Last news in Fakti

15 Юни, 2022 09:43 2 515 50

Костадин Костадинов: Най-важното е дали е имало двойна дипломация

  • костадин костадинов-
  • дипломация-
  • македония

Ако е така - уволняваме правителството

Костадин Костадинов: Най-важното е дали е имало двойна дипломация - 1

Точката за закрито заседание в НС няма да е внесена от ИТН, а е подписана от повече от 50 народни представители, включително цялата ПГ на "Възраждане". Така че това е наше предложение. Това заяви на влизане в НС лидерът на "Възраждане" Костадин Костадинов по повод искането на ИТН да изслуша на закрито заседание външния ни министър Теодора Генчовска по темата за РСМ.

"Най-важното е да разберем дали нашият министър-председател си е позволявал да води двойна дипломация, което само по себе си представлява държавна измяна. Ако е така - уволняваме правителството с вот на недоверие", каза Костадинов.


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 41 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 алооо

    18 37 Отговор
    Костя, по-важното е рублите в евро нали?И масквича на моргата а у гаража мерцедеса.Еййй....Костя,Костяаааа..
  • 3 И това го казва човек, който седи на два

    19 38 Отговор
    стола - единият е платен от данъкоплатците, а другият от руснаците. Вторият е значително по-добре възнаграден. Вместо да бъде разследван като руски агент на влияние, те го оставят да се пъчи по телевизиите.Благодарение на такива русофили като него и техния фалшив патриотизъм досега те налагат московския, а не нашия си интерес. Единственото нещо, което остава велика тайна - упоритото и излизащо от най-ниските пластове на народната душа - българското русофилство. Русофилите обичат една своя илюзия, за поддържането на която руската империя плаща с парите, откраднати от самите нас.
  • 4 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    27 7 Отговор
    Снимката с ПРАЗНИЯ стол за Кирчо в залата за заседание и снимката на Кирчо в заведение не Ви ли стига ‼️‼️‼️
  • 5 1111

    45 14 Отговор
    :D Появи ли се статия с Костадинов и се почва, Русия това, рубла онова, копейка трето... не са коментират политики, действие....нищо- тролове .

    Коментиран от #9, #11, #15, #22

  • 6 Гост

    24 9 Отговор
    "Точката за закрито заседание в НС няма да е внесена от ИТН, а е подписана от повече от 50 народни представители, включително цялата ПГ на "Възраждане"."
    И защо трябва да е ЗАКРИТО заседанието?!?! Това не ви прави чест, за да се хвалите с него!!! Нека заседанието е явно, да се предава по Националната телевизия, за да видят всички българи кой, какво и как е договарял и обещавал! Така ще е наясно за предстоящите и следващи избори!

    Коментиран от #7

  • 7 1111

    21 5 Отговор

    До коментар #6 от "Гост":

    ЗАщото ще се изнася информация от "паметни бележки" на Кирчо с евро натискачи с гриф секретно.
  • 8 Пак не е в час

    4 23 Отговор
    Външната политика е на правителството и в частност на министър председателя - министъра на външно само трябва да я следва и прилага. Той НЯМА ПРАВО НА СОБСТВЕНА ВЪНШНА ПОЛИТИКА. Еле пък това невзрачно нещо, което беше министър. Копейка почети малко, че хептен кух стана.

    Коментиран от #10, #20, #24

  • 9 Няма как

    9 23 Отговор

    До коментар #5 от "1111":

    Като пред нас седи един светкавично забогатял измамник. Без рубли не става. Само Кремъл действа така.

    Коментиран от #12

  • 10 фдфс

    31 6 Отговор

    До коментар #8 от "Пак не е в час":

    Проблема е че ПРО100Кирчо, води грешна политика, под натиск от Европа и Америка.
  • 11 121278

    23 7 Отговор

    До коментар #5 от "1111":

    Мдааааа, от явно по-явно е, че всички останали партии много ги е страх от Костадинов. Не подкрепям нито една от партии в това нагласено народно събрание - не трябва да се нарича народно, защото не представлява волята на народа! НО, явно Коцето набира доста популярност сред българите, вероятно има защо. Бог да го пази и дано да е читав. По-зле от сега - няма как да бъде.

    Коментиран от #18, #23

  • 12 7878

    30 5 Отговор

    До коментар #9 от "Няма как":

    Ако някой ми покаже, дори бегло доказателство,че някой от Русия му плаща, за да води политиката, която води, аз ще съм първия човек, който ще го заплюе! За сега, всичко ,което каже го следва и се опитва да го изпълни, за разлика от Кирчо и кокорчо- едно казват ,друго вършат.

    Коментиран от #16, #21

  • 13 Ами ...

    6 18 Отговор
    Защо му давате трибуна на този?
  • 14 Възрожденец

    7 15 Отговор
    Тоя у ред ли е ?
    Сигурен съм, че нищо няма какво да покажат и ще наблегнат на интерпретацията и съчиненията, защото Петков има пълната свобода в конфиденциалните си разговори да опипва пълния спектър от възможни решения, без това да ангажира нито държавата, нито правителството.
  • 15 Псевдоним

    20 3 Отговор

    До коментар #5 от "1111":

    Лошото е че почти никой не чете статиите, независимо дали се отнасят за Костадинов или за друг политик. Интернет поколението не е в състояние да се съсредоточи повече от 15 минути върху текст и това е научно доказано.
  • 16 Ами ...

    4 8 Отговор

    До коментар #12 от "7878":

    Какви доказателства, всичко е ясно.

    Коментиран от #19

  • 17 На всеки

    22 4 Отговор
    му е ясно, че харвардски кирчо е американски пудел
  • 18 Ами ...

    4 0 Отговор

    До коментар #11 от "121278":

    Има, има.
  • 19 тинтириминтири

    10 2 Отговор

    До коментар #16 от "Ами ...":

    Е ясно е, че ви компенсират, за да го плюете и да лъжете. Това е ясно и то на всички. Как вие не го разбирате - напраО не знам. Или битието определя съзнанието, нали?

    Коментиран от #29, #38

  • 20 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    8 2 Отговор

    До коментар #8 от "Пак не е в час":

    Пак не СИ в час ! -нищо ново ‼️
    "Правителство:
    Правителството (Министерският съвет) е главният орган на изпълнителната власт, оглавяван от министър-председателя. Министерският съвет ръководи и провежда вътрешната и външната политика на държавата, осигурява обществения ред и националната сигурност, упражнява контрол върху държавната администрация и въоръжените сили.!"
  • 21 Костя Гуцанов

    6 10 Отговор

    До коментар #12 от "7878":

    Много лесно беше да изпълни обещанието си да върне субсидията ... НЕ ГО НАПРАВИ ! Похарчи я еднолично . Коцето е един мошенник тарикат, ако е толкова принципен, няма да е бил наемник на 6 партии.
  • 22 емигрант

    6 10 Отговор

    До коментар #5 от "1111":

    И каква политика имат тези кауни на лицемерието бе ? Имат ли политика която да спре обедняването ? Дано да спечелят някой ден за да почувстваш в каква измама ще живееш, реалността тогава може и да ти образува гънка в мозъка за разпознаване на истината ! България няма шанс за "оправия" с такива политици, и докато предишните дойдоха в политиката забогатели от бандитизъм, този цървул Костадинов дойде скъсан и забогатя от субсидии дарени му от глупаци !

    Коментиран от #25

  • 23 Не от костадинов

    3 16 Отговор

    До коментар #11 от "121278":

    Той е обикновен фигурант. Страх ни е от тези зад него - дългата ръка на кремъл. Аз не знам държава сателит на руския сатрап, която да е прокопсала - само мизерия и беднотия. Ти за коя се сещаш? Бъдещето ни е в обединена Европа, на социялизъмА и комунизъмА се наживяхме, но пасаран.

    Коментиран от #26, #27, #44, #45

  • 24 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    7 0 Отговор

    До коментар #8 от "Пак не е в час":

    За домашно :::::
    "Министерството на външните работи (МВнР) е държавна институция в България с ранг на министерство, която подпомага ПРЕЗИДЕНТА на България при формулирането и провеждането на външната политика на България по отношение на отношенията ѝ с други държави и международни организации. То е сред първите 6 български министерства, създадени на 5 юли 1879 г. (стар стил). Министърът на външните работи е член на Министерския съвет." ‼️
  • 25 7878

    8 0 Отговор

    До коментар #22 от "емигрант":

    Стига плачеш за тая субсидия , разгледай документити от проверките, от прокуратурата !!!
  • 26 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    11 6 Отговор

    До коментар #23 от "Не от костадинов":

    "...Бъдещето ни е в обединена Европа..."
    Вече над ТРИДЕСЕТ години РОЗОВОТО бъдеще е ..... някъде в бъдещето , а реалността - 30% от работещите се ЕВАКУИРАХА от страната и станаха миячи с висше и болногледачи с дипломи ‼️‼️‼️

    Коментиран от #31, #32, #34, #36

  • 27 1111

    13 5 Отговор

    До коментар #23 от "Не от костадинов":

    EU беше, чудесна идея, докато личноти, като Фондерлайн, Жожел Борел.... не я съсипаха с диктаторските си политики. ЗА да продължи да съществува този съюз, той трябва да се преформатира, просто изгуби първоначалната си идея, или поне обещанията бяха други!Костадинов никога не е искал излизане от EU, а преговаряне на условията по определени политики !

    Коментиран от #30

  • 28 емигрант

    3 10 Отговор
    Защо в ЕС и отвъд океана наричат българската нация "стадо овце" ? Нека всеки сам да си отговори, но не вярвам, защото както се знае мисловните функции на овцата не работят, Бог така е решил и вероятно има защо да е прав ! Изберете си тоя и след това започнете с храченето по него, това е единственият урок който сте научили от живота !
  • 29 Ами ...

    5 8 Отговор

    До коментар #19 от "тинтириминтири":

    Ненавиждам комунетата безплатно. 😀
  • 30 Ами ...

    0 6 Отговор

    До коментар #27 от "1111":

    А, не е искал! ВЕрно ли? Е, нищо де, ще поиска. 😀
  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Ами ...

    3 7 Отговор

    До коментар #26 от "🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️":

    Аз не познавам такива. В нормалните държави, всеки образован човек получава възможност за реализация.

    Коментиран от #37

  • 33 емигрант

    5 13 Отговор
    И да слагате минуси и да не слагате истината, че сте овце не се променя от една хоризонтална чертичка, тя може да се промени само с разум, но Копейкин е разбрал, че такъв нямате и затова е решил да забогатее от простотията ви !
  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    8 3 Отговор

    До коментар #32 от "Ами ...":

    Ами... това , че ти не познаваш такива не означава , че няма такива ! Аз пък познава лекар , който отиде и работи , като продавач в аптека. Познавам и мед. сестра , която отиде чрез фирма за гледане на възрастни в семействата ! Знам и , че над 2 ООО ООО българи работят в чужбина , а колко от тях работят по специалността - статистиката МЪЛЧИ ‼️‼️‼️

    Коментиран от #39

  • 38 натъкмистик

    3 5 Отговор

    До коментар #19 от "тинтириминтири":

    Лъжеме така ли бе манипулирана мисирке ? Тя и къщата му като палат е лъжа, отиваш на местото и я няма, и колата му и тя е мираж, както и разводът му той не се е състоял защото си ляга до жена си ?
  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 По какво

    2 4 Отговор
    По какво Киртачето и Кокорчо се различават от Г.Димитров и Д. Благоев? Днес либерастите са ъпгрейтваните на Запад марксисти и пак инжектирани в Изтока,а горните четирима всите са македонисти и ренегати.
  • 41 !!!?

    4 5 Отговор
    Кремълскят ултранационалист Костя Копейкин се интересува само по теми важни за Кремъл - "ветото" за Македония, оръжие за Украйна, газа от "Гадпром", защита на паметниците на съветския окупатор, "коронизирането" на Задунайская губерния от НАТО, дестабилизирането на държавата чрез различни силовашки демонстрации !!!?
  • 42 Един българин

    6 5 Отговор
    1 копейкин ще обяснява за двойна дипломация.
    Смях в залата. Човека чийто задни части са в цветовете на Русия, но защитавал интересите на страната ни.
  • 43 Варненският МанГъл пак се изцепи!

    3 6 Отговор
    Гнусният Q-пейкин от изродското Израждане, хахаха - националисти, ама руски!
  • 44 1234562

    5 2 Отговор

    До коментар #23 от "Не от костадинов":

    Ясно, обикновен фигурант. А президенто какъв е? А всички останали в парламента да не би да са различни - определено са фигуранти и тия, които стоят зад тях изобщо не ни мислят доброто. За 33 години разрухата е тотал щета. Това харесва ли ти? Ако си в БГ, едва ли. Ако си в чужбина - по мога да те разбера. А за пример ще ти дам Унгария, която води добра национална политика и не обрича народа си на унищожение. Така че, ако Коста - фигурант-нефигурант докаже, че може да се грижи за народа ни - защо не? По-зле от това сега не вервам да стане. Е ако продължава със същите или пак подмяна с други - ще стане и по-зле. За това народе, внимавай и си опичай акъла как и за кого ще гласуваш.
  • 45 ДА-НЕ

    4 2 Отговор

    До коментар #23 от "Не от костадинов":

    " ...на социялизъмА и комунизъмА се наживяхме",
    а при сега при капитализЪма и живот нема!
    Значи ни едното ни другото - трябва да е нещо без ЕС
  • 46 Минева

    2 3 Отговор
    Нагъл изрод
  • 47 Иванчо

    2 4 Отговор
    Така каза Копилейкин и изтича при кака си Митрофанка да получи заработените копейки.
    Що за серсемлък - двойна външна политика?
    Да не би Гана Ганчовска да е подписала едни договори, а някой друг - други.
    То като с ваксините и тогава варненския келеш и чалгаря пееха в един глас - не на сертификатите, пък се оказаха всички имунизирани.
    Аман от кресливи простраци!
  • 48 Ами ти

    2 3 Отговор
    Развеждаш се с жена ти, за да купуваш луксозни имоти на нейно име.Така се водиш уж разведен, а живеете заедно! В същото време луксозният апартамент се води на името на жена ти и не ти се налага да го декларираш.Това ако не е двойна игра какво е? Питам?
  • 49 Костя

    2 4 Отговор
    Не те ли е срам от тези които те познават?
  • 50 БЕЗКОПЕЙКИН

    1 0 Отговор
    КОЦЕ-ЦИ☆☆☆☆НА ПРЕДАТЕЛ БЪЛГАРСКИ Е НЕИЗЛЕЧИМО БОЛЕН БО☆☆УК !!!
    ХУБАВА РАБОТА АМА ЦИ☆☆☆☆КА!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове