Last news in Fakti

25 Юни, 2022 22:14 4 921 24

Стоил Стоилов, ПП: Появяването на Пеевски за вота е изключително висока оценка

  • стоил стоилов-
  • депутат-
  • продължаваме промяната-
  • правителство

Това, което стана в последната седмица, е че се свалиха маските, заяви депутатът

Самият факт, че Делян Пеевски излезе на площада и дойде специално в пленарната зала, за да гласува против нашия кабинет - това е изключително висока оценка.

Това заяви пред NOVA NEWS Стоил Стоилов от ПП коментира вота на недоверие. По думите му кабинетът е направил много добри неща. Оценка поставили и хората по площадите, подкрепили Никола Минчев и самия кабинет.

„Това, което стана в последната седмица, е че се свалиха маските. Видя се кой всъщност е наистина против това правителство. Пеевски дойде и се ръкува с хората, които бяха докарани с автобуси от цялата страна. Той дойде, за да свали това правителство”, обясни още депутатът.

По думите му опитът да се състави ново правителство с новия мандат зависи само и единствено от това дали ще се намерят 121 депутати, които да подкрепят управление, което да не позволи кражбите.

Стоилов коментира и изказване на Румен Гечев от БСП. Според социалиста едно от условията, които предстои да бъде разгледано в разговорите за евентуално коалиционно управление, е подновяването на преговорите с „Газпром”.

„Това ми се струва недалновидно като посока. В годините назад сме видели колко неконсистентно е поведението на „Газпром” като доставчик на енергийни ресурси. Едно от хубавите неща, които се случиха от войната и кризата, е че наистина ускориха диверсификацията на България. Вече потече тестово азерски газ по гръцката връзка”, уточни депутатът.

Той засегна и откритото писмо на Слави Трифонов към Петков, Борисов, Пеевски и Иванов, на които лидерът на ИТН обясни, че могат да реализират силно управление заедно. „Виждам поста като негово влизане в обяснителен режим. Вижда се дали има коалиция при гласуване в Министерския съвет и на бюджет. Видяхме през последната седмица новата коалиция, която ние в групата наричаме „Капитан Андреево” - между ГЕРБ, ДПС, „Възраждане” и ИТН”, поясни Стоилов.

Относно гласуването с хартиени бюлетин той обясни, че от ПП смятат, че това е връщане назад, което не е добра идея. „С въвеждането на изцяло машинен вот бяха решени много от проблемите на изборната администрация. Виждали сме как СИК седяха по цели нощи и имаше припаднали хора. Не искаме да се връщаме към това”, категоричен е депутатът.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 45 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 В Киреча

    33 21 Отговор
    Лицето от снимката ми прилича на 🐒-ка от прайда 🌈 ?

    Коментиран от #4, #19

  • 2 На кратко

    27 21 Отговор
    Абе в 10 часа вечерта в събота кой се интересува от п.д.раси за промяната.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 сома

    21 8 Отговор

    До коментар #1 от "В Киреча":

    Още познат като 101 Кила
  • 5 Паулу Курелю

    24 5 Отговор
    Не можем да оправдаваме некадърността си с други, още по-некадърни от нас
  • 6 🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️Някой си🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️

    15 6 Отговор
    Вече няма такава партия!
  • 7 Пфффф

    14 8 Отговор
    Като са на.ср ани, ще ги е страх, много ясно .
  • 8 Вътрешно лице

    21 9 Отговор
    Стоилката е поредния "здраво мислещ" младеж от АУБГ дето се е хванал да лапне малко политически пай. Чудно как точно тези възпитаници говорят едни и същи глупости като рецитат.
  • 9 Сатана Z

    8 14 Отговор
    Въпросният Стоил Стоилов съдейки по снимката е представителна извадка на Българския етнос населяващ територията на Аспарухова България.Вече започвам да разбирам защо Северномакедонците ни смятат за Татари и кривокраки конекрадци дошли от Монголия.
    Погледнете този примат от снимката и се убедете сами в твърдението на Македонските Българи.
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Уффф

    15 7 Отговор
    СИГАНИН.
  • 12 Много

    14 6 Отговор
    е нежен този.
  • 13 Оооо

    10 4 Отговор

    До коментар #10 от "ТОА ПЕД'АЛ СЪС СИГУРНОСТ НЕ Е... МАН'ГАЛ":

    не, не е. Ъпсурт !
  • 14 оня с коня

    15 8 Отговор
    Лошо няма Депутатът Стоилов от ПП да си приказва разни неща и ще коментирам само Позицията му относно Гласуването И СЪС Хартиена бюлетина освен машинното:Та загрижил се Той за това как СИК са стояли по цели нощи,че даже имало и припаднали.А хаберлия ли е Стоилов колко е НАДНИКА на членовете на Комисии,Секретари,Зам.Председатели на комисии и Председатели- ей-така - само да си седят на стола?А известно ли му е че в СИК се влиза САМО С ВРЪЗКИ,щото наплива от Партийни членове да сложат 200 кинта само за ден в джоба си е доста сериозен?По-важната и сериозна страна на въпроса с Гласуването обаче е,че Наивният Стоилов изобщо не вдява,че Партията му ПП спечели Изборите ЕДИНСТВЕНО благодарение на МАНИПУЛИРУЕМИЯ СОФТВЕР ,чрез който Гласове от Други партии бяха преливани в тяхната.това бе Врътка на Радев естествено,но сега вече Фаворит на Президента не е Пп,а Друга партия и ако остане само Машинното гласуване,Партията му така ще бъде окълвана от въпросния Пиратски Софтвер,че може дори и изобщо да не влезе в НС!И питам аз:КАК Е ВЪЗМОЖНО с подобни наивници в управлението на България да вървим напред?!
  • 15 Оооо

    7 2 Отговор
    не, не е. Ъпсурт !
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 д ааа

    6 4 Отговор
    Изпълзя като наядена въшка на чело.
  • 18 Гост

    7 4 Отговор
    Поредната зализана Кончита Вурст от ПП ръси мозъци,без да и се отдава.
  • 19 Как да не ти прилича, като

    5 2 Отговор

    До коментар #1 от "В Киреча":

    Си е джендър, та дрънка! Тя, цялата им партия такава - какво хубаво да очакваме от тях?!?
  • 20 Симо

    1 0 Отговор
    Нашата загуба автоматически се превръща в победа

    Коментиран от #22

  • 21 Чакала2

    1 0 Отговор
    Кой е тоя циганска Стоил Стойлов.Голяма чест че Пеевски сее появил...боже господи,нещастие човешко.Трябваше вие борещи се с корупцията Пеевски директно в затвора. Имате хиляди доказателства че той хората около вас, и него сте ,крадци,лъжци и наведени глави.А от хора като в.ас хората в България са на това деление.Предатели
  • 22 Чакала2

    1 0 Отговор

    До коментар #20 от "Симо":

    🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬👍❤ Да живее България и Българският народ. БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО И ВСИЧКИ. 🇧🇬🇧🇬🇧🇬❤
  • 23 Чакала2

    1 0 Отговор
    Затова от ЦИГАНИ като тоя Стоилов Хората бягат от България. Немога да се примиря.
  • 24 кир пет и ас вас

    1 0 Отговор
    хо мо ром
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове