Last news in Fakti

1 Май, 2013 14:51 7 551 12

Колата на Калин Георгиев блъсна човек

  • колата-
  • калин георгиев-
  • блъсна-
  • човек
Колата на Калин Георгиев блъсна човек - 1
Снимка: БГНЕС

Сигнал за пътен инцидент с автомобил на МВР, в който се е возел главният секретар гл.комисар Калин Георгиев, е получен днес към 12.30 часа, съобщиха от МВР. Колата се е движела по „Цариградско шосе“.

Шофьорът е карал с не повече от 50 км/час заради интензивния трафик. Ограничението в тази част на булеварда е 80км/час. Преди един от светофарите по трасето, пресичайки неправилно, на пътното платно, внезапно излиза възрастен мъж. Шофьорът, който е управлявал автомобила на МВР, спира рязко, но мъжът е ударен от страничната част на колата. Той е без счупвания и натъртвания, има леки охлузвания.

Незабавно му е оказана помощ, в това число и лично от главния секретар. На мястото е пристигнал е автомобил на Бърза помощ. Мъжът е откаран за преглед в медицинско заведение. Оглед  е извършено от следователи и пътни полицаи на СДВР. Направената проба за алкохол на водача на авомобила е отрицателна.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Симеон Тасев

    1 0 Отговор
  • 2 алкап

    1 1 Отговор
    karane s nesaobrazena skorost pishe kat na vseki drug grajdanin koito blasne drug grajdanin
  • 3 ЛУД ЛЕР

    1 1 Отговор
    НАЛИ СА ГОЛЕМИ ПРОФЕСИОНАЛИСТИ ТЕЗИ ОТ НСО ПЪК БЛЪСКАТ ХОРАТА С 50 км/ч. МАЙ СМЕ КАРАЛИ СЪС 150 ПЪК СМЕ СПРЕЛИ С 50 . НАГЛИ МИЛИЦИОНЕРИ

    Коментиран от #9

  • 4 Красо Зелето

    1 0 Отговор
    Кой е виновен, само те си знаят. Важното в случая е, че са оказали помощ на пострадалия, и дано човека се оправи! Просто всеки си има своя гледна точка, от страна на пешеходеца, той си мисли, че има предимство "на пешеходна пътека" но само когато няма светлинни датчици "Сфетофари" Когато няма, е нужно да го пропуснат, ако разбира се е възможно. А не на 4 метра. е колата от п. пътека, и да скочиш да пресичаш е малоумие.
    Също така, шофьора ако види, че някой не пресича, а чака, да му дава мимики да пресича, също е глупост, продължаваш и така, докато не го пусне другата кола.
    Просто такива случки стават от неадекватно отношение или голяма простотия от двете страни. Иска си колегиалност, когато единия не може да отстъпи, другия е длъжен да влезе в положение. Пример : "Да пресечеш на п, пътека без да се огледаш, дори да има сфетофар и да сфети зелено си длъжен да се огледаш, възможно е някой джигит да мине, и да те отнесе, после доказвай, че си с предимство......
  • 5 Vladimir Pavlov

    1 0 Отговор
    Аудито беше със спукано предно стъкло в дясно и беше спряло леко наляво към мантинелата. Мястото точно срещу практикер посока Пловдив. Пешеходеца дано му няма нищо на човека, но е за акт! Да беше минал 80-100 метра и да си пресече на светофара.
    На никой не пожелавам да пострада в пътен инцидент, но истината е че пешеходците са доста недисциплинирани и изобщо не се съобразяват със ЗДВП, все едно, че правила за тях няма. Не знам какво е решението, но КАТ трябва да помислят по въпроса, а не при инцидент пешеходец-автомобил автоматично водача да е виновен.
  • 6 Йордан Йорданов

    0 0 Отговор
    еми някак как едно ченге да глоби друго иначе ако кара с 50 едва ли ще го блъсне
  • 7 не е от значениеее

    0 0 Отговор
    тикеа. не озрела
  • 8 Депутат Зандъров

    0 0 Отговор
    аве как шофйора да няма вина има шофйора качи ли се да кара трябва да знай с какво се захваща ама няма тойа скочи внезапно той скочи мнезапно ще гледа ще си отваря очите на десет ще спазва ограничения и тнт. като не е способен да спазва и да си отваря очите на 10 няма да кара хич да не са качва кара и спи молятисе ми туй какво е преди година и половина ме блъснаха и още чакам да излезе делото на бял свят сумати пари пръснах по адвокати мадвокати и няма и няма нищо ония е на свобода и книжка има и кара 2000 лева похарчих по делото и продължава да няма нищо 15 дена в болница лежах на оперираха имах счупвания на черепа на 2 места ми рязаха главата http://m.novini.bg/news.php?id=39033
  • 9 БУМЕР КАМОР

    0 1 Отговор

    До коментар #3 от "ЛУД ЛЕР":

    pak li ti be cherven

    Коментиран от #11, #12

  • 10 Shmeker

    0 0 Отговор
    От всичките тези години демокрация разбрах само едно:
    Няма бивши червени
  • 11 Румен Янев

    0 0 Отговор

    До коментар #9 от "БУМЕР КАМОР":

    трай бе шемет
  • 12 ЛУД ЛЕР

    0 0 Отговор

    До коментар #9 от "БУМЕР КАМОР":

    ПАК ЛИ СИ ВЪВ ВАКАНЦИЯ
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове