Last news in Fakti

3 Април, 2022 07:04 3 945 109

Общинари-социалисти скочиха срещу кръщаването на нови площади в София

  • софия-
  • бсп-
  • улици-
  • площади-
  • имена-
  • украйна

Те изразиха позицията си в специално обръщение

Общинари-социалисти скочиха срещу кръщаването на нови площади в София - 1
Снимка: БСП-София

Общинските съветници от групата на БСП в СОС изразиха категоричната си позиция срещу "конюнктурното и незаконно създаване и кръщаване на площади в София".

Предлагаме ви пълният текст на позицията им:

"В предаването "Панорама" на БНТ1, излъчено на 1.04.2022 г., журналистът Найо Тицин заяви, че в София ще има площад "Героите на Украйна". Той обясни, че този площад все още не съществува официално, но ще бъде обособен сега, "точно пред руското посолство, пред входа", където ще се оформи от 4 улици - "Драган Цанков", ул. "Никола Мирчев" и две по-малки. Тицин съобщи също, че в петък е получил уверение от общината и от "прозападното, проевроатлантическото голямо мнозинство" в СОС, в това число ГЕРБ-СДС и Демократична България, че решението за създаване на площад "Героите на Украйна" ще бъде гласувано на сесията на СОС в четвъртък, 7.04.2022 г.

Ние, общинските съветници от групата на БСП в СОС, категорично заявяваме, че сме против и няма да подкрепим конюнктурното и незаконно създаване и кръщаване на площади в София.

Оставаме безкрайно изненадани на какво основание и по каква процедура журналистът Найо Тицин обяви, че решение за създаване на нов площад в София и именуването му "Героите на Украйна" със сигурност ще бъде взето от СОС и то след няколко дни. Оставаме и в недоумение, че в СОС вече е налице ново "прозападно, проевроатлантическо голямо мнозинство включващо, ГЕРБ-СДС и Демократична България". Подобно "обещание" за взимане на бъдещо решение от СОС грубо нарушава независимостта на основния орган на местно самоуправление и руши неговия имидж, навеждайки на мисълта, че решенията в него не се вземат при открит дебат, а някъде на "тъмно" по неясни процедури.

Категорично заявяваме, че гласуването на решение на следващата сесия на СОС за създаване на нов площад и неговото именуване "Героите на Украйна" ще бъде взето в грубо нарушение на закона и собствената на СОС - Наредба за именуване и преименуване на общински обекти и за паметниците и другите възпоменателни знаци на територията на Столичната община. Съгласно чл. 2 от тази Наредба, имената на общинските обекти и паметниците и другите възпоменателни знаци следва да са посветени на хора, събития и постижения с принос за световното и националното развитие и за развитието на гр. София.

Предлаганото име на бъдещия площад със сигурност не събира безспорен консенсус в обществото, което налага сериозно обществено обсъждане на темата. Член 7 от посочената Наредба изисква предложенията за именуване и преименуване писмено да се съгласуват и със съответните общински администрации по местонахождение на обекта, в случая това е районният кмет и администрация на район "Изгрев". Такова съгласуване не е налице. Съгласно чл. 8, ал.1, т. 5 от Наредбата, при именуване на обектите е необходимо запазване на връзката между наименованията на улиците, булевардите, площадите и други обекти, утвърдили се като маркиращи топоними в района. Предлаганото име на бъдещия площад категорично не отговаря на това изискване. В пълна неяснота сме, къде точно и с каква големина ще бъде обособен новият площад. Това ще засегне ли уличната регулация, за което е необходимо провеждане на съответни процедури по ЗУТ.

Надяваме се, че обявеното ново мнозинство в СОС на ГЕРБ-СДС и Демократична България ще спази закона и няма да позволи да бъде въвлечено във вземането на едно спорно решение, с ясно изразен политико-популистки характер, което със сигурност няма да бъде одобрено от по-голямата част от гражданите на София".


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 68 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Уса

    182 13 Отговор
    Когато прочетох тази новина преди няколко дена помислих,че е шега или конспирация.Сега се убеждавам,че България отива по дяволите по-бързо от очакваното а голямата част от народа продължава да спи.Повечето българи в чужбина и те спят или бачкат,за да има с какво да се оправдават,но скоро няма да има къде да се върнат

    Коментиран от #7, #71

  • 3 Бай Пеши

    170 22 Отговор
    Подлоги .Вън от България предатели .Тицин въже те чака .

    Коментиран от #21

  • 4 Петър

    153 18 Отговор
    Да вземат да кръстят някоя улица с името "Героите на Белград", като са тръгнали да се подмазват,да го правят наред.
  • 5 . Б. Б.

    24 117 Отговор
    Червени продажници.
  • 6 Кръстник

    92 8 Отговор
    Тия са луди !?

    Коментиран от #27

  • 7 Фащай патьо за... КАМЧАТКА, робе

    13 83 Отговор

    До коментар #2 от "Уса":

    Или АЗОВЦИТЕ ше ви се сторат...детско забавление

    Коментиран от #47

  • 8 Хайде

    99 9 Отговор
    Да прекръсти площад "Македония", на площад "Северна Македония" !!!
  • 9 Нищо по-нормално

    130 26 Отговор
    Щом новосформиращия се площад е пред посолството на Русия да бъде кръстен
    СЛАВА НА РУСИЯ

    Коментиран от #41

  • 10 Тихо бе, руски агенти

    24 107 Отговор
    да не ви пратим при шефа ви в русия

    Коментиран от #50, #98

  • 11 Какви"Герой на Украйна" !! Тицин ако е

    133 14 Отговор
    Идиот, това означавали, че и СОСса такива?? Бандеровци те от АЗОВ и Десен сектор ли са ви Геройте??? Не вървете по Муха от СОС, знае се къде ще ви заведе!!
  • 12 Косьо Косев

    113 12 Отговор
    Виждам доста предложения за преименуване в този форум нека и аз да дам едно предложение
    Улица Козяк да бъде прекръстена на позор за съединените щати

    Коментиран от #39

  • 13 Ами супер!

    140 14 Отговор
    Героите на Украйна изгориха жив Иван Милев,председател на българската общност във фашистката им "държава" на 02-05-2014 в Одеса,друг от общността "само" го застреляха,ей така,за кеф! Дигнахте паметник и на краварските летци,бомбили Софията ви през 1944,сега е време да вдигнете и един паметник на "Сюлейман Безумни Паша",да се зарадвате истински,кюлханета.АМИ ПОСЛЕ???
  • 14 Дара

    99 6 Отговор
    Продажни българи.
  • 15 Общински съветник

    106 4 Отговор
    Аз ще внеса алтернативно предложение - площада да се казва Героите на България. И нека колегите да гласуват по съвест.
  • 16 Пенди

    65 4 Отговор
    Абе да ви го плясна в таратора! Да вземем да го кръстим геройте на Русия? Искате ли?
  • 17 Кутиите

    93 4 Отговор
    Това не е много лоша новина защото мисля че ще е капката която ще прелее чашата и ще събуди дълбоко спящия българин

    Коментиран от #30

  • 18 Варна

    110 8 Отговор
    Едно предложение и от мен : площада да се кръсти Иван Милев , българин изгорен жив в Одеса от така наречените герои на Украйна.

    Коментиран от #38

  • 19 Общинари

    41 12 Отговор
    приличащи на ТКЗС - ари !
  • 20 Моля

    55 5 Отговор
    отърете Зайо от мъките му...
  • 21 Сегашните на. .

    69 9 Отговор

    До коментар #3 от "Бай Пеши":

    Власт всички са подлоги! Особено антлантиците. И 90%от правителството! Мошетата със същисани дипломи 😮
  • 22 Вземам си я тази снимка...

    66 4 Отговор
    ...и ви почвам един по един. Общинари, паразити на гърба на народа, че и пък ще решават вместо нас. Опънахте ластика на търпението на нормалните хора.
  • 23 Имам предложение

    69 5 Отговор
    Улицата пред американското посолство, да бъде кръстена :американски бомбардировач убиец на българи.
  • 24 hahaha

    65 4 Отговор
    а бул. Европа да бъде прекръстен на бул "Володимир Зеленски" , а козяка да се казва "Джо Байдън", може да започнат да ни продават по евтина газ американците
  • 25 КРОКОДИЛ

    57 3 Отговор
    Ами че то в България се кръщава само на предатели и чужди хора. Защо да е площад народно събрание, а не площад на гробокопачите или лапачите.....
  • 26 Предлагам

    65 6 Отговор
    некой да застреля Тицин, да не се мъчи и после СОС да именува площадчето на негово име.

    Коментиран от #29

  • 27 Кръстник

    39 2 Отговор

    До коментар #6 от "Кръстник":

    Кръщавам улици и площади всякакви !!!
  • 28 Азьь

    44 5 Отговор
    Найо,майо,зайо да се прекръсти на укри лизал и ще е много солидарно...
  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Ами всъщност

    48 3 Отговор

    До коментар #17 от "Кутиите":

    Принципно си много прав, но българина вече е толкова привикнал да се навежда и да отнася шамарите че каквото и безобразие да сътворят продажните лекета дето ни управляват вече над 30 години се приема за нещо нормално, с което просто трябва да се свикне. То ако всеки път когато чашата на народното търпение преливаше успявахме да постигнем нещо за да спрем това преливане сега България нямаше да е в това положение, а виновните за тези безобразия щяха да висят по дърветата и да се търкалят в канавките, или поне щяха да отлежават по затворите! Спасението на България и достойните българи е в Божиите Ръце, затова нека се помолим на БОГ да пази всички свестни хора, които живеем в нашата изстрадала родина и да накаже продажните предатели, които за власт и пари предават българския народ и държава! АМИН.

    Коментиран от #53

  • 31 Факти.ГРУ

    9 45 Отговор
    Факти се загрижили за руската си колежка, получила заплахи, факти са загрижени за бездействието на службите срещу БНО Шипка ... факти дава толерира и дава трибуна на путлеристи . Лицeмеpие !
  • 32 безпартиен

    8 34 Отговор
    Ние си имаме достатъчно герои "мандраджии" напълно "заслужили" имената им да носят улици,площади,учебни заведения,села и градове!Но пък те са "освободители" освободили ни от самите нас на 9.9.1944!След тази дата започнали да усвояват едни нищо и никакви си привилегии във вид на предимства за образование,жителство,жилища,народни пенсии,работа/ръководна/ за себе си,деца и внуци!!!И така 45 години АБПФК!Нека недоволните от управлението сега вземат оръжие в ръка и излязат в нелегалност!Как бихте ги определили?Като освободители или като терористи?Власт се взима с оръжие и се задржа с писалката!

    Коментиран от #64

  • 33 МОЧА трябва да се разруши!

    10 41 Отговор
    Да се изпълни решение на СОС за събаряне на паметника на поробителя! Бездействието е престъпление !

    Коментиран от #74, #75

  • 34 Селяк

    42 6 Отговор
    Аз какво пиша от месеци - положението в България е не само зле, но много зле!! Предлагам България да се преименува на Източна Македония или Южна Украйна, и всички улици и булеварди да се преименуват на всичко свързано с Македония и Украйна. Българина спи зимен сън и не го интересува нищо вече, като, че ли се е предал и не му се занимава повече с държавата, все едно му е какво се случва, важното е да печели някакви пари и да преживява, точно така да преживява, защото определено се самозалъгва, че живее! Наистина е жалко! Познавам толкова деца на познати които мечтата им е да учат в чужбина и за това се подготвят - не е ли жалко това?! Мечтата на децата ни да е чужбина, толкова е зле положението, че дори те го осъзнават на тази крехка възраст! Щрауси сме си к такива ще си бъдем вечно!
  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Хихи

    11 34 Отговор
    Общинарите комунисти. Коне с капаци...
  • 37 АКО

    35 6 Отговор
    ТОВА СЕ СЛУЧИ НА МЕСТНИТЕ ИЗБОРИ ГЕРБ НЯМА И ДА ВЛЯЗАТ ДБ ОТДАВНА СЕЕ ПРОСТРЕЛЯХА В КРАКА ИСКАТ ЯВНО ОКОНЧАТЕЛНО ДА СЕ САМОУБИЯТ
  • 38 Ха тъй!

    11 34 Отговор

    До коментар #18 от "Варна":

    А ти там ли беше, че си толкова информиран? Лъжеш като за световно, тавариш Путлер...

    Коментиран от #59

  • 39 Мале,

    9 2 Отговор

    До коментар #12 от "Косьо Косев":

    че си умен..
  • 40 Бай Илия

    40 5 Отговор
    Козяк трябва да се казва 10 ти януари. На 10 януари 1944 е една от най-зловещите и кръвопролитни бомбардировки на София.

    Коментиран от #42, #66

  • 41 Я се скрий, бе!

    8 38 Отговор

    До коментар #9 от "Нищо по-нормално":

    Я направо ,,Слава на фашагата Путлер,,.
  • 42 Жоро

    40 5 Отговор

    До коментар #40 от "Бай Илия":

    Баща ми е виждал след бомбардировките на София трупове да висят от балконите. Дори зоологическата са бомбили и са избягали много животни. Клетката на маймуните също е била разрушена и са избягали много маймуни. Някои са в общинския съвет днес

    Коментиран от #52, #91

  • 43 Майдан

    41 5 Отговор
    06.04.2022 г. , 12 ч., пред Народното събрание - да кажем какво мислим по въпроса за имената на улици и булеварди и по въпроса за откритото ни въвличане във военния конфликт.

    Коментиран от #106

  • 44 Преминаващ

    45 5 Отговор
    Героите на Бандера защо не го кръстиме ? Ей май е верно когато Господ реши да накаже някого най напред му взима акъла ! Ще ви питам кръсници утре като преминете от руски газ на газени лампи...Останалия свят защо не подкрепя Украйна ?

    Коментиран от #51

  • 45 БКГБ

    9 36 Отговор
    БСП в София са една досадна, но маловажна подробност, за която на никого не му пука. Откакто има избори, никога не са имали кмет, нито мнозинство в общинския съвет. Не ни пука какво мислят. Да си ходят на село да кметуват по ТКЗС-тата и там да си кръщават мегдани и сокаци на Гошо Тарабата, Тато, Сталин, Ленин и Путин.
  • 46 Изшъткат ли..

    32 4 Отговор
    Всички евреи вън от България и държавата и животът ще почне да се оправя..
  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Украйна

    7 23 Отговор
    Има само двама герои - Остап Бендер и Степан Бандера.
  • 49 Трайно безработен

    24 4 Отговор
    Мойта съвест е чиста не съм гласувал за Герб да му мислят гласувалите за даскалицата по Руски ! Про НАТО настроени
  • 50 Войникът 🇧🇬 без армия

    26 9 Отговор

    До коментар #10 от "Тихо бе, руски агенти":

    Кви руски агенти,кви пет лева бе !
    Не ми дреме какви са ,щом българското ще се запази ! С тези съм ,които няма да позволят да умре БГ ,като нация и народ ,а и буквално ,ако се позволи да се води чужда геополитическа война на наша територия в което неистово уж проспериращия Запад убеждава ,че е хуманно ,чрез влияние на неговите купени роби и институции и то не само в БГ ! И Аз обичам Кока кола и харесвам Магнум 357,но ..... не съм безроден от па дък !

    Коментиран от #77

  • 51 Значи, другари

    10 28 Отговор

    До коментар #44 от "Преминаващ":

    Бандера е бил истински патриот. А не продажен националист като Костя Копейкин.
  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 Войникът 🇧🇬 без армия

    13 1 Отговор

    До коментар #30 от "Ами всъщност":

    Съгласен съм с теб,но нека да направим така с действията си за просперитет на БГ и нацията,че да може Бог да види и да ни помогне! Амин!🇧🇬🇧🇬🇧🇬
  • 54 Пешо Мастиката

    37 4 Отговор
    Що мисирокът Найо Пицин не проявява активност по местоживеене? Доколкото знам живее в Париж, а по една случайност има улица "Сталинград", метростанция със същото има, както площад "Сталинградска битка"...Тъй и тъй проявява необикновена гражданска активност, да вземе да предложи да ги преименуват с подходящи украински имена, такива като Мариупол, битката за Мариупол или нещо подобно...Има известен риск да го понатупат, но щом е за справедлива кауза колко му е да понесе един пердах...А може и в едно заведение с орешетени прозорци да го въдворят, там дето обитателите ги овързват с ризи с много дълги ръкави...
  • 55 червените орки квичат

    10 20 Отговор
    а какво ще е ако се казва Генерал Колев 😁
  • 56 Сър Пичук

    8 35 Отговор
    Антибългарската партия БСП брани с голо дупе фашисткия режим в Кремъл!
  • 57 АнтиКомунист

    7 28 Отговор
    хахаха, БКП-БСП от 44-та година са наиздръжка от Кремъл, работят срещу интересите на българия, отколешна мечта им е да сме руска колония !!
  • 58 Пешо

    18 5 Отговор
    Ей стана като във вица,дето руснаците предложили София да се казва Тошква,а американците Тошингстон.
  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 Аууу

    5 22 Отговор

    До коментар #59 от "Варна":

    Ам, чи то било голям ужас, бе. Продукция на Мосфильм?
  • 61 Илиана

    29 4 Отговор
    Кой е този “журналист”, на когото Софийска община е толкова задължена, че изпълнява политическия му каприз?
    Нещастие!
  • 62 Чичо

    28 1 Отговор
    Скоро ще има бити и в БГ.
  • 63 Точно така,

    4 28 Отговор
    бесепари. Събитието - разгромът на руснаците в Украйна, е с принос за световното и националното развитие и за развитието на София, конкретно. То разхлабва руската примка, енергийна, политическа военна, всякаква.
  • 64 Pilot

    30 6 Отговор

    До коментар #32 от "безпартиен":

    През тези години си имахме всичко; армия, съд, обеазование , ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ, а новите демократи 35г само рушат и крадат ! От 8 милиона станахме 4 ! Хората сега мизерстват, а новобогаташите преяждат, точно както го пишеше едно време в учебниците !
    Сега има хора, които за пари са готови и майка си да продадат, СРАМ !

    Коментиран от #68

  • 65 Голубой

    5 4 Отговор

    До коментар #59 от "Варна":

    Лъжеш!
  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 гледай одесса

    2 0 Отговор

    До коментар #59 от "Варна":

    очаквай в одесос.цар Калоян Ромеоктон
  • 68 муха

    3 3 Отговор

    До коментар #64 от "Pilot":

    отлитай
  • 69 Навалний

    5 23 Отговор
    Героите на Украйна е прекрасно име за площад пред посолството както улица Борис Немцов в Прага къде се намира руското посолство!
  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 КремълскаПодлога

    7 15 Отговор

    До коментар #2 от "Уса":

    българите бачкат, а русоробите тролят от дивана
  • 72 Предлагам БСП извън закона !

    5 20 Отговор
    ТОВА е антибългарска противозаконна партия, проводник на путинофилията у нас!
    Нинова вън от парламента!
  • 73 Тодоров

    33 5 Отговор
    Този Тицин може ли да обясни кои са героите на Украйна - националистите от батальоните "Азов", "Десен сектор", "Свобода", или марионетката Зеленски с хунтата около него. По тъпата логика на това журналистче, аз предлагам улицата на Украинското посолство да се преименува на "Алеята на АНГЕЛИТЕ от Донецк".
  • 74 pbdan

    6 7 Отговор

    До коментар #33 от "МОЧА трябва да се разруши!":

    Ние сме дали над 31000 жертви в двете фази на ВСВ след 9.09.1944г. Предлагам МОЧА да се преформи в памет на тия български войници паднали в борбата против фашизма. На наша територия не е имало сражение между немската и съветската армии, т.е. няма жертви, а има паметник. За нашите такъв няма и може да се сложи най-отгоре скулптура на атакуващия български войник подобен на "Атака" от картината на Ярослав Вешин.
  • 75 Ъъъъъ

    12 4 Отговор

    До коментар #33 от "МОЧА трябва да се разруши!":

    разрушаването на историята, освен простотия, ко друго е? Ъ?
  • 76 Бесни Страшни Пенсии

    4 9 Отговор
    Останаха ли още ?! Ха, ха, ха, ха, ха, ха
    На изживяване....
  • 77 4321

    7 3 Отговор

    До коментар #50 от "Войникът 🇧🇬 без армия":

    Ако в България имаше повече такива хора като теб, щеше да е едно прекрасно място за живеене! Напълно те подкрепям!
  • 78 Левскарче

    3 17 Отговор
    БZП вън от властта, веднага
  • 79 Павел пенев

    25 3 Отговор
    Най напред да кръстим няколко площада- героите на Виетнам,героите на Никарагуа,героите на Ирак, героите на Либия, героите на Сирия,героите на Афганистан и едва тогава да помислим за героите на Украйна.
  • 80 Хигиенист

    4 18 Отговор
    Нито един комунист, путинист
  • 81 Павел пенев

    22 5 Отговор
    Зайо Цицин е обикновено шопско кретенче.

    Коментиран от #82

  • 82 Ай сифон

    2 21 Отговор

    До коментар #81 от "Павел пенев":

    Кои са БСП че ще казват какво да става

    Коментиран от #86

  • 83 СМЕНИТЕ ЛИ ИМЕНА НА НЕЩО ЩЕ ИМА

    24 2 Отговор
    ГРАЖДАНСКА ВОЙНА БЕ ФАШИСТИ !
  • 84 СИЧКИ ФАШИСТИ В АДА !

    20 1 Отговор
    ВЕДНАГА !
  • 85 Алек

    17 3 Отговор
    Що не сменим и България на Украйнария и да се свършва
  • 86 Ами

    22 2 Отговор

    До коментар #82 от "Ай сифон":

    българска партия, отразяваща гласа на определен процент от населението! Сига ясно ли е? А кой е продажното мекере цицин? И на какво основание, ще прекръстваме улици, на продажници и убийци? Нещо общо или някакви заслуги да имат за България?

    Коментиран от #88, #96

  • 87 Presian

    20 1 Отговор
    "Не ни кръщавайте!"Със слугинаж и смяна на имена положението на българина не се оправя .Всичко друго оправихте .
  • 88 Свобода за Украйна

    1 23 Отговор

    До коментар #86 от "Ами":

    Прав си БСП сте Българска Болшевишка партия обслужващи руски интереси в случая на мародери и убийци на майки и деца Срам сте за света

    Коментиран от #94

  • 89 Ангеларий

    17 1 Отговор
    Слава на Русия
  • 90 Психо Доктор

    14 0 Отговор
    Продължават да ни манипулират. Докато ни показват това шоу, изкусно запореден път ни "пребъкват джобовете".
  • 91 Бай Шиле

    5 1 Отговор

    До коментар #42 от "Жоро":

    Не си "екзахтен",както казваше турския шпионин Местан.В СОС са децата на избягалите маймуни.
  • 92 4️⃣4️⃣5️⃣5️⃣

    16 1 Отговор
    В такъв случай аз пък предлагам улицата пред посолството на САЩ да бъде кръстена "Героите на Хирошима". Или "Агент Ориндж"!
  • 93 Sdeчев

    16 2 Отговор
    Героите от Украйна са и руските войници,така,че няма драма. Да има мир,англосаксинцоте с шут зад океана. Дипломатически шут-анти аглосаксонска партия,сега е момвнта. Всички убити славяни в този конфликт са поради англосаксомската политика. Мир на праха им.Амин.

    Коментиран от #102, #107

  • 94 Ами

    14 1 Отговор

    До коментар #88 от "Свобода за Украйна":

    аз не съм БСП бе драги! 😂 Докато драскаш подобни глупости, все ще си далеч от реалността и все ще си на куката на оня отпадък отвъд океана!
  • 95 Иво

    17 1 Отговор
    Третия пол в Бългаия бързо се размножава.
  • 96 Свобода за Украйна

    4 9 Отговор

    До коментар #86 от "Ами":

    От тебе разбирам че Украинците са предатели и убийци Хапчетата пич Спешно ти е

    Коментиран от #97

  • 97 Ами

    5 0 Отговор

    До коментар #96 от "Свобода за Украйна":

    затова задействай онова на рамената, за да не разбираш истината, от други и да те лъжат като шаран! Но с апчета няма да стане! 😃
  • 98 ИМПЕРИАЛИСТ

    0 4 Отговор

    До коментар #10 от "Тихо бе, руски агенти":

    В българската политика през последните години, освен Бойко, всички други значими фигури са руски резиденти или агенти,.... нека не се заблуждаваме за размера на тази шпионска мрежа, изграждана тук в продължение на 2 (два) ВЕКА, НАРОДЕ????
  • 99 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 100 БСП са

    3 6 Отговор
    Предатели мръсни, които защитават убиец!
  • 101 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 102 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 103 Ха ха ха

    2 5 Отговор
    Все едни и същи заподозрени , те наште социалисти бранят путин с пот и кръв , даже в Брюксел не са гласували санкците . ИДЕТЕ ВСИЧКИТЕ ЗНАЕТЕ КЪДЕЕ???? Предатели червени.
  • 104 анонимен

    2 6 Отговор
    Господ да ви накаже неверници и предатели червени .
  • 105 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 106 казваме ти

    1 3 Отговор

    До коментар #43 от "Майдан":

    Израждане , кремълски подлоги ,ще хапнете дървото .
  • 107 Роко

    0 3 Отговор

    До коментар #93 от "Sdeчев":

    Приятелю прав си има руски войници които са герой на Украйна легион "Свободна Русия". Те са отказали да изпълняват престъпните заповеди на фашиста Путин и се бият рамо до рамо с украинския народ срещу фашистките агресори както са го правили дедите им през 40-те години на ХХ век. И също както и тогава англосаксите им помагат в борбата им срещу фашистите.
  • 108 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 109 ЖалкиНщожества

    3 0 Отговор
    Да не бързат с кръщаването,защото идва времето,когато ще търсят площад,който да кръстят"Великия Драгалевски @й дук" и Фори Светулката трябва да го освещава.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове