Last news in Fakti

2 Май, 2013 09:50 1 369 17

Яне Янев кани Кунева, БСП и ГЕРБ на дебат в 23 МИР

  • рзс-
  • яне янев-
  • кунева-
  • бсп-
  • герб-
  • дебат
Яне Янев кани Кунева, БСП и ГЕРБ на дебат в 23 МИР - 1
Сншимка: БГНЕС

Остават по-малко от 10 дни  до края на кампанията, а опонентите ни в 23 изборен район София са се покрили в луксозните кабинети и се страхуват да се появят пред хората. Липсват дебати, полемика за каузи и политики по сектори. Някои медии удобно групираха партиите, подкрепящи посттоталитарната система, и в сутрешните блокове видяхме вяла, водоравна, дребнава и лишена от съдържание дискусия, заявяват от РЗС.

По този повод председателят на „Ред, законност и справедливост” Яне Янев кани представителите на БСП и ГЕРБ на дебат и персонално Кунева. Личната покана е мотивирана от факта, че тя също е лидер на партия и водач в 23 МИР.

Лидерът на РЗС обещава на Кунева кавалерски дебат. Няма нито веднъж да я нарече Пръмова, няма да вади архивните документи на фамилиите от Политбюро на БКП и цитати на Тодор Живков в дисертацията й или пък да припомня други унизителни за нея факти. Единствено ще настоява да се говори по приоритетите на страната и националните интереси на България.

Предлагаме на г-жа Кунева дебатът да се проведе в удобно за нея време и място, дори ако желае в личния й офис, за да се чувства комфортно и на собствен терен. Ако избяга и от тази учтива покана, ще стане ясно, че се страхува и от сянката си.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Симеон Тасев

    0 0 Отговор
  • 2 Оля Иванова

    0 1 Отговор
    За пореден път Янев е прав- липсата на всякаква прозрачност около изборите е престъпление, на което не бива да бъдат подлагани хората. Трябват дебати, трябват дискусии, разисквания, а не да се показваме само за платени мероприятия.
  • 3 Anka Rangelova

    1 0 Отговор
    Този човек окончателно е загубил връзката с реалността! Този човек е луд. Кой ще седне да се занимава с този смешник, който уволняваше Бойко, а сега му е негласен говорител. Никой уважаващ себе си човек няма да се занимава с тази откачалка. Чудя се защо му се дава трибуна да говори? Или пък шефовете му от ДС плащат добре :-)

    Коментиран от #10

  • 4 Vivian Dedinova

    0 1 Отговор
    Яне Янев е супер пич!
  • 5 Gergana Vasileva

    1 0 Отговор
    Янето трябва да се закача с големите, за да го възприемат някои наивни хорица като голям - колкото има там, дето не се замислят за същината на поведението му. Поведение на слуга. Яне - слугата на Бойко.
  • 6 Victoria Vasheva

    4 1 Отговор
    Този човек говори само глупости, Меглена Кунева не се крие, а напротив, тя обикаля страната и се среща с хората! Това е много по-важно сега от воденето на безсмислени дебати!

    Коментиран от #13

  • 7 Ina Svetoslavova

    1 1 Отговор
    Поредният опит да провокират Меглена Кунева! Съветвам обаче този господин да не се излага и да се откаже!
  • 8 Anonymous.

    0 1 Отговор
    Госпожице/госпожо Василева, от всичко, което прочетохте, това ли Ви хрумна, да злословите за някакъв човек? Яне не е слуга никому, а е неудобен за политиците, защото се бори с корупцията и не само, целите както неговите, така и на партията, която представлява, са в държавата ни да има ред и равноправие през закона, да спре всевластието а върхушката. РЗС е дясна партия е не е задължително да обслужва друга дясна партия, за да пребивава в дясното политическо пространство.

    Коментиран от #17

  • 9 Милена Иванова

    1 1 Отговор
    Ако Меглена Кунева не спечели изборите, с тази държава е свършено!
  • 10 Anonymous.

    0 1 Отговор

    До коментар #3 от "Anka Rangelova":

    Смешно е коментарчето ти, а не човекът. Да, можеше да уволни ББ, ако хората бяха застанали зад него в онзи момент. Надявам се на тези избори да има повече осъзнали се хора и явно има, защото феновете му растат.
  • 11 Ivan Hristakiev

    1 0 Отговор
    Мислех да не коментирам, защото няма смисъл, но все пак бих искал да кажа, че според мен няма по-заблуден политик от Яне Янев! За разлика от него Меглена Кунева е достоен политик, който е работил много за доброто на България! Ще гласувам за нея и знам, че разумните хора също ще го направят!
  • 12 Krassimir Noushev

    0 0 Отговор
    Не знам къде е тръгнал Янето с тези слаби крави. На интелект въобще не може да се сравнява с Кунева, но може да подготви някой мърсотийка, която в момента на дебата да не може веднага да се докаже, че е лъжа. Доказал е, че може да сменя лесно мнения и възгледи. По тази причина едва ли някой ще иска да дебатира с него.
  • 13 Zari Ivanov

    1 0 Отговор

    До коментар #6 от "Victoria Vasheva":

    Вики,ми те до сега 23 години все обикалят и се срещат с хората.И им обещават,обещават и на края се тоя х.. Не виждаш ли едно дежа вю последните 20 годинки?
  • 14 Vivian Dedinova

    0 1 Отговор
    Защо толкова много недоволствате срещу Яне Янев? Сравнете го с Кунева и вижте кой е демагог и кой- практик...
  • 15 веско алексиев

    0 1 Отговор
    Миглена Кунева няма да мине 4 процентовата бариера за вллизане в парламента те ми говорят да спечели изборите хахаха
  • 16 Dimitar Vajarov

    0 0 Отговор
    Този дебат ще бъде спечелен от номер 33 Меглена Кунева интелигентна и можеща.
  • 17 Желязко Георгиев

    0 0 Отговор

    До коментар #8 от "Anonymous.":

    Ако Яне Янев е спасителя на България.... само Бог да ни е на помощ тогава! Колега нещо се бъркаш генерално.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове