27 Юни, 2022 04:59 2 229 19

123 нови заразени в неделя, няма починали с коронавирус

  • коронавирус-
  • починали-
  • заразени-
  • болници

26 пациенти са в интензивно отделение

123 нови заразени в неделя, няма починали с коронавирус - 1
Снимка: БГНЕС

123 са новите случаи на коронавирус в България за изминалото денонощие. Това показват актуализираните данни на Единния информационен портал.

Това са 10,84 % от направените 1134 теста.

320 пациенти са в болница, от които 26 са в интензивно отделение.

През последните 24 часа не са починали хора заради усложнения, свързани с инфекцията, сочат данните на Единния информационен портал.


Поставете оценка:
Оценка 1.1 от 31 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Петър

    23 0 Отговор
    От три месеца активните случаи с ковид са 60 000-70 000,нещо което нито е вярно,нито е реално. Как пък не се намери един журналист за тия три месеца който да попита съответните служби:
    От къде идва тази огромна бройка активни случаи?

    Коментиран от #2, #7, #10

  • 2 КовидманЯк

    23 1 Отговор

    До коментар #1 от "Петър":

    Те не са журналисти, част от тях са платени слуги, а други са просто роби, но всички са предатели на Род и Родина!
  • 3 плюс минус

    20 0 Отговор
    А къде са истинските лекари, които трябва да питат и да кажат откъде са тези драстични разминавания с бройките на заразени, излекувани, починали, две седмици назад?

    Коментиран от #6

  • 4 Ураа!

    9 2 Отговор
    Путин изгони Ковида от България! Слава России!
  • 5 Интензивното

    20 0 Отговор
    В кое по-точно интензивно отделение при нас са само куци и сакати,кой паднал в банята друг се спънал от трамвайната линия трети прекалил с ракията...няма ковид.Гледам изкараха отново по БТВ старите плашила
  • 6 Интензивното

    14 0 Отговор

    До коментар #3 от "плюс минус":

    Не дават думата на истинските лекари.Когато видиш мисирки и тръгнеш да им обясняваш истината те се разбягват
  • 7 Копипасте

    15 0 Отговор

    До коментар #1 от "Петър":

    Данните "качени" на КОВИД портала се събират, обработват ......, стъкмяват от хора работещи в РЗИ! Какъвто шефа - такива и работниците му!
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Просветен илюминат

    9 0 Отговор
    Факт ли е,че постоянно се рекламират в пузите за реклами лекарства по медиите?
    А парадокс ли е,че хората постоянно са болни и все повече умират?
    Ако лекарствата лекуват не е ли редно да няма търсене в един момент и да има фалити на производители?
    Има и алтернативни методи на лечение,които са ефективни и не са свързани с пари,но човек,който не поема отговорност за действията и живота си му е по-лесно да отиде на доктор и да търси вълшебното хапче,което още го няма и няма да има.
    Причината за болестите са емоционалните конфликти в нас,които благодарение на негативните емоции нарушават правилното протичане на енергията по енергийните меридиани и това с времето води до блокажи на физическо ниво,т.е. тялото чрез симптомите подсказва с това послание,че ние някъде грешим и не правим нещо правилно,но ако осъзнаем какво е то и разчетем посланието на нашето тяло и се върнем назад можем да се въстановим без нуждата от доктор и лекарства.
    Масово хората живеят под стрес,а стреса е да знаеш какво не е добре за теб и въпреки това да продължаваш да го правиш.Често всеки се оправдава,че всички правят така.
    Обърнете внимание как фокуса за ковида ще се засили по медиите и за маймунската шарка и психозата ще се разраства все повече и болните също,защото вие с енергията и вниманието си и стреса и страхът допълнително всеки ден са перфектен стимул да се разболеете.
    Издадете главите от пясъка си и почнете да мислите и действате самостоятелно,а не каквото ви кажат меди
  • 10 Моарейн

    12 0 Отговор

    До коментар #1 от "Петър":

    Обяснението, което прочетох в един друг форум беше, че видиш ли, в РЗИ били страшно натоварени по време на предходната вълна и не сколасвали да ги изчистят. Само че предходната вълна мина и замина и вече се надигна следващата. Та питам аз кога по-точно ще успеят да разкарат оздравелите от черния списък? И дали все пак не става въпрос за пословичното нашенско безхаберие? А ако СЗО реши, че трябва да се води такава стъкмистика и за маймунската шарка, какво ще правят - ще ги водят двата списъка общо, щото и без това на матряла му е все тая?

    Коментиран от #11, #12

  • 11 Петър

    6 1 Отговор

    До коментар #10 от "Моарейн":

    Мисля че е от безхаберие,да не забравяме че тази статистика се води от хора които са на държавна служба,сиреч това са държавни безработници. Примери в България свързани с държавно административно безхаберие има колкото щеш.
  • 12 Просветен илюминат

    4 0 Отговор

    До коментар #10 от "Моарейн":

    Докато има играещи тази игра ще я има и играта.
    Изборите не променят правилата на играта и съответно от избори полза и промяна няма.
    От протестите също.
    Спирате да играете и тарикатите сами изчезват.
  • 13 плюс минус до номер 9

    5 0 Отговор
    Стресът също разболява.
    Много време всеки ден ни облъчваха с черни новини и прогнози за ковида.
    И медиите, и НОЩ и разни други "лекари".
    Всяка нощ се събуждах към 2 часа, вкаменена от ужас.
    А има една поговорка, че с добра дума и добро отношение, на 50 процента добрият лекар може да рекува.

    Коментиран от #14

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Копипасте от

    5 0 Отговор
    29.06.21. Щoм пак излязoхa знaйни и нeзнaйни cпeцoвe пo мeдиитe дa aгитирaт зa вaкcинaции и дa плaшaт нaрoдoнaceлeниeтo c пoрeдния щaм, вaриaция, мутaция....- извoдa e eдин: щe имa пaк КПП-тa нaeceн! Както засега вървят нещата следващия заместиник на КОВИД за ролята на Торбалан в "страхуването" на народонаселението ще е маймунската шарка! И пак се прицелват както с ХИВ в определена група хора с по особено сексуално поведение?! Къса е човешката памет!

    Коментиран от #16

  • 16 Петър

    3 0 Отговор

    До коментар #15 от "Копипасте от":

    Коментара е добър,дано остане повечко време тук.
  • 17 Копипасте

    2 0 Отговор
    В допълнение на добрия коментар №12 : В период на тежка икономическа криза масите трябва да се контролират. Контролът се създава на различни нива. Най-добрата манипулация е контролът на ума. В момента,в който възприемете играта на другия, игра, която не умеете, вие сте победеният.
  • 18 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    0 0 Отговор
    Тааа,партията рапопорт непомнящий...така и не я разбрах....Явно вече от тоз щахмат дето се играе не отбирам....Вместо да ПОВТаря ходовете и реми....руснакът рапопорт с УНГАРСКИ ПАспорт,се отклони за да отиде в тежка позиция,която загуби....Едно време и В уговорените партий се проявяваше повече творчество....Вчера играха двама американци....единия от Японски произход,а другия от италински....При победа италиянецът с хамерикаски пасош Каруана настигаше щий,но след зрава битка,Фабиано Каруана загуби....Какво ли не прави политиката в Шахмата...Шахмата вместо Шахът....Звучи,като оператор на метла или епруветки вмесТТТо директор на отделение в лаборатория или метач...Вишнапът еМногои страхотно узрял,а ввие хванахте маясъл вчера,ааа фуражке???
  • 19 Като няма ...

    0 0 Отговор
    "...не са починали хора ..." Не ме занимавайте с глупости... Който иска, да го е страх, който иска, да си слага ваксини, които не са минали всички тестове за безопасност...
    В централната Европа има вече хора, които са си сложили и 4-та ваксина за защита, но и там, "случаите" били нараствали?
    Това какво означава??? Че ни разиграват... Нито вируса им е вирус, нито ваксините са им ваксини и не защитават изобщо...
    Хайде да се махат всичките уж лекари, които ни плашат пак с това...
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове