Last news in Fakti

16 Юни, 2022 15:19 4 477 33

Манолова: Петков подцени ГЕРБ и ДПС, Минчев стана изкупителна жертва на тази грешка

  • мая манолова-
  • кирил петков-
  • никола минчев-
  • грешка-
  • изкупителна жертва

ИТН направи историческа грешка като инициира отстраняването на Минчев и направи мнозинство с ГЕРБ, ДПС и Възраждане. Те загубиха моралния си компас, коментира лидерът на "Изправи се, България"

Манолова: Петков подцени ГЕРБ и ДПС, Минчев стана изкупителна жертва на тази грешка  - 1
Снимка: БГНЕС

На страницата си в социалната мрежа Мая Манолова направи коментар за махането на Никола Минчев като председател на парламента.

"Никола Минчев стана изкупителна жертва на грешката на премиера Петков. А тя беше, че Петков подцени ГЕРБ и ДПС. А не трябваше. Минчев е само първата жертва, която Петков ще даде, за да спаси правителството. ИТН направи историческа грешка като инициира отстраняването на Минчев и направи мнозинство с ГЕРБ, ДПС и Възраждане. Те загубиха моралния си компас. Ако изобщо са го имали. От партиите на промяната, избрани в НС, всяка една подведе избирателите си. Така 47-ото НС се изчерпа морално за българските граждани. ПП и Петков днес не можаха да защитят каузата на промяната. Нито Минчев. Жалко, но и поучително за тези, които им се предовериха. Срещу ГЕРБ и ДПС трябват не приказки, а опитни бойци, подготвени за битка срещу наистина страшни врагове. Днешната грешка на Петков и неговото безсилие ще костват много скъпо на съдбата на България, защото отвориха вратата на задкулисието към властта. Мрачните времена имат шанс да се върнат. Само избори и мобилизация на хората могат да оправят това, което политиците от ПП и управляващата коалиция днес съдбоносно проиграха. Кураж! Няма да позволим връщането на ГЕРБ и ДПС. България е над всичко! Никола Минчев беше добър председател на НС.", написа лидерът на инициативата "Изправи се, България".


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 50 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Защото

    15 11 Отговор
    няма тяхното криминално мислене и подмолен потенциал !!!
  • 2 Пич

    43 5 Отговор
    Ехааа.... Мая вижда нов шанс !!! Добре е , да си амбициозни , но е зле , да си луд !!!

    Коментиран от #28

  • 3 Протест срещу безобразията в България

    24 32 Отговор
    Възраждане, ИМА такъв народ ,се оказаха мафиоти под прикритие на боко и доган !!Хората от площадите никога не са очаквали „Възраждане“ да се съберат с ДПС и ИТН + ГЕРБ.., Предател излезе Копейкин той мина и Сидеров

    Коментиран от #10, #29

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 нищо си

    41 1 Отговор
    Не злорадствай , защото и тебе те видяхме колко стотинки струваш !!!
  • 6 Тази винаги

    40 8 Отговор
    е била тъпа и такава ще си остане. Киро простото взе главата на Минчев като го принуди да скрие предателството си към България.
  • 7 хамелеоните от ИТН

    24 20 Отговор
    ИТН са предатели!!! Вместо да "изчегъртат" ГЕРБ те "изчегъртаха" коалиционните си партньори, с които уж щяха да борят корупцията и мафията. В крайна сметка ИТН се обединиха с корупционерите и мафията!!!

    Коментиран от #11

  • 8 пипи

    36 8 Отговор
    Е няма и един час от сритването на ПП и Галевица изпълзя от курника. Квака и си мисли че някой и вярва.
  • 9 ГЕРБ

    24 6 Отговор
    Тази мърш... А пак се появи
  • 10 ГЕРБ

    35 13 Отговор

    До коментар #3 от "Протест срещу безобразията в България":

    По големи мафиоти от Киро и Асен няма кой похарчи девет милярда за една седмица кой назначи цялата си рода и любовници на държавни постове ,............

    Коментиран от #14

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Наталия Кобилкина

    22 5 Отговор
    Само като се сетя как почитателите на Шопен замалко щяха да я направят тази кметица на София и ми идва да скоча през прозореца.
  • 13 пробуждане

    26 4 Отговор
    Сестра Галева търси работодател. Тя обаче подцени българския народ който започна да се събужда от заблужденията. Достигнахме вододела и сега народа започва да се отърсва от мутрите на Румен Радев.

    Коментиран от #16

  • 14 Наталия Кобилкина

    10 12 Отговор

    До коментар #10 от "ГЕРБ":

    Бойко с 10 милиарда заем управлява 12 години. Ама изкукурига завалията.
  • 15 да ви питам

    26 9 Отговор
    Защо давате гласност на най-противното същество на планетата госпожа Галева не мога да разбера ... това е по противно и и от Нинова Боко Кирчо и Кокорчо
  • 16 Значи

    6 6 Отговор

    До коментар #13 от "пробуждане":

    Хората от Златния гьол,на Къра,На Маджо,на Таки не са мутри.Браво за разбирането.....Дългият какво е,кученце на мут.рите,който за 10 кила бело тресе държавата........разбираш ли.....
  • 17 Диди

    21 8 Отговор
    Тази ми е по-противна и от Нинова.

    Коментиран от #25

  • 18 монолог

    12 11 Отговор
    АЗ СЪМ БОЙКО БОРИСОВ И ОТ 1 ГОДИНА НЕ СЪМ ОТКРАДНАЛ НИЩО

    Коментиран от #19

  • 19 пак на софрата

    6 3 Отговор

    До коментар #18 от "монолог":

    кураж баце до есента
  • 20 Ами да,

    9 5 Отговор
    Чакаме, Мая да ни оправи.😂😂😂
  • 21 коалиция

    6 4 Отговор
    герб,итн,възраждане и дпс - неочаквано добра комбинация
  • 22 КакСлавиСеИзвърна

    16 6 Отговор
    Каке, не разбра ли, че ПП настъпиха мотиката "Хемус" и ги прасна в големите топки. За това Слави се извърна и това ще спаси неговата ИТН. Северна България иска да може да пътува нормално.
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Майче

    10 1 Отговор
    Ще ни пробиваш ли пак "Шиши", я сподели..Кой ти плаща, как стават нещата...
  • 25 Ами

    13 2 Отговор

    До коментар #17 от "Диди":

    На кантар са, но тази е крала по-малко от Нинова, сега иска и тя да наваксва.....
  • 26 Спас

    15 1 Отговор
    Петков и ПП твърде много си повярваха, че твърде много хора им вярват
  • 27 гост

    7 1 Отговор
    Мая, ти подцени АНГЕЛ и в момента той е най-големия ти проблем! Заключи го в къщи, защото като скъса синджира все се показва като Каракочев по телевизиите и ти срива рейтинга от всякъде!
  • 28 Под червените знамена

    4 3 Отговор

    До коментар #2 от "Пич":

    Червената мафия се възражда / умрал нещо мъчно се събужда/ Комунистите пак имат надежда да влезат в парламента Народа наи много които «обича» ги държи 7 месеца Видинов 6 месеца петков С бсп пак много изкараха Да поздравим петков / с лъжи едвали друг бр изкарал толкова «било и борисов»/
  • 29 Постредник

    7 2 Отговор

    До коментар #3 от "Протест срещу безобразията в България":

    Сега загубихме много от това правителство « пак ще останин без работа» Толкова /шест месеца / е живота на мафията По добре крадците да си идат отколкото народа да измре от глад / при тези цени посредници и кражби/
  • 30 незнайко

    3 5 Отговор
    Майчето е както винаги е красива и говори истината !
  • 31 Опитен тактик

    2 2 Отговор
    Петков не трябваше да се конфронтира с ДПС. Първо трябваше да се ликвидира ГЕРБ. ДПС може и да е творение на КГБ и ДС, но е неизбежно. Винаги мир с ДПС и война с ОПГ ГЕРБ.

    Коментиран от #33

  • 32 Коко

    2 1 Отговор
    Просто Киро е национален предател,това скоро ще се разбере ! ?
  • 33 до опитния тактик

    1 0 Отговор

    До коментар #31 от "Опитен тактик":

    Аз мисля, че те се опитаха да намекнат на ДПС, че биха работили (или поне да не ги закачат), ако поне се откажат от видимия дразнител КОЙ. Дразнител, който беше посочен и по Магнитски. Но явно за ДПС Делянчо е по-важен, така че не се намери компромис, а Карадъята си е едно просто момче, вживяло се в ролята на велик водач. Да им е жив и здрав Доган, че отвреме навреме им дава по някой умен съвет, но Делянчо явно му носи мангизи (или ги препира успешно).
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол