Last news in Fakti

25 Януари, 2022 15:12 1 994 84

Огнян Минчев: Води се пропаганда против НАТО

  • огнян минчев-
  • пропаганда-
  • нато

България не се превръща в място, откъдето ще се водят едва ли не военни действия с Русия, казва политологът 

Огнян Минчев: Води се пропаганда против НАТО  - 1
Снимка: БГНЕС

"Води се пропаганда с цел да се убедят българските граждани, че всяко наше пълноценно участие в структурите на НАТО е насочено против българския национален интерес, защото ще ни вкара в конфликт с Русия. Това е една много неприятна лъжа, която повторена хиляда пъти, се превръща в истина за част от българските граждани. Истината е точно обратната". Това заяви пред БНР политологът доц. Огнян Минчев, преподавател н СУ "Св. Кл. Охридски", като припомни, че НАТО е отбранителен военен съюз и участието на страната ни в него дава възможност да се гарантира националната ни сигурност по начин, който изключва какъвто и да е тип агресивност.

Той беше категоричен, че "Източна Европа не се превръща в плацдарм за война, както тръби русофилската пета колона в България":

"Нито пък България се превръща в място, откъдето ще се водят едва ли не военни действия с Русия. Вече 18-а година, откакто сме в НАТО, официалната руска политика, провеждана чрез нейната пета колона у нас, е да редуцира българското присъствие в НАТО до номинално присъствие - без да имаме армия, без да имаме въоръжение, без да имаме ясна стратегия за това как участваме в колективната отбрана на Съюза, в който сами сме избрали да членуваме".

Доц. Минчев посочи, че руският президент Владимир Путин иска да ревизира всички резултати от геополитическия процес, започнал с рухването на СССР, и се разви в създаването на една цялостна евроатлантическа система за сигурност, в която участва и България като член на НАТО. НАТО няма намерение да напада Русия, изтъкна политологът и уточни: "Неприемането на руска интервенция и на нарушаване на суверенитета на Украйна не се приема от нито една страна - от тази гледна точка НАТО е единен".

Според Огнян Минчев Съветът по сигурността е можело да бъде свикан по-рано от премиера Кирил Петков:

"България трябва да вземе важни решения да повиши нивото на своята отбранителна способност. Няма да има никакви преки последствия върху България от конфликта между Русия и Украйна, но винаги при такива конфликти могат да се изострят други потенциални конфликти, включително и в регионалния контекст на България. Да не забравяме, че има свръх въоръжаване на Сърбия, към която летят руски самолети и носят оръжие за сръбската армия".

Политологът изказа мнение, че и президентът Румен Радев би могъл да участва в Съвета по сигурност при премиера, както и би могъл да свика КСНС по темата.

Той прогнозира, че много трудно ще се постигне споразумение от представителите на властта по темата, защото пропагандното говорене против включването на България в обща система за сигурност в източния фланг на НАТО стимулира русофилски политически сили у нас да се отърват със символични мерки по отношение на българската национална сигурност в контекста на нарастващата криза около Украйна.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 67 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Онзи

    117 17 Отговор
    Чужди войски нямат място в България.
  • 2 МинчOFF

    118 11 Отговор
    И кой го казва това? 200-килограмовият комунистически пропагандатор, преподавател по научен комунизъм.

    Коментиран от #35

  • 3 мда

    96 12 Отговор
    Ако влезнат американците в България ставаме мишена на Русия.
  • 4 Огнян Свинчев? След Харалан е този да

    98 10 Отговор
    Лъже и маже! Не се на ядоха тея Свинюги!!
  • 5 Кики

    52 25 Отговор
    Ако не свалим Кирчо войната идва и всички последствия за България, запасявайте се с храна , гориво и оръжие
  • 6 $$$$$$$

    80 9 Отговор
    Много скоро ще се наложи да дадем още милиарди за американски чертежи, с които да се пазим от Русия.
  • 7 Последния Софиянец

    56 7 Отговор
    Никой не иска война която не може да спечели.
  • 8 Смех

    80 10 Отговор
    НАТО води пропаганда бе клепар... виж че всички реват РУсия ще напада и хвърлят масло в огъня и притискат ли притиска РУсия и си създават причини за по нататъчна окупация... Какво искате повече капитулация на Русия.. АЕ у лево ...

    Коментиран от #37

  • 9 торба

    88 8 Отговор
    "До 1989 г. редовен член на Българската комунистическа партия (БКП), асистент в катедра „Научен комунизъм“ на Софийски университет „Климент Охридски“.", а след 89-та бързо става демоНкрат атлантик и пропагандатор на опорките на САЩ.

    Коментиран от #60

  • 10 Зззз

    60 7 Отговор
    Ами защо пък да не се води ? Както се води пропаганда против Русия така може да има пропаганда обратна на официалната.От 1 седмица всички грандове строени в редица сипят огън и жупел, прегладнели ,откак Толупа го свалилха от власт
  • 11 евлампи

    72 13 Отговор
    Вън америчките убийци от татковината ни. Референдум за НАТО и немедлено излизане от тоя агресивна уния ! А Огнянчо ако сака да фати пушкалото и да оди в Украйна!!! Никва подкрепа на бандеровците фашисти които са банда убийци тероризиращи собственото си население!!!

    Коментиран от #28

  • 12 баба вуна

    59 7 Отговор
    Това нещо и то кара "жип". Веднъж го засякох на паркинга на Метро, едва се качи в джипа от третия опит.

    Коментиран от #50

  • 13 Гранта ви говори

    57 9 Отговор
    Тоя платения защо не си прочете българската история за периода на ПСВ и най-вече за ВСВ. Не знае ли, че ако не си си научил патилата от историята, то тя се повтаря.
  • 14 ТаУмВзе

    51 8 Отговор
    Соросоидчетата превъртеха флипера, в Пропагандата че Русия ще нахлува о-крайна! Ние пак сме в будна кома и сме просто пушечно, каквото и да стане. То е ясно, че никой не ни брои за живи. И ние включително не се броим, щом толко Изоглавен слугинаж ни врътка.
  • 15 Гост

    50 10 Отговор
    Като толкова мрази Русия, тоя плондир да облича въшкарника, нарамва пушка, да вземе с него си деца и внуци, ако има и право в Източна Украйна! Никой не го спира да се самоубива, но да бъде така добър да не ми философства на тема как се разсъждава "правилно", кой е "добър" и кой "лош"?!
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 питам

    50 11 Отговор
    1. България искала ли е съгласно чл. 5 на НАТО военна помощ защото е заплашена?
    2. Искано ли е разрешение за преминаване или разполагане на българска територия на американските войски струпвани в Александрополис.
    3. Решението за влизане в НАТО бе взето от служебното правителство на Ст. Софиянски, без да е гласувано дори в парламента, защото тогава парламент нямаше. Това ли е "цивилизационния избор на българския народ.
    4. Що търсим в НАТО - Северноатлантическа договорна организация? Дали граничим със Северния Атлантик?
    5. Дори Хитлер не посмя да иска български войски срещу СССР., но сега Х. Мустафа иска, ако не армия, то поне плацдарм.
    5.Няколкото толупа на американска хранилка като Огнян Минчев, Соломон Паси, пишман министрите Ненчев и Шкембе войвода, пишман генералите Попов и Събев да се стягат и заминават за У-крайна. Байрактар ще им бъде Юнак Чехльо!

    Коментиран от #32

  • 18 Behemoth

    25 7 Отговор
    НАТО е като Атинско делоския съюз в древна Гърция...накрая който съюзник не слуша бой и населението се разпродава на робския пазар ...
  • 19 крис

    45 8 Отговор
    Скъпи ми Огняне този отбранителен твой съюз-НАТО някак отбраняваики се бомбардира Югославия,Ирак,Либия,Сирия и т.н.Погазват международното право.Милиони хора загинаха и загубиха домовете си за да могат англосаксите да живеят по добре.Как така агресивна Русия си е в границите ,а отбранителното Нато се приближава до тях?На кого ги говориш тия...получи ли си плащанията от фондовете на Сорос?А да попитам-имало ли е референдум за влизането на България в Нато?Виж човек трябва да има поне малко съвест и чувство за справедливост.Ти и тези като теб освен като подлоги не могат да бъдат наречени по друг начин
  • 20 Орел

    23 6 Отговор
    Шебек!
  • 21 Само Нато!

    10 47 Отговор
    Долу Руските окупатори! Вън всички руснаци и русофили от България!

    Коментиран от #40

  • 22 АЧО

    29 6 Отговор
    Не е пропаганда но да ни правят фронтова държава не можем да го приемем .А вие след като сте си продали душичките на фронта с калашници да ви гледаме саира с тоя дебел задник какъв окоп ще ти трябва
  • 23 Почвам да си мисля, че

    11 6 Отговор
    Всичко е решено, просто искат да си кротуваме.
  • 24 Пешо

    8 36 Отговор
    От 50 г. слушам че Русия ще бъде нападната от американския империализъм. Това си е чиста параноя. Путин държи в страх руснаците за да оправдае мизерията в държавата.
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Димитров

    32 7 Отговор
    Нямаме нужда от подобни,предубедени коментатори!
    Преди да си отвори устата вече знаем какво ще каже,следва посоката,не се интересува от фактите!
  • 27 Даа ама нее

    36 7 Отговор
    НАТО отдавна не е отбранителен съюз доценте. За справка , войната за Косово, Ирак, Афганистан, а сега и Украйна която НЕ Е даже член на този съюз.
  • 28 Иво

    10 22 Отговор

    До коментар #11 от "евлампи":

    Само луд може да пише такива простотии. Вървете си в Русия.

    Коментиран от #51, #80

  • 29 Сандо

    35 3 Отговор
    Когато Този застане в защита на някого,аз автоматично му ставам противник.Още не мога да забравя наглия му отговор на въпроса за работата му преди 89-та:Ами трябваше да храним семейства.И много бързо се ориентира откъде дават бял хляб след това - и стана хрантутник на чужди интереси.Крайно неприятна личност е!
  • 30 Гражданин

    31 4 Отговор
    България трябва да излезе от нато. Агресивна и антибългарска организация
  • 31 Smoke on the water...

    9 18 Отговор
    Оги...тази лъжа, и хиляда, десет и сто хиляди пъти да я повторят, дикиш няма да хване, картите са раздадени, второ раздаване няма да има..това трябва да е ясно на всички, ама някои щели да повярват на тези лъжи..еми да вярват, никой няма да ги пита, нито за НАТО, нито за ЕС, няма да ги питат и кой ще вземе Шампионска лига, Путин искал нещо да ревизира, не е в позиция да ревизира каквото и дае. Нали знаеш прословутата крилата фраза...бития бит...другото е много лошо.
  • 32 Гаргамел

    8 28 Отговор

    До коментар #17 от "питам":

    Аз пък се питам има ли поне един русофил дето да си ползва главата по предназначение, а не да си носи шапката или очилата на нея? Отговарям веднага - НЯМАААА
  • 33 мъжкия

    31 4 Отговор
    Само, като стигнах до изречението, че НАТО е отбранителен военен съюз и участието на страната ни в него дава възможност да се гарантира националната ни сигурност по начин, който изключва какъвто и да е тип агресивност, и ми се доповръща от този продажник.
  • 34 Айде у лево

    8 20 Отговор
    Платен проруски сайт с платени коментатори. Нищо ново под слънцето. В един друг сайт същото изказване е коментирано от стотина (или 50, но с по два ника) и изказванията бяха в противоположна посока. Българския народ се е произнесъл преди 20г. ,след като е гласувал за политици които са имали в политическата си програма, присъединяване към НАТО. Това е. Да не сте гласували за партията на Паси, кой ви е крив. Сега гласувахте за кокорчовците, казвахме ви да си оставим Бойко, те такъв бил, онакъв бил. На ви сега фатмаците.
  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Свин

    24 2 Отговор
    Колко трябва да си изгладнял, че да си плюеш на сурата? По телосложението не личи, но...
    Колкото повече, толкова повече!
    Това е грях
    Преяждането имам предвид
    Какво ли не прави човек за пари?!
    Продажници и "родолюбци"!
  • 37 кнаус 485

    20 3 Отговор

    До коментар #8 от "Смех":

    Така е ,води се видимо бясна пропаганда срещу Русия....
  • 38 ха ха

    14 1 Отговор
    чудят се как да извъртят нещата за да щипнат солиден бюджет за ново въоражение , не им и пука че населението изнемогва от спекулативните цени и на храна и на енергия , важно е да се присвояват пари от всякакви бандити с власт , да и съм против нато ,както съм и против русия , както съм против всеки псевдо държавник който краде залците от населението за да си тъпче сметките независимо по какъв начин
  • 39 Вън нато

    21 2 Отговор
    От България
  • 40 кнаус 485

    23 2 Отговор

    До коментар #21 от "Само Нато!":

    Да те попитам,къде виждаш руски окупатори.....не може да изгониш руснаците....за русофилите още повече не можеш да ги гониш,, поради простата причина ,че 80 процента от населението симпатизират на Русия ....
  • 41 ХАН КРУМ

    28 3 Отговор
    ПОРЕДНИЯ ЛЪЖЕЦ. И ТОЗИ ПРЕПОДАВА ,УЧИ И ВЪЗПИТАВА СТУДЕНТИ..Г– Н МИНЧЕВ,МЛАДИТЕ НЕ ВИ ПОМНЯТ, КАКВИ ГИ ПРИКАЗВАХТЕ ПРЕДИ 25–30ГОДИНИ, КАК СДС ЩЕ ДОНЕСЕ СВЕТЛОТО БЪДЕЩЕ,КАК ОТ ЕВРОПА ЩЕ ПОТЕКАТ РЕКИТЕ НА СВОБОДАТА И ДЕМОКРАЦИЯТА И КАК ВЛИЗАЙКИ В НАТО И ЕС ,БЪЛГАРИЯ ЩЕ СЕ НАПЪЛНИ С ЦВЕТЯ И КЕБАПЧЕТА. САМО ,ЧЕ ПРЕДИ ТОВА ДА СТАНЕ,ТРЯБВА ДА СЪСИПЕМ СОБСТВЕНАТА СИ ДЪРЖАВА,ПРОМИШЛЕНОСТ И СЕЛСКО СТОПАНТСВО,ТРАНПОРТ ,АРМИЯ ,ОБРАЗОВАНИЕ ,КУЛТУРА,ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ ..ЕДНИ ДА СЕ НАКРАДАТ, ,А ДРУГОТО ДА СЕ РАЗРУШИ. И ТОГАВА ЛЪГАХТЕ И СЕГА ПАК. ОТ 1994 РУСИЯНЯМЯ ВЛИЯНИЕ В БЪЛГАРИЯ . ОТ 1997 ДО 2001 Г СДС И ИВАН КОСТОВ УПРАВЛЯВЯХА, А ПЕТЪР СТОЯНОВ БЕШЕ ПРЕЗИДЕНТ– И КАКВО ДОРАЗДАДОХТЕ ДЪРЖАВАТА ,НА БЕЗЦЕНИЦА И СЕ РАЗТУРИХТЕ КАТО СДС.ЛЮСПИХТЕ СЕ ,ЦЕПИХТЕ СЕ ,ПЛЮХТЕ СЕ– НО НИЩО ЗА ДЕМОКРАЦИЯТА НЕ СЪЗДАДОХТЕ.МОЖЕТЕ ЛИ ГОСПОДИН МИНЧЕВ ,ДА КАЖЕТЕ КОГА СЕ ПРОВЕДОХА РЕФЕРЕНДУМИТЕ ЗА ВЛИЗАНЕ В НАТО И ЕС В РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ?КОЙ ВЗЕ РЕШЕНИЕ И НА КАКВО ОСНОВАНИЕ ,АРМИЯТА ДА СВЕДЕНА ДО НИВАТА ОТ НЬОЙСКИЯ ДОГОВОР,,КОЙ ПРЕВЪРНА ТЕХНИКА ЗА КОЯТО СА ПЛАТЕНИ МИЛИАРДИ, ДА БЪДЕ НАРЯЗАНА ЗА ОТПАДЪЦИ– КОЙ –КОЙ –КОЙ, ВЗИМАШЕ ТЕЗИ АНТИ БЪЛГАРСКИ РЕШЕНИЯ, КОЙ 32 ПРЕДАВА И ПРОДАВА БЪЛГАРИЯ.КЪДЕ Е АРМИЯТА ,КОЯТО ЗАВАРИ ЛУДЖЕВ И КАКВО ИМАМЕ СЕГА?ШАЛАМАНОВ РЕВЕ –ЗАВИСИМИ СМЕ ОТ ВПК НА РУСИЯ, АМИ СЕГА ПАК ЩЕ СМЕ ЗАВИСИМИ САМО ЧЕ ОТ ВПК НА САЩ, И ТОЧНО КАКВА Е РАЗЛИКАТА В ЗАВИСИМОСТИТЕ. СЕГА НАРЕД ДОЙДЕ УКРАЙНА ,А СИРИЯ ,ИРАК ,ЛИБИЯ,АВГАНИСТАН , СЪРБИЯ ПО ДАЛЕЧЕ ЛИ СА?НО НЕ ,ОНЗИ С ДЕМЕНСИЯТА СИ ТЪРС
  • 42 Хихихи

    21 4 Отговор
    Натювците сами си го направиха, сега искаме референдум да видим резултатчето
  • 43 Той

    18 3 Отговор
    Този не е политолог, а ЦИРКАДЖИЯ.
  • 44 тролик

    8 3 Отговор
    Ей това е хибридната война
  • 45 tomito

    23 4 Отговор
    Мекеренце си ти -До 1989 г. редовен член на Българската комунистическа партия (БКП), асистент в катедра „Научен комунизъм“ на Софийски университет „Климент Охридски, а сега натовец .
  • 46 сноу

    20 2 Отговор
    Виж какво Оги...то вярно че няма как да си във ведомостта,без да си плещиш твоите дежурни словосплетни ,но все пак ей тук тихомълком вземи обясни на всички...Как ей тъй любимия ти отбранителен съюз проведе отбранителна операция, бомбене срещу Сърбия ,после Либия ,Ирак ,Афганистан,Сирия и ги съсипа в името на отбраната...И още нещо да ти добавя,да си ги сложиш само като бележка във великите си доцентски творения...В България вече не останаха балами да ви вярват и определено ония оскубани агнета от 90-97 г ги няма...

    Коментиран от #52

  • 47 бокотивомразец

    16 3 Отговор
    Иска ми се тази торба с фекалии да коментира позицията на Хърватския Президент!!!
  • 48 No comment

    18 3 Отговор
    "До 1989 г. редовен член на Българската комунистическа партия (БКП), асистент в катедра „Научен комунизъм“ на Софийски университет „Климент Охридски“.
  • 49 Веселушко

    19 3 Отговор
    Абе то сякаш НАТО поклонниците не водят пропагандна война срещу Русия. Публикуват лъжи и полуистини, които още след два дни се опровергават от реалните действия. Не забравяйте какво е казала баба Ванга: Владимир ще победи. Владимир е велик!
  • 50 сноу

    5 1 Отговор

    До коментар #12 от "баба вуна":

    Ти добре ли видя ...да не е било БТР, щото жипа здравата е пъшкал
  • 51 Зззз

    10 2 Отговор

    До коментар #28 от "Иво":

    А ти в САЩ.
  • 52 Зззз

    8 1 Отговор

    До коментар #46 от "сноу":

    Прав си ,няма ни..Преядохме с банани.
  • 53 Тъпчо

    12 2 Отговор
    Това нещо е торба с лайн.
  • 54 Истината е точно обратната

    16 3 Отговор
    НАТО осъществява хибридна дезинформационна война срещу Русия. Още малко остана да повтори хиляда пъти лъжата за нахлуването на Русия в Украйна. САЩ загубиха вече търпение да чакат Русия и с цел отбрана ще я нападнат. Държавният им дълг нарасна на 40 трилиона и ще трябва Трета световна, за да го нулират.

    Коментиран от #65

  • 55 Да,бе

    8 1 Отговор
    Няма нужда от такава пропаганда,то съюзчето и само се справя перфектно.
  • 56 А ПА ТОЯ!😝

    13 3 Отговор
    ОТ ПЪРВИ КОМУНИСТ .СЕ ПРЕВЪРНА В ПЪРВИ КАПИТАЛИСТ!......ВЪЛКЪТ КОЗИНАТА СИ МЕНИ. НРАВА НЕ СИ МЕНИ!В КОЯТО ДЪРЖАВА СА ВЛЕЗНАЛИ АМЕРИКАНСКИ ВОЕННИ..СЛЕД ТЯХ Е ИМАЛО САМО ГЛАД...ПРИМЕРИ МНОГО ОТ ИСТОРИЯТА 😇
  • 57 Дедо Киро

    11 2 Отговор
    Ало,тулуп!! Агресор е този, който напада дадена страна ПРЕДИ САЩ!! Схващаш ли бе тикво??

    Коментиран от #58

  • 58 Херо Мустафа

    7 2 Отговор

    До коментар #57 от "Дедо Киро":

    САЩ считат за агресор всяка страна,нападаща друга, изпреварвайки ни!! Схващате ли бе тикви??
  • 59 big

    18 5 Отговор
    И къде я видя тази пропаганда? Навсякъде, по телевизии и медии се говори колко е лоша Русия и как всеки момент ще нападне "бедната" Украйна; цялото политическо управление на държавно ниво, не успяват да си почистят физиономиите от лигите, които текат при споменаването на САЩ и НАТО и как ще наложим ужасяващи санкции, пардон ще приемем наложените от кукловодите! Единственото място където има анти натовска пропаганда са нашите коментари, но едва ли някой ги взема предвид. Всички знаят, че освен подлогите в управлението и тези на хранилка от разни фондации или просто безмозъчни папагали, българското население е против НАТО и американски войски у нас, а също така са с Русия!

    Коментиран от #61

  • 60 Гюро Михайлов

    12 3 Отговор

    До коментар #9 от "торба":

    Не е торба,а тулуп- лай....номер! Ясно??
  • 61 Smoke on the water...

    8 7 Отговор

    До коментар #59 от "big":

    Ти пък кой си че да говориш от името на българското население????, с кого е, и с кого не е.

    Коментиран от #78

  • 62 Хехе

    14 3 Отговор
    А нормално ли е тулупи като тоя да са преподаватели на държавна заплата и да са чужди агенти? НАТО е агресивен блок, щом се разширява. И той не е променил нрава си от времето на Студената война. Българите на един референдум ще гласуват над 75 % за излизане от НАТО! Хайде чалгарят да организира референдум по тая тема.
  • 63 ЕРДО

    12 3 Отговор
    КРАВАР ИЗМИКЯРИН
  • 64 Българин

    7 2 Отговор
    Правилно другари, Минчев е бил член на БКП до 1989-та! Също както са били и Бойко, и Рашков, и Янев, и Румен Грипенов Решетников! И?

    Коментиран от #71

  • 65 Smoke on the water...

    3 8 Отговор

    До коментар #54 от "Истината е точно обратната":

    😂, какви глупости пишеш бе алабаш??? 😂, за какви 40 трилиона бълнуваш, 27 трилиона долара е държавният им дълг, това е 104% от БВП, за какво зануляване и войни пишеш, осъзнаваш ли какви тъпотии си надраскал, 104% от БВП, нее болка за умирачка, богатите и силни иконимики могат да си го позволят, бедните и слаби икономики като Руската и нашата не могат да си го позволят, на Германия беше стигнал до 100%, на Франция също, Италия в най лошият си период преди..мисля три години беше достигнала до 270%, Марио Драги направи реформи и с помоща на ЕЦБ изплуваха, за какво зануляване бълнуваш.

    Коментиран от #68

  • 66 Хайде бе!?

    11 3 Отговор
    Огнянчо,тези локуми ги разтегляй на по младите.Родени след 1980.Нещо си се заформил като върл Антикомунист и русофоб? Кога се изметна бе,Огнянчо- като чамова дъска се изметна! А не само аз,а стотици те помним,още през 80-те,като мижава мишка- асистент по НАУЧЕН КПМУНИЗЪМ в СУ.Помня,как ни таковаше майката,да зубрим клишета.И ни праскаше здраво.Защото в онова време,ако нямаш " заверка" по Научен комунизъм,цялата ти година заминаваше в канала.Мен ме опраска,защото казах,че Улянов е от дворянски произход.Помогна ми едно светило в правото- бог да прости и светла му памет! Той ми " ходатайства" за да ме пуснеш.А колко още колеги от целият университет изгоряха заради теб- юда продажнически!
  • 67 ФАКТ

    12 3 Отговор
    НЕ, НИКАКВА ПРОПАГАНДА НЕ СЕ ВОДИ СРЕЩУ НАТО, ЗАЩОТО ВОЙНАТА Е МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА, КОИТО НЕ СТРАНИ ЧЛЕНКИ В НАТО.НИЕ БАБА СИ ЛИ ЩЕ ТЪРСИМ В ТАКАВА БИТКА, В КОЯТО НЕ ТРЯБВА ДА УЧАСТВАМЕ, ЗАЩОТО НЕ СА НИ НИКАКВИ? НИТО ЕДНА СТРАНА ОТ АЛИАНСА НЕ ПОДКРЕПЯТ УЧАСТИЕТО НА ВОЙСКИ НА НАТО В КОНФЛИКТА, ЕДИНСТВЕНО И ТО ДО НЯКЪДЕ Е САЩ. АМИ КАТО ИСКАТ САЩ ДА УЧАСТВАТ НЕКА ВЛЯЗАТ В В УКРАЙНА И ДА ВОЮВАТ НА ТЯХНА СТРАНА, КАКВО ЩЕ ТЪРСЯТ САЩ У НАС. НИЕ ВОЙНА НЕ ИСКАМЕ И НЕ ИСКАМЕ ДА ВОЮВАМЕ! КРАЙ ТОВА ОГНЯНЕ, НЕ Е ПРОПАГАНДА, А ФАКТИ. ТИ КАТО ИСКАШ ДА ВОЮВАШ СРЕЩУ РУСИЯ И КОЯТО И ДРУГА СТРАНА, ПРАВ ТИ ПЪТ - ЧЕМАДАН, ВАКЗАЛ И ПРАВ ТИ ПЪТ - УКРАЙНА, А НЕ НА ГЪРБА НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД ДА ДЕБ.ЕЛ.ЕШ С ЛИЗ.АНЕ.
  • 68 Не обиждай

    6 2 Отговор

    До коментар #65 от "Smoke on the water...":

    колегата от форума.Дай фактология,като си толкова експерт.Техния дълг- съвкупен от външен,през дългосрочни ДЦК,и вътрешен ( между фирмена задлъжнялост,хендж фондове и още и още) да не се разпростирам,надвишава към 2020 г чудовищната сума от 102 трилиона! Това са данни от техния финасов департамент- не са от Пешо геврекчията.Цялата приозводтвена инфраструктура на планетата не струва толкова.Били могъщи!? Смешник! При 82% търговия и услуги,4% борсови игри,и под 6% реално производство,били Могъща сила !?Крепи ги циклостила,и петродолара.Иначе,са по зле и от кенгурата.И те сами се величаят,колко са велики,като твойте любимци.
  • 69 Дебел

    10 2 Отговор
    Дебили....... в България министъра на отбраната извикан при Херо...О дебелия Минчев ми говори за Н АТО..Колония сме на Америка видно е вече..
  • 70 бягай бе

    8 1 Отговор
    мазник...
  • 71 а ти си

    1 2 Отговор

    До коментар #64 от "Българин":

    с отворен пояс....

    Коментиран от #75

  • 72 ЯКО НИ ЛЪЖАТ

    12 3 Отговор
    ЯКА ЛЪЖА СЕ ВОДИ ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА. ПРИ КУНЕВА ЕДИН ИЗЛЪГА ВСИЧКИ ЗРИТЕЛИ, ЧЕ САМОЛЕТИТЕ ОТ ИСПАНИЯ И ХОЛАНДИЯ ЩЕ СА ЗА ЦИВИЛНИ ЦЕЛИЛИ. ВОЕНИИ САМОЛЕТИ ЗА ЦИВИЛНИ ЦЕЛИ- ЩЕ ПРЪСКАТ ДОМАТИТЕ И ПШЕНИЦАТА ПО ПОЛЯТА.
  • 73 НАТО НИ БРАНИ, ЕС НИ ХРАНИ

    3 13 Отговор
    БЕЗ НАТО И ....ЕС ...СМЕ УМРЕЛИ.....

    Коментиран от #81

  • 74 Историята

    11 2 Отговор
    "...пълноценно участие в структурите на НАТО..." - Минчев, какво значи това? Натовската политика се знае от десетилетия, не е нужно някой да ни обяснява каква е! Някой попита ли българския народ иска ли да е в НАТО? Продажници сте.
  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 АНТИКОМУНИСТ

    9 1 Отговор
    огнянчо минч€в € Голяяяяяяям натов€ц ,ЖАЛКО,ЧЕ НЕ Е БЪЛГАРИН!
    ПР€ДАТ€Л$КО ПЛ€М€ $М€ $И ,НЯМА ВЕЛИК БЪЛГАРИН, НЕ ПРЕДАДЕН ОТ българ$кит€ ПРОДАЖНИЦИ!
    РЕФЕРЕНДУМ ЗА ИЗЛИЗАНЕ ОТ нато($ащ)-ВОЙНОЛЮБЦИ -циони$ти АНТИХРИ$ТИ!
  • 77 Мемфис

    0 9 Отговор
    Единственият начин да възвърнем суверенитета и достойнството си е по -далеч от дивия руски агресор и по- близо до цивилизована Европа, САЩ и НАТО!
    Русофилите, вие сте СРАМ за България.п. Представяте ли си такива като вас това да правят в Русия, ще ИЗГНИЯТ в Сибир, ако не ги застрелят немедлено!

    Коментиран от #79

  • 78 big

    6 0 Отговор

    До коментар #61 от "Smoke on the water...":

    Правилно, споделям мнението на много хора, над 50%! А някои подлоги говорят за България, но не отчитат един малък факт, на този пост са благодарение на ББ и Слави Трифонов, т.е. негативния вот и омръзналото гласуване! Много говорене, малко конкретика и повечето глупости!
  • 79 АНТИКОМУНИСТ

    6 0 Отговор

    До коментар #77 от "Мемфис":

    Дугарю м€нзи$...€вропа € ОКУПИРАНА ОТ $ащ(нато)$ащ и д€мокрацията и цивилизацията $а €дна ОВЯХНАЛ СПОМЕН,€вроаталнтич€$ки ционизъм ги УНИЩОЖИ!
    АДОЛФ БЕШЕ ПРАВ!
    БОГ ДА НИ ПАЗИ ОТ т€зи циони$ти!
  • 80 а ти

    3 0 Отговор

    До коментар #28 от "Иво":

    мислиш, че не си ли? Я се прегледай.
  • 81 БГ е в Нато

    6 0 Отговор

    До коментар #73 от "НАТО НИ БРАНИ, ЕС НИ ХРАНИ":

    за да се пази от НАТО.
  • 82 Коко

    4 0 Отговор
    Води се и пропаганда в полза на НАТО.
  • 83 Слушател на БНР

    2 0 Отговор
    Това дебело прасе му слушах половин час днес интервюто по БНР ...Едва го изтраях ... Него толкова не пустосвах, колкото тия дето управляват БНР ,защото ,точно ТЕ са виновни на такива боклуци да замърсяват ефира . Иначе тази оядена свиня освен в свинарника да квичи ...за друго не я търси .
  • 84 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол