Last news in Fakti

27 Януари, 2022 09:57 1 429 61

Керемедчиев: Слабото звено сме в НАТО

  • милен керемедчиев-
  • слабо звено-
  • нато

В ситуацията с Украйна не може да сме приятел с всички, смята бившият заместник-министър на външните работи

Керемедчиев: Слабото звено сме в НАТО - 1
Снимка: NovaNews

Тази беззъба наша политика преминава в поредно правителство. България винаги се е опитвала да бъде приятел с всички, което в тази ситуация е наистина невъзможно. Вижда се сериозният антагонизъм между враждуващите, горещо спорещите страни. Ние трябва по-ярко да представим нашата позиция. Това време на снишаване отдавна мина.“ Това мнение изрази в предаването „Преди всички“ на БНР Милен Керемедчиев, бивш заместник-министър на външните работи, който анализира българската позиция по кризата и напрежението между НАТО и Русия в Украйна. Керемедчиев определи изразената от управляващите българска позиция като нормална, ако се сравни с рязката и крайна позиция на хърватския президент.

Изоставаме драматично от общата тенденция за повишаване на боеспособността на армията, отбеляза Керемедчиев, като направил паралел с Гърция и Румъния. „България е по-слабото звено в източното крило на НАТО. Бидейки по-меко звено, сме по-уязвими на евентуални провокации. Никой не цели в момента да напада България, просто по-тънката връзка по-лесно се къса при евентуална ескалация на напрежението.“
„В България няма натовски войски, които да са постоянно дислоцирани. При нас има съоръжения, които се ползват за обучение и подобряване на отбраната, на ротационен принцип“, уточни Керемедчиев като сравни искането на Москва за изтеглянето на сили на Алианса от редица страни по източния фланг с кошница на принципа „искай много, за да получиш каквото и да е“. Дрънкането на оръжие повишава цената на горивата – на петрола, на газа, подчерта Милен Керемедчиев. По думите му „нормално е Русия да играе с енергоизточниците точно зимата, когато е най-силна с това“.

Германия ще има ключова позиция с новото правителство относно политиката на Европа в този конфликт, смята Керемедчиев.

„В момента Германия е една от държавите, която възпира САЩ да наложат много по-тежки санкции.“

120 000 -150 000 са руските войници по границата. С подобна численост не могат да се очакват пълномащабни военни действия, поясни той и съпостави това с 280-хилядната украинска армия, плюс възможността за бързо вдигане на още около 250 000 резервисти там.

За момента няма пряка заплаха за реални военни действия, но само след месец може да стане по-горещо заради прехвърлянето на въоръжение към Беларус за мащабно учение, прогнозира Милен Керемедчиев.

„Рязкото струпване на военни части на Русия ще завърши след около месец, втората половина на февруари.“
НАТО действа реактивно спрямо реакцията на Русия, заяви бившият заместник-министър на външните работи.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 16 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Е и?

    26 1 Отговор
    Нато само война търси

    Коментиран от #41

  • 2 здравка клинчева

    29 0 Отговор
    СИНКО, ДА ТИ ПРИПОМНЯ КРИЛАТАТА ФРАЗА НА ТВОЯ ПАТРОН И ИКОНА - "АКО ТУК ЗАПОЧНАТ ДА ПАДАТ БОМБИ - АЗ ПРЪВ ЩЕ ИЗБЯГАМ"....ТАКА ,ЧЕ СТОЙ СИ НА Е..Я И ТРАЙ
  • 3 Пич

    45 1 Отговор
    Глупак , или некадърен манипулатор !? Ако приемем , че НАТО има право да активира чл.5 при заплаха за страна членка на съюза , въпроса е , чий го дири в Украйна , която не е в НАТО !!!??? Няма ли достоен журналист , който да ги пита разните клакьори !!!???

    Коментиран от #59

  • 4 Тошо

    38 1 Отговор
    ЛОШО Е КОГАТО ГЛУПАКА СЕ ПОМИСЛИ ЗА МЪДРЕЦ.
  • 5 Само

    32 1 Отговор
    Тъпотии. Този преди 2 дена каза че руснаците нахлуват. Тази сутрин е минал покрай офиса на краварника и ето мисли друго. Така са всички
  • 6 гадно

    26 0 Отговор
    Ало атлантиците какво чакате мятайте пушките на рамо и право в Украинските окопи.
  • 7 БОРУНА ЛОМ

    18 0 Отговор
    ДРУЖЕ ВЗЕМИ ПУШКАТА И БЕГОМ МАРШ НАПРЕД!

    Коментиран от #8

  • 8 ИВА ПРИЛЕПА

    15 0 Отговор

    До коментар #7 от "БОРУНА ЛОМ":

    А БОЙЧЕТО,БОЙЧЕТО КЪДЕ ГО ЗАБРАВИ ИЛИ ТОЙ ЩЕ Е ТИЛОВАК
  • 9 Глупаци

    3 18 Отговор
    Те като ни приеха в НАТО трябваше да им е ясно че ще сме вечно надупети към Русия.
  • 10 Примерно, 40+8 срещу 320 хиляди

    1 0 Отговор
    Но кое е важно да не си слабото звено? Въпросът е риторичен!
  • 11 Мухахаха

    18 1 Отговор
    Ще потиш очилата в най- скоро време, подлого!
  • 12 Аламинут

    10 0 Отговор
    НАТОто ни е слабото място.Ама,
    друго е да изпълзиш.От краварника
    пък гузни; не е имало скрито покрито.
    Е ,да ние сме олигофрени и не видяхме
    кохортата,която се изтърси на гости.
    По добре ,приемете,както се каза тук
    че ние няма да участваме никак.
    Исторически, сме участвали при
    създаването и на двете рожби.
    Родители сър.
  • 13 пешо

    13 0 Отговор
    вън америка от българия , нито един американски войник на наша територия
  • 14 Перо

    9 0 Отговор
    Каква политика и действия трябва да предприема БГ към нещо несъществуващо,някакъв измислен фишек,който идва от един,единствен източник! Нито има планове за нападение,нито Украйна е член на НАТО,от което произхождат някакви задължения. Чл.5 от Договора регламентира участието ни в блока! Стига вече с тази истерия,лудост и измислено напрежение! Явно се цели нещо друго за да се провежда такова мероприятие!
  • 15 Стоянов

    2 12 Отговор
    Трябваше веднага да се извика руската посланичка в МВнР и даде обяснения какви ги върши Русия, вкл. защо обявиха българската азбука за македонска. И да й се връчи нота, с която да бъдат изгонени руското военно аташе и руското културно аташе. Освен това да се премине към паритет - в София, Варна и Русе има десет пъти повече руски дипломати, отколкото български в Русия. Какво правят освен да шпионират? Нито български туристи има в Русия, нито особено големи търговски отношения. Защо "Лукойл" 30 години не е платил една стотинка данък в бюджета на България? Защо построихме БЕЗВЪЗМЕЗДНО на руснаците "Турски поток" за 3,5 милиарда лева българска народна пара, без нито едно разклонение за България? И още много въпроси....Не може да обичаш друга държава повече от РОДИНАТА си! Истинският българин може да бъде само БЪЛГОРОФИЛ!

    Коментиран от #58

  • 16 Сух

    6 0 Отговор
    Охлюв! Жив охлюв..
  • 17 Студопор

    6 0 Отговор
    Керемедчиев, ти си слабото звено в еволюцията!
  • 18 Валентин

    12 1 Отговор
    Още един дето иска да ни прави фронтова държава против Русия. Също като онази пастирка плювнелиева. Директно ги пращайте такива със семействата им в Украйна или в Сирия да бранят атлантическите ценности на поле.

    Коментиран от #22

  • 19 Само питам

    2 8 Отговор
    Ами какво звено да бъдем когато президента впещи, че Крим е руски, министърът на отбраната ходи на антинатовски митинги а предишният премиер бълнуваше за "лодки и платноходки в Черно море" и построи с български пари 490 километра газопровод на Русия?
  • 20 Не драги!

    13 1 Отговор
    Ние сме силното звено, а НАТО са просто една търговска организация. Сега ще проличи кой, кой е. Без Турция НАТО са трагедия, а тя никога няма да се обърне срещу Русия. Германия също ще се дръпне, защото е яла много качествен кютек от Русия. А армията на САЩ е пълна с гейове, които с нетърпение чакат по-близки контакти с бруталните типове от спецназ, за да се насладят на върховни преживявания.

    Коментиран от #25

  • 21 нннн

    6 1 Отговор
    България трябва да е приятел със Справедливостта. За съжаление, това е най- дефицитното у нас.
  • 22 Българин

    1 13 Отговор

    До коментар #18 от "Валентин":

    Стига с руската. Ибризна пропаганда, че ще ти правят фронтова с ржова срещу Русия. Истината е, че Русия е агресор и трябва да му покажем, че може да се защитим. Включително и с още войски на НАТО. Никой не иска да напада Путинистан а да му се каже са те си прави илюзии че може да нападне натовски държави.

    Коментиран от #26, #38

  • 23 Некой си

    11 1 Отговор
    Айдеееее, и тоя си мечтае за ескалация на напрежението!
    Абе, плъхове административни, дето цял живот са лъскали бюрата и са носили не повече от две папки!
    Как пък вие точно, плужеци лигави, сте най-активните войнолюбци, готови да воюват с де що мърда и шава?
  • 24 Чичо Тони

    10 1 Отговор
    От господина разбирам, че не е хубаво да си приятел с всички. Трябва да имаш враг. Странно?!
  • 25 Само питам

    1 9 Отговор

    До коментар #20 от "Не драги!":

    Интересни мисли, но като свалиш руските очила ще видиш, че света е друг.

    Коментиран от #48

  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Милен Керемидков!!! Изчезвай Толуп!!

    12 2 Отговор
    От Толупи акъл никой не иска!!! Изчезвай!
  • 28 Хехе

    8 2 Отговор
    НАТО е едно сборище на лаладжии като теб. Декларации, и алабализми. САЩ си правят каквото искат сами и с Великобритания, или от името на НАТО. Никой не ни бръсне за нищо, но то не сме само ние, даже и Столтенберг. Световните жандарми обаче ще се спънат в Русия.
  • 29 Комон Сенс

    1 6 Отговор
    Ккаво слабо интервю, здаващо или слаб интелект или недобронамереност.
    Българската позиция - на лоялен член на съюзите от които сме част ни най-малко не е беззъба. Напротив, тя е напълно неадекватна. Напълно адекватна е и позицията на Кирил, че ние ще застем на страната на международното право, т.е. срщеу тези които го нарушават, когато и това да се случи.
    Самият многознайко от материалчето се самоопровергава - посочвайки други държави които фактически блокират действията на съюзниците, Кой е "слабото звено в случая"?
    Какво му липсва в родната позиция? Пародийно зъбене и употреба на хулителни епитети? Не, мерси, дипломацията ни няма нужда от подобни неща.

    Апропоо, това прокси на комундела Станиушко да не ми се прави на голям ястреб. Ясно е, че него го стяга чепика другаде. Другарете му комуняги, лизки до мутрата не са на власт.

    Коментиран от #36

  • 30 Surko

    12 0 Отговор
    КЕРЕМЕДЖИ ЕФЕНДИ,НАВРЕМЕТО ПРАДЯДО ТИ Е БИЛ ЕНИЧАР НА ОСМАНЦИТЕ,А СЕГА ТИ СИ ЕНИЧАР НА АМЕРИКАНЦИТЕ. ВСЕ ПРОДАЖНИЦИ И ИЗМЕННИЦИ И С ТАКИВА КАТО ВАС ,НА НАС ДРУГИ ВРАГОВЕ НЕ СА НИ НУЖНИ.

    Коментиран от #32

  • 31 Комон Сенс

    7 1 Отговор
    Докога фактите ще дават думата на трудно пребоядисани комуняги, свързани с Толупа, да говорят ирелевантности?
    Позицията му на този по-горе е напълно неадекватна и не може да издържи дори бегла критика.

    Да ходи да се пеняви на арабски при чуждия си работодател. Чии интереси защитрава той с тези неверни внушения? Българските, евроепйските, нечии други?
  • 32 еничер е

    6 0 Отговор

    До коментар #30 от "Surko":

    ама не е ясно на кого.
    Само менторът му - Станишко ще да знае.
    Кога напуснаха БКП, кога трибуквията им станаха тъмносини?
  • 33 Милене, ти ли ще говориш

    5 1 Отговор
    За решителност - мушморок, който никога не е влизал в конфликт и цял живот мазно се присламчва тук и там! Кандърдисваш ни да ди дадем парите на американците, че да има с какво да ти плащат ли? Мръсна подлога!

    Коментиран от #47

  • 34 Осъзната необходимост

    5 0 Отговор
    Керемида та дрънка! Какво звено е България?! Ние като стане по-напечено, веднага ще се пуснем от т.н. "верига".Справка:двете световни войни. И така трябва, защото собствената кожа е ценна. А и няма защо да се бием за чужди интереси- кауза пердута. Историята ни научи. А безумците, дрънкащи оръжие и безумни мисли, да млъкнат, ако са им ценни техните кожи.
  • 35 Ърнест Хемингуей

    5 0 Отговор
    Тази Керемидчийка е колаборационист и шпионин!
  • 36 Некой си

    1 3 Отговор

    До коментар #29 от "Комон Сенс":

    Мислим дека требе да приоритизираме куролацията в напрежението у гриндера.
    Щото на простокиро в главата са му само моркови.
    А българска дипломация в лицето на сричащата даженеѝзнамиметонавъншнатаниминистърка в не пародия а хорър!

    Коментиран от #43

  • 37 Росина

    2 5 Отговор
    Така е - слабо звено в НАТО сме. Добре, че ни търпят, че иначе щеше да е лошо... България с НАТО!
  • 38 Българин

    5 0 Отговор

    До коментар #22 от "Българин":

    Неграмотност , русофобия , нецензурни изрази , натовски хибридни клишета ... И всичко това -под моя Ник ! УжасТ ! 😃
  • 39 Ювиги Хана

    6 1 Отговор
    Марионетките на Козяк сега ни обеждават да купуваме амерска скрап за милиарди. В България народа няма какво да яде обаче марионетките ни обеждават да купуваме вехти оръжия за милиарди!
  • 40 Комон Сенс

    3 1 Отговор
    За който не е разбрал - позцията на България е напълно адекватна и лоялна към съюзниците.

    Тези постоянни внушения, че не сме пълноценни, удрят по авторитета ни и се опитват да ни превърнат в навити на пружинка човечета, които по сигнал се тръшкат емоцонално и преексонирано за да докзават нещо. Който иска да види коя е нормалната реакция, нека се вгледа и заслуша не в боядисаните ни като атлантици политикани (за тях е ясно, че непрекъснато ще докзават пристрастие, това и ме бизнеса), а в завеленията и поведението на нашите западни съюзници.
    Коя е адекватната позиция - на хоремагския политикан с големите приказки, или на лидерите и външните министри на западните ни съюзници?
  • 41 Росина

    2 4 Отговор

    До коментар #1 от "Е и?":

    Не НАТО търси война, а Русия. Още в стратегическите ѝ документи за отбрана Руската федерация си поставя за цел НАТО да не се разширява на Изток - представяте ли си какъв опит за намеса във вътрешните работи на държавите е това (включително нашата)! В последните седмици го постави буквално като условие, за да не нападне Украйна. Това, което НАТО прави, е да подсигури нива на защита при евентуално нападения над държава членка на съюза, като съответно струпва и мобилизира частите си.
  • 42 15 Стоянов?? Лукоойл е най малко Руска

    1 2 Отговор
    Руска Компания!! Потърси някъде справка, да видиш, кои са най Голямите Акционери и тогава пиши! СОЛУН, ОТ КЪДИТО СА КИРИЛ И МЕТОДИЙ СА македонски земи от Времето на Филип и Александър, но това няма нищо общо със сегашните СМР!! Те, като нас са били завладян и от ФИЛИП И Александър!! Това, че си Преписват, Величие, е от Комплекс за малоценност!! КАКТО ДРЕВНАТА ЦИВИЛИЗАЦИЯ НА "УКРИТЕ" В ДНЕШНА УКРАЙНА! ВСИЧКИ БЕЗРОДНИЦИ ИМАТ ТОЗИ КОМПЛЕКС ЗА МАЛОЦЕННОСТ!!

    Коментиран от #45

  • 43 Комон Сенс

    1 0 Отговор

    До коментар #36 от "Некой си":

    Позицията ни в случая е по-адекватна, отколкото позицията ни преди.
    Пък ако не ти харесва членството в съюзите, в които сме се постаралки да влзем, сърди се на тези при които това е било осъществено - Първанов и Станишко.

    Апропо, освен че си забелязал някакви езикови лапсуси, какви са ти забележките по съшество? Или няма такива?

    Коментиран от #50

  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 лека корекция

    1 0 Отговор

    До коментар #42 от "15 Стоянов?? Лукоойл е най малко Руска":

    Филип и Александър не са ни завладели. Те са ни привлекли. Има разлика.
    Дори когато Александътр разбира Персия, персийците решават да го приевмат за свой

    Колкото до "македонските земи" през Средновековието, те са си просто една византийска област. Не беше коректно да се прави връзка писменост-СРМ, защото това са несравними неща.
  • 46 Къде са ЕФките?

    2 0 Отговор
    Република България ще изхранва Америчка като купува скрап. Козяшките слугички затова квичат ще ни пробутват нови фърчила на рисунка за нови 3 000 000 000 лв.
  • 47 По добре

    1 3 Отговор

    До коментар #33 от "Милене, ти ли ще говориш":

    на американците, че са в пъти по добре от руските агресори , които веднъж ни обраха , че и историята ни унищожиха !
  • 48 Да, без очилата

    3 0 Отговор

    До коментар #25 от "Само питам":

    ще видя едни търгаши и гейове, който се правят на силните на деня. Един красив розов балон, създаден от мекеретата на САЩ и ЕС. Също така ще видя цените на газта, тока, течните горива, храните, пандемията и ще разбера, че болшинството мои сънародници са си чисти овце.
  • 49 Да вземем пример от Хърватия!!!

    5 0 Отговор
    Неутралитет!! Те не са по глупави от нас, имат по добър стандарт на живот, нямат такава Мафия, като Борисов и ГЕРБ!! Неутралитет, като Хърватия!!

    Коментиран от #56

  • 50 Некой си

    5 0 Отговор

    До коментар #43 от "Комон Сенс":

    По същество!
    Под давлението на нашите "съюзници, партньори и приятели" от НАТО и ЕС унищожихме боеспособна армия и печеливш ВПК.
    Сега същите настояват да увеличим боеспособността на армията си, КОЯТО БЕШЕ УНИЩОЖЕНА ПОД ТЯХНО ДАВЛЕНИЕ!!!
    Второ по същество!
    Русия и Украйна в един глас повтарят, че няма нищо необичайно на границата и че нахлуване няма да има. Всички натовски министри, които са виждали огнестрелно оръжие само във филмите с Чък Норис, дружно реват, че Русия вече напада Украйна.
    Трето по същество!
    Разговорите за сигурността на Европа се водят между САЩ и Русия. На тези разговори не е поканен или допуснат НИТО ЕДИН ПРЕДСТАВИТЕЛ НА ЕС!!!
    Борел каза, че САЩ му обещали, че ще го информират... по някое време... когато се договорят с Русия!
    Още по същество за безумието, в което се намираме, нужно ли ти е?
  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 Ами те такива

    2 0 Отговор
    ги слагат за външни министри. Надупени пред Козяк
  • 53 Дали е така

    1 0 Отговор
    Милен Керемедчиев с тази ваша зъбата политика между НАТО и Русия в Украйна ви представя като пълен аутсайдер:
    Твърдите: „В България няма натовски войски, които да са постоянно дислоцирани. При нас има съоръжения, които се ползват за обучение и подобряване на отбраната, на ротационен принцип“ – ние ще се обучаваме със съоръжения на ротационен принцип?!? Ама това не са ли 4 безплатни Български, военни, американски бази – подарени на САЩ две летища в България: Граф Игнатиево и Безмер под пълна юрисдикция на САЩ, както базите в Ново село и тази в Атия. Или ще кажете, че 2500 САЩ военнослужещи не са войска на НАТО?!? Те са окупирана от САЩ и те не плащат дори толкова, колкото плащат на всеки във всяка военна база на всеки Щат у тях в САЩ. Отделно имаме команден център на НАТО в София - срещу Пирогоф, военноморски командвен център на САЩ във Варна и такъв на военното летище край София.
    Изобщо какъв е проблема на НАТО и Русия в Украйна, който смята бившият заместник-министър на външните работи? Да не би случайно да се водят преговори м/у Русия и САЩ? Няма конфликт Русия-Украйна! Има конфликт САЩ-Русия и по тази причина двете страни по конфликта преговарят. ЕС не са страна по конфликта и не са изтеглили дипломатите от Украйна, както и България. Конфликта е: САЩ получи тръбите за ГАЗ в Украйна и сега иска безплатни военни бази там - НО - Русия заобиколи САЩ и направи северен и южен поток и от друга страна Военно морската база в КРИМ е Руска а друга база в Украйна
  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 ТОЯ ЯКО НИ ЛЪЖЕ

    1 0 Отговор

    До коментар #49 от "Да вземем пример от Хърватия!!!":

    АМИ ТЕ АМЕРИКАНЦИТЕ НИ НАПРАВИХА ТАКИВА СЛАБИ И БЕЗЗЪБИ!!!! А КАЖИ РАЗБИРАЧО КЕРЕМЕДЧИЙСКИ,КОЙ НАРЕДИ ДА НАРЕЖЕМ ХИЛЯДИ ТАНКОВЕ, ДА НАРЕЖЕМ РАКЕТИТЕ СИ СС23 И САМОЛЕТИТЕ СИ????? ОБАЧЕ СЕГА ЛАЛАШ КОЛКО СМЕ ЗЛЕ НО НЕ КАЗВАШ ПРИЧИНАТА!!!! КАЖИ ПРИЧИНАТА , ПРИЧИНАТА Е В САЩ И НАТО!
  • 57 сноу

    1 0 Отговор
    Е ти какво чакаш бе керемидка,грабвай прашките ,едната обувай ,за другата пълни джоба с хипер -хапер камъчета ,гълтай тумбака ,лъскай ченето с натовски зъби и напред ...
  • 58 сноу

    1 1 Отговор

    До коментар #15 от "Стоянов":

    Ако нямаше русофили които създадоха българофилите, сега щеше да наместваш феса на празната глава,да отупваш потурите и да мучиш на стораро песните..
  • 59 Павел пенев

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "Пич":

    Искам да попитам какво е понятието достоен журналист и то в България?
  • 60 евлампи

    0 0 Отговор
    Да се проведе референдум за НАТО. Българите мразят крадливите американски свраки ,които ограбиха татковината ни и поставиха политици де ни докараха до просешка тояга! През 1989 година чекахме 9 милионния българин да се роди , 33 по късно в резултат на поставените марионетки от анеричката асамбада чекаме да умре 6 милионния българин. Американците се мъчат да постъпят с българите као хитлеристите с Ленинград. Ограбиха ресурсите ни ,съсипаха здравеопазване и образувание , а останалите да са пушечно месо за войните на агресивната америчка политика!!! Нека се организира реферндум незабавно!!!!!
  • 61 НАЦИОНАЛИСТ

    2 0 Отговор
    БЛАГОДАР€НИ€ НА ПРОДАЖНИЦИ И €РУДИТИ КАТО другаря к€р€мидчи€в СМЕ НАЙ-БЕДНАТА "държавица" В €$, И НАЙ-СЛАБОТО ЗВЕНО в нато($ащ) КАТО "армийка"!!
    77г. КОМУНИЗЪМ СТИГАТ! РЕФЕРЕНДУМ ЗА ИЗЛИЗАНЕ ОТ нато($ащ)!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол