23 Февруари, 2022 18:35 2 786 104

Костадинов: Махането на "зеления сертификат" и ограниченията може да стане още на 5 март

  • костадин костадинов-
  • зелен сертификат-
  • ограничения-
  • махане-
  • 5 март

Не сме съгласни с тестването на децата. 76 млн. лв. са предвидени за хартиени пликчета, коментира лидерът на "Възраждане"

Костадинов: Махането на "зеления сертификат" и ограниченията може да стане още на 5 март  - 1
Снимка: БГНЕС

Протестирахме, въпреки намерението за поетапно премахване на зелените сертификати. Протестирахме, защото премахването не се случва с бързите темпове, с които беше въведен. Приветствам етапите, но защо трябва да бъдат толкова разделени във времето. Това каза лидерът на „Възраждане“ Костадин Костадинов в предаването „Лице в лице“ по bTV.

Според Костадинов премахването на зеления сертификат и COVID ограниченията може да стане още на 5 март. Не сме съгласни с тестването на децата. 76 млн. лв. са предвидени за хартиени пликчета. България не е бедна, но не е и богата държава, за да изхвърли тези милиони на улицата, каза още лидерът на "Възраждане". По думите му при направени стотици хиляди тестове бройката на заболели деца е около 500 за периода, в който са тествани.

Според Костадинов, тези пари могат да се инвестират в изграждането на физкултурни салони, изграждането на детски градини в столицата, допълват от novini.bg.

Костадинов коментира, че днешният протест е бил мирен и не е имало провокатори. И уточни, че на предишни протести на „Възраждане“ са се фабрикували данни, според които има криминално проявени лица сред протестиращите.

На протеста през януари се появиха двама души, но бяха предадени на органите на реда. Това, което излезе от МВР беше поредна лъжа, добави още той.

Лидерът на "Възраждане" допълни, че са внесли законопроект за промени в съдебната система.
Ние предлагаме съдебна реформа, внесохме законопроект още миналата година. Бързо и безболезнено реформиране на съдебната система. В новия парламент внесохме законопроект, който два месеца не беше разгледан, добави той.

Костадинов уточни, че в предложеният от тях законопроект е предвидено освобождаването на главния прокурор със 120 депутатски гласа.

Лидерът на "Възраждане" коментира и темата Русия - Украйна.

Когато говорим за Русия - Украйна още през 2013 г. поставихме въпроса за правата на българите в Украйна, никой друг не го беше направил. Тогавашният премиер Борисов каза какво можем да направим, те са си техни граждани. Те са техни граждани, но са и наши сънародници, отбеляза Костадинов.


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 42 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Майна

    80 52 Отговор
    БОРЕТЕ се ,българи!!! Браво, Костадинов!!!

    Коментиран от #21, #33

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 мургавата

    18 20 Отговор
    златка
  • 5 Даааа

    21 36 Отговор

    До коментар #3 от "Стойко":

    Киро , хвърляй оставката и да отиваме на нови избори и да приключваме окончателно с ГЕРБ и ДПС. Според последното проучване 61% са против нови избори а 26% "ЗА". Но ти подай оставка с мотив че желаете ново обществено доверие! Служебното правителство отново ще бъде съставено от президента Румен Радев, ГЕРБ няма да може да купи и 1 глас , макар още общинската власт да е в техни ръце до догодина! Рашков как арестува много Гербаджийски кметове на миналите избори за купуване на гласове. Никой няма да посмее да купува занапред. Давай оставка, да вървим на избори и коалицията ви ще има не 147 депутата както в момента а над 160.
  • 6 Майна

    58 41 Отговор

    До коментар #1 от "Направо ги разби":

    Щом БАЛАБАНОВ ГО Е КАЗАЛ ,ЯСНО Е...Възраждане е оплюван от всички ,защото истината е ,че стана ГЛАСА НА НАРОДА!
  • 7 Време е за Възраждане

    62 44 Отговор
    Възраждане е без алтернатива в България !!!!! Единствената българска партия

    Коментиран от #28

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Капитализъм

    13 7 Отговор

    До коментар #3 от "Стойко":

    ... в действие!!! А 35 %няма да гласуват!!! Така че тези 180 човека кого представляват!!!
  • 10 Майна

    52 29 Отговор

    До коментар #1 от "Направо ги разби":

    Възраждане ПЪРВИ НАПРАВИХА ПРОТЕСТ СРЕЩУ ГЕРБ,! Гешев се опита да им забрани да регистрират партия! Много ви е неудобна тази партия...Що ли?
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 ИСТИНАТА

    28 41 Отговор
    Копейкин Герберастката ,Депесарска и мутренска подлога преди 3 години сложи за председател на Възраждане в града Иван Спирдонов бившия седесар прогонен за кражби , като знаеше че е брат на председателя на общинския съвет в града от Герб Венцислав Спирдонов , свързан с мутри рекетьори в града като Емил Йорданов -черния и Мирослав Събев Пашов - пашата като дори не крият връзките си и във Фейсбука. Представяте ли си каква злокоба и обвързаност на ГЕРБ и Възраждане? А на изборите сега листата на Възраждане водеше Елена Гунчева в Търново, но влезе от Пловдив и знаете ли коя влезе и бе 2-ра в листата? Цвета Галунова , дъщеря на политолога и пиар на ГЕРБ Тодор Галунов в Търново и преподавател във ВТУ и бивш преподавател на Костадинов който знае много тайни за него за обвързаностите му. Затова го застави да пише дъщеря му депутат. Възраждане е най голямата политическа измама в новата история на България!

    Коментиран от #14, #15, #88

  • 13 ИВАН

    51 19 Отговор
    Костадинов е против западната лицемерна загриженост за хората, която уж добро им прави, а ги води директно в ада и във гроба

    Коментиран от #39

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Това е..Без коментар

    15 17 Отговор

    До коментар #12 от "ИСТИНАТА":

    Иван Ангелов Спирдонов е бивш заместник-областен управител на Велико Търново от правителството на Иван Костов1 и бивш председател на партия Възраждане за област Велико Търново.2
    През 2018 г. е сред учредителите на партия Възраждане във Велико Търново, където е избран за председател.2 През юли 2020 г. напуска партията, заедно с цялата местна структура, поради несъгласие с методите на работа на централното ръководство и след като става обществено достояние че ГЕРБ и Възраждане в града работят в тясна координация.
    В последствие е сред учредителите и е съпредседател на ПП „ЧЕСТ“ - Чиста, единна и суверенна татковина.
    А сега за брат му -
    Шестима нови кандидат-депутати освежиха листата на ГЕРБ за Великотърновски избирателен район в сравнение с изборите на 4 април. Водач отново е проф. Костадин Ангелов, а сред изненадите са героят от САЩ94 Бончо Генчев, който е 12-ти, председателят на Великотърновския общински съвет Венцислав Спирдонов, на второ място, млади професионалисти.
    ИЗБРАНИ СЪВЕТНИЦИ В ОБЩИНСКИ СЪВЕТ – ВЕЛИКО ТЪРНОВО
    ПП ГЕРБ
     
    Венцислав Ангелов Спирдонов
    Росен Върбанов Иванов
    Деян Минков Хаджийски
  • 16 Чужденец

    8 13 Отговор
    Трябва да знам че когато се сещам за Възраждане се сещам за нощният живот на Софиянци около площад Възраждане, бул. Стамболийски, бул. Христо Ботев, Мария Луиза и малките улички в този район на София.
    Преди години когато нямаше нищо в София имаше една кръчма При мамчето за католическата църква не знам дали още я има
  • 17 Покланям му се!

    22 36 Отговор
    Намери балъци, взе милиончето, и от последен бедняк стана "PRIVE"! Е това е тарикат! Пак да гласувате за него балъци!
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Васил

    20 32 Отговор
    Костадинов как си взимаш ли си редовно лекарствата?
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 LOSHIA

    12 25 Отговор

    До коментар #2 от "Майна":

    ЩЕ ТЕ ПОСЛУШАМЕ! И ЩЕ СЕ БОРИМ,НО ДА ВИ НЯМА!!

    Коментиран от #26

  • 22 Next

    19 32 Отговор
    Тоя бял галош много ми напомня за Яне и Волен, много истеричен самозванец като Кольо бареката.
  • 23 Лейка

    17 28 Отговор
    Тъпанар, герберска подлога. След това за какво ще правиш скандали пак? Ако имаше закони да да сте вън от Парламента до сега.

    Коментиран от #31

  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 ТИР

    27 14 Отговор

    До коментар #3 от "Стойко":

    Стойкоо не се Притеснявай за Възраждане,, ще Влязат Пак в Парламента,
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Анонимен

    39 12 Отговор
    Напоително и настоятелно някои се опитват да очернят Възраждане. Стъпват върху лъжи и върху изключително "професионалните" проучвания на общественото мнение чрез платените агенции. Истината е, че Възраждане става все по-популярна и има среди, които много се страхуват от това.
  • 28 изрод от ГЕРБ

    11 31 Отговор

    До коментар #7 от "Време е за Възраждане":

    Не е единствената българска партия,но е единствената РУСКА!

    Коментиран от #30

  • 29 Изумен

    18 28 Отговор
    Днес партия Възраждане свика общонационален протест! На него присъстваха между 400 и 500 човека! От милион и половина София не дойде никой! Присъстваха само тези извозени с няколко автобуса от провинцията! От милион и половина Софиянци 1% от тях да бяха дошли са 15 хиляди души. Хайде, не 1% а половин да бяха дошли са 7,500 човека! Добре , на половината процент половината да бяха дошли са 3 хиляди 750 човека! А на един общонационален протест да не те подкрепи никой от столицата и са си парламентарно представена политическа сила, това какво говори? Първо че нямат никаква обществена подкрепа и второ населението е разбрало кого обслужват!

    Коментиран от #34, #45

  • 30 Анонимен

    35 10 Отговор

    До коментар #28 от "изрод от ГЕРБ":

    Тази партия следва единствено българските интереси, всички останали партии в парламента следват само задокеанските и европейските си господари. За съжаление, факт!
  • 31 егати

    3 3 Отговор

    До коментар #23 от "Лейка":

    Уважеми г-не/жо с ник Лейка не знам дали сте забелязали но сте изпуснали във въпросния ник.
  • 32 Предателите никой не ги уважава

    14 25 Отговор
    Копейкин, твоето бъдеще е същото като на Волен. И той така го игра ту опозиция, ту троянски кон в управлението. Златен пръст, който си оправи личните финанси и нито за миг не се отметна от истинския си господар-малкият човек с най-голямото его на света😂😂😂😂 Диктаторите винаги завършват по един и същи начин, а техните шутове са най презрените същества...
  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Анонимен

    23 7 Отговор

    До коментар #29 от "Изумен":

    София много отдавна не е България! Не си ли го разбрал? Погледни средните доходи! Много е некоректно да считаме, че само софиянци трябва да определят политиката, не е ли така?
  • 35 РускаПодлога

    12 21 Отговор
    копейкин искал цялата власт, малеййй наглец, а директен телефон с кремъл ще имаш ли ???

    Коментиран от #41

  • 36 Анонимен

    25 12 Отговор
    Партия Възраждане в момента изразява мнението на повечето българи. Това явно плаши някого.

    Коментиран от #44

  • 37 Майна

    20 8 Отговор

    До коментар #33 от "Ейййй":

    Не съм РОБ за да имам господар, не служа на никой освен на собственото си разбиране за ДОБРОТО, ДОСТОЙНСТВОТО И СВОБОДАТА
  • 38 Internet Bulgaria

    1 2 Отговор
    Odigo влачи го и пак до кръговото на НИМ сега СъдЕбна пата стигаме и къде отиваме с трънвай 5 🤧
  • 39 Костя

    15 16 Отговор

    До коментар #13 от "ИВАН":

    Иска субсидии и пари .Много пари.Друго не го интересува
  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 Ще получи

    10 16 Отговор

    До коментар #35 от "РускаПодлога":

    Един народен шут изотзад и право при Бялата Златка.
  • 42 тома

    10 15 Отговор
    Костя къде са патриотите които 4 години бяха под шлифера на тиквата.Защо хората не гласуваха за тях
  • 43 Незнам защо се

    12 19 Отговор
    Обръща изобщо някакво внимание на тази безгласна партийка.А и летят стремеглаво към 2%.

    Коментиран от #46

  • 44 LOSHIA

    10 18 Отговор

    До коментар #36 от "Анонимен":

    След като изразявате мнението на по вече хора,защо сте толкова малко в Парламента?
  • 45 Мушкато

    17 10 Отговор

    До коментар #29 от "Изумен":

    Говориш лъжи, над 2000 души бяхме,ченгетата бяха минимум 5-600.
    Доста полицейски коли после се връщаха от София - подкрепления от провинцията.
    Малеееее....страх!

    Коментиран от #49, #65

  • 46 Мушкато

    18 12 Отговор

    До коментар #43 от "Незнам защо се":

    По-скоро Възраждане отиват към 20%

    Коментиран от #47

  • 47 Аааа Ми!

    11 9 Отговор

    До коментар #46 от "Мушкато":

    Към 80 са.

    Коментиран от #48

  • 48 Мушкато

    15 5 Отговор

    До коментар #47 от "Аааа Ми!":

    80% е одобрението, тук не си сбъркал.

    Коментиран от #51

  • 49 Камен

    10 11 Отговор

    До коментар #45 от "Мушкато":

    Над 2000 ли бяхте ?

    Коментиран от #52, #55, #57, #62, #70

  • 50 Анонимен

    10 15 Отговор
    Ромчето пак прекалява.Вече се чуди каква тъпня да измисли.
  • 51 Хитрия Мангър

    11 15 Отговор

    До коментар #48 от "Мушкато":

    80 %? 80 хиляди Лумпена в цяла България може и да сте
  • 52 Мето

    11 15 Отговор

    До коментар #49 от "Камен":

    Ще цитирам журналиста Ивелин Николов който е прикачил и снимки от днешния протест на Костя - " Ако не бяха знамената на Възраждане, щях да си помисля че полицията е излязла на протест"

    Коментиран от #53

  • 53 Мушкато

    18 2 Отговор

    До коментар #52 от "Мето":

    Така си беше,доста ченгета на два реда...особено концентрирани пред МС и НС.
    Никой не говори за бусовете с надпис "Жандармерия" - много бяха.
  • 54 Абе Копейкин

    11 15 Отговор
    защо гласувате заедно д ГЕРБ и турците от ДПС.
  • 55 Хитрия Мангър

    8 20 Отговор

    До коментар #49 от "Камен":

    Ахахахахахах За какво се борят тази гей дружинка от 800 - 1000 човека
  • 56 !¡!¡!¡!!

    8 15 Отговор
    Всеки ден ли ще ни занимавате, с тъпотиите на един психопат
  • 57 Мушкато

    15 7 Отговор

    До коментар #49 от "Камен":

    Снимал си рано,преди хората да са се събрали,ако снимката е твоя,пак лъжеш,дай снимки пред Народното събрание - ?
  • 58 Onq bez konq

    23 6 Отговор
    Няма починали от ваксина!
    31.12.2021 Г., 6:52 Ч. ПР.ОБ. SGT
    СИНГАПУР - Извършена е аутопсия, за да се определи причината за смъртта на тийнейджър, починал 75 дни след като е получил ваксинацията си срещу Covid-19, каза Министерството на здравеопазването (MOH).
    "Твърдението е, че тийнейджърът е умрял поради ваксинация срещу Ковид-19. Тя е подадена от д-р Пол Янг, който е бил застъпник срещу ваксинациите", каза министерството. Министерството каза, че смъртта е била препратена до коронера и е направена аутопсия. Провеждат се допълнителни изследвания след аутопсията. "Това е сериозно твърдение. До установяване на причината за смъртта обществеността не трябва да разпространява никакви необосновани спекулации относно причината за смъртта.“ Министерството заяви: „Насърчаваме обществеността да продължи да подкрепя ваксинацията като ключов отговор на пандемията Covid-19“.
  • 59 Анонимен

    19 8 Отговор
    Пропагандата срещу Възраждане продължава с пълна сила. За сметка на това, те стават все по-силни.
  • 60 бягай бе

    4 1 Отговор
    пикльо....И това ще стани!.
  • 61 ФИЛИП ЕЙДЖИ

    5 6 Отговор
    а за дпс какво каза!?

    Коментиран от #74

  • 62 Каменчо

    13 7 Отговор

    До коментар #49 от "Камен":

    като не си бил там защо лъжеш нагло,колко ти платиха - 30 сребърника?

    Коментиран от #92

  • 63 Дума не обелва.

    5 10 Отговор
    Ама гласува анблок с тях.
  • 64 Анонимен

    14 9 Отговор
    В България имаме привилегията парламентарно представена партия да е начело на протеста срещу сертификата и принудата за ваксинация. Браво на Възраждане! А платените коментатори, пишете си, не ни пречите!
  • 65 Недей скромничи

    8 12 Отговор

    До коментар #45 от "Мушкато":

    Поне 20 000 бяхте...Де.а и убитаците де.а.

    Коментиран от #77

  • 66 не се излагай

    7 8 Отговор
    Таман изритаха тикваната банда!Ти ли другия....На прави нещо риално.....
  • 67 Казуар

    7 18 Отговор
    Тези от Възраждане стават смешни с ваксинацията и зелените сертификати.

    Коментиран от #71

  • 68 Анонимен

    19 8 Отговор
    Много тролене! Много писане против Възраждане!
  • 69 Анонимен

    10 16 Отговор
    Пълно е с неграмотни тролчета на Възраждане
  • 70 Хахахаа...хахаааа...

    11 14 Отговор

    До коментар #49 от "Камен":

    Като гледам снимката....Хора колкото един кръжок...Ето това са копейките....

    Коментиран от #72

  • 71 Днес гледам

    9 13 Отговор

    До коментар #67 от "Казуар":

    Един от лумпените държи едно плакатче-Не на зеленият сертификат.Абе Байов той пада всеки момент .С вас или без вас .

    Коментиран от #75

  • 72 Ами

    7 12 Отговор

    До коментар #70 от "Хахахаа...хахаааа...":

    За по 40 лева,толкова.
  • 73 Костя,

    9 12 Отговор
    Ще фанеш мазната опашка.

    Коментиран от #82

  • 74 Нищо

    6 8 Отговор

    До коментар #61 от "ФИЛИП ЕЙДЖИ":

    Просто гласува с тях и ГЕРБ.
  • 75 Мушкато

    12 7 Отговор

    До коментар #71 от "Днес гледам":

    Вие жигосаните заспали софиянци съвсем скоро ще излезете сами на протест,като ви запари на задниците и разберете,че няма как да изпреварите инфлацията,колкото и да са ви добри доходите.
  • 76 U2U2U2

    8 14 Отговор
    Тия ваксинираните възрожденци–цончовци, гунчевци, петровци, копейки, и т.н. са най–големите експерти по всичко! Поглеждат в тавана, и казват кое, кога да стане! Пълен срам! Жалко, че има хора,макар и ЕДНАШЕПА, които им се връзват на нелепиците, които говорят!
  • 77 Мушкато

    11 5 Отговор

    До коментар #65 от "Недей скромничи":

    Бях на протеста и съм написал какво видях, ти не си бил там,така че ....го ду...

    Коментиран от #79

  • 78 боко

    9 12 Отговор
    Костйо малко те би Марешки кога ще върнеш народната пара с която си купи имението бе ид-т
  • 79 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 80 Хаааа

    9 12 Отговор
    На протеста имаше агитчица като на футболен мач които викаха и подсвиркваха нелепо.Но за по 40 50лв толкова
  • 81 tomito

    5 11 Отговор
    Светът се подпалил , а тоя си знае едно -зелен сертификат та зелен сертификат. С Копейкин и без него сертификата ще е в миналото ама газ от къде ще взимаме и на каква цена .А недай си боже и се запукат тогава сертификата ще ни е най -малкия проблем,

    Коментиран от #87

  • 82 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 83 комитите

    7 11 Отговор
    Бил на протеста и писал ид--а какво си писал като костьо си купи имение на морето от субсидията пара от НАРОДА Цончо бо----чо откажете се от субсидията бе възрожденски бо----и

    Коментиран от #86

  • 84 Анонимен

    10 5 Отговор
    Партия, мислеща в пълен синхрон с хората! Че и действаща!
  • 85 ШаХиМаТ

    8 3 Отговор
    буахахахахаха от 80 коментара - 70 са тролски, тоя сайт заора яко в дъното .... явно промяната им се отразява добре - финансово имам впредвид ...
  • 86 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 87 Питай простото

    6 6 Отговор

    До коментар #81 от "tomito":

    киро - той е отговорен да станем руска мишена и гепа контрола над газта.
  • 88 СИМПАТИЗАНТ НА ВЪЗРАЖДАНЕ

    5 7 Отговор

    До коментар #12 от "ИСТИНАТА":

    Ква истина си ти бе ? КОЙТО Е БЪЛГАРСКИ ПАТРИОТ ГЛАСУВА САМО ЗА ВЪЗРАЖДАНЕ - за теб не се отнася, защото очевидно нито си патриот нито си българин.
  • 89 Аз казах:

    5 8 Отговор
    Българите станахме протестанти, по-точно лютерани.
    Защото вече протестираме за какво ли не, и продължаваме за обичаме лютеницата. Така че новия новия прякор на този горе на снимката може да е Коце лютеницата.
  • 90 Израждане

    4 10 Отговор
    Който е гласувал за така наречената партийка Възраждане е нищо повече от един родоотстъпник.Срам за нацията

    Коментиран от #91

  • 91 Мушкато

    6 4 Отговор

    До коментар #90 от "Израждане":

    Тази овча мисъл твое творение ли е или някой ти каза какво да пишеш?
  • 92 Пич

    7 5 Отговор

    До коментар #62 от "Каменчо":

    На няколко телевизии, че и на живо, го гледах този протест от различни ъгли и най- много толкова се събрахте. Знам че истина боли ама голяма част от народа не вярва на лидерите ви. Само крякат с и системно гласуват с ГЕРБ и ДПС.

    Коментиран от #93

  • 93 Мушкато

    5 5 Отговор

    До коментар #92 от "Пич":

    Спал си до обед мой човек,после по лъжливите медии и снимки се мъчиш нещо смислено да кажеш,но....пий кафе и се събуди...нощна тролска смяна!
  • 94 Слушай

    6 5 Отговор
    Тикво мизерна за какъв се помисли ти бе?Кой ти вярва подлого на Русия и мафията? Кой ти плаща автобусите и надника на пътниците.?Който навреме те разбере,че си едно проклето плямпало и слуга на други интереси добре.Устата ти работи,защото си много гладен,боклук.Голям петел,че лек.

    Коментиран от #96

  • 95 До ком.7

    6 6 Отговор
    Много болни мозъци в това Израждане.Диагнозата-умопомрачение завинаги.На др.избори 1
  • 96 Умньо

    5 3 Отговор

    До коментар #94 от "Слушай":

    кой плати горивото на стотиците ченгета, дето бяха на протеста от провинцията...не е ли от твоя джоб също?
    Лаеш си срещу опашката....умник...вземи се захапи,че да се усетиш.
  • 97 Наяждане

    6 4 Отговор
    Чакаме рубли ей ,ама с тези които бяха на площада няма как да стане .разкриха ни вече че само субсидиите са ни важни и хората колкото и да са балъци го виждат.добре че заплатите ни са големи и докато сме в парламента ще сме наядени.бедните които гласуваха за нас да му мислят ,ние горе сме добре.
  • 98 Интереса клати феса

    5 0 Отговор
    син на свиня и монах!
  • 99 Анонимен

    2 4 Отговор
    По сайтове се забелязва мощен вой срещу Възраждане. Повтарят се едни и същи злобни коментари и лъжи. Здравата пречат на някого.
  • 100 Анонимен

    2 4 Отговор
    Браво на Възраждане!
  • 101 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 102 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 103 Това

    1 0 Отговор
    човече с мътните нечестни очи,руската подлога е нахално като конска муха и отврат.Кой го лъжи,че някой му вярва.ГЕРБ,ДПС и ИЗРАЖДАНЕ-МАФИЯТА ГОВОРИ И ВСЕКИ ДЕН СЕ ИЗЯВЯВА.Няма почивен ден.Новите мачкайте мутрите,няма време .
  • 104 ????

    0 0 Отговор
    "Другарю" Костадинов, а ПРОТЕСТ срещу Гешев и СВАЛЯНЕТО му, КОГА???? ТЕМПОВЕТЕ за ТОВА, НЕ Ви ли ПРИТЕСНЯВАТ?????????????????????
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол