Last news in Fakti

1 Февруари, 2022 07:52 8 095 66

Заплашиха със съд Борис Бонев

  • борис бонев-
  • лог-сиберия еоод-
  • спаси софия-
  • улично осветление

От "ЛОГ СИБЕРИЯ" заявяват, че по никакъв начин не ощетяват бюджета на Столична община

Заплашиха със съд Борис Бонев - 1
Снимка: БГНЕС

Изказаните от общинския съветник Борис Бонев твърдения са манипулативни като изваждат от контекст различни факти, за да се създаде неотговарящо на истината внушение. Това се посочва в официална позиция на "ЛОГ-СИБЕРИЯ" ЕООД, изпратена до бТВ.

Общинският съветник изнесе информация за подписани договори от Столична община, с които според него тя се готвила да плати за уличното осветление цени между 3 и 77 пъти по-високи от пазарните.

Организацията на Борис Бонев "Спаси София" е разследвала обществена поръчка на стойност 73 млн. лева. Компаниите, за които става дума, са "ЛОГ СИБЕРИЯ" и "Улично осветление". По думите на Бонев първата работи с пет пъти по-високи цени в сравнение с офертите на втората.

"Единичното сравняване на отделни цени е изключително некоректно, тъй като обществената поръчка включва два основни компонента с различна тежест, които се оценяват заедно", поясняват още от фирмата.

"Г-н Бонев извади отделни единични цени за изграждане на нови осветителни тела на "ЛОГ СИБЕРИЯ" и изцяло пропуска да отбележи цените за техническа поддържка, които са основен елемент на поръчката. За нас този пропуск е напълно умишлен, защото в него се вижда, че цените на "ЛОГ СИБЕРИЯ" за поддръжка са чувствително по-ниски от тези на другата фирма", уточняват още от фирмата.

От там заявяват, че по никакъв начин не ощетяват бюджета на Столична община, а напротив - фирмената им стратегия е изградена на базата на минимална цена за поддръжка на месец, която се плаща задължително като твърда цена по договаряне.

"Заложените по-високи цени за евентуално новоизграждане са на база използването на висококачествени материали, които намаляват необходимостта от честно техническо обслужване и поддръжка. Цената за улична лампа от около 5000 лв., която г-н Бонев изтъква, не се отнася за просто поставяне на лампа, а изграждане на мрежа, стълб и осветително тяло, с всички останали компоненти, като в тази цена се включва и труда на специалисти и нужната механизация – вишки и строителна техника", обясняват от "ЛОГ СИБЕРИЯ" в становището си.

"Твърденията за заплата от 7000 лв. са не просто манипулативни, но и напълно умишлена лъжа. В чл. 8 от договора ни със Столична община, който Бонев твърди, че е чел, ясно е записано, че в посочените цени са включени всички разходи, включително тези за персонала, който изпълнява поръчката и ръководния екип. Столична община не дължи заплащане на каквито и да е други разноски, направени от изпълнителя - цитираните 40 лв. на час се дължат единствено и само ако бъдат възложени непредвидени по този договор дейности, които не са включени в ценовото предложение. До момента Столична община не е възлагала никакви извънредни дейности и практиката показва, че такива в подобни поръчки няма", посочват от "ЛОГ СИБЕРИЯ".

От там завършват, че за предоставяне на невярна и манипулативна информация, уронваща името на фирмата, Борис Бонев подлежи на съдебна отговорност.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 71 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния Софиянец

    114 16 Отговор
    Прокуратурата и съда са на мафията.

    Коментиран от #65

  • 2 гадно

    95 8 Отговор
    Пред фактите и боговете мълчат ред е на разследващите.

    Коментиран от #32

  • 3 ха ха

    118 5 Отговор
    дали името на фирмата е уронено или осветлено в подходяща светлина ? защото не научаваме нищо за собствениците , защото те са сключили договорите
  • 4 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    89 15 Отговор
    корумпирана прокуратура мафия
  • 5 ПСР

    77 6 Отговор
    Хубаво де,нали ще се проверява?!Ще светнат лампите затова кой и как ощетява или да.По принцип се знае,как пък се печелят ОП в Соф.Община,с Кмет Йорданка.И кой ги "печели".Знае се и паричните потоци накъде отиват.Има гладни зайци и гладни внучета,все пак.Ники Хинтоларски е виден бизнесмен.Малко прибързва в случая,май.
  • 6 Софиянци виждат и други работи:

    86 5 Отговор
    Много пътни знаци , спирки , оградки , навесчета , пейки , перки , кошчета , шадравани , парапети и т.н. Колко струват?
  • 7 САТЪРА НА ХАНА

    50 2 Отговор
    МАДЖО РЕДИ ВЪРХОВНИЯ СЪД И ПРОКУРАТУРАТА ... НЯМА СМИСЪЛ ДА МУ ПРАЩАТ БУХАЛКАДЖИИТЕ
  • 8 Някой

    30 91 Отговор
    Нека да се направи проверка на случая. И ако се окаже, че Бонев е пресдтавил манпулативно фактите, нека бъде съден!
    Не вярвам СО, а и голяма фирма, да си позволят да подпишат договор с изключително неизгодни условия за общината.
    Пак казвам, трябва да се видят двата договора - един до друг. Да се види и какви са договорките за техническа поддръжка на съоръженията. Само така може да се направи анализ. Не като Бонев - дава два листа с някакви сметки.

    Коментиран от #10, #51

  • 9 Мискини недни

    85 5 Отговор
    Тези нагледци да вземат да проверят в една от най-скъпите държави в Европа-Норвегия, какви са цените и тогава да заплашват, за да не ги засъди народа.

    Коментиран от #17

  • 10 Тъп ли, герберче

    79 4 Отговор

    До коментар #8 от "Някой":

    А за Графа, какво ще кажеш, построен от Джи Пи Груп?

    Коментиран от #14

  • 11 Миризлив пор

    20 63 Отговор
    Едно е да направиш добър скандал в медиите, друго е да го докажеш пред съда. Колкото и да е ухилен Бонев не виждам как за 1600 лева може да изгради мрежа и постави стълб.
  • 12 Гост

    76 4 Отговор
    А защо цените за поддръжка са под формата на надписани цени за компоненти? Като има техническа поддръжка в офертата, нека тя си фигурира като отделно перо.
  • 13 ПиПи

    27 3 Отговор
    "ЛОГ-АРКТИКА-БЕЛИ МЕЧКИ" ЕООД
  • 14 Някой

    6 33 Отговор

    До коментар #10 от "Тъп ли, герберче":

    За Графа не мога да кажа нищо - не съм строителен инженер.
    Но пък виж, имам някакви познания по електротехника, както и опит със сключване на договори.
  • 15 🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️Някой си🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️

    57 9 Отговор
    Първо да кажат колко дадоха за чекмеджето и тогава да съдят!
  • 16 препис

    31 4 Отговор
    Бойко Борисов:"Скъпи мои булки, невести, моми – не ви знам кой какъв е!"
  • 17 Еди кой си

    22 3 Отговор

    До коментар #9 от "Мискини недни":

    Няма такава дума като "наглеДЦи" , пише се "наглеЦи"!
  • 18 Спекулация

    52 5 Отговор
    Хайде де наистина стават далавери да направят един одит и да кажат защо участват само 2 фирми? А останалите? Не ми обяснявайте че видиш ли те са отпаднали заради непокрити изисквания, по скоро самите изисквания да направени да отговорят само на тези фирми. Е това ако не е нагласация здраве му кажи.
  • 19 Последния Софиянец

    10 33 Отговор
    Спокойно Бонев. Адвокат Хаджигенов ще те измъкне. Ти ще бъдеш провъзгласен от отец Дионисий за мъченик на Тиквата
  • 20 Драги ми смехурко

    25 6 Отговор
    Питах приятел в САЩ каква е цената на улична лампа и ми каза, че най-скъпите с висок клас LED осветление са около 4000$ с поддръжката, което е около 6800 лв., а такива като нашите са около 2000$, което идва около 3400 лв.
  • 21 Сър

    16 44 Отговор
    Бонев, скрий се някъде, нямаш хал хабер как се управлява град и бюджет, с теб софия ще се напълни с джендар тротинетки и разсипана инфраструктура
  • 22 ха-ха

    12 39 Отговор
    Я го емнете цгането като е много отворено. Свят ще му се завие!!

    Коментиран от #57

  • 23 ДЖИ ПИ ПРИБРА МИЛИАРД ОТ СОФИЯ

    47 6 Отговор
    ФИРМАТА НА ВАЛЕНТИН ЗЛАТЕВ БЕЗ ДА ИМА КАПАЦИТЕТ ОБРА ПОРЪЧКИТЕ В СОФИЯ И ЗА НЯКОИ ЛОТОВЕ !!! С БОКО СА ОРТАЦИ В МНОГО СХЕМИ !!!
  • 24 O ne

    26 4 Отговор
    Липсва тротоар, но има поставени колчета. Не е далавера грижа е за гражданите.
  • 25 Инвеститор

    46 2 Отговор
    При сключени два договора - един за изграждането, а другият за поддръжка, нещата щяха да са пределно ясни. Но риба се лови най-добре в мътна вода.
  • 26 кир Ливанчо

    12 7 Отговор
    Да се опомни и да спре да слуша опорките на "градската десница" (която не е нито градска, нито десница) и да се сети какво трябва да прави — това да е гласът на хората от кварталите, а не на политическите интереси и междуособици. Много бързо ди повярва, че е големия политик и позволи да се възползват от това, което се опитваше да организира. А товя говори красноречиво и за него.
  • 27 БРАВО Б.БОНЕВ РАЗКРИЙ ИМ СХЕМИТЕ

    35 9 Отговор
    ПРЕСТЪПНИЦИТЕ ОКРАДОХА БЪЛГАРИЯ!!!
    НАГЛИ КРАДЦИ !! А ДОМУСЧИЕВ КОЛКО ЛАПА ?
  • 28 Дилетант

    11 31 Отговор
    Така се прави ...!!! Изглежда че освен Цацата, който ще съди Кирчо, ще бъде съден и от Столична община за умишлено нагнетяване в обществото, "без прозрачност" и ясни доказателства на обществено напрежение с цел злепоставяне на кмета и уронване престижа на кметството с недоказани твърдения и само с любимите му думи "корупция и корупционни практики" за ток и улично осветление , без въобще да знае и да се е запознал с цените за ценообразуването на уличното осветление и да има готов и завършен независим външен одит с калкулации за разходи и труд, позовавайки се единствено на твърденията от улицата и на сигнала на разпространяващия махленски слухове от маалата , мургавия общински съветник Борис Бонев !
  • 29 ДОМУСЧИЕВ ЛАПА МИЛИОНИ

    32 3 Отговор
    ОТ СМЕТ И СНЕГОПОЧИСТВАНЕ !!! НАЙ - АПЕТИТНИТЕ ТЕРЕНИ ЗА СТРОИТЕЛСТВО СЛУЧАЙНО ОТИВАТ ПЛИ НЕГО !!
    НАГЪЛ ГЕЛОСАН КРАДЕЦ !!!
  • 30 Дамаджони уокър

    14 26 Отговор
    А, бе, момче, нали и ти си в СО, защо чак сега даваш гласност? Сигурно това е поредната поръчка която трябва да изпълниш? Колкото и да се пънеш, читав кмет няма да излезеш.
  • 31 Еар Толоупинг

    18 1 Отговор
    Едно е да заплашиш друго е да го направиш. В случая проверката по ЗОП ще покаже, кое колко струва, естествено ако всичкп това което се случва не е популизъм и диверсия.
  • 32 Ще има и още

    19 5 Отговор

    До коментар #2 от "гадно":

    Подкрепям !
    А иначе тази работа със скъпите лампи и евтината поддръжка малко лембезе ми се чини - събираш в началото лъвския пай, пък после......ще поддържаш. Ами ако кажеш: сори, ама парите свършиха ( за скъпи лампи ) , ако искате и поддръжка - дайте още пари. Ама ще имало било неустойки.....ха ха, че то като няма пари ще има да чакате и за неустойки. Тъй де - някой да е върнал ония пари в чувалите за "Хемус" ? Или май май вече забравихме за тях ?
  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 момент

    9 25 Отговор
    Не съм за фандъкова и за бойко, но това момче на снимката си прави пиар с кокошкарски истории (не е само тази). За толкова години в общината със сигурност щеше да знае къде са милярдите.

    Коментиран от #38, #40

  • 35 Алооо

    20 5 Отговор
    "Лог Сиберия" -не ви вярвам. От пръв поглед си личи, че сте крадци и мошеници.
  • 36 Перо

    25 4 Отговор
    Защо подръжката не е вписана като отделен елемент в обществената поръчка с фиксирана цена? Така се приравнява техническата работа на час с творческата работа на художника,които имат съвършено различно ценообразуване! При вторите цената е в изключително широк диапазон и никакъв държавен орган не може да даде точна оценка! След като инсталираните лампи,компоненти и инфраструктура имат гаранция от 10 г.,защо за същото време трябва да се плаща и за подръжка? Освен това за техническа подръжка може да се извърши друга обществена поръчка,това не е задължително работа на фирмата доставчик или производител на осветителните тела. Не е задължително инженерния труд да е работа на фирмата доставчик на телата! В случая подръжката и работата по инсталирането на лампите е маскировка за комисионните по вертикала от укрити не фиксирани доходи. Ефективността на обществената поръчка не може да бъде разглеждана с крайната картелна цена,а се разбива по пера,които се взимат в предвид. Самото задание на поръчката е корупционно и съгласувано с фирмите участнички,което е поръчково и несъвместимо с обществения интерес. Също има и картел от фирмите доставчици със свързани лица от техническия университет! Обявите за обществени поръчки не се публикуват в приет вид, в международни специализирани издания,а в малотиражни вестници с никакъв читателски интерес!

    Коментиран от #47

  • 37 Леле

    21 5 Отговор
    5000 лева си е цена на една кола използвана масово от средностатистическият българин. Ега една лампа да струва толкова... ОЩЕ ЛИ НЯМА ЗАКЛЮЧЕНИ?

    Коментиран от #41

  • 38 Шкембе Войвода

    27 4 Отговор

    До коментар #34 от "момент":

    Ако за теб 75 000 000лв е кокошкарска работа, то тогава си един от тях...

    Коментиран от #58

  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 дфгдг

    9 6 Отговор

    До коментар #34 от "момент":

    Ако си правеше PR щеше да направи партия и да има доста съветници, а не само да е той

    Коментиран от #43, #53

  • 41 Няма и да има

    14 2 Отговор

    До коментар #37 от "Леле":

    Осъден политик или общински ръководител виждали ли сте? Защото аз не.
  • 42 Банкянската мутра

    12 5 Отговор
    Аз съм си опекъл питката за десетилетие напред! От мен по подготвен НЕМА! Моите фирми са насекъде!! Прокуратурата ,съда ,кметицата ,кметовете на големите градове ,полицията и целата държавна и общинска администрация са мои хора!! Като окате за изчегъртване ,сал вижте ехидната ми осмивчица !!!! На мамун ще ви направя , ще плащате дорде сте живи , ако ли не марш у чужбина да слугувате!!! 15 годин съм на власт !!! Као Хитлер как доди на власт с избори но си замина с много кръв ,така и ГЕРБ ще запомните!!!
  • 43 Тони Ицко така тръгна

    15 3 Отговор

    До коментар #40 от "дфгдг":

    С 2-3 човека, лодка и освободителен дух към Росенец...виж го сега. Държи цяло правосъдно министерство! Всичко е въпрос на ПР и какви незаконни неща на властта можеш да покажеш пред обществото. Лошото в България е, че хората не се сдружават в движения. Там е цаката. По единично е трудно но не и невъзможно! Умната!
  • 44 tate

    21 5 Отговор
    Пак чета и не вярвам на ушите си ,този младеж се напъва да свърши нещо но тук разни критикари веднага започват"Къде беше толпва време" "Правиш си ПИАР" !! ВИЕ сте мноо п,р,о,с,т,и , хора ,парното ви е скъпо нали ми няма да поевтинее със такива глупостти дето пишете ! Какво искате от младежа я се погледнете ВИЕ какво сте направили та съдите!! Вместо е такива дежурни клавиатурни труженици -нищоправци да идете пред общината да поискате сметка за нашите пари вие си разтърквате ...........................! Не ми се започва с Френският
  • 45 Стана модно!

    18 4 Отговор
    Когато обвинят някой мошеник и крадец,същият нагло да заплашва със съд...!Пример-Рашков разкри далаверите с чувалите на ГЕРБ- ония-,,ще те съдим..."...!!!
  • 46 Няма

    8 4 Отговор
    само един да е с чекмедже.
  • 47 PE6OGOLF4E

    12 2 Отговор

    До коментар #36 от "Перо":

    Мн хубав отговор....,нека картела да го съди човека,ние ще го подкрепим.....няма как да обедят,дори неразбиращ човек.че една пик ли ва лампа струва 5000лв,тези хора познават ли парите....а и как ще отговорят на факта - Бонев държеше някаква част,не я знам каква беше,но реално струваща 0.80лв,а те и търсят 20лв....това е свръх наглост.

    Коментиран от #62

  • 48 И дс го

    2 6 Отговор
    осъдят, полза никаква, той нали си изля помията. Едно въже и на някой стълб, да свети като крушка!
  • 49 ГЕРБ

    7 1 Отговор
    Да бе да, то и пачки няма и къщи в Барцелона, всички манипулативно представят всичко срещу партия чекмедже
  • 50 Лост

    10 1 Отговор
    Ами тогава едната фирма да ги постави по евтино, а другата да ги поддържа по евтино.
  • 51 ежко

    14 1 Отговор

    До коментар #8 от "Някой":

    Каква подръжка, какви 5 лева? 4 години ще подържат нови съоръжения?Дето са в гаранция?Пералнята и хладилника ми дето са с движещи се части имат по 5 години гаранция! 5000 лв. за лампа?!?
  • 52 боко

    6 3 Отговор
    Съд,прокуратура,агенции,комисии всичко е МУТРЕНСКО трябва ЯКО ЧАГЪРТАНЕ
  • 53 мммм

    4 5 Отговор

    До коментар #40 от "дфгдг":

    не му трябва партия за кметското място, трявбва му медийно присъствие. 75 000 000 не са малко, но това са някакви негови си сметки, които нямат peer review. Ако беше толкова загрижен да заведе дело. До сега да го беше направил 1000 пъти с вътрешната информация която има
  • 54 Нагли

    4 2 Отговор
    оклуци ... другата фирма, няма ли да изгражда инграструктура, бе, ърши ? По дърветата ли ще закачат лампите ?
  • 55 НОМЕР2

    8 3 Отговор
    "Наши" фирми надуват цените, раздават комисионни! Типично по гербесарски! Апартаментите, които Артекс "подари" на депутати, срещу сладки поръчки, санирането на двойно, тройно по големи цени, автомагистралите...Ако са останали честни прокурори да повдигнат обвинения към тези фирми и тези които са ги избрали! Докато не вкарат в затвора такива некоректни/поставени/ фирмии и тези общински съветници /и кмета/, които са ги избрали, нещата няма да се оправят!
  • 56 мутренска работа

    9 3 Отговор
    Официално го плашат със съд, а неофициално с убийство.
    В същото време БТВ се изложиха брутално, след като в едно от прогерб предаванията поканиха някакъв несретник да обяснява как било нормално едно нещо да струва 77 пъти над пазарната црна на дребно, защото имало гаранция и фирмата щяла да го смени 2 пъти евентуално през периода.
    Да защитаваш подобен грабеж е антижурналистика и аз лично съм силно разочарован от дамата.
  • 57 ХПХ

    4 2 Отговор

    До коментар #22 от "ха-ха":

    Аз не искам да ме крадат, а ти като искаш привеждай си им някакви суми направо.
  • 58 убягва ти основното

    3 4 Отговор

    До коментар #38 от "Шкембе Войвода":

    не гледай цифрата като число. Виж за колко лампи става въпрос първо и най-важното е дали сметката на Борис е вярна. Наскоро излезнаха съвсем други цифри. Че има корупция и нагласени поръчки и че фандъкова е мафиот, и че двете поръчки са надути е много възможно. Това което виждам обаче е, че хората смесват способности да си правиш пиар и да хвърляш някакви твърдения със способности да управляваш. Резултата до момента винаги е бил катастрофален, ще бъде и като изберете Борис за кмет
  • 59 типично

    7 1 Отговор
    Обявяваш че си направил нов булевард, а ревално само си ремонтирал 2км съществуващ булевард и това струва на обществото 200 000 000 - по 200 000 на метър. В същото време всичко около тоя булевард от частно и общинско става само частно и то само на наши фирми.

    ПС. Всяка прилика с реални крадливи провинциални гербераси е случайна.
  • 60 Комон Сенс

    5 5 Отговор
    Няма как да видим Промяна, ако мутрите държат цялата местна власт. Чиновниците по места са касичката на Шайката и в същото време тровят живота на всеки един редови гражданин.
    Избори за кметове още през тази 22-а година1

    Коментиран от #61

  • 61 най-малкото

    4 1 Отговор

    До коментар #60 от "Комон Сенс":

    частични избори в София и другите корупционни цитадели.
  • 62 Перо

    5 2 Отговор

    До коментар #47 от "PE6OGOLF4E":

    Лъжа е,че качеството на отделните компоненти били различни,с различна гаранция,защото нищо не им струва да подменят при нужда малоценните компоненти за стотинки,в измисления гаранционен срок.Това са фишеци за комисията! 100% от тях са турско или китайско производство!
  • 63 МИХАЙЛОВ

    4 3 Отговор
    ...СХЕМАТА С "ТЪРГОВЕТЕ"
    ЗА УЛИЧНОТО ОСВЕТЛЕНИЕ
    В СОФИЯ Е ТОТАЛНО
    КОРУПЦИОННА
    И КЛАСИЧЕСКА МАФИОТСКА СХЕМА...
    ...ТАЗИ СХЕМА Е ИЗГОТВЕНА
    ПО ПОРЪЧКА НА СОБСТВЕНИЦИТЕ
    НА ДВЕТЕ ФИРМИ...
    ...И С ТЯХНО УЧАСТИЕ,
    КАТО СХЕМАТА Е ТАКА НАПРАВЕНА
    И С ТАКИВА УСЛОВИЯ
    И ИЗИСКВАНИЯ,
    ЧЕ ДА ОСИГУРИ
    МАКСИМАЛНА ПЕЧАЛБА
    ЗА ДВЕТЕ ФИРМИ
    И ДА НЕ ДОПУСНЕ
    НИКАКВИ ДРУГИ УЧАСТНИЦИ
    В ТЪРГА...
    ...ОБЩИНСКИТЕ "ЕКСПЕРТИ"
    И ЧИНОВНИЦИ БУКВАЛНО
    СА ПРИЕЛИ И ПРЕПИСАЛИ ВСИЧКИ
    ИЗИСКВАНИЯ И УСЛОВИЯ
    НА ДВЕТЕ ФИРМИ,
    КАКТО И СХЕМИТЕ И ВРЪТКИТЕ ИМ
    ЗА ОТСТРАНЯВАНЕ
    И НЕДОПУСКАНЕ ДО ТЪРГА
    НА ДРУГИ ФИРМИ...
    ...И ТАКА ОБЩИНСКИТЕ "ЕКСПЕРТИ"
    СА ИЗГОТВИЛИ "ПРАВИЛАТА",
    "ИЗИСКВАНИЯТА" И "УСЛОВИЯТА"
    ЗА ТЪРГА...
    ...А ШЕФОВЕТЕ НА ОБЩИНАТА
    ЛЮБЕЗНО СА УТВЪРДИЛИ "ДОКУМЕНТА" С ПОДПИСИТЕ СИ...
    ....ОСВЕН ТОВА
    В "ДОКУМЕНТА" ЗА ТЪРГА
    МНОГО ТАРИКАТСКИ
    ВСИЧКИ РАЗЛИЧНИ ЕЛЕМЕНТИ
    КАТО ЛАМПИ, СТЪЛБОВЕ,
    БОЛТЧЕТА, ВИНТЧЕТА,
    ШАЙБИ И ГАЙКИ...
    И ВСИЧКИ РАЗЛИЧНИ ДЕЙНОСТИ
    ПО МОНТАЖА И ПОДДРЪЖКАТА
    СА СЛОЖЕНИ В ЕДИН КЮП...,
    ЗА ДА СЕ СКРИЯТ ЗНАЧИТЕЛНО ЗАВИШЕНИТЕ ЦЕНИ
    НА МНОГО ОТ ОТДЕЛНИТЕ
    ЕЛЕМЕНТИ...
    ...СЛЕД КОЕТО ОБЩИНАРИТЕ
    И ДВЕТЕ ФИРМИ
    СИ ДЕЛКАТ ПЕЧАЛБАТА...
  • 64 Горе главата,

    1 5 Отговор
    Бонев! Ние, софиянците, всичко виждаме и знаем. Истината е с теб.
  • 65 Коста

    3 0 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    Бонев джафка по поръчка! Тълкува договора така, че да надъхва малоумниците, за сметка на свои интереси!
  • 66 Враг

    1 0 Отговор
    Ако я вкарат в затвора ще и е най добре на тая госпожица Борис Бонев. Да си го порят като риба. И да си играе на лапкане без пари, на далавера.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове