Last news in Fakti

3 Февруари, 2022 19:05 9 529 108

Кирил Петков каза кога пада зеления сертификат и обясни за критиките на Радев

  • кирил петков-
  • румен радев-
  • зелен сертификат-
  • ваксинирани

Няма министерство, в което да отворим папка и да не виждаме огромен проблем. Ние не правим движенията политически - виждаме проблем и го решаваме, без значение какъв е отзвукът

Кирил Петков каза кога пада зеления сертификат и обясни за критиките на Радев - 1
Илюстративна снимка, БГНЕС

Премиерът Кирил Петков отново коментира трагедията, при която жена почина в Спешното във Враца: "Доволен съм от реакцията на здравната министърка проф. Асена Сербезова. Тя направи проверка и веднага се взимат мерки по всички спешни отделения"

"Ако имахме стария модел, цялата държава щеше да е затворена, а сега има прогноза", каза министър-председателят по повод ковид кризата у нас.

"Имаме план, независимо колко е свиреп Омикрон. На хората трябва да им стане ясно, че нищо не се случва от самосебе си. Викнахме най-добрите лекари и епидемиолози, за да изградим този план. Направихме дълбок анализ, в който се оказа, че антиваксърите не са една група, а са 15 различни групи с различна мотивация. Някои вярват в чайове и билки, други че са недосегаеми, но имат едно нещо, което ги обединява.

Ако няма трибуна, те се капсулират и стават по-агресивни. Поканихме ги, за да чуем аргументите им. Зависи много какви са аргументите им. Ако проф. Аргирова, например, каже, че има валиден аргумент, ще се вслушаме.

Това, което обявихме вече съвсем публично е, че ако стигнем до 60% ваксинация бихме го махнали или ако интензивните легла паднат до 5%. Ако здравната система не е застрашена, за какво ни е зелен сертификат. Това са ясни модели с ясни решения", допълни той в предаването "Още от деня" по БНТ..

"Казаха ми, че не трябва да се гледат само интензивните легла, но и леглата с кислород. Това е аргумент, който не е лошо да се вкара в модела. Аз съм бил на много протести и уважавам тази форма на свободно изразяване на воля. Сега не излязох сред хората, защото бях под карантина, но се надявам следващия път да имам възможност да съм там", каза Петков.

Той изтъкна, че кабинетът работи от 53 дни, но за да се случат основните реформи трябват 6 месеца.

"Гледат се случай по случай. Тези 6 месеца всички работим от сутрин до вечер как да направим тези реформи, на 6-тия месец имаме план и финансирането може да се обсъди. Този бюджет е с много силни социални идеи. Дефицитът е голям, но ще направим бюджет на растежа. Вкарваме инвестиции от 5,8% от БВП, а миналата година са били 2,9%. Така ще дадем шанс на много бизнеси да се възползват, но при сериозни условия за прозрачност.

Ако капиталовите инвестиции са там, на нас ни трябват инвестиции в човешки ресурси. 125% от средната работна заплата ще взимат учителите, ще има безплатни детски градини и ясли. Инвестираме в самите детски градини 70 милиона. Инвестираме в новата болница, най-накрая тя да се случи. Слагаме доста инвестиции в човешки капитал и не трябва да има хора под линията на бедност - хора, които са направили целия си стаж и са бедни", обясни премиерът.

Петков обясни, че дефицитът на бюджета е толкова заради ковид мерките, но без тях той е на половина и по този начин покриваме критериите за влизане в еврозоната.

"Ако това е цената да няма пенсионер под линията на бедност, като общество трябва да сме готови да го поемем"

"Финансовият министър каза нещо много важно. Не може България да има 50% от продуктивността на труда, а заплащането да ни е на 27%. Това означава, че нещо не се случва правилно в капиталовите инвестиции или в управлението му. Това беше неговият аргумент", каза той.

"Няма министерство, в което да отворим папка и да не виждаме огромен проблем. Ние не правим движенията политически - виждаме проблем и го решаваме, без значение какъв е отзвукът. Имаме един скъп и един евтин доставчик. В един момент казваме, че евтиният не ни интересува и идва новото правителство и пита евтиния доставчик може ли да се вкара допълнително газ през доставчика, който е на 200 км. и те казват, че може, но понеже сме се отказали от тези количества, ще ги получим на пазарна цена. Какво се случва на първи януари? Нека всички българи платят с 30% повече. Това е едно от решенията, което е зависило от нас и не сме го взели", заяви още Петков.

Той коментира и критиките на Радев към кабинета.

"Никакви посредници няма да се вкарват никъде. Идеята е да взимаме най-евтиния газ без посредници. Когато има разделение на властите е хубаво едната власт да предупреждава за риск на другата власт. Няма жълти картони. Единственият е сметката за газа, която получаваме в края на месеца. Президентът даде общо предупреждение, което е добре дошло и очакваме да се наблюдава всяко движение, за да няма грешки", обясни Петков.

"Ако опозицията ни подкрепи в смяната на съдебната система, ще приветстваме тази подкрепа. Всички сме на сцената и всяко едно движение се оценява. Рано или късно, тази промяна ще се случи", заключи премиерът.

"Вярвам, че ние и президентството сме отбора на България. Знам, че Радев вярва, че работи в интерес на българите. Имаме общи каузи", заяви той.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 94 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мишо Бирата

    184 22 Отговор
    Този измеккк...копира тиквата и хората ще го намразят много скоро. Арогантно коп....ле
  • 2 гост

    10 91 Отговор
    Ако проф. Аргирова, например, каже, че има валиден аргумент, ще се вслушаме.

    Коментиран от #9, #24, #96

  • 3 ИМПЕРИАЛИСТ

    126 7 Отговор
    Тази сценка на "доброто и лошото ченге" я зная наизуст....
  • 4 CoV TV

    140 11 Отговор
    ГЕРБ, ИТН и "Възраждане" дават зеления сертификат на КС

    Коментиран от #26

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 JEFF

    19 160 Отговор
    Браво на г-н Петков ! Имаме перфектен Премиер !

    Коментиран от #101

  • 7 CCCPE

    14 150 Отговор
    Киро е един велик човек дошъл от ""Харвард"" да помогне и оправи България!!! Достоен човек за мъж на годината!!!

    Коментиран от #19, #82, #87

  • 8 Емор

    119 12 Отговор
    Кирчиъ рейтинга ти се стопява всеки изминал ден,в Аляска слънцето изгрява.
  • 9 гост

    117 8 Отговор

    До коментар #2 от "гост":

    А защо не се допита и вслуша в Мангъров ?
  • 10 гражданин

    130 4 Отговор
    " Викнахме най-добрите лекари и епидемолози"
    Имена може ли?

    Коментиран от #18

  • 11 Бъдеще

    115 3 Отговор
    Проблема с ваксините се корени във вас - политиците и властта. Над 30 години слушаме как всички във властта се грижат много за нас, как ще станем Швейцария на Балканите, как ще се оправим за 800 дни... Но това което се случва е, забогатели политици, откраднати милиарди, ненаказани престъпления и цял живот България на края на опашката! Не кампании да правите, не да плямпате само по телевизиите, по никакъв начин хората не могат да вярват на такива лъжци. Свикнахме, че каквото и да кажете, резултата е обратен. За това не се сърдете на хората, вие сте си виновни....
  • 12 Анонимен

    121 5 Отговор
    Някой да чу нещо конкретно? Само стана ясно, че няма да отмени зеления сертификат.
  • 13 Гробокопача

    114 12 Отговор
    Фашкий0 канадска!Ти се занимаваш с всичко което не ти е работа.Платените манипулатори продължават да бълват лъжи,както за пандемията така и за ваксините.Фактите са неоспорими и показват съвсем друго,неефективни ваксини и опит за насилствено ваксиниране с зелените сертификати.Вчера Ердоган нареди да се направи пълен контрол на тяхното НСИ,а нашео което бълва повече от година лъжи кога???От теб канадки лакей не очаквам нищо добро,както и от 43-мата народни представители от твоята партия,които са рожба на НПО Америка за България.Кокото по бързо се изнесеш от България,толкова по доре както за държавата,така и за целия български народ.12 години ни управлява мафиот,който си откупи живота с български пари.3 милиарда на САЩ и 3 милиарда на Русия,а в момента вместо да е в зартвора с Гешев и двамата регистрират присъствие.Ти си най големия лъжец,който се е пръквал в България.Мутрата като лъжеше се кълнеше въве внуците си, а ти в какво ще се кълнеш????Не можело за 53 а можело за 6 месеца.Ами ти за 6 месеца ще закопаеш България напълно и ще я направиш геогравска област.
  • 14 първо

    110 8 Отговор
    беше 70%, после 75%- сега 60%, давай на 29% и го махайте директно..защото, ако чакаш да стигне до 60% ша има да чакаш..
  • 15 Все едно

    76 5 Отговор
    Абе,къде е оня лаборатрен метач от Швейцария да се изкаже нещо да не го е чукнал бустера,за един приятел питам...
  • 16 user

    83 7 Отговор
    Този вчера говореше, че новото ръководство на КЕВР намалило цената на газа с 18%, а се оказва, че то още не е вписано и старото КЕВР е удобрило новите цени :(. Днес гледам клип в който преди изборите Василев казва, че няма да теглят никакви дългове и ще спрат някакви 8 милиарда лева, които се губели, за да строят инфраструктурата. Сега се оказва, че ще теглят 7,3 милиарда и спряха всички проекти.
  • 17 Кавали

    97 7 Отговор
    Разориха България умишлено за да я направят зависима. И сега ,когато кажат господарите тогава ще премахнат цирка. А тази подлога трябва да бъде линчуван и други преди него.
  • 18 guest

    19 6 Отговор

    До коментар #10 от "гражданин":

    дал ти е Аргировка какво повече искаш

    Коментиран от #37

  • 19 Аха

    39 5 Отговор

    До коментар #7 от "CCCPE":

    Стига по умните да не знаехме и виждахме как го създаде прокопиев!
  • 20 Кой до сътвори това

    81 6 Отговор
    Нагло и глупаво канадско гмо.
  • 21 Hoho Boho

    92 6 Отговор
    Пътят към ада е постлан с добри намерения.
    "ако стигнем до 60% ваксинация бихме махнали зеления сертификат или ако интензивните легла паднат до 5%."

    Сбогом, Кирил Петков!
  • 22 Бате Гойко

    13 84 Отговор
    Браво Кириле! Следвай пътя,и не се плаши! "Възраждане" са борисови подлоги, нищо, че са ваксинирани! Цончовци, гунчевци, копейки, независимо, че са ваксинирани с две дози /някои и с бустер/ са продажни лицемери!
  • 23 факт

    75 5 Отговор
    ей побъркахте децата бе изроди долни!
  • 24 Мишо Бирата

    69 4 Отговор

    До коментар #2 от "гост":

    Чакаме 2 години разумни аргументи....нула
  • 25 ФИЛИП ЕЙДЖИ

    83 6 Отговор
    в канада има шофьори тука само джендъри!!!
  • 26 Ххх

    52 6 Отговор

    До коментар #4 от "CoV TV":

    Правилно е да се каже, ВЪЗРАЖДАНЕ ги дава на КС с по десетина подписа от ИТН и ГЕРБ
  • 27 Тоя куролатор взе да става злобен

    76 3 Отговор
    Досущ като господарите му от фашингтон....
  • 28 оня

    80 4 Отговор
    Като му слушах отговрите по въпросите на водещата по Бнт относно Македония ,се питам на какви наркотици е този човек.Или е наивник ,или се прави на такъв и ни мисли за бунаци.И в двата случая не е добре.

    Коментиран от #31

  • 29 БОЛИ МЕ...К*РО,БЕ.. ПЕ'Д'АЛ

    83 7 Отговор
    ОТ 1 г. ..ЧУХ ХИЛЯДИ..ОБЕЩАНИЯ ЗА..."ПРОМЯНА", "ПРОСПЕРИРАЩА БЪЛГАРИЯ", "БОГАТИ И ЩАСТЛИВИ БЪЛГАРИ",.."ЗАКОННОСТ,РЕД И ПОЧТЕНОСТ" А...ПОЛУЧИХМЕ САМО...ИНФЛАЦИЯ, ТРОЙНО ПО-ВИСОКИ ЦЕНИ, РЕЖИМ НА ТОКА, ПОВЕЧЕ ОТ 50 ХИЛЯДИ ПОЧИНАЛИ БЪЛГАРИ, ГЛАД,МИЗЕРИЯ,ФАЛИТИ,НУЛЕВИ ИНВЕСТИЦИИ ,... ПЕДЕРАСКИ САЙТОВЕ, КУМОВЕ И КУМИЦИ, РОДНИНИ И ЛЮБОВНИЦИ, ПЕНДЕЛИ И ЦЕЛАТА ГЕЙ-ДРУЖИНКА-СОРОСПИИ.....
    СЪБИРАЙ ДИ ВИБРАТОРИТЕ И ПЕДАЛИТЕ И ДА ВИ НЕМА ,.. ШВИЕВАМАЙКАТА.. НЕФЕЛНА
  • 30 Ще стигнем 60%

    6 61 Отговор
    Само трябва да изпукат още малко антивакси 😂😂😂
  • 31 ЦЪ,..

    79 5 Отговор

    До коментар #28 от "оня":

    КИРО ПЕДЕРАСА Е УНИКАЛЕН МАЛОУМНИК И ОЛИ ГОФРЕН
  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Зелен сегрегат

    77 6 Отговор
    Тиии Киpтак тииии, колко си д о л е н! Уж, щеше да има дебат с противниците на сертификата, но Киро д о л н и я искаше да е "на тъмно" и коя е тая Сербезова ве, която еднолично да решава, какво мнение, ще зачита и какво не??? Тая да не е господ ве Киpтак? Сега и "кислород" добави в уравнението, кръвна проба от прабаба ми няма ли да искаш ве м о ш е н и к канадски? Долу Зеления сегрегат!
  • 35 шопо

    55 5 Отговор
    то проверяван ли е за наркотици?
  • 36 КРА

    65 4 Отговор
    Назначената ни евроатлантическа марионетка с всяко свое изказване показва колко е несъстоятелен и зависим. Продължаваме Пропадането.
  • 37 Все едно

    16 4 Отговор

    До коментар #18 от "guest":

    Искааам да го видя,
    С тоя некролог подвижен ме му тежи думата,друго си е генерал пингвин или проспериращ метач натегач...
  • 38 Махай сертификата Кире

    15 26 Отговор
    Дори и никой да не се ваксинира повече с темповете с които си заминават неваксинираните този процент ще го достигнем за година две по естествен еволюционен път 😂😂😂😂
  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 123

    64 5 Отговор
    Кирчо го докараха Сатанистите. Тоя меpзавец трябва да се махне от власт веднага.
  • 41 нннн

    84 5 Отговор
    Логореята на Просто Киро е противна. Абе за кви ваксъри и антиваксърии приказва? Който иска, нека се бучи. Махайте Фaшиcтkия сертификат! Той е проблемът. И му кажете че 5 процента са към 40 интензивни легла за всички болести в цяла България. Невъзможно е да стигнат никога. Малoумници...
  • 42 Дидо

    56 5 Отговор
    На пролет в Канада
  • 43 долу сащ

    68 5 Отговор
    Ти кажи първо за договора с Пентагона за биологична лаборатория във ВМА от март 2022, след като след таива договори в Грузия и Украйна са умрели 1000 души!ако не вярваш питай Диляна Гайтанджиева която беше там. кой подиса договора, вън Козяк от България и референдум за излизане от НАТО!
  • 44 ОСТАВКА,БЕ БЕЗДАР'НИКО НЕДОМЪТЕН

    62 5 Отговор
    ЗАЕВИ ПЕДЕРАСКИТЕ МУРАФЕТИ И ИЗЧЕЗВАЙ..ВЕДНАГА.....
    ВЕДНАГА,БЕ..ЛАЙНАР
  • 45 Ivan

    34 5 Отговор
    КирЕ Пееееееерасоооооооооооооо ке ви оправи сите!
  • 46 Питайте журнала що така

    33 10 Отговор
    Абе,Киро, как така утре ще ходи ЗАЕДНО с фатмака на честването на
    Гоце Делчев?!Нали Деса е болна от Ковид, Радев пак ли ще разпространява зарази без да смеят от да го глобят😠😠😠
  • 47 Съвет

    49 7 Отговор
    Кириле, хващай първия самолет за Канада и повече не се връщай. И не забравяй да вземеш президента със себе си дето ни натресе една камара дилетанти да ни управляват.

    Коментиран от #50

  • 48 Ма ма ти мр ъсна

    54 6 Отговор
    На първия организиран протест против теб и лъжливито ти правителство идваме аз и много други.Ще паднеш продажник...

    Коментиран от #70

  • 49 егати

    55 3 Отговор
    Много говори,нищо не казва.Пари има.никой не ги вижда.Всичко оправя,няма нищо оправено.И понеже знаете че сертификата е тотално безсмислен се чудите какви да ги измисляте само и само да го запазите за да пада от някъде.Англичаните пак имат по 120000 на ден но го махнаха и още колко държави също.Тука какво чакаме.И отгоре на всичко му плащаме 100К на месец за охрана а за улично осветление няма.Уникална държава сме.
  • 50 Що пък

    11 19 Отговор

    До коментар #47 от "Съвет":

    Президента? Дразните един от малкото достойни хора в политиката ни? Ами духвай нанякъде! Има и истински Българи, които си искаме държавата и не ни трябват продажници и подлеци!

    Коментиран от #66

  • 51 Копипасте

    51 2 Отговор
    Кеша на Ковид : "Зеленият сертификат щял да ограничи заразата и да се справи с кризата. Всъщност сертификатът доказва единствено, че си сертифициран. Нищо друго. След като ваксинираните могат да заразяват и да се заразяват, може ли някой смислено да обясни за какво е този сертификат? Всичко е една фалшива пандемия, която не може да отговори на единствения въпрос, който всички задават: „Защо трябва защитените да бъдат защитени от незащитените, като принуждават незащитените да използват защитата, която не е защитила от заразяване и заболяване защитените на първо място?“ Никое правителство не иска да отговори на това. И въпреки това продължават със своите садистични блокирания, с тези тиранични схеми за социален контрол, а гневът на света кипи и фантазира за подходящи наказания за измамниците, които продължават този ужас." Направил съм малки редакции за да не дразня служителите на ФАКТИ, за което се извинявам на колегата - автор на коментара!
  • 52 Иван

    40 4 Отговор
    Кире време е да си ходиш, през Март излизаме на жълтите павета!
  • 53 Рап

    7 52 Отговор
    Много плюене по това момче,което значи,че бърка много дълбоко в интересите на мафията! Браво никога до сега сме нямали премиер,който мисли за хората,а има толкова спънки за всичко! Мафията няма да се даде лесно,но нещата започват по мако да се случват. Пожелавам успех на правителството и да обръща никакво внимание на глупостите с ,които се заливат социалните мрежи! Много хора заработват така някой лев и разпостранявар фалшиви новини!

    Коментиран от #56

  • 54 Абсурдистан

    38 3 Отговор
    Кире, и аз като те видя и чуя виждам проблем. Виждам, че идея си нямаш какво се случва около теб и само хфърляш в простравството общи приказки на развален български. Я кажи колко милиарда заем ще вземете само тази година.
  • 55 Протест срещу безобразията в България

    35 3 Отговор
    ПЪЛНА АНАРХИЯ Е В БОЛНИЦИТЕ , НЕ ИМ ПУКА
    ЗА НАРОДА .
    СЛОЖЕНИ СА 240 ДЕПУТАТИ
    В НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ ,
    КОИТО НИЩО , АМА НИЩО
    НЕ ПРАВЯТ .
    ВМЕСТО ДА СЕ НАМАЛЯТ
    НА ПОЛОВИНАТА , ЗАЩОТО
    ТОВА СА ЖЕСТОКИ РАЗХОДИ
    ЗА ДЪРЖАВАТА , КОИТО СА
    НА ГЪРБА НА
    ДАНАКОПЛАДЦИТЕ .
    ВМЕСТО С ТЕЗИ ПАРИ ДА СЕ
    НАЗНАЧАТ ПОВЕЧЕ МЕДИЦИНСКИ РАБОТНИЦИ ,
    ДА СЕ ПОДОБРИ СИСТЕМАТА
    В ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО.....
    НИЩО ОТ ТОВА НЕ СЕ
    ОСЪЩЕСТВЯВА .
    КОГА ЩЕ СЕ ПРОМЕНИ
    ТАЗИ СКАПАНА СИСТЕМА
    НА УПРАВЛЕНИЕ ???
    УНИЩОЖИХА БЪЛГАРИЯ ,
    ЗАТРИХА Я И НА НИКОЙ НЕ МУ ПУКА ???
  • 56 Ами

    9 8 Отговор

    До коментар #53 от "Рап":

    до някъде си прав! Само до някъде обаче! До там, че бърка в интересите на ДПС и дружно троловете на герб и най вече тия на патерицата на ДПС възраждане, плюят лъжи и простотия! За съжаление, не си видял, че Кирето обслужва другата страна на мафията на Прокопиев! Та дали ще обслужваш ДПС или кръга капитал, няма голяма разлика!
  • 57 1111

    28 4 Отговор
    Бюджет на растежа, без нито една реформа заложена за изпълнение. Това не е бюджет на растежа, а е проинфлационен бюджет, който стимулира и без това високата инфлация. Тези момчета са пълни делитанти!
  • 58 2121

    29 3 Отговор
    Този мошеник още ли е Мин Председател?Да си върви в Канада.Трябва истински Български Управленец,а не лъжец ,Два пъти излъга Румен Радев.
  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 Бат Пешо

    23 1 Отговор
    "Най-добрите експерти" са исперихчо грозденцето изнамерен специално от грндъъър. Той явно му е извадил бая големи аргументи и киреча му е клекнал. Стана ясно че с лъжите на ППППръц няма оправия, само нови избори и това е. Само че колкото по-скоро толкова по-добре, че тия вече са станали опасни за самото ни съществуване като държава
  • 62 То....

    25 1 Отговор
    Не ми е работа ама... Тоз до кога ще го търпим още?
  • 63 no name no face no number

    30 1 Отговор
    мисля, че е време са му се поиска оставката, докато не е бастисал всичко
  • 64 Мушкато

    30 1 Отговор
    До простото киро - на следващия протест слез между хората,тогава ще изпиташ народната обич.
  • 65 Баце

    24 1 Отговор
    Колко струва билетът до канада?
  • 66 Факт

    24 13 Отговор

    До коментар #50 от "Що пък":

    Румен Радев е изключително вреден за държавата и народа. Лошото е че вие дето го харесвате ще го осъзнаете твърде късно.

    Коментиран от #69

  • 67 Пешо

    36 1 Отговор
    Вече напълно съм сигурен, че им плащат за ваксините.
  • 68 Петър

    22 2 Отговор
    Поредният тъпанар
  • 69 Реалност

    4 19 Отговор

    До коментар #66 от "Факт":

    "Вреден" за продажната сган на дпс, патерицата им възраждане и онуй тъпото от Банкя и шепа прости деца драскащи за дребните им монети и предаващи страната си поради липсата на ценностна система в семействата в които са израсли! За Българите с морал и достойнство, обичащи страната си, могат да видят всичко принципно и достойно което върши! Та подобни жалки напъни, изглеждат не само глупаво, но и тъпо! Анадъмо?

    Коментиран от #72

  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 Чакай сега

    29 2 Отговор
    Айде първо да изясним как, по какъв начин зеления сертификат помага срещу разпространението на корона вируса? Какъв е конкретно механизма, по който това се случва - 1-во, 2-ро, 3-то и т.н.? След това може евентуално да се обсъжда дали трябва да остане и колко дълго. Не тези въпроси аз досега смислен отговор не съм чул от никого. Ето затова им нямам доверие за 5 пари. Докато хвърлят клишета в ефира без никакви обяснения въобще да не ми пробутват препоръки за ваксинации - безмислено е.
  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 Евроатлантик

    28 1 Отговор
    Много високомерен Киро!" На хората трябва да им стане ясно, направихме дълбок анализ, антиваксърите вярват в чайове и билки" ! Кои антиваксъри, бе манипулатор, хората се борят за свободата си по цял свят, навсякъде са издигнали лозунга "Свобода", а ти ги дамгосваш като антиваксъри! А какво ще кажеш за канадските антиваксъри шофьори, а за покрилият се премиер на Канада Трюдо! Ти нали си Киро Канадски, обясни ни високомерно, че 100 000 камиона в Отава са нищо, важен е твоят анализ!
  • 74 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 75 Не казвай

    0 5 Отговор

    До коментар #72 от "РИСТЕ КЬОРАВОТО":

    публично какъв си! За нас смешно, за теб срамно! 😃
  • 76 Stt

    27 1 Отговор
    Киро, протестиращите в Канада вече наричат всичко с истинските му имена - че трюдо е ученик на шваб и сиф!Че в ход е великото зануляване!
    Вече говорят за държавна измяна и се надяват, че армията няма да изпълни заповеди на криещия се трюдо!
  • 77 Ваксър по душа

    24 2 Отговор
    "антиваксърите не са една група, а са 15 различни групи" - доста интересно проучване. Аз принципно не се самоидентифицирам като антиваксър, само защото не приемам тези препарати за ваксини. Освен това трябва да си луд фен на ваксините, за да изкараш въпросното заболяване по-леко и от хрема и веднага след това да хукнеш към ваксинационния център да се ваксинираш :-).
  • 78 Експеримента

    25 2 Отговор
    Това лъжливо човече ни закопава с всеки изминат ден.При него няма нищо постоянно освен лакейството спрямо САЩ и ЕС.Излишно е да коментирам неефективните ваксини или зеления сертификат,който е противоконституционен,но искам да коментирам създаването на ГЕСТАПО под формата на Министерство на електроното управление.Експеримента с българския народ продължава.Явно Мосад и ЦРУ дърпат конците на канадското лакейче.Не си мислете че това министерство ще служи на народа,за да му пести време от отвратителните чиновници,работещи на гише.Това е задължение на всяка фирма и ведомство,да има алтернативен варинат,който да осъществи улеснение на клиента по електронен път,но когато тази услуга се контролира от едно министерство,без да е необходима заповед от прокурора,опитните зайчета-клиента,стават информационна банка,от която измисленото министерство ще черпи данни за всеки,заобикаляйки закона за личните данни.На някой може да му прозвучи като конспиративна теория,но ако нямат достъп до личните данни за какво им е такова министерство.Това е стара мечта на ЦРУ и Мосад и в момента благодарение на еврейчето Лорел,и канадската ливада Петков,мога да предполагам,ще сме първата държава с такова министерство,което вместо да има наименование ГЕСТАПО,ще се нарича Министерство на електронното управление.Все едно да прекръстиме руската атомна ракета Сатана,която е способна да унищожи цял конинент като Австралия на Метод за отделяне на енергия.Как ви звучи,човеколюбиво,нали?
  • 79 ПП"Пипнахме парите"

    20 5 Отговор
    Къде изчезнаха 10 милярда в края на 2021?Просто Кире отговори!

    Коментиран от #80, #85

  • 80 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 81 Никога

    26 1 Отговор
    няма да се постигне 60% вакса, защото дотогава хората ще са го "преболедували", а не съществува разумна причина, да бодеш вече срещнали се с вируса.
    Никога няма да се постигнат 5% заети интензивни, защото:
    1. Ще са съкратени бройките незаети легла, че е скъпичко.
    2. Дотогава няма да управлявате!
  • 82 НаивнаТиква

    26 2 Отговор

    До коментар #7 от "CCCPE":

    Платен тримесечен курс в Харвард,не означава 5 години учил и завършил в Харвард.Но как да обяснят на тикви като теб.Лъжеца Петков показа диплома от курс в Харвард,където продължителноста на следването е умишлено прикрита и е показана само датата на издаване.

    Коментиран от #83

  • 83 По-голями

    14 1 Отговор

    До коментар #82 от "НаивнаТиква":

    измамници никога не са управлявали!
  • 84 Hoho Boho

    15 1 Отговор
    Ех, Канада... ех, Канада... бегай за Канада
    Защото Буци го чака бай Ставри. Да не почне и тебе да те чака...
  • 85 Да попълнят

    7 4 Отговор

    До коментар #79 от "ПП"Пипнахме парите"":

    дупките от откраднатото и раздаденото от оня Банкянски отпадък!
  • 86 ВЯРВАМ ТИ КИРЧО!

    5 13 Отговор
    НООО, СИ ПОД МИКРОСКОП!!! ДА НЕ ГОВОРИМ КАК ТЕ МРАЗЯТ ГЕРБЕРАСТИТЕ! КОЛКОТО ПОВЕЧЕ ПЛЮЯТ СРЕЩУ ТЕБЕ, ТОЛКОВА ПО ДОБРЕ РАБОТИШ ЗА БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРИТЕ! САМО ЗА "ВАКСИНИТЕ" ЗАБРАВИ!

    Коментиран от #88

  • 87 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 88 Ти добпе ли си

    12 1 Отговор

    До коментар #86 от "ВЯРВАМ ТИ КИРЧО!":

    той само ваксините си знае
  • 89 Ганю

    1 10 Отговор
    Постъпвайте разумно ,правилно и справедливо
    за да управлявате дълго
  • 90 Мммммм, дааааа

    3 13 Отговор
    Прави ми впечатление, че коментарите под определени статии не се санкционират както при някои други. Например в коментарите под тази статия са изписани куп нецензурни и обидни думи, при това отправени към действащ премиер. Нормално е някои хора да не го харесват, но да се сипят подобни обиди не е в политиката на сайта. Уж.

    Коментиран от #92, #94

  • 91 Кухия столипиновски ром

    5 3 Отговор
    с основно образование пак се изкека и се разсмърдя. Бай Ганьовците жадно поемат с ноздри гадната воня.
  • 92 Кой те пита

    8 1 Отговор

    До коментар #90 от "Мммммм, дааааа":

    оди на околовръстното да изкарваш пари
  • 93 Зелен сегрегат

    14 2 Отговор
    Чете ве б у н а к "харвардски", чети: "Върховният административен съд на Чехия отмени зеления сертификат с мотив, че се нарушават човешки права на хората, които не са ваксинирани и не желаят да се ваксинират!
    Съобразявайки се с решението на съда правителството на Чехия премахва напълно от 9 февруари зеления сертификат." !!! Долу Зеления сегрегат!

    Коментиран от #97

  • 94 Какъв премиер-

    9 2 Отговор

    До коментар #90 от "Мммммм, дааааа":

    просто Киро.Нагло,просто и неграмотно момче.
  • 95 нормален човек

    8 2 Отговор
    Само се чудя защо тук не е възможна организация като ЕТА, ИРА, ВМРО (истинското ВМРО), която да извършва политически убийства, когато е необходимо за осъществяване на пряк контрол от най-важните в една държава, а именно хората? Вие как мислите?
  • 96 Но ако

    10 0 Отговор

    До коментар #2 от "гост":

    проф. Чорбанов каже, че няма аргумент тогава няма да се вслушате...Така ли? И какво прави проф. Аргирова недосегаем авторитет? Може би е повече новатор и прегръща по-добре "новите научни" открития?
  • 97 Премахват

    8 0 Отговор

    До коментар #93 от "Зелен сегрегат":

    чехите зеления сертификат. Нямат ли общностен ангажимент . Нали така каза Сербезова
  • 98 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 99 Ковид мафия

    15 3 Отговор
    Господин премиер как вървят запознанствата в сайта за хора с различна ориентация, намери ли си дружка вече,някоя ваксаджийка като теб

    Коментиран от #100

  • 100 Тая

    0 2 Отговор

    До коментар #99 от "Ковид мафия":

    глупост сега от де е? 😂
  • 101 Безос

    7 2 Отговор

    До коментар #6 от "JEFF":

    Браво на г-н Петков ! Имаме перфектен пomияр !
  • 102 Макробиолог

    10 2 Отговор
    Ама Кирчо ,дотук имаш три на релси.Надбавките на пенсионерите ги изяде инфлацията.За тока кой ти е виновен?Що не въведохте мораториум не върху цените/за бита/,а върху износа?Или растежа на приходите ще дойде от повечето ддс и др такси поради инфлацията?юОт печалбите на държ енерг производители също?Такъв растеж ще за сметка на фалиралите малки бизнеси нали?50лв детска градина не са проблем за работещите,проблем са 500+ за частна такава,т.е.трябват още градини.Ковида ко го коментираме--60%ваксинирани ,е принуда към ваксинация,тука с сигурност ще настъпиш мотиката.
  • 103 Гридер

    9 2 Отговор
    Сертификатът ще падне, когато Кирче Петковски изтрие регистрацията си в грайдер, тогава ще падне...
  • 104 Трезвомислещ българин

    8 0 Отговор
    Чудя се кой ще падне първи, сертификата или правителството? И двете биха донесли радост на народа.
  • 105 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 106 просто и ясно

    1 1 Отговор
    Ако здравната система не е застрашена, за какво ни е зелен сертификат. Това са ясни модели с ясни решения".....но проблема е че на масата в българия хич не им е ясно почти нишо и са много прости. Дано не съжалява за усилията един ден.
  • 107 Голям прос

    2 0 Отговор
    Защо изследването за клетъчен имунитет не се вземе предвид за получаване на зелен сертификат. Ще се разбере кой е защитен природно от този вирус или след преболедуване. Който не е защитен да се ваксинира. Или целта е да набоцкаме всичките, независимо дали се нуждаят или не, за да върви далаверата. Ваксинираните също заразяват, приносители са.
  • 108 Камуфлаж

    0 0 Отговор
    Починалите с корона вирус (още по точно с положителен тест) а не лъжите от преди “починалите от корона вирус”!
    Думата Пандемия е икономическо оръжие натрапено на света да го сплаши и да дигнат цените. Фактите доказват това.
    Вече все повече държави свалят огрниченията а някой премахват дори и зеления сертификат!
    И грипа е вирусен и всяка зима идва. Все едно как се казва: А, Б, В, … О, …… Ю, Я. ФАКТА ЧЕ МОРТАЛНОСТТА Е ПОЧТИ СЪЩАТА МАЙ НЕ ГО ИНТЕРЕСУВА НИКОЙ!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове