Last news in Fakti

20 Март, 2022 06:34 3 029 88

Карадайъ: Мисията на ДПС е да пази целостта на нашата родина България

  • мустафа карадайъ-
  • барутин-
  • дпс-
  • жертви-
  • възродителен процес

Лидерът на партията говори в с. Барутин на възпоменателен митинг в памет на жертвите от възродителния процес

Карадайъ: Мисията на ДПС е да пази целостта на нашата родина България - 1
Снимка: dps.bg

Със законови инструменти ще пресечем рушенето на демокрацията и държавността в нашата родина, ще пресечем тези грозни процеси, които видяхме миналата година около изборите. Това заяви председателят на ДПС Мустафа Карадайъ в с. Барутин на възпоменателен митинг в памет на жертвите от възродителния процес, предаде БТА.

Нашата мисия е да пазим целостта на нашата родина България, да бъдем гарант за мира, сигурността и стабилността, гарант на демокрацията, посочи лидерът на Движението. На митинга присъстваха представители на ръководството на ДПС, депутати, кметове, главният мюфтия Мустафа Хаджи. Събитието е по повод годишнина от кървавите събития през март 1972 г., свързани с насилствената смяна на имената в Барутин и Родопите.

„Да има мир в Барутин, в Родопите, в нашата България, в нашия регион на Балканите, по целия свят, това е нашата борба. В името на тази борба и наша мисия ще бъдем единни, ще бъдем силни, ще завещаем тази сила и на идните поколения. Нека да бъде мир!“, допълни Карадайъ. Припомняйки събития, свързани с възродителния процес, лидерът на ДПС определи жертвите като „герои на демокрацията, които ускориха падането на тоталитарния комунистически режим“. Заедността е основната философия на българския етнически модел, чийто автор е Ахмед Доган, допълни Карадайъ. Заедността за нас не е абстракция, заедността е различните да бъдем заедно и всеки да отстоява своята идентичност, каза председателят на ДПС.

Отстояването на идентичността бе основен акцент в думите на ораторите на възпоменателния митинг. Тези хора са дали живота си, за да дойде демокрацията, следвайки техния път, трябва да имаме достойнството и честта да кажем кои сме, заяви главният мюфтия Мустафа Хаджи по повод жертвите на събитията около смяната на имената. Ние сме тук векове наред, тук бяхме преди 50 г., тук сме днес, искаме да имаме свободата да се наричаме така, както са ни завещали нашите деди, допълни Хаджи.


Поставете оценка:
Оценка 1.7 от 35 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Туркомансър

    62 7 Отговор
    Ей туя като го захапят тоя възродителен процес това им е опоркатс пред бабичките.

    Коментиран от #26

  • 2 Нямам срам

    63 9 Отговор
    Тоя го нямаше една седмица как беше тихо тука и ся бам появи по почна да плямпа врели некипели .. аве вашата партия е антиконстациона ... Вънка
  • 3 Генералът

    74 9 Отговор
    Мисията на ДПС е да бъде безусловна подлога на увяхващият Гербери.
  • 4 Мисионер

    71 9 Отговор
    Омръзна ни от вас !

    Коментиран от #21

  • 5 ДПС-ГРУ

    65 6 Отговор
    Неналапахте се, превърнахте България в нещастна губерния... Ама скоро паралелната ви държава, с подземната канализация от взаимовръзки, кадрувания иговняни пари, ще се разпадне !

    Коментиран от #10

  • 6 Генералът

    68 9 Отговор
    Ако проследите изказванията на Мустафата ще забележите, че използва винаги едни и същи изтъркани фрази. Думите са му празни и безмислени. Винаги. Но толкова си може.
  • 7 е този

    69 9 Отговор
    Много ,ама много голям мръсник и българомразец !!!
  • 8 И вашата мисия и мисията на

    52 6 Отговор
    ГЕРБ е да разделя народа .И успя народа е разделен.

    Коментиран от #51

  • 9 4рррр

    43 7 Отговор
    Циганска история,едно си баба знае,едно си бае...
  • 10 Няма Няма

    35 4 Отговор

    До коментар #5 от "ДПС-ГРУ":

    Ти явно не си чувал,че Гарга на Гарга око не вади.... всички са бивши или настоящи агенти на ДС , всички са свързани по един или друг начин с БКП, затова не се надявай напразно,че някой ще си отиде... Няма, Няма,ей тъй минаха 30 години на комунистически капитализъм ,без война половината българи станаха бежанци бягайки от комунистическия капитализъм. Партията е една,а другите са само разформирования за разделяне на народа за по лесното му владеене. Докато има такива като теб,ще има и такива като тях

    Коментиран от #79

  • 11 Вашата Мисия е:

    44 4 Отговор
    Да Крадете,а тези които ви избират,да бачкат в чужбина!
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 bVlgari

    47 6 Отговор
    Я,кой се сетил,коя му е Родината!Че май имаше раздвоение на личността на тази тема....
    С.Барутин-интересно място за възпоминание на жертвите.Селото на Ахмед ага Барутинлията,изклал и изгорил българите в Батак.Случайност?!
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Буново, Пловдив......

    40 5 Отговор
    Този недодялан "политик" с неговата
    лицемерна фразеология няма място в българския парламент. И оня Кючук дето го изпратихме в Европарламента, където рие против БГ? Господин Осман Октай, как можахме да допуснем това? А бе, защо не вземем да правим всяка година по едно факелно шествие през гара Буново, през гара Пловдив и навсякъде, където е имало тероризъм срещу българския народ? И НАЙ - ВАЖНОТО: ДА ЗАБРАНИМ НА ПРАКТИКА ПРОТИВОКОНСТИТУЦИОННАТА ЗЛОНАМЕРЕНА И ЗЛОВРЕДНА ПАРТИЯ ДПС!

    Коментиран от #29

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Браво

    15 4 Отговор

    До коментар #16 от "Зззз":

    Това, което носиш на раменете си е празно

    Коментиран от #20

  • 18 Черен Петър

    36 5 Отговор
    Лицемер неден! Ти ли ще пазиш целостта на България, бре? Ти, който вижда своята родина по на юг от южните ни граници? Та ти ще продадеш България само са едното потупване по рамото от Rдоган...
  • 19 Илхан

    20 3 Отговор
    Стига лъгахте народа ве ДПС ги интересуват само Руските интереси в България.
  • 20 Зззз

    7 3 Отговор

    До коментар #17 от "Браво":

    А твоето няма памет ,промито и пропито до глупост
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Този последно се определи, че Родината

    22 4 Отговор
    Му е България!! А той какъв е не знаеме???

    Коментиран от #24

  • 23 Мислех че ДПС

    17 4 Отговор
    Ще прояви разум. САЩ васалът Василев е отказал да сключва договор с Газпром. Което значи скъп газ Азербайджан, 50% е собственост на Русия. От Турция, оскъпяване мита, отново източник Русия. СПГ Гърция безумно скъпи цени. Катар същата работа. Василев и Петков в момента обричат българите на енергиен геноцид, за да обслужат отвъдокеанските си господари. Прословутите им подаяния -помощи, получават само хора без дом и банкови сметки. А 80% от БЪЛГАРИТЕ изпитват затруднения с плащане на сметки ток, вода, парно,данъци. Купиха администрация и държавни чиновници, но те консумират, те не са бизнеса. ПП продават България-ОСТАВКА на целия кабинет.
  • 24 веселяк

    14 2 Отговор

    До коментар #22 от "Този последно се определи, че Родината":

    Е как не знаем какъв е? По...ма...човете е!
  • 25 Чакай

    22 4 Отговор
    Ся вече малко се обърках, щото на посищение в Турция за родината го чухме да казва нещо друго
  • 26 САМО ДА СВЕТНА ФАШИСТИТЕ

    29 10 Отговор

    До коментар #1 от "Туркомансър":

    АКО РЕШИЯ РЕШИ УТРЕ МОЖЕ ДА НАСЪСКА ТУРЦИЯ СРЕЩУ БЪЛГАРИЯ И ДА ВИ РАЗКАЖЕ ИРАТА ТУРЦИЯ ЩЕ СИ ВЗЕМЕ КОЛКОТО ИСКА ,ЗАЩОТО АКО СЕ БИЯТ ДВЕ НАТОВСКИ ДЪРЖАВИ НАТО НЕ СЕ НАМЕСВА СВЕДЕТЕ ФАШИСТКИ ГЛАВИЧКИ И СЕ ОГЛЕЖДАЙТЕ КАТО ГЪРМЯНИ ЗАЙЦИ ЗАЩОТО РАБОТАТА Е МНОГО СЕРИОЗНА ГЛУПЕНДЕРИ!

    Коментиран от #34

  • 27 Мисията

    15 2 Отговор
    на ДС да спаси кожата ! А тия повтарят едно и също десетки години !
  • 28 Грешка или

    21 5 Отговор
    Не беше ли Турция твоята родина- майка? Така каза в Турция! Или там говориш едно, тук- друго.
  • 29 В Парламентарна зала

    18 1 Отговор

    До коментар #15 от "Буново, Пловдив......":

    съзнателно пречи на работата и губи времето заедно с двама - трима самохвалци , приглсящи и дъвчещи едни и също !
  • 30 ха ха

    20 2 Отговор
    изразявате съучастие с бандитския модел ? прогонил 3 000 000 българи и присвоил собственоста им за жълти стотинки ? разрушил фабрики и заводи за да строи хотели и лични къщи за тъщи ? заплащане под прага на бедността , за смачкване и покорност ? не че не го знаехме , но признанието не ви оневинява
  • 31 Препоръка

    18 6 Отговор
    Да се научи да говори български език и ногава да говори за майка си.
  • 32 Pitar Pan

    17 4 Отговор
    Едно време ни учеха да пишем родина с главна буква "Р", това защо се забрави, незнам!
  • 33 Гражданин

    3 3 Отговор
    Смислен коментар от родопите под номер 10..няма няма... Те си нямат родина. Те са българомохамедани, виж, само мъже, вярата им е не християнска от кръста надолу, но пък си имат качества, трудолюбие. През 1972 им сменяха имената. Ходеха през лятото с шлифери, чорапи, обувки, забратки, кой желае за забратките, и аллах не им позволяваше през 60те 70те да ходят на море. Но вече сме в друг век и следва, кой както иска да се носи, религия, държава да живее. Те вече дпс са мнозинство в бг, както и руснаците по морето. Българите в смесените са малцинство, а и тяхните мохамеданки се женят за богати мъже от тяхните, а и от старобългарите и баба им от селоsl те са бг, мразим турците, кой квото иска и мисли говори. Всеки има право на мнение. От тях мюсюлманите има много добри хора, младите, състудентите бяха приятели на студентски бригади и не мижем лошо за някои си от nedelino. Sтрахотно добро и много богато момче. Не следва да завиждаме, нека работят, учат и живеят. Граници отворени за всички и не на националфализма. Водят до войни, а от войни са ги заселвали в турски села и са живеели като братя тракийците с турци казълбаши ок. Но старобългарите тукашните, кого ли харесват, само тях си, много от тях не са състрадателни, а егоисти. Защото думата война им е непозната и българи християни идвайки от война ги наричат до днес гелмета, маджури, , лоши хора били, по много деца имали, големи родове били, с една дума не обичащи селяни в градове след 40те на миналия век
  • 34 Еми

    17 7 Отговор

    До коментар #26 от "САМО ДА СВЕТНА ФАШИСТИТЕ":

    Точно се ще се разберат бат Ердю да си вземе кое иска от Източна Румелия, пък нашите на крака ще отидат в Кремъл с килимчето да се молят да им запазят поне Северна България и веднага ще пуснат молба за излизане от натю, през това време кирю вече ще си е у Канада

    Коментиран от #36

  • 35 Гневен Бургазлия

    14 7 Отговор
    Навремето като ви ритахме от Шипка до границата на свидната ни родина ..не ривяхте ... сега ривете ..ятаган за вас !!!
  • 36 ВЧЕРА ЕРДО СЕ ИЗКАЗА

    22 5 Отговор

    До коментар #34 от "Еми":

    ЧЕ В ЕВРОПА СЕ ЗАРАЖДА ФАШИЗЪМ И Е НЕДУПОСТИМО ДА СЕ ГОНЯТ В ГЕРМАНИЯ ДЕРИГЕНТИ ЗАЩОТО СА РУСНАЦИ И ДЕЦА ОТ УЧИЛИЩАТА РУСИЯ И ТУРЦИЯ ВЕЧЕ СА СЕ РАЗБРАЛИ САМО ЕДНО ЩРАКВАНЕ С ПРЪСИ БЪЛГАРСКИТЕ ФАШИСТИ НЕ ЗНАЯТ КЪДЕ СЕ НАМИРАТ И ЩЕ ПРОДАДЪТ ЧАСТ ОТ БЪЛГАРИЯ!
  • 37 Аванти

    13 1 Отговор
    Знаем, как се пази целоста, с обръчите от фирми, се стяга ннашата Родина, отдавна!
  • 38 Четец

    7 1 Отговор
    Родината е за вас от дс с големи букви, а с малките е там, където избягаха от вас, диктатурата ви и се чувстват спокойни. Където ти е гот, там е Родината на всички. За някои от селата идвайки през тия години в града им е Рай, Ню Йорк хохо. Задоволени ли сте дс ченгета диктатори и всички отдолу. За тия 32 г крадохте само вашите хора. Чуждото не че ми е много хубаво, но законите са за вас променяни за тия години, след 1989, да крадете и да не бъдете пипани. Я си откраднал нещо дребно, я са те убили и хвърлили в ареста, а е имало турци младите са ги спасявали, че са невинни и днес майките им се нахвърлиха с недобри думи към напусналите бг преди много години, от страх да не би да се върнат и им заемат работните места. Споко. Хвърлили са камък и няма завръщане. Жилища празни, заклюпени и държавата цоца 20 г, данъци, чистачки, асансьори, все пари се дават и утре както казваше някой си ще ги наследят наследниците и бг ще станела богата държава. И това ако не е генозид, здраве му кажи. Българин да гони българи от алчност за тях. Излишни са коментарите. Много сме яли бой от векове и много хора са издръжливи на бой, и в случая не виним дпс, те са наблюдарели и с мълпание, много труд и рушвети си взеха своя пай, изкупиха всичко от българина оставен гражданин без препитание. Бг е рушиветчия, те дпс го знаят, слабото ви место и се възползват от време оно и зад гърба ви се надсмиват, че ви дали оендар злато, пари, телета, чевермета и сие.
  • 39 А питам

    13 2 Отговор
    Аз не разбрах, колко са жертвите от възродителния процес??
  • 40 Факти

    6 16 Отговор
    Ако не бяха ДПС Кърджали сега да е автономна област,но благодарение на демократичния модел,а не на бай ви Тошо от който наследихме гневни мюсюлмани атентатори.
  • 41 А питам

    15 3 Отговор
    Преди две седмици се почетоха жертвите от атентат на гара Буново. Тия защо не бяха там и кога ще се извинят?

    Коментиран от #46

  • 42 Стян

    17 1 Отговор
    ДПС не може да излъже никого!Тяхната "мисия", е да пазят държавата,за да я дадат на Турция! Етническият мир се пази от овчедушието на българите,а не ,от ДПС!

    Коментиран от #71

  • 43 Е тоя любимец

    12 0 Отговор
    Ще пази целостта на БГ. Без цялост по малко ще има за крадене. Гарантирант ни мира и стабилността за да ни разиграва без никакви колебания тяхната партия. Жалко подобие на народ сме ние щом ни правят на идио,ти хора които сричат български език.
  • 44 Гого

    2 1 Отговор
    То земята е купена на нашите деди на безценица от тях. Питам адвоката получавайки 200 лева за декар, кой я купи, кой може. Разпитах и разбрах, че я продаваме на мохамедани, а зад тях стои може би казълбашаскорениромзнае ли и вчера по една кабелка били им подарили земя. Не е вярно. Дори са продали навремето, преди1944, земя, за да има ченя или искуствени зъби, ако е подарена дали мислите, че ще има право да я продава. Даром никого не дава, а са имали много пари някои и злато бягайки от война и са харизали земи на безценица карадайъ и купили вашите българомохамедани. Политика брат, мълчиш и се подчиняват. Оставиха христоияни гладни, костов, царя, тройната, а герб посегна на деца или внуците им и ми говоеите българи предатели за родина, че се пишело с главно, Р, главното р е за вас ченгетата от дс, данс, кгб, цк на бкп, но не и за невинните жертви пострадали от диктатурата ви. Родината е там, където има демокрация и цари спокойствие. Дори гърците от Гърция на запад са с авторитет пред българина. Всеки чака отгоре наготово, готованковците ви. Друг да работи вместо вас, то да бяха бгинтелигентни, умни, а те непосредствени между краката и глава горнахххх
  • 45 Гого Грозев пос

    3 0 Отговор
    Бъдете здрави. Чакам ви колеги юристи.
  • 46 Хаха

    4 8 Отговор

    До коментар #41 от "А питам":

    Да си чувал комунисти да се извиняват??? Както не се извиниха за атентата в Света Неделя, така и за гара Буново няма да се извинят. Комуниста убива жени,деца, възрастни без да му мигне окото. Те в Божи дом убиха жени и деца,че във влак ли няма да убият

    Коментиран от #48

  • 47 Анонимен

    7 0 Отговор
    Изкуствени.. Сълзи
  • 48 Ха хо

    5 0 Отговор

    До коментар #46 от "Хаха":

    Пълен хаос е в манерката ти!
  • 49 TROY

    13 5 Отговор
    Тоя да мине и през Батак. Точно във Родопите сте свършили такива страшни мизерии турчолята, че няма накъде повече.
  • 50 Карадъя

    7 2 Отговор
    ДъПъСъ е партия обединител.
    Ние обединяваме обединените и обединявайки обединените обединяваме всички. Като обединим България с Родината,ще има пълно обединение.
  • 51 Фатмак

    3 3 Отговор

    До коментар #8 от "И вашата мисия и мисията на":

    Грешка,мунчо го раздели!
  • 52 Хъхъ

    11 1 Отговор
    По скоро мисията ви е да крадете за собствена облага !
  • 53 4455

    5 1 Отговор
    През 20 век имаше неподкупни съдии, един от тях бяха, много са, гого грозев, илко хаджиев, жак лило, съдията Бънков от богат род, но умен, сериозен и не отмъстителен, и не бръсбеше, че Вили Казасян влиза при него да ходатайства за битите младежи музиканти... Бънков.. Е, и, кво като си Вили Казасян и осъди 15 дни на дребно хулиганство момчето музикант, ринеше снега между мвр и съда, сега съда е в цк на бкп преместен. Кво знаят бойко младши. Само удари младите полицаи. Със самочувствие без пикритие голо. Оставиха пеостите млади в бг и сега им ядем попарата на всички ви горе. Не включваме младите образовали се на запад. Те са учтиви и много умни, но са се устроили навън, и са в Берлин адвокати, в Кьолн лекари, инженери, архитекти, във Франкфурт на Майн са психолози, математици. И от дпс са, но умни, и българи и са приятели всички. Нищо общо с 20 век. Не знаят ВПроцес, но удариха именно родените след 1984. Бъдете здрави и както казват на пазара отрудените турци, изкарали на пазара стоката си, за да изкарат някой лев. Квото дойде комшю. Добри хора са отрудените хора, без значение ба вяра, религия пол, учтиви са младите, децата им. Израстнали сме в града и село сред турците и затова коментираме. Не на омразата.

    Коментиран от #58

  • 54 емигрант

    12 1 Отговор
    Че от кога България ти стана Родина бе лицемерино ? А на гара Буново кога ще положите цветя, там няма ли невинни жертви на едни уж българи ?
  • 55 Абстракция

    10 3 Отговор
    Дали симпатизантите на митинга са разбрали какво е искал да каже господина. Чиста абстракция
  • 56 Пешо

    9 5 Отговор
    Откога родината на турците е България .
  • 57 Ох г тук

    9 2 Отговор
    Пълни глупости бля бля. Вашата цел е подривна дейност в страната в полза на друга. Макар че има в страната мирни и работливи помаци.
  • 58 TROY

    6 5 Отговор

    До коментар #53 от "4455":

    Аз съм прост и неучтив. Изкарах си парите където можех и си се устроих във България. Живял съм и във Берлин и във Хамбург и във Франкфут и във Щутгарт и във Кьолн и във Мюнхен и във Ханофер и навсякъде из Германия. Завачик съм и професията го налагаше. Но сега съм си у дома. Сам съм си шеф и никой не може да ми каже и копче. Да живее България. Такива като тоя към Анадола.
  • 59 ДААА

    9 2 Отговор
    КУЧЕТО ПАЗИ САЛАМА!!! И АЗ ТУЙ МИСЛЯ!
  • 60 Нане

    8 3 Отговор
    тоя пак се обърка с думичката "Родина" ма ще му го припомнят в Анкара
  • 61 ЧЕСТИТА ПРОЛЕТ

    8 2 Отговор
    БЪЛГАРИ!

    ПРЕКРАСНО Е, ЧЕ НИ ЛИШИХТЕ ОТ ЛОГОРЕЯТА НА ЕДИН ЛУД - БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ!!!
    АКО БЯХТЕ ГО АРЕСТУВАЛИ ПО-РАНО НЯМАШЕ ДА ЧУЕМ ПРОСТАЩИНИТЕ НА ГЕРБЕРАСТИТЕ ОТ НАЦИСТКАТА ИМ СБИРКА НА ТРИНАЙСТИ МАРТ!!!
  • 62 Памук

    11 4 Отговор
    Карайдъ ти си невежа и безверник! Изневери и на родината и на религията си! Две роднини две майки абсолютен джендър Карайдъ, срам за мюсюлманските българи
  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 Петър Петров

    8 3 Отговор
    Мисията на ДПС винаги е била само една - отделянето на Източна Румелия !
  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 Дани

    7 2 Отговор
    Коя Родина?
  • 68 Димов

    9 1 Отговор
    Объркан съм. Нали прародината ви беше Турция, а България я нарече само ваша земя?
  • 69 петата

    5 2 Отговор
    колона на ..........султана ! Всъщност са превзели без бой.........щом са в парламента !
  • 70 17 10

    8 2 Отговор
    Този да каже от къде пари за апартамент и къща в софия и 2 къщи за гости в не помня къде! Не е само Баце за в кауша!
  • 71 Димов

    7 1 Отговор

    До коментар #42 от "Стян":

    Нищо, че почти не останаха заблудени, които могат да излъжат. Избирателните секции в Турция оправят работата.
  • 72 пешо

    9 2 Отговор
    ДПС не е българска партия
  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 Чочо

    7 2 Отговор
    Този така и не можа да си намери Родина!!!!!
  • 75 ДПС И ГЕРБ ЗА ЖАЛОСТ СА МАФИЯА И АКО Н

    8 1 Отговор
    Доган да връща Росенец на България и бъдещето й на хората им писна
  • 76 Камен

    6 2 Отговор
    За евентуално турско-помашко въстание ли намекваш, Мустафа??? За независимост? За Родопска турска република??? Я си кажи.
  • 77 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 78 Jjj

    7 0 Отговор
    Мисията ви е да се пазите един друг и всичко, което сте откраднали, во главе с доган, не ви пука за обикновените хора.
  • 79 Бунтата

    4 0 Отговор

    До коментар #10 от "Няма Няма":

    Простак-гербарски

    Коментиран от #82

  • 80 Бунтата

    6 1 Отговор
    Първо се научи да говориш правилно български!!!
    Второ го кажи на чист български език,без твоя цигански(не турски),акцент и тогава може и да си помислим,че те е нещо еня за България!!!!!
    За сега по-добре се скрий!!!имаме друга работа
  • 81 Хамсал

    5 2 Отговор
    "Ние сме тук векове наред, тук бяхме преди 50 г., тук сме днес, искаме да имаме свободата да се наричаме така, както са ни завещали нашите деди...". То неговите деди са се казвали Боян и Искра ама чиляка от де да знае!
  • 82 датигоначукам

    4 0 Отговор

    До коментар #79 от "Бунтата":

    знамчещетихареса
  • 83 Оракула

    7 1 Отговор
    Но най-важната цел е ,
    да се пазят Доган
    и Делян от грозящия ги затвор!
    Този и шайката около него,
    е една неделима,
    част от Българската мафия!
  • 84 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    6 1 Отговор
    а ГАРА БУНОВО
  • 85 костов

    5 0 Отговор
    дпс измилят схеми как да се отркрадне от нашшите пари ТЪРГОВИЩЕ ГРАДСКИЯ ТРАНСПОРТ СЕ ВОЗИМ ЗА 30 СТОТИНКИ ДО БЛИЗКО СЕЛО 00.4 СТОТИНКИ ЗАЩОТО ОБЩИНАТА ИМ ПРЕВЕЖДА ОГРОМНИ СУМИ СУПСИДИИ СКОРО ТРЕБВА И ТОВА ДА СПРЕ
  • 86 Тошо

    6 0 Отговор
    Бивши и настоящи доносноци,синове и дъщери на ВЪЗРОДИТЕЛИ застанали пред памитника подигираващи се с памета на загиналите български мюсюлмони ! Срам ....
  • 87 Румен

    3 0 Отговор
    Можеш лу да повториш коя е твоята родина бе идиот?
  • 88 патриотъ

    1 0 Отговор
    Нямам нищо против българските турци,те са свестни и работливи мирни наши съграждани,но вредителите,които даже български не могат да говорят като хората,не престават да ги настройват против нас!ДПС е противозаконна партия и трябва да се закрие,а агитаторите им да отидат в затвора!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове