12 Февруари, 2022 22:27 3 626 82

Надежда Йорданова: Най-после имаме управление, готово да се справи с корупцията

  • надежда йорданова-
  • всс-
  • иван гешев-
  • главен прокурор

Когато моето предложение достигне до ВСС, очаквам членовете му да разгледат по същество всяко едно от посочените твърдения, заяви правосъдният министър относно прекратяването на мандата на Иван Гешев

Надежда Йорданова: Най-после имаме управление, готово да се справи с корупцията - 1
Снимка: БГНЕС

„Най-накрая България има управление, което е решено да се справи с корупцията по високите етажи на властта и да промени системата така, че главният прокурор да не е безотчетен и да престане над него да е само Бог. Трябва да има реален механизъм за ефективен контрол върху обвинител номер 1. Всяка промяна на модела е трудна, но ние сме решени да я направим”.

Това заяви министърът на правосъдието Надежда Йорданова пред NOVA.

По думите ѝ има проблем и с личността на главния прокурор. „Това е така не поради някакви субективни преценки, а защото настоящият обвинител номер 1 не отговаря на изискванията на Конституцията и със своята дейност създава достатъчно основания за прекратяване на неговия мандат”, посочи още тя.

Йорданова коментира и ситуацията с подарения ѝ от Иван Гешев букет при встъпването ѝ в длъжност. „Това беше странна ситуация. Бях изненадана да бъда прекъсната по средата на разговор с журналисти. На никого в подобна ситуация не би му било особено приятно да бъде прекъснат. Букетът беше върнат в Министерството на правосъдието и беше във фоайето с останалите букети”, каза тя.

По думите ѝ в Конституцията ясно е записано, че главният прокурор и всеки един магистрат на такава висока позиция трябва освен професионалния опит и образованието да притежава високи морални качества и да не накърнява достойнството на съдебната власт.

„Във времето обществото ни стана свидетел на достатъчно доказателства, че главният прокурор нарушава своите задължения, с действията си уронва престижа на съдебната власт и затова трябва да бъдат предприети съответните действия”, заяви правосъдният министър.

В тази връзка тя припомни случая с делото КТБ. „Пеевски фигурира ли в него? Беше ли разпитван? Какво се случи с разпространените записи на бившия премиер Борисов с меко казано странно съдържание? Ръководената от главния прокурор прокуратура уж направи проверка и изтъкна всякакви аргументи, само и само да се оправдае защо не нареди проверка на автентичността на тези записи. Такава проверка нямаме. Прокуратурата отказа да го направи”, изтъкна Йорданова.

На въпрос от кого е зависим настоящия главен прокурор, тя отговори: „Не съм от хората, които ще се подадат на конспиративни теории и ще спекулират. Това, което имаме като задача, е да се създаде реален механизъм и да се преустановяват подобни ситуации”.

Относно решението на Конституционния съд за това, че правосъдният министър може да иска оставката на главния прокурор, тя коментира: „Тогава, когато моето предложение достигне до ВСС, очаквам членовете му да разгледат по същество всяко едно от посочените твърдения от представените случаи, да чуя задълбочен дебат и да чуя мотивите на всеки един член. Разчитам, че всеки един от тях, бидейки професионалист, осъзнава, че ситуацията у нас е променена и ако те са имали някакви притеснения или страхове, тези мотиви би трябвало да спрат да ги движат напред”.

„Аз ще започна процедурата за предсрочното прекратяване на мандата на главния прокурор още с внасяне на съответното предложение. Дали те ще го уважат предстои да видим. Аз, бидейки юрист не подхождам към нито едно действие или процедура с усещането за неуспех или предизвестен неудачен край”, добави Надежда Йорданова.

Запитана дали има следващ полезен ход ако и този път не се получи, тя отговори: „Има още няколко стъпки, които могат да бъдат извървени и затова управляващото мнозинство има своите гласове, а именно - механизмът за разследване и търсене на отговорност от главния прокурор тогава, когато са извършени нарушения от него”.

И добави: „Това е една от мерките, които предвиждаме в Плана за възстановяване и устойчивост – чрез изменения в Закона за съдебната власт да бъде създаден механизъм, който ще позволи ефективно разследване при данни за нарушение от страна на главния прокурор. Нека не забравяме и случая с предишното предложението но проф. Стоилов, където също има сериозни данни. Очакваме да приключи делото във ВАС и по тази група казуси ВСС ще трябва да се занимае – дали ще бъде този състав или следващ – времето ще покаже”.

„Призовах главния прокурор да освободи общественото пространство, за можем да продължим конструктивно диалога и да се съсредоточим върху системните проблеми. Времето за искане на оставки приключи с решението на КС. В периода, в който аз говорех за оставка, имахме висящо дело в КС по тълкувателното искане. Ясната конституционна уредба беше потвърдена от КС, така че аз съм длъжна да продължа по Конституция и да приложа правомощията си”, заяви още правосъдният министър.

Тя коментира и мнението на Иван Костов, който призова ВСС колективно да подаде остава след това решение.

„Анализът му за пореден път е изключително точен и формулира сърцевината на проблема. Решението на пленума на ВСС беше смущаващо. Не мога да кажа нищо различно. Като се види самото конституционно дело изкристалириза много ясно проблемът. Единствено мнозинството от пленума на ВСС и прокуратурата бяха на различно мнение за това какво казва конституционната разпоредба. Въпрос на тяхно професионално достойнство е как ще реагират. Това ще проличи и въз основа на дебата по внесеното от мен предложение. То ще бъде внесено в първия възможен момент. Няма да си играя с календара, тъй като става въпрос за изключително сериозна процедура и тя трябва да бъде спазена максимално точно с оглед на закона. Готова съм”, каза Йорданова.

Министърът на правосъдието коментира и думите на Гешев, който твърди, че атаката срещу него е не на юридическа основа, а е политически мотивирана.

„В назоваването на конкретни нарушения и действия, които оронват престижа на съдебната власт, няма нищо политическо. Винаги, когато има констатирани такива нарушения и ситуации министърът на правосъдието е длъжен да реагира по Конституция и в това няма нищо политическо. Това е правова държава”, категорична бе тя.

Запитана дали ще се налага промяна на Конституциата и по други теми, различни от казуса с главен прокурор, Йорданова заяви: „В предложенията на „Демократична България” има много други елементи, които са извън фигурата на главния прокурор. Това е структурата на ВСС, съотношението в неговия състав и разширения достъп до конституционно правосъдие. Считаме, че гражданите трябва да имат по-пряк и бърз достъп до КС, като тук говорим за индивидуалната конституционна жалба”.

„В словото си при встъпването си в длъжност президентът посочи, че в неговите предложения има и други въпроси, които надхвърлят главата за съдебната власт, така че с нетърпение очакваме да ги видим, за да бъдат обсъдени и те”, добави тя.

На въпрос дали е запозната със сигналите, които Кирил Петков внесе в прокуратурата, правосъдният министър отговори: „Не съм виждала въпросната папка. Това, което всички ние чухме от изявлението на премиера, е, че става въпрос за медийни публикации. Да припомним, че те са законен повод за самосезиране на прокуратурата. В това няма нищо нередно или необичайно. С това действие той постави един изключително важен въпрос – какъв е критерият, по който прокуратурата преценява дали да се самосезира”.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 68 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Xaca

    72 40 Отговор
    Xaxaxaxaxxaa ти на какви наркотици си ма коза такава?

    Коментиран от #4, #12

  • 2 Сивата чапла

    57 27 Отговор
    Вярва ли си госпожата?
    Та ако имаме такова управление, честно и порядъчно,
    щяха вече да са спрели тоя зелен геноцид със сертификата.
    А те оставят определени компании да правят хиледи от бедния ни народ,
    плюс хиляди други неудобства в ежедневието.

    Или печалбите от тестове и сертификати не е мръсен бизнес? Не е корупция?
  • 3 Чудно

    67 28 Отговор
    Защо ли не мога да ви повярвам вече?! Провалихте се. Точка.
  • 4 OПA

    40 15 Отговор

    До коментар #1 от "Xaca":

    РУСКИ ИЛИ УКРАИНСКИ КОРЕНИ...????

    Коментиран от #58

  • 5 яяяяяя

    45 41 Отговор
    Имаме американски прислужници, също толкова крадливи като шайката на Боко Тиквата, но доста по неграмотни!

    Коментиран от #77

  • 6 Ейй

    45 17 Отговор
    Къс ми е фитила и бързо успявате да ме изнервите вечер преди лягане.
  • 7 Диалогичност и още нещо.

    63 19 Отговор
    Секретарката на Алф от партията на печално известния олигарх Иво Прокопиев с поредното "интервю"...Служителка на олигарх с 200 милиона запор.Изводите оставям на вас.

    Коментиран от #13

  • 8 Браво Наде!

    30 57 Отговор
    Свалям ти шапка,че се бориш смело с Борисовата Мафия....!!!

    Коментиран от #32, #78

  • 9 Факт

    22 37 Отговор
    На дъното на корупцията са ЕНП и техният представител а имено Немското посолство в София Герб бяхя немска партия.Германия е най кирумпираната държава в Европа печелят обществени поръчки с подкупи щом махнаха протежетата им Герб държавата неминуемо ще отлепинот земята

    Коментиран от #75

  • 10 Здр

    21 10 Отговор
    Някой знае ли защо ми се потят копитата и миришат? И как да отстраня този проблем?
  • 11 Мушкато

    43 9 Отговор
    Ако с думи се бореше корупцията отдавна да сме я забравили.
  • 12 Егати

    54 15 Отговор

    До коментар #1 от "Xaca":

    Не е наркотици те нямат такива странични действия. Просто жената бързо се издигна от секретарка до министър и явно си помисли че е хванала моисей за ..... брадата.
  • 13 А ве...!

    28 32 Отговор

    До коментар #7 от "Диалогичност и още нещо.":

    Аман от изтърканата ви опорка за Прокопиев ...?!Дайте нещо ново...- това ни втръсна....

    Коментиран от #21

  • 14 123

    41 15 Отговор
    Всеки един подаден мотив и твърдения от тазиу жена да бъдат разследвани от прокурори и по желание от МВР, и след това да бъдат разгледани от ВСС. И ако се окаже че твърденията на тази министърка са несъстоятелни и изфабрикувани да заведът дело за клевета и отстраняването и от работа за уронване на престижа на държавата и длъжноста на Министър на Правосъдието която заема поради некомпетентност и партизанщина. Поради каква причина няма механизъм за искане на отстраняване от длъжност на некомпетентни и неработещи министри?
  • 15 браво

    18 27 Отговор
    ТАЗИ ЖЕНА ИМА ОКИ ,А НЕ КОЖИ КАТО НА КАСКЕТА
  • 16 Ха ха ха

    37 21 Отговор
    Тази става все по жалка и несъстоятелна болшевишка певачка на руски частуски ...
  • 17 А бе

    32 7 Отговор
    Къде е това управление?
  • 18 Браво

    42 9 Отговор
    Аз мога също да се справя с корупцията,само да прочета тук, там в гугъл,да пия едно кафе,да направя списъка, може и да питам в бакалията за пряста информация,и хоп преборих корупцията.......
  • 19 никаквица си

    39 15 Отговор
    Няква бивша нещастна секретарка незнайно как станала нещо си такова , с ляскане на нещо друго

    Коментиран от #34

  • 20 рускиня ли е?

    33 17 Отговор
    Тази не се знае дали е рускиня или българка. Прилича на типична мамаша- рускиня- но и говори като рускиня, използва русизми. Казва "бидейки", това са деепричастия, които комунистите използваха и ги бяха заимствали от руския език. Руският език им бе роден на комунистите, сега министърката е в коалиция с комунистите.
  • 21 Ами то

    28 7 Отговор

    До коментар #13 от "А ве...!":

    Ни втръсна и от другите имена от гугъл....или си на принципа,има само едно мнение.....затова Корни си развява байрака,и ВМЗ като Импекса.....
  • 22 Слуги се вие

    31 12 Отговор
    А кой изобщо назначи тази карикатура на дребна кариеристка нищожничка , от която и чеп за зелце не става , но пък става ясно , че новата агентурна власт е под прякото началстване на новите бандюги в България .
  • 23 Тук

    36 3 Отговор
    Положението е вълк вие агне плаче... 240 кавала се подиграват с 6 милиона българи.
  • 24 Наде Наде

    31 7 Отговор
    2 месеца власт всичко скача .А корупцията всички олигарси са навънка инееин няма в панделката за 32г
    световен антирекорд Руанда са по добре от нас Алжир,Тунис които бяха много зад нас .
  • 25 Бляблябля

    30 6 Отговор
    Само такива локуми слушаме, можем, ще направим, ще видим...Еми ади де.
  • 26 Цирк Буш

    34 5 Отговор
    „Не съм виждала въпросната папка. Това, което всички ние чухме от изявлението на премиера, е, че става въпрос за медийни публикации."....
  • 27 СРАМОТА!

    34 9 Отговор
    А тази женица годна ли е да бъде министър на правосъдието ? Знае ли кои са били министри на правосъдието, какви фора? Дали е чувала за тях- професорите Йосиф Фаденхехт, Венелин Ганев, Любен Диков, Александър Сталийски, върховни съдии като Васил Митаков, начетени юристи като Константин Партов, след 09.09.44. и особено след 10.11.89. също имаше читави министри на правосъдието- проф. Чипев, д-р Мишо Вълчев, Лучников.Тази откъде се взе, тя е партийна активистка, тя не е юрист, нито експерт, нито е написала нещо на правни теми, нито е преподавала на бъдещи юристи.. А дали е влизала в съдебна зала ? Срамота е, че има такива министри!

    Коментиран от #53

  • 28 в скоро време

    30 7 Отговор
    Както е тръгнала новата шайка управляваща в България , народа скоро ще и потърси сметка и ще виси по телеграфните стълбове .
  • 29 Мнение

    35 8 Отговор
    Тия негоднизци 30 метра път в Триград вече три месеца не могат да оправят а корупцията ще преборят.
  • 30 Истина

    20 5 Отговор
    оправихте държавата и сега ви остана корупцията. На хората от юни месец ще им убивате кончетата, защото се разхождат по улиците на София? Защото били замърсявали въздуха.... тъпанари. БОГ ДА ВИ НАХАЖЕ!!!! АМИН, АМИН, АМИН.
  • 31 Реалист

    36 8 Отговор
    Тази е толкова проста и некомпетентна, че само Комитова я бие по тези показатели! Уникално тъпа, то няма такъв смешен лелчак...

    Коментиран от #41, #46

  • 32 Ами

    32 7 Отговор

    До коментар #8 от "Браво Наде!":

    Не виждам борба,още повече смела,освен празни приказки и лозунги,единствено смело действа Корни Импексова,която с богатия си опит на далаверприватизатор, налапва ВМЗ,явно ,че това е условието,да подкрепя правителството,да я оставят да краде като за световно.

    Коментиран от #40

  • 33 Фффффф

    32 7 Отговор
    Май всичко опира до тома да се смени каскета с накой наш каскет за да не ни закача като започнем да крадем..
  • 34 секретарка

    26 6 Отговор

    До коментар #19 от "никаквица си":

    Преди реформата я правеше един министър, а сега неговата секретарка. Това е промяната.
  • 35 Колко е долна

    36 7 Отговор
    Бивша секретарка , задоволяваща всички потребности на работодателя си .... от толкова низко паднала женица, какво друго да очакваш ,освен поредните долни бръщолевения и продажба на празни илюзии .
  • 36 Кокинов

    11 41 Отговор
    Браво един от най стойностните министри на Правосъдието е госпожа Йорданова!
  • 37 Ами ясно е

    35 8 Отговор
    Че ще си идеш преди Гешев. Защото си меко казано ,крайно неподходяща за този пост.
  • 38 Мхм

    18 4 Отговор
    Вмз Сопот както и Арсенал Казанлък се затриват умишленомпак под немски диктат за да убият оръжейната ни промипленост и да си продават те оръжията
  • 39 Видински

    3 4 Отговор
    Ето защо фактите доказват че човека управлява над човека за негова вреда
    Само единственно , божието царство е способно да управлява тук на земята
    Защото само това управление не подлежи на корупция
  • 40 Обаче...!

    10 23 Отговор

    До коментар #32 от "Ами":

    Колкото и Импексова да се мъчи да задмине Борисов в кражбите,просто няма да се случи ..!Борисов е недостижим в тази област . ..,!Просто той е Брилянтен Крадец....!!!

    Коментиран от #48, #76

  • 41 Обида

    25 5 Отговор

    До коментар #31 от "Реалист":

    Наистина и двете са прости като гъбено семе. Позор, че има такива министри....То бива, бива, ама чак пък толкова...Ние да не сме абдали! Това е обида за гражданското общество и за държавата!
  • 42 gost

    21 4 Отговор
    ... Да припомним, че те са законен повод за самосезиране на прокуратурата.... Нека ти припомня и друго, г-жо министър- ако действително съзнанието ти беше на правоспособен юрист, а не на политик, то щеше да те задължи да кажеш, че съгласно НПК досъдебно производство се образува при едновременното наличие на ДВЕ предпоставки- законен повод и достатъчно данни. Самият факт,че спести умишлено втората задължителна предпоставка говори, че ти отдавна не си юрист, а обикновен политик, който умишлено казва една част от истината. Това е толкова гнусно, че няма повече накъде. Всеки студент от 3 курс на юф знае за тези две предпоставки, защото те са А и Б на наказателния процес. Защо лъжеш гражданите, м- нито един юф в Р.България не учи студентите си на това. Да се уважава и зачита лъжата и тя да бъде считата за истина, е характерно само за вас- политиците, независимо с каква професионална диплома сте. Когато станете политици, плюете на професионалния си морал, само и само да се задържите на власт.

    Коментиран от #54

  • 43 Иббк

    28 4 Отговор
    Само празни приказки и нищо не се е случило. Само скок в цените и с нови дългове да ни загробват!
  • 44 Име

    29 5 Отговор
    Много празни приказки се изричат от това правителство.
  • 45 Нека бъдем Реалисти

    16 4 Отговор
    Няма нищо на масата! Искаме резултати!
  • 46 Извън Политиката

    2 15 Отговор

    До коментар #31 от "Реалист":

    Мен си ме кефи. Симпатична жена е. Бих си я взел у дома.!
  • 47 Електра

    21 4 Отговор
    Щом пак избрахте ГHOMA, нека да продължи купона...
  • 48 Ами

    10 5 Отговор

    До коментар #40 от "Обаче...!":

    Значи изводът е,че и предишните и сегашните управляващи се състезават ,кой ще краде повече,тогава за каква борба с корупцията говорим,или е важно,нашите далавераджии са добрите,а предишните-за затвора.Не са ли всичките за едно и също място.....за боклука.
  • 49 Защото са червени

    19 3 Отговор
    Да не кажат накрая хората — "Платиха им да се справят с корупцията". Защото натам отиват нещата. Ще излезе и вие колко пари сте присвоили и откъде сте ги откраднали. Само разигравате циркове пред народа и му се подигравате.
  • 50 Всъщност

    15 6 Отговор
    Какво общо има министърката с Пинокио.......
  • 51 Позиция

    30 5 Отговор
    Ако не знаех, че е министър на правосъдието бих се обзаложила, че е маникюристка или продавачка в МОЛ, но право??
    Всъщност рових в гуглето и пише, че е завършила право в СУ, но никъде не пише коя година??- аз не познавам юрист, който никак, ама никак да не може да ползва юридически речник и най- калпавият има такъв, беден, но има!
    Когато я чуя да говори небивалици и настръхвам, тези хора могат да сътворят такива чудеса, че да ни трябват години да върнем някаква нормалност- ако досега е нямало законност, сега се очертава да имаме законово беззаконие!

    Коментиран от #67

  • 52 Бай Ставри

    14 5 Отговор
    Надежди с този лозунг идваха всички имай вече ГЕРБ и се справиха .Махнаха всички накадри БСП.Сега това се повтаря Но корупцията дойде с гурито ви Костов.Още като опрости задълженията на фондация Сапио .Не вярвам че човек който се занимава само с частни проекти че ще свърши нещо
  • 53 Мъка мъка

    21 5 Отговор

    До коментар #27 от "СРАМОТА!":

    Абе те за малко да ги декларират в Стара Загора заради тази.Жената е работила секретарка ( завежда кефа на шефа).Юристконсулт в общината на град Кубрат ( той много голям с различни казуси)
  • 54 Noname

    26 5 Отговор

    До коментар #42 от "gost":

    Госпожата или госпожицата,не съм запознат със семейния и статут.Тя нито става за юрист нито става за политик ако говорим за чистата форма на тези професии.и не студент от 3-ти курс а такива от 1-ви разполагат с повече знания от нея и още няколко "юриста" които са наместени в това правителство.онзи бившия следовател там изобщо не искам да коментирам.Но в крайна сметка тук не става въпрос нито за Право нито за Политика а просто за един "Кокал" или по точно кой и до каква част от него ще се докопа
  • 55 Кмитева

    26 5 Отговор
    Гледах интервюто на госпожа министърката. То не беше “бидейки”, то не беше “така щото”. Какъв е този изказ. Като преди 30 години. Каква я мислехме, каква стана. Нямам думи.

    Коментиран от #68

  • 56 Продължаваме Кражбата

    24 2 Отговор
    Хахахахаха виц ли каза....
  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 хммм

    3 7 Отговор

    До коментар #4 от "OПA":

    български корени.
  • 59 666

    20 4 Отговор
    Тия със сигурност няма да дочакат смяната на Гешев. Вече са пътници.
  • 60 ковидиотин

    12 3 Отговор
    В космоса ли ще пътува това предложение?Ама вие съвсем сте се разпасали и тупате топката
  • 61 Мамул

    12 1 Отговор
    Корупцията по високите етажи е от задкулисието. Политиците са назначени от реалната скрита власт. Имаме ли дефинирана мафия и закони срещу мафията? Или "голямата" корупция е някой чиновник взел пари за да си свърши работата?
  • 62 Ха-ха..

    14 1 Отговор
    Давайте сега, покажете на целия свят как се прави, щото досега никой друг не го е постигнал !
  • 63 Стоев

    2 14 Отговор
    За пореден път се видя, че Фандъкова никой не я бръсне за слива. Дори младите фусти от ГЕРБ.
  • 64 Gost

    6 5 Отговор
    И крадливо, и лъжливо.
  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 С корупцията не може да се справи никой

    9 1 Отговор
    Ама с с кУрОоцията може да се справи всеки
  • 67 продавачка на мекици

    14 0 Отговор

    До коментар #51 от "Позиция":

    Простите хора не са толкова безобидни, понякога стават опасни тъкмо защото са прости и не знаят какво правят.Но пък са лесно управляеми, защото са послушни.
  • 68 от къде я взеха ?

    17 1 Отговор

    До коментар #55 от "Кмитева":

    Точно така, тази другарка от Делиормана изобщо не може да говори. Предварително наизустява нещо, но после не може да говори импровизирано, поради нисък интелектуален статус, никакъв правен език, слаб речник, ниска обща култура, нулева правна такава.
  • 69 Ох котьооо

    12 3 Отговор
    Тази става само да удуши юрдека.Обичам ги ,такива по мазнички.Но като министър на правосъдието е кръгла нула.
  • 70 факт

    1 10 Отговор
    "В Конституцията ясно е записано, че главният прокурор и всеки един магистрат на такава висока позиция трябва освен професионалния опит и образованието да притежава високи морални качества и да не накърнява достойнството на съдебната власт." Каскета НЕ спазва Конституцията на България!!! Отделно и образованието му не е юридическо в Юридически факултет!!!
  • 71 Бай Гошо

    10 0 Отговор
    Голямо падение на Диана Найденова! Нито един труден въпрос не зададе, само шпакла след шпакла.

    Коментиран от #73

  • 72 Стара чанта

    6 0 Отговор
    Мазната, двулична усмивчица...
  • 73 Първа снимка

    3 0 Отговор

    До коментар #71 от "Бай Гошо":

    По темата-секретарка "министър".Диана Найденова ...също като Цънцарова,Ризова,тази където скоро я върнаха и нея...
  • 74 БГ комуняга

    6 0 Отговор
    В Гугъл пише,че Асен Василев е крадец на интелектуална собственост! И за Спеца от НАП пише… и за корумпирания и пиян министър на вътрешните работи пише….Пише, че мафията е поставила задача на Мунчо и на Мухльо да махнат Гешев….
  • 75 Kresi

    2 0 Отговор

    До коментар #9 от "Факт":

    ТИ знаеш ли кога е албанския празник .Е точно тогава ще се отлепи м с честните и почтените от дъното
  • 76 Kresi

    3 0 Отговор

    До коментар #40 от "Обаче...!":

    Много интересно ни е да научим от теб че БОКО е по голям хайдутин от г-жа Импексова там където беше задграничната каса на дс.И колко пари раздаде луканов на назначените капиталисти.
  • 77 Бреи бреи

    3 0 Отговор

    До коментар #5 от "яяяяяя":

    Но няма корупция а има кражби Къде са тези 10милиарда и тях ли откраднахте Увеличиха цените увеличиха инфлацията и в нап събраха повече пари /И си раздадоха 32милиона премия/ или бонуси? Дано до юни ‘22 год изкарат Лошото е че няма кандидати за власт / има само сеирджии
  • 78 Бат»боико

    3 0 Отговор

    До коментар #8 от "Браво Наде!":

    Борисов е велик С джипа джитка из българия а цялото мутренско правителство и божковото президенство го плюят всеки ден и нощ Турското робство е оставил у някои много злоба и очаяние и това ги е превърнало в жалки хора
  • 79 Простото Киро

    5 0 Отговор
    Не може корумпирано и престъпно управление да се бори с корупцията.
    Ако започне от себе си, може и да повярваме.
  • 80 ПАК СЕ ОКАКАХА

    0 0 Отговор
    КОЙ ПО СВЕТА Е ПРЕБОРИЛ КОРУПЦИЯТА, ЧЕ НЕ СЕ РАЗБРА
  • 81 Хахаха

    1 0 Отговор
    Да, секретарке, благодарение на вашето управление на корупцията вече се гледа като на нещо нормално. Справихте с нея.
  • 82 ПЕНКО

    1 0 Отговор
    КЛИМАКТЕРКЕ , С КОРУПЦИАТА СЕ РАЗПРАВЯ СЪДЪТ !!! ПРИ " СОЦА " - ЗА 15 ХИЛЯДИ ЛВ. -В КОРУПЦИЯ - ОСЪЖДАХА НА 20 ГОДИНИ ЗАТВОР !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове