Last news in Fakti

22 Януари, 2022 20:17 8 339 288

Костадин Костадинов: Членството ни в ЕС не отговаря на националния ни интерес

  • костадин костадинов-
  • възраждане-
  • ес-
  • зелен сертификат

"Възраждане" е за възстановяване на българската свобода

Костадин Костадинов: Членството ни в ЕС не отговаря на националния ни интерес - 1
Снимка: БНТ

Решението на здравната криза у нас е да се премахнат бизнес отношенията в болниците. Това обяви лидерът на "Възраждане" Костадин Костадинов в предаването "Говори сега" по БНТ.

"За здравната криза основният проблем е, че здравната ни система беше превърната в търговско дружество. Решението може да бъде като отпадне търговският статут на болниците, така че да няма губещи болници", каза още той.

По отношение на енергийната криза Костадинов коментира, че може да се предотврати скокът в цените на тока като се направи преразпределение на пазара. С решение на изпълнителната власт може да се разбърка микса, така че евтиният ток да остане тук, а скъпия да бъде изнасян.

Той поиска и преразглеждане на позициите ни в Европейския съюз.

"Ние сме част от европейските регулации и когато нещо не ни е изгодно, ние можем да го променим. Друг е въпросът, че никой не повдига темата", каза още лидерът на "Възраждане".

По думите му имаме липса на демократична представителност в Европейския съюз. Костадинов даде пример с Великобритания, която е излязла от общността.

"На този етап членството ни в Евросъюза не отговаря на националния ни интерес. Трябва да бъдат предоговорени условията ни за членство, в противен случай може да искаме да напуснем", каза Костадинов.

Лидерът на "Възраждане" коментира и ситуацията в Украйна и водените преговори НАТО - Русия. Депутатът обяви, че не е срещу натовските бази в България, а срещу тези на САЩ у нас.

"Очевидно е, че тази държава (б.а., Украйна) се разпада и то не от натиск на изток, а от натиск на запад", допълни Костадинов.

Той припомни, че на територията на Украйна има българска общност, за която трябва да мислим.

По думите му България не защитава интересите си и по отношение на РСМ като допуска да бъде предупреждавана за санкции от страна на САЩ.

"България има НАТО-вски бази, това са поделения на българската армия. Не американските, не турските, а нашите войски гарантират териториалната ни цялост", подчерта лидерът на "Възраждане".

"Възраждане" е за възстановяване на българската свобода и суверенитет и срещу приемането на еврото. Костадинов не отхвърли възможността да бъдат открити допирни точки с правителството.

Костадин Костадинов коментира и факта, че партията му е против ваксините срещу ковид, а част от депутатите му са ваксинирани.

"Ние сме за ваксините, тези, които са утвърдени. Против сме тези, които в момента се поставят, но всеки сам си решава. Не смятам, че от ваксините трябва да произтичат задължения или права.", каза Костадинов.

Той отново припомни, че категорично е срещу въвеждането и използването на зелените сертификати у нас.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 170 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Въпрос

    157 315 Отговор
    Тия от израждане нещо друго освен , зелен сертификат и долу ЕС знаят ли ?

    Коментиран от #21, #99, #172

  • 2 Копейка пробита

    155 292 Отговор
    Човек продал интересите на народа си за шепа стотитнки.Антибългарин.

    Коментиран от #10, #47

  • 3 jorj

    25 100 Отговор
    НПМ Б-К!!!!!!!
  • 4 Мнение

    163 56 Отговор
    Има версия, че САЩ и Русия вече са се разбрали кои части на Украйна да минат на запад и кои на изток. Горките украинци пак ще го отнесат.

    Коментиран от #56

  • 5 Гост

    232 89 Отговор
    Колко такса плащаме на година за да сме част от схемата за поробване на ЕС?

    Коментиран от #30, #41, #208

  • 6 Асан

    216 54 Отговор
    Защитата на Украйна не е работа на НАТО
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Последния Софиянец

    197 81 Отговор
    В понеделник ще решават за испанския контингент в България.Отивам на протест.Който не иска чужди войски в България да дойде!

    Коментиран от #46, #109, #125, #180

  • 9 Стойко

    100 192 Отговор
    Сега малко факти за формацията Възраждане и лидера им Костадин Костадинов и всеки да си направи изводите! Ако не бе толкова трагично, би било комично...Журналистката от БТВ е в кулоарите на парламента и интервюира орг.секретар и депутат от Възраждане Николай Дренчев -" Г- н Дренчев ваксиниран ли сте?", Дренчев -" Не , не съм ваксиниран и не бих се ваксинирал , дори да ми опрат пистолет на челото", Цънцарова показва документа за здравния му статус и кога си е направил ваксина и Дренчев отговаря -" Много съжалявам за това ,ваксинирах се на 24 август миналата година, няма да се повтори", Цънцарова -" За кое съжалявате че излъгахте ли", Дренчев -"Съжалявам че се ваксинирах, наистина няма да се повтори"...След фактите и публичното опозоряване на Костя и Възраждане , Костя обяви че ще подаде жалба за разкриване тайната на здравния им статус. Значи Костя завежда дело затова че е станало публично достояние че си служат с лъжи и не е трябвало обществото да е информирано. Значи върхушката им е ваксинирана , но свикват протести на неваксинирани и те трябвало да останат с впечатление че тези които ги свикват също са неваксинирани..Наистина ако не бе толкова трагично, би било комично!...И тези ще спасяват България?!?!

    Коментиран от #32, #37, #121

  • 10 GGG

    90 22 Отговор

    До коментар #2 от "Копейка пробита":

    За Боко ли говориш? :)

    Коментиран от #271

  • 11 Продажник е Коцето

    93 174 Отговор
    Всеки от Варна познава Костадин.Момче за поръчки на който плати най много.Ако се налагаше и гей браковете щеше да подкрепи ако това щеше да го вкара в парламента

    Коментиран от #91

  • 12 Абсолютен

    86 143 Отговор
    измамник и много алчен интересчия !

    Коментиран от #18

  • 13 Коце,

    51 125 Отговор
    Ти що си постави "неутвърдена" ваксина?
  • 14 Възраждане на Байганьовшината

    50 121 Отговор
    Ние от Възраждане се ваксинирахме с течностите доброволно.
  • 15 За мен решенето

    118 17 Отговор
    е война с Швейцария.
    Обявяваме им война, 15 минути по-късно капитулираме, с условие да се проведе референдум дали да станем кантон на Швейцария.
    Но се притеснявам като ни видят какви сме да не вземат те да капитулират.
  • 16 Ъхъъ

    67 160 Отговор
    Хайдеее изплю камъчето Руска подлого !!
    Бегай си в Сибир при комунетата като иска
  • 17 Севда

    62 144 Отговор
    Копейка не ставаш за тази работа на следващите избори си аут!

    Коментиран от #182

  • 18 Е,не колкото

    28 77 Отговор

    До коментар #12 от "Абсолютен":

    Бялата Златка?
  • 19 Пешо от блока

    59 160 Отговор
    България ще се оправи, когато пратят всички руски продажници като тоя в Русия. Русофилството е равно на национално предателство.

    Коментиран от #273

  • 20 Долу бай ганьо

    47 116 Отговор
    Кажи за палата купен с партийни пари.

    Коментиран от #89

  • 21 Не си чел

    93 14 Отговор

    До коментар #1 от "Въпрос":

    статията явно,но затова пък бързаш да коментираш и естествено грешиш.
  • 22 Христо Христов

    45 132 Отговор
    Машшалла Копейкин, заслужи си рублите!!!
  • 23 ТЕБЕНАГЪЗОС

    23 66 Отговор
    да се лекува
  • 24 Абе

    45 122 Отговор
    защо му се дава поле за изява на тоз господин никой? Тръгнал да сравнява България с Англия. Нерде Англия, нерде България. Този и неговите последователи ако дойдат недай си боже някога на власт, България е стане по зле от Зимбабве.
  • 25 ГЕРБ=ДПС=ВМРО

    46 123 Отговор
    Копейкин не съм те упълномощил да говориш от мое име(на негово величество избирателя). Според мен изпращането ти на доживотна каторга в Сибир отговаря на националният интерес.

    На следващите избори вас "ИЗРАЖДАНЕ" ще ви сполети съдбата на предишните рубладжии ВМРО и "АТАКА".
  • 26 ИСТИНАТА

    49 127 Отговор
    Костя, вчера в парламента оня Симон Милков те пита кой плати 49 автобуса за вашия рexaв протест преди 10-на дни? Ти защо излъга че автобусите са ви стрували 7 хилвди лева? Милков показа документи че наемането на 1 автобус с всички разходи струва 1300 лв.с ДДС! Ти защо излъга че били малко автобусите а за протеста ти пътували с чартъри хора ит чужбина! И всичко общо няма и 2 хилвди души. Знаеш ли че един автобус е пътувал с 5 пътници....?!?! Защото е не можа да събере желаещи за протеста ви са се напълни! София не ви подкрепи! Не дойдоха и 100 Софиянци! Ако протеста бе истински и спонтанен София щеше да ври и кипи!!!! 1% от населението на милион и половина София да бяха излезли са 15 хилвди човека! Автобус революцията ви претърпя пълен провал Костя !!!

    Коментиран от #48, #274

  • 27 СЪС СИГУРНОСТ Е ПРАВ

    102 18 Отговор
    За пЛандемията. Трябва политиците да не се бъркат. И най- вече, трябва да се изготви адекватна система за лечетие. В момента плащатията от Здравната каса за лечение на болни от ковид достигат 60 хил.лв. на пациент, а срещу това има прекалено висока смъртност.

    Коментиран от #39

  • 28 Вангел

    21 15 Отговор
    А добър ден. Ама се натискахте всички на там
  • 29 HOGO FOGO

    17 55 Отговор
    да се лекува
  • 30 ГЕРБ=ДПС=ВМРО

    32 89 Отговор

    До коментар #5 от "Гост":

    По-евтино е да сме членове на ЕС отколкото да сме набутани насила в съветската сфера на влияние.
  • 31 И. Иванов

    64 37 Отговор
    Не говорете такива нелепости за г-н Костадин Костадинов - той ще направи територията на България 140 000 кв. км. и населението 10 милиона като присъедини Северна Македония (наричана засега така) към неговата държава.
    Няма да е лесно, но е решен да го направи. Като добавка възнамерява да отмени всички европейски директиви и стандарти.
    Само Възраждане, там е истината с главно А накрая!

    Коментиран от #49, #264, #272

  • 32 6832

    107 31 Отговор

    До коментар #9 от "Стойко":

    Грешиш.
    В репортажа на Цънцарова той казва че ще се ваксинира само ако му опрат пистолет в главата като цитат.
    Той цитира Мангъров от трибуната на НС.
    Цънцарова изрязва думите цитат. Остава се с убеждението че това са негови думи.
    Изцяло манипулиран репортаж на Цъцарова.
    Много я боли от гостуването преди това на Костадин Костадинов където в нейното студио тя изглеждаше смешна.
  • 33 ТЕБЕНАГЪЗОС

    4 19 Отговор
    прав си
  • 34 1111

    80 13 Отговор
    Възраждане се очертават с доста интересен резултат на изборите по-късно тази година. Пофслазвам - по-любопитет ще бъде от този на последниъе избори.
  • 35 Баце

    11 67 Отговор
    То, че е така, така е, ама нема мърдане защото вече ни взеха всичко и сме само на еврофондове, но поне можеш да им лазиш по нервите с такива приказки както и за референдум, докато ти направят прилична оферта и тогава като Волен осребрявай и кой от къде е......... гледали сме го тоя филм.
  • 36 Симон

    19 66 Отговор
    Като те натисна не отговаряш, такъв си паля к, че няма накъде. Пък за ибирателите ти верно се оказаха шепа фашюги при това безмозъчн и. Рубладжия продажен.
  • 37 Камиларя

    35 12 Отговор

    До коментар #9 от "Стойко":

    Интересно, но на никого не му дойде наум, че не са ваксинирани, а просто сертифицирани в зелено.
    Я за почивка, пътуване, едно друго
  • 38 6666

    28 74 Отговор
    Копейкин не ви ли прилича на Бареков, като се правеше на политик?

    Коментиран от #193

  • 39 И. Иванов

    7 45 Отговор

    До коментар #27 от "СЪС СИГУРНОСТ Е ПРАВ":

    Това сигурно ти го е казал някой историк от Варненско? Познах ли?
  • 40 Този Костадинов ще се окаже боклук

    30 80 Отговор
    Русофил маи защитава интересите на Русия помиара

    Коментиран от #163

  • 41 По-малко

    38 3 Отговор

    До коментар #5 от "Гост":

    отколкото сме "усвоили" по крадливия си адет,има официални документи за "таксата" и даденото от ЕС на Бг,друг е въпроса какво е направено с тези пари
  • 42 Българин

    27 72 Отговор
    Ей Копейкин скрии се. Ти си агент на Путлер.

    Коментиран от #52

  • 43 Хммм

    93 1 Отговор
    Според мен частните болници трябва да са си частни, и там да се плаща само в кеш! Както е в Гърция примерно! Сега в момента частните болници източват здравната каса, и държавните са саборетини! Всеки близък до властта си направил частна болница и точи ЗК!
  • 44 Този

    19 75 Отговор
    Ще бъде изгонен с шутове от парламента.
  • 45 Гошо

    16 60 Отговор
    Тези са против всичко и всички
  • 46 Да си искаме

    16 51 Отговор

    До коментар #8 от "Последния Софиянец":

    Руски контингент,с тях сме си свикнали,нали
  • 47 Киро,ти ли си бе

    84 19 Отговор

    До коментар #2 от "Копейка пробита":

    Небългарин е премиер а Костадинов говори правилен Български
  • 48 Толкоз по-зле

    25 22 Отговор

    До коментар #26 от "ИСТИНАТА":

    за софиянци,големите тарикати с най-висок процент на "ваксинация".Заспала работа сте!!!
  • 49 Всъщност

    14 39 Отговор

    До коментар #31 от "И. Иванов":

    Ти не си добре....да вярва човек на такива нелепости е просто жалко и говори за загуба на връзка с реалността

    Коментиран от #57, #58

  • 50 Референдум

    24 20 Отговор
    За натю и да ходим в одкс
  • 51 Евала селяндур

    17 60 Отговор
    Бухахахаха..тоз вече ще закрие държавата
  • 52 Ха ха ха ха ха

    84 7 Отговор

    До коментар #42 от "Българин":

    Според американския закон всички НПО финансирани от вън се водят агенти на чужди държави, и се подвежда под съдебна отговорност! Това значи, у нас "Отворено оество" : "Америка заа България" и много други като тези са агенти на чужди държави! В настоящето правителство от партията на Кирчо има двайсетина депутата от "Америка за България", което означава, че са агенти на чужда държава и подлежат под съдебна отговорност! В това число и Кирчо!

    Коментиран от #55, #108

  • 53 Бате Гойко

    21 68 Отговор
    Спрете да давате трибуна на тоя специалист по всичко! Неудачник и куха лейка! Само празни приказки от него! На всяка манджа, мерудия! Където и да отвориш, той се показва! Освободете ни от присъствието МУ!!!
  • 54 jorj

    18 64 Отговор
    Ще си купуваме коли лади, телефони с шайби, ще правим компютри правец, ще гледаме телевизари "Темп" - /60кг/, щи перем с руски перални, обикалщи жилището, ще летим с падащи ковчези, ще обичаме рубашки и ватенки, ще слушаме Киркоров и така на татък до края на света.

    Коментиран от #61

  • 55 Тимаджийския дебил

    13 59 Отговор

    До коментар #52 от "Ха ха ха ха ха":

    Ти да не бъркаш Америка с Русия другарю
    Както и да е тез от възраждане май четат много силно форумите и баламосват шараните както си искат..тоз искам да го чуя какъв е националният интерес и да приключваме с лалането

    Коментиран от #73

  • 56 нннн

    48 3 Отговор

    До коментар #4 от "Мнение":

    Хак им е! Срещу подкуп от пет милиарда разсипаха хубавата си държава. Те и нашите, де, срещу подкупи...
  • 57 И. Иванов

    8 41 Отговор

    До коментар #49 от "Всъщност":

    Аз ли не съм добре?
    Цитирам идеите на Костадинов. Наистина някой не е добре!
  • 58 Нелепости -

    7 22 Отговор

    До коментар #49 от "Всъщност":

    другия път - самата истина,толкова са ви промити мозъците,че не можете да имате собствено мнение.
  • 59 ИМПЕРИАЛИСТ

    48 4 Отговор
    Евала журналисти, такова изопачаване на думите - чак Гьобелс в отвъдното може да ви завиди...
  • 60 САТЪРА НА ХАНА

    52 8 Отговор
    .КОГАТО ВИ СЕ НАСИТЯТ, ЛЬО РАЙХА ЩЕ ВИ ПОДАРЯТ НА ТУРЦИЯ ....
    .... А ЗАСЕГА ..
    ЛЬО РАЙХА НА ЕС КРАДЕ ОТ БЪЛГАРИЯ ПОЛЕЗНИ ИЗКОПАЕМИ И РАБОТНА РЪКА ....
    ...... А ЗА ЧЕРНИТЕ АМЕРИКАНСКИ ГЕНЕРАЛИ СТЕ САМО ТУЗЕМЦИ КОИТО ТРЯБВА ДА УМРАТ НА ИЗТОЧНИЯ ФРОНТ .....
  • 61 Много добре

    30 6 Отговор

    До коментар #54 от "jorj":

    знаеш,че не е така и пак нахалсташ - виж Сърбия например.
  • 62 Товарищ Копейкин

    13 51 Отговор
    Членството ни в ЕС не отговаря на личния ти интерес. Не бъркай националния ни с личния ти интерес.
  • 63 Поздрави от Истанбул

    9 14 Отговор
    Амджък

    Коментиран от #126

  • 64 кикимор

    15 51 Отговор
    Ако беше тази диктатура,която беше преди 1989 година този щеше да види как се прави партия в Белене,сега не харесвал ЕС. Повече от половината България се изхранва благодарение на ЕС, хората работят там и пращат на родителите, децата си в България. Ако не бяхме в ЕС,щяхме да сме много по бедни със сигурност. Живели сме и през комунизма,и когато не сме в ЕС и когато сме. Предпочитам да сме е ЕС, отколкото да живеем във времето на Виденов, когато един долар купувахме за 3000 лева, когато цял ден работехме за 50 цента. Много бързо забравиха някои гладните години. Абсурд е да се върне комунизма, защото ще сме изолирани като Куба или Северна Корея

    Коментиран от #148, #151

  • 65 Абе този

    10 34 Отговор
    Си заработва финансирането!
  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 САТЪРА НА ХАНА

    47 7 Отговор
    В АМЕРИКА ДАЖЕ МЕКСИКАНЦИТЕ НЕ ИСКАТ ДА БЕРАТ ЯГОДИ . ..... ПОНЕЖЕ Е НАЙ-ТЕЖКАТА И ЕВРИНА РАБОТА ..... ... СКОТОВЕ БЪЛГАРСКИ ...

    Коментиран от #69

  • 68 Национален интерес на дебилите

    15 49 Отговор
    Тоз примат въобще не е наясно с числата
    какво значи да търгуваш безмитно с цял континент..да пътуваш и работиш където си искаш..само едно да ви е ясно 30 40 процента от ромите и турците са в Европа в момента..като излезем от Европа тоз парцал ли ще ги издържа
    60 милиарда лева помощи заради ковид кризата..путин ли ще му ги даде..пий си хапчетата Костадинов ясно ни е че не ставаш за нищо
  • 69 Бай ой

    13 43 Отговор

    До коментар #67 от "САТЪРА НА ХАНА":

    Ти що не си в Русия да строиш капитализма бре бушмен
  • 70 guest

    47 14 Отговор
    направете един референдум да се види мнението на българинът какво е ,а то е излизане от ЕС

    Коментиран от #75, #84

  • 71 дежавю

    19 34 Отговор
    По-вреден от глупака е амбициозният глупак! Помните ли онзи австрийски художник с мустачките Адолф? И след него-глупци без очи!
  • 72 Кайсиева градина

    9 36 Отговор
    За България не отговаря на националния и интерес, а за политици ,като теб явно на ...ЛИЧНИЯ . Не ми се мисли ,какво ще се случи с политик от някоя друго по-развита от нас в демокрацията страна от ЕС , който със субсидията (вярно там са ниски) или др. бюджетни с-ва ,само за месеци време се сдобие с нов,разкошен имот + кола за над 50-60 бона при това с някакви мижави доказани доходи ...
  • 73 Ха ха ха ха ха

    36 4 Отговор

    До коментар #55 от "Тимаджийския дебил":

    Явно не си наясно. Този закон в САЩ съществува от 50-те години на миналия век! Путин го преписа дословно и го въведе в Русия преди 4 (четири) години! Не спори с нещо, след като не го знаеш! Айде, бегай у лвво....
  • 74 Огорчен

    14 44 Отговор
    Онези, които са дали живота си за нашата родина от най-българския период "Възраждането" сигурно се въртят в гробовете си от такива родоотстъпнически схеми и люде.
    Който не знае историята, той може да вярва на Русия (не на бедните руснаци). Помните ли думите на Захари Стоянов...
    Такива като този трябва да се приемат като предатели на българщината.
    А разбира се, че щом иска да е с с Русия, то трябва да е против ЕС.
    Е, аз предпочитам да съм интелигентен европеец, пред това да съм руски аутсайдер.
  • 75 Реферирай трудно

    5 24 Отговор

    До коментар #70 от "guest":

    Стига ве научете и други думи бре..вие не знаете какво сте вечеряли ще гласувате по въпроси от стратегическо значение..я отивайте да копате
  • 76 Опонент

    10 36 Отговор
    ✔Костадин Костадинов: Членството ни в ЕС не отговаря на националния ни интерес✔
    Да, българският лев е "най-тачената" валута с нумизматична стойност (поради дефицитността й по света), а пазарът с нашата валута е толкова "голям", за да си губим времето с някакво ЕС-"пазарче" ограничено до континент. Да включим печатницата за нули по българските левове, махнем борда и достигнем инфлацията на Венецуела (или нашата от 1997г.) Да се разменим с РСМ в ЕС. ЛЕКОМИСЛЕНО!😛
  • 77 САТЪРА НА ХАНА

    48 10 Отговор
    БИЛА И КАУФЛАНД ( СОБСТВЕНОСТ НА ШВАРЦЕГРУП И ДВЕТЕ) .. ..... СА ЯРЪК ПРИМЕР ... ЗА ТОВА ЙАК БЪЛГАРИЯ ХРАНИ ГЕРМАНСКИТЕ АКЦИОНЕРИ С БЪЛГАРСКИ ПАРИ ...
    .......
    ..... А ЗА ЛАДИТЕ И ТЕЛЕВИЗОРИТЕ ... КВО И Е НА КИТАЙСКАТА ТЕХНИКА ? ЕДИН ЗАВОД В КИТАЙ ПРАВИ И ЗА КИТАЙ И ЗА ЗАПАДНА ЕВРОПА С РАЗЛИЧНИ ОПАКОВКИ :)

    Коментиран от #153

  • 78 Глупаци

    14 40 Отговор
    България никога не е била свободна и никога няма да бъде. Само глупаците вярват на тоя хахо.
  • 79 Жалки

    19 43 Отговор
    Руски подлоги
    Жалко , че гласувах за вас …..
    Срамувам се , но на следващите избори сте аут .
    Руски подлоги
  • 80 Сесесере

    11 37 Отговор
    България е част от Европа няма как нормално е да сме в ЕС И НАТО
  • 81 Членството на БГ в ЕС

    14 39 Отговор
    не отговаря на интересите на Путин! Той като не може да накара руснака да бачка и живее по- добре, се опитва да влоши стандарта на Запада.

    Коментиран от #112

  • 82 Иван

    6 37 Отговор
    Това само тъпанар може да го мисли. Копейкин, ти не си такъв.
  • 83 САТЪРА НА ХАНА

    43 6 Отговор
    НЕ СЪМ ВИДЯЛ ДОСЕГА НЕМЦИ ИЛИ НЕГРИ ДА СИ ГОВОРЯТ И ОБСЪЖДАТ БЪЛГАРИЯ ....
    ..... БЪЛГАРИНА ЖИВЕЕ ВЪВ ВИРТУАЛНА РЕАЛНОСТ ... СКОРО ВСИЧКИ ЩЕ СТЕ С " ЙЕС СЪР" ЧИПОВЕ КАТО КИРО ХАРВАРДА :)
  • 84 Щсдд

    16 45 Отговор

    До коментар #70 от "guest":

    Мен пък ми харесва в ЕС.Взимам 3бона заплата и си живея горе долу добре.Който не му харесва има редовни полети към Москва
  • 85 Айде бе...

    12 46 Отговор
    Членството ни в ЕС не отговаряло на националният ни интерес...що не идиш да се гръмнеш бе кретен...отговаря и още как, не отговаря на интересите на руските ти господари, мръсен продажник, ние сме си добре в ЕС, работиме, живеем, и учим там, храним семействата си, благодарение на този съюз два милиона българи са там, и безработицата ние малка, ти към кой съюз ни тласкаш????, към клоаката ли???, няма да ви огрее безродници и продажници, БГ избра бъдещето...цивилизован и проспериращ ЕС, пред азиатската помийна яма.
  • 86 Дедо Пене

    12 44 Отговор
    Копейкин марш в Сибир, а ние ще си останем в ЕС и даже ще приемем еврото през 2024г. но за теб ти стигат копейките щото си рубладжия!!!
  • 87 Тоя съвсем изтърва влака

    10 41 Отговор
    Ясно. Още една падаща звезда на политическата сцена. За няколко рубли, ще бъде забравен завинаги и вечно плют. Негова си работа. Като му е хубуу, ко?
  • 88 Магарето

    11 41 Отговор
    Скапан руски шпионин!
  • 89 На женка

    8 29 Отговор

    До коментар #20 от "Долу бай ганьо":

    Му е.Той нема нищо.Като онзи нещастник Бялата Златка, дето уж живеел под наем.
  • 90 САТЪРА НА ХАНА

    33 5 Отговор
    В АМЕРИКА , ПОСЛЕДНИЯ АРГУМЕНТ НА АМЕРИКАНЕЦА Е....
    ..... ," ТИ СИ БЪЛГАРИН, КВО РАЗБИРАШ ОТ ЖИВОТА".
    ...... ...
    ...... ," ХОДИ СИ В БЪЛГАРИЯ ДА ФИЛОСОФСТВАШ" .........
  • 91 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 92 ФАКТ

    7 38 Отговор
    ПРОБЛЕМА НА БЪЛГАРИЯ Е ЧЕ НИЕ ВСЕ ОЩЕ ИМАМЕ НАША ДЪРЖАВА САМО ЗАЩОТО СМЕ В НАТО....В МОМЕНТА НИЕ ИЗЛЕЗЕМ ОТ ЕВРОПА И НАТО...ОЩЕ НА СЛЕДВАЩИЯ ДЕН ЩЕ СМЕ ПОД РУСКО ИЛИ ТУРСКО РОБСТВО..ТА ИСКАМ ДА ПОПИТАМ ГОСПОДИН КОСТАДИНОВ..АКО НЕ Е ТОВА ЧЛЕНСТВО В НАТО...ДА НИ ПАЗИ...ДА РАЗБИРАМ ЛИ ЧЕ МОЖЕ ДА РАЗЧИТАМЕ НАШИТЕ СИ ВОЙСКИ ЧЕ НИЕ ЩЕ СИ ОПАЗИМ ДЪРЖАВАТА...И БИ ЛИ ОБЯСНИЛ С КАКВО ТОЧНО ЩЕ Я ОПАЗИМ КАТО НИТО ОРЪЖИЯ ИМАМЕ НИТО ХОРА...НИТО КАКВОТО И ДА БИЛО...А ИМАЙКИ ПРЕДВИД ЧЕ ОКОЛО НАС СА ГЪРЦИЯ ТУРЦИЯ И РУСИЯ...НА КОГО ТОЧНО ОТ ТЕЗИ ДЪРЖАВИ МОЖЕМ ДА СЕ ОПРЕМ ЧЕ ДА ИСКАМЕ ДА СМЕ ИЗВЪН НАТО..И ДА СИ ЗАЩИТАВАМЕ НИЕ СИ ЦЯЛОСТТА НА ДЪРЖАВАТА НИ..ТОЧНО ТИ ЛИ ЩЕ ТИ ЗАЩИТИШ...НИКОЙ ЛИ В ТАЗИ СКАП-НА ДЪРЖАВА НЕ РАЗБРА ЧЕ НАШАТА ДЪРЖАВА СЪЩЕСТВУВА ВСЕ ОЩЕ САМО И ЕДИНСТВЕНО ЗАЩОТО СМЕ УЖ В НЯКАКЪВ СЪЮЗ...КОЙТО РАЗБИРА СЕ МАЛКО ИЛИ МНОГО НИ ИЗПОЛЗВА ЗА РАЗЛИЧНИ ТЕХНИ СИ ЦЕЛИ..НО В ЗАМЯНА НИЕ ВСЕ ОЩЕ ЖИВЕЕМ В БЪЛГАРИЯ...ТАКА ЧЕ РЕШЕНИЕТО Е ЛЕСНО....СТОИМ В НАТО И ПОНЕ ИМАМЕ ДЪРЖАВА НА ИМЕ БЪЛГАРИЯ..ИЗЛИЗАМЕ ОТ НАТО..И НА СЛЕДВАЩИЯ ДЕН СТАВАМЕ ИЛИ РУСИЯ ИЛИ ТУРЦИЯ..А МНОГО ВЕРОЯТНО Е ТЕЗИ ДВЕ ДЪРЖАВИ ДА СИ НИ ПОДЕЛЯТ...ТАКА ЧЕ ГОСПОДИН КОСТАДИНОВ..АЙДЕ ДА СЛЕЗЕМ НА ЗЕМЯТА И ДА СЕ ЗАПИТАТЕ..А БЕ АЗ В КОЯ ДЪРЖАВА ЖИВЕЯ..ОГЛЕДАЙ СЕ ОСЛУШАЙ СЕ..ПОГЛЕДНИ НА КАРТАТА..И ВИЖ ТАМ ПИШЕ -БЪЛГАРИЯ,..НЕ ПИШЕ КИТАЙ ИЛИ АМЕРИКА...А БЪЛГАРИЯ..ЕДНА МАЛКА БЕЗГЛАСНА БУКВА..КОЯТО СЪЩЕСТВУВА САМО ЗАЩОТО РАЗЧИТАМЕ НА НЯКОЙ ДА НИ ПАЗИ..А НЕ ЗАЩОТО РАЗЧИТАМЕ НА НАС ДА СЕ ПАЗИМ...Я НИ КАЖИ МОЛЯ ТЕ..
  • 93 Джордже Балашевич

    51 10 Отговор
    Откакто сме членове на ЕС, живеем все по-зле и все по-зле. Ниски доходи, високи цени, абсолютно унищожено национално самосъзнание, липсващи медицина и образование. Унищожени земеделие, животновъдство и хранително вкусова промишленост. Изхарчени стотици милиарди без какъвто и да е резултат. Унищожена армия и енергетика! Поколения деца осакатени психически! Болна нация! Това е ползата от членството ни в ЕС!

    Коментиран от #105, #117, #267

  • 94 Иван1

    16 37 Отговор
    Ако някога Възраждане дойдат на власт, обувам си джапанките и ЧАО. Ще издържам с данъците си друга Държава.

    Коментиран от #155, #197

  • 95 Коце възрожденеца

    8 29 Отговор
    И убитаците от партийката му за 4 год. ще приберат ПЕТ милиона само от субсидии!От гърба на препатилият народец.А вие тук-платени ,неплатени ди лайте...
  • 96 Студент

    40 9 Отговор
    Евала! Този е човек много на място!
  • 97 САТЪРА НА ХАНА

    32 5 Отговор
    ТЪПИТЕ БЪЛГАРСКИ ТЕЛЕВИЗИИ ВСЕКИ ДЕН ВАКСИНИРАТ БЪЛГАРИНА СЪС " ЙЕС СЪР" ВАКСИНА, .......
    ..... . НО ТОЙ Е САМО ПРОТИВ КОВИДВАКСИНИТЕ:))))
  • 98 Анонимен

    41 12 Отговор
    Много злоба и лъжи относно Костадинов! Единствената българска партия в парламента, независима от чужди посолства.

    Коментиран от #106

  • 99 гост

    31 9 Отговор

    До коментар #1 от "Въпрос":

    тва троловете на гроп и депесе друго знаете ли?

    Коментиран от #103

  • 100 Gfооо

    40 10 Отговор
    Много добре, все по вече започва да ми харесва това момче. Пожелавам му да бъде търпелив,последователен и някой ден да бъде премиер на България
  • 101 Антон

    41 10 Отговор
    Браво на Костадинов! Нито ес, нито нато ни трябват.

    Коментиран от #173, #268

  • 102 ЧОЧО

    14 25 Отговор
    Всички страни от бившия соц.лагер са добре в Евросъюза и никой не иска да го напуска.Само ние сме най умните,явно сме некадърници.Хората на изпревариха с 50 години а ние още плачем за соца.
  • 103 Дпс

    10 29 Отговор

    До коментар #99 от "гост":

    няма тролове! Там играят хитро и на едро! Плащат на такива продажници като копейкин и той събира глупаци и така дпс чисто и обслужено от поредния българо продавник!!
  • 104 ФАКТ

    8 24 Отговор
    ,,..И САМО ДА ТИ КАЖА НЕЩО ГОСПОДИН КОСТАДИНОВ..Я НИ КАЖИ СПОРЕД ТЕБ ТОВА ДА ГОВОРИШ..ДАЛИ Е СЪЩОТО КАТО ДА СИ НА ВОЙНА С 20 ЧОВЕКА СРЕЩУ 1000 ЧОВЕКА..??....ЗАЩОТО НА ТЕБ ЯВНО НА ДУМИ ВСИЧКО ТИ Е ЛЕСНО..МОЖЕМ ДА СМЕ СИ САМИ..МОЖЕ ДА СМЕ СИ НЕЗАВИСИМИ.МОЖЕМ ДА КОМАНДВАМЕ И СВЕТА СИГУРНО...АЙДЕ СЕГА КАКТО КАЗАХ СЪБУ ДИ СЕ...И СЕ РАДВАЙ ЧЕ ВСЕ ОЩЕ ЖИВЕЕШ В БЪЛГАРИЯ..ЗАЩОТО АКО НИ УПРАВЛЯВАХА БОЛНИ МОЗЪЦИ КАТО ТЕБ..СЕГА ЩЕШЕ ДА НИ КАЗВАТ РУСИЯ ИЛИ ТУРЦИЯ..ИЛИ ГЪРЦИЯ ПРИМЕРНО...,,БЪЛГАРИТЕ СЕ ГРИЖЕЛИ ЗА НАШАТА ЦЯЛОСТ..ЕХОО...АКО НЕ СА ОРЪЖИЯТА НА НАТО ИЛИ АМЕРИКА ПРИ НАС....АКО НЕ СА ТЕХНИТЕ БАЗИ..ТИ С КАКВО ЩЕ СЕ БРАНИШ БЕ .С МОТИКИ И КИРКИ ЛИ ЩЕ СЕ БРАНИМ...КАК ПЪК ЕДИН ПЪТ НЕ СЕ ИЗКАЗА ПОНЕ МАЛКО МИСЛЕЙКИ С ТАЯ ПРОСТА ТИКВА..,,ТЕ МАЛКИТЕ ДЪРЖАВИ СЕ ЧУДЯТ КАК ДА ВЛЕЗНАТ В ТОЗИ СЪЮЗ МАЛКО ИЛИ МНОГО ДА СЕ ЧУВСТВАТ ЗАЩИТЕНИ..ТОЯ ПЪК ИСКА ДА ИЗЛИЗА..ЧЕ ЧАК НИ СРАВНЯВА И С АНГЛИЯ..И АНГЛИЯ КАТО ИЗЛЕЗНА КЪДЕ ОТИДЕ..НЕЩО МНОГО СЕ РАЗВИ ЛИ..СЕГА СЕ МОЛИ БЕДНИ ЕВРОПЕЙЦИ ДА ХОДЯТ ДА И РАБОТЯТ....И НА КАКВА ОСНОВА ВЪОБЩЕ НИ СРАВНЯВАШ С АНГЛИЯ..ТИ НОРМАЛЕН ЛИ СИ..ХОДИ СИ ЗАС=ЛЯЙ НЯКЪДЕ ПИЧ БЕЗ МАЙТАП...
  • 105 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 106 Иван1

    10 28 Отговор

    До коментар #98 от "Анонимен":

    Абе да, така гласувахте на времето и за Волен...Патриоти и прочие... Възраждане си служат единствено само с полулизъм. За тези, които не са на ясно какво е популизъм.
    Популизъм - Въздействие върху мнението на населението чрез поведение и обещания за мерки, съответстващи , на конюнктурните настроения.
  • 107 САТЪРА НА ХАНА

    26 3 Отговор
    ПРАВИЛ СЪМ СИ ЕКСПЕРИМЕНТИ В ГЕРМАНИЯ
    ..... КАТО КАЖА ЧЕ СЪМ ФРЕНСКИ КАНАДЕЦ ГОВОРЕЩ АНГЛИЙСКИ БИЯТ ЧЕЛАТА В ЗЕМЯТА ....
    ...... КАТО. КАЖА ЧЕ СЪМ БЪЛГАРИН , ВИКАТ
    .... "Д А ТИ НАНА НА БЪЛГАРИНА "
  • 108 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 109 Бай Кольо

    9 11 Отговор

    До коментар #8 от "Последния Софиянец":

    Абе мижи-турка такава, що не си гледаш кебапчийницата ими си вечния протестър, с Кирчо говори ли
  • 110 Абе тука

    17 7 Отговор
    Много псувате Костя,ама на изборите къде бяхте?На риба,на лов или за гъби?
  • 111 Бай Иван от Каспичан

    10 27 Отговор
    Абе дух@ч разкарай се, и вземи всичките си избиратели с теб в сибир
  • 112 Ха ха ха ха ха

    24 6 Отговор

    До коментар #81 от "Членството на БГ в ЕС":

    Разсмя ме със стандарта на Запада:))) Той е един стандарт... мани мани... Ти живееш още в миналия век:-)

    Коментиран от #227

  • 113 г-н

    32 5 Отговор
    Еврейчето с Трабанта ПАсито,фашиста Симеон и чочярката Кунева трябва да са в затвора но СДС бокл----е го сътвориха това и народа сега страда,както Костов продаде самолетите ни на евреите за 1долар Б.М.Б. даде летището на концесия без пари ЗАТВОР за МУТРАТА от БАНКЯ
  • 114 стратокастър

    6 21 Отговор
    А един руски член отговаря ли на националния ти интерес??

    Коментиран от #116

  • 115 Национален интересъ

    6 26 Отговор
    Другия път като го извикате тоз да говори глупости..го питайте какъв според него е националния интерес..ама му говорете с числа..щото бг журналистите са журналисти само по ведомност иначе нищо общо.Туй момче освен че не знае какъв е националният интерес работи активно срещу него..и най-много при първата икономическа криза Турция да глътне половин България..ето тогава ще може да се завивате с националния флаг на воля и да кряскате срещу американци руснаци японци
    и целият свят общо взето..
  • 116 САТЪРА НА ХАНА

    21 5 Отговор

    До коментар #114 от "стратокастър":

    РАЗЛИКАТА? .... АКО РАЗДРАЗНИШ АМЕРИКАНЕЦ ...
    .... НАКРАЯ ТОЙ ЩЕ ТИ КАЖЕ " КВО РАЗБИРАЩ ОТ ЖИВОТА БЕ ТЪП БЪЛГАРИН , ХОДИ СИ В БЪЛГАРИЯ" ....
    ..... ДОКАТО РУСНАК НИКИГА НЯМА ДА КАЖЕ РОВА НЕЩО НА БЪЛГАРИН ... ПОНЕЖЕ Е НАУЧЕН ЧЕ НЕ СЕ КАЗВА НА БЪЛГАРИ ОТ РУСИЯ

    Коментиран от #124

  • 117 ФАКТ

    8 32 Отговор

    До коментар #93 от "Джордже Балашевич":

    ...ОТ КАКТО СИ В ЕВРОПА ЖИВЕЕШ ПО ЗЛЕ...ЗНАЧИ ДА РАЗБИРАМ ЧЕ ПРЕДИ КАТО РАБОТЕХМЕ ЗА 50 ЛВ..И НЯМАХМЕ КЪДЕ ДА СИ КУПИМ ХЛЯБ..НЯМАШЕ И С КАКВО..СМЕ ЖИВЕЛИ ПО ДОБРЕ..ТАКА ЛИ ГОСПОДИН...ХАХО..???..А БЕ ПИЧ..АМИ ТО ПРЕДИ 15 ГОДИНИ БЪЛГАРИТЕ ДОРИ НЕ ЗНАЕХМЕ ЧЕ В ГЪРЦИЯ ИМА МОРЕ..А СЕГА ВСЕКИ БЪЛГАРИН ХОДИ ТА НА ПОЧИВКА..И ЖИВЕЕМ ПО ЗЛЕ..Я ПАК КАЖИ НЯКОЯ ГЛУПОСТ..ЧЕ СЕГА СИ ЖИВЯЛ ЗЛЕ..ПРЕДПОЧИТАШ ДА СИ ЗАТВОРНИК НА СОБСТВЕНАТА ДЪРЖАВА И ДА НЕ МОЖЕ ДА МРЪДНЕШ НИКЪДЕ ...ТАКА ЛИ ИСКАШ ТИ..И ТУК НАИСТИНА ЛИ ИМА ХОРА КОИТО СИ МИСЛЯТ ЧЕ НИЕ МОЖЕМ ДА СЪЩЕСТВУВАМЕ БЕЗ НАТО И ЕВРОПА..А БЕ ХОРА ВИЕ СЕРИОЗНО ЛИ.....ВИЕ ЛИ ЩЕ ЗАЩИТЕ ДЪРЖАВА НИ...НАЛИ ОСЪЗНАВАТЕ ЧЕ ВАШАТА ЗАЩИТА ЩЕ ТРАЕ ТОЧНО 2-3 ЧАСА...И ПОСЛЕ ЩЕ ВИ КАЗВАТ РОБИ...АКО ОЩЕ СТЕ ЖИВИ ДЕ...БРЕХ ПЪК КОЛКО СМЕ СИЛНИ НА ДУМИ...ЩЕЛИ ДА СЕ ЗАЩИТИМ НИЕ..И ТОВА В КОЙ ФИЛМ СЪС ЖАНР ФАНТАСТИКА ГО ГЛЕДАХТЕ..ЗАЩОТО И НА ФИЛМ НЕ МОЖЕ ДА СЕ СЛУЧИ ПОДОБНА ПРОСТОТИЯ..А БЕ ВИЕ СЕРИОЗНО СТЕ СИ СБЪРКАЛИ МОЗЪЦИТЕ..МАЙ НАИСТИНА ИСКАТЕ ЖИВЕЕТЕ ОЩЕ НЯКОЙ ДРУГ ВЕК ПОД ОПЕКАТА НА ДРУГА ДЪРЖАВА..:)

    Коментиран от #119

  • 118 нидалпедал

    5 21 Отговор
    егаси тъпото момче
  • 119 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 120 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 121 Дилдо

    14 2 Отговор

    До коментар #9 от "Стойко":

    Откачалка
  • 122 Бухахахаха правилно малчик

    5 20 Отговор

    До коментар #119 от "САТЪРА НА ХАНА":

    Честно ми е през работата за мнението на руснака..и ако твърдиш че в страна в която живеят стотин народности се обиждат на етнос
    явно сам си си виновен..защото там расизма го преследват със закон
  • 123 Дилдо

    30 10 Отговор
    Прав е за всичко, той е най-добрият вариант за премиер колкото и да не им харесва на някои

    Коментиран от #130

  • 124 Фендер стратокастър

    3 16 Отговор

    До коментар #116 от "САТЪРА НА ХАНА":

    сатър,малко несвързано пиишеш,усещам тенденцията ти,но признай си,че си поне на 10 ракий,плийз.

    Коментиран от #129

  • 125 Тиква

    6 3 Отговор

    До коментар #8 от "Последния Софиянец":

    Ще ходиш ти до дивана пак и обратно.
  • 126 Оооооооо

    2 3 Отговор

    До коментар #63 от "Поздрави от Истанбул":

    Джананъм джингъдаг сикимим пърълдаг! Много лющиш ярак сую.
  • 127 Десислав

    9 19 Отговор
    Още един Гольо яхнал болката на хората за пиар
  • 128 Белата Златка

    5 17 Отговор
    Ей този ми изяде хляба.
  • 129 САТЪРА НА ХАНА

    22 3 Отговор

    До коментар #124 от "Фендер стратокастър":

    ПРИВЕТ ОТ САЩ, ... В КВАРТАЛНОТО КАФЕНЕ СМЕ СЕДНАЛИ БЕЛИ, НЕГРИ И ЛАТИНОСИ ДЯДОВЦИ ...
    ..... И НИКОЙ НЕ ОБСЪЖДА БЪЛГАРИЯ ..

    .... ПОНЕЖЕ ДАЖЕ НЕ ЗНАЯТ КЪДЕ Е ....

    Коментиран от #136

  • 130 Долу измислената партия

    9 15 Отговор

    До коментар #123 от "Дилдо":

    Добре разбрахме, вече може да си навираш дилдото спокойно до край!
  • 131 Кинжал

    37 8 Отговор
    Напълно съм съгласен. От началото на нашето членство в ЕС сме внесли членски внос в размер на 14 милиарда евро. Насреща сме усвоили не повече от 30. Цялото наше конкурентно производство е унищожено, а земеделието е в повече от трагично състояние. Ние сме разграден двор за всички чужди стоки, каквато беше и целта на фашисткия Евросъюз! Сърбите в момента изнасят селскостопанска продукция за Русия в размер на 10 милиарда евро годишно, защото са умни и не налагат безумни санкции, а ние лапаме мухите и си внасяна дори и доматите вече.
    Един факт също е красноречив - преди да затворим четирите реактора на АЕЦ Козлодуй сме изнасяли електроенергия за 10 милиарда долара годишно ! Сега щяхме да се чудим какво да си правим парите само благодарение на АЕЦ, за другите отрасли да не говорим! ЕС е унищожителен за България!

    Коментиран от #138, #201

  • 132 1000 %

    22 3 Отговор
    подкрепям горе написаното.
  • 133 Защо сме на дъното на Европа по доходи

    12 1 Отговор
    Защото Прочети в Дунав мост.com/novini/pensioner-dokaza-che-edna-chast-ot-balgarite-poluchavat-nepravilno-izchisleni-pensii

    Коментиран от #137

  • 134 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 135 ваня

    2 9 Отговор
    до сульо сулев- явно не знае, че ние траките-traces- сме първи в Европа- преди 1 век!

    Коментиран от #139

  • 136 L.A. Califor nia

    10 8 Отговор

    До коментар #129 от "САТЪРА НА ХАНА":

    Е как ще знаят къде е България,като България е най-големият топ сикрет на Европа.
  • 137 Защото черешовото топче...

    2 17 Отговор

    До коментар #133 от "Защо сме на дъното на Европа по доходи":

    Още е в дневния ред, а и освен това не се сравняваш с Беларус и други изпаднали губернии...
  • 138 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 139 пИшЕ СЕ THRACE IAN

    3 9 Отговор

    До коментар #135 от "ваня":

    Бъркаш се със своето потекло от преди 1 век СЛАВ,И-РОБИ!
  • 140 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 141 az #Контрапропаганда

    23 4 Отговор
    Браво! Най-после някой да го каже на глас, при това от партия в НС.

    Коментиран от #143

  • 142 Ами ...

    3 15 Отговор
    Буламач.
  • 143 Ами ...

    6 18 Отговор

    До коментар #141 от "az #Контрапропаганда":

    Втори път няма да е в НС.
  • 144 Кинжал

    24 8 Отговор

    До коментар #138 от "Нормален ли си??????????":

    Няма значение аз какъв съм , когато фактите са точно такива. Имам една техническа грешка, за която се извинявам : вноската на България е 14 милиарда лева, а не евро. България нищо не е спечелила от ЕС . Сърбите в момента печелят от руските пазари за 2-3 години повече отколкото ние за 14 години в ЕС и получават даже безплатни самолети и оръжие от Русия, а ние плащаме петорно по-скъпо за нашите, които даже не сме и видяли още, ето това е истината !

    Коментиран от #162, #178, #245

  • 145 Ха,хаааа....

    23 4 Отговор

    До коментар #138 от "Нормален ли си??????????":

    Човека пише очевадни неща,така,че е ясно кой е ненормален!
  • 146 Забележка

    11 22 Отговор
    Костя, твоят национален итерес е различен от моя национален интерес. Излишният си ти!
  • 147 Е.С.

    3 27 Отговор
    Възраждане се оказаха американски подлоги.
  • 148 Един Човек

    19 5 Отговор

    До коментар #64 от "кикимор":

    И това ли е идеята ,да ходиме да работиме в Е С щото сме бедни?Ако все още не си разбрал,ние сме част от този ЕС и би трябвало да живеем в един стандарт!!!Като те чета , роб си се родил и роб ще си умреш!

    Коментиран от #167

  • 149 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 150 пичове коментатори,

    27 6 Отговор
    що така се получава,че всички плюете по Костадинов,като твърдите,че го подкрепят само шепа хора,а гледам само минуси получавате?!

    Коментиран от #156, #160, #161

  • 151 Сивата чапла

    24 6 Отговор

    До коментар #64 от "кикимор":

    Кой българин иска да е икономически емигрант?

    Но така ни извиха ръцете с лъжа, да закрием производства, да унищожим държавата и готово, образована евтина работна ръка за запада и зад океана, че и ръка да им целуваме.

    Коментиран от #195

  • 152 Сивата чапла

    16 5 Отговор
    Сложете записа на живо, написаното е изопачено.

    Коментиран от #259

  • 153 айде,бе

    7 19 Отговор

    До коментар #77 от "САТЪРА НА ХАНА":

    ми то, златото ни е в помощ на канадската пенсиона система!И не се заблуждавай,че някой ти го е открал,или те е излъгал или ограбил!Целия панаир е,че лъжливи бг политици като копейката,като не могат да се вредят да крадат,за комисионна и дирника си отдават!Национални особеностти,на един крадлив етнос!
  • 154 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 155 Сивата чапла

    13 5 Отговор

    До коментар #94 от "Иван1":

    А, щото сега кого поддържаш като пазариш в чужди хранителни вериги и ползваш чужди банки?
    Така, че стой си,
    че оттатък и бачкането ще ти излезе през носа и данъците.
    Щото си личат несвикналите на работа.

    Коментиран от #157

  • 156 А сети се

    5 17 Отговор

    До коментар #150 от "пичове коментатори,":

    Не е трудно! Същото като онзи днешната провалена анкета от комплексираните платени глупаци на Догановата подлога копейкин!
  • 157 Е къде

    5 2 Отговор

    До коментар #155 от "Сивата чапла":

    отиват данъците?
  • 158 177

    6 18 Отговор
    Приключ ли ковид кризата и антиваксърството, приключва и този психопат.

    Коментиран от #166, #170

  • 159 Абе пичове...пфууууу..

    10 22 Отговор
    Не му се връзвайте на този боклук, сега да ви кажа....той е видимата част на цялата антибългарска, предателска и продажна русофилска сган която в момента работи срещу заплащане, срещу интересите на всички българи, този помияр е видим, и отблъскващ, никой няма да се върже, най-опасни са невидимите, тези които дърпат конците..руските шпиони българи, които са проникнали във всички държавни институции, президенство, парламент, държавна администрация, министерства, службите и бизнеса, това е голямата заплаха за БГ, този е дребен мошеник, кокошкар, който гледа какво може да докопа в този водовъртеж. Андрешко...боклук най-кратко казано.
  • 160 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 161 KING KONG

    9 15 Отговор

    До коментар #150 от "пичове коментатори,":

    Подкрепят го мутрите които го създадоха,ти срещу мафията да не мислиш че е лесно да се бориш?Не иска да обясни от каде взима пари и се прави на патриот.Жена си и нея ли я бие в имeто на България?
  • 162 Виж...ако ти си.......

    4 10 Отговор

    До коментар #144 от "Кинжал":

    Идиот, мнозинството българи не сме.
  • 163 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 164 ха ха

    7 18 Отговор
    Костя е само пропагандатор. Нито разбира ЕС, нито САЩ. Просто залага на 80% нямащи понятие наивници готови да мразят Запада за да ни вкара я в кошарата на Путин, я на Ердо...
  • 165 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 166 Ще измисли

    6 7 Отговор

    До коментар #158 от "177":

    Нещо друго.Може като Бялта Златка да тръгне по клек шопове или да хвърля домати по джамийте...идеи за лумпениади колкото искаш.А може да иде и доброволец в Крим..
  • 167 кикимор

    14 8 Отговор

    До коментар #148 от "Един Човек":

    Понеже сме били в ЕС и трябвало да живеем в един стандарт .,😙😙😙 Значи немеца ще върти икономиката на Германия,а ти наготово искаш да живееш като немец. Българската икономиката сравнима ли е с немската,че искаш да живееш като немец. Тук идва ролята на тези 240 души в парламента ,които представляват целият български народ. Те като си чоплят носовете,с какво право искаме да живеем като немеца. Ти съгласен ли си бай мангао да живее като теб без да се е трудил като теб..
  • 168 dogan

    2 13 Отговор
    И тоя ще трябва да поуправлява, та народа да придобие антитела и да развие имунитет, както стана с цара. И за България е добре, а и той ще захлеби.
  • 169 КОЖЕВ

    7 17 Отговор
    КАКЪВ СИ ПРОСТ ПОПУЛИСТ КОПЕЙКИН, КОЛКО СИ ЕФФТИН САМО, КАКВА СВОБОДА БЕ ЛИЦЕМЕР,? В ДНЕШНИЯ СВЯТ ИМА САМО ИНТЕРЕСИ, ДЪРЖАВА С ГОЛЕМИНАТА НА БЪЛГАРИЯ НИКОГА НЯМА ДА БЪДЕ НЕЗАВИСИМА ИЛИ СВОБОДНА. КВА ТИ Е ИДЕЯТА КОПЕЙКИН? ДА СТАНЕМ ОТНОВО 16 СЪВЕТСКА РЕПЪБЛИКА А?? И ДА СЕ ЮРНЕМ НА ИЗТОК КЪМ РУСИЯ?? ТИ БИ ПРОДАЛ БЪЛГАРИЯ НА РУСКИТЕ ИНТЕРЕСИ ОЩЕ НА ВТОРИЯ ДЕН БЕ СМЕШНИК ПРОСТ.
  • 170 ха ха

    5 13 Отговор

    До коментар #158 от "177":

    Той никога не е започвал, ама другите социопати в парламента му позволиха да яхне вълната на битката за права...
  • 171 Кобрата на Пугачов

    5 14 Отговор
    България е в ЕС, защото не може да се конкурира с ЕС, тъпунгерю. Стотинките от ЕС дето се крадоха са просто бонус. На теб ще ти е трудно да се включиш на лапачката, защото си прозд !
  • 172 Сидерков №2

    8 21 Отговор

    До коментар #1 от "Въпрос":

    Никой нормален човек не обръща внимание на Рублю Копейков.

    Коментиран от #187

  • 173 оля

    5 15 Отговор

    До коментар #101 от "Антон":

    отивай в москва

    Коментиран от #181

  • 174 Антибългсри

    8 18 Отговор
    Националистите в българия са на заплата кум Разпутин и служат за създаване на:
    -Напрежение в нато по оста България - Турция
    - Напрежение в ЕС чрез създаване на напрежение между България, Сърбия и Македония, ограничавайки разрастването на ЕС на балканите
    - антиваксърка пропаганда с цел забавяне на ваксинацияра в ЕС

    Коментиран от #177

  • 175 феродим

    6 16 Отговор
    КОЙ СИ ТИ БЕ ИНДИЕЦ ОТ СТОЛИПИНОВО ЧЕ ДА КАЗВАШ КАКЪВ Е БЪЛГАРСКИЯ ИНТЕРЕС???? МИЖИТУРКА С НЕКВО 50 К ТУЛУПА ДЕТ ТИ ВЯРВАТ НА ГЛУПОСТИТЕ, ДЕТО ПРЕДИ ГЛАСУВАТА НА БОЛЕН СИДЕРОВ И МАГАРЕШКИ. ТИ ОСВЕН ОМРАЗА, ЗЕЛЕНИ СЕРТИФИКАТИ ДРУГО НЕ ЗНАЕШ БЕ КЛОУН МИРИЗЛИВ.
  • 176 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 177 Антибслгари

    8 11 Отговор

    До коментар #174 от "Антибългсри":

    Костя е новата матрошка. Сидеров, каракачанов и очилатото момченце от вмро вече се изхабиха и сега в негов ред.

    Коментиран от #185

  • 178 владимир

    5 7 Отговор

    До коментар #144 от "Кинжал":

    Бе те и в ЕС имат пазари, на които България продава стоки. За Белгия износът е за 1,1 млрд.Повече от колкото Сърбия изнася в Русия. А в ЕС има и Полша,. и Австрия а и някакви други.

    Коментиран от #190

  • 179 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 180 булекзит

    11 1 Отговор

    До коментар #8 от "Последния Софиянец":

    А защо тогава си фен Кирчо Лъжеца.
  • 181 Я се връщай

    3 2 Отговор

    До коментар #173 от "оля":

    на магистралата! Норма имаш за изпълнение. Мисленето не е за такива като тебе. Не е в твоята сфера на изява.
  • 182 ЗА ВЪЗРАЖДАНЕ

    16 9 Отговор

    До коментар #17 от "Севда":

    Бъркаш,миличка.Ако Коцето си изиграе правилно картите,на следващите избори това лято той не само че няма да е аут,но и ще ги спечели с разлика.

    Коментиран от #220, #265

  • 183 Хехе

    6 7 Отговор
    Мургавата Златка пак се изметка...
  • 184 набухвател

    18 7 Отговор
    Понеже изказването на Костадинов ми хареса,а по принцип съм недоверчив,реших внимателно да прочета и коментарите против него,но само тези с доказателства.За съжаление няма нито един!!Само скучни и банални опорки-семейно положение,тен на кожата,квадратура на вилата и дежурната Русия ,за която Костадинов не е казал нищо!А колко от коментаторите споменаха за демографския проблем,здравеопазването и образованието,които са основни за Възраждане?!

    Коментиран от #200

  • 185 Истински националист

    9 8 Отговор

    До коментар #177 от "Антибслгари":

    Еднкаво вредни са за България соросоидните тролове и матрошкиъе на Разпутин.
    Четете българската история и знайте, че ние нямаме приятели, защото сме държава на важен кръстопът и за Великите сили е изгодно да сме слаби, неуки и бедни. А продажници винаги ще има.

    Коментиран от #189

  • 186 az #Контрапропаганда

    20 10 Отговор
    На следващите избори "Възраждане" ще удвои хората си в НС! Само да продължава така последователно!

    Коментиран от #198, #202, #226

  • 187 хихихи

    4 3 Отговор

    До коментар #172 от "Сидерков №2":

    Ама като гледам,ти му обръщаш внимание.
  • 188 Бустер 💉

    11 17 Отговор
    Лицемерният лъжец Костадинов си е боднал бустерната доза!
  • 189 Демократ

    4 2 Отговор

    До коментар #185 от "Истински националист":

    Е,и, този ли очакваш да ни обедини като ни праща да драскаме по чуждите офиси?Oстаналото е собствен избор на развитие.

    Коментиран от #224

  • 190 Кинжал

    8 7 Отговор

    До коментар #178 от "владимир":

    Доста манипулативно твърдение. Да те светна , 60 % от износа ни за Белгия е на нерафинирана мед, разбирай пладнешки грабеж на български природни богатства. Точно това се случва в Асарел Медет ! Ти май не разбра, че в момента Сърбия е най-големия износител на селскостопанска продукция в Европа на глава от населението. Изнасят продукция от 10 ( не един) милиарда евро годишно за руските пазари! Изнасят собствена продукция, а не полезни изкопаеми, разбра ли бе, специалиста?

    Коментиран от #204

  • 191 Анонимен

    8 3 Отговор
    Статията некоректно предава казаното в интервюто.
  • 192 Костя Копейкин Рубльов

    10 12 Отговор
    Пример за търгаш!
  • 193 010101

    9 4 Отговор

    До коментар #38 от "6666":

    Не, не ни прилича на Бареков. Други хора ни приличат на Бареков.
  • 194 Анонимен

    13 10 Отговор
    Съдейки по броя на коментарите за Възраждане, мисля, че тяхната сила продължава да расте и това много плаши някои хора.
  • 195 Като ти извиха ръцете...

    6 0 Отговор

    До коментар #151 от "Сивата чапла":

    Къде ти ги завряха?????, ми те там ти са заврени бе,...никой не ти е виновен 😂
  • 196 Анонимен

    14 9 Отговор
    Категорична подкрепа за позициите на Възраждане!
  • 197 010101

    1 1 Отговор

    До коментар #94 от "Иван1":

    ЧАО! Жив и здрав!
  • 198 Ще утрои даже

    8 11 Отговор

    До коментар #186 от "az #Контрапропаганда":

    Ще удвои дръжки..вие лудите сте константа..тоз човек ако някой го спре да пикира с опорките и ще ти стане ясно колко е прост всъщност..англичаните дето имат най скъпо то футболно първенство сега пъшкат след брекзит..представете си с наща бананова икономика какво ще се случи..едно такова икономическо сътресение не минава за година две..коминизма пропадна..дай сега да скочим надолу с главата доброволно щото ни е крив света..глупости са туй всички големи чужди фирми излязоха от бг икономиката..тя си е в ръцете на наши хора още от времето на ндсв
    ЕС няма нищо общо с икономическите неволи на страната при условие че селяните си продадоха земята на доган и компания и избягаха..това са процеси които се случват пред очите ви и не ги осъзнавате
  • 199 Денги нет

    9 13 Отговор
    На този Копейкин незабавно да му се отнеме имота и бъде натирен в Сибир на чист въздух и хубав живот
  • 200 Не се връзвай на приказките на...

    9 13 Отговор

    До коментар #184 от "набухвател":

    Костя, лъже...на него не му пука за..здравеопазване, демографска криза, бедни, неваксинирани, ваксинирани, болни, кьорави, сакати българи, на него му пука да си вземе парите от руските си господари, помъчи се да проумееш сегашният свят, мироглед на съвременият българин и ще рабереш че дребният търгаш Костя и неговата комична партия, няма никакъв шанс за разтеж, като Атака..асансьор който върви само надолу, в този вълчи свят в момента няма ценности и гола благодарност, има само икономически изгоди и прагматизъм, и търговия, така че съвремените българи няма да се подведат по този дребен измамник, прагматичният и комерсиален поглед върху битието ни...е по силен от..НОСТАЛГИЯТА..по миналото...мисля че ме разбра.

    Коментиран от #203, #207

  • 201 ПРИПОМНЯНЕ

    5 10 Отговор

    До коментар #131 от "Кинжал":

    Реакторите ВВЭР-440 в Козлодуй са дефектни. В този случай за да замажат гафа на братушките, нашите политици разиграха сценката "натиск от Брюксел" и спряха реакторите ВВЭР-440 в Козлодуй, а ДОСТА ХИТРО Кунева изврънка и пари за това от европейците.
    Помежду-другото, от колектив експерти-инженери на „Енергопроект” през 1980 г. бе изготвен доклад в 3/три/ тома относно състоянието на енерго-генериращите мощности на България...и переспективите за развитието им..., та от там са тези ФАКТИ за реакторите ВВЭР-440 на братушките в Козлодуй....

    Коментиран от #206, #241, #287

  • 202 И пред НС

    7 8 Отговор

    До коментар #186 от "az #Контрапропаганда":

    Сто хиляди души.Неплатени.И тогава наистина ще влязат .Как ще се спасяват копейкаджийте не знам.И не ме интересува.
  • 203 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 204 владимир

    9 4 Отговор

    До коментар #190 от "Кинжал":

    Цялата селскостопанска продукция на Сърбия е 2,4 млрд евро. =============================
    Agriculture in Serbia is an important sector of the Economy of Serbia comprising 6.0% of GDP and is valued at 2.416 billion euros (as of 2017).1. ====================================== Как изнасят за 10 млрд в Русия, може да се обясни само с помощка на две кила водка и малка купа хайвер.

    Коментиран от #229, #231, #232, #237

  • 205 Смея се на този пореден..

    10 10 Отговор
    Дребен измамник, пичове, заровете са хвърлени...повторно хвърлене НЯМА ДА ИМА..ЕС не отговарял на интересите на българите, според този циркаджия..отговаря, и още как, и НАТО отговаря на нашите интереси, на който това не му отговаря си е за негова сметка, и на никой не му пука за тях. Викове, крясъци, руски тролове, заплахи за война, закани от руска страна...и какво???...нищо...кервана на ЕС и НАТО си върви...и кучетата си лаят ли лаят..без никаква полза.

    Коментиран от #211

  • 206 владимир

    6 0 Отговор

    До коментар #201 от "ПРИПОМНЯНЕ":

    А къде мое да се прочете този доклад за българската енергетиак?
  • 207 набухвател

    11 7 Отговор

    До коментар #200 от "Не се връзвай на приказките на...":

    Не ме интересува каква му е целта!Важното е,че казва истини,които се премълчават!Иначе философските разсъждения са добра гимнастика,но без материален резултат.

    Коментиран от #217

  • 208 Пеци

    10 3 Отговор

    До коментар #5 от "Гост":

    А колко получи България от членството.Цифрите ги има ,Много повече

    Коментиран от #210

  • 209 Анонимен

    12 9 Отговор
    За първи път се вслушах в думите на Костадинов. Човекът очевидно говори искрено. Не знам защо толкова много искат да го очернят. Ясно е че милее за България за разлика от много други.
  • 210 Пеци

    7 4 Отговор

    До коментар #208 от "Пеци":

    Това, че сме крадливо племе и ги освояваме в нечии джоб няма нищо общо да си член на ЕС.
    Представам си какви заплатки щяхме да имаме, отделно като руснаците, белорусите със визи щяхме да клечим пред посолствата.

    Коментиран от #215

  • 211 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 212 😂......

    6 2 Отговор

    До коментар #203 от "Развийш ли":

    Гледай братле колко минуси ще ти насвяткат, колкото повече събереш, това означава че си абсолютно прав, в това което си написал👍
  • 213 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 214 ганчооо....

    8 6 Отговор
    погледни се какво те направиха за триесе години?!Отиваш си като маите и ацтеките,само че те са оставили поне нещо,а ти и историята си продаде!
  • 215 Пеци

    7 10 Отговор

    До коментар #210 от "Пеци":

    Копейкин що не каже каква е средната заплата на най богатата на полезни изкопаеми и най корунпирана Россия.За Москва 50 000-70 000 рубли ,за провинцията 30-40 000 рубли курс към еврото 1 към 85 дървени рубли както руснаците наричат рублите си.П.еди 2-3 год курса беше 42 р.за 1 евро.
    Копейкин къде искаш да набуташ България??При мизерните мужици? НЕ благодаря.
    На изборите в БГ винаги печелят партии за членство в ЕС и НАТО Глас народен, глас Божии.
    Русоробите на Боленчо ги няма, Малинов тоже самое, това недоразумение Копейкин на следващите избори ще ги последва, въпреки рублите от Кремъл.Позорние волки казват руснаците за такива като Копейкин
  • 216 Сякаш

    4 6 Отговор
    Тона му нещо много е смекчен. Очаквах по нападателна позиция. Дали така са му наредили ?
  • 217 Тук няма философия...

    4 2 Отговор

    До коментар #207 от "набухвател":

    Само истински поглед върху живота ни в момента, той каква истина казва????...ти връзваш ли се на това???, в тази ситуация която е в момента..коя е истината???...моята, твоята, или на този мошеник???, какво разбираш под истина???..знаеш ли колко истини има на този свят???..ти коя избираш???...не бъди наивен, истината е че няма абсолютна истина, меродавна е само моята истина, колективна истина има ли???..за какво му се връзваш???

    Коментиран от #225

  • 218 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 219 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 220 Правилно

    7 6 Отговор

    До коментар #182 от "ЗА ВЪЗРАЖДАНЕ":

    Знаем че за вас най-важно е да вземете властта.Другите работи са повърхностни пропаганда и национализам.
    Ако си играе правилно картите ще може да си върне кредита.
  • 221 Blackthorn

    10 7 Отговор
    Костадинов премиер!

    Коментиран от #281

  • 222 Пророка

    12 6 Отговор
    Този е бъдещия премиер на БГ! Запомнете!
  • 223 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 224 Истински националист

    5 8 Отговор

    До коментар #189 от "Демократ":

    Този е от матрошките на разпутин
  • 225 набухвател

    3 2 Отговор

    До коментар #217 от "Тук няма философия...":

    Е тука вече заби надълбоко-така с разсъжденията си за истината ще стигнеш до Декарт,без конкретни факти защо аджеба Костадинов е толкова черен-и в преносен смисъл.

    Коментиран от #236

  • 226 Реално

    11 11 Отговор

    До коментар #186 от "az #Контрапропаганда":

    При следващи избори Възраждане отиват на второ или трето място.

    Коментиран от #228, #252

  • 227 Живея на Запад

    5 2 Отговор

    До коментар #112 от "Ха ха ха ха ха":

    и знам, за какво става дума. В момента съм на Канарите, където има бира и по 0.19 евроцента за кутия.

    Коментиран от #240

  • 228 Демек

    3 2 Отговор

    До коментар #226 от "Реално":

    да намерят още нискочели глупаци!
  • 229 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 230 ха,хаааа...

    0 2 Отговор

    До коментар #223 от "Ами лягай си...":

    разсея всякакви съмнения с тези подробности-явно преживени!

    Коментиран от #233

  • 231 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 232 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 233 Разбрах те....

    1 1 Отговор

    До коментар #230 от "ха,хаааа...":

    Нямаш грам мозък в главата си.
  • 234 Jojo

    9 8 Отговор
    Костадинов е с точна оценка на ситуациятя в страната и навън...Само дето е глас в пустиня. Или както са казали"...никой не е пророк в собствената си държава". Явно трябва да се опарим здраво за да обърнат политиката държавниците ни.бихме могли да използваме един козовете си -стратегическо местоположение, за да се съобразяват и с нас както други,дори по-малки дэржавици в Европа. Но те държат на суверенитет,идентичност ,независимост и - преди всичко национални интереси а не проамер...ски или проеврогейски
    .."

    Коментиран от #238

  • 235 Казуар

    6 8 Отговор
    Коце-е-е-е, България в Евразия ли трябва да бъде.
  • 236 😂......

    1 2 Отговор

    До коментар #225 от "набухвател":

    Без преносен смисъл, той не е черен, от бялата раса е, кое не е истина за истината..аджеба. А Декарт кой е..😂, да не е десният бек на Астън Вила???
  • 237 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 238 БратО,

    2 5 Отговор

    До коментар #234 от "Jojo":

    що се абиш та пишеш-виж какви kratyни коментират!Иначе браво-сичко е точно!
  • 239 ??????????....

    2 2 Отговор

    До коментар #237 от "Кинжал":

    Колко е милиардният износ на сърбите???
  • 240 Карай бе...

    7 4 Отговор

    До коментар #227 от "Живея на Запад":

    Ти си живей на Запад, пий си биричката, остави го..Ха ха ха ха, да отива да живее колкото си може по на изток, белким намери рая.
  • 241 Error

    5 8 Отговор

    До коментар #201 от "ПРИПОМНЯНЕ":

    Хехе, тази хумореска ли измислиха господарите ти от Козяк, вече наистина ставате много забавни.
  • 242 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 243 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 244 ганчооо....

    7 6 Отговор

    До коментар #243 от "Какво???":

    на теб мишо шамара ли ти е пътеводител,дето не може едно изречение да състави?!за това сме част от кенефа еврогейски
  • 245 Вярвай си

    11 7 Отговор

    До коментар #144 от "Кинжал":

    Ами пълни глупости- дрънкаш! И сега изнасяме половината от тока от Козлодуй. И как можеш да сравняваш безвъзмездно получаваните европейски пари с това колко получавала Сърбия за зеленчука си? Ние внасяме зеленчуци и плодове, защото стандартът ни го позволява, и защото не произвеждаме достатъчно, ти плачеш че не сме изнасяли на руския пазар ! Къде се раждате такива умници, че и референдум искате? Да ни потопите с тъпотевината си! Само като прочетох за качествената ни промишлена продукция преди 1989 и се пукнах от смях- помня я! Грозните дрехи и обувки, тромавите сечива и машини, унилите консерви. Работил съм в туризма и помня как туристите ми от Франция, лекомислено сменили си пари по нахалния измислен курс, се чудеха какво да си купят поне за спомен- не че им беше скъпо, но дори сувенирите бяха първобитни и грозни, за друго въобще пък да не говорим. Помня как ни изглеждаха западняците- като същества от по-висока цивилизация. Помня как давахме цяла заплата, за да си купим дънки на черно от международните шофьори. Конкурентно производство- бълнуване или нахална лъжа!
  • 246 Европеец

    9 9 Отговор
    Как пък другите посткомунистически държави откъснали се от сферата на влияние на Русия и влезли в ЕС не се оплакват а само просперират и се добре развиват и Румъния дори поиска още по-силно присъствие на НАТО в страната си за да бъде по сигурно защитена от Русия, а според Костадинов само на българите, Европейския съюз им "пречил" на развитието и не отговарял на националния им интерес...??!
    Ей заради такива русофилски подлоги и проруски маргинали като Костадинов водещи изцяло лъжлива антиевропейска пропаганда в страната и опитващи се да настройват българското общество срещу Европейския съюз , Русия наостря уши и вече има наглостта да дава ултиматуми на България за изтегляне на войските на НАТО от България и да влияе на Македония да не влезе в ЕС...!!!
  • 247 Toto Rino

    8 8 Отговор
    Този е по-болен и от Волен
  • 248 Възрожденец

    9 9 Отговор
    Почти за всичко е прав човекът
  • 249 безпристрастен

    7 5 Отговор
    то и легитимирането на етнически и националистически партии в българия не отговаря на националния интерес
    ама се правиш че не виждаш и не чуваш
  • 250 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 251 Копейчици

    11 9 Отговор
    Заради такива боклуци като този България остана пет милиона Даже има и привърженици с една гънка мозък
  • 252 Ами ...

    7 8 Отговор

    До коментар #226 от "Реално":

    При следващите избори, "Възраждане" са извън парламента. Докато бяха русофили, получаваха под 1%. Станаха антиваксъри и влязоха в Парламента. И си подхванаха старата русофилска песен. Няма кой да гласува за такива, освен шепата кресливи, руски петоколонници.
  • 253 набухвател

    7 1 Отговор
    що ли си мислА,че след година искането да излезнем от еврогейския вертеп ще бъде нещо нормално в още държави?!

    Коментиран от #254

  • 254 Ама ти и мислиш ли???

    2 7 Отговор

    До коментар #253 от "набухвател":

    Браво, велико прозрение, абе мислител си, няма що, туко виж си познал, всички държави от еврогейският съюз го напускат, и стават членове на Евроазиатският кенеф.

    Коментиран от #256, #258

  • 255 набухвател

    6 2 Отговор
    Случаено да има некой неваксиниран от коментиращите,за да се получи нормален дебат?!

    Коментиран от #269

  • 256 набухвател

    3 1 Отговор

    До коментар #254 от "Ама ти и мислиш ли???":

    Ооооо...преател,как спа?Трудно се заспива,когато в главата ти се въртят копейки , азиатци и вируси.
  • 257 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 258 набухвател

    3 1 Отговор

    До коментар #254 от "Ама ти и мислиш ли???":

    Абе,не че такова,ама какъв цвят ти е пижамата?!Залагам на розова!
  • 259 съвет

    0 0 Отговор

    До коментар #152 от "Сивата чапла":

    Ами не е трудно да намериш сайта на БНТ и предаването там.
  • 260 набухвател

    9 3 Отговор
    За тези,които имат проблеми със стартера и не зацепва,ще поясня,че Костадинов просто иска да си върнем свободата и достойнството.Казва проблемите,за които другите мълчат,а какво мисли няма значение.Ангелите са в по-добрия свят.И на мен ми се иска за водач някой като Брат Пит и в леглото до мен Анджелина,но уви-с такъв материал разполагаме!!!
  • 261 Боб

    6 6 Отговор
    Парите му идват от Русия и той иска да закара България до извора... Единствения изход за българина е терминал 2
  • 262 абв

    5 5 Отговор
    А кое е в националния интерес? Застанала въшка на чело и започнала да дрънка.В националният интерес ли беше дето сви субсидията и излъга най нагло.Този ще мине и Волен
  • 263 Чипът

    4 3 Отговор
    Костян астанави самагон
  • 264 Как може някой да вярва на подобни

    1 2 Отговор

    До коментар #31 от "И. Иванов":

    глупости или пишещият има просто изчанчено чувство за хумор
  • 265 Ако това се случи ще видите

    1 1 Отговор

    До коментар #182 от "ЗА ВЪЗРАЖДАНЕ":

    тогава какво значи да сме наистина, много, много зле.
  • 266 БМБ

    4 8 Отговор
    Копейкин не се изказвай от името
    на Българския народ твоя интерес го знаем това е твоя създател Русия нали от там идва финансирането на Възраждане
  • 267 В ЕС сме от 2007,а сме много зле от

    2 4 Отговор

    До коментар #93 от "Джордже Балашевич":

    доста преди това. С част от коментара ти съм съгласен, но не мисля, че ЕС е виновен за всички злини.Общо взето през по-голямата част от периода, в който сме в ЕС не е било никак зле в много отношения. Ако не беше пандемията, с всичките негативни последствия доста от хората си бяха сравнително доволни от живота, от възможността да пътуват и т. н. Дано наистина не спретнат някаква братоубийствена война и то близо до границите ни.
  • 268 За съжаление въобще не си прав.

    5 2 Отговор

    До коментар #101 от "Антон":

    Нямаме дефакто армия, промишлеността ни куца от всякъде, нямаме собствени енергийни източници, от селското стопанство само едно зърнопроизводство остана. Внос ни са домати, картофи и т. н. Българите станаха масово мързеливи, че и прости. Очевидно е. Повечето от коментарите го доказват по неопровержим начин.
  • 269 90%са неваксинираните

    3 0 Отговор

    До коментар #255 от "набухвател":

    Можеш да бъдеш сигурен.
  • 270 Данчо Дупетавкоски

    3 6 Отговор
    Бегом марш към Кремъл и ОНД, за колко копейки?
  • 271 Изуй

    2 6 Отговор

    До коментар #10 от "GGG":

    Ясно е кой продава българския интерес да бъдем част от по-развитите и демократични страни! И Сидеров бе по-голям патриот от К. Както и Валери Симеонов. Няма да допуснем Решетник да ни определя приоритетите!
  • 272 Първан Костов

    1 1 Отговор

    До коментар #31 от "И. Иванов":

    Чувате ли си какво говорите въобще? Адски смешна опорка, Йовке. Освен ако не искате да се изселим всички останали българи в ЕС.
  • 273 Първан Петров

    5 5 Отговор

    До коментар #19 от "Пешо от блока":

    Пешо, съгласна съм, но като гледам този сайт яко са го налазили троловете от фермата на Путин и неговия Готвач. Резултатите на одобренията и неодобренията показват винаги една и съща бройка, което едва ли ще помогне на руските товаришчи да влязат в следващия парламент.
  • 274 МаяТъ

    0 1 Отговор

    До коментар #26 от "ИСТИНАТА":

    Те част от тях бяха баби, на които, уви, не им стигат пенсиите. Осигурява заетост партията - или нейните спонсори и дарители, всъщност кои са те? Има ли яснота?
  • 275 Махно

    7 7 Отговор
    Руска тройка:
    Костя Копейкин
    Светлана Шаренкова
    Волен Сидеров
  • 276 Камуфлаж

    6 6 Отговор
    За едно нещо е прав. Никой не попита народа дали е съгласен да станеме членове на НАТО и след това на НАТО!
    В Швейцария винаги правят референдум, ако трябва пет пъти.
  • 277 абв

    5 6 Отговор
    И какво ще стане като излезем от ЕС?Ще се върнем в времето на мутрите .Ние сме малка държава без икономика .Тогава ще я вапсаме .Пък по голям продажник от Коста е нямало до сега в парламента
  • 278 Софиянка

    5 8 Отговор
    Ако медиите не дават трибуна на такъв малоумник най добре. Заради него ще ни върнат в соца когато се возехме на Заз, вземахме с връзки банани на нова година и ходехме на квартира от профсъюза на море.

    Коментиран от #288

  • 279 Коце

    2 1 Отговор
    Съ извинявам ,ама износ на скъп ток,не носи евро в джоба на когото трябва.Капиш?
  • 280 Дългият

    4 4 Отговор
    Ами кое отговаря на националният ни интерс бе...адсфвяъзцьфасгадсд.....Евразийският ли....чуда се кой те пусна в НС...Ама с тоз маТриал така става...
  • 281 6666

    2 0 Отговор

    До коментар #221 от "Blackthorn":

    Пази Боже!
  • 282 Само любителите

    2 3 Отговор
    на незаслужени подаръци искат да сме в ЕС. Нито една европейска помощ не е дошла до мен. Но нищоправците, които разнасят хартии и се чудят откъде да измъкнат нещо за себе си - за тях ЕС е добре дошъл. Погледнато търговски ЕС е лош партньор - нито можем да продадем там нещо, нито да купим от там - и в двата случая сме на загуба, заради по-слабата икономическа позиция, Отделно понасяме ограничения и зелени забрани,
  • 283 F-off

    0 0 Отговор
    Те и цървули, плещещи глупости, не отговарят на интересите ни .....
  • 284 ххх

    3 2 Отговор
    Радва ме, че като чета коментарите все още има надежда за нас. Платените руски тролове обаче се сцепват да си лайкват коментаеите и да дислайкват читавите такива. Русия го подплати тоя дърт коч да мъти водите, тъй като всички знаем, че Русия за друго освен за това просто НЕ Я БИВА. Не трябва да се поддаваме на манипулации както англичаните направиха и сега реват, въпреки, че не можем да им стъпим и на малкия пръст. България излезне ли от ЕС и НАТО ще настъпи пълен погром. Заплати ли ще искате? Ще се докараме до заплати по 50 евро и ще поркаме ефтина водка в България, защото не можем да отидем никъде, та поне да удавим мъката. Малкото останали ще напуснат и те бързо и ще стане като в Молдова, Беларус и другите "братски" на Русия обречени държавици.
  • 285 Туриста

    2 1 Отговор
    Изрод е Коцето, платен с рубли... лошото е че има тикви дето на сидеров вярваха, сега и на тоя клоун
  • 286 Любен Пандев

    0 1 Отговор
    Този руски помияр отдавна трябваше да е зад решетките. Както и всички които лаят на руски срещу интересите и сигурността на България. Кажете някой русофил - "Като си толкова голям "патриот", посочи една българска кауза заради която ще застанеш срещу Русия". И ще се убедите, че русофилите не са българи. Замълчават или почват да се овъртат като обрани евреи. Този тест е железен! Пробвайте го.
  • 287 иг32

    1 0 Отговор

    До коментар #201 от "ПРИПОМНЯНЕ":

    Как само лъжеееш! Абе нали идваха от световната организация ЗА атомна енергия и проверяваха нещата едно под едно под лупа. Накрая заключението им беше, че четирите блока са абсолютно годни и НЕ ТРЯБВА да бъдат закривани!!! Стига бе, страх от Бога немаш ли ? И чуждоземец да си - това което правиш е грех!
  • 288 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове