22 Май, 2022 15:55 4 780 242

Кирил Петков пред "Ди Велт": Невероятно е, че 20% от българите все още подкрепят Русия

  • кирил петков-
  • подкрепа-
  • русия

Премиерът посочва, че има нужда от повече натовски войски на югоизточния фланг на Алианса и обяснява какъв вид военна помощ ще окаже България на Украйна - ремонтирайки военна техника

Кирил Петков пред "Ди Велт": Невероятно е, че 20% от българите все още подкрепят Русия - 1

В интервю пред неделното издание на германския в. "Ди Велт" премиерът на България Кирил Петков споделя, че 20 процента от българите все още подкрепят Русия, което е невероятно, предава "Дойче веле".

"Значителното мнозинство обаче е загрижено, тъй като войната е близо и хората смятат, че аз, с моята твърда позиция за Украйна, поемам голям риск. Т.е. сигурността е важна тема," коментира Петков.

Премиерът посочва, че има нужда от повече натовски войски на югоизточния фланг на Алианса и обяснява какъв вид военна помощ ще окаже България на Украйна - ремонтирайки военна техника. Кирил Петков изтъква още, че България подкрепя европейското членство на Киев, което за България като близка до Украйна страна е въпрос на национална сигурност.

Първият въпрос към българския премиер е доколко България изпитва сега гнева на Кремъл - щом след началото на войната незабавно и ясно застана на страната на Украйна.

"Те организираха голяма битка, трябва да им се признае. Имаше кибератаки срещу нашите пощи, които непосредствено преди Великден не можаха да изплатят пенсиите. Атакувано беше и електроснабдяването. Те мобилизираха всички сили. Така например изведнъж се появи една странна опозиция. Демонстрантите развяваха руски знамена под прозореца на кабинета ми. Вече мислех, че ще влязат при мен. Русия има много т.нар. приятели и сътрудници тук. В руското посолство в София бяха регистрирани 118 служители - в нашата малка страна! Сега намаляваме броя им, някои бяха експулсирани по обвинения в шпионаж. И - през април Русия ни спря газа, от който бяхме много зависими."

За джипа на Севделина Арнаудова и други интересни примери

Авторът на интервюто Филип Фолкман-Шлук припомня, че Петков е дошъл на власт с целта да се пребори с корупцията, във връзка с което премиерът отбелязва:

"Установихме, че двете неща са свързани - борбата срещу корупцията и борбата срещу зависимостта от Русия. Хората, които сутрин стават и искат да откраднат нещо от държавата, са същите, които правят бизнес с режима в Москва. Путин използва корупцията като външнополитическо средство".

Помолен да даде пояснения, Петков казва:

"Когато дойдох на власт и започнахме да разчистваме, открихме интересни неща. Съветничка на моя предшественик Бойко Борисов имаше чисто нов джип в гаража си. Тя го караше, но колата бе платена от строителна фирма, изграждала тръбопровода "Турски поток". За него са дадени 1,5 милиарда евро от парите на българските данъкоплатци, а той не докарва газ на България - служи изключително на руските геополитически интереси, тъй като прекарва газ встрани от Украйна през Турция към Сърбия и Унгария. Мога да дам много такива примери. Нашата държавна газова фирма бе решила преди встъпването ми в длъжност да се откаже от сключването на договор с Азербайджан, който би диверсифицирал нашите доставки. Вместо това пак трябваше да се разчита на "Газпром", при това на много по-висока цена. Освен това идентифицирахме сътрудници на нашите тайни служби, получавали пари от Русия".

Пред "Велт ам Зонтаг" Кирил Петков споделя и, че за съжаление българското правосъдие продължава да не работи независимо.

"Главният прокурор Иван Гешев все още е под контрола на бившия премиер (Бойко Борисов – б.р.), а ние не разполагаме с мнозинство в парламента, за да го сменим. Но знаехме предварително, че борбата ще бъде дълга. Работим в тясно сътрудничество с разследващите органи на Европейската комисия, тъй като корупцията в нашата страна често е свързана с европейските средства."

Българският премиер заявява и: "Не искаме да изчистим дома си заради Брюксел - самите ние искаме да живеем в чист дом. И не само ще изпълним изискванията на Брюксел, а дори ще ги надхвърлим. Но ако едновременно трябва да се борим срещу корупцията и срещу влиянието на Русия, имаме нужда от помощ".

За българската енергийна независимост

Германското издание се интересува и от зависимостта на България от руската енергия, която преди войната в Украйна е била 95 процента. Как изглеждат нещата сега?
"Успяхме буквално за една нощ да станем независими", казва Петков. "До юли ще обновим договора за доставки с Азербайджан, което ни гарантира една трета от потребностите. Наскоро бях във Вашингтон и сключих договори за втечнен газ със САЩ. През лятото ще влезе в експлоатация нов тръбопровод с Гърция, по който ще се правят доставки и за други държави от ЕС."

Що се отнася до нефта и дали България ще се присъедини към нефтеното ембарго срещу Русия, Петков обяснява, че България разполага само с една рафинерия, която при това работи с руски технологии. "Не можем да ги заменим толкова бързо. Но щом получаваме 95 процента от газа от други източници, ще сме внесли съответстващ дял в редукцията на изкопаемите енергии от Русия."


Поставете оценка:
Оценка 1.7 от 165 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Димов

    441 20 Отговор
    Невероятно е, че още не си се научил да проиш до 80.

    Коментиран от #8, #22, #59, #98, #190

  • 2 хъх

    415 21 Отговор
    Теб колко те подкрепят, Кирчо?

    5-6% при нови избори. Никой не ви вярва. Оставка!
  • 3 Е що

    281 12 Отговор
    да е невероятно, да си на страната на истината? Занижен процент според мен, но пък така точно описва казаното от професор Иво Христов! 😂
  • 4 Човек

    340 11 Отговор
    Невероятното е че ти си още на власт!!!
  • 5 Димов

    279 7 Отговор
    сключих договори за втечнен газ със САЩ ----------- Какво ще ни струва това? Какви са условията в договора? Може ли малко прозрачност, моля! Все пак, търгувате с нашите пари, от нашите данъци.

    Коментиран от #109

  • 6 Раданч Татлъту

    292 12 Отговор
    Мне Киро,само 20% не я подкрепят!🥳🤡👍
  • 7 ++++

    307 13 Отговор
    Канадската пподлога е безкрайно Просто същество. Не 20, а 80 процента поддържат рруснаците. А предателите, които са яли чужда каша, да влизан в затвора, а после при хамерисканските си началници. Киро, Киро - твоите хора казаха, че просто Простоооо
  • 8 Прости

    248 10 Отговор

    До коментар #1 от "Димов":

    Хора като тоя 😅1+1не знаят. Сега и Германия ще гърми с лъжите му. Стана за смех по света.

    Коментиран от #35

  • 9 Цвъки асансьора

    271 11 Отговор
    Скоро ще разбере, че не са 20, а 80%

    Коментиран от #16

  • 10 ЗЛО

    16 189 Отговор
    Кое е злото за България. Ако отворите дебелите книги по същинска история, ще разберете. Северна добруджа, южна добруджа, македония и македонизма? Кой извърши най-бруталната деНАЦИфикация срещу българския народ на балканите и разпокъса земите му? Кой изтриваше съзнанието на българските деца и ги превръщаше в пионерчета идолопоклонници? Русия, франция, англия, германия? Бихте ли си хвърлили партийните книжки, както и партийните комикси с фалшифицирана история. Опознай миналото на народа си. Ще бъде полезно за вас.

    Коментиран от #15, #232

  • 11 случаен

    213 9 Отговор
    скъсай си дипломата киро,ако е редовна,20 са нехаресващите я
  • 12 Единственото

    13 241 Отговор
    Правителство което каза НЕ на руския рекет над България и показа на цяла Европа че със терористи не се Преговаря!!!!
    Благодаря на Тиквата който ни продаде на Русия едни 12 години!!!
    Да живее независима Европейска България!!!

    Коментиран от #27

  • 13 ЕПИЧНО☝

    17 160 Отговор
    ......„ТЕЗИ КОИТО ИСКАТ ДА ОТКРАДНАТ НЕЩО ОТ ДЪРЖАВАТА ПРАВЯТ БИЗНЕС С РУ.ИЯ.”...СПРАВКА НАД ЧЕ ТРИ ХИЛЯДИ РУ.КИ ФИРМИ В БЪЛГАРИЯ🤔
  • 14 питам си

    209 6 Отговор
    Абе, безглутеновото, защо след като си толкова дОбър, цената на парното ще се увеличи няколко ПЪТИ, а инфлацията не можем да я догоним със статистиката?
  • 15 ЗЛО

    107 9 Отговор

    До коментар #10 от "ЗЛО":

    Стига глупости.
  • 16 Срамно

    13 119 Отговор

    До коментар #9 от "Цвъки асансьора":

    Е, че не си познавате историята. Днес с Украйна се получава същото. От прочутото освобождение към брутална деНАЦИфикация и пионерско затриване на самосъзнанието и идентичноста на децата. Същото се случи и срещу българския народ на балканите.
  • 17 Боко тиквата

    202 8 Отговор
    Италия и Германия няма проблеми да си плащат с рубли, а нас ни използваха за опитни мишлета, за да тестват реакцията на руснаците ако някой не плати.
  • 18 Кокорчо

    88 7 Отговор
    Да кире прав си кривчо
  • 19 Хааа

    123 11 Отговор
    Арнаудова в момента те съди😀😀за лъжи. Мъжът и все още е директор и джипа е служебен факт. А ти що ползваш останалите 3 джипки.???? Пиар синправи про100кики. Оставка, съд затвор.
  • 20 5248

    172 13 Отговор
    Глупости 80%от българите са с Русия!
  • 21 Брендилия

    129 6 Отговор
    Кажете на това момче, че Украйна не е предмет на Националната сигурност на България ! Унгария е в ЕС и НАТО, а Сърбия и Северна Македония са западните ни съседи. Газ от Азербайджан да, но за Гърция и САЩ да забрави !!!
  • 22 Трагедията на българския народ

    20 150 Отговор

    До коментар #1 от "Димов":

    За 500 години османците не успяха да заличат българската идентичност на народа. За 100 години московските феодали подпомагани на местно ниво успяха да го направят, дори и да създадат нова народност, македонска. Като и някои западни държави също помагаха това да се случи. Низостта в българина винаги си търси господар, на който да се поклони. Робско и злобно племе, крадливо.

    Коментиран от #29, #129

  • 23 2112

    132 6 Отговор
    Да дадем урок на неграмотния господин Петков и да степенуваме просто, по-просто, най-просто, просто Асенчо, Проосто Просто Киро.....
  • 24 Алко Балко

    109 4 Отговор
    Кирца,то колкото процента е реалната инфлация, толкова е и подкрепата.
  • 25 Димов

    140 8 Отговор
    Като са само 20%, що не щете референдум за НАТО, а?

    Коментиран от #88

  • 26 Бачо Киро

    126 8 Отговор
    20% ама сметнато по Харвардски. В реални цифри е х4.

    Коментиран от #31

  • 27 Гюро михайлов

    94 10 Отговор

    До коментар #12 от "Единственото":

    България е била и ще бъде васална държава,вчера на Русия,днес на запада,които са още повече безжалостни.
  • 28 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    115 5 Отговор
    ало дивелт, невероятно е че тоя още ни е примиер и не са го изгонили със тояги, но все пак си сложи метални врати да се пази от тия със тоягите
    но едва ли ще изкара и зимата тояКРЕТЕН от канадата , много скоро ще бъде прогонен от нашите земи

    Коментиран от #175, #218

  • 29 Димов

    73 2 Отговор

    До коментар #22 от "Трагедията на българския народ":

    Ами, спри да се кланяш на султана и бъди българин. Не ти трябват господари затова. Ама пусти му алтъни, как примамливо подрънкват, нали?
  • 30 СЪВЕТ

    110 6 Отговор
    АКО НЕ БЕШЕ РУСИЯ СЕГА ЩЕШЕ ДА СИ С ЧАЛМА И ДА СЕ КЛАНЯШ НА АЛАХ САМО ДА ТИ НАПОМНЯ АКО СИ ЗАБРАВИЛ ПИЧ. СТОЙ НЕОТРАЛНО НЕ СИ БУТАЙ ДУПЕТО ТАМ. АМА ВЕРНО СИ МНОГО ТЪП

    Коментиран от #36

  • 31 По-скоро

    54 3 Отговор

    До коментар #26 от "Бачо Киро":

    Умножи го по 6.
  • 32 Дамаджани уокър

    102 3 Отговор
    Поредната лъжа на Киро!Само 20 процента не подкрепят Русия!Ако не друго поне се научи да броиш!!!!!!

    Коментиран от #42

  • 33 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    92 4 Отговор
    20% са повече от 10% на тия шилета дето гласуваха за теб продажнико!

    хващай си пътя за канада до дето още можеш, после няма да ти помогне и металната ограда скоро ще ядеш боя за дето ни върна във 19 век

    Коментиран от #123

  • 34 Димов

    107 2 Отговор
    Заради някакви си 20% ли се барикадирахте с железните решетки, по прозорците? Много страшни тия 20%. Изглеждат като 80%.
  • 35 Бачо Киро

    99 3 Отговор

    До коментар #8 от "Прости":

    Никъде в Германия въобще не споменават дори името на тоя клоун, камоли да го цитират. Тея интервюта май само на нас ги спускат...

    Коментиран от #101

  • 36 отворко

    5 25 Отговор

    До коментар #30 от "СЪВЕТ":

    Кажи го на македонците.

    Коментиран от #39

  • 37 Филипов

    82 2 Отговор
    Този надмина по глупост Боко Тиквенов.
  • 38 Българин

    111 2 Отговор
    80% от България подкрепя Русия,защото е против укронацистите ,които осем години вилнеят в Донбас и цяла Украйна!Фашисти докарани на власт чрез преврат от Наглите американци!Цяла Европа е навела глава и мълчи и се гъне пред зеления боклук!

    Коментиран от #53

  • 39 Гост

    85 1 Отговор

    До коментар #36 от "отворко":

    Македонците бяха освободени от Русия със Санстефанският договор. Европейците ги върнаха под османска власт с Берлинският договор, а нас ни разделиха на три части.
  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 Просто Киро

    78 1 Отговор
    А Киро простия на следващите избори ще си вади пак канадския паспорт!
  • 42 Ако си

    7 66 Отговор

    До коментар #32 от "Дамаджани уокър":

    От руското посолство искам извинение за антибългарската политика срещу българския народ, история и писменост. Искам извинение за московското творение наречено македонизъм.

    Коментиран от #43, #184

  • 43 Гост

    41 0 Отговор

    До коментар #42 от "Ако си":

    Аз пък искам да ни върнете Цариград.
  • 44 Наталия Кобилкина

    94 5 Отговор
    Българите подкрепят Путин защото не желаят военни учения на НАТО в Черно Море. Това трябва да бъде заявено ясно от този индивид. НАТО трябва да изтегли всичките си войници от България. В България и Румъния не е имало военни бази на СССР когато бяхме част от вършавският договор.

    Коментиран от #47, #52, #164

  • 45 ГанюРусороб

    7 71 Отговор
    русоробията е заразно зло, намиращо почва сред простия народ
  • 46 П Киро

    5 63 Отговор
    ,,България е пета колонИЯ на Русия."
  • 47 Какво

    7 46 Отговор

    До коментар #44 от "Наталия Кобилкина":

    Как е възможно да подкрепяш този палячо, който открито се гаври с историята на българската писменост?
  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 О утре з фх Ню ю

    80 1 Отговор
    20% друг път, поне 60% подкрепят Русия защото виждат правдата и страна помагала във всяко отношение за почти без пари на България. А САЩ само грабят и убиват и заплашват.
  • 52 Брендилия

    50 5 Отговор

    До коментар #44 от "Наталия Кобилкина":

    Дрън-дрън. НАТО трябва да изхвърлят САЩ и както всички държави са в ЕС, правим силна Европа. Това е

    Коментиран от #66

  • 53 Наталия Кобилкина

    8 1 Отговор

    До коментар #38 от "Българин":

    И 30 години по българското Черноморие.
  • 54 След няколко години по биологични

    4 60 Отговор
    причини броят на русофилите ще спадне на 10%. Това е животът - всяка илюзия умира по два начина - със силата на разума, а ако той не преработи - глупостта си е до гроб !
  • 55 12340

    59 0 Отговор
    Невероятното е, че 1.2% от българите все още не подкрепят Русия!
    ....Верно просто Киро!
  • 56 20 процента

    3 43 Отговор
    неграмотни тъпанари подкрепящи някакъво имагинарно "величие"(на думи). Такъв боклук има във всяка страна. Не е проблем.
  • 57 дедо

    55 0 Отговор
    Невероятното, Кириле, е, че не знаеш, че много повече от 20% от българите подкрепят Русия...
  • 58 Русофила от Банкя

    3 44 Отговор
    Само един чист русофил може да хариже на Путин 3 + 1 =4 милиарда, без никаква полза за България!

    Коментиран от #74, #81

  • 59 Да прои ли

    4 28 Отговор

    До коментар #1 от "Димов":

    Ще се научи, като ти се научиш да Бишеш

    Коментиран от #189

  • 60 цв.цв.

    52 1 Отговор
    Кириле пак лъжеш или нарочно обръщаш числата ама ще ти обърне народа чепиците харвардски,80% от БЪЛГАРИТЕ одкрепят Русия
  • 61 Ддд

    50 6 Отговор
    Да живее Русия !!!
    Слава. РОССИЯ!!!
  • 62 Невероятният!

    57 0 Отговор
    Невероятно е че Германия и Италия започнаха да плащат в рубли! Но по-невероятно е, че почти всички страни от ЕС го правят! Наистина невероятно!
  • 63 Иван

    46 2 Отговор
    Не 20 , по скоро 80
  • 64 12340

    6 29 Отговор
    "Установихме, че двете неща са свързани - борбата срещу корупцията и борбата срещу зависимостта от Русия. Хората, които сутрин стават и искат да откраднат нещо от държавата, са същит е, които правят бизнес с режима в Москва. Путин използва корупцията като външнополитическо средство".(

    Пиян ли е бил,тоЪ ХХХХХХХ !?
  • 65 Кире,ще те поправя...!

    47 1 Отговор
    Не 20,а 70 % сме Българите,които вярваме и подкрепяме Русия...!!!

    Коментиран от #159

  • 66 Наталия Кобилкина

    33 2 Отговор

    До коментар #52 от "Брендилия":

    Абе как ще изхвърлиш САЩ от НАТО след като САЩ е НАТО? Страните от ЕС и Турция трябва да напуснат НАТО

    Коментиран от #95

  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 Нили

    45 0 Отговор
    Много се извинявам ама БГ пощи бяха атакувани отвътре за да може един министър да стане монополист. При него даже няма конфликт на интереси. Здраве да е.

    Коментиран от #79

  • 70 Лумпен

    50 0 Отговор
    Как е възможно такъв т..квеник да ни управлява?? Толкова некомпетентност няма сигурно и в африканско..
  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 Кировица

    41 0 Отговор
    Много повече са бе Кире😜😜😜Ти нали не си в час не си разбрал…Като разбереш ще е късно защото тогава ще си пътник😩😩😩
  • 73 Фото

    49 1 Отговор
    Тези, които подкрепиха Кирил Петков на изборите, сигурно си дъвчат опинците от яд, че за пореден път ги направиха на маймуни. Как е, има ли промяна след вота, дами и господа?

    Коментиран от #87

  • 74 Гост

    44 1 Отговор

    До коментар #58 от "Русофила от Банкя":

    Колко милиарда харизахме на САЩ за фърчилата?

    Коментиран от #110

  • 75 ЙЪЭФХПРЛБ

    54 0 Отговор
    КИРЕ, В УКРАЙНА ИМА НАЙ-МАЛКО 45 БИОЛАБОРАТОРИИ НА САЩ, КЪДЕТО ОТ ГОДИНИ СЕ РАЗРАБОТВАТ И ИЗПРОБВАТ ВЪРХУ ХОРА БИОЛОГИЧЕСКИ ОРЪЖИЯ, ПСИХОТРОПНИ И ПР. А ВОЛДЕМОР ЗЕЛЕНСКИ И КЛИЧКО ОБСЛУЖВАТ АМЕРИКАНСКИТЕ ИНТЕРЕСИ 100%. ТОВА ГО ЗНАЕ ВСЯКО ХЛАПЕ. ТИ, ТОЗИ УРОК МАЙ СИ ГО ПРОПУСНАЛ..... ПУТИН ИСКА ДА СПРЕ АМЕРИКАНСКАТА ИНВАЗИЯ И ОПИТИТЕ С ХОРА. МЕЖДУ ДРУГОТО, КОВИД 19 Е ДЕЛО НА САЩ, КОИТО УДОБНО ГО ПРИПИСАХА НА КИТАЙ......
  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 77 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 78 Им бе цилус

    40 0 Отговор
    Невероятно 20%,но вероятно 70%.Просто....теория на Киро.
  • 79 Гост

    27 0 Отговор

    До коментар #69 от "Нили":

    А с БДЖ навремето какво беше? Не беше ли същото? И после гледай как се внасят милиони стари коли от Германия и как бензина от 1 лев стана 3 лева.

    Коментиран от #82

  • 80 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 81 Наталия Кобилкина

    8 5 Отговор

    До коментар #58 от "Русофила от Банкя":

    Ползите има и ги осещат определени кръгове хора, така е още от времето на БКП. БКП е майка на всички български партии.
  • 82 Нили

    25 0 Отговор

    До коментар #79 от "Гост":

    Абе нас в провинцията кучета ни яли. Дано Софиянци се осетят навреме.
  • 83 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 84 Сесесере

    45 0 Отговор
    Все руснаците са виновни а САЩ ИЗБИХА СТОТИЦИ ХИЛЯДИ ИРАКЧАНИ ЛИБИЙЦИ ИЕМЕНЦИ СИРИЙЦИ ВИЕТНАМЦИ КАМБОДЖАНЦИ ПАНАМЦИ И МНОГО ДРУГИ....натовци

    Коментиран от #106, #127

  • 85 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 86 САТЪРА МА ХАНА

    30 2 Отговор
    УРАНОВ ДЖОКЕР ЗА КИРЧО
    ....
    АЕЦ НА КЮМЮР НЯМА :)

    Коментиран от #113

  • 87 Наталия Кобилкина

    29 2 Отговор

    До коментар #73 от "Фото":

    Кирил го подкрепиха машините на Румен Радев и бюлетините на Цветан Цветанов.
  • 88 едно мнение

    16 7 Отговор

    До коментар #25 от "Димов":

    Който иска референдум да го организира и проведе, ако му стиска де.
  • 89 Съвършена истина

    19 4 Отговор
    Жалко е да ви чете човек отстрани и да гледа, как успешно бивате насъсквани в омраза едни към други, защитавайки короните на чужди империи. Кога, ще издигнете на пиедестал българската държава и народ? Кога, ще защитите своя съсед? Кога, ще застанете на страната на правдата срещу ограбващите собствената ви държава, държейки ви най-бедните в европа, и не само? Кога, ще се обедините заедно в каузи, от които, ще имате полза всички?
  • 90 Истината

    3 43 Отговор
    Невъзможно е да бъдеш едновременно uнmелuгенmен, nочmeн и pyсофuл. Ако си uнmелuгенmен и nочmен, никога няма да си русофил. Ако си nочmен но симпаmизираш на Русия, то uнmелuгенmносmmа mи е под въпрос. А ако си uнmелuгенmен и nодкpenяш Русия, значи си всичко друго но не и nочmен!
  • 91 Механик

    41 2 Отговор
    Невероятно е, Кирчо, че се опитваш да манипулираш, а нямаш талант.
    Канадски шмекр такъв.
    Поне 75% са с Русия. Особено по отношение към сегашната война. Хората видяха татуираните главорези и разбраха кой лош и кой добър. Съветвам те и тебе да погледаш видео от предаването на язовците и тауировките им. Свастики, есесовски символи, дяволи и най-вече надписите по пръстите им . На всеки пръст на ръката по една буквичка от словосъчетанието "TIME TO KILL". Знам, че англиския ти е слаб колко българският, ама има речници, па и гугъл имат преводч.

    Коментиран от #138

  • 92 Бат Гечо

    41 2 Отговор
    Петков,попитай Дойче веле, защо Германия започна да плаща в рубли! Такава схема за газа ни направихте с Кокорчо, че ощетявате държавата с милиард в евро годишно! От къде се взехте бе, кой ви спусна?
  • 93 Някоя си

    32 0 Отговор
    Верно му утива прякора🤣🤣🤣🤣 тъпото 🤣🤣🤣
  • 94 А ПО ЛЕКО

    34 0 Отговор
    КИРчооооооо АКО НЕ ТИ ХАРЕСВА ......АЙДЕ ГЪЧ У КАНАДА !!!!!!.............И ДА ЗНАЕШ .........САМО 20% СА НА .....ТВОЕТО МНЕНИЕ , ШУШУ РКОООООО !!!!!
  • 95 Брендилия

    26 3 Отговор

    До коментар #66 от "Наталия Кобилкина":

    Смени си името на ник-а. Не съм фенка на Кобилкина, но не е тъпа жебата. А САЩ е бъркоНАТО в целия свят, за да си спаси фалиралата!!! държава!!!
  • 96 От страни

    37 3 Отговор
    Ди Велт пак лъже - 80% българи са за Русия и само 10 са за карварите и Европа.
  • 97 ха ха

    33 1 Отговор
    и аз съм изненадан , как така 0,1% от населението мразещо всичко живо успява да ни управлява , толкова ли сме податливи на лъжи или манипулации ? или просто ни управляват през празния хладилник ?
  • 98 Реалист

    40 2 Отговор

    До коментар #1 от "Димов":

    Объркъл се искал да каже %80 подкрепят руснаците за туй съ чуди:)
  • 99 Няма такъв о ли го френ

    33 0 Отговор
    Натресеният ми канадски кре тен и без да е завършил курса на шваб за "млади глобални лидери" ги слага в малкия и джон останалите глобалистки марионетки!
  • 100 Кръвта вода не става

    26 2 Отговор
    А и Америка далеко....
  • 101 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 102 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 103 абеее

    27 1 Отговор
    Тоя американски вожд пак се е объркал .невероятно е че все още Киро е премиер ,президента спи.
  • 104 ююююююю

    33 0 Отговор
    Точно обратното е, 85 % са за Русия, 5% на американска страна и другите са без мнение. Защо лъжеш за очевАдни неща? И колко е твоята подкрепа, я си припомни!
  • 105 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 106 Толкова

    3 22 Отговор

    До коментар #84 от "Сесесере":

    Сте примитивни. Като голи дупета сте. Какво направили някои си някъде си на обратната страна на луната. Хайде да отворим БЪЛГАРСКАТА история и да четем бавно и внимателно по години и събититя, кой какво е правил срещу българския народ на балканите? Мързеливци? Само стоите и чакате манипулатори с високо его, като копейкина-историчар, всички го знаете вярвам, да ви говори и разтяга фантастики?

    Коментиран от #121

  • 107 Мамул

    24 1 Отговор
    "Тоя не е вурху себе си"! Мазен слугинаж на ползу кинтите и кога всичко се омаже духайдуду.
  • 108 Киреее

    27 0 Отговор
    Как ги изчисли тези%?Миналата седмица пуснаха анкета в която подкрепящите Русия сме около 60 %!!!И там някъде са % на неодобряващите политиката на САЩ и НАТО! Така че бъди така добър да хвърляш по едно око на различните проучвания или просто си лъжеш!
  • 109 От страни

    21 1 Отговор

    До коментар #5 от "Димов":

    Като казват краварите "по ниска цена" се има напредвид цената на газта взета от сондата, после трябва да се транспортира на завода LNG който трябва да вземеш в аренда на времето дето е необходимо втечняването на твоя обем газ, а после да си наемеш танкер да я завозиш тая газ до терминала за регизафикация и после да платиш транзита по търда вече на обикновената газ. Така правят винаги обявяват евтина газ ама не казват "франко" до къде е тая газ.
  • 110 Наталия Кобилкина

    12 3 Отговор

    До коментар #74 от "Гост":

    Канада поръчаха 90 самолета ф35 които ще получи в далечното бъдеще. В момента Румен Радев може да поръча 8 Грипна от Швеция но не го прави, напротив иска още 8 самолета ф16 от САЩ.
  • 111 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 112 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 113 даааааа

    2 15 Отговор

    До коментар #86 от "САТЪРА МА ХАНА":

    НО И УРАН НЯМА САМО В РУСИЯ, КАПАЦИТЕТЕ
  • 114 az #Контрапропаганда

    28 4 Отговор
    Ако направим едно допитване ще стане ясно, че над 85% от от българите подкрепят Русия!

    Коментиран от #128

  • 115 дддд

    23 3 Отговор
    Американския бо.клук пак се изказа .
  • 116 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 117 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 118 Цветан

    21 3 Отговор
    Имам приятели от украйна, но има и много бок лу ци там и то големи. Все пак във войната съм за Русия както и украинците, които познавам.

    Коментиран от #134

  • 119 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 120 Диоген 2

    25 3 Отговор
    Този смешник, ЛЪЖЕ ЛИЦЕМЕРНО !
    Българите, които поддържат Русия са БОЛШИНСТВО !

    БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД, е признателен на БРАТСКИЯ РУСКИ НАРОД за помощта, която му е оказал за ОСВОБОЖДАВАНЕТО ни от Османско робство и създаването на новата БЪЛГАРСКА ДЪРЖАВА !
  • 121 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 122 Българин

    8 23 Отговор
    От Съединението до днес Русия и русофилите са най големите врагове на България!

    Коментиран от #145

  • 123 Ей ей ей

    3 4 Отговор

    До коментар #33 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    МНОГО ВНИМАВАЙ С БОЯ!!!
  • 124 Фффффф

    7 18 Отговор
    Това са комунисти учили в Съветския съюз, мозъка им е промит от КГБ , БКП и ДС все още се надяват че комунизмът ще се върне
  • 125 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 126 Мда

    18 2 Отговор
    Това е така, но още по-невероятно е, че все още 15% от българите подкрепят вас !
  • 127 Имаш афинитет към peзаните

    3 5 Отговор

    До коментар #84 от "Сесесере":

    чишки май. Разплакал си се за тях нещо. Хубаво ли ти масажират простатата. А че мюcлитaтa на клaxa 500 години забрави, нали. Или си руснак и не ти пука за тази част от българската история.
  • 128 Ами

    3 18 Отговор

    До коментар #114 от "az #Контрапропаганда":

    Допитване се направи и това е резултатът: одобрението на Путин в България е 20 процента, сравнено с 60 процента преди войната. Откъде според теб Петков е получил този процент, ако не от допитване? Феята на зъбките?

    Коментиран от #135, #141

  • 129 А бе айдиът

    21 0 Отговор

    До коментар #22 от "Трагедията на българския народ":

    през рези 500 години въпреки геноцида, отнемането на деца за еничари и т.н населението на България се е увеличавало, а сега само за 30 години "демокрация" и особено последните 15, се стопихме от 9 милиона при соца на 5,5 сега! Т.е сегашните демократи за 30 години направиха това, което турския поробител не успя за 500!

    Коментиран от #144

  • 130 историк

    18 3 Отговор
    Че 20% НЕ подкрепят Русия.Не ми се вярва,по-малко са

    Коментиран от #174

  • 131 Ами защото ни е набивано че сме велики !

    2 14 Отговор
    Този които издигат плакти "Македония е наша" същите крещят "Слава на Русия" Такъв ни е патриотизма. Роби на крепостни, не се научихме да живеем свободни. Много поп кръстьовци!
  • 132 Истината

    4 16 Отговор
    И най-тежката форма на русофилия се лекува с живот в самата руска ко чина. Така например Депардьо получи руско гражданство лично от Путин, но след като изтрезня избяга чак в Белгия и предпочита от там да се обяснява в любов към Русия и Путин. На българските ват енки са достатъчни 6 месеца живот в Русия за да станат нормални българи.
  • 133 Олга

    10 5 Отговор
    Този парашутист изгубил координати на местността и ще се лута дълго.

    Коментиран от #153

  • 134 Лъжеш

    8 0 Отговор

    До коментар #118 от "Цветан":

    Ама то е нормало за циганин

    Коментиран от #197

  • 135 Ами, допитването

    20 2 Отговор

    До коментар #128 от "Ами":

    се направи в двора на козяк. При такова допитване, такъв резултат.

    Коментиран от #158

  • 136 Васил

    4 16 Отговор
    Нормално тези 20% са платени Кремълски подлоги.
  • 137 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 138 нееееее

    4 15 Отговор

    До коментар #91 от "Механик":

    75% с Русия ,ама на куков ден. Хората видяха каквото трябва за разлика от тебе.
  • 139 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 140 истински българин

    7 10 Отговор
    ТОВА НЕ СА БЪЛГАРИ! ТОВА СА НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ!
  • 141 az #Контрапропаганда

    17 3 Отговор

    До коментар #128 от "Ами":

    Петков ги говори глупостите на килограм!
    Нима му е за първи път???
  • 142 Българин

    4 19 Отговор
    Днес само можем да се убедим, колко актуално звучат думите на покойния историк проф. Пламен Цветков: „След 9-ти септември ни разделиха на човеци и нечовеци. В България днес живеят две нации – едните се подчиняват подсъзнателно на всичко руско и съветско, а останалите се опитваме да бъдем българи”.
  • 143 Само питам

    4 22 Отговор
    Що за същество трябва да си, за да защитаваш една агресивна държава, която е враг на страната, в която си се родил. Държава, която напада и избива най-близките си съседи и им отнема територии, само защото не искат да бъдат руски васали, желаят да са свободни и да вървят по собствен път? Държава, която може единствено да разрушава и убива, а не да гради и да създава. Държава, в която лъжата и измамата са се превърнали във висша ценност? Държава, която се нарича Русия?
  • 144 А бе не айдиът,вай импулсивно

    1 3 Отговор

    До коментар #129 от "А бе айдиът":

    Турчина е имал интерес да има по-вече рая. Ако помислиш ще разбереш че никой/външен фактор/ не ти е виновен за отрицателната демография, освен войната.
  • 145 Диоген

    17 3 Отговор

    До коментар #122 от "Българин":

    Най-големите врагове на България са РУСОФОБИТЕ !
    Те ни докараха 2 ЗАГУБЕНИ световни войни, 3 НАЦИОНАЛНИ КАТАСТРОФИ и много жертви !

    Сега СЛУГИТЕ на САЩ, русофобите искат да ни вкарат в Трета Световна Война, за грабнат 30-те сребърника !

    Коментиран от #149

  • 146 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 147 Българка

    20 4 Отговор
    "Невероятно е, че 20% от българите все още подкрепят Русия"
    Защо не каже колко подкрепят НАТО?!? Дали ще е изненадан, ако подкрепата за НАТО е под 5%!?!?

    Коментиран от #156, #171

  • 148 МИХАЙЛОВ

    19 4 Отговор
    ...НЕВЕРОЯТНО Е,
    ЧЕ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД
    БЕШЕ ИЗЛЪГАН И ИЗМАМЕН
    ОТ ТОЯ ТОЛКОВА НАГЪЛ, ПРОСТ
    И ГЛУПАВ КАНАДСКИ
    ЛЪЖЕЦ, МОШЕННИК И ПОДЛЕЦ
    И ЕНИЧАР, ПРИСЛУЖНИК
    И НУЖНИК
    НА ТЕРОРИСТ, РЕКЕТЬОР,
    АГРЕСОР И ГРАБИТЕЛ
    НОМЕР ЕДНО В СВЕТА - САЩ...
    ...НЕВЕРОЯТНО Е,
    ЧЕ ТОВА ШАШАВО
    КАНАДСКО КЕЛЕМЕ
    БЕШЕ НАЕТО ОТ САЩ
    И ПОСТАВЕНО ОТ САЩ
    КАТО ЗА ШЕРИФ
    И КОЛОНИАЛЕН УПРАВИТЕЛ
    НА БЪЛГАРИЯ...
    ...НЕВЕРОЯТНО Е,
    ЧЕ ЛИБЕТО КИРИЛ ПЕТКОВ
    Е КРИМИНАЛЕН ПРЕСТЪПНИК
    ИЗВЪРШИЛ УМИШЛЕНО
    НАЙ - ТЕЖКА ИЗМАМА
    И ПОГАЗИЛ КОНСТИТУЦИЯТА
    ВА БЪЛГАРИЯ...
    ...С ЦЕЛ ДА ПОЛУЧИ
    ЗНАЧИТЕЛНИ ОБЛАГИ
    КАТО НЕЗАКОННО
    ЗАЕМЕ НАЙ - ВИСОКИ
    ПОЛИТИЧЕСКИ ПОСТОВЕ
    ПЪРВО КАТО МИНИСТЪР,
    А ПОСЛЕ И КАТО
    МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛ
    НА БЪЛГАРИЯ...
    ...НЕВЕРОЯТНО Е,
    ЧЕ ПРОСТО НАЙ - ПРОСТИЯ
    КИРЧО - КАНАДСКИЯ ШУШУМИГА
    ЛЪЖЕ ПОСТОЯННО
    КАТО ДЪРТА ЦИГАНКА...
    ...И СЕГА ПАК ПОРЕДНАТА МУ
    МНОООООО ЯКА ЛЪЖА,
    ЧЕ УЖ САМО 20% ОТ БЪЛГАРИТЕ
    ОБИЧАЛИ И ПОЗКРЕПЯЛИ РУСИЯ...
    ...СЛЕД КАТО ГОДИНИ НАРЕД
    Е ОБЩОИЗВЕСТНО
    И ДАЖЕ ЦРУ НА САЩ СИ ПРИЗНАВА,
    ЧЕ ОКОЛО 80% ОТ БЪЛГАРИТЕ
    КАТЕГОРИЧНО И ЯВНО СИ ОБИЧАТ
    И ПОДКРЕПЯТ БРАТСКА РУСИЯ
    И ГИ Е ГНУС ОТ САЩ...

    Коментиран от #162, #165

  • 149 Българин

    7 17 Отговор

    До коментар #145 от "Диоген":

    Русофилите никога не сте били и никога няма да бъдете българи. А русофоби няма. Русофоб е термин, с който руските мерзавци наричат всеки, който се противопоставя на агресивните руски имперски интереси. Русофоб е всеки, който е против
    маниакалната идея, че Русия има мисия в света. Русофоб е всеки, който не споделя руското виждане, че света трябва да им се подчинява и да им лиже задниците. Така, че според руските п римати целият свят, освен тях и техните слуги е русофобски.
  • 150 Истината

    8 15 Отговор
    Доказано е, че 90% от така наречените русофили, нито руснаците познават, нито руската култура, нито знаят руски език. Не са прочели и една книга на руски език, нито могат да ползват сайтове на руски, да не говорим, че не разбират и 5% от езика от радиото или телевизията. И поне половината от тях получават пари за да обичат Путин и Русия. Другата половина смятат, че са жертви на Запада, САЩ и НАТО, които ги ограбват и спират развитието им. И затова симпатизират на Русия, която винаги се е преструвала успешно на жертва на Запада.

    Коментиран от #157, #199

  • 151 Външен наблюдател

    18 1 Отговор
    Не 20%, а 80%.
  • 152 Киро ПАК ДОКАЗА ЧЕ Е

    17 5 Отговор
    ЛЪЖЕЦ И ПЛАТЕН ПРЕДАТЕЛ ....РУСИЯ Е ОСВОБОДИТЕЛ НА УКРАЙНА ОТ НАЦИСТИТЕ ТАМ И ЩЕ СЕ НАЛЖИ И ТУК !
  • 153 нееееее

    2 11 Отговор

    До коментар #133 от "Олга":

    Нищо не изгубил, а вие скоро и координати няма да имате
  • 154 Дуай Липа

    17 2 Отговор
    невероятно е, че си вярваш, че са 20% :)))))))) но съвсем не е невероятно да не видиш повече власт
  • 155 мотиката

    16 3 Отговор
    Невероятно е, че ти си премиер. Това наистина е лоша научна фантастика.
  • 156 Ти си българка

    8 0 Отговор

    До коментар #147 от "Българка":

    ама натурализирана. Иди нах.й cyкина доч.
  • 157 Брендилия

    14 1 Отговор

    До коментар #150 от "Истината":

    Сърбите са още по-директни! "Не сме русофили, но не сме срещу Русия" и си правят демокрация както им харесва
  • 158 даааааа

    2 10 Отговор

    До коментар #135 от "Ами, допитването":

    Каква е разликата между ГЕРБ и Възраждане?

    Коментиран от #160

  • 159 Копейкаджии

    7 12 Отговор

    До коментар #65 от "Кире,ще те поправя...!":

    на изборите ва видяхме, партя Русофили под 1%, жалки лъжци и манипулатори !
  • 160 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 161 Българин

    4 10 Отговор
    Крайно време е и ние да освободим Русия поне веднъж. За да им натякваме 150 години, че сме ги освободили и трябва да пълзят в краката ни от благодарност. Да ги накараме да ни издигнат паметници, да направят Федерално движение "Българофили", което всяка година да се събира край Каспийско море и да говори против Русия и за присъединяване към България. Да пишат по форумите "Да живей България" и да си мечтаят как ще посрещат отново с цветя славната българска армия на Червения площад.

    Коментиран от #169

  • 162 А ПО ЛЕКО

    6 12 Отговор

    До коментар #148 от "МИХАЙЛОВ":

    НЕ ВЪЗМОЖНО 80% ДА ОБИЧАТ РУСИИЯ ,СЛЕД КАТО 60% ОТ ТЕЗИ 80%, НЕ ЗНАЯ КЪДЕ СЕ НАМИРА РУСИЯ НА КАРТАТА!!
  • 163 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 164 Реалиста

    4 13 Отговор

    До коментар #44 от "Наталия Кобилкина":

    ти наколко години си ма >? нямало съветски бази, хахаха, пълно беше с руски военни и кгб-ци в българия по съветско време !!

    Коментиран от #242

  • 165 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 166 даааааа

    0 4 Отговор

    До коментар #160 от "Капитан Магарет":

    Много добре знам каква е разликата-НИКАКВА ,както и целият български народ.

    Коментиран от #170

  • 167 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 168 Ами защото ни е набивано че сме велики !

    4 11 Отговор
    От истината боли, но ако я възприемеш, ще победиш. Този които издигат плакти "Македония е наша" същите крещят "Слава на Русия" Такъв ни е патриотизма. Роби на крепостни, не се научихме да живеем свободни. Много поп кръстьовци! Боли нали? Има доказателства за руски преводи към български партии. " Росенец" собственост на "нефтохим" стопанисван от почетния председател на ДПС, само те са15% . Ами Волен, Валерка най много гласове от бургаско и региона ? нефтохим, не напразно си имаме копейкин. А тук тролчики колкото си искаш.
  • 169 ТуентинКарантино

    10 0 Отговор

    До коментар #161 от "Българин":

    с какво да ги освободиш? с американските самолети, които никога няма да дойдат? Със златото, което канадците ни взимат? Не става само с писане, трябва и акъл. А у вас акъл йок
  • 170 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 171 Брендилия

    6 1 Отговор

    До коментар #147 от "Българка":

    Как да кажат за нещо, което не разбират ! Ето ти пример, 90-те когато беше приблемът в Ирак, едно бабче гледало новини и се цепи "Бес да го фане тоя Уш Буш ли е... Що му е работа да трепа хората...". Медиите са властта отдавна. Провокират, манипулират и прочее
  • 172 Нане

    11 2 Отговор
    тия от Харвард да не бъркат числото 20 с 80? Явно тая цифра са му я снесли от учреждението на МустаФа я да земе се поразходи из Българи и Провинцията
  • 173 А50

    13 3 Отговор
    Кире много лъжеш. Точно обратното е 80% подкрепят Русия

    Коментиран от #187

  • 174 нееееее

    4 0 Отговор

    До коментар #130 от "историк":

    Да не си я учил история при аборигените?
  • 175 А ПО ЛЕКО

    6 0 Отговор

    До коментар #28 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Сънищата......на друго място...................................................
  • 176 Киро умното

    8 0 Отговор
    Това само Витанката му я е дал тая цифра. Оня математически гений нали има формули за всичко. Та Кире му е дал задача. Витански, ако язе съсипвам държавата всеки ден на кой ден трябва да туря железни решетки на вратнята. Витански му е отговорил, Кире не се стягай толкова. Винаги могат да те евакуират с хеликоптер от покрива. Пък и формулите ми го говорят, че докато тия се наканят да те гонят, ти отдавна ще си съсипал държавата и с Линда и Ленчето ще си хапвате безглутенови пасти в Канадата, а здрасти аз съм Наско и Спеца ще се пекат на Бахамите и кокорчо ще ги разтрива с лосион
  • 177 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 178 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 179 Анонимен

    17 1 Отговор
    Каква Русия, какъв влак, какви индианци, какви пет лева?! Ти си като цирея на г..а за българите Кире! Ти и Ленчето, и Лорерчо, и Кокорчо и ... !
  • 180 Ще се чисти

    2 11 Отговор
    Има българи или по скоро небългари, които много искат да живеят като онези в руската ко4ина, странното е, че им харесва
  • 181 Като чета коментарите

    16 2 Отговор
    Оставам с впечатление че мадам министър председателя се къпе яко в народна любоффф

    Коментиран от #185

  • 182 Тук тролят поп кръстьовци и лъжепатриоти

    3 6 Отговор
    За това е виновна кръглата маса. Бяхме доверчиви и измамени. Трябваше ДС да бъде осветена. Кои не са агенти? не ги търсете сред неизвестните. Всички известни са били доносници а ДС, която има все още огромно влияние в България е създадена от СССР. Само два примера Антон Тодоров и Тома Биков как от върли врагове станаха най-верни защитници ? Поп кръстьовци?, дребни душици?, или рублиеви?
  • 183 O' НАНИС' ГРОЗЕН E този

    13 0 Отговор
    и гадно соросоидно лъжливо ко.пе.ле
  • 184 Защото са червени

    5 0 Отговор

    До коментар #42 от "Ако си":

    Ще ме извиняваш, ама сам си си виновен!
  • 185 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 186 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 187 Проф. Иво Христов

    5 2 Отговор

    До коментар #173 от "А50":

    Аз за тия 80% казах други работи, но може да се каже и, че са русофили!
  • 188 Пурко

    8 0 Отговор
    Про.сто Киро,нещо си се объркал в числата и процентите.Точно обратното е:80% от българския народ е за Русия.Набий си го в тъпата канадска лъжлива кратуна.
  • 189 Хаха

    7 0 Отговор

    До коментар #59 от "Да прои ли":

    Тоя хем не може да пише хем е много тъ.......п
  • 190 Димов я бегай

    1 9 Отговор

    До коментар #1 от "Димов":

    В кочината Москва
  • 191 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 192 Докога

    12 0 Отговор
    този бездарен пършивец ще ни излага по света? Отреп.о, няма да ни казваш кого да подкрепяме. Тук е свободна страна. И как си позволяваш като премиер да говориш срещу народа си предател долен????
  • 193 Одит

    12 0 Отговор
    Свобода на словото! Подкрепям когото си искам а Кирчо да си ходи в Канада да провери че там няма такива глупави изявления!
    Май 50% пак подйкрепят Бойко!
  • 194 Уан уей тикет

    1 16 Отговор
    Подкрепа за Кирил Петков и ПП!!! Русофилите лизачи с еднопосочен билет за Челябинск !!! Рашисти, Гоу хоум !!!

    Коментиран от #202, #204, #205

  • 195 ГРЕШКА !!!!!

    9 2 Отговор
    ТЕСА, 80% – БЕ ЛЪЖЕЦ , БЕЗСТРАМЕН!!
  • 196 Вход

    9 0 Отговор
    Тая подлога иска да сме изцяло хамериканци!!! Ще стане като при виденов!?
  • 197 Ти пък

    3 0 Отговор

    До коментар #134 от "Лъжеш":

    си голям Българин. Пра пра баба ти знае най добре какъв си в действителност.
  • 198 ГРЕШКА !!!!!

    9 2 Отговор
    ТЕСА, 80% – БЕ ЛЪЖЕЦ , БЕЗСТРАМЕН!!

    Коментиран от #211

  • 199 А50

    4 2 Отговор

    До коментар #150 от "Истината":

    А тш най-вероятно си запознат с турската култура. Не разбрахте ли че обичта към Русия и България е по рождение, а вас са ви научили да мразите по изгода и слагане под по-силния на деня.
  • 200 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 201 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 202 А50

    1 1 Отговор

    До коментар #194 от "Уан уей тикет":

    Ние сме си вкъщи, а вашата малка предателска групичка да върви където иска
  • 203 Фазан

    6 1 Отговор
    Защо постоянно ми триете ....
    Да напиша че Петков е много умен и готин.
    Вижте сметките ????
  • 204 Глеам знайш инглийски

    5 2 Отговор

    До коментар #194 от "Уан уей тикет":

    Айде беж при господарите ти в САЩ!
  • 205 Каква е

    6 3 Отговор

    До коментар #194 от "Уан уей тикет":

    разликата между ПП и ГЕРБ? И двете партии проекти и зависимости и двете лъжат и двете работят за чужди интереси, а не за страната и народа! Мислете, за да не ви лъжат и все да гласувате за проекти!
  • 206 Мантрите падат

    4 0 Отговор
    Солидарни с нашите европейски партньори след бъдещо плащане в рубли от Германия и сие пада, увеличение на заплатите само след реформи до края на годината поради липса са реформи и високата инфлация пада, ще вземаме газ от САЩ на по ниска цена на есен с около 30% увеличение на парно, топла вода и стоки произведени на газ пада, общо взето и правителството тогава се очаква да падне. Затова и монтираха решетки на вратите на парламента.
  • 207 Анонимен

    8 1 Отговор
    По невероятно е че този е премиер на българите след всичките лъжи, нарушения на закони и конституцията! А най невероятно е че има хора които са готови пак да гласуват за него след целия хаос и безнадеждност които създаде! Инфлацията и обедняването на стадото няма да споменавам.
  • 208 СОДОМИТ

    9 1 Отговор
    КИРЧО АМИ ТО ТУКА КАТ ГЛЕДАМ КОМЕНТАРИТЕ АМИ ТЕ НИ СА 20 % А 80% БЕ МИСИР И СИГА КВО ПРАЙМ СЪС ЗЕЛЕНСКИ СТЕ ЕДИН ДОЛ ДРЕНКИ И НА ЕДНА ХРАНИЛКА БЕ МАМИН СЛАДЪК ДОБРЕ ЧЕ СМЕ МАЛКО ПО МЪДРИ ОТ УКРАЙНЦИТЕ

    Коментиран от #214

  • 209 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 210 НЕВЕРОЯТНО

    12 2 Отговор
    НЕВЕРОЯТНО Е ЧЕ ИМА ОЩЕ БАЛЪЦИ ДА ГЛАСУВАТ ЗА ОТКРОВЕННИ МОШЕНИЦИ КАТО ПП
  • 211 Точно!!!

    7 2 Отговор

    До коментар #198 от "ГРЕШКА !!!!!":

    Нито са 20%, нито 80%, а са точно 75%!!!
  • 212 Адио ИТН

    8 1 Отговор
    За Русия съм, но не съм против Украйна. Войната трябва да спре, Кирчо да си ходи.
  • 213 Нико

    1 4 Отговор
    Простотията е свещенна, 20% пълни отрепки
  • 214 Стоо

    1 1 Отговор

    До коментар #208 от "СОДОМИТ":

    Кой коментира тук? Шофьори, и жени на шофьори- домакини, и един инвалид. Да го закриеш това, няма да се разбере.
  • 215 Този

    10 1 Отговор
    продължава да се прави на луд !
  • 216 ФИНЦИ

    10 1 Отговор
    НЕ 20 ПРОЦЕНТА БЕ КИРИЛЧО А 90 ПРОЦЕНТА ПОДКРЕПЯМЕ РУСИЯ НЕ ЛЪЖЕТЕ ХОРАТА НЕ СЪЧИНЯВАИТЕ ГЛУПОСТИ
  • 217 Сиромах

    7 1 Отговор
    На бай Петко момчето се бърка, ама много!Не 20%, а три пъти по толкова българите подкрепят Русия, ако не и повече!
  • 218 Този

    7 0 Отговор

    До коментар #28 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    не е министър - председателя, той е министър - предателя на България.
  • 219 Ееейййй

    7 1 Отговор
    Ти от къде си паднал бе 20....хаха поне 3 по 20...най малко просто Кир.....
  • 220 Ало гелосаните

    7 1 Отговор
    С кривички муцунки айдеее у лево.Наслушахме се на лъжите ви и кво ли още не.Стига цирк.!!!
  • 221 Български

    6 2 Отговор
    Ало американец, сгрешил си, не 20 а 120 сме с Русия! Запиши си го за да не правиш повече грешки
  • 222 локомотива

    9 1 Отговор
    кирца ти си мръднал бе,какви 20процента те гонят,над 80процента са за РУСИЯ.
  • 223 Не са 20% а са 99% и тези 99% ще

    8 1 Отговор
    Търсят сметка на този същия Петков за антибългарски те му изяви през цялото време, и как с лъжи и обещания подведе голяма част от българите да гласуват за него, той трябва да получи най тежката възможна присъда
  • 224 Ако по някаква причина

    5 1 Отговор
    Се въвлече България във война и народа се въоръжи ще разбере че процентите са над 90 и най големия враг на българите не е Русия а именно той и неговото обкръжение
  • 225 оня с цървулите

    5 1 Отговор
    Абе това момче освен да приказва глупости друго работи ли?Говори като наблюдател от чужда държава за неща,които като министър-председател отдавна трябваше да е свършил.Изводът за умните хора-едно е да искаш,друго е да можеш,а трето и четвърто е да го направиш....
  • 226 Моряка

    5 1 Отговор
    Фука се за сметка на народа.Кой да предполагаше,че ще излезе такава гадина.И Запада няма да го спаси,когато народа се надигне- я като Садам,я като Кадафи,я като Чаушеско.Затова по отрано,към бащината стряха в Канада.
  • 227 Простото, умишлено е обърнало процентите

    6 1 Отговор
    !!!! 80% от българите подкрепят Русия, 15% не знаят на коя планета живеят, от страх от репресии и уволнения и 5% от на Простото психодиспансера, неудачници, които до обяд мразят себеси, а след обяд мразят и България и Русия!!!!!
  • 228 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 229 примитив киро

    4 1 Отговор
    Невероятно е да споменеш проценти само като 20 , другото дали точно подкрепят Русия , или пък е нещо друго , е различна тема. Ти очевидно си от подкрепящите чужди позиции , в случая американската и мисленето ти е в предпоставена форма.
  • 230 Прав е Петков

    2 5 Отговор
    Българите са много по заслепени от "любовта си към Русия" и от украинците, от които не 60% , а 99% преди години подкрепяха безрезервно най близките си братя руснаци и се мислеха че са един народ... Е да де , ама днес надали има и 3% предатели украинци, които да подкрепят руските си "братушки" агресори и окупатори, избиващи украинците и разрушили домовете им и прогонили милиони украинци като бежанци по чужди държави...!!!
  • 231 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 232 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 233 Смех

    3 0 Отговор
    Такива умни палячовци като тебе и зеленски помагат все повече хора да подкрепят русия
  • 234 ОСТАВКА ШМ€К€Р!

    4 0 Отговор
    ПРО$ТО- киро $€ € ОБЪРКАЛ ОТНОВО...,
    20% Е ДДСто, 99,99% МУ ИСКАМЕ ОСТАВКАТА,
    А БЪЛГАРИТЕ ,КОИТО ПОДКРЕПЯТ РУСИЯ СА ПОНЕ 70%!

    $ ТАКИВА "$ъюзници" КАТО $ащ(нато) И ВРАГОВЕ НЕ НИ ТРЯБВАТ!

    ДА ЖИВЕЕ СВОБОДНА от циони$ти(натовци) БЪЛГАРИЯ И БРАТСКА РУСИЯ!

    нато($ащ)-Т€РОРИ$ТИЧНА ОРГАНИЗАЦИЯ НА циони$тит€!

    СПЕШНО РЕФЕРЕНДУМ ЗА ИЗЛИЗАНЕ ОТ нато($ащ)!!!

    БОГ И РУСИЯ ДА ПАЗЯТ СВЕТА ОТ циони$тит€- $ащ(нато),изра€л,британия,канада,ав$тралия...!


    ЗА ДА $И ру$офоб(натов€ц) ИЛИ ТРЯБВА ДА $И ГОЛЯМ Д€БИЛ,ИЛИ МНОГО ПРОДАЖ€Н (М€РКАНТИЛ€Н) ИЛИ И ДВ€Т€!

    ВЪН ПР€ДАТ€ЛИТ€ НА ОТЕЧЕСТВОТО,ВЪН циони$ткит€ $луги НА нато($ащ)!
  • 235 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 236 Прав си Кире

    3 0 Отговор
    Верно е, че българите подкрепят Русия но не 20, а са 80% (осемдесет%)
  • 237 ганю

    0 0 Отговор
    Аиде Кире дим да те няма аматьорите тръгвайте си
  • 238 Рапира

    0 0 Отговор
    Не са 20 % , ами 80 %. Петков пак няма коректна информация. София не е България.
  • 239 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 240 К Петков?? 20%от Българите не подкрепят

    0 0 Отговор
    Русия!! Объркал си се яко, 2О%НЕ подкрепят Русия, не допускай такива Фактически грешки!?!
  • 241 К Петков!! Трябваше на всяка цена да

    1 0 Отговор
    Бъде сменен Борисов, Мафиот и Крадец!?Но вие не работите по проблемите на България и Народа? Съдебна система и Прокуратура, не са мръднали, чакаме да видим Трибуналите дали ще бъдат закрити завинаги?? ГЕШЕВ и Шайката си стоят?? Здравеопазване само за политици и богатите!! Търговските дружества наречени Болници не лекуват хората, като в нормалните държави на ЕС!! Чиновниците се Роят!?? Спекула, Спекула, нищо не правите! Лорер ни разстяга само локуми!Работете за Народа на България, това очакваме от вас!?
  • 242 Ли Си Цин

    0 0 Отговор

    До коментар #164 от "Реалиста":

    Пич ти знаеш ли каква беше задачата на българската армия по време на варшавския договор
    Явно не щото си с новите пари
    На СССР бази в България не им и трябваха
    Те идваха до шест часа като през това време ние задържаме турската армия
    Гърците не ги броя
    Те се плашат от един полк
    Ако не ти е ясно може да поразровиш тука там
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове