Last news in Fakti

17 Март, 2022 17:23 68 421 130

Михаил Константинов каза какво ще се случи след 1 година с Борисов и ГЕРБ

  • михаил константинов-
  • бойко борисов-
  • герб-
  • предсрочни избори

Не може да има предсрочни избори, докато има война в Украйна. Никой в Европа не иска избори без да е постигнат мир

Михаил Константинов каза  какво ще се случи след 1 година с Борисов и ГЕРБ - 1
Снимка: БГНЕС

Не може да има предсрочни избори, докато има война в Украйна. Никой в Европа не иска избори без да е постигнат мир. Това обосновано предположение направи математикът проф. Михаил Константинов пред Блиц.

Той е категоричен, че натрупаната омраза към ГЕРБ в последната една година, още не е изветряла. За да може партията на Бойко Борисов да не е виновна за всичко в държавата, трябва да мине поне година. След като мине през ролята на опозиция тя ще стане нормална политическа сила, която няма да трупа негативи.

Одобрението от 25 – 30% на ГЕРБ се свързва с Бойко Борисов. Самият той е наясно, че много искат да го сменят и дворът да остане без овчарско куче, но се удължи политическият му период след като бе избран отново за лидер на ГЕРБ и то единодушно.

Въпреки че от "Продължаваме промяната" скочиха срещу него. Според професор Константинов те са във властта, защото им се случи нещо, което не са очаквали. Той продължи анализа си, че те дори не са политическа партия, а това е сложна процедура по българското законодателство да учредиш такава. Не може да се разчита само на одобрение.

"Те дойдоха на власт с анти ГЕРБ риториката и да вземат ресурс и евросредства, защото партиите изспостеляха от управлението на Бойко Борисов. Ако вкараме предишните в затвора за кражби, ще влязат и днешните. В последните 30 години се опазихме от този реваншизъм" - разяснява ги нещата бившият шеф на "Информационно обслужване".

Бойко Борисов показа, че може да подкрепя "Продължаваме промяната", когато става въпрос за евроатлантическата ориентация на страната, и го направи с декларация в парламента. Нещо което трудно се постигна с коалиционния партньор от БСП, които не подкрепят санкциите срещу Русия.

За 100 дни Кирил Петков показа, че доверието към неговото правителство спада, но не се е сринало, уточнява професор Михаил Константинов.

"Премиерът има проблем с изказа на български език – 500 думи има в речника си, но животът е по сложен. Не е момент да се правят избори, колкото и на мен да ми се иска тия (Продължаваме промяната) да си ходят, но трябва да свърши войната в Украйна" - показва анализа на професора пред БЛИЦ TV.

Страната е парцелирана на четири групи министерства, защото има толкова партии във властта – разделили са си министерствата и колят и бесят вътре в тях. Kато във феодален строй управляват. Но прогнозата на Михаил Константинов е, че това няма да продължи дълго, въпреки устойчивия феодален модел в Европа, който познаваме от историята.

Kогато Кирил Петков смени шефовете на служби ще си проличи същността на конфликта му с президента Румен Радев. Сега си има типично скарване между двамата, анализира отношенията им професорът.

Стефан Янев и готвеният от него политически проект ще е проруски и ляв. Той ще изсмуче хитиновата обвивка на БСП. С други думи професор Михаил Константинов намеква, че генералът ще създаде още една левица. Само ГЕРБ и ДПС няма да бъдат засегнати от бъдещия проект на Стефан Янев.

"Партия Възраждане покачва одобрението си в обществото. Техният вариант е на хард левица. Докато БСП са меки и възрастни вече като партия".

Михаил Константинов е на позиция, че американското посолство ни е взело на ръчно управление. Много му прилича на това, което стана в Латинска Америка, но предупреждава, че не бива да действат така грубиянски с нас.

Въвеждането на машинното гласуване отне 600 хиляди реални гласа при два от изборите с тях. Бойко Борисов се е захванал да доказва какво са направили с кода и манипулациите на машините. Но да видим какво ще излезе и ще има ли обвинени за тези деяния.

Професорът е категоричен, че ЦИК и промените в изборното законодателство трябва да върнат българите до урните – 40% от избирателите. При машинния вот се е видяло, че възрастните хора не гласуват, защото се затрудняват с тях.

Според Михаил Константинов в момента ДПС изнася открит урок по политика, все едно колко ги харесваме. От Движението са адекватни по всички въпроси от законодателната власт и отстояват националния интерес – те са българите в България, въпреки че не са съвсем, обобщи професорът тезата си в негов стил.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 290 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    297 40 Отговор
    Мише , почини си...иди за риба ,тва..онова .. щото не остана ..?

    Коментиран от #120

  • 2 Теле

    64 30 Отговор
    Добре де ама боко много в тоз момент да ръководи ако бог дал Ес
  • 3 Не успя

    123 23 Отговор
    и той да се размърдаш и да заръси приказки , влизащи едното и излизащи от другото ухо !
  • 4 Бре професоре,

    327 60 Отговор
    герберска подлого,още не можеш да прежалиш,че те изритаха и не можа да помогнеш на крадеца от Банкя да изманипулира изборите !
  • 5 Зззз

    214 24 Отговор
    ХАХАХА, омразата към времето на социализма колко време трае ,много се лъжеш, че омразата към този нарцис със самочувствие без покритие и простите му бръмбари скоро ще угасне.
  • 6 Бивш левскар

    223 37 Отговор
    Този пък какъв беше? Професор по празни приказки.
  • 7 Бонговец

    141 57 Отговор
    Тя войната може да се проточи с години.Киро с 500 те думи речник няма кпй да го търпи и чака.И стига с тая европа.Когато ни направят заплатите и намалят цените,като там,тогава ни я давайте за пример

    Коментиран от #118

  • 8 Тиква

    186 36 Отговор
    И без да чета статията - ще бъдете в затвора до дупка. Ушите ще Ви пукат. И ти Мишенце - чакат те и теб. Ще ти бъде Харашо.
  • 9 Фил

    224 42 Отговор
    25 -30 % одобрение за Герб!!!!
    Тоя човечец или е в топ три на гъзолизците на Тиквата, или не си пие хапчетата!!!
  • 10 Герб

    144 19 Отговор
    Трябва да се отърве от цялата дружинка, която 12 г участваше в Голямото усвояване. Много са компрометирани. Иначе и в тази партия има свестни хора, то и тя е от коляното на БКП, като БСП и ДПС. Всичките тези партии трябва да се махнат и да дойдат наистина " бели" хора, порядъчни, честни, без комплексите на миналото, образовани и възпитани.
  • 11 XYZ

    169 29 Отговор
    Озлоблението е лош съветник! Примири се старче, достатъчно негативи натрупа в служба на един престъпник!
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Ама

    160 25 Отговор
    Прост си бе , не разбра ли че Боко е аут, дърпа конците на тези около него ама като намалеят парите и ще го пенсионират и него
  • 14 Той не

    96 20 Отговор
    Познава както винаги
  • 15 Д.Джуров

    141 23 Отговор
    Ех, Мишо , Мишо слагач си голям..... искаш пак топла държавна служба от квотатат я на ДПС, я на ГЕРБ.....а гнидо компетентна
  • 16 Майна

    101 25 Отговор
    Професоре и ти и Копейкин вече сте възрастни и меки . Сбогом !
  • 17 Фройд

    114 20 Отговор
    Кучето си лае , кервана си върви ....

    Хайде професоре , тулупа ти наплати предостатъчно , радвай се на живота .
  • 18 АЙДЕ ГЪЧ

    93 18 Отговор
    ООООООООООО ,ЦЕРОВСКИЯ ОБЛИЗ ВАЧ НА ТИКВЕНИ ДРЪЖКИ ЗНАЕ ОТ ВСИЧКО ПО МНОГО , .....ЩОМ Е В ПОЛЗА НА ШАЙКАТА !
  • 19 някой

    77 16 Отговор
    Ааа, с една година няма да стане.11 години и нищо .Поне толкова трябва да минат,но пък тогава ще са вече в Канале Гранде,където им е мястото.
  • 20 Мими

    71 13 Отговор
    Лелееее че до противен
  • 21 ФБР

    99 21 Отговор
    ГАДНА ДОЛНА ГЕРБЕРСКА ПОДЛОГА!!!!
  • 22 Пипи Чорапчето

    101 14 Отговор
    Таман си бях помислила, че Мишето вече се е пенсионирал и кротнал;))
    Мишето е възрастен, но не се затруднява с машинния вот;)
    Но Мишето смята, че "другите" възрастни се затрудняват...
    Не, Мише, няма образован човек със средно ниво на интелигентност, който да се затрудни с натискането на няколко бутона!
    И ако Буци ще доказва "нещо за кода" и уйдурми с него, ти пък можеш мемоари да напишеше за уйдурмите с хартийките;) Значи, Мише, ключовата дума е уйдурма, а не начин на гласуване! А уйдурмите , Мише, ги вършат хората! Значи, чистим майсторите на уйдурмите един по един;)
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 За пореден път

    15 60 Отговор
    След една година Гроб и ПП ще са се прегърнали и ще са ни вкарали във войната - гарантирано от САЩ.
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 dogan

    20 102 Отговор
    След една година ще иамме национално отговорно Правителство на Възраждане, ГЕРБ и ДПС, което уверено ще води България през тези трудни времена! Напред Генерал Борисов!

    Коментиран от #45, #112

  • 28 оня с коня

    15 67 Отговор
    Няма лошо няколкото Руски трола дето бълват ЕДНОДУМНИ Постове да се правят на "Целия Бълг. Народ" ,защото с това се прехранват.Въпросът е ако има все пак някой Непредубеден Читателописател който да си мисли че следващото Управление няма да бъде на ГЕРБ...просто да си счупи РУСКИТЕ РОЗОВИ ОЧИЛА и да си купи Такива с надеждна UV-Защита против Русофилизъм- ще му предпазят И Зрението,И Мозъка.

    Коментиран от #105, #122

  • 29 124

    75 11 Отговор
    Борисов в затвора! Не сме забравили.
  • 30 Читател на факти

    70 10 Отговор
    Щом и тоя герберски мошеник го извадихте от нафталина работа я ясна

    Коментиран от #34

  • 31 Мишок Константинов и ти влизаш в Затвора

    71 12 Отговор
    Заедно с Мутрите от ГЕРБ, Ортаци сте!!
  • 32 Лейка

    56 11 Отговор
    Факти, стига с този, че децата няма да спят две нощи. Пишете нещо за баба Яга, поне нея я познаваме.
  • 33 Бамбука

    57 10 Отговор
    Платения отново се появи. Толкова за професорите по математика у нас.
  • 34 друг читател

    46 11 Отговор

    До коментар #30 от "Читател на факти":

    Ха-ха-ха ,дрътия шебек Урко ,пак се качи на клона за да изкряска нещо :)))
  • 35 Вечно намръщения дедо Михо

    44 9 Отговор
    Сигурно е изпаднал в недоимък и търси нови спонсори. В мътната вода, на повърхността изплуват стари екземпляри от миналото, надявайки се да успеят да се докопат до лесна плячка. Бедний ми дедо Михо, няма да търпим пагубната полЮтика на кирчевските психо паразити, защото е пагубна за народа и държавата. Болен на легло се оправя, не можем да чакаме когато е удобно на някои.
  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 След една година

    11 60 Отговор
    ГЕРБ+ДПС+Атака +Възраждане!Да си върнрм държавноста.
  • 38 За протокола

    17 52 Отговор
    Подкрепям напълно професора - в момента ДПС се държат най-български.

    Коментиран от #80

  • 39 на буци

    41 9 Отговор
    Кажи му Тулуп и не го пцуй повече.
  • 40 asd

    31 5 Отговор
    Колкото време сте я трупали, толкова ще изветрява! И вие ще изветреете дотогава.🤪
  • 41 Стян

    37 8 Отговор
    Тоя тарикат,пак се прави на много умен! Изхвърлиха го от всякъде и сега говори бомбастично,за да се закачи някой мухльо от Правителството и да му намери топло местенце....като на оная "пророчица"от телевизията,която взема пари,за да говори ....каквото й кажат...
  • 42 МАНГЪРОВ Е ПРАВ

    40 9 Отговор
    В тв атака го осмиваха викаха му ПИШО НАГЛАСИМОВ помните ли че броеше гласовете от изборите ГОДИНИ ГОДИНИ........А ЗАБРАВИХТЕ ЛИ МИЛИ МОИ
  • 43 гребер -

    31 6 Отговор
    синоним на нахал на n-та степен.
  • 44 Реалност

    23 7 Отговор
    Гласуваш за герб, бсп, дпс, възраждане, гласуваш и получаваш Доган! Гласуваш за пп, дб, ибгни, гласуваш и получаваш Прокопиев! За който от тия да се гласува, се продължава 30 годишният модел!
  • 45 Борисов

    20 3 Отговор

    До коментар #27 от "dogan":

    А не без теб великолепни ми Догане-падишах на тая изстрадала земя.
  • 46 ганювщини

    27 8 Отговор
    С Борисов и ГЕРБ какво ще се случи вече и децата не се интересуват, но като се прави на голяма врачка да каже какво ще се случи с Путин! Да ама не му стиска! Ако не познае, после...
  • 47 Баце

    12 23 Отговор
    Ще ги изчакам още малко аматьорите, другари и се връщам с ББ4 хахаха
  • 48 демократ

    33 11 Отговор
    мишо "професорчето" е долна подлога на Тиквата!
  • 49 БЕНОВСКА ЛАПА

    27 10 Отговор
    тази гн0м още ли дища
  • 50 Тони

    27 14 Отговор
    Българските пенсионери ще издържат украинските мутро-фашисти.
    Като истински евроатлантици българските пенсионери трябва да се откажат от пенсиите и да умрат, за да има за украинците. Всеки пенсионер, който до месец е още жив, е предател на идеите на евроатлантизма и враг на цивилизационния ни избор.

    Коментиран от #53, #123

  • 51 БОЙКО В ЗАТВОРА

    25 7 Отговор
    ТАМ ЩЕ МУ Е НАЙ - УЮТНО , А И БАЙ СТАВРИ ЩЕ Е СПОКОЕН ! МАЛКО КЮТЕК ЩЕ МУ ДОЙДЕ ДОБРЕ !
  • 52 ...

    29 6 Отговор
    Б.Б. е ловджийско куче на крадците...
  • 53 ...

    14 9 Отговор

    До коментар #50 от "Тони":

    Руска пропаганда...
  • 54 ще има предсрочни и

    8 28 Отговор
    възраждане на власт

    Коментиран от #66

  • 55 Тома

    18 5 Отговор
    А дядо мишо бил жив
  • 56 ГЕРБ=ДПС=ВМРО=БСП=Израждане

    21 7 Отговор
    България има нужда от истинска европейска социалдемократическа партия. Като тези в Германия, Нидерландия ... Но няма да я получи, докато хората не разберат, че БСП, "Възраждане", новата партия на Стефан Янев ... са менте социалисти. Нова истинска европейска социалдемократическа партия, не се прави с дърти комунистио-бесепаро-националисти като Стефан Янев, Румен Радев, Красимир Саракачанов, Волен Сидеров ...
  • 57 Глад е сега

    17 26 Отговор
    Не видите ли, че откакто управляват летеца, Янев и канадеца, умираме от глад, огромна престъпност, цяла година и кусур. Янев за къв да идва пак.

    Коментиран от #71

  • 58 Аз искам

    5 3 Отговор
    преди войната да е дошла тук.
  • 59 Ицо

    11 8 Отговор
    Ми ще честват юбилей в затвора
  • 60 Бибитко

    26 9 Отговор
    Мишката, която представлява този пишман-математик Константинов е също толкова цинична и нагла, колкото менторът и кумирът му Бойко Борисов. Това безгръбначно същество отново чака звездния си час да оглави "Информационно обслужване", за да може да фалшифицира изборите в полза на шайката ГЕРБ-ИПОН. Напразно обаче чакате, дами и господа от блюдолизците на цар Тиква, омразата към вас да изстине и да се забрави. Когато вашият главен прокурор го разкарат, тепърва ще отговаряте за делата си. И не наричайте справедливостта "реваншизъм"!
  • 61 МАЛКА пенсИЯ

    12 8 Отговор
    А зачем,ние възрастните,ТРЕБЕ,ДА ГЛАСУВАМЕ.ДА СЕ ПРИЕМЕ,ЗАКОН,ГЛАСУВАШ,до петдете годин.Ние,третата възраст,какво моцем,да предложим,на младото,технологично поколение.Да оправят пенсиите,заДА КАРАМЕ,ДОСТОЙНИ СТАРИНИ.
  • 62 Оракула

    22 6 Отговор
    Е.Т." Бойко Борисов,"
    СЕ НАРИЧА ОФИЦИАЛНО, ЗА ПРОТОКОЛА
    ПП ГЕРБ!
  • 63 приятел

    20 7 Отговор
    затруднявали се пенсионерите с машините, а с банкоматите нямат проблем ,а?
  • 64 proi4o

    14 7 Отговор
    старый пердун /дърт п.дльо/ !
  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 ФИНЦИ

    20 10 Отговор
    ТОЯ ТОЛУП ИЗМИСЛЕНИЯ МИХАИЛ КОНСТАНТИНОВ КО НИ ЗАНИМАВАТЕ С ПРОСТОТИИТЕ МУ ТОЯ ПОДЛЕЗУРКО НЕ ЗНАМ ТОИ И ОНЯ НАПОИТЕЛНИ СИСТЕМИ ХАРИЗАНКАТА БОИКО Е.Е ЛИ ГИ КО ГИ ПРАИ КАТО ХРЪТКИ СА ИНФОРМАЦИОННО ОБСЛУЖВАНЕ ТОИ 2И 2 НЕ ЗНАИ И ТОИ МАТЕМАТИК ДОБРЕ ЧЕ БЕШЕ ТОДОР ЖИВКОВ ЧЕ ТАКИВА КАТО ТЯХ ТРИМАТА ГИ НАПРАВИ ХОРА ДА МИ ГОВОРИ НЯКОИ РОДЕН СЛЕД 90 Г. ДА АМА ТЕЯ СТАРИ ПО.ИИ НЕ СТАВА
  • 68 Ккккк

    19 8 Отговор
    Герберският плъх излезна да дава акъл.
    Скрий се долна заплатаджийска тикво.
  • 69 Иванов

    15 6 Отговор
    Поредния политически труп надава глас
    от ковчега, голямо страдание на това нищожество, герберастко Боково подобие....
  • 70 Боко Тиквата от Банкя

    20 9 Отговор
    Тази подлога КАЛИНКА ГЕРБерска още лиже газа на онова Простото Идио. че Пожарникаря Мутрата, слугата на Маджо 🎃🎃🎃🎃🎃със прякор зеленчук та Тиквата от Банкя. Та Тиквата скоро трябва да поеме към бай СТАВРИ, оня Каскет още малко ще се прави на луд, ако ли не и двамата заедно, Краят е близко и за двамата
  • 71 Иванов

    14 5 Отговор

    До коментар #57 от "Глад е сега":

    Не ми се иска да пиша това, но се налага, некадърни и неспособни, при което и да е управление, винаги ще са
    гладни......уви , иска ви се социализъм без да бачкате и да ви дават, ха,ха....
  • 72 боко

    13 7 Отговор
    Сиреч МУТРАТА на ТОПЛО в ЗАТВОРА
  • 73 Независим

    13 14 Отговор
    Целувайте ръка на Бойко,че ще ни приберат спестените левчета
    И ще дойде голям глад!
  • 74 Тоя дърт

    16 9 Отговор
    Глупендер е явна герберскаподлога .Волен Сидеров отдавна го изобличи като мошеник и нагласвач на изборни резултати в полза на гербаджийската пасмина Дъртия да се крие и хич да се не показва
  • 75 Ко шъ стани

    13 6 Отговор
    Бе мишленце с гроб след година .Ще забравим че го е имало нали мишленце
  • 76 нов

    10 6 Отговор
    То пък при Борисов нямаше парцелиране, колене и бесене. Например в МО при Ненчев, на уволнените кадри на ГЕРБ, за да бъдат назначени любовниците на местни земеделски величия се казваше-ами то министерството е дадено на коалиционния партньор..... не можем да се месим на кадровата политика.
  • 77 Жулиен Гаков

    10 5 Отговор
    Ти ще заместиш Ванга бе Мише!!🤣🤣🤣🤣
  • 78 Христо от Ерусалим

    6 4 Отговор
    Мишо навремето го раздаваше десен.А дясното е индивидуално рационално съзнание И то с точно определени характеристики като прагматизъм, отговорност,пестеливост, иерархична стълбица от индивид, семейство общество а не обратното.Това пък че не трябва да се КРАДЕ е и божествена категория..Трябва и да си почтен.Та казваш,, нека да мине и година та и хората ще забравят защо излезнаха на улицата,,Трябва ли пак да ти се обяснява защо хората излязоха на улицата тогава.Или мислиш че са забравили КТБ, Турски поток ,десет годишния строеж на колектора за доставка за по евтин газ от руския,реверансите към Русия с значителни икономически вреди.Майтапа с хипотетичния газов цетър/ХЪБ на територията на страната ни и не на последно място корупционната сага ,магистрала Хемус.И за съдебната система да има наказани за всичко това.Питам те защото протестите бяха срещу срещу партиите на статуквото герб ,БСП,ДПС и срещу всички тези порочни практики който се случваха.И щях да забравя РАБОЛЕПИЕТО което ти проявяваш не е десен атрибут.И не прави смешни намеци относно лингвистичните възможности на премиера, защото точно в тази област е класа над тебе.

    Коментиран от #126

  • 79 Лаура

    15 17 Отговор
    При Борисов се живееше най добре. Опашки имаше само на границите за почивки.

    Коментиран от #96

  • 80 Коментар

    8 5 Отговор

    До коментар #38 от "За протокола":

    Ами там са наистина изградени политици. В НС има още десетина на тяхното ниво. Лошото е , че останалите са посредствени, но не могат или не искат да се учат.
  • 81 Факт

    15 18 Отговор
    Най-добрия премиер на България за всички времена. Най добро управление на държавата и най добре приет от всички държави.

    Коментиран от #83

  • 82 Радан

    15 7 Отговор
    И ТОЯ ДЪРТАК ПЛАЧЕ ЗА БАЙ СТАВРИ АБЕЕ ЗАТВОРЕТЕ ГО И НЕГО С ТИКВАТА
  • 83 Кой

    2 7 Отговор

    До коментар #81 от "Факт":

    Другарят Живков лииии
  • 84 Aлтънпармаков

    21 10 Отговор
    Омразата към ГЕРБ и Борисов ще трае докато изчезнат от политическата карта на България. Никога няма да се върнат на власт. Сега след арестите и разследванията, ще се спасяват поединично и ще се топят един друг. Все пак са българи.
  • 85 Nnnnn

    11 5 Отговор
    Няма никакъв проблем да има избори. Да са некадърни управляващите,но да ги държим защото имало война. Така не става.
  • 86 Любен Пандев-ДСБ

    11 8 Отговор
    Професорът знае какво става, но се прави на хлебарка, защото не знае на какво друго да се преструва. Но е факт, че професорът е аут от машината за облъчване на нацията с лъжи. Пока, пока професоре.. 😄
  • 87 В.В.П.

    14 10 Отговор
    Кажи направо ..Тиквата моя господар ,,отива на топло 15 год..
  • 88 Tити

    18 9 Отговор
    Мишо, Мишо, пак не позна. Вече можеш да отидеш на свиждане на Тиквата при бай Ставри!
  • 89 Ения

    11 14 Отговор
    Тоя дето изкара сума години на наша издръжка пак се обади.Пак за машините, за ГЕРБ,за Борисов.Наглец,!
  • 90 Тома

    12 11 Отговор
    Човек като види кои са активистите срещу ГЕРБ и ББ веднага си създава мнение и изпитва порив да защити единственото пробългарско правителство от 1989 г насам
  • 91 Гневен

    8 10 Отговор
    Професоре с чисто сърце ще те отлежа, ако ми се отдаде възможност.
  • 92 Митьо

    5 10 Отговор
    С малко повече късмет след година ще е в зандана! Старта е даден.
  • 93 Дедо Пене

    14 3 Отговор
    КОЛКОТО И ДА СЕ ТВЪРДИ, ЧЕ ДПС СА ПРОТУРСКА ПАРТИЯ ТО ИСТИНАТА Е, ЧЕ СА ПРОРУСКА!!! ДОГАН КАТА Е АГЕНТ НА ДС ОТ1977г.
  • 94 Мария Кюри

    7 6 Отговор
    Тоя ....математико дали сметна аресто на вожда !!!
  • 95 Бе и тоя

    6 7 Отговор
    уж казва нещо, ама не съвсем ....
  • 96 кьореши,

    0 5 Отговор

    До коментар #79 от "Лаура":

    не светотатствай !
  • 97 Сачева, Ангелов М Константинов, идва и !

    13 7 Отговор
    Вашия ред, Видов ден дойде мафиоти!?
  • 98 Мишок Константинов, какви избори !

    14 9 Отговор
    Какъв Борисов, ГЕРБ?? Съд и Затвор за вас мафиоти!!?
  • 99 4INGIZ

    11 9 Отговор
    Типичен гроб-аджия с типичен гробаджийски изказ..
    История сте професорче ..история сте.
    Жалко че не можем всички ГРОБ-аджии да ви вкараме в затвора..
  • 100 Васил

    9 7 Отговор
    Герберската подлога наречена Михаил Константинов как да искане премиер който и 500 думи в речника?
  • 101 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 102 Баба Пена

    7 9 Отговор
    ГЕРБ отиде при НДСВ , или с една дума , отиде у рЯката.
  • 103 Другият един

    7 1 Отговор
    Акцията срещу Бойко е димната завеса за това дето утре ще ни накарат да предоставим на Украйна и като нищо да ни вкарат във война с Русия А Бойко ще го вкарат в затвора когато вкарат Иван Костов дето подари първия рудник на Дънди а Бойко подари два
  • 104 Стършел

    10 3 Отговор
    А Каракачанов и сие , няма ли да го разследват за продадените военни имоти и български паспорти в Македония?
  • 105 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 106 TROY

    4 4 Отговор
    Мутрата да се закълне със на ръка на библията, че никога не е бил на бкп .
  • 107 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 108 Василева

    8 6 Отговор
    Като си губя времето да чета гнусните пелтечения на "български професори", като въпросния Михаил, се питам остана ли някой в България, който да не се е накичил с тази титла. А би трябвало да е научно звание за принос към науката. Голяма наука правеше Михаил за еднокнижния Борисов и за печеленето му на избори. Този неприятен човечец, клакьор на еднокнижния, груб и с просташки език Борисов и на крадците на българския народ десетки години, би трябвало да поне да замълчи. Да се замисли кой доведе България до повтарянето на всички нива в Европа, че сме най-бедната страна, разбирай най-неспособни и тъпи. За това е нужно достойнство, каквото Михаил няма. Народът казва: "Ни срам, ни сурат". Тези, които в момента си дерат гърлата в центъра на София, потресени, че вождът им вече не раздава пари от прозореца на джипката, че не се оказа недосегаем, би трябвало да се замислят, че дължи обяснения освен за просташкия си език, за псувните, за обидите към всички българи, за шкафчето с пари и кюлчета злато и за още много други факти, от които личната му прокуратура до ден днешен не се впечатлява. Чудя се как много от българите не разбират, че никое тоталитарно управление никога и никъде не е довело до всеобщо благоденствие! Единствено кликата му се обогатява, а масата обеднява. Чудесен пример в момента е Русия. Българите не се ли срамуваме, че когато има международни срещи на всякакви високи нива, всички държавни мъже говорят английски, а нашият Бай Ганьо - Борисов нещо

    Коментиран от #117, #129

  • 109 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 110 М Константинов!! Само бай Ставри знае

    8 4 Отговор
    Какво ще се случи с Борисов след 1година,ти също ще знаеш след1год, защото ще бъдете в едно Крило на ЦСЗ!!
  • 111 Радан

    4 2 Отговор
    И ТОЯ ЧИЧКА Е ЗА ЗАТВОРА ПРИБИРАЙТЕ ГО И ТОЯ КЛАТИ ДЪРЖАВАТА
  • 112 Ти си нещаст.ник, dogan!

    3 1 Отговор

    До коментар #27 от "dogan":

    Да, ама не, драги! Иска ти се, ама никога няма да стане, нещастн ик жал.ък!
  • 113 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 114 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 115 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 116 Не трийте мненията на честните хора

    4 2 Отговор
    Твоят вожд Боко тиквата повече ли от 500 думи знае? Научил е само псувни, мръсотии, простотии, мошенгии и още такива улични рекетьорски прийоми.
  • 117 До Василева

    1 1 Отговор

    До коментар #108 от "Василева":

    Много сте права госпожо !
    Точно и вярно описвате ситуацията !
    Адмирации
  • 118 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 119 Бубайко

    2 1 Отговор
    Много си ТЪП!
  • 120 ЛегнаЛангеЛ

    0 2 Отговор

    До коментар #1 от "Гост":

    Чудесен съвет си дал на Мишо .....ама няма да те чуе !
  • 121 Тото 1 и Тото 2

    2 2 Отговор
    Някой може ли да обясни защо на тоз човек му казват Бойково-Гербова подлога ? Само питам де ! Нищо повече........
  • 122 Лея 13

    1 1 Отговор

    До коментар #28 от "оня с коня":

    Лол.Много вярно!Адмирации за добрия коментар.Аз пък се чудех защо толкова еднотипни ми се струват коментарите:))
  • 123 Лея13

    0 0 Отговор

    До коментар #50 от "Тони":

    Коментара ти е плитък и про тиквен! Що не си гледаш болното здраве,не кадърник!Да не говорим, че въобще не е по темата.
  • 124 Писна ми от боклуците на Буци!

    1 1 Отговор
    Константинов, как я виждаш тая работа, този тип да е убил близките ми с мизерия, липса на медицински грижи, битова престъпност и аз да се правя, че е чист като непорочната Дева? Що не се занимаваш с това, което можеш - АНАЛ - лизаторство?
  • 125 Лея13

    1 0 Отговор
    Класа,ама долна класа.Ако си сложил тапи в ушите или си имал тройка по български език и литература, може и да я изтърсиш тая тъпня.Два месеца от началото на управлението на ПП Кирчо получаваше ежедневни,а по някога и три пъти на ден подигравки за "лингвистичните "си способности:) А по повод забравянето- да, българският народ отдавна е доказал, че е с ужасно къса политическа памет.Виж колко хубавичко забрави кой започна преди 30 сет години кражбите от джоба на хората ,с какви ли не прийоми и средства, променяни с такава иновативност през годините.И сега- опаа, отново ни управляват същите крадливи дърта ци, които ни цоцаха преди много години.Що така неистово не искаш оставката и затвор за крадлива курнела?Или за не кадърния милиционер Рашко- чашко,стар мамул от БСП, когото никой не ще да пита,камо ли да разследва,откъде, аджеба,е толкова"имотен" , след като цял живот е бачкал държавна работа.И много други.Ама сега са демократи и "вадят" България от Бойковата тиня Фарс и пълна клоунада.
  • 126 Лея13

    0 0 Отговор

    До коментар #78 от "Христо от Ерусалим":

    Забравили са и още как!Я виж какви се намърдаха в управлението на държавата- хора,крали през годините с зъга си.И никой не протестира:) Както твърдя от край време българина е мазо хист.Много обича да мънка,ама дотам.Това по повод невероятната памет българска.А за невероятните Кирчови лингвистични способности- всички ги знаем.Висока класа:))Много яко им се посмяхме последните три месеца.Ама нищо де- смехът е здраве.С, щях да забравя-по добре да не говорим за почтеност!В момента начело на държавата е един не особено почтен човек,прегазил Конституцията като луда крава телето си.Не без помощта на ментора си Радев.Така че не се хвърляй да защитаваш теза, която е кауза пердета!
  • 127 ДОСТ

    2 1 Отговор
    ДОБРЕ ЧЕ ИМА ДПС. ИНАЧЕ СТЕ ЖИВ БАТАК.
  • 128 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 129 Лея13

    1 0 Отговор

    До коментар #108 от "Василева":

    Василева, къде го видя това тоталитарно управление!?Ти живяла ли си по времето на Тошо селян дура , че да говориш подобни нелепици!?Много фейк коментар си из праскала,при положение, че Борисов вече си е в къщи и си пие уискито.Дългият ти, напоителен коментар е гола вода и кал по ушите.
  • 130 Бъфало Бил

    1 0 Отговор
    Кирчо, виждайки че нищо не му се получава, държавата е в батака по всички показатели, реши да вдига рейтинг с зрелищен арест ,,по неотложност". Такива милиционерски арести, ни връщат в едни други времена, които мислехме че са в историята. Но хора от Историята като Рошко и РадеФ ни ги припомниха. А неадекватника Кирчо, колкото по бързо си отиде , толкова по добре за държавата. Въпроса е кой ще оправя батака след тях.Професора е добър аналитик. Заслужава уважение...
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове