Last news in Fakti

20 Февруари, 2022 14:00 1 957 46

От "Позитано" до края на света

  • николай николов-
  • бсп-
  • позитано-
  • европейски съюз-
  • власт-
  • управление

За гъвкавите политици от БСП няма значение кой им е господарят

От "Позитано" до края на света - 1
Снимка: БГНЕС

Тази седмица се разбра, че България е излязла с призив Европейският съюз да разшири санкциите срещу Русия, наложени ѝ заради възвръщането на Крим. Нашето Министерство на външните работи отколе е превърнато в свърталище на женоря, опитващи се на всяка цена да блеснат със своята некомпетентност. Завалийките дори не умеят да се направят по-красиви, когато застават пред камерите, за да прочетата написаните от господарите текстове.

Срамно е празнословието на слугинчетата... Ала в тази история има още един противен елемент – съглашателството на БСП. Самозванците - социалисти участват в правителството и носят пълна отговорност за действията му, които са пагубни за населението на територията BG.

Вероятно сградата на "Позитано" 20 е превърната в развъдник на щрауси, щом иначе разговорливите ѝ обитатели не реагират на заплахите и клеветите, отправяни срещу нашите освободители. Те не правят нищо, за да възпрат въвличането на страната ни в позорната антируска кампания. Вместо да организират широка обществена кампания за обявяването на неутралитет, неблагодарниците подкрепят войната.

Колко трябва да си паднал, че да другаруваш с неонацистите, извършили преврата в Киев?! Убийствата и гоненията на несъгласните с режима им са нещо незначително... По официални данни от 2014 година насам в резултат на атаките на украинската армия срещу населените пунктове в Донбас са загинали най-малко 2500 мирни жители. Постоянно намират масови гробове. Но хората, защитаващи живота и честта си, не заслужават съжаление!... Сега е престижно да се прегръщаш с техните убийци и да ги въоръжаваш. Мръсно е нашето време, негодниците ни налагат своята правилност. И надали има особена разлика между розовогащниците от «Позитано» и украинските садисти... Нали са замесени от едно тесто – да разрушават държавата и да превръщат народа в роби.

За гъвкавите политици от БСП няма значение кой им е господарят. Днес се кланят на малоумния Байдън и на джендърите от Брюксел... А утре... Най-добре е да почнат отсега да учат турски. Защото тяхната реалност не отменя истинските опасности за нас.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 34 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Антикумунис

    26 11 Отговор
    Закривай тая партия!

    Коментиран от #18

  • 2 А бе енжинерену

    16 17 Отговор
    Оти не си гледаш гайките и шайбите? Видяла жабата, че подковават вола и тя дигнала крака! Божеее, кога ще си прибереш вересийте?
  • 3 Било

    20 21 Отговор
    Колко копейки взе за тази лъжа мръсни.....0
  • 4 Българка

    23 31 Отговор
    Та не разбирам кои са нашите освободители, на които трябва да сме благодарни и които ни заробиха икономически. Хубаво е да се чете историята. Та нали след 1944 година Съветската Армия ограби и зароби България? Ние бяхме негласна република на СССР. Явно още не сме се отърсили от 500 години робство и все искаме да се кланяме на някого. Това не значи, че България трябва да бъде въвличана в чужда битка и да стане терен за чужди интереси

    Коментиран от #6, #10, #12, #15

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 От какво ни освободиха ?

    18 16 Отговор

    До коментар #4 от "Българка":

    Димитър Маринов в своята книга „Стефан Стамболов и новейшата ни история“/изд. Изток-Запад, 2004 г./ предава част от разговора между Стефан Стамболов и княз Александър Батенберг :
    „… - А кръвта на руския народ? – възрази княз Александър с болна ирония.
    „- Ох, да оставим тая кръв. Ако русите проляха кръв, и ние не проляхме вода. Стомилионна Русия изгуби 40 000 войници и два милиарда лева. За избитите си синове те взеха Бесарабия и цяла област в Азия, а за изхарчените рубли те взеха тройно военно обезщетение от Турция, за окупацията те взеха и от нас двадесет милиона.
    А ние? От три милиона народ ние дадохме жертва сто хиляди души; опустошенията и пепелищата погълнаха цели натрупвания от векове, чиято стойност надминава десет милиарда.
    И какво получихме? Отечеството ни – разделено на пет части и раздадено по милост на различни държави. И още – едно натрупано опекунство, което ни души всеки час, което ни спъва на всяка стъпка. Не, ние ще хвърлим туй опекунство и Ваше Височество трябва да останете начело на тая борба.”

    Коментиран от #13, #21, #23

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Троянски Кон

    19 4 Отговор
    Това не е социалистическа партия ,а ляво либерална еврокомунистическа партия .Те затова са и като влашки престилки и тако и вако . И какъвто и да е език да учат никой не им вярва .Предателите никой не ги обича и господарите им и враговете също
  • 10 Троянски Кон

    22 11 Отговор

    До коментар #4 от "Българка":

    Айде сега Съветската армия ограбила България .А за Френските и Английските окупационни власти окупирали България след ПСВ нищо не казваш .А това са цели три години на грабеж от 1918 -1921 година .Я питай чичко гугъл и той ще ти разкаже много неща за този период на геноцид срещу Българският народ.

    Коментиран от #19

  • 11 Господин Николов

    18 0 Отговор
    По принцип критиката ви е в правилна посока но защо не критикувате онези или онази която е предложила тези непопулярни мерки а косвените нейни евентуално така наречени послушници или последователи всъщност най-големите русофоби са всички останали в правителството А и извън парламента с едно две малки изключения
  • 12 Троянски Кон

    16 7 Отговор

    До коментар #4 от "Българка":

    Я питай чичко гугъл как Германия ограби България по спогодбата Нойбахер от 1941 -1944 година във размер на 60 милиарда стари лева за три години .
  • 13 Господине

    22 5 Отговор

    До коментар #6 от "От какво ни освободиха ?":

    Това което ми цитирате е от Роман художествена измислица и сте пропуснали нещо което е много важно и е казал Стамболов ето го

    Отечеството ни – разделено на пет части и раздадено по милост на различни държав

    Авторът на този роман е пропуснал да каже кой е разделил отечеството ни на 5 части Ами нашите ДОБРОЖЕЛАТЕЛ от така наречените сили на запад от нас
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Българке

    13 14 Отговор

    До коментар #4 от "Българка":

    Благодарение на съветската армия България беше спасена отново разпарчетосване на пет части както по-горе беше цитирал един от коментиращите тук
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 АУУУУУ

    12 14 Отговор
    АЛОУУУУ ДРУГАРЮ .......ПРЕВОДА ОТ МОСКВА В ДОЛАРИ ЛИ БЕШЕ ИЛИ В ОБЕЗЦЕНЯВАЩИ СЕ РУБЛИ ...... ТОЛКОВА ЕВТИНО ПАСКВИЛЧЕ ....... РАЗБИРАМ ТЕ ,ЧЕ НЕ СИ НИТО ПОЛИТОЛОГ НИТО ФИЛОЛОГ ....АБЕ И АЗ СЪМ ИНЖЕНЕР ....НО ПОНЕ СИ ЗНАЯ МЯСТОТО ...ПИША САМО В КОМЕНТАРИТЕ .....И ПО-КРАТИЧКО....ТАКА ЧЕ ....ТАЗИ ОТЧАЯНА БОЗА НЕ ВПЕЧАТЛИ НИКОГО ,,,ПО-СКОРО РАЗСМЯ МНОГО ......

    Коментиран от #22, #25

  • 18 Ми тя е като теб, бе!

    9 5 Отговор

    До коментар #1 от "Антикумунис":

    Анти-комунистическа и ново-капиталистическа партия на червената буржоазия, приватизатори и измамници на баби, дядовци и лелки в климакс с мисли за "техния" президент - резидент на възпитателите си от САЩ, школата на ЦРУ в щата Алабама.
  • 19 Българин

    16 11 Отговор

    До коментар #10 от "Троянски Кон":

    А недей така те нашите соросоидчета четат само опорките спуснати им от Козяк и нищо друго.

    Руската армия ни ограбила 1944 - даже и тези "американки" ТЕЦ -ове с които ни грабят сега не са ги построили американците. Един язовир няма построен след 1989 или една централа - всичко е построено при "лошия" социализъм от 1944 до 1989. Даже започнатата тогава АЕЦ Белене вече 33 години не могат да я завършат.

    ЗЗ години само разруха - успяха да унищожат почти всичко и ни направиха по-бедни от африканска държава американците но на нашите соросоиди все руснаците им виновни. И след 100 години пак те ще са виновни.
  • 20 proi4o

    7 6 Отговор
    ТЪПО, ТОВ. ЖДАНОВ АНДРЕЙ АЛЕКСАНДРОВИЧ !!!
  • 21 сноу

    14 6 Отговор

    До коментар #6 от "От какво ни освободиха ?":

    Тия измислици откъде ги изсмука ..Колкото до стамболовия пезевенг,няма в българската а и в балканската история такава долна, противна и нечистоплътна личност която плещеше безумия ,че си намираше и кой да му ги доукрасява ..Да оправдаваш действията на сегашни политици с изопачените брътвежи на тоя или оня негодник ,си е липса на основно обективно и реално мислене..
  • 22 Антитрол

    11 3 Отговор

    До коментар #17 от "АУУУУУ":

    Така се прави според соросоидната пропаганда - като не можеш да обориш това което е писал почваш да плюеш по човека и реално не коментираш какво е казал. А той е казал 100% истини - ех неудобни за някои лакеи на американците но какво да се прави.

    Коментиран от #26

  • 23 Русофобите

    12 4 Отговор

    До коментар #6 от "От какво ни освободиха ?":

    си имат идол. И техният идол е Стамболов - търговец на храна за Руската освободителна армия. Не някакъв опълченец, а цял търговец!

    Търговците с българската свобода нямат никакво морално право да говорят нито за пролятата руска кръв, нито за пролятата българска кръв. Търговците са от бъдещата господстваща класа на нова България, заедно с чорбаджийте, тип чорбаджи Юрдан, които до вчера са бранели властта на султана и са предавали българските борци за свобода на турския ятаган.

    Коментиран от #31

  • 24 Боцко

    10 4 Отговор
    От липса на ЛУСТРАЦИЯ,
    Се получи ДЕГРАДАЦИЯ,
    А от КОМУНИСТИЧЕСКАТА КОЛЕКТИВИЗАЦИЯ,
    Се налага РЕХАБИЛИТАЦИЯ !
  • 25 Работник

    7 5 Отговор

    До коментар #17 от "АУУУУУ":

    Така ли - инженер си бил ама нещо не инженерстваш а пишеш постоянно тук срещу Русия - даже и в работни дни. Защо ми се струва че работиш друго а не си инженер

    Коментиран от #27

  • 26 АУУУУУ

    5 7 Отговор

    До коментар #22 от "Антитрол":

    ДУМАТА "ИСТИНА" Е МРЪСНА ДУМА В ТОВА НАПИСАНОТО ОТГОРЕ........ СЪВСЕМ ДРУГО Е КАКВО ОТЪРВА НА РУСКИТЕ СЛУГИ В БЪЛГАРИЯ....... НО ХАЙДЕ ДА НЕ СЕ ОБИЖДАМЕ С ДУМАТА "ИСТИНА" .... ПРИ ВАС Е "ПРАВИЛНАТА ИСТИНА" ......ТОВА Е НЕЩО СЪВСЕМ ДРУГО

    Коментиран от #29

  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Тодор Правешки

    9 9 Отговор
    Браво, товарищ! Заработи си копейките с този пасквил, издържан в най- добрите традиции на "Работническо Дело " ! Само си пропуснал да напишеш- " да вздраствует правое дело Сталина " !
  • 29 Антитрол

    11 1 Отговор

    До коментар #26 от "АУУУУУ":

    Както казах когато не можеш да обориш някого се почва плюене по човека - като почнеш от Гьобелс, минеш през политкомисарите и стигнеш до съвременните "евроатлантици" - така повелява пропагандата.

    Та такива като теб точно това правят - "бивши" политкомисари сега станали евроатлантици. Общото е че в двата случая се кланят на текущите си господари.

    Коментиран от #32

  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 До другарят

    8 8 Отговор

    До коментар #23 от "Русофобите":

    русороб. Това, което пишете, че Стамболов бил търговец е пълна лъжа. Ст.Стамболов казва следното: "Като разбрахме, че Россия иска да унищожи Царството ни, да грабне земята ни, да погуби народността ни и да се намести в къщата ни, ние се сепнахме, събрахме силите си и се почна между Россия и нас една страшна и непримирима дипломатическа война, война между „освободителите“, днес превърнати в грабители и „освободените“, между малкия Давид и исполина Голиата…“
    „… И ясно е за всякиго, че всички желаят да одържат победа българете над руссите, безмерно малкия и слабия над безмерно големия и силния. С едно постоянство, което учуди всичкия свят, с една неучаквана вещина, с една примерна ревност и бдителност, с една предвидливост и съобразителност българете унищожиха всичиите руски интриги, разкъсаха всичките им примки и прескочиха всичките трапове, които им бяха приготвили „освободителите“. Интригата и подкупът, заплашванията и заканванията не подействуваха, изкуствено приготвените бунтове умряха преди да се родят, обещанията много малко души прилъгаха, нотите останаха мъртва буква…"

    Коментиран от #41

  • 32 АУУУУУ

    8 6 Отговор

    До коментар #29 от "Антитрол":

    абсолютно си прав........сега съм в командировка в Хюстън........ Госпожа Херо Мустафа ми издаде 10 годишна виза.... така че съм УБЕДЕН ЕВРОАТЛАНТИК ....пък ти си остани Русофил...

    Коментиран от #40

  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 !!!?

    7 6 Отговор
    Русофилски путински лакей !!!?
  • 35 Госあ

    3 5 Отговор
    Всяко зло, за добро ! Крушовската ще сложи край на тия псевдосоциалисти.
  • 36 Бжчко

    8 6 Отговор
    Да ги питам комунягите :какво им е мнението по ВЪПРОСА ЗА АЗБУКАТА НИ. Нашите "благодетели и " освободители", я преписват на
    северо - ЗАПАДНА македония. А из начале даже и техна.
    Чакам ОТГОВОР.

    Коментиран от #45

  • 37 желев

    7 1 Отговор
    Верно казано
  • 38 Точен

    3 6 Отговор
    Азбуката, за която невежи твърдят, че е българска или "македонска", си е чисто гръцка азбука от 1 в пр.Хр. Така че никаква азбука не сме давали на никого. Да допълня, че глаголицата е създадена също от грък. В кирилицата има 15 глаголически знака, днес са 8. Така че кирилицата е 100 % гръцко творение. Ха сега всезнайковците да се изходят по въпроса.
  • 39 Биби Долапчиев

    2 1 Отговор
    Тоа е закърмен с руско млеко, ма сукал од грешната нянка!
  • 40 Уауууу

    2 2 Отговор

    До коментар #32 от "АУУУУУ":

    И като си в Хюстън как пишеш коментари в 5 часа сутринта тамошно време? И безсъние ли те мъчи, освен злобата? Да не си в Сиатъл?
  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 111

    2 0 Отговор
    Като се сетя какви красиви и компетентни бяха предишните и почвам да се кръстя.
  • 43 ПРИПОМНЯНЕ

    2 1 Отговор
    1. Янукович дойде на власт защото обеща на украинците прозападен курс на управление.
    2. Путин, след като даде обещание за 3 милиарда долара помощ на Украйна, притисна Янукович да се откаже от сближаването с Европа.
    3. Янукович обяви, че преговорите с ЕС се отлагат за в бъдеще.
    4. Волните и свободолюбиви Украинци разбраха, че са излъгани и продадени.
    5. Прогониха кремълския лакей.
    6. Путин реши да даде урок на новата власт в Киев и организира отцепването на п-в Крим от Украйна, въпреки че Русия с международен договор е ГАРАНТ ЗА суверинитета и ТЕРИТОРИАЛНАТА ЦЯЛОСТ НА УКРАЙНА.
    7. "Крым-наш" - при положение, че повече от 20 ГОДИНИ след като Украйна отново става независима, след разпадането на СССР, никой не поставяше въпроса за отделянето на Крим.
    8. Този гаров жулик Янукович се подигра с казаците и те го натириха. Пак добре, че не го съсякоха, според обичаят им.

    Коментиран от #44

  • 44 Посякоха синът му на Байкал

    1 1 Отговор

    До коментар #43 от "ПРИПОМНЯНЕ":

    Казаците трудно прощават. От Хмелницки насам не са простили. Много русофелици пишат за Бандера, но защо са го предизвикали премълчават за Гладомора и смъртта на 3,5 милиона Украйнци.
  • 45 Гражданин

    2 1 Отговор

    До коментар #36 от "Бжчко":

    Чак сега ли разбра, че комуниста е готов и историята на родината си, и майка си да продаде, в името на МАТОЧКА РУС ?
  • 46 Шаран БГ

    0 0 Отговор
    А кога България ще призове ЕС за санкции срещу САЩ, за да върнат Косово на Сърбия ??
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове