21 Февруари, 2022 16:05 4 272 35

Кирил Петков обясни за изрязаната снимка

  • кирил петков-
  • снимка-
  • димитър ковачевски

Представете си гражданите на Република България и на Република Северна Македония да се радват на взаимно уважение, зачитане на правата им и просперитет, пише премиерът

Кирил Петков обясни за изрязаната снимка - 1

Представете си гражданите на Република България и на Република Северна Македония да се радват на взаимно уважение, зачитане на правата им и просперитет. Това написа във Фейсбук българският премиер Кирил Петков и публикува снимка с македонския си колега Димитър Ковачевски.

Думите му са по повод коментарите за снимка на Петков с американския държавен секретар Антъни Блинкен от Мюнхенската конференция за сигурност, на която е изрязан Ковачевски.

Кирил Петков обясни за изрязаната снимка

"Двете държави да способстват активно за развитието на общи компании, които да създават огромна добавена стойност заедно, да имат растящи икономики, да имат съвместни детски лагери, да имат общи концерти, да имат общи образователни програми, да няма граница между двете ни страни, да няма дискриминация, да няма език на омраза, да строим магистрали, да имаме модерни влакови линии. За много тези думи звучат като мечта, други организират всякакви провокации това да не се случи, трети просто не искат стабилност на Балканите. Аз и Димитър вярваме, че това е възможно, и няма да се поддаваме на провокации, а ще работим целенасочено и заедно, за да го постигнем. А на всички злонамерени страни просто мога да кажа: няма да ни спрете", написа още Кирил Петков.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 24 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ко,

    36 9 Отговор
    да си престаим а брат , чрес тебе се удря шмар по българите ...а ти обръшташ другата буза за оште един ...така ли ти наредиа
  • 2 Айде и ти сега

    46 8 Отговор
    А за изрязаните си прашки обясни ли? и за роклята с голия гръб

    Коментиран от #18

  • 3 честен ционист

    47 9 Отговор
    На бас, че Кире географа до преди година не е знаел, де се намира Скопие.
  • 4 БиБи

    17 4 Отговор
    Ако знаеш колко папи са бе галили по главата? Теб колко, а?
  • 5 версията

    34 5 Отговор
    Този мечтател Кирчо защо не иде да става доброволец в Африка да се бори там с неправдите. Тези Америка за България съвсем ни взеха за преживни, щом инсталираха тоя иделаист утопист.
  • 6 кир Ливанчо

    33 4 Отговор
    Те изрязват прилагателното български от всички исторически паметници, а за една снимка се хванали
  • 7 Бойкикев съм

    34 6 Отговор
    Кичето е последователен/лна - всеки ден простотия и обяснение, простотия-обяснение....
  • 8 user

    33 5 Отговор
    Този започва да ми се струва, че наистина не е нормален. Наква случайна, самоделна семейно-приятелска трупа са заели важни позиции в държавата благодарение на външни сили и медиите им и сега се упражняват над нас. До какво ще доведе тази аматьорщина ще видим :(
  • 9 Пак

    29 4 Отговор
    Пак хората са му виновни,не го разбират и са завистливи.Ама ние ли те накарахме да редактираш снимката ? Или Борисов" ака в твоите гащи".
  • 10 Сатана

    27 5 Отговор
    Киро 5ков лъжата я няма за нищо.Като ви каже,Добър ден , погледнете нагоре да видите къде е Слънцето.Същия като Борисов,но само със завършен 7ми клас
  • 11 Пореден скандал

    20 3 Отговор
    И лъжа на тъпото
  • 12 Хapвардски тapикат

    23 4 Отговор
    Киро погази Конституцията на РБ.
    От там започна гаф след гаф.
  • 13 Перо

    24 3 Отговор
    Голяма излагация на наш Кирчо,която не може да се замаже с разни клишета!
  • 14 Zaza

    18 2 Отговор
    Колкото беше симптоматичен, толкова по-бързо губи популярност това англосаксонско недоразумение !!!
  • 15 2121

    19 5 Отговор
    Махнете това недоразумение от правителството.Гаф ,след гаф.Че образование няма се убедихме всички.Да постъпи в сладкарницата на Линда,поне ще разнася, някакве торти.Голям срам берем,с неадекватните му изцепки в другите страни.Харвард, просто е килийно училище,за малоумници.

    Коментиран от #20

  • 16 Виталия

    9 3 Отговор
    Нищо не може да обясни ! "македонците-индианци гуарани" идват от Южна Америка. Там цигани-роми няма !
  • 17 Дамаджони Уокър

    17 3 Отговор
    Тъкмо си мислех,че днес Киро ще мълчи иняма да ни злепоставя и изненада изрязана снимка!Не, макетата не си го заслужават , но това си е международен политически скандал.Сигурно Борисов пак му е виновен?

    Коментиран от #19, #24

  • 18 Мараба

    1 8 Отговор

    До коментар #2 от "Айде и ти сега":

    Т@пи ГЕРБАДЖИИ
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 гражданин

    11 3 Отговор

    До коментар #15 от "2121":

    Аз се съмнявам да е взел каквото и да е от Харвард с този английски и интелект които има. Тук трудно ще завърши и една по-престижна Английска гимназия. Предполагам, че от американското посолство като ни знаят какви сме чуждо-поклоници са му изфабрикували набързо една диплома, че е взел някакъв курс в Харвард!

    Коментиран от #22

  • 21 Защото са червени

    12 0 Отговор
    Киро продължава с изрезките... извинявам се - с изцепките. Само, дето този път много ме зарадва.
  • 22 Та викаш...!

    0 7 Отговор

    До коментар #20 от "гражданин":

    Дручко си е да си завършил ,,Елитната Магнаурска Школа"-в СимеоноФо и то специалност...-,,Пожарникар"...?!И да научиш там английския,че като те пита Себастиян Курц,дали искаш кафе-да отговориш на чист Банкянски диалект...-,,Аааа...аааззз...ААА...имам...ААА...торта Сахер"...😆🤣😂😛😝...!!!
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Виталия

    1 9 Отговор

    До коментар #17 от "Дамаджони Уокър":

    Борисов съсипа 12 години България, а Кирил Петков не знае къде, в каква игра са го вкарали ?! Жалко, симпатяга е на външен вид
  • 25 Фотографът

    9 2 Отговор
    Тие, па макетата постоянно искат да са в кадър... дори, когато снимката не е тяхна. Иначе, да си кажа — Долу БКП! Долу Кики Тъпото! Долу Крадеф! За чиста и свята и България! Вун всички рубладжии и продажници!

    Коментиран от #26, #33

  • 26 Виталия

    5 1 Отговор

    До коментар #25 от "Фотографът":

    Забрави да споменеш продажните долари. Те са най-мръсни ! От 14.01.1994 клатят Държава България

    Коментиран от #31

  • 27 Texas

    11 0 Отговор
    киропросто е не само некомпетентен за поста който заема,но е и доста низък като човек явно,както колегата казва,това не е снимка с родата,за да манипулираш така фактите.
  • 28 развед-чекист

    10 0 Отговор
    Кирето да не ни занимава с разни изрезки от снимки, а да каже какви инструкции е дал Блинкен на Митрети и Кирето, и какви срокове е дал за изпълнението им!
  • 29 Стикера за ГО и ГТП кога?????

    6 0 Отговор
    ОСТАВКААААА!
  • 30 Простото Киро

    4 1 Отговор
    Та от всички брътвежи на Кирчо Шмекерчето, така и не се разбра защо е изрязана снимката.
  • 31 Фотографът

    3 0 Отговор

    До коментар #26 от "Виталия":

    Забравих. Извинявам се. Ти ги добави. :) За чиста и свята България!
  • 32 Престани

    3 0 Отговор
    Да унижаваш БЪЛГАРИЯ .Тая страна има 1300г.история и престанете да я унижавате пред всевъзможна пап..ч
  • 33 По убууу

    3 0 Отговор

    До коментар #25 от "Фотографът":

    Рубладжии отколкото американски Лиз...чи
  • 34 Биби Кинг

    2 0 Отговор
    Киртак стегай дисагите! Събев да пуска авиовръзка с Торонто!
  • 35 Е и?

    2 0 Отговор
    И сърбоманско маке като тръгва за границата за България като няма да има граница да вика лятоска "Айде да ходим при фашагите на плаж!".И нашенските кръчмари като го ударят в сметката да псуват "Да би е.а у фашистите!".Докато НЕ си променят учебниците никакъф ЕС за тия!!!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове