Last news in Fakti

21 Май, 2013 17:40 1 986 8

Нерегистрираните гласове на "Атака" нямат значение за избора на Миков

  • парламент-
  • волен сидеров-
  • "атака"
Нерегистрираните гласове на "Атака" нямат значение за избора на Миков - 1
Снимка: БГНЕС

Ситуациите днес са били инспирирани от Бойко Борисов, който не за първи, а за много пореден път лъже, заяви лидерът на „Атака“ Волен Сидеров на извънредна пресконференция в централата на партията на ул. „Врабча“ днес, коментирайки обявеното от някои медии, че заради (не)регистрацията на депутати от „Атака“ Михаил Миков е бил избран за председател на Народното събрание. Това не е вярно, категоричен бе Сидеров. 

Данните в справката на „Атака“ за днешната регистрация говорят, че от партията са се регистрирали 7 души от 23-ма. 16 не са се регистрирали. 217 са били в залата, плюс 16 стават 233 депутати. Ако се бяха регистрирали тези 16? 233 делено на 2 е 117. С колко гласа беше избран г-н Миков? Със 118 гласа. Значи независимо от нашата регистрация щеше да бъде избран.

Тоест нерегистрираните 16 гласа на „Атака“ нямат никакво значение - нито са помогнали, нито са попречили за избирането на г-н Миков, изчисли Волен Сидеров. „Борисов явно много го боли, че не можа да осъществи манипулацията с бюлетините. Но не смятам да коментирам повече интригите на Борисов“, отсече Сидеров и даде думата за въпроси.

Регистрацията е право на всеки един депутат, ние не сме казарма, коментира пак нерегистрирането на част от своите хора Сидеров.

Аз бих гласувал против Цецка Цачева, защото тази жена се държеше като фелдфебел и прекъсваше микрофона, когато аз говорех. Имаме много аргументи да гласуваме против, но се въздържахме като джентълмени. Казахме: нека да си се избират и те се избраха“, припомни днешното развитие на действието Сидеров. .

На въпрос как ще гласуват при първия и евентуално при втория мандат, лидерът на „Атака“ отново обясни: „Ще бъде резултат от съвета на групата. Аз не съм мутра и не забранявам като Борисов, аз съм демократ, толерантен човек и питам колегите си за всичко“.

Има партия Национален фронт за спасение на Бойко, иронизира Сидеров НФСБ - партията на Валери Симеонов и тв СКАТ.

Казах, че няма да подкрепяме кабинет на Орешарски. Но няма да подкрепим и предложения чукундур от Борисов, рязък бе националистът, който на няколко пъти повтори, че няма да подкрепи правителство на Орешарски. С огнени букви на небето ли искате да го напиша, скастри журналистите той, но поясни, че ще изисква от Орешарски.

Нашата роля в парламента ще бъде на наблюдател и яростен критик, тъй като имаме 23, а не 123 мандата. Нека си се избират, каза Сидеров.

Ако не направим кворум, какво ще стане? Нови избори, изтъкна Сидеров и сподели информацията си, че от Турция са приготвени пари, за да се вкара партията на Касим Дал в НС. Ще извадя скоро доказателства, че ще вкарат НФСБ и РЗС, много хора са купени, а те имат стотици милиони черна каса, някои казват че са 2 или 3 милиарда. Те са си направили апарат, в който е включено цялото МВР. Аз това няма да го позволя - да се върнат на власт отново, защото им ядох попарата на ГЕРБ.

Борисов се продаде изцяло на Ердоган. Касим Дал и Корман Исмаилов са творение на Борисов. Партийката НФСБ има наглостта сега да говори за „Атака“. Тя направи така, че ДПС, а не „Атака“ да е трета сила и продължават със своите спекулации. Три години и половина бях толерантен към тези предатели на националната идея, които сега са се прегърнали с Борисов. Валери Симеонов нарича прости, тъпи хора тези, които са гласували за „Атака“ и когато поискахме извинение, тези медии написаха за скандал. Ще осъдим лицето Симеонов за обида, красноречив бе лидерът на „Атака“.

Сидеров не пропусна пак да скастри репортерите за някои от въпросите: „Днеска цял ден ми задавате въпроси, които са от мутро-милиционерския щаб на Борисов. Значи сте тенденциозни и играете играта на Борисов. Той е готов на сделки вече, а ми прехвърля това на мене както обикновено прави. Но номерата му вече няма да минават, защото ще бъде клиент на прокуратурата и ще излязат много сериозни неща за ГЕРБ“, закани се националист номер едно и риторично запита: „Защо не квалифицирате действията на ГЕРБ, а само на „Атака“, страхувате ли се? Защо трябва да отговарям като момченце на вашите въпроси?...“

Повече няма какво да се каже, освен че „Атака“ е обект на нападки, но ние сме свикнали и няма да оставим нещата така, заяви Сидеров и обеща: „Ще се занимаваме с корупцията, защото в тая насока досега не се е работило истински. Рекетът върху бизнеса е бил унищожителен. Били са унищожавани цели бизнеси. Точно това е страхът и притеснението на Борисов - защото аз му издърпах килимчето под краката. Много боли, но за да помъдрееш, трябва да преминеш през страданието“, обобщи Сидеров.

Накрая той подчерта за пореден път, че ще иска ревизия на управлението „Борисов“, защото служебният кабинет няма да я направи.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Армагедон

    1 19 Отговор
    Жалко за разпилените по Сидеров бройки електорат! Жалък ,болен и непочтен човек, а освен това и невъзпитан!
  • 2 Красо Зелето

    1 1 Отговор
    Долен самозванец! Интригант, подмазвач, и сеирджия! Вън от парламента, трябва да ти затрият партията
  • 3 Ceci

    1 0 Отговор
    Нещо не ми излизат сметките. 217 регистрирани, 2ма напускат БСП, 16 не се регистрират от Атака = 235, а другите 5 къде са ??? БСП и ДПС си го избраха Миков с техните си 118, защото другите 2ма са напуснали (затова не са 120, а 118). Тогава къде се губят другите 5 човека?

    Вариант 1: Волен лъже и не са се регистрирали още 5 човека, освен тия 16

    Вариант 2: Другите 5 нерегистрирани са дошли от Герб и сами са си се прецакали...

    Аритметиката е проста, ама защо никои не пита, от къде идват тези цифри? Как така от така не са регистрирани само 16, пък броя на нерегистрираните е 21? Ама на кой ли му пука...
  • 4 тодор крушовенски

    1 2 Отговор
    Volen mi haresva.Da vnimava s BSP,da ne izigraiat hoda na GERB,kato v prednia kabinet.Neka malko i toi da komandva.
  • 5 Атанас Куков

    0 1 Отговор
    Преди време г-н Волен Сидеров категорично бе заявил, че няма да прави никакви удурми с БСП, нежели с ДПС.

    Със сегашното си поведение, на дело де факто и де юре се отрича от обещанието си.

    Цитат:

    """Ситуациите днес са били инспирирани от Бойко Борисов, който не за първи, а за много пореден път лъже, заяви лидерът на „Атака“ Волен Сидеров на извънредна пресконференция в централата на партията на ул. „Врабча“ днес, коментирайки обявеното от някои медии, че заради (не)регистрацията на депутати от „Атака“ Михаил Миков е бил избран за председател на Народното събрание. Това не е вярно, категоричен бе Сидеров.

    Данните в справката на „Атака“ за днешната регистрация говорят, че от партията са се регистрирали 7 души от 23-ма. 16 не са се регистрирали. 217 са били в залата, плюс 16 стават 233 депутати. Ако се бяха регистрирали тези 16? 233 делено на 2 е 117. С колко гласа беше избран г-н Миков? Със 118 гласа. Значи независимо от нашата регистрация щеше да бъде избран.

    Тоест нерегистрираните 16 гласа на „Атака“ нямат никакво значение - нито са помогнали, нито са попречили за избирането на г-н Миков, изчисли Волен Сидеров. „Борисов явно много го боли, че не можа да осъществи манипулацията с бюлетините. Но не смятам да коментирам повече интригите на Борисов“, отсече Сидеров и даде думата за въпроси."""


    "Тоест нерегистрираните 16 гласа на „Атака“ нямат никакво значение. . ."


    Как да нямат "никакво значение". Има още има още 7 депутати, които не са се реги
  • 6 Атанас Куков

    0 1 Отговор
    "Тоест нерегистрираните 16 гласа на „Атака“ нямат никакво значение. . ."

    Как да нямат "никакво значение". Има още има още 7 депутати, които не са се регистрирали (240-233=7), и те са от БСП - и тази цифра съвпада точно с регистрираните от Атака. И как така, депутатите от Атака отидват в парламента, да Р А Б О Т Я Т, а масово не се регистрират.

    Работата е там, че щеше да бие на очи, ако всичките 23-ма "атакисти" не се бяха регистрирали. То не, че сега не се вижда на ачика тази удурмА.

    Защото, ако играеха честно, честни, да бяха се регистрирали "на 100" процента и така щеше да се види как точно ще се избере г-н Миков, а именно: 120 гласа на БСП+ДПС и поне още 1 глас от Атака. Иначе, нямаше как да се случи избирането му, нали.
  • 7 Сульо

    0 1 Отговор
    Сидеров подронва авторитета на България.
  • 8 tttt

    0 0 Отговор
    Да бе да .Дума- право куме в очи. Подлогите на Брюксел го издигат авторитета много.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове