетки на САЩ и Турция .,Плевнелиев 2 , както го нарече някой
  • 10 пешо

    27 8 Отговор
    тоя е краварска подлога
  • 11 Механик

    36 6 Отговор
    Не му е даден погрешен съвет. Кирцата не го съветват. На него му заповядат направо.
    Да не би да мислите, че Кирцата съвсем случайно попадна на власт?
    Нищо подобно. Кирцата, бабикяните и всички ония, дето яхнаха вълната на протестите, са продукт на американците.
    Те са на власт с точно поставени задачи.
  • 12 ЕДна

    17 1 Отговор
    Весела Чернева му шепне в ухото.
  • 13 Бойко Ноев Слугинаж на чужди държави!!

    15 11 Отговор
    Слугинаж, Предател!!
  • 14 Сара

    33 1 Отговор
    Не е излишно Кирил Петков да вземе уроци по правоговор. Много е важно за един политик да има ясен и правилен изказ. Неговото е хаос от думи. Карадайъ например говори вече след положени усилия перфектно. Обърнете внимание.

    Коментиран от #39

  • 15 Rothschild

    2 1 Отговор

    До коментар #2 от "хихи":

    Шшшшшш... тихо!

    Коментиран от #23

  • 16 Хи хи

    27 2 Отговор

    До коментар #1 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Какви кукловоди , какви 5 лева ?Кирчо Лъжеца не го слуша главата и прави точно обратното на това ,което е разумно .Все повече се прокрадва идеята за това с главата и за капак българската история му е тъмна Индия.
  • 17 КРОКОДИЛА

    14 4 Отговор
    МАСОНИТЕ ВЪН ОТ ПОЛИТИКАТА ....................................................................МАФИЯ .........................................
  • 18 Мемфис

    6 12 Отговор
    Стига с тази омраза! Като зли кучета,които лаят срещу всеки! Това са повечето българи.
    А този дърт комунист, завършил и винаги обслужвал масква, до кога ще го показват да разлайва кучетата?
  • 19 big

    15 2 Отговор
    Ти се притесняваш за външната политика, а аз за всичко! Слушам какво говорят и не мога да разбера аз ли съм идиота или те, особено по така наречената съдебна система! Колкото до частния случай "външна политика", ние никога не сме имали такава, особено последните 30 години! Нима Кирил Петков се пръкна ей така в политическото ни пространство без проверка и одобряване от кураторите на външната ни политика и въобще като цяло?
  • 20 ти ли

    5 4 Отговор
    тарикат!Айдее бягай от тука фъшкийска конска муха...
  • 21 ти тиква ли си

    3 3 Отговор

    До коментар #4 от "123":

    ???,или семка...

    Коментиран от #27

  • 22 Минчо

    11 3 Отговор
    А бре, Бойко, Кирчо не получава съвет, а директна заповед от "Козяк"! САЩ са нервни, че завземането на РСМ и Албания от НАТО се бави, ЕС също... На Кирчо е даден ултиматум да се съгласява със всичко, само и само РСМ да се примири...
  • 23 хихи

    6 3 Отговор

    До коментар #15 от "Rothschild":

    И Ш.ш. може да е намесен! По друг начин немога даси обясня некадърните действия на правителството, освен със създаване на хаос, докато въпросния си замете следите...
  • 24 Ангел

    16 4 Отговор
    Проектът "Бойко Борисов/ГЕРБ" на Ангела Меркел, който приключи с нейното властване, се наложи и оцеля 11 години!! Можеше и още, но американците го подкосиха с техния проект Радев/ПП.. Но сериозно зацикли този краварски проект и още ще затъва! Бойко беше политик - въртеше се между свтовните сили, съседите, това е политика! ПП не са политици, а млади надъхани и алчни комсомолци...

    Коментиран от #28

  • 25 БСП на Бунището

    16 4 Отговор
    Бойко Ноев,завършил Международни Отношения в Москва и вербуван за Агент на ГРУ в служба на Руското Комунистическо Разузнаване....Син на Активен борец срещу Капитализма..Подозрения за Двоен агент към МИ5.....Защо им давате Форум на тези,бе....Докога бе....Червени смрадливи Цървули !!!

    Коментиран от #31

  • 26 stan4o stan4ev

    4 1 Отговор

    До коментар #6 от "Щото с ББ, ГРОБ, ДПС бе по-добър старт":

    За хубав хляб трябва качествена закваска и брашно , и умение. Прекаленото печене овъглява хляба. Не може нещо да е добро след като се сравнява с нещо .лошо.
  • 27 123

    3 1 Отговор

    До коментар #21 от "ти тиква ли си":

    Червената петолъчка на Партийния дом
  • 28 stan40

    10 3 Отговор

    До коментар #24 от "Ангел":

    Проекта Борисов и дело на скарлет задкулисието, което доведе царя. Първо охрана на Живков, след това на царя и изведнъж Главен секретар на МВР. Това е невъзможно без сценарий, какъвто има и при сегашните. Трупата различна, режисьорите същите. Трупата
    по желание на зрителя.
  • 29 !!!?

    13 7 Отговор
    Съветите от Кремъл водят до лоша външна политика. Да изнудваш Европа с какво пишело в учебниците на Македония заради кремълските интереси е контрапродуктивно и води до пълна изолация. Не случайно Макрон виче предложи промяна правилата за приемане на нови членове в ЕС с което да се ереминира "ветото" на кремълската марионетка Радев и русофилската диаспора в България !!!?
  • 30 Анонимен

    5 4 Отговор
    Като се има предвид обкръжението и съветниците му,никак не е чудно.
  • 31 Анонимен

    1 2 Отговор

    До коментар #25 от "БСП на Бунището":

    Я си затваряй устата!
  • 32 Мая

    8 1 Отговор
    На София едва дали и трябва авиолиния София-Скопие но със сигурност трябва да защитим нашите братя в РСМ.Веднъж ги предадохме и сега ли трябва да направим същото.Правата на българите историята,паметниците,учебниците от тук трябва да се започне и ако няма разбирателство,всичко останало е прах в очите и не трябва да се започне всякакви преговори.

    Коментиран от #33

  • 33 Симдов

    6 0 Отговор

    До коментар #32 от "Мая":

    София ще е междинно кацане, линията е Русе - Скопие (през София) на "Еконт Айр"!

    Коментиран от #34, #38

  • 34 Bessatur

    5 0 Отговор

    До коментар #33 от "Симдов":

    А Русе - Тирана кога????
  • 35 Ноев

    2 7 Отговор
    ама много започнахте да скачате против истинската политика, която трябва да се води на терена на настоящето и бъдещето. Стига с тази история. Бабичка съм и като бях студентка, преди 50 години, в трамвая един български македонец, едва не ме уби, като му казах, че македонците са българи. Както искат да си се определят. По безопасно е да са заедно в ЕС с нас, и ние да сме фактор на процесите. А не Сърбия.
  • 36 Приватизатор

    0 1 Отговор
    Пак тези които унищожиха и разграбиха се показват от келера Абе Нека Кажи какво е направил за Болгария а не какво е разграбел Нямат ли страм малко
  • 37 от народа

    1 0 Отговор
    предател
  • 38 Мая

    3 0 Отговор

    До коментар #33 от "Симдов":

    Тук не става въпрос за каквато и да е авиолиния,а затова да не сме безродници и да защитим нашите сънародници в РСМ.
  • 39 кочо

    0 0 Отговор

    До коментар #14 от "Сара":

    Точно така. Трябва да говоримЕ правилно.
  • 40 АЗ КАЗАХ

    0 0 Отговор
    Ами дайте му един биберон и всичко ще се оправи.!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол