Last news in Fakti

26 Март, 2022 14:44 10 514 152

Райчев: Ако Путин изгуби войната, ще настъпи разпад на Русия, нещо по-страшно от разпад на Украйна

  • андрей райчев-
  • путин-
  • изгуби войната-
  • разпад-
  • русия-
  • украйна

Да допуснем, че руснаците окупират Украйна и я подчинят. Какво получаваме? Афганистан. Само че с огромен размер и то близо до нашата столица. Перманентен тероризъм. Да допуснем, че Украйна се раздели на две - това е моделът „Виетнам“, коментира социологът 

Райчев: Ако Путин изгуби войната, ще настъпи разпад на Русия, нещо по-страшно от разпад на Украйна - 1
Снимка: БГНЕС

„Правителството беше отговор на противоречия в България от последните две години. Състави се коалиция анти-ГЕРБ и анти-ДПС. Тропосаха ѝ се два проблема, които не са свързани с този произход. И двата проблема не са отшумели и тепърва ще видим резултата от тези тенденции. От този резултат зависи съдбата на хората, които сега са на власт. Войната и хаосът с енергията са тези два проблема“.

Това каза пред БНР социологът Андрей Райчев във връзка със 100 дни от управлението на четворната коалиция. И прогнозира, че почти по всеки въпрос в нея ще има противоречия.

„Ако десните критикуваха Борисов, че непрекъснато харчеше, за да удължи политическото си време, това правителство харчи по две“.

Социологът посочи, че „позицията на България спрямо войната в Украйна е ясна - не иска да е страна в конфликта, но е лоялна към НАТО и ЕС“.

„Това е правилната позиция, но управляващите са бутани непрекъснато отвътре, от десни свои критици, България да се изпъчи и да отиде на предна линия на сражението, което не е изгодно за страната, но е изгодно за тези критици. Тези хора са натегачи пред Запада, това им е произходът. Те искат да доложат на Запада, че който мисли, че картината не е черно-бяла, е агент на Путин. Това е чудовищна глупост. Това не е путинска пропаганда, а мнението на русофилска нация, каквато България е, и тя има по-сложно отношение към Русия... Свободата на словото се оказва агентурно. При Путин тече точно същото, само че в обратната посока“.

В предаването „Политически НЕкоректно“ Райчев допълни, че най-опасният процес за България е поляризацията - както при темата за Covid, така и при тази за Русия.

„Политическите партии ще се възползват от това. Много неприятни партии ще оглавят двете страни и ще се хранят една друга. Защото няма БСП без СДС и СДС без БСП, както няма Мангъров без Мутафчийски и Мутафчийски без Мангъров. Мнозинството в средата ще пострада. Страданието ще бъде, че ще трябва да избира между две неща, които не иска. Затова мълчаливото мнозинство трябва да доминира. Биполярният модел е най-лошото нещо, което може да се случи на България, защото идват тежки времена, а единството на нацията е най-главното нещо“.

Според социолога „Владимир Путин е причинил голяма беля най-вече на своя народ, защото столетното усилие на Русия да бъде европейска страна вече е затворено, а това прави страната лесна жертва на Китай и на Иран“.

„Да допуснем, че руснаците окупират Украйна и я подчинят. Какво получаваме? Афганистан. Само че с огромен размер и то близо до нашата столица. Перманентен тероризъм. Да допуснем, че Украйна се раздели на две - това е моделът „Виетнам“. Тоест, само някакъв мир при някакви условия е изход, за да започне някаква нормализация. Путин няма печеливш ход, това е проблем. Да си представим, че той губи войната. Ще започне разпад на Русия. Разпадът на Русия, за разлика от разпада на Украйна, е много страшно нещо. Това са 6000 ядрени заряда, които ще попаднат кой знае в кого. Това е опасно за света истински“, допълни още той.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 78 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Вие сте бунаци

    102 22 Отговор
    Аман от ДС философи.

    Коментиран от #58

  • 2 Ротшилд

    94 22 Отговор
    Аз го храня социолога Андрей Райчев. Вярно куче е.

    Коментиран от #12

  • 3 На Райчев да не са му

    67 19 Отговор
    спрели издръжката от Москва или му е дъшъл умът? Четири деца има, ако квадратната му глава не изпитва жалост, поне за децата да помисли !

    Коментиран от #17

  • 4 Майна

    81 10 Отговор
    Райчев, не само се гънеш според вятъра,ами единственото ти ,,качество,, е ,че много скоростно изстрелваш в минута глупавите си брътвежи...,аналлизатор

    Коментиран от #72

  • 5 Гайтанжиев

    71 13 Отговор
    Кой ти иска мнението пък на тебе . Те руските анализатори прости и не са проиграли всички варианти още преди започването на войната.
  • 6 Иван

    57 7 Отговор
    Райчев, да бъдеш подлога явно е хубаво за теб. Не давай акъл, там където не разбираш! Гола вода си...
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Райчев ти с коя

    49 23 Отговор
    част на тялото си мислиш?Това е много неразумно,което казваш.Русия ще спечели войната,с цената на всичко.

    Коментиран от #29

  • 9 Българин

    36 58 Отговор
    Много са ти кривогледи доводите. В цяла Европа без Орбан има консенсус, че Путин е агресор и че той е злото. Само у нас има путинисти, естествено че са агентура на Путин, няма как да е иначе.

    Коментиран от #41, #84

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Българка

    33 62 Отговор
    От древни времена митове, легенди и приказки завършват с победа на доброто над злото. А Путин е световно зло и заплаха за цялото човечество. Логично е Русия да изгуби войната. И колкото по-бързо руските нашественици се изтеглят още докато могат от Украйна и настъпи мир, толкова по-добре и за Русия , и за Украйна, и за света. Ще бъдат спасени хиляди живота
    МИР!!!!!!!!

    Коментиран от #40, #102, #116

  • 12 Не е Ротшилд хранилката, другар !

    21 24 Отговор

    До коментар #2 от "Ротшилд":

    Дърт агент на руско влияние е той. Колко народ излъга и колко студия замърси със своя стил да говори глупотевини, падащи като мед в сърцето на нашите путинисти ! Един от най-отвратителните хора, които познавам !
  • 13 Майна

    22 10 Отговор
    Ние сме само в ранните етапи на последния тласък на умиращата империя да се опита да спре потока на Историята. Те са надхитрени, те вече са превъзхождани от висшата военна сила в света и ще бъдат матирани. Екзистенциално те не са оборудвани да убият мечката – и това боли. Космически.

    Коментиран от #77

  • 14 Q2z

    8 2 Отговор
    Съмнения и догатки могат да ни пратят в гроба.
  • 15 Руска маймуна нихилист си ти

    11 8 Отговор

    До коментар #7 от "Анти маймуна":

    другар-стругар !
  • 16 Давай давай сукаа

    10 5 Отговор
    Най-после една добра новина ще настъпи
  • 17 Колев–Босия

    8 26 Отговор

    До коментар #3 от "На Райчев да не са му":

    Райчев просто е прочел, най-после, статията ми от 1991 г., че след разпадането на СССР Русия ще се разпадне вторично.
    Ще се разпаднат и други измислени държави като Великобритания, САЩ и Турция

    Коментиран от #95

  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Райчо

    13 16 Отговор
    Пак ли си бил на инструктаж при баба Митрофон ????
    Значи ако Мордор загуби лошо ….
    Да лошо за такива предатели като теб на хранилка Московска

    Коментиран от #96

  • 20 ТаУмВзе

    33 9 Отговор
    Как Мечката ще Загуби войната бе? Тоя на какво е? А да, герберст е и е нормално да е улав. Главанаци на парад!

    Коментиран от #91

  • 21 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    6 20 Отговор
    Много по опасно е -Атомът да е в путин и генералитет му!Русия ще сключи реми,но само от позиция заплаха с атома.Въпросът е ще удържи ли крим.За мен руси загуби това ,което я накара да ""Оперира"....

    Коментиран от #31

  • 22 оня с коня

    16 19 Отговор
    Нищо неочаквано и изненадващо не казва райчев относно руската Инвазия,ясно е че ако Русия надделее над Украйна,ще затъне като в Афганистан.Наскоро бе оповестено,че загубите в жива сила на русия са колкото на СССР в Афганистан, а това е САМО ДО МОМЕНТА!Дори и да превземе Киев,какво ги очаква Руснаците в Украйна?Ами тотални Атентати и Взривове с много Жертви от Новосъздаденото мощно Съпротив. Движение,подпомагано Логистично,Финансово и Адекватно въоръжавано от Целия Запад.Дори и да сложи марионетно Правителство ,КОЛКО ще Издържи то?А нима Атентатите на Украинците ще се ограничат само в Украйна,а няма да се пренесат и на Територията на Москва по примера на Чеченците навремето?И така ще бъде докато Путин не ПАДНЕ ОТ ВЛАСТ и не бъде заменен от коренно различна личност.
  • 23 Путин е в

    11 23 Отговор
    Цугцванг,сам си го направи

    Коментиран от #37

  • 24 Ицо

    26 8 Отговор
    Айде още един пишман специалист)) по скоро щатите и ЕС ще се разпаднат, щото всичкото мамбо е у руснаците и тях не могат да ги бутнат, без айфони се живее ама без мамбото и топлото умираш прав..

    Коментиран от #25

  • 25 Да ама

    11 5 Отговор

    До коментар #24 от "Ицо":

    Apple все още си продава всичко в русия ако не знаеш. щатите си въртят с тях търговия без проблем
  • 26 Точно по тази причина

    8 14 Отговор
    Ядрената война е неизбежна!
  • 27 Да,бе

    24 5 Отговор
    А да допуснем,че огладнелият и умиращ от студ запад се разпадне на глутница самоизяждащи се чакали е по- вероятно,а.При първата трудност ще настъпи една нечувана "солидарност".
  • 28 Айде стига с тези

    20 7 Отговор
    еврейски номера. Няма да загуби Путин. А ти се настройвай на новата вълна. Трябва да славословиш Путин и всичко руско. Инак на студено, че може и по зле.

    Коментиран от #99

  • 29 ха ха

    9 13 Отговор

    До коментар #8 от "Райчев ти с коя":

    Всичкото и то свърши като захарта и резервните части в Русия. А тя цената не е много висока - Украйна в НАТО заедно с Крим, Донецк и Луханск ;)
  • 30 Раичев

    17 3 Отговор
    Ако не плямпаше само глупости, цена нямаше да имаш!
  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Байгъньо

    11 3 Отговор
    Разпадането на атома ще доведе до много разпаднали се държави
  • 33 Никои

    7 3 Отговор
    Гладна кокошка просо сънува
  • 34 ГруZ 200

    8 9 Отговор
    Ма той вече я загуби.😂
  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Кмета

    8 2 Отговор
    Наведено хамелеонче.
  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 Ти си

    7 2 Отговор
    глупав.Как можеш да сравняваш 2 те държави? Или умишлено плямпаш.
  • 39 Bulgaria

    3 9 Отговор
    Райчев пак ни облъчва със скрита руска пропаганда. Напълно се компрометира последните две години тази шишарка на политическия и социален анализ
  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 ужас

    13 2 Отговор

    До коментар #9 от "Българин":

    Когато живееш във вълча глутница, трябва да виеш като вълк. Ако виеш като лисица, ще те изядат. Това, което запада прави срещу всичко руско, преди 85 г го правеше срещу евреите.
  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 Андрей Райчев!! Едно платено мекере,

    10 2 Отговор
    Който ти плаща той поръчва какво да пишеш!! Платено Мекере!!
  • 44 Майна

    9 18 Отговор
    Русия ще загуби войната, и ще се разпадне, тази страна с това ръководство е превъплащение на ЗЛОТО..тяхният руски мир..както го наричат е..мракобесие, терор, бедност, унищожение, за това тази държава по добре да не съществува, света ще е едно по добро място за живеене без нея.
  • 45 НЯКОЙ

    10 11 Отговор
    Ако българите се запознаят с исторически истинската роля на Русия спрямо България, най-малко половината русофили ще минат на другия полюс! Търсете достоверна информация и четете! Не мислете с клишета, защото истината не е тази, която са ви внушавали вчерашните и днешните комунисти-предатели!
  • 46 РЕАЛИСТ

    16 5 Отговор
    И как Путин ще изгуби войната, бе Райчев? Ще направят парад украинците на площада в Киев, като руснаците в Москва през Втората световна и ще тръгнат в настъпление ли? Не се излагай на стари години. Настрани от пропагандата, всички западни военни смятат, че с Украйна е приключено и само удължава агонията си.
  • 47 Tito

    10 3 Отговор
    Поредният соросоиди лакей и подлога.

    Коментиран от #54

  • 48 Ако

    6 1 Отговор
    Ако мирише и цапа гащите.
  • 49 WhiteNoise

    8 2 Отговор
    тоя продажник 100% е член на УДВОНа (украинские диванные войска орущего назначения)
  • 50 Мимч

    15 9 Отговор
    Абе Русия ще завладее света и тя ще определя правилата.Няма Америка,няма Ингилизи.Те до сега грабиха и експлоатираха и с ресурси и с роби и какво ли не целия свят и за това все още живеят от тия богатства,но виждат,че започва да им се изплъзва доминацията и зареваха. НО кълбото все пак се върти и ще ги отвее...

    Коментиран от #100

  • 51 Хвърчилото от село

    9 10 Отговор
    Разпадането на Русия е най-хубавото нещо, което може да се случи в цялата история на света и човечество, както се разпадна Османската империя! Наистина ще сме щастливи да живеем и видим това грандиозно разпадане на империята на злото и питинизма! Руският народ, но и не само те, ще се отървем от тази световна тирания!
  • 52 Бай Тошо

    12 5 Отговор
    България устремно върви към бездната, а ние от години все за света около нас сме загрижени
  • 53 Аз Негодника

    12 4 Отговор
    Райчев какъв Афганистан те гони...Какъв Виетнам...Нито е Географски съпоставимо нито интелектуално нито чисто политическо...Украйна има 15 милона чисти руснаци...10 милиона емигрираха...Руснаците ще сменът про западните ОЛИГАРСИ със свой про руски ОЛИГАРСИ и всичко ПРИКЛЮЧВА...ТИ КАТО СИ ТОЛКОВА ОТВОРЕН ЗАЩО НЕ ПРИЗНАЕШ ЧЕ И БЪЛГАРИЯ СЕ УПРАВЛЯВА ОТ НЯКОЛКО ОЛИГАРСИ...НЯМА ДА ГО НАПРАВИШ ЗАЩО И ТИ СИ ЕДН ПРИСЛУЖНИК НА ЗАПЛАТА КЪМ ТЯХ...
  • 54 Йосиф Брос

    5 1 Отговор

    До коментар #47 от "Tito":

    Ами голф игрището иска и подръжка ...пари требват .
  • 55 Майка ти

    5 1 Отговор
    Райчев и през ум не му минава русиа да загуби войната :)
  • 56 Време е за България

    10 1 Отговор
    Ти се притеснявай за България какво става.За Русия да се грижи Путин.Ние се оправихме, гледаме в чуждия двор.

    Коментиран от #107

  • 57 Оракулът Райчев

    6 1 Отговор
    Вярвайте ми,аз съм новият Кашпировски.
    Не мислете а вярвайте само на това което говоря.
  • 58 Захвачен командный пункт ВСУ под Киевом:

    14 5 Отговор

    До коментар #1 от "Вие сте бунаци":

    Захвачен командный пункт ВСУ под Киевом: множество старших офицеров взято в плен (ВИДЕО) БЪЛГАРСКАТА ФАШИСТКА СЕКТА ПРОДЪЛЖАВА ДА РАЗСПРОСТРАНЯВА ЛЪЖИ!
  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 СЛАВА РОССИИ ! СЛАВА СССР !

    7 3 Отговор
    А за всички ФОБЪЙ - Ф/Ю ! Ще сърбаш ТАРАТОР но вместо 3 в 1 - само бистрата водицата ще ти бъде като за ДОБРО ДОШЛО !
  • 61 Българин

    4 3 Отговор
    А за теб Райчев ще настъпи изрид отзад.
  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 Мамул

    7 1 Отговор
    Повърхностно Райчев, много се ояде, повърхностно мислиш!
  • 64 Бамбука

    6 1 Отговор
    Само, корумпирания глупак, вярваш в собственото си величие се упражнява в писане на страница след страница, вместо с едно две изречения да изрази мисълта си.
  • 65 Абсурдистан

    4 1 Отговор
    И какво, да му помогнем ли? Да ама да се гръмне сам!
  • 66 Сара

    3 4 Отговор
    Глупостите на един дискредиран глупак комунист нямат край.Терористи и приятели на Анжел Вагенщайн
  • 67 big

    8 6 Отговор
    Всички останали в Русия го знаят и подкрепата към него отново е над 80%! Другото, което е, че той няма никакъв шанс да я загуби, а шанса му да разпадне ЕС и САЩ е много голям. В момента не е война между Русия и Украйна, а война за нов световен ред, където санкциониращите ги, на 99.9% ще загубят

    Коментиран от #112

  • 68 Про- Украински Демонстрации ?

    6 3 Отговор
    Фашистите в България трябва да ОСТАНАТ без НЕФТОХИМ - Бургас ! Цел за Руските КАЛИБРИ 1 ! ПРОШКА за хранено Куче , дето несамо Лае но и ХАПЕ - 9 грама 7.62 !
  • 69 Диана

    7 7 Отговор
    Не съм съгласна, че "столетното усилие на Русия да бъде европейска страна вече е затворено"! В Европа са ставали и по-страшни неща от тази война на Путин, а има и такива, които продължават 100г. и няма изглед да свършат скоро /като случая РСМ и македонците в Гърция/..Русия винаги е била част от Европа, но тя е по-пространна защото е част и от Азия! Ако Русия беше влезнала в ЕС, тя щеше да представлява повече от половината му, което определено би нарушила равновесието между отделните държави там..Русия ще изстрада загубата на Студената Война и един ден ще стъпи на краката си. Ще загърби такива нищожества като украинците да си сърбат попарата - ще ги видим тогава тези мухльовци, украинците, как ще бягат към Русия..Русия няма да се разпадне, няма как шовинисти да се разбягат на различни посоки! Освен това, руснаците са европейци, а Азия ...Всеки там иска да е руснак и уважава руснака, защото руснака има много хубави качества, които дори и в нашето дребнобуржоазно време не потъмняват...

    Коментиран от #94

  • 70 WhiteNoise

    2 5 Отговор
    райчо си е прост.. него да го питаш чеченците още се борят за независимост... империите котенце топат народи, а не ги правят свои роби. рим, чингиз и всяка друга. приобщават без да държат на религия и сексуална ориентация :)
    След 10 години украинци ще маршируват както сега чеченците ама около полша.. или париж. Щото сте прости и лакоми сите малоумници дето ви катерат от посолствата да командорите. смешници
  • 71 Про- Украински Демонстрации ?

    3 3 Отговор
    Фашистите в България трябва да ОСТАНАТ без НЕФТОХИМ - Бургас ! Цел 1 за Руските КАЛИБРИ ! ПРОШКА за хранено Куче , дето несамо Лае но и ХАПЕ - 9 грама 7.62 !
  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 Рева

    7 5 Отговор
    Ще ги се разпадне мозъка. Чакалите който поджафкват под фашистката и терористична ФАЩ ще се разпадне и горко им на предателите

    Коментиран от #82

  • 74 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 Дедо Пене

    5 6 Отговор
    АКО НЯКОЙ СМЕНИ ПУТИН В УПРАВЛЕНИЕТО НА РУСИЯ И СЕ РАЗДЕЛИ С ВЕЛИКО ИМПЕРСКИЯ СОЦИАЛКАПИТАЛИЗЪМ, ЗАЩОТО ИКОНОМИКАТА НА РУСИЯ Е ПО-МАЛКА ОТ НА ЮЖНА КОРЕЯ САМО ЧЕ ТОЗИ КОЛОС НА ГЛИНЕНИ КРАКА Е ЯДРЕНА МОЩНА СИЛА И СЕ ДЪРЖИ НОРМАЛНО С ОСТАНАЛИТЕ ГОЛЕМИ ДЪРЖАВИ, РУСКИЯТ НАРОД ЩЕ ЖИВЕЕ ДОБРЕ И БОГАТО, А СТРАНАТА НЯМА ДА СЕ ПЛАШИ ОТ СЯНКАТА СИ!!! КГБ В.ЪН ОТ ВЛАСТТА!!!
    Този плашипу.тарник не го допускайте повече да замърсява информационното Интернет пространство, моля!
  • 77 LOSHIA

    4 0 Отговор

    До коментар #13 от "Майна":

    ИМАШ НУЖДА ОТ НЕОТЛОЖНА И СПЕШНА ТЯСНО СПЕЦИАЛИЗИРАНА МЕДИЦИНСКА ГРИЖА.ПОБЪРЗАЙ ДОКАТО НЕ Е КЪСНО!!
  • 78 Цел # 1 в България за Руските КАЛИБРИ

    2 0 Отговор
    Трябва да бъде НЕФТОХИМ - Бургас !
  • 79 ПО. СКОРО ЕС И УСА ША СА СДУХАТ

    7 5 Отговор
    ОТКОЛКОТО КЪТИН..
  • 80 Пеям

    6 0 Отговор
    Аман от тоя собственик на голф игрище!
  • 81 Цел # 1 в България за Руските КАЛИБРИ

    2 2 Отговор
    Трябва да бъде НЕФТОХИМ - Бургас !
  • 82 LOSHIA

    3 4 Отговор

    До коментар #73 от "Рева":

    ЕЙ,ЕЕЙ,ЕЕЕЙИИИ МНОГО СКОРО ЩЕ СЕ ЧУДИШ КЪДЕ ДА СЕ СКРИЕШ!!
  • 83 путин може да загуби само

    6 3 Отговор
    ако света се самоунищожи с ядрени бомби
  • 84 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 85 Цел # 1 в България за Руските КАЛИБРИ

    2 3 Отговор
    Трябва да бъде НЕФТОХИМ - Бургас !
  • 86 Цел # 1 в България за Руските КАЛИБРИ

    4 3 Отговор
    Трябва да бъде НЕФТОХИМ - Бургас ! Без ПОЩАДА за Куче хранено дето не само лае но и ХАПЕ !
  • 87 WhiteNoise

    4 2 Отговор
    нова късметче за баницата каде нова година "еврото на рубли да ти стане"
  • 88 Цел # 1 в България за Руските КАЛИБРИ

    2 2 Отговор
    Трябва да бъде НЕФТОХИМ - Бургас ! Без ПОЩАДА за Куче хранено дето не само лае но и ХАПЕ !
  • 89 WhiteNoise

    6 1 Отговор
    митрофанова искам си 100-те рубли за днеска постовете около пощата в банишора ... киро му требвали за капаро :)
  • 90 наблюдател

    4 8 Отговор
    Дайте оръжие на Украйна-да спасим християните от чеченските муджехидини на КаПуткин!
  • 91 изрод от ГЕРБ

    3 1 Отговор

    До коментар #20 от "ТаУмВзе":

    Ами нали и ти беше гербераст?
  • 92 Нефтохим - Бургас ТРЯБВА

    7 1 Отговор
    Да ДИМИ ! Евросъюза ще ни построи Два нови и Един БАКШИШ !
  • 93 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 94 Българин

    7 6 Отговор

    До коментар #69 от "Диана":

    Русия е 145млн.човека и не е половината на 500млн.жители на ЕС.!!! Икономиката на Русия е 1 7млрд.долара, а на ЕС е 19млрд.долара т. е. Русия би била 8% от икономиката на ЕС. На Руснаците претенциите са им големи само, а Калашника е измислен от Шмайзер по нареждане на Сталин, а атомната бомба е дело на немски учени и в САЩ и в Русия!!! ВАТЕНКИТЕ и водка не могат да направят, защото е полски патент!!!

    Коментиран от #106

  • 95 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 96 Гражданин

    7 3 Отговор

    До коментар #19 от "Райчо":

    Райчо, хайде измислете нещо по-конструктивно във вашата нато/козаяк пропагандистка дружинка.
    Просто омръзнахте с тия първосигнално-първолашки мнения! Освен мордор/путлер/орки/долу раша и т.н. елементарни простотии, нещо друго може ли да измислите? Ей така за разнообразие, просто за да не е толкова видно, че нивото ви е безкрайно (и печално) низко?
  • 97 Българин

    5 9 Отговор
    Русия е 145млн.човека и не е половината на 500млн.жители на ЕС.!!! Икономиката на Русия е 1, 7трлн.долара, а на ЕС е 19трлн.долара т. е. Русия би била 8% от икономиката на ЕС. На Руснаците претенциите са им големи само, а Калашника е измислен от Шмайзер по нареждане на Сталин, а атомната бомба е дело на немски учени и в САЩ и в Русия!!! ВА.ТЕНКИТЕ и водка не могат да направят, защото е полски патент!!!

    Коментиран от #136

  • 98 ПРОБЛЕМ С ИНТЕЛЕКТА ИМАШ

    8 1 Отговор
    РАЙЧЕВ ИНАЧЕ СИ ХИТРЕЦ ТА ЧАК МИЛИОНЕР СТАНА АТ ФАЛШИВАТА СОЦИОЛОГИЯ
  • 99 Още едно мнение

    4 8 Отговор

    До коментар #28 от "Айде стига с тези":

    ЧЕМОДАН,ВОКЗАЛ, РУСИЯ ! ПО НАЙ БЪРЗИЯ НАЧИН!
  • 100 Ха ха

    1 1 Отговор

    До коментар #50 от "Мимч":

    Смени дилъра 😆
  • 101 Никаква ПРОШКА и СЪЧУВСТВИЕ за

    6 4 Отговор
    ФАШИСТИТЕ в Българската ВЛАСТ и Администрация ! УДАРИТЕ по Бълга.ската ИНФРАСТРУКТУРА следва, трябва и е наложително да е ББЕЗЖАРОСТНА ! Маските на Етика и Дипломация са СВАЛЕНИ ! Врето за словоблудства и гримаси ИЗТЕЧЕ ! Време е да се разтворят " бузки" !
  • 102 ГруЮ

    12 4 Отговор

    До коментар #11 от "Българка":

    Ако Путин загуби, тогава ще видиш какво е зло: Глобализъм без корективи. Ако не знаеш какво е- направи си справка какви режими да дошли на власт преди втората световна в Германия, Италия, Испания, Португалия. Може пък и да ти светне,
  • 103 Блгария е в КОЛАПС , щом РУСИЯ

    5 3 Отговор
    ЛИКВИДИРА НХК-ка Бургас !
  • 104 11666

    8 0 Отговор
    не ти ли омръзна 40 г само"МОАБЕТИ" бе?парилапач!
  • 105 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 106 Диана

    8 7 Отговор

    До коментар #94 от "Българин":

    Извинявай, би ли разбил тези 500млн. жители на Европа по държави - истински се съмнявам в достоверността им: Германия и Франция са по 50тина милиони, Полша - също! Не виждам как ги направи тези 500млн...Колкото до икономиката на Русия - не гледай днешното й състояние! Икономиката на Русия няма друг път освен напред и нагоре, в което не се и съмнявам, доколкото ги познавам.."Ватенките" не са седнали да направят нещо, не са го направили, но не това е проблемът им! Те искат да се чувстват част от този свят, част от всички други /не да блестят над другите!/, каквато са, но светът не ги приема...И..докога ще продължава това, не е много ясно..Нормално е след 75г. изолация да са доста експанзивни, агресивни дори, но това не означава, че това е естественото им състояние..Ако светът ги приеме такива, каквито са, те скоро ще покажат истинския си чаровен облик, но светът явно е твърде наплашен от тях и от мухата прави слон..Но..Както и да е! Аз мисля, че нещата вървят на добре..То..не може всичко да е наред, значи...

    Коментиран от #130, #133

  • 107 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 108 Българската ИКОНОМИКА е ТРУП

    4 3 Отговор
    И ГРЪМНЕ ли Нефтохим - Бургас ! България е жалко минало !

    Коментиран от #115

  • 109 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 110 Сърцето на Фашистката икономика у нас е

    2 0 Отговор
    В НХКа - Бургас ! Там РУСИЯ следва с ПРЕОРИТЕТ да се съсредоточи и ВЪЗДУХА на Фашистите се прекрати !
  • 111 Сърцето на Фашистката икономика у нас е

    1 2 Отговор
    В НХКа - Бургас ! Там РУСИЯ следва с ПРЕОРИТЕТ да се съсредоточи и ВЪЗДУХА на Фашистите се прекрати !
  • 112 ЕКСПЕРТ

    2 2 Отговор

    До коментар #67 от "big":

    M-r ""big" LITTLE Следим с интерес безпаметните ви пустословия. Искрено ни забавлявате,но бихме искали да ви попитаме, какво би станало с Русия,ако стане евтина енергийна база на Китай? Нима мислите че за руснаците това е загадка?
  • 113 Миро

    3 2 Отговор
    Този си мисли че децата си играят в пясъчника и какво ще станело. Или Русия ще спечели или ще затрият целия свят. И това не са глупости .
  • 114 TARGE # - 1 за КАЛИБРИТЕ у нас

    1 2 Отговор
    Следва да е НХК-а Бургас. И Филма СВЪРШИ !
  • 115 LOSHIA

    5 0 Отговор

    До коментар #108 от "Българската ИКОНОМИКА е ТРУП":

    Да не живееш на чужда планета бре? България няма икономика!!
  • 116 Миро

    3 0 Отговор

    До коментар #11 от "Българка":

    Доста си зомбирана моме но ще се оправиш.
  • 117 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 118 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    2 2 Отговор
    не на войната да на МИРЪТ
  • 119 WhiteNoise

    5 0 Отговор
    абе нещата са ясни за всички. виновните ще си понесат последствията. без грубости и чувства.
    https ://t.me/rusvesnasu/16551
    ето ви ги 60 броя. видели са че иде дебелио. Нормално е. За какво да се бият? За Макрон, Шолц, Байден?
    Тия хора имат семейства, деца.. Който е виновен ще изкара 15 години в чукотка.. ко толко? още има живи японци върнали се от сибир. Поправили или не ще си го отлежат. После бог да ги съди!
  • 120 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 121 TARGET # 1 за Руските КАЛИБРИ

    1 3 Отговор
    Във ФАШИСТКА България , следва да бъде НЕФТОХИМ - Бургас !

    Коментиран от #123

  • 122 Българин

    1 1 Отговор
    А, чем винаги е бил руски агент за влияние и винаги е работил за руските интереси!
  • 123 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 124 абв

    1 1 Отговор
    ЗА ЖАЛОСТ , СИ ПРАВ !!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • 125 емигрант

    2 1 Отговор
    България разчита май само на новите модели врачки - СОЦИОЛОЗИТЕ ? Излизат баламосват половин час по ТВ-то стадото и доволни се прибират с хонорарът си, а овцата започва да прави опити да мисли безрезултат, защото няма собствено мнение и чака следващата манипулация другата седмица ! 23 г. живея в друга държава не съм видял до днес такова нападение на телевизията от социолози, дори се замислям те съществуват ли тук изобщо ?
  • 126 ТЕЛЕГРАМ : Русия , Москва, МО РФ

    1 2 Отговор
    До Мин. ОБОРОНЪЙ - Шойгу, Сергей Кожугеговеч ! Пожалуйто , не пропускайте из ваше ВНИМАНИЕ Ахилесовой Пятьки Болгарской Фашисткой Икономики - НЕФТОХИМ - Бургас ! Спосибо !
  • 127 ТЕЛЕГРАМ : Русия , Москва, МО РФ

    1 2 Отговор
    До Мин. ОБОРОНЪЙ - Шойгу, Сергей Кожугеговеч ! Пожалуйто , не пропускайте из ваше ВНИМАНИЕ Ахилесовой Пятьки Болгарской Фашисткой Икономики - НЕФТОХИМ - Бургас ! Спосибо !
  • 128 ТЕЛЕГРАМ : Русия , Москва, МО РФ

    1 2 Отговор
    До Мин. ОБОРОНЪЙ - Шойгу, Сергей Кожугеговеч ! Пожалуйто , не пропускайте из ваше ВНИМАНИЕ Ахилесовой Пятьки Болгарской Фашисткой Икономики - НЕФТОХИМ - Бургас ! Спосибо !
  • 129 Тоя е социолог

    3 1 Отговор
    Колкото аз съм Гагарин. Този човек е далавераджия на 100%. Никога няма да може да отговори как е взел пари за голф игрището? Платен агент да облъчва обществото в свой интерес и на съучастниците му.
  • 130 емигрант

    1 1 Отговор

    До коментар #106 от "Диана":

    746 милиона е населението на Европа !
  • 131 За ФАШИСТКАТА ВЛАСТ у нас има само

    4 0 Отговор
    Една СЪДБА - НАРОДНА Власт и Съд
  • 132 Реалист

    2 0 Отговор
    И двете му полукълба у главата гледат разнопосочно:)
  • 133 Мдаааа...

    4 6 Отговор

    До коментар #106 от "Диана":

    Икономиката на русия в момента има един път..и той е само..НАДОЛУ...и нещата за тях вървят от зле към много зле, никога не са били европейска държава, и никога няма да бъдат, те са суровинен придатък на Запада, и такива ще си останат, цивилизована ЕВРОПА никога няма да приеме държава на зомбирани мегаломани, диктатори, военнопрестъпници и убийци, държавен ръководител който заплашва света с ядрено унищожение, ти как се чувстваш като на черното казваш бяло????..или за теб това е нормалното ти състояние???
  • 134 ФАШИСТКАТА Власт у нас има достатъчни

    3 1 Отговор
    Доказателства и Факти по престъпната и дейност за да и се обяви и днес ОБВИНЕНИЕТО и Присъдата ! И нейното ИЗПЪЛНЕНИЕ !
  • 135 Макробиолог

    8 1 Отговор
    Ко се разпада?русия да не я мислим,а да се вгледаме в собствения си разпад....юропата обединената,ще обеднява все повече,щот достъпните и изгодни руски ресурси ще потекът към китай,индия и т.н....а честито на запада и украйнините му.
  • 136 На ангро

    6 1 Отговор

    До коментар #97 от "Българин":

    Е тооо... като ще говорим така на ангро да вземем да сравним Европа с БРИКС. От БРИКС никой не подкрепя санкциите срещу Русия - Китай,Индия,Бразилия,ЮАР.

    Коментиран от #149

  • 137 хххххххххххх

    6 2 Отговор
    Ефрейски дегенерилал бохлук , такова нещо е невъзможно да стане .

    Коментиран от #145

  • 138 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 139 Да допуснем

    3 1 Отговор
    че Андрей Райчев е ср@лю!
  • 140 Иван Василев

    4 6 Отговор
    Какво значи - ако Путин загуби войната, че той вече я е загубил, дори да взриви с калпавите антихуманни бомби всичко на Украинска територия как смята да възобнови иконамиката си, как смята да убеди да се върнат всички западни компании обратно, как смята да получи оборудване и технологии, пак ли ще краде както беше по времето на ссср? Вижте само кои са му приятелите, изпадналите държави и тук там по един корумпиран политик, с такива приятели и враг не ти трябва!
  • 141 Тянята

    3 1 Отговор
    Тоя пий ли си хапчетата редовно,едни същи ги въртят навсякъде
  • 142 Анализаторски

    3 0 Отговор
    Тенденции за отделяне на недоволни от Русия вече започна. Азърбейджан с тихата помощ на Турция вече настъпи. Явно там са повярвали, че Русия вече е отслабена. А според мен Русия отделя само част от арсенала си в Украйна, останалите мощности стоят и чака някой да се покаже над повърхността. Но все пак, в момента Азърбейджан не е в опасност. Ще бъде обаче след известно време. Руснаците няма да забравят това, което става в момента в пограничните райони.
  • 143 ФИЛИП ЕЙДЖИ

    1 0 Отговор
    този защо не е по магнитски!?
  • 144 РАЙЧЕВ И ВКЪЩИ СЕ Е РАЗПАДНАЛ

    5 0 Отговор
    АМА ЗЕЛ РУСИЯ ДА РАЗПАДА ! Я ВИЖ БЪЛГАРИЯ БЕ , КОГА Е БИЛА ПО - РАЗПАДНАТА С ТОВА НАТО И ТОЯ ЕС !? ГЛУПАК ИЗВЕТРЯЛ !
  • 145 Андрейчина

    1 0 Отговор

    До коментар #137 от "хххххххххххх":

    по мама е немкиня май.
  • 146 Кинжал

    5 1 Отговор
    Още един фантазьор който блянува за разпадането на Русия, може би защото платените слуги на краварите точно това искат. И защо си мислите, че светът се върти около Европа и Америка, това ли ви е цивилизования свят? Ама вие защо подценявате и игнорирате изтока ? Китай и Иран са много древни държави, които ще надживеят още три Европи, които се имат за цивилизовани , но всъщност въобще не са и под прикритието на фалшиви ценности налагат подмолно жесток фашизъм. Уж имаш някакво право на избор, но всъщност нямаш, защото изборът ти е сведен до режисирани предложения. Ако имаш различно мнение, не си съгласен с налаган модел или ценности или не дай боже имаш друга религия ти се превръщаш автоматически във враг на демокрацията. Всички хора се превръщат постепенно в работни роби и подчиняват, за да задоволяват потребностите на определени кръгове. Райчев, Русия вече разбра същността и лицемерието на Европа и определено не би искала да бъде част от този пропаднал свят, който щеше да я завлече на дъното! Русия ви казва Чао в момента! А корабът на Европа ще се отправи към дъното заедно с вас на борда.
  • 147 В.В.П.

    2 1 Отговор
    Сащ загуби в Афганистан,и в Виетнам,,Разпадна ли се ..?Това е военна акция..Украйна се разпада.
  • 148 Дедо Пене

    0 4 Отговор
    РАЙЧЕВ ПОКАЗА ИСТИНСКОТО СИ ЛИЦЕ НА ПУТИНСКИ СЛУГИНАЖ И ЧЕРВЕНА КРЪПКА!
    ТОЙ И ПУТИН МИСЛИ КАТО ТОЗИ ЛИЗАЧ И ЗАТОВА Е ПРИГОТВИЛ ЯДРЕНОТО КУФАРЧЕ, НО НЕ ЗНАМ ДАЛИ ПРЕДИ ТОВА НЯКОЙ НЯМА ДА ГРЪМНЕ ДЖУДЖЕТО!!!

    Коментиран от #150

  • 149 Дедо Пене

    0 2 Отговор

    До коментар #136 от "На ангро":

    ВСИЧКИ ДЪРЖАВИ В БРИКС СА В КАТЕГОРИЯТА РАЗВИВАЩИ СЕ ДЪРЖАВИ!!! АКО НЕ Е ЯСНО КАКВИ СА КРИТЕРИИТЕ ПРОВЕРКАТА Е ЕЛЕМЕНТАРНА!!!
  • 150 456

    0 0 Отговор

    До коментар #148 от "Дедо Пене":

    Едно си дедо знае, едно си дено бае.
  • 151 Там

    0 0 Отговор
    Добър анализ, кой каквото ще да говори.
  • 152 Диана

    0 0 Отговор
    Не съм съгласна, че 100годишното усилие на Русия да е европейска страна вече било затворено! Русия е повече от европейска страна, лежейки на два континента, и въобще не може да бъде нещо друго - тя е била винаги и ще си остане И европейска страна! Нищо, че не е член на ЕС! Та Русия сама е по-голяма от ЕС - ако влезе в ЕС, ще обсеби повечето от пространството там, което определено раваля първоначалния замисъл за усещане на равноправие.. Не трябва да се чувства Русия извън Европа - тя е неотделима нейна част във всички отношения и винаги ще остане такава!..Ще премине разочарованието на руснаците от неуспеха им в Студената война и последствията от това..Ще се извадят изводите, заключенията, нови мъдрости ще навестят света и всичко и всички ще продължим напред по нови пътища..Трябва да се научим да разбираме емоциите си правилно, а не да ги оставяме да ни пързалят по неведоми пътища! Тази война в Украйна е безсмислена вече, тя свърши своята работа и ако досега няма видими промени в позициите на Украйна, то няма и да има - насила хубост не става! Всеки ще си получи заслуженото! Украйна мълчаливо подкрепя своите политици и това е недвусмислено въпреки двусмисленото им, неутрално поведение /не говорят против руснаците, а искат руснаците да напуснат техните, УКРАИНСКИ земи/..
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол