Last news in Fakti

1 Юли, 2022 16:57 4 788 113

Нейнски за думите на Митрофанова: Да искаш смяна на премиера, коя държава си е позволявала подобно нещо?!

  • надежда нейнски-
  • елеонора митрофанова-
  • смяна-
  • премиер

Бившият външен министър подчерта, че обстоятелствата, довели до изгонването на 70 руски дипломати и служители, са били известни на всички високопоставени български политици  

Нейнски за думите на Митрофанова:  Да искаш смяна на премиера, коя държава си е позволявала подобно нещо?! - 1
Снимка: NovaNews

"Демаршът, който Руската федерация прави през посланика си Елеонора Митрофанова, е безпрецедентен по арогантността си. Това е един ултиматум към една демократична и независима държава. Нито една уважаваща себе си държава не може да приеме такъв ултиматум, който дори беше с посочен час. Ако Руската федерация приема, че добрите отношения се базират на това да получаваме нареждания по този начин, има риск да се скъсат дипломатически отношения между София и Москва. ... Самият факт, че посланик Митрофанова си позволява да постави ултиматум на българското правителство, е пар екселанс намеса във вътрешните работи на България. Да искаш смяна на министър-председателя, коя държава си е позволявала подобно нещо!".

Това заяви пред БНР Надежда Нейнски, бивш министър на външните работи и бивш посланик на България в Турция.
Тя подчерта, че обстоятелствата, довели до изгонването на 70 руски дипломати и служители, са били известни на всички високопоставени български политици:

"Проява на лош политически вкус е да се твърди от партии и институции, че те не били запознати. На Съвета по сигурността към Министерския съвет са присъствали представители и на президента Румен Радев. При положение, че той е бил информиран и е имал интерес да се запознае с доклада на ДАНС, убедена съм, че той познава този доклад на ДАНС. Колкото до това дали са информирани за вземането на конкретното решение - това решение е изцяло в прерогативите на изпълнителната власт. Министър-председателят е изцяло в правото си да вземе това решение. Надяваме се той да го е взел на базата на сериозни данни".

Надежда Нейнски обясни, че не е задължително да бъдеш дипломат, за да извършваш действия като част от състава на дипломатическата мисия, които влизат в разрез с приетите закони и интересите на страната:

"Вярвам на българските служби и след като те са изнесли такава информация до премиера и до всички институции, които имат право да се запознаят с нея. ... По Виенската конвенция, държавата, обявяваща дипломати за изгонване, не е длъжна да ги извести за причините".

Според бившия министър на външните работи всички български партии трябва да заемат позиция в подкрепа за действията на Кирил Петков по темата за руските дипломати:

"Става дума за българските национални интереси, за българската национална сигурност. Няма как българска партия да заеме страната на чужда държава в спор, засягащ националната сигурност на България. ... Виждаме две партии от управляващата коалиция (БСП и ИТН от четворната коалиция - б.р.), които поставят условие и заемат страната на атакуващата ни в момента Руска федерация. Това е необяснимо поведение и поставя под въпрос възможностите за създаването на стабилно мнозинство в рамките на това Народно събрание".
"Българи-руските отношения имат шанс да се развиват в приятелска посока само ако има взаимно уважение и зачитане на интересите. Ако те са базирани на този тип поведение, който посланикът на Руската федерация ни демонстрира - на нареждания и ултиматуми - като генерал-губернатор, няма как да има добри отношения, защото това означава ние да не уважаваме самите нас. Няма как да уважават България, ако България сама себе си не уважава и се огъне и коленичи пред един такъв ултиматум, който е неприемлив в 21 век", заяви Нейнски.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 94 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 А бе

    90 43 Отговор
    мърла !
  • 2 Българин

    56 20 Отговор
    На сапун
  • 3 днес

    82 15 Отговор
    Да, права си - другата държава направо ГИ НАЗНАЧАВА!!!!!!!
  • 4 Ха ха ха ха ХАРВАРД

    73 22 Отговор
    Като я видя тази се сещам за храна приготвяна от врели свински крачета и чесън.
  • 5 Винкело

    80 19 Отговор
    А защо тази хубавица изникна изведнъж от нищото и вече две седмици не излиза от телевизорите? Да видим, да видим...

    Коментиран от #43

  • 6 А в момента

    65 19 Отговор
    Освен бивша това и онова в качеството си на каква коментира?
  • 7 Стоян Александров

    82 32 Отговор
    Тази е за Народен съд. Народен предател. Съд и затвор. Конфискация на всичко заграбено на цялото й семейство. Тази и Костов заедно в една килия. И сутрин с мотиката да работят до 18.00 ч. Опозориха Майка България. И чродължава най- нагло да позори и пак, и пак, и пак
  • 8 ..........

    62 18 Отговор
    Някой й е дал парички да коментира.
  • 9 Тая скочибра

    61 21 Отговор
    Кой я пита да си излива отровата
  • 10 Кочо

    62 14 Отговор
    Които са били верни на метрополията им се дава трибуна! Тази баба е една от многото разсипници на България!
  • 11 Лапни гараж

    64 15 Отговор
    И повече не ме търси. Турски агент, а преди беше на заплата на Сорос и ЦРУ
  • 12 Иван

    69 13 Отговор
    Америка, Надке! Америка постоянно сменя правителства и държавни глави по целия свят.
  • 13 комшията

    39 56 Отговор
    Митрофинова да си ходи в сибир, там да дава ултиматуми след една бутилка водка.

    Коментиран от #39

  • 14 Минувач

    67 27 Отговор
    Митрофанова не е искала смяна на министър-председателя, тая соросоидка да не изкривява думите, както и е угодно! Митрофанова, каза правителството на Кирил Петков да оттегли решението си или би поискала от Путин да се прекъснат дипломатическите отношения. Тя се изказа само и единствено против това решение за дипломатите. Отделно тая соросоидка да каже и защо няма такава реципрочност за бройките дипломати и за американските дипломати, защото и тяхната бройка е над 80 човека у нас.
  • 15 Мммм така де!!

    23 38 Отговор
    Ако българския посланик си позволи подобен SMS, това би било повод за война!! Обаче ако Митрофанова го направи, цяла България трябва да и "полегне"!? Така е, ама не трябва ли първо да ни водят на ресторант,па малце да ни ухажват!?? Азиатска история...сваляй бързо гащето и чао! Ма то ..в исторически план...та затова.

    Коментиран от #55

  • 16 Много противна

    45 12 Отговор
    Тая бабушкера. Ако още малко опъне сурата ще се спука тъпана от козметични операции
  • 17 Стоян Александров

    46 11 Отговор
    Имам един въпрос : ЗАЩО КОМЕНТИРАТ И СЕ ПУСКАТ В ПРОСТРАНСТВОТО ХОРА ПРЕДАЛИ, ПРОДАЛИ И ОПРОПАСТИЛИ МАЙКА БЪЛГАРИЯ ? ХОРА АНТИБЪЛГАРИ И ЯВНО РАБОТЕЩИ ЗА ЧУЖДИ ПОРОБИТЕЛСКИ ИНТЕРЕСИ, ЗАЩО ? НИТО ЕДИН, НИТО ЕДИН НОРМАЛЕН КОМЕНТАР НЯМА ОСОБЕННО СЛЕД ЗАПОЧВАНЕТО НА СПЕЦ. РУССКА ОПЕРАЦИЯ....ЗАЩО ???

    Коментиран от #21, #25, #92

  • 18 Интересен

    47 10 Отговор
    въпрос: "коя държава си е позволявала подобно нещо?". САЩ естествено, те направо си ги назначават! Но изглежда това не прави никакво впечатление на въпросната дама.

    Коментиран от #24

  • 19 !!!

    51 7 Отговор
    Хубостта е преходна, простотията е вечна!
  • 20 123456

    42 8 Отговор
    Наде, Надее , надене да ти го кой тааа фанееее !!! Как се продаде така , бе момиче, пардон - бабче?
  • 21 Абсолютно

    28 3 Отговор

    До коментар #17 от "Стоян Александров":

    си прав! ЗАЩО? Явно е решено да се унищожи тази държава.
  • 22 Урюрвкос

    24 6 Отговор
    голямата патриотка от Манхетън защитава българските национални интереси
  • 23 преводачката не с езичето че ме е гъдел

    27 3 Отговор
    Ами сещам се за едни дето искат примерно , смяната на Путин , партньори ги наричате вие там във вашите среди . Не за друго , ей така от пустата обективност. Между другото , не че съм чул всичко от Митрофанова , но такова нещо за искане Келеша да не е премиер не съм чувал , да не би да си го чула от нас .
  • 24 БСП...ЗЛО КОМУНДЕ

    9 4 Отговор

    До коментар #18 от "Интересен":

    Ураааа, приравняват САЩ към България
  • 25 Кое значи нормален коментар!?

    9 22 Отговор

    До коментар #17 от "Стоян Александров":

    Стоенчо, в Крим живеят много руснаци...вярно е!!! Това обаче е украинска териториа и правата им трябва да се бранят чрез депломация!!! В Кърджали, пък живеят много турци!!
  • 26 защо

    23 6 Отговор
    леле леле - пат ка заспала - президента официално заяви че няма нищо подавано от службите за шпионаж и по случая - по националната тв го каза - соросоидке - ходи се скрии някъде - нищо не са знаели
  • 27 БСП ОТРОЧЕТА ЖИВЕЕЩИ В USA

    25 8 Отговор
    Америка направо сменя правителства.....Русия не може....
  • 28 гост

    21 2 Отговор
    Има една държава,която си позволява такова нещо.
  • 29 Да,бе

    22 2 Отговор
    Пак смяната не е,като да назначаваш премиер и да го инструктираш редовно в посолството...
  • 30 ЕВАЛА НАДЕ

    9 19 Отговор
    Права си......
  • 31 Говорещ с кучета

    23 6 Отговор
    Каква държава сме ние? Никакъв фактор за нищо! Конфликта е между САЩ и Русия и затова Русия няма да се занимава с пуделите на САЩ
  • 32 Механик

    29 7 Отговор
    Как коя държава си е позволявала? САЩ например искаха смяна на Кадафи, Садам, Асад... да изреждам ли още?
    И не само искаха, ами пратиха самолетоносачите там да бомбардират.

    Нейска, ти си oтвpaтителeн, шoрoшоиден oтпaдъk.

    Коментиран от #51

  • 33 Кога българския посланник

    12 21 Отговор
    В Русия ще даде интервю по руска телевия критикувайки Путин? Никога нали! Щото не е дипломатично и ще е намеса във вътрешните им работи! НЕДОПУСТИМО ЗА БЪЛГАРИЯ!А РУСКИЯ ПОСЛАННИК НАРИЧА БЪЛГАРИЯ ПРЕМИЕР ЧИНОВНИК
  • 34 гост

    24 7 Отговор
    Надето и Ленчето да не бъдат допускани до телевизиите за да могат да спят децата спокойно, пък и не само те!
  • 35 Тома

    11 5 Отговор
    Кой изпълни заповедта на митрофанова се видя.Герб дпс итн и копейкин
  • 36 Гробаря

    19 5 Отговор
    Крадла. Нямаш думата. Липсва ти правата лопата.
  • 37 България в момента не се

    19 5 Отговор
    Държи като държава а като подчинена колония на САЩ
  • 38 МирО

    21 7 Отговор
    От кой нафталин я извадихте тая куха лейка.
    Едно време ставаше само за едно, но вече и за това нестава.
    Пък тръгнала и мозъци да ръси.

    Коментиран от #41, #100

  • 39 2020

    18 3 Отговор

    До коментар #13 от "комшията":

    Двете с херо да седнат е да обръснат брадите и мустаците. БЪЛГАРИЯ ЗА БЪЛГАРИТЕ, НЕ ЗА ПОДЛОГИТТЕ!
  • 40 баце

    19 3 Отговор
    За разхищението с 3 и 4 блок на АЕЦ Козлодуй - какво има да каже тази вредна еврейска лелка.
  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 БСП КОМУНЯГИТЕ В ШОК......

    5 15 Отговор
    Резнаха ни руската агентурна в БГ. Сега на кой ша снасяме информация.
  • 43 За тази персона

    13 2 Отговор

    До коментар #5 от "Винкело":

    хубавица е в кавички.
  • 44 БгПатреот

    5 16 Отговор
    така е в България, благодарение на продажната русоробска пасмина ..................
  • 45 БСП ВИЦЕТО

    3 9 Отговор
    Сега на кого ша докладвам....
  • 46 123

    16 5 Отговор
    И ти си за Белене. Слава на Русия
  • 47 БСП...ПЪРВИЧНА ПАРТИЙНА ОРГАНИЗАЦИЯ

    9 3 Отговор
    То много тия руски шпиони бре.....че то цялото посолство били доносници......
  • 48 Историк

    17 2 Отговор
    Ех, Наде, наде, кога стана ц... ка, кога ти почрня г..
    а. Да не би да сме забравили че талива като тебе доведоха нещата до този хал...
  • 49 РУСИЯ....ШПИОНИРА НИ ПО БРАТСКИ

    7 17 Отговор
    Руснаците си мислят че още сме братска руска губерния.
  • 50 Започне ли тази кикимора да се показва,

    19 6 Отговор
    значи има нови опорки от САЩ. Докато не запалят България като Украй, тези подлоги няма да мирясат. Искам Русия да скъса дипломатическите си отношения с България и тогава българина ще разбере къде са го вкарали, като говедо в кланица. А усети ли ножа, става бесен и тогава ще хвърчат краварски подлоги!?
  • 51 айде,бе

    6 5 Отговор

    До коментар #32 от "Механик":

    Я кажи ми, шарено пиле,как ще оправдаеш Ердоган,ако реши ,че правата на турците в България са нарушени!?!Що гледам ,с реториката и семантиката боравиш зоодаволитевно / зоо..–то не е случайнодобавено/!!
  • 52 Азз

    16 6 Отговор
    кифло,млъквай и си скрии наглата мутра!!!
  • 53 Хахаха

    21 7 Отговор
    Лъжат, без да им мигне окото. Кога Митрофанова е искала смяна на премиера?

    Коментиран от #66

  • 54 !!!?

    13 8 Отговор
    А как да си държи Митрофанова след като българсикят Премиер, Президент и Парламент и до ден днешен се водят на руски адрес: Булевард Княз Александър Михалович Дондуков-Корсаков No: 1,2,3 !!!?

    Коментиран от #77

  • 55 Офф..

    12 2 Отговор

    До коментар #15 от "Мммм така де!!":

    Ми ти не си ли азиатец бе,тунгус? Аспарух с бръснатата кратуна от Париж ли пристигна с кривокраките си мутри,или от степите на Поволжието?

    Коментиран от #75, #110

  • 56 Възрожденец

    4 16 Отговор
    Разбира се, че всички са знаели - пРезидент, Курнела, ДъПъСъ-то, Холограмата, оня дето му викат Копейкин... Всички до един. Само, че те не са си и помисляли, че Кирил ще има куража да изпълни задълженията си като Премиер . Защото досега всички са се снишавали, всички са поддавали на исканията на "освободителите" от страх, защото са мишки, някои са мишки с генералски пагони . Чест и почитания Кириле !
  • 57 Иван

    16 2 Отговор
    САЩ, Израел и ЕС, сатанински хазарски нацист.
  • 58 МАЛИНОВ

    0 8 Отговор
    ВРЪЩАМ СИ МЕДАЛА....
  • 59 РУСОФИЛ= ДЕБИЛ

    5 17 Отговор
    Всички русофили да заминават за РУСИЯТА....

    Коментиран от #86

  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 Никой

    5 16 Отговор
    През 1885 година руския император Александър III заплашва страната ни със скъсване на дипломатическите отношения заради съединението на България. За втори път Мутрофанова / през 1885 г. генерал Каулбарс / заплашва България със същото.Каулбарс в крайна сметка напуска България безславно защото не може да принуди младата държава да приеме руския диктат. Пожелавам на Мутрофанова да я сполети същата участ. ИСТОРИЯ .

    Коментиран от #98

  • 63 БСП...ПЪРВИЧНА ПАРТИЙНА ОРГАНИЗАЦИЯ

    8 2 Отговор
    Олеле мале, изловиха нашите ДРУГАРЕ по долни гащи....
  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 Иван

    7 0 Отговор
    Bashar must go...... какво означава това, гнус.ен еврейски сата нински у..р.од???
  • 66 Варно,бе!

    5 3 Отговор

    До коментар #53 от "Хахаха":

    В цЕлата България сал ти не знаеш за СМС-а пратен от госпожата! Теевизия ли нямаш, интернет ли? А ,ако знаеш за него / СМС-а/ ,и не ти е ясен смасъла му.....я езкарай Гано говедата....много хубава песен е...чобнска

    Коментиран от #85

  • 67 БСП ОТРОЧЕТА ЖИВЕЕЩИ В USA

    5 8 Отговор
    Казахме ли ви че руските дипломати ни шпионират....затова ние живеем в USA а не в Русията.
  • 68 БСП КОМУНЯГИТЕ В ШОК......

    6 7 Отговор
    КИРЧО НИ ОПРАСКА.....като истински контраразузнавач.
  • 69 БСП...ИЗБОРНИЯТ РАЗГРОМ

    6 4 Отговор
    Май идат избори. Отново се очертава изборен разгром за нас....Надето и Бойко не прощават.
  • 70 ЦИРКАДЖИИ

    13 3 Отговор
    При наличието, че същият този премиер заробва и продава България и народа, защо да не го каже който и да е.
  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 Тая

    15 2 Отговор
    Пача надето.. Продаде Българските интереси като министър, и отиде на хранилка У турско.
    КОЯ ДЪРЖАВИЦА СИ ПОЗВОЛЯВА ТАКОВА НЕЩО?
    Пък й дава чак трибуна.
    Къш ма Боклук Неру.котворен

    Коментиран от #79

  • 73 незнайко

    12 2 Отговор
    САЩ си позволиха не да сменят а да СЛОЖАТ ТЕХЕН ПРЕМИЕР !!! Това не се ли брои ??? Цяла източна Европа е насъскана срущу Русия !!! Какво ни е направила, че и гоним дипломатите ??? НИЩО , но " ОТГОРЕ" казват, това ще правите !!! Ние сме едни НЕБЛАГОДАРНИЦИ които не го осъзнаваме !!! Тези 30 години изсмукване на ресурси от БЪЛГАРИЯ към САЩ защо не се споменават ??? Златодобива и двете марици на кого са ??? Какво са взели руснаците през тези години - НИЩО !!! ЛОШОТО ТЕПЪРВА ЗАПОЧВА !!!

    Коментиран от #78

  • 74 007

    3 13 Отговор
    Има такива държави наричат се варварски диктатури. Слава Украiна

    Коментиран от #97

  • 75 Алоуу

    1 0 Отговор

    До коментар #55 от "Офф..":

    Неграмотниците без да коментират!!.... Ние сме преки наследници на монгола Атила!! Ма нали имаме претенциите ,че сме най-европейци!??
  • 76 БЪЛГАРИН

    3 15 Отговор
    Евала Киро. Отстояваш българския интерес....вън руските шпиони от БГ.
  • 77 нпо продукт

    9 1 Отговор

    До коментар #54 от "!!!?":

    Генерал Джордж Армстронг Къстър ли искаш да го кръстим бе , кръщавали са го хора , които са били признателни за нещо , знаели са го , искали са поколенията да знаят и помнят и те , а те такива като теб взеха та им подмениха софтуера , че американската кавалерия ни е освободила от турското присъствие , което си ни било добре , ама времето напреднало и гостите трябвало да бъдат изпроводени да се не препънат в инвентара по двора.
  • 78 БСП ВИЦЕТО

    4 1 Отговор

    До коментар #73 от "незнайко":

    Че нали и с нашите гласове Кирчо стана премиер....явно и БСП са зависими по САЩ.

    Коментиран от #80

  • 79 БСП КОМУНЯГИТЕ

    4 8 Отговор

    До коментар #72 от "Тая":

    Аааааа, не така...ние 45 години си сваляхме гащите пред СССР.

    Коментиран от #91, #96

  • 80 целта на политиката са пари

    7 1 Отговор

    До коментар #78 от "БСП ВИЦЕТО":

    Зависимостта е следната - власт, пари , пари прим . Докато властта се раздава с благословията на САЩ , зависимостта е видима , дори за кьоравия. Колкото до БСП , Нинова заряза партията си и поведе личната си кохорта храненици да ги поназоби малко , че бяха пусто съвсем огладнели около раздорите в партията им .
  • 81 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 82 сноу

    12 1 Отговор
    Нацка е отровната плюмка ,която мадлена олбрайтова цвъкна в БГ
  • 83 Дядо

    10 3 Отговор
    Западът как постоянно говори за смяна на Путин. Така че има кой да си позволява. Двойни стандарти.
  • 84 Сократ

    10 3 Отговор
    Верно ли ма? Я да си спомним много случая, когато от Козяк директно нареждат. Уфсъ.
  • 85 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 86 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 87 Цоко

    5 2 Отговор
    В този Нейнски има нещо женско, май?
  • 88 Н Нейнски!!! Станала си, като веяна

    7 2 Отговор
    Скумрия,!! Цял живот на държавната Софра!!
  • 89 ууу

    5 2 Отговор
    ама натке ма , скрий се ма кощ рамбо тъ па !!!!
  • 90 всяка власт

    7 4 Отговор
    си има поне по една такава скъпо платена с държавни пари проститутка

    Коментиран от #95

  • 91 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 92 продадохме медиите си

    6 2 Отговор

    До коментар #17 от "Стоян Александров":

    на враговете. Сега ни облъчват по 24 часа с лъжи. Говорят на български, но не са български.
  • 93 въпроса на натка

    4 4 Отговор
    Да искаш смяна на премиера, коя държава си е позволявала подобно нещо?!
    Отговор: украина ма натке. Не знаеш ли че украина иска да смени Путин, да го трови, да го разболее, да му направи магия и пр., ама демократ повече от носа види ли.
  • 94 ТОЧКАТА

    6 4 Отговор
    ПРОСТОТИИТЕ В ДИПЛОМАЦИЯТА ЗАПОЧНАХА ОТ ТАЗИ!!!!!И
  • 95 ИЛЮМИНАТ

    1 1 Отговор

    До коментар #90 от "всяка власт":

    Като БСП вицето ли ????
  • 96 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 97 Джони Цента

    7 1 Отговор

    До коментар #74 от "007":

    Има такива държави наричат се варварски нео.нацистки бандер.ски диктатури. Онова жалко подобие на държава е у.сраiна.
    Слава на Русия и Руската Освободителната Войска.
  • 98 1979

    5 1 Отговор

    До коментар #62 от "Никой":

    През 1878/79 години Войските на РУСКИЯТ Император (Александър I I) заплашва страната на Османската империя със скъсване на дипломатическите отношения заради Поголовното ИЗБИВАНЕ на балканските Етноси включително на такива в Мизия, Тракия, Беломорска Тракия, Македония и Добруджа.
    такава държава като България -
    НЕ СЪЩЕСТВУВА от около 500 години!
    В крайна сметка, османците напускат - РУСКИТЕ ИМПЕРСКИ ВОЙСКИ ГИ РАЗГРОМЯВАТ.
    Османските Маршали са на Военен съд заради Огромните загуби на войска и Територия.
    Намесва се британия, която заплашва и шантажира и прави успех с Дипломацията и военно с флотилия на Дарданелите.
    Появява се на Картата Нова та - Стара България ,която е няма на същата от 1385 а официално от 1396 лето Господне година.
    Такива като Теб не храни майко.вци, ще изчезнат безславно защото ако Не БЕШЕ РУСИЯ, сега нямаше да си Никой, а щеше да си НЯКОЙ си МУСТФА.АХМЕД.ХАСАН и щеше да те принудят да "биеш челото о земята" три пъти на ден.
    Пожелавам на Теб и твоите родственици да я сполети същата участ. ИСТОРИЯ .
  • 99 Бай Лисан

    2 1 Отговор
    Надежда Нейнски се изтропа по въпроса свойски.
  • 100 сноу

    4 2 Отговор

    До коментар #38 от "МирО":

    Как от нафталина...че тя си стои в саламурата от времето на клинтъните и още тогава я вербува мадлената/най сетне пукаляса скоро/Сега нейната ученичка курабийкина, специалистката по майданите и по псувните към ес , нацка и още десетки като нея биват активирани, в някой моменти твърде хаотично,но-о определено с една цел -настройване и плюене срещу русия...

    Коментиран от #104

  • 101 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 102 Нагла Баба Яга

    0 3 Отговор
    Погазилите всякакви български национални интереси като Митрофанова, ни държат патриотични речи. Тази искам да я замерям с мухлясали домати, развалени яйца, и миризлива риба!
  • 103 ЕВАЛА НАДЕ

    2 1 Отговор
    Не цепиш басма на другарете и техните руски господари....
  • 104 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 105 Паисий

    3 3 Отговор
    Уж българи, а милеят за Русия.... Не ги разбирам тия работи аз...

    Коментиран от #106, #109

  • 106 Софроний

    1 0 Отговор

    До коментар #105 от "Паисий":

    Братле, продавачи и на собствената си държава....
  • 107 ИМА ТАКАВА ДЪРЖАВА , ТОВА Е РУСИЯ

    3 2 Отговор
    ПРЕДАТЕЛИТЕ СИ ЗАМИНАВАТ ВИНАГИ КЪДЕТО ТРЯБВА !ТАКА И ТИ ЩЕ СИ ЗАМИНЕШ КРАДЛО !
  • 108 АААААААААААА

    0 2 Отговор
    ЩО НЕ СИ ТРАЕШ ЧЕ И ТИ СИ ЗА ЗАТВОРА
  • 109 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 110 Войводата до 55

    2 0 Отговор

    До коментар #55 от "Офф..":

    Аспарух не е кривокрака мутра от Азия кретен прост, тази история я е писал неграмотен руснак за два дни без да е прочел една страница от църковни документи и преписки на. Г.С.Раковски,. Византия не се е била със кривокрако племе с численост 10,000 Индианеца на коне, а със същата по численост воражение и боеспособност равна на византийската. Ма неграмотните русофили четете само руската история за България преведена на български....
  • 111 Граничар 74

    2 0 Отговор
    Вземе да пукляшеш митрофанова кой ще я наследи не знам.? Копеикин или Корнелия, па може и някоя кака от околовръстното......хахаххаа то пак същите професии имат
  • 112 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 113 Болярин

    0 0 Отговор
    Госпожо Нейнски, отделяне много време над разсъждения, за метално увредени нещица !!!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол