Last news in Fakti

15 Юни, 2022 20:49 5 071 31

Димо Гяуров: Не мисля, че Кирил Петков може да е кандидат за нов мандат в рамките на това НС

  • димо гяуров-
  • кирил петков-
  • нов мандат-
  • парламент

„Всички участници в коалицията трябва да си дават сметка, че никой няма да излезе в бяло. Всички са виновни за това, което се случи, за това, което се случва,” предупреди бившият разузнавач номер 1

Димо Гяуров: Не мисля, че Кирил Петков може да е кандидат за нов мандат в рамките на това НС - 1
Снимка: NovaNews

„Аз не мисля, че настоящият премиер може да е кандидат за нов мандат в рамките на това НС. Просто отношенията с опозицията са прекомерно обтегнати и едва ли е възможно те да му протегнат ръка.” Това каза в предаването „Денят на живо” на NOVA NEWS бившият шеф на разузнаването Димо Гяуров.

Според него никой не иска предсрочни избори, най-вероятно и българските граждани. „Видя се, че те са много изморени да ходят до урните. А и за всички е ясно, че едни избори няма да родят нищо по-различно от настоящото."

Според Димо Гяуров при кризите, които ни заобикалят, е и безотговорно да се ходи на избори. „Всички участници в коалицията трябва да си дават сметка, че никой няма да излезе в бяло. Всички са виновни за това, което се случи, за това, което се случва,” предупреди бившият разузнавач номер 1.

Коментирайки обвиненията в купуване на депутати, Димо Гяуров бе категоричен: "Никой няма да си признае, че е купен. Никой няма да си признае, че е купувал." На въпрос дали службите могат да го докажат обаче, отговори скептично. "Едва ли. Тези неща стават на 4 очи. Освен ако някой се издъни да говори по телефон и другия го е записал".

По актуалната за деня тема с ветото за Северна Македония, Димо Гяуров коментира: „Може би е редно да се съгласим да стартират преговорите при поемането на някаква гаранция, но не това, което ни се казва. Защото нито Макрон може да поеме гаранция по този начин, по който се обяснява, нито председателят на ЕК. Гаранцията би могла да се съдържа ясно в преговорната рамка. И то като ясно разписани текстове, стъпка 1, стъпка 2, стъпка 3, срок 1, срок 2, срок 3. В противен случай – гаранция Франция.”


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 36 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГЕРБ

    32 17 Отговор
    Той не може да е кандидат в никое НС
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 То си е така..

    22 14 Отговор
    Българите също мислят че ще бъде изврьщение 🙂
  • 5 И тоя...

    21 14 Отговор
    Е всезнайко,като Осман Октай.Нищо,което са казали не е излязло верно.
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Как ли

    18 11 Отговор
    живее този с такава фамилия.
  • 8 анонимен

    28 19 Отговор
    Безотговорно е да се остави тези да управляват и варианта са избори. Два пъти ходихме до урните/машините за да инсталират Петков и сие. Тогава не беше безотговорно, така ли ? Ще ходя да гласувам най вече за да съм сигурна,че тези няма да се върнат.
  • 9 Аре стига ни плашили

    23 11 Отговор
    с избори. Този път гласувалите ще са много повече и каквото сабя покаже. Това е демокрация, а не изпълняване на нареждания от Вашингтон.
  • 10 Хаджи Генчо

    17 2 Отговор
    В телевизиите има само козяшки подлоги!
  • 11 Фактъ

    13 2 Отговор
    Янев , знаеш ли колко има , като Моллов ? И , то във всичко политически партии и най вече в ДПС , Възраждане , герб и БСП ?
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Турчин

    20 22 Отговор
    ПП ще имат повече гласове от сега, защото 80% от народа вижда, че Слави и мафията иска да спре демокрацията.КИРЧО с теб сме .Видя се, че с видеото с полата се опитаха да си променим мнението.Най-малкия който цъка контра разбира, че е нагласено.Стена да докоснеш ще помръдне а Ленка си стои.

    Коментиран от #28

  • 14 Да,бе

    12 1 Отговор
    Ти и генерал стана без да мислиш,тъй че,недей!Да мислиш.
  • 15 ха сега де!

    10 1 Отговор
    Че кога туй което мислиш е било вярно?
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Тома

    6 3 Отговор
    Димо по фамилият ще го познаете
    кой му плаща.ДПС
  • 18 Така ли

    8 5 Отговор
    бе Димо без избори опозицията да ни управлява,ама че си тарикат.Ще ходим на избори,докато мафията се изчегърка.На кого внушаваш,че Петков не заслужава да е премиер ?И ти от кой мутрак си купен.Или участваш в задкулисието,което вече е измислило експертно правителство,с една дума БЕЗОТГОВОРНО,но лапащо парите ни.Какъв генерал си ти,Какво си завършил.Не ни давай акъл на народа задн-к!Скрий се ,ясно че си от нежелаещите промяна.
  • 19 безпартиен

    11 1 Отговор
    И този е генерал????Като се наредят за интервюта генерал-професор,генерал-професор!По брой на генерали и професори сигурно сме първи в света!А иначе нито армията ни е армия,нито науката и образованието ни е наука и образование!
  • 20 Ей пълно

    5 8 Отговор
    с платени маймуни да ни казват кой става и кой не.Страхливци,ще говорят против Петков естественно мафията ги актива генерали ,необразовани ,с подарени пагони като професорските титли-СМЕШНИЦИ.Марш в зайчарника,откъдето те изстрелват в публичното пространство да ни облъчваш.
  • 21 86515799

    4 4 Отговор
    Хем не стават,хем да стоят.Айде няма нужда!Нали обслужиха подсъдимите олигарси със закриването на специализираното правосъдие нагло ,да им прекратят делата и вдигнат запорите,първата част от "реформата" и безотговорно!Нагледахме на шуробаджанащина ,финансовия не е в час,икономическия то е за какво?Че и ония 9 млрд за 9 дни.И още много!Ех Канада!
  • 22 Валхала

    3 2 Отговор
    Кой докара цените до тук??
    Европейски ценности ОК
    Обаче различни стандарти /заплати/еднакви цени.

    Коментиран от #24

  • 23 Факт

    5 7 Отговор
    Като гледам , каква помия и смрад се изсипва към това правителство , значи са правилните хора! Мафията е впрегнала срещу тях целият си антураж.Значи пак ще гласувам за тях!!

    Коментиран от #29

  • 24 7777

    4 3 Отговор

    До коментар #22 от "Валхала":

    Цените драги почнаха да растат след падането на Борисов, продължиха при служебния кабинет на Янев, а сега търговската мафия използва войната в Украйна и цените на газа за да продължи да вдига всичко! Но това не е краят на покачването, не си мислете, че е свършило, тепърва предстои. За момента има някакъв застой, но това е застой преди буря, разбирай ново покачване!
  • 25 ПрифилактикаИТрепанация

    1 3 Отговор
    Никога вече СДС-Чума!

    Коментиран от #31

  • 26 Иванчо

    1 1 Отговор
    Кой беше тоя голям разбирач и пророк.
    Той само се е продавал и на база собствен опит пророкува какво се е случило и какво ще се случи.
  • 27 С КАКВО МИСЛИШ БЕ НЕГОДНИК !+?

    1 2 Отговор
    ...............................................................
  • 28 истина

    3 1 Отговор

    До коментар #13 от "Турчин":

    Не ви е Слави виновен , Ами премиера които не спря да льже всяка втора дума льжа, и за морала му да не говорим..

    Коментиран от #30

  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Не, не е виновен Слави!

    0 0 Отговор

    До коментар #28 от "истина":

    Виновни са тези, които го избраха.
  • 31 Забрави да споменеш и герб.

    0 0 Отговор

    До коментар #25 от "ПрифилактикаИТрепанация":

    Не за друго, а защото сдс-чумата сега върви в комплект с гербавата си посестрима.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол