Last news in Fakti

25 Март, 2022 11:38 1 987 25

Нинова: Стореното на тема "язовири" за последните 3 години- изхарчени 500 млн. лева, ремонтирани - десет

  • корнелия нинова-
  • язовири-
  • изхарчени-
  • ремонтирани

Кражбите в язовирите спряха, ако ще се правят ремонти, те ще се правят прозрачно, за парите за колкото струват и няма да се краде, заяви министърът на икономиката и индустрията

Нинова: Стореното на тема "язовири" за последните 3 години- изхарчени 500 млн. лева, ремонтирани - десет - 1
Снимка: БГНЕС

Правителството на Бойко Борисов губи три години, за да определи язовир "Пилашево-3" в община Първомай за опасен, да сключи договор за ремонт и експертите да се произнесат какъв да е този ремонт. Вие, сега за три месеца, търсите отговорност на новото правителството защо язовирът не е ремонтиран. Това каза министърът на икономиката и индустрията Корнелия Нинова по време на парламентарния контрол в отговор на въпрос на Младен Шишков (ГЕРБ-СДС) относно основен ремонт и реконструкция на язовира. Нинова съобщи, че предстои откриване на строителната площадка и стартиране на ремонтните дейности на язовира скоро, съобщават от БТА.

Единственото сторено през последните три години на тема "язовири" е: изхарчени 500 млн. лева, ремонтирани - десет, признат за законен само един и дело в прокуратурата за тези действия, каза министърът. Нинова изрази надежда прокуратурата да "забърза това досъдебно производство и да видим скоро и обвинителен акт и внасяне в съда срещу виновни лица за това безхаберие".
Кражбите в язовирите спряха, ако ще се правят ремонти, те ще се правят прозрачно, за парите за колкото струват и няма да се краде, заяви министър Нинова.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 29 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Невероятно

    19 2 Отговор
    Корни Язовиро пак се развихри. Луд умора няма.

    Коментиран от #16

  • 2 .........

    15 3 Отговор
    Прави констатация ли?? Ние това го знаем..

    Коментиран от #3

  • 3 Анонимно

    10 1 Отговор

    До коментар #2 от ".........":

    Сладки приказки за наивници..
  • 4 Европа

    8 5 Отговор
    Хич не я харесвам. Амо истината е това я подкрепям в усилията и

    Коментиран от #17

  • 5 9523

    7 0 Отговор
    това е ясно но от година темпа на държавния заем е с по 500 млн на седмица.
    тях какво ще правим

    Коментиран от #13

  • 6 оня

    12 1 Отговор
    Вкарайте поне един политик в затвора и ще ви "поверваме". Далавери от 30г и нищо:)) Само приказки:))
  • 7 Asdfg

    11 3 Отговор
    Нинова ОСТАВКА заедно с пеееееееаса Киро! От днес бензин 95 с 4ст.нагоре!
  • 8 Мафиоти близки до Борисов

    5 6 Отговор
    Искате ли данни за крайно дясна екстремистката групировка от Перник близка до Борисов и Гешев занимаващи се с всякакъв терор - СРС следене,изнудване,убийства,воайорство,порнография,наркотици,хомофобия-убийства,подкупи,заплахи,търговия с политическа власт,компютърни престъпления!?
  • 9 Буталност, Гавра, Наглост, Престъпност

    6 1 Отговор
    Лъжи и Измами ! Едно се Обявявя в Програмите на Предизборните Платформени ОБЕЩАНИЯ и от ВСИЧКО туй, след изборите НЯМЯ и ПОМЕН ! Вспомнете си БАНЕРИТЕ / Афишите и Плакатите / какви ПРИМАМНИ СЛОВА използваха , за да ИЗЛЪЖАТ - Примамят народа на своя страна ! ПОШЛИ и ЛИЦЕМЕРНИ трикове които в СЪЩНОСТ е пълна ЗАБЛУДА както ВРАЧКИ, ГЛЕДАЧКИ и ЗНАХАРИ - лекуващи и обещаващи ПРОЗРЕНИЕ, Късмет, Любов, Берекет ! ИСТИНАТА е че народа е в ДЯВОЛСКИ КАПАН и нито еди днешен Партиен Лидер не е РАЗЛИЧЕН ! Различни са само СЛОВОБЛУДИЯТА и СЛАДКОДУМИЕТО да умее да убеждава. ВАНДАЛИЗМА 30-сет години Продължава - Народа постепенно но системно ТАИ и се ТОПИ а Изход от никаде НЯМА ! Нужна е Нова ИДЕОЛОГИЯ за Държавно управление със Справедлива Социална система ! Тя се твори от просветени хора от всички сфери на науката сиреч от Университетските кадри а що за ЛИЧНОСТИ са там - ШМЕКЕРИ и Авантюристи ! Всеки пети у нас е с научта Степен или ТИТЛА а ВЛАСТТА ни е като Бандата на Али Баба ! Път към ИЗХОДА е единствено ТВЪРДА и БЕЗЖАЛОСТНА БОРБА, която ще излючи Жестоки КРАЙНОСТИ ! За 30-сет години туй трябва вече да се РАЗБЕРЕ !
  • 10 Буталност, Гавра, Наглост, Престъпност

    6 0 Отговор
    Лъжи и Измами ! Едно се Обявявя в Програмите на Предизборните Платформени ОБЕЩАНИЯ и от ВСИЧКО туй, след изборите НЯМЯ и ПОМЕН ! Вспомнете си БАНЕРИТЕ / Афишите и Плакатите / какви ПРИМАМНИ СЛОВА използваха , за да ИЗЛЪЖАТ - Примамят народа на своя страна ! ПОШЛИ и ЛИЦЕМЕРНИ трикове които в СЪЩНОСТ е пълна ЗАБЛУДА както ВРАЧКИ, ГЛЕДАЧКИ и ЗНАХАРИ - лекуващи и обещаващи ПРОЗРЕНИЕ, Късмет, Любов, Берекет ! ИСТИНАТА е че народа е в ДЯВОЛСКИ КАПАН и нито еди днешен Партиен Лидер не е РАЗЛИЧЕН ! Различни са само СЛОВОБЛУДИЯТА и СЛАДКОДУМИЕТО да умее да убеждава. ВАНДАЛИЗМА 30-сет години Продължава - Народа постепенно но системно ТАИ и се ТОПИ а Изход от никаде НЯМА ! Нужна е Нова ИДЕОЛОГИЯ за Държавно управление със Справедлива Социална система ! Тя се твори от просветени хора от всички сфери на науката сиреч от Университетските кадри а що за ЛИЧНОСТИ са там - ШМЕКЕРИ и Авантюристи ! Всеки пети у нас е с научта Степен или ТИТЛА а ВЛАСТТА ни е като Бандата на Али Баба ! Път към ИЗХОДА е единствено ТВЪРДА и БЕЗЖАЛОСТНА БОРБА, която НЕ ще излючи Жестоки КРАЙНОСТИ ! За 30-сет години туй трябва вече да се РАЗБЕРЕ !

    Коментиран от #11

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Без чифте Пищови и Сабя на Кръст !

    4 0 Отговор
    Ще имаме жалката ОРИСИЯ ! Праз !
  • 13 Кирето

    5 0 Отговор

    До коментар #5 от "9523":

    ще ни даде заем в канадски долари...
  • 14 А тези дето държат МИКРОФОНИТЕ са

    5 0 Отговор
    Платените ТРУБАДУРИ на ШМЕКЕРИТЕ и ТЪРГАШИНЕ от Бандата на Али Баба във ВЛАСТТА !
  • 15 Грую

    7 1 Отговор
    Како Кури ами то същота ,както при теб.Даде жълти стотинки за Техноимпекс а прибра милиони.Те се са научили навярно от теб.
  • 16 Не е луда

    6 0 Отговор

    До коментар #1 от "Невероятно":

    ами хитра и безскрупулна. ако този кабинет се задържи по-дълго, то ще е само благодарение на нея. защото кирето ке бега у канада и ни лук ял ни лук мирисал. докато за курнелия това ще и е за последно на държавната софра за която бленува от дете. и ще се държи за нея със зъби и нокти...
  • 17 Какви

    4 0 Отговор

    До коментар #4 от "Европа":

    Усилия.Да ни направи още по бедни.Е, тук вече е успяла.Сега сме два три пъти ПО БЕДНИ ,отколкото при Боко.
  • 18 10000 т@пира насред София

    0 1 Отговор
    В другата новина, която не може да се коментира, са си признали колко са. Може да има още до 2-3-5 пъти по толкова в провинцията, и това е! А се държат сякаш те са всичко и всички.
    БЪЛГАРИЯ ВЪН ОТ НАТО!!!! А който подкрепя Укрия да заминава да мре като доброволец и да се самоизчиства от България.
  • 19 на село

    2 1 Отговор
    Импексова: ....ремонтирани - десет,ремонти на ремонтите-двадесет.
  • 20 Антонио Тодоровски

    4 0 Отговор
    Другарко Приватизаторко на Далавер Импекс Документите за далаверите ти са на сигурно място и си чакат реда да те подведат под отговорност
  • 21 Наименованието на ПАРТИЯТА

    0 0 Отговор
    Е БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ ! Всички са модификации на Легално Летитимен КРИМИНАЛ- КАПИТАЛИЗЪМ / чрез изборните НИ- Бюлетини / ! Те ни се НАДСМИВАТ и с нас убедени в ЛЪЖИТЕ си хората БУДАЛКАТ - защото хората са ДОВЕЛЧИВИ и по-чисти вътре в сърцето и душите ! Човечецът който иска МАЛКО а не палати , яхти , вили и почивки по Малдиви ! Тази ГАВРА ще избухне в неуправляема ЯРОСТНА и невиждана жестокост ! Има философско определение : Количественото Натрупване на ПРОТИВОРЕЧИЯТА - водят до КАЧЕСТВЕНИ Изменения ! Няма какво друго аз да кажа - щом науката и практиката го е доказала !
  • 22 Това ИЗВРЪЩЕНИЕ и ГАВРА с НАРОДА

    0 0 Отговор
    ТРАБВА да се ПРЕКРАТИ чрез НОВА Национална ИДЕОЛОГИЯ , но за да ги застави някой да я СЪТВОРИ - преди ТОВА Е НУЖНА ПРИНУДИТЕЛНА болезнено твърда " МЯРКА" !
  • 23 ЧОЧО

    1 0 Отговор
    На тия министри не им ли е работодател Парламента! Нинова и Рашков се държат много нагло когато отговарят на запитвания.Тридесет години ни е виновен соца,сега тридесет ще е виновен Борисов.Затуй сме в това положение а другите от нашата черга колко са дръпнали напред.
  • 24 селтак

    1 0 Отговор
    Яд те че не си успела да клъвнеш и ти от милиончетата ли?
  • 25 СССР

    1 0 Отговор
    Га бившио ти другар Кирчо Добрев йеди кифтетата от тия 50о млн., що си траеше ма?
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол