Last news in Fakti

16 Юни, 2022 13:28 2 968 45

Нинова: ГЕРБ се опитваха да ни купят, три пъти ми организираха преврат в БСП

  • корнелия нинова-
  • бсп-
  • герб

Виждали сме в годините всякакви безпринципни договорки

Нинова: ГЕРБ се опитваха да ни купят, три пъти ми организираха преврат в БСП - 1
Снимка: БГНЕС

Тук цял ден се споменават думите мафия, задкулисие и борбата с тях. Била съм депутат, водили сме ожесточени битки със задкулисието и Борисов цели пет години. познаваме им всички маниери. Опитваха да ни купуват, омаскаряваха ни. На мен три пъти ни правиха вътрешен преврат.

Това заяви лидерът на БСП и вицепремиер Корнелия Нинова от парламентарната трибуна. Така, че на личен гръб съм изпитала всичко от задкулисието. Не се продадохме и затова продължаваме сега в правителството на Кирил Петков. Такова политическо озверяване, каквото се случва тук в последните дни, не съм виждала. Разрушително, без грам мисъл какво ще стане утре, вдругиден, как народът ще изкара зимата. Разрушавате, но няма алтернатива, допълни тя.

"Възраждане", "Има такъв народ", ДПС и ГЕРБ - това е избора. Виждали сме в годините всякакви безпринципни договорки. Но задаващата се на хоризонта алтернативна коалиция, тя просто няма нито принципна, нито ценностна стойност. Как се съчетава желанието на "Възраждане" за напускане на НАТО и ЕС с ярко атлантически декларираните ценност на ДПС? Как се съчетава желанието да се събори моделът ГЕРБ с желанието да една от партиите да остане с този модел?, запита Корнелия Нинова.

Лидерът на БСП обясни, че въпреки принципните различния с някои коалиционни партньори. Ние имаме обща цел - борба със задкулисието, което се окопити в последните седмици. Задкулисието има само една цел - пари на гърба на народа. ГЕРБ записаха корупцията в законите и така я узакониха и я направиха ненаказуема, смята тя.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 102 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ВЪЗРАЖДАНЕ

    60 23 Отговор
    НИНОВА ТИ ВЕЧНО СИ ГЛУХА,СЛЯПА И ВЕЧНО НЕРАЗБРАЛА ЗА ПАРИЧКИ АЙДЕ ЧАО

    Коментиран от #27

  • 2 Айде

    53 16 Отговор
    и таз някой щял да я купува, стига бе!
  • 3 така се праи политическо сепуко

    38 13 Отговор
    Тъкмо де , за трите организирани преврата в БСП , сега ше напраиш натриване на носле на същото това БСП , ще го затриеш , за което всъщност няма да скърбя.
  • 4 Не знаех че

    41 14 Отговор
    селянката е толкова важна персона,че ГЕРБ да се занимават с нея и да организират преврати в партия БСП.За нея важи с пълна сила приказката за кривата ракета и космоса.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 ТаУмВзе

    30 11 Отговор
    Корни е приключила заедно с бе се пе! Цирка в зоопарка си бичи.
  • 7 🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️Някой си🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️

    34 10 Отговор
    Корнелия, сбогом.....няма да ми липсваш!
    Всеки път появи ли се БСП във властта става като зимата на 1997 и Виденов!
    Не го ли разбрахте това най-после?!
  • 8 Наталия Кобилкина

    21 10 Отговор
    Нинова пък иска да купи пенсионерите с 60лева които са равни на 10 литра бензин и три кила Македонска наденица. Даже и тези с по над 1000лв пенция. ОСТАВКА! И никакво гласуване на актуализацията на бюджета
  • 9 дедо

    8 14 Отговор
    В случая Нинова заложи на по принципната позиция на ПП относно същноста на проблемите в територията,които на всички мислещи хора са ясни-особено такива имали известни бизнес отношения с държ.администрация,общ.поръчки и най вече със сектор строителство!
    Въпросът е колко са останали мислещите хора тук,защото всичко годно за работа и интелектуални решения,с малки изключения напусна територията.Или,а аз мисля,че еточна така ,следкато съм свидетел на всичко от 1989 г- насам преобладаващата част от остатъчното население са ниско интелегинтни,маргинализирани,много реално и функционално неграмотни,което означава липса на критична маса хора способни да се противопоставят на мафията олецетворения на която са ДПС и ББ групата!

    Коментиран от #21, #25

  • 10 Предвиждам

    28 6 Отговор
    Ще има още един преврат в БСП - този път изцяло вътрешен и успешен...
  • 11 така така

    13 12 Отговор
    Оставка и да идва Възраждане, няма никакви договорки подписали са само , за да се разкарате и правилно. Възраждане е бъдещето на България на този етап, ако се окажат маскари ще свършат като вас
  • 12 И така

    21 7 Отговор
    Бано и полека в БСП останаха шепа келемета
  • 13 българин

    11 22 Отговор
    Слушах и гледах я , и получава най-големите адмирации ,защото каза точната истина !!!!

    Коментиран от #16, #41

  • 14 ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ

    9 13 Отговор
    герб дпс задкулисиу мафиьото мутристан БГ
  • 15 Нинова!

    26 4 Отговор
    Ти ако беше истински социалист,отдавна трябваше да разтуриш коалицията а не да чакаш ИТН.Тия кърпежи за компенсации,са прехвърляне на пари от бюджета,който не е бездънен а се теглят заеми.За няколко месеца са изтеглени 15 милиарда и кой ще ги плаща.Ами такава крива практика имаше в Гърция и държавата фалира.Теглят заеми и вдигат пенсии и заплати Ако бях в партията на БСП щях да гласувам веднага за твоето изхвърляне и знаеш ли защо,Защото ти си спяща клетка,която беше задействана сега от САЩ.Да не би синчето ти в Н.Йорк да е много умно или гениално.Това е стара практика още от османското иго.Децата на чорбаджиите,а сега децата на партийците да бъдат отглеждани,а техните родители задействани,когато има нужда.Това се нарича конфликт на интереси и е Аморално да седиш начело на БСП и да защищаваш некадърното си синче.Американските лакеи ще бъдат свалени а заедно с тях и БСП,което се оказа патерица на антибългарскте интереси.Оръжие за Осрайна се изнася всвки ден ,но ти се правиш на ощипана.Е сега като ви свалят от власт няма да има нужда.
  • 16 ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ

    11 4 Отговор

    До коментар #13 от "българин":

    прав сте а вБГ свестните ги смятат за луди НАПИСАЛ го е ХРИСТО БОТЕВ
  • 17 ХА ХА ХА

    24 4 Отговор
    АБЕ КУРНИ , КАЖИ КАК СЕГА СЕ СЪБРАХТЕ ОТ КОЛ И ВЪЖЕ , ЗА ДА НАЛАПАТЕ КОКАЛА НА ВЛАСТТА ????? ЧЕТИРИ ПАРТИИ СЪВСЕМ РАЗЛИЧНИ ? И НЕ КАЗВАЙ И НЕДЕЙ ДА ГАДАЕШ ЗА ДРУГИТЕ !!!! ТЪЖНО Е КОГАТО НАПУСКАШ ВЛАСТТА И УДОБСТВАТА КОИТО ТЯ ТИ ОСИГУРЯВА ....А СИ ТОЧИЛА ЗЪБИ ДА БЪДЕШ ТАМ ЧЕТИРИ ГОДИНИ ! ЧАО ...ЧАО. БЕЙБИ !!! НЕ СЕ ЗНАЕ КОГА ПАК ЩЕ УПРАВЛЯВАШ ??????
  • 18 Марчев

    22 5 Отговор
    Изслушах г-жа Лъжа и се хванах за главата.От Нинова очаквам всичко,но така да се метне да брани ПП и Киро лъжеца го приемам за крайно грешно от гледна точка на БСП.Но какво общо има Нинова с БСП?Нищо.Там тя се отзовава след,като вижда,че в СДС вече не е печелившо.Заграби “Техноимпекс”и се насочи към друга ясла-БСП.Р.Овч.вижда в нея амбициозна млада жена без принципи и я поема.Издига я в ерархията на партията и във властта.Прави я зам.мин.в правителството на Станишев.Слава богу Станишев не пасе и за много кратко време разбира коя е Нинова.Уволнява я за съмнение за корупция…Задкулисно Нинова става лидер на БСП.Разби партията и се насочи към новите.ПП я приеха с отворени обятия защото в нейно лице видяха сродна душа.Огромната част от членовете на БСП са против това БСП да е в тази престъпна коалиция.Пука й обаче на Нинова.За нея сега е важно да се печели от сделките във ВМЗ”Сопот”.Комисионите са огромни.Заслужава си нали.Както виждате става дума за последователно поведение с користни цели.Нинова има заведени дела от ИД на”Кинтекс”и от ИД на ВМЗ”Сопот”.Оставка и нови избори сега и веднага!Дано този път хората гласуват с мисъл и разум.Компанията Нинова,Киро,Христо Иванов се вредна и опасна за България.А що се отнася до РСМ изказването на Нинова е повече от скандално.То е престъпно защото тя добре знае,какви ги върши продажният Кирил Петков.
  • 19 ГЕРБ=БСП

    6 10 Отговор
    Ало Нинова, че то в ГЕРБ е по-истинското БКП. Там е пълно с КГБ разузнавачи, резиденти, комунисти, като Бойко Банкянски, Свинар Гергов ...

    Нинова ти какво още правиш в БСП, хванете с двамата с Георги Кадиев и направете нова истинска българска социалистическа партия само от млади хора до 40-45 годишни. И не пускайте вътре Мая Манолова, Татяна Дончева, Гоце, Румен Петков, Р. Овч., Михаил Миков, Таско Ервенков, Драгомир Стойнев ...
  • 20 Хаха

    6 18 Отговор
    Мразя комунягите, но тук е права. ИТН, Израждане, ГЕРП, ДПС? Сериозно? Тия ще свалят правителството и очакват хората да им повярват, че при тях ще е по добре? Ми не са познали.
  • 21 ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ

    4 4 Отговор

    До коментар #9 от "дедо":

    ТОЧНО в ДЕСЯТКАТА
  • 22 Българин

    18 3 Отговор
    ти нямя ли да се пенсионираш от политиката, или гледаш да смъкнеш още каквото може.
  • 23 Мамул

    17 5 Отговор
    И БСП и ПП сте под управление на американските социалисти от Демократическата партия, координирани на местно ниво от Дьорд Шорош.
  • 24 БЪЛГАРИЯ ПОМНИ:

    10 2 Отговор
    Е,...ПРЕВРАТ,...КАКТО КАЗВА ЕДИН НАШ(ДС) ДРУГАР - ВАСКО:

    ,, ФАТМАКА Е ПРОСТО ФИГУРАНТ. ПРОТЕСТИТЕ(ПЛАТЕНИ) ГИ ОРГАНИЗИРАХ...АЗ" !!!
  • 25 Само се виж

    1 3 Отговор

    До коментар #9 от "дедо":

    Дедо, какви глупости си написал. Слагай цайси те и чети!
  • 26 ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ

    14 1 Отговор
    32 ГОДИНИ ни правите на БУДАЛИ вие ПОЛИТИЦИ КРАДЦИ МУТРИ ПРЕСТЪПНИЦИ
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 СМЯХ

    20 3 Отговор
    Божеее, преврат ?!?! Че от теб по-удобен лидер на БСП има ли ??? Дори Бойко нямаше да ги намали толкова като брой депутати , колкото ТИ успя ---- ЧЕТВЪРТА сила в парламената ! ЦИРК !!!
  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 ЕДГАР КЕЙСИ

    16 2 Отговор
    МНОГО ЦЕННА ПЕРОНА СЕ ИЗКАРА...... ЩОМ ТРИ ПЪТИ СА ТИ ОРГАНИЗИРАЛИ , ПРЕВРАТ В БСП...... НЕЩАСТНА СЕЛЯНКА....... ФАКТ !
  • 31 ГРОБ И ДПС ОКРАДОХА БЪЛГАРИЯ!!

    4 9 Отговор
    Сега и дългия пе.нд.ел и смешник копейкин с вила на брега на морето
  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 НАПРАВО СЕ ПРОСЪЛЗИХ

    13 3 Отговор
    ЗАГРИЖИЛА СЕ ДРУГАРКАТА С ИМПЕКСИТЕ ЗА ОГРАБВАНЕТО НА НАРОДА ??? МИЛЕЕ, МИЛО Й Е ЗА БЕДНИТЕ???
  • 34 МЪКО МОЯ

    14 2 Отговор
    ЗАЩО ПЛАЧАТ ПП, БСП И ДБ? ЗАЩОТО ГИ ИЗЧЕГЪРТВАТ ЛИ?
  • 35 Просто човек

    5 10 Отговор
    Не съм почитател на Нинова, но речта и беше много силна!
  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 ЯПаТая

    6 1 Отговор
    Последни възможности да се поизкаже от трибуната на НС като лидер на партия, която трябваше да я няма още преди 32 години. Е, дойде й времето да изчезне, бавно и мъчително заедно с повечето от електората си.
  • 38 ссср

    5 1 Отговор
    поредния червен компромат
  • 39 егати

    4 0 Отговор
    ше ти постоят още един хотел и тогава ще си доволна
  • 40 БСП...ЗЛО КОМУНДЕ

    4 0 Отговор
    За кво да тъ купуват...та БАЦО тъ бъхти 12 години на избори...
  • 41 Българка

    3 0 Отговор

    До коментар #13 от "българин":

    За пари тази и с дявола се съюзава Сега партиите се коалират срещу Мафията корупцията инфлацията и лъжите това малко ли е
  • 42 ИЗЧЕГЪРТВАНЕ

    4 0 Отговор
    Чао другари от властта.....ПП и ДБ СЪЩО....ИЗЧЕГЪРТЕАНЕ ЯКО....
  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 рецепта за провал

    3 0 Отговор
    Кирчо декларира че ще се бори с корупцията в едно правителство с Корнелия Нинова.
  • 45 Кори чао чао!

    2 0 Отговор
    За разлика от Мая, Кори се е награбила от доволно по-доволно. Но и тя ако отиде на скамейката на резервите с Мая, няма да може да краде и това е нещото което я яде отвътре.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове