Last news in Fakti

2 Май, 2022 09:25 3 860 83

На хоризонта идват нови скандали между президента и премиера

  • президент-
  • правителство-
  • мерки-
  • скандали

Очаква се и нов конфликт

На хоризонта идват нови скандали между президента и премиера - 1
Снимка: Нова ТВ

Ново напрежение по оста президент - правителство. В обръщение към нацията Румен Радев предупреди, че страната ни може да бъде въвлечена в конфликта между Русия и Украйна, отбелязва "Нова телевизия".

„За мен е обезсърчаващо това, което чух. Когато страната ти е атакувана, нормалната реакция във вменяемите политически общества е сплотяване. Независимо от различията. Ако пък са ти политически отрочета, както стана дума по-рано, още по-малко. Сплотяват се несплотими множители, когато си атакуван. А ние очевидно сме”, посочи пиар експертът и бивш депутат Арман Бабикян.

По думите му всички, които в момента са на власт, трябва да се сплотят. „Има война и тя тече три месеца. Глобална можеше да стане от първия момент, в който Путин или външният му министър споменаха, че могат да си поиграят с ядреното копче. Това не го е направил Кирил Петков, а Путин. В изказването на Радев не чухме никакви открития, освен че войната е много лошо нещо и някакви шарлатани търкат ръчички като в стара карикатура в „Работническо дело”, добави пиар експертът.

Според журналиста Валери Тодоров репликата на държавния глава за политическите шарлатани не може да се отнесе към премиера Петков. „По-скоро мисля, че е един събирателен образ на хора от опозицията и управляващите. Вероятно има предвид и някои от журналистите. По-скоро не усетих да има съвсем конкретни адреси”, уточни той.

Относно войната Тодоров коментира, че тя наистина има предпоставки да прерасне в по-голям конфликт. „Заради съседството на „замразени” конфликти наоколо. Второ - заради мащаба, в който се работи. Трето - тежките оръжия, които се вкарват в този конфликт. Да не забравяме, че това е глобално противопоставяне на две сили”, каза още Тодоров.

Мнението на бившия зам.-министър на външните работи Милен Керемедчиев е, че втората фаза на тежката съпротива вече е започнала заради решението на членките на НАТО и САЩ да предоставят тежки оръжия на Украйна, с което по думите му военните действия вече минават на съвсем друго ниво.

„Държавният секретар на САЩ и министърът на отбраната на Щатите казаха ясно какво целят - с увеличаване на военната съпротива на Украйна да успеят да унищожат голяма част от руската армия, така че тя да не може да се възстанови години наред и да не може да участва в такива подобни операции в региона”, категоричен е Керемедчиев.

Тодоров обясни, че прогнозите за продължителност на войната се удължават и заяви, че ще е лошо, ако от войната излезе победител. Това, смята той, означава следващи войни, преразпределение на интереси и амбиции, което е тревожен факт.

„Започнаха учения и предислокация на войски. Това е един сценарий, който се опитва да предусети следващата фаза на войната. Длъжни сме да го предвидим”, каза журналистът. И уточни, че ако победена е армията на Путин конфликтите наоколо ще се появят отново.

Керемедчиев подчерта, че България започва да играе много по-важна роля в конфликта между Русия и Украйна. „Това тежко въоръжение, тези тежки оръжия, които влизат в Украйна - ние ги произвеждаме. Натискът върху нас да предоставяме, колкото се може повече, ще бъде още по-силен”, обясни той.

На въпрос има ли риск България да бъде пряко въвлечена във войната, бившият зам.-външен министър заяви: „От 25 държави членки на Европейския съюз, които снабдяват Украйна с всякаква военно-техническа помощ, нито една не е въвлечена в реален конфликт. Но руската дезинформация и хибридни атаки са изключително успешни у нас. Те успяват да дестабилизират българската политическа система много успешно”, е мнението на Керемедчиев.

„Външният министър на Турция, където се водиха преговорите, ясно каза, че отговорът на НАТО ще бъде мълниеносен, ако влязат и един сантиметър напред. Навеждането не е добра политика”, заключи Бабикян.


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 38 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    80 2 Отговор
    Скандалите са си скандали. Инфлацията расте, а живота става все по труден за обикновеният българин.

    Коментиран от #24

  • 2 Най добрият

    70 18 Отговор
    Президент е българския Президент!Геювете токущо дошли от канада си налагат мнението неоснователно 🙂
  • 3 Аоая

    61 7 Отговор
    Е - мнение само на козяшки подлоги, доста избирателно. Това не е журналистика!
  • 4 надарена кака

    4 7 Отговор
    Дреме ми на сатененитепрашки!
  • 5 Иванушка 🇷🇺

    6 37 Отговор
    "...в конфликта между Русия и Украйна..." - конфликта вече Свърши. На 9-ти май ВоФката ще обяви че целите в Украйна са "постигнати" и руските "сили" скоропостижно се изтеглят ))
  • 6 Позор за българската държава и армия

    18 55 Отговор
    На зеления чорап му обяснете че е крайно време той и бандата му руски агенти да разберат че България е от другата страна на завесата..вината за тая война е руска и нито българският народ нито правителството са виновни за произтичащите събития..ако си мисли че българския национален интерес кореспондира с идеята голямата страна да връща граници отпреди 30 50 години или векове направо да се замисли че и ние сме бивша османска империя тука..излезе глупак и предател от най-висша класа като мнозинството пияни шапкари в бг армията

    Коментиран от #13, #29, #73

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 лют пипер

    47 2 Отговор
    Скендъли,а не скандали. Идат бури и урагани за обикновения българин. Тези с пачките и кюлчетата не ги бърка.
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 смок

    32 4 Отговор
    Баце ги критикува на юруш,щото му взеха бизнеса. Просто Киро и Кокорчо са много по-близки с американците и показаха среден пръст на ГЕРБ-аджиите. Които изкривиха и опошлиха значението на един от българските символи.

    Коментиран от #30

  • 11 гост

    45 2 Отговор
    Един отбор добре платени всичкознайковци от типа на Керемедчиев ще си счупят краката всяка сутрин да обикалят по 2-3 телевизии, а ние ще си счупим дистанционните да бягаме от тях! Аман, вече трябва да имаме 3 метрова оловна защита като на атомни реактори за да се предпазим от тяхното облъчване!
  • 12 Два фактора ни различават

    35 6 Отговор
    Те и урките се опитват да ни внушават, че ние сме били следващите, за да ни въвлекат във войната, но ние никога не сме били в състава на СССР, а и сме член на НАТО за разлика от Украйна.

    Коментиран от #26

  • 13 Разумен

    26 4 Отговор

    До коментар #6 от "Позор за българската държава и армия":

    Това да си балансиращ и умерен не е политика на малките и слабите държави като нас. Да влизаш с рогата напред в чужди конфликти е безумие и идиотщина! Това не те прави съучастник на едните или другите, а предпазлив в съответствие с мъъъничките ти възможности. Изказването на крайно мнение носи само вреда. Затова бъдете по-умерени, когато сте малки и нищожни, иначе ставате мишена.
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Олга

    10 3 Отговор
    Единство, сплотяване на нацията? Зависи във името на какво и с каква идея и с какви дела става това.
    На времето германската нация е била сплотена покрай Третия райх и Хитлер. Няма що - сплотяване! До сега не можем да се оправяме. Украйна го потвърждава.
  • 16 Error

    30 10 Отговор
    Долу ръцете от нашия президент ! Всички фашизоидни евроатлантици ще бъдат пометени от народа водени отново от президента и това ще стане всеки момент !
  • 17 Разумен

    15 5 Отговор
    Това да си балансиращ и умерен е политика на малките и слабите държави като нас. Да влизаш с рогата напред в чужди конфликти е безумие и идиотщина! Това не те прави съучастник на едните или другите, а предпазлив в съответствие с мъъъничките ти възможности. Изказването на крайно мнени е носи само вреда. Затова бъдете по-умерени, когато сте малки и нищожни, иначе ставате мишена.
  • 18 Българин

    9 31 Отговор
    Радев винаги е защитавал руските имперски интереси и е национален предател. Жалкото е, че този лакей на Путин се води държавен глава на България и главнокомандуващ. Вреден и опасен е за България и българите!

    Коментиран от #23

  • 19 До уши в киреча

    25 3 Отговор
    От 25 държави подкрепящи Украйна с оръжия България е на 3-4-то място.Кой е пред нас- САЩ,Полша...Прехвалената Турция с Байрактарите може да се окаже след нас и така нататък след нас....,Британия,Франция,Германия,Италия,Чехия,Словакия,Канада.... На всеки средно любознателен човек е ясно,че по същество НАТО воюва с Русия чрез проксито си Украйна. България се е наредила в първата редица на първите 3-4хиени виещи и хапещи по Русия. Нагла лъжа е,че ние едва ли не сме НЕПРИЧОМ. Нагазили сме до уши в киреча.
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 коментар

    16 3 Отговор
    Четете истинската история на един съвременен, модерен БГ-роб от XXI век! Роб собственост на кипърски турчин.Турчинът го гърчил, гърбил, експлоатирал, обиждал, биел и унижавал – българският роб мълчал и търпял цели 3 години – от 2016 до 2019г. Явно робството му е харесвало на българския роб.
    Българският роб работил на турчина почти безплатно – срещу мизерно заплащане, по 18 часа всеки ден, 7 дни в седмицата и без никакъв почивен ден. И българският роб търпял ли търпял издевателствата, които дори и куче не би изтърпяло. Зер „Преклонена глава сабя не я сече“!
    Това е една представителна извадка, един вид събирателен образ на българските роби по света и у нас. Страхливи и прости български роби, които кой мине замине ги щави, дере, коли, скубе, бие и граби.
    Български роби – около 6 милиона роби в България и още 3 милиона по чужбините.
    Ограбиха и окрадоха живота им, откраднаха им мечтите – българските роби мълчат скрити като мишки по своите дупки. Робско племе!
  • 23 Кккк

    21 0 Отговор

    До коментар #18 от "Българин":

    Лакейте са от ПП и всеки ден го показват.А ти що за Българин си ?
  • 24 ПРОТИВ "ВЕЛИКОТО НУЛИРАНЕ"❗

    14 2 Отговор

    До коментар #1 от "Гост":

    😷


    Ами, Великото нулиране идва. Планът е до 2030 да няма частна собственост за средноСтатистическия човек. Без хиперИнфлация и стагфлация това няма как да стане. Нали трябва да предлагат храна и енергия срещу имущество (жилища, автомобили и др.)...




    😉
  • 25 Мдааа

    16 4 Отговор
    Ами точно това има предвид Президента... такива ястреби шарлатани като Бабичкин, вместо да взимат мешка и пушка и да бегат на фровта скакат от Тв в ТВ и шляпаторят антинародни небивалици...
    Интересно е че над 80% от българите са за неутралитет, както Президента, та ако сега бяха протестите тоя елемент и адвокатчето можеше да увиснат на онова въженце дето го поднасяха тогава!!!!
  • 26 !!!?

    5 9 Отговор

    До коментар #12 от "Два фактора ни различават":

    Украйна вече е НАТО повече от Задунайская губерния,...ако не си разбрал гледай росска телевизия !!!?
  • 27 Глупави хора и неевропейци

    5 16 Отговор
    На Радев май не му цъка в главата че дори Русия да размаже украинците и да анексира половин Украйна тия територии ще бъдат признати от 1 процент диктатори по света и санкциите ще стоят докато не се възстанови положение от преди това..ако смята че едностранно ще върти ДАЛАВЕРИ със азиатските диваци и лудия им диктатор да казва навреме защото е равносилно на това да влезем във СССР..

    Коментиран от #49

  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Ама

    4 0 Отговор

    До коментар #10 от "смок":

    Те на теб и мен показаха среден пръст.И все повече и повече ще го усещаме.Бацето ти ,мислиш ли,че не си е опекъл питката?!
  • 31 Бацай

    9 0 Отговор
    харвардските кратуни, Плешо.
  • 32 Не чухте Путин, не чухте и Президента

    19 3 Отговор
    Европа се самоубива! Не чухме Путин и затова сега чуваме бомбите....
    Когато Путин ни казваше: "Посъветвайте Зеленски да изпълни Минските споразумения", какво правихме европейците? Ами занимавахме с вредата от мусаката и джендър стремленията.

    Е, не чухме Путин и затова сега чуваме бомбите. И европейците трябва да си отговорим на най-важния въпрос – щеше ли да има война, ако бяха изпълнени от страна на Украйна Минските споразумения? Не, нямаше да има.
    И защо трябва тогава да се правим на идиoти и да търсим вината единствено и само в Пyтин? Вината е преди всичко в нас, европейците, защото позволихме на Украйна да не изпълни Минските споразумения. И в резултат на това днес страда цяла Европа.....
    Петко Добрев – анализатор

    Коментиран от #39

  • 33 ХАН КРУМ

    17 2 Отговор
    От тези петемата на снимката ,какво точно полезно можеш да научиш? От сутрин до вечер едно и също,повтаряне на амеирикански опорки.Ако толкова бяха загрижени за България, да сме се отлепили от дъното.Ако 33години Путин ни е управлявал,тогава за чий са ни били българските политици,ако пък не ни е управлявал и са ни докарали до тук ,всички са за разстрел,без изключения.Когато се неспособен да решиш проблем , насочваш вниманието към друг ,чието решение не зависи от теб.Това се прави ежедневно.Един месец се занимават с оръжието за Украйна,което не е спирало да се изнася, а за този месец какво точно решиха за България?Същото и с Македония,глупост след глупост,убивай проблемите с бездействие..Тотална неграмотност,безхаберие и партизанщина.
  • 34 Истината

    5 13 Отговор
    Радев, Нинова и Израждане искат Украйна да се предаде, украинците да станат руски роби и да целуват ботушите на руснаците. Ако на Нинова и останалите русофили това им харесва, украинците не са съгласни отново да ги тъпче руски ботуш! СЛАВА УКРАИНЕ!

    Коментиран от #47

  • 35 егати

    6 0 Отговор
    И двамата да си събират партакешите и да се махат.Тая държава се обърна на пародия и цял свят ни се смее и рефлективно с това държавата потъва и потъва.Но явно тук има още достатъчно или глухи или слепи и кухи които като ги плюят си мислят че вали дъжд.
  • 36 Респект

    10 4 Отговор
    Към позицията на президента, който изразява позицията на поне 70% от народа. А тази сутрин телевизиите се състезаваха да канят все предатели и платени "специалисти" по всичко. Този факт ясно показва, че истината за войната и развитието на военните действия е съвсем друга.
  • 37 Киро Ракетата

    7 0 Отговор
    Дайте им по един калашник и да се разберат по мъжки (ако са останали калашници в България).
  • 38 Укрите провокират че ние сме следващите?

    14 3 Отговор
    Давайте ни боеприпаси и Оръжие защото сте Следващите!! Лъжат като Украинци и много Нагли!! Нито ние сме избива ли Руснаци в Донбас, нито Земята на част от Украйна е била на България!! Този конфликт нее наш!! Нито имаме Нацисти, нито сме правили Майдан, нито сме Крали от Руската газ, която отива за Европа!! Какво са надробили Укрите да си го кусат!!

    Коментиран от #45

  • 39 Подкрепяш Путин

    6 14 Отговор

    До коментар #32 от "Не чухте Путин, не чухте и Президента":

    Подкрепяш убийството на украински деца, тяхната кръв ще бъде по ръцете ти! Подкрепяш Русия, подкрепяш държава агресор и терорист, чиято армия върши геноцид и военни престъпления! От теб зависи дали ще станеш съучастник на агресори и убийци!

    Коментиран от #62, #75

  • 40 Пет мисирки

    8 4 Отговор
    На снимката виждам 5 мисирки - кулю-кулю-кулю....
  • 41 Импийчмънт

    3 12 Отговор
    за Радев! Той е путинофил!
  • 42 На къде ни бутат ястребите шарлатани

    12 4 Отговор
    Така нашите оправници обичаха навремето Хитлер и с такъв плам и с такива ятрЪби като сега се съюзиха с него и обявиха война на САЩ и Англия (съюзници на Русия, която и тогава пак беше лоша, комунистическа) след което днешните им приятели Сащ и Англия разбомбиха София та после викаха елате братушки спасявайте ни.... и за благодарност днеска ги псувате руснаците, а и пращате на неонацистите пушкала за убиване и им се радвате на тея убийци!!! И ако не бяха руснаците да се застъпят след ВСВ днес щяхме да сме само в района около циганският кв. Факултета, както е искал Чърчил.
    Въобще до сега при всеко участие в съюз във война(1-ва, 2-ра, Балканска и т.н.) винаги сме били от къде страната на булката... явно и сега сте ни подкарали пак натам!!!
  • 43 Истината

    3 9 Отговор
    Петата колона на Москва от национални предатели и българофоби вие от ярост, че Кирчо не клекнал и не целува ръката на психопата Путин. За тях това е светотатство и прегрешение, което никога няма да му простят. До днес Плевнелиев беше най-мразеният от руските роби политик, но Кирчо ще го измести особено ако даде оръжие на Украйна.
  • 44 Наблюдател

    5 8 Отговор
    Вече трети месец един луд фюрер начело на нация от маниаци, смятащи се за велики се опитват със сила да наложат на цялото човечество своето разбиране за морал, правила и световен ред. При това положение всеки призив за неутралитет и пацифизъм означава единствено путинизъм и подкрепа за руският агресор!
    Украинците се нуждаят от помощ за да се защитят от агресора. Да не се помага означава да им се каже: предайте се, приемете робството и подчинението и целунете руския ботуш.
  • 45 На каишка

    6 2 Отговор

    До коментар #38 от "Укрите провокират че ние сме следващите?":

    Укропците са прави - толкова много оръжия и боеприпаси сме дали, толкова сме затънали ,че май само като на крокодил ни се виждат очите над калта. Типично по мафиотски - правиш доброзорно престъпление и после те държат на каишка.
  • 46 Харвард

    2 9 Отговор
    Позицията, която г-н Радев изрази, е позорна, защото в нея имплицитно стои посланието, че Русия ще победи в този конфликт и е добре Русия да победи.
  • 47 РЕАЛИСТ

    9 2 Отговор

    До коментар #34 от "Истината":

    Русия остави на Украйна икономика 5-та в света. Сега украинците са свободни от "руски ботуш". На Запад мъжете бачкат по строежите, жените или са в бардаци или болногледачки, да мият задни западни демократични части. Сладка е свободата , Санчо.

    Коментиран от #51, #52

  • 48 В действие

    3 8 Отговор
    Радев по същество е слаб президент..по време на ковид кризата го нямаше никакъв..с тая война направо ескалира в простотия..не знам какви са му амбициите да участва в изпълнителната власт но президента си има съвсем други конкретни задължения и правомощия и едно от тях е да представя консолидирана позиция по външно-политически въпроси пред други държавни глави..говорим за умереност и неутралитет но самият той изпада в крайности във вътрешната политика периодично..ако иска да има мнение и да го изразява да подава оставка ако не правенето на държавна политика е колективно занимание и да започне да го върши правилно
  • 49 Посетител

    6 3 Отговор

    До коментар #27 от "Глупави хора и неевропейци":

    На руснаците им дреме на сайдера кои ще признаят ЛНР/ДНР и евентуалните нови народни републики! Важното е тези територии да са изчистени от укронацитата! Мигар Турция се е загрижила, че Света не признава т.нар. Севернокипърска турска република?! Май не. Догодина ще станат 50 години от нахлуването в Кипър...
  • 50 Българин

    6 6 Отговор
    В България е традиция генералите да са руски агенти и да работят за интересите на Русия. Много "натовски генерали" наредиха имената си до тези на Радко Димитриев и Владимир Заимов, за които руските интереси бяха над всичко. Всички от генералите катоРадев, Янев, Шивиков са учили във военни колежи в САЩ и са направили кариера в структурите на НАТО. А сега, когато трябва да се защитават интересите на евроатлантическа България изведнъж стават пацифисти и дефакто застават на страната на Путин и руският агресор!
  • 51 Бухахах

    3 4 Отговор

    До коментар #47 от "РЕАЛИСТ":

    Аве мой я си пий хапчетата..цяла западна Европа сащ Канада Австралия са били преди СССР и Украйна винаги
  • 52 МЗ предупреждава

    2 5 Отговор

    До коментар #47 от "РЕАЛИСТ":

    Руската пропаганда е вредна за вашето здраве!

    Коментиран от #65

  • 53 !!!?

    3 5 Отговор
    Путин и Лавров не заплашват Света с Трета Световна Война, а политическия шарлатанин Радев ! Много е позорно да се правиш на по-росснак от росснаците, но това го могат само россофилите-путинисти !!!?

    Коментиран от #61

  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 Димитър Благоев

    2 5 Отговор
    „Русофилството е грубо политическо суеверие, умишлено култивирано сред народните маси; политическо знаме, вървенето и воюването под което неизбежно води към предателство и национална катастрофа. Защото русофилите, плувайки безогледно във водите на руската дипломация, неизбежно и фатално правят от България едно сляпо и послушно оръдие в ръцете на руската завоевателна политика на Балканите“ ( „Принос към историята на социализма в България“, София, 1976 г.)
  • 57 нннн

    9 1 Отговор
    Верно ли вчера са освиркали П Киро в Копривщица; и ,,оставка" викали. Имал късмет, че няма сняг, а яйцата са скъпи... Информирайте ни, де!
  • 58 Само питам

    2 7 Отговор
    Защо русофилите изпадат в истерия от новината, че Украйна ще бъде снабдена с оръжие? Политиците от Запада и Кирчо са наясно, че лудият фюрер от Кремъл трябва да бъде спрян. И това ще стане като се помогне с оръжие на украинците в борбата им срещу руските агресори! Ако Западните политици бяха като Радев, Нинова, Янев или Костя Копейкин, досега Украйна щеше да бъде превърната в един огромен концлагер, Буча щеше да е повторена във всеки украински град а Молдова и Грузия щяха да са следващите в списъка за "денацификация" .

    Коментиран от #60, #66, #69

  • 59 Хаахо

    1 5 Отговор
    Само един страхливец може да казва, че България щяла да бъде въвлечена във война.Само един страхливец може да ни казва, че Натовска България обслужвала Натовски интереси и за това Националната сигурност била в опасност.Страхливец може да ни казва, че Путин и Русия ще победи.И този страхливец бил Генерал, който го возят на самолет, генерал пацифист и нямащ нищо общо с Българския офицер.Импийчмънт..
  • 60 Нека ти кажа

    4 1 Отговор

    До коментар #58 от "Само питам":

    шот не можеш да го проумееш с клеясалото си мозъче. Просто се готвим за войната, в която ще ни вкара НАТО. Ти как подготвяш себе си и своето семейство?
  • 61 Според теб

    8 1 Отговор

    До коментар #53 от "!!!?":

    Къде е европейската солидарност,защото аз нещо не я виждам .Какво лошо има в това,че Орбан е казал,че те НЕ МОГАТ ДА СИ ПОЗВОЛЯТ ДА се лишат от руска газ.Познай,кой е потърпевш в случая.Европейска солидарност е ПОТУПВАНЕ ПО РАМОТО БЪЛГАРСКИЯТ народ ще плаща сметката.
  • 62 Посетител

    10 1 Отговор

    До коментар #39 от "Подкрепяш Путин":

    Украински деца умираха от осем години! Там, в Донбас! И тяхната кръв е по ръцете на укронацистката хунта, дошла на власт след Преврата 2014-та!!! Думите на порошенко: "- Нашите деца ще ходят на училище и детска градина и ще живеят в добри условия в домовете си! Докато техните деца (на донбасци) ще живеят в мазетата!!!". И нима не стана така?! Алеята на Ангелите - паметника на убитите от укрите деца, над 150, нещо да ти говори?! Продължаващите и до днес обстрели на населените места в Донбас от ВСУ... Кои са кръволоците тук?

    Коментиран от #64

  • 63 КОПЕЙКО РУБЛЬОВ

    1 8 Отговор
    ПЪРВОТО КОЕТО ТРЯБВА ДА СЕ НАПРАВИ Е ИЗГОНВАНЕ НА ОТРОВНАТА ОЧИЛАРКА ПОВДИГАНЕ НА ОБВИНЕНИЯ НА ПРОПУТИНСКИТЕ ЛИДЕРИ НА ПАРТИИ ЗА ДЪРЖАВНА ИЗМЯНА И ПРОПАГАНДА ПРОТИВОДЪРЖАВНА ДЕЙНОСТ В ПОЛЗА НА ВРАЖДЕБНА НАМ ДЪРЖАВА
  • 64 ПЛЬОК

    0 4 Отговор

    До коментар #62 от "Посетител":

    ТИ КЪДЕ БЕШЕ ТОГАВА А СЕ ПОЯВИ СЕГА ОТ НИЩОТОТО

    Коментиран от #67

  • 65 Посетител

    2 0 Отговор

    До коментар #52 от "МЗ предупреждава":

    Украинската дори повече!!!
  • 66 Как защо

    7 1 Отговор

    До коментар #58 от "Само питам":

    Путин предупреждаваше и Украйна,ама те слушаха Байдън.Сега пак предупреждава.Никого не бил нападнал,само говорел.АМА ЗАСЕГА.Трябва ли да премине към действие,за да повярваме.
  • 67 Посетител

    6 0 Отговор

    До коментар #64 от "ПЛЬОК":

    Аз това го знам от тогава, за разлика от теб! И не припадам от умиление при вида на нищо укропско! Защото съм наясно какво представляват!
  • 68 Протест срещу безобразията в България

    1 8 Отговор
    Радев играе мръсна игра
  • 69 нннн

    6 1 Отговор

    До коментар #58 от "Само питам":

    Ха обясни го това на политиците на Китай, Индия, Бразилия, Иран, Саудитска Арабия и т.н. и т.н. Англосаксонският свят съвсем не е целият свят!
  • 70 Посетител

    2 1 Отговор
    От всички на снимката, единствено Валери Тодоров изразява една по-обрана позиция. Което си заслужава да се отбележи, при цялото едностранно отразяване на събитията... Останалите са отявлени русофоби, Бабичкян най-много.
  • 71 А бе

    3 0 Отговор
    просто още люде които отписвам.
  • 72 Феодал

    2 7 Отговор
    Да кажем на Руското Посолство, че 100 сенатори от Щатите казаха ясно-Украйна ще ПОБЕДИ.На кой не му е ясно.Е, оказа се, че само на агентите им не е ясно.И Президента да спре да гледа Симонян, Солавьов и сие, които подведоха Путин с античовешката пропаганда и всички ги чака Хага.В Хага ще има и много други от пропагандатори и подръжници от Европа и България, вярващи и в момента, че Русия ще победи.Заплахите с кинджали и бутони да си ги сипят по туземците убийците на деца и жени.

    Коментиран от #76

  • 73 Ами

    3 0 Отговор

    До коментар #6 от "Позор за българската държава и армия":

    помогни му ти ! Защо си мислиш, че всички са твоето мнение? Ами не, само 75% не са на твоето мнение !
  • 74 Защо???

    2 8 Отговор
    Защо "натовският генерал" от село Славяново нито веднъж не е споменал името на свирепия агресор, злодей, масов убиец и престъпник срещу човечеството, който вероломно нападна свободна, горда и достойна Украйна, която отказва да се включи в новия СССР на масовия убиец Путин? Ами, събери малко кураж и кажи, че Путин е масов убиец и агресор, че разрушава цветущи украински градове , че избива мирно население, че ордите му грабят, мародерстват, избиват и взривяват болници, детски градини, училища и жилищни блокове! Защо не го кажеш бе, "льотчика"? Добре де, как отсега нататък ще показваш противната си и вече омразна на цял свят физиономия пред хората, след чутовния цинизъм, който задръстената ти от сърпове и чукове кратуна изрече вчера?! Имаш ли здрави гащи да кажеш, че Байдън, Макрон, Шулц и всички лидери на страни от НАТО и ЕС са "шарлатани", понеже подкрепят с мощна военна техника жертвата на кремълското чудовище?! Ти си срам и позор за България бе, подлого путинска! Вън от президенството, безроднико и национален предател, вън! веднага импийчмънт на путиновия слуга, веднага!
  • 75 Не подкрепям

    6 1 Отговор

    До коментар #39 от "Подкрепяш Путин":

    избиването на мирно население от 2014 година насам, което се извършва от зеления нео-нацист ! Разбираш ли ? "Алеята на ангелите" в Донецк, а? Тези които подкрепяте Зеленски сте боклуци !
  • 76 А бе

    3 1 Отговор

    До коментар #72 от "Феодал":

    едно е да го врещиш, друго е да можеш да го направиш.
  • 77 АТАТЮРК БЕШЕ АБСОЛЮТНО ПРАВ!

    6 0 Отговор
    НАР€Д $ €вр€ит€ и бившит€ Комунаги Партийци,А ДН€$ -€вроатлантици $€ изказа и
    арм€н$кият -РАЗБИРАЧ бабикян !

    ТРЯБВА ДА ,ДАВАМЕ ОРЪЖИЯ на украйна,ЗАЩОТО $М€ ЗА натов$ки "мир"!
    И ПЛЮЕМ РУСИЯ,ЧЕ СЛ€Д МНОЖ€$ТВО ЗАПАДНИ $АНКЦИИ ,ПОИСКА
    ДА И ПЛАЩАТ ГАЗА И НЕФТА В РУБЛИ!

    АТАТЮРК БЕШЕ АБСОЛЮТНО ПРАВ!

    И АДОЛФ,КОЙТО СЕ Е ВЪЗХИЩАВАЛ НА АТАТЮРК ,БЕШЕ АБСОЛЮТНО ПРАВ!

    ТОВА €вр€и,арм€нци,украинци,ман гали,комуни$ти,п€ дали $а в$€ "хубави" "хора"!

    БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ И БРАТСКА РУСИЯ ОТ циони$ката нато-
    Най Агр€$ивната Т€рори$тична Организация
  • 78 ммм

    3 8 Отговор
    Всички убийства на жени и деца от 2014г досега в Донбас и всички убити от последвалия военен конфликт 14 000, са в резултат на креминалитети, затворници и престъпници от руското ГРУ, нахлули в Донбас вероломно през границата и узурпирали властта там.
    Наглеците дори предствяха битовите, криминални и всякакви други престъпления като извършени от Украйна.И на тия лъжи ще се сложи край в момента в който Донбас бъде освободен.
    Превърнаха Донбас в една Буча насилниците и убийците от руската армия от 20014 г. досега..
  • 79 АБВ

    5 1 Отговор
    Тоя Бабикян ако го набарам жив ще го ......
  • 80 АБВ

    4 5 Отговор
    Пуча Радев е за строг тъмничен затвор
  • 81 Нямам идея какво мисли Президента

    5 4 Отговор
    Но напоследък е доста неадекватен. Каква война, какви пет лева? Та, Путлер отдавна обяви война на целия цивилизован свят! Какво означава, поведението на Радев? Да се правим на ощипани, че все едно нищо не виждаме ли? Да игнорираме усилията на Украйна да накаже агресора, и политиките на всички наши съюзници, на които разчитаме да ни се присъединят в помощ, в случай на подобна ситуация спрямо България? Та, тогава, от кого ще очакваме подкрепа? От Северна Корея? Или от Сирия? Или може би от Венецуела? Смешник! Съжалявам, че гласувах за него! Стам за цялата ни нация е този човек! Явно разчистваше лични сметки с Боко Банкянски!
  • 82 ТИЯ ,,СКАНДАЛИ" ИСТИНСКИ ЛИ СА ИЛИ

    1 0 Отговор
    СА ТИП ,,ВИНЕТУ" .......... ЗА ПРАХ В ОЧИТЕ , А ПРЕЗ ТОВА ВРЕМЕ МИЛИАРДИТИЕ СИ ИЗЧЕЗВАТ В ДЖОБОВЕТЕ НА ОПРАВЛЯВАЩАТА СГАН ?
  • 83 КИРО - ОСТАП БЕНДЕР

    0 0 Отговор
    КОКОРЧО - ВОРОБЯНИНОВ - ПРЕДВОДИТЕЛЯ НА ДВОРЯНСТВОТО ............ПЪЛНЯТ МИ ДУШАТА С ИДЕИТЕ СИ ТЪПИ !
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове