Last news in Fakti

9 Юли, 2022 12:06 6 832 87

"Меки диалогични китки": Кирил Петков изтри свой пост във "Фейсбук"

  • кирил петков-
  • пост-
  • фейсбук-
  • правителство

Всеки бранд е обещание, коментира премиерът в оставка

"Меки диалогични китки": Кирил Петков изтри свой пост във "Фейсбук" - 1
Снимка: БГНЕС

Премиерът в оставка Кирил Петков публикува в петък вечерта пост във Фейсбук, в който написа, че "Ние от Продължаваме Промяната сме политическата партия, която няма меки диалогични китки, защото, каквото и да си говорим, избрахме да нямаме отново за партньор Слави Трифонов (с приятел Орлин Алексиев), или Пеевски, или Борисов", коментира "Медиапул".

Коментарът му идва часове, след като "Продължаваме промяната" върна на президента Румен Радев мандата за съставяне на нов кабинет неизпълнен, тъй като не можа да събере достатъчно подкрепа. Опитите, включително за финална договорка с напусналата управляващата коалиция партия "Има такъв народ" се провалиха, тъй като партията на Петков отказва директни разговори с лидера на ИТН Слави Трифонов и председателят на парламентарната група на партията Тошко Йорданов.

В "Демократична България", която очаква да получи третия мандат, след като ГЕРБ върне втория, както многократно заяви, обаче има настроения за разговори с Трифонов и Йорданов.

Час и половина след публикуването на постинга във Фейсбук Кирил Петков го редактира като махна частта с меките китки.

"Всеки бранд е обещание, а всеки добър бранд е обещание добре спазено. Ние обещахме нулева толерантност към корупцията и реално го направихме. Сега тези 2 милиарда лева, които използвахме за икономически мерки, спокойно можеха да отидат в 8 човека ("бебетата" на Гроздан, както той ги наричаше) и днес щяхме да сме си спокойно на власт. Гордея се с нас, че не предадохме обещанието си под претекст за "диалогичност". Независимо от ПР опаковката на едно ново мнозинство, докато хората, които решават, са същите, всичко е прах в очите. Битката ще е дълга, но докато сме обединени и отстояваме принципите си, рано или късно, ще си върнем държавата. Предлагам да е още през октомври. Сигурен съм, че ще го направим! Благодаря, че сме заедно!", написа Петков.

По-рано през деня съпредседателят на "Демократична България" (ДБ) Христо Иванов посочи, че дясната коалиция е готова, ако ѝ бъде връчен третият проучвателен мандат, отговорно и диалогично, да предприеме опит да направи възможното за съставяне на правителство.

По думите му ДБ се е доказала със своята отговорност и диалогичност, а през следващата една година предстои решаването на важни за страната кризи.

Все пак той отбеляза, че най-доброто, което може да се случи, е още с първия мандат да се случи управление.

Попитан дали не биха подкрепили правителство с мандат на БСП, съпредседателят на ДБ каза, че ако БСП получат третия мандат, въпросът ще бъде обсъден.

От ДБ смятат, че президентът Румен Радев трябва да продължи консултациите с политическите сили. "Ако първият мандат се окаже неуспешен, считаме, че би било добре президентът да проведе още един кръг от консултации, преди да връчи третия мандат", каза Иванов.

Според другият съпредседател на ДБ Атанас Атанасов нови консултации ще помогнат на държавния глава да установи "коя е тази политическа сила, която има способността чрез диалог да намери мнозинство за съставяне на правителство".

Междувременно председателят на парламентарната група на ИТН Тошко Йорданов обяви, че която и да е от политическите партии да получи третия мандат от президента е длъжна да опита да направи правителство и да отправи покани към бившите си коалиционни партньори.

"Ние нямаме проблем с ПП, нито с целите, които имат, защото те общо взето се припокриват с нашите. Проблемите се казват Асен Василев и Кирил Петков заради едноличните решения, които взимаха, нарушаването на коалиционното споразумение от тяхна страна", каза Йорданов.

Според него теоретично по време на третия мандат могат да се водят нормални разговори, но "какъв ще е крайният резултат не знам".

"Ако третият мандат дойде при ИТН, ще направим възможно да подходим диалогично и да разговаряме и с ДБ, БСП, ПП, като идеята да бъде за нещо конкретно с конкретна програма", каза по-късно пред БНР Станислав Балабанов от ИТН.

След като Кирил Петков обяви, че ПП ще върне мандата, Даниел Митов от ГЕРБ каза, че "утре от Бургас г-н Борисов ще разкаже оттук нататък какво правим" по повод третия мандат.

След като Народното събрание гласува вот на недоверие към кабинета "Петков", президентът започна конституционна процедура за връчването на мандати за съставяне на правителство в рамките на сегашния парламент. Като най-голяма парламентарна група първият мандат бе връчен на "Продължаваме Промяната" (ПП). Предстои в петък в 17 ч. Румен Радев ще се срещне с посочения за кандидат-премиер Асен Василев, за да стане ясно дали мандатът ще бъде изпълнен успешно.

Според Конституцията вторият проучвателен мандат се връчва на втората по големина политическа сила - ГЕРБ, които вече обявиха, че ще върнат мандата. Третият мандат се дава на избрана от държавния глава парламентарна група по негова преценка.


Поставете оценка:
Оценка 2.4 от 36 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Пич

    78 15 Отговор
    Да трие !!! Тоя се издъни още с идването си ! Защо му излезе прякор Киро ГРИНДР - а , а ???!!!

    Коментиран от #70

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Боклук

    69 15 Отговор
    От този ми се повръща!Пловдивски Ром
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Да не забравяме

    27 18 Отговор

    До коментар #5 от "Честито":

    ВЪЗРАЖДАНЕ

    Коментиран от #28

  • 9 Л.Ф. Селин

    64 6 Отговор
    Като ти видяхме половината министри и депутати се съмняваме, че ,,нямате меки диалогични китки" .
    Добре, че беше парапета на Лена, малко поне да се отсрамиш.
    Абе какво стана с Ленчето ? Цял ден няма статия за нея !
  • 10 гост

    36 8 Отговор
    А вашите бебета в енергетиката ... А бебетата на Корнелиея ....

    Какви мръсни меки китки сте ...
  • 11 гост

    49 5 Отговор
    Тате ли ти го каза тва. Че ти без тате да ти смени памперса нищо не казваш и правиш ..

    На тате киртачето ...
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Респект

    12 27 Отговор
    Казал е истината , един от малкото !
  • 14 кеф майци

    11 6 Отговор
    А ДАНО ГО ВЗЕМАТ И ДА НАПРАВЯТ ЕДНО ХУБАВО МНОЗИНСТВО И НАЙ-ПОСЛЕ БЕНЗИНА ДА СТАНЕ 1.50, ХЛЯБА НА 0.50, МЕСОТО ПО 2.50 ГАЗ БЕЗ ПАРИ ВСЕКИ СИ ТОЧИ КОЛКОТО ИСКА, ПОЧИВКИТЕ НА МОРЕТО ПО 20 ДНИ ЗА 100...
  • 15 Хихихихи

    36 2 Отговор
    Ами той така три и оная картинка с гриндъра, ама що ме публикувано веднъж в интернета, остава завинаги някъде.
  • 16 Наесен ще видите как ПП и ДБ

    9 45 Отговор
    събират самодтоятелно мнозинство. Социолозите са като лъжливото овчарче, никаква вяра. Още повече руската хранилка ще бъде счупена. И тогаз, всички русофил в Бургас - на руски шлепове до Севастопол. Там руснаците да ви берат гайлето !

    Коментиран от #26, #30, #33, #68

  • 17 Горещо време с много облаци

    10 23 Отговор
    Предстоят интересни седмици. Мафията изпада в неистова истерия и е активирала всички корумпирани орки. Как сте? Вие имате много пари, ние имаме КАУЗА.

    Коментиран от #22, #79

  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 8754

    27 5 Отговор
    Нимой да лъжеш Кирчо.Има и още как.Единия ти е първа дружка.
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Да разбрахме

    33 4 Отговор

    До коментар #17 от "Горещо време с много облаци":

    Каузата ви е да откраднете де що можете и да си хванете пътя.Между впрочем засега добре се справяте.Само за шест месеца откраднахте ,толкова колкото Боко не успя за 10 години. И народа от беден при Боко ,сега при вас е ДВА ПЪТИ ПО БЕДЕН. Хубавото в случая е ,че скоро няма да се наложи да управлявате.

    Коментиран от #34

  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    27 1 Отговор
    Ама как ще изтрие от екрана думите на тати, който сравнява детето си с ..... Хитлер ‼️‼️🤔🤔‼️‼️

    Коментиран от #73

  • 25 Иисус

    28 2 Отговор
    На Кирчовците може да им се признае, че са нагли ПЕД. АРАСТИ КАТО СЕ ПОЧНЕ ОТ МИНИСРЪРА НА КУЛТУРАТА СЕ МИНЕ ПРЕЗ АСЕН РЪБЕСТИЯ ПЕД. АРАСТ СЕ СТИГНЕ ДО КИРЧО ГРИНДАРЧЕТО ХОМОСЕКСУАЛИСТИТЕ НА КОЗЯК.
  • 26 Няма лошо

    22 2 Отговор

    До коментар #16 от "Наесен ще видите как ПП и ДБ":

    Човек да е мечтател.Все пак мечтите са безплатни.
  • 27 Невен

    27 4 Отговор
    Не ставаш за премиер Кирилчо,не ставаш и за политик!Отказвай се,докато е време, достатъчно се изложи.Гледай си бизнеса и остави политиката на политиците!Малко си учил, малко,пък било то и в Харвард!

    Коментиран от #31

  • 28 нееееееее

    10 23 Отговор

    До коментар #8 от "Да не забравяме":

    Никога!!!ВЪН ВЪЗРАЖДАНЕ ОТ ПАРЛАМЕНТА И ПОЛИТИКАТА,ПАТЕРИЦА НА ДПС И ГЕРБ!!!

    Коментиран от #80

  • 29 браво бе

    19 2 Отговор
    бивши премиеро ти си едно недуразумение на природата но като правиш квалификации лена от кои е от платените или простите ще гледате власта през макарона сега главата и пеев ще ви дават наклон що сте от харвард уж лакоми и нагли политици сте за власт сте разтворили бузите...
  • 30 нееееееее

    19 1 Отговор

    До коментар #16 от "Наесен ще видите как ПП и ДБ":

    Съновидения и мечти се разказват на друго място!
  • 31 Бачо Киро

    24 3 Отговор

    До коментар #27 от "Невен":

    В Харвард и за мияч на кенефите не е ставал. Учил е в Харвард колкото аз съм шеф на НАСА...

    Коментиран от #67

  • 32 Грую

    21 4 Отговор
    Самия факт ,че досега нищо не са направили а хазната е празна,говори красноречиво.

    Коментиран от #42

  • 33 как щяло , да не ще

    22 2 Отговор

    До коментар #16 от "Наесен ще видите как ПП и ДБ":

    Ще , ще ! Как нямало , да ще ! ДБ и ПП - с 200 депутата в НС ! На есен - когато започне цъфтежа на налъмите , всичко ще е ... на шест . Ако не се получи тази есен , може да стане на 31 Февруари или на следващото куково лято . Важното е , да вЕрваш !
  • 34 Крадци

    9 7 Отговор

    До коментар #22 от "Да разбрахме":

    Много краткотрайна памет имате, на това разчитате в хората. Казаха ви ясно, че няма да си тръгнат. Нещата се променят, това не е кратко явление на недоволство. Ние сме тук и, ще си върнем държавата от всички вас, олигарси, феодали, политици, бизнес мутри. На всичките тези могат да конфискуват парите и имуществото в полза на държава и цените да паднат? Съгласен ли си? Вижда се, че не си. Че, как ще бъдете съгласни? Само народът да страда и да плаща.
  • 35 ФАКТИ

    15 1 Отговор
    ПИСНА МИ ДА ГЛЕДАМ ТОЯ МАЛЪК РАПЪР И ТАЯ ТАЯ В ЛЯВО ОТ ТАЯ РЕКЛАМА СТИГА !
  • 36 Лена

    16 1 Отговор
    Кирчо мъж ли е?
  • 37 Тея в последните

    12 2 Отговор
    Няколко години. Всички бяха пишман политици 🙃
  • 38 ТаУмВзе

    16 2 Отговор
    Кире улавото ще си бичи у Грайндър, нема се плашите. ЩИП ЩИП ПАРАПЕТО!
  • 39 12340

    9 0 Отговор
    "...Против глупостта на хората
    ....И самите богове
    ...напразно се борят...."
  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 Кокорчо мека китка

    26 3 Отговор
    Хахаха партията коята издигна първият гей за министър председател в България нямала меки митки, смяяях. Вчера обаче друго ме възмути гледам предаването Операция История и там госта казва, че им забранили възтановките от боевете на Шипка понеже актьорите носели руски униформи!!!! Хора и историята ли ще пренаписваме, вече ще пише че САЩ ни е освободила от Османско робство.
  • 42 Грую,чо питай БНБ

    4 17 Отговор

    До коментар #32 от "Грую":

    В хазната има над 7 милиарда, лъжецо. В четвъртък БНБ го съобщи. Трябва да бъдат съдени хора с лъжливи коментари.

    Коментиран от #45, #52

  • 43 Кокорчо

    26 2 Отговор
    Тоя един път опъна Лена на парапета и голям мъж стана. Като направи тройка с Кокорчо и Нестимир Ананиев тогава да се изказва.
  • 44 Навремето ГЕРБ

    22 2 Отговор
    разправяха "как нямали алтернатива". Сега ПП, ДБ, БСП разправят "как сме нямали алтернатива". 30 г. ни управляват българомраZци, за сметка на българския народ. Една Мафия се бори с друга маФия. Няма нормален политик, обичащ Родината и съотечествениците си, който без да му Пука, еднолично, АвТоритарно обрича хората на Студ, Мизерия, ГлаД, и агресивни военни действия с цел въвличане в чужд военен конфликт. Да увеличиш газ с 40%, да предизвикаш инфлация храни 35%, да увеличиш вода с 30%, бензин, горива, ток, хляб, за да му е зле на ПуТин, трябва да си или агент на чужди държави, или Човек с много сеРиозни оТклонения. И двата случай тези политици, БъЛгаромразци и ИдиОти, нямат място в социум, камо ли в Управление на държаВа. Да си заминават за Онтарио, Маями, Лондон, Рубльовка. Не говорим за глуПостите с геотермали,Козлодуй аварии, връщане самолети Лавров, запориране авоари Русия посолство, гонене на готвачи 70 човека посолство, въОръжаване на държава в конфликт. Да се махат, вредни и опасни за България.

    Коментиран от #85

  • 45 Кокорчо мошеника

    19 3 Отговор

    До коментар #42 от "Грую,чо питай БНБ":

    Това са поредните лъжи на Кокорчо мошеника. Фефицит от 4.1 процента а дълга намалявал, я ходи сееееее. Все едно аз да вземам нови заеми а те да намаляват, кокорче е велик да ви баламосеа балъците.

    Коментиран от #48, #54

  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Троле

    1 9 Отговор

    До коментар #45 от "Кокорчо мошеника":

    първо там където ме пращаш ти ходи сееее. Ти ако вземаш заеми няма да намалеят. На теб ли да вярвам или на данните от БНБ ? Трябва да бъдат съдени такива лъжци като теб.

    Коментиран от #58, #86

  • 49 Добре де добре

    6 0 Отговор

    До коментар #40 от "Хи хи":

    Кажи шушмиго, нещо тежкия ланец ли те стяга тебе? Ще се наложи да посещаваш затвора скоро.
  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 Грую

    16 3 Отговор

    До коментар #42 от "Грую,чо питай БНБ":

    Боко им остави 12 милиарда.Само за шест месеца достигнаха санитарния минимум ,който трябва да е в наличност.При положение ,че всяка седмица теглиха по един милиард ,ако си грамотен може да сметнеш колко трябва да имаме в хазната.И всичко това на фона ,че за това време не са построили и една къщичка за птици.А хазната празна.Навсякъде в Европа инфлацията е едноцифрена ,при нас двойна и тройна.Изводите си направи сам ,ако знаеш поне таблицата за умножение.

    Коментиран от #56

  • 53 Да ти го

    8 2 Отговор
    Харвардския измамник откъсак от класа
  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 Дефицит

    8 0 Отговор

    До коментар #48 от "Троле":

    Ти нямаш елементарна представа от финансии къде пише че абсолютната стойност на дълга намалява? Напротив увеличава се и то много. Знаеш ли какво е дефицит? Не може да имаш дефицит и дълга да намалява. Това че гледат дължимата сума като процент от нещо си и то на точно определена дата да направят стакмистика само ти и неграмотниците им вярвате.

    Коментиран от #60

  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 До завършил икономика на марс с агне

    0 2 Отговор

    До коментар #58 от "Дефицит":

    Дефицит не значи кредит. Той се залага в бюджета. Ама аз какво се занимавам с плитко Р,умни.

    Коментиран от #62, #66

  • 61 Баце

    11 1 Отговор
    Киро е пробвал от новата стока за туй се е развихрил и си мисли, че е на върха, а то бил "на черешата".
  • 62 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    8 0 Отговор

    До коментар #60 от "До завършил икономика на марс с агне":

    Аз не съм учен , та я ми обясни ! Жена ми получава 800лв заплата и планира да изхарчи 800лв , а в края на месеца е на дефицит 200 лв - какво ще рече ‼️
  • 63 Ха ха

    13 0 Отговор
    Гледам снимката и виждам,че охраната е потресена от словата на този идиот
  • 64 Простото Киро

    12 0 Отговор
    На тоя, както и на съучастниците му от правителството, прекалено много сексуални неща им се въртят в главите. И им личи!
    Едва ли е случайно!
  • 65 Тулуп-маргинал

    0 4 Отговор
    Стягай те се за избори и направете обидинен блок "Антимафия" за да покажете как трябва. Или си или...
  • 66 Смешен си

    7 0 Отговор

    До коментар #60 от "До завършил икономика на марс с агне":

    Хаха според смотльото дефицит значи пари да ти паднат от небето и с тях да се разплатиш. А дефицит над 4 процента означава че еврото ще го видим..... ама друг път.

    Коментиран от #84

  • 67 Невен

    12 0 Отговор

    До коментар #31 от "Бачо Киро":

    Както излъга за гражданството си,за оръжието за Украйна, за сключени договори за доставка на газ,така най-вероятно лъже и за Харвард.Кой е видял дипломата му?

    Коментиран от #75

  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 оня

    3 4 Отговор

    До коментар #18 от "ГЕРБ":

    гроб е мафиотска структура:))

    Коментиран от #71, #72

  • 70 Гост3

    6 1 Отговор

    До коментар #3 от "Пич":

    Издъниха са такива като теб,на ли бяхте на платените протести миналата година.та докарахте пак комунисти на власт,мало.....Ен нарад!
  • 71 Гост3

    4 0 Отговор

    До коментар #69 от "оня":

    Що ,БСП кви са?
  • 72 А БСП

    6 0 Отговор

    До коментар #69 от "оня":

    Сигурно са ангели небесни!Аре у лево.
  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 ШЛИФЕРЪТ НА ГОСПОД

    3 1 Отговор
    А бе къде е "САТЪРА НА ХАНА"?
    Полезният и д и о т ми липсва!
  • 75 Уточнение

    10 0 Отговор

    До коментар #67 от "Невен":

    Висшето образование на Кирчо ментата не е от Харвард а е от Канада. В Харвард е минал някакви курсове за една година.
  • 76 Най вероятно

    8 0 Отговор
    Бащата на Кирчо е давал агнета на да скалите,че да завърши.Като му гледам знанията,друго обяснение няма.Един пожарникар ,класи над него.
  • 77 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 78 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 79 Лея 13

    6 0 Отговор

    До коментар #17 от "Горещо време с много облаци":

    Да.Знаем ви "каузата"-лява ръка,десен джоб.Мноо празни приказки изприказвахте.
  • 80 Чудно ми е

    4 2 Отговор

    До коментар #28 от "нееееееее":

    защо всички в един глас викате против Възраждане. Нима толкова ви е страх от тях -.една малка партия, която с
    за първи път е в Парламента и която засега няма кой знае каква сила в него.
  • 81 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 82 Редактира лъжите

    6 0 Отговор
    тоя каун! С лъжи става, с лъжи ляга! Няма толкова паднало човече!
  • 83 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 84 Смешен си ти

    0 3 Отговор

    До коментар #66 от "Смешен си":

    Хаха според смотльото дефицит значи кредит пари да ти дават външно търговски банки и с тях да се разплатиш. А дефицит над 4 процента означава че еврото ще го видим..... ама друг път. Заложен дефицит нищо не значи. При добра събираемост, в салдото заложения дефицит става излишък. Ако няма добра събираемост сперед заложения дефицит може да се текли кредит или да се емитират ценни книжа до санкцията от НС. А не твоите фикс фантазии че дефицита е дълг.
  • 85 Лея13

    3 3 Отговор

    До коментар #44 от "Навремето ГЕРБ":

    Я по полека!Разграничавай нещата.Некадърността на тези няма общо с външната политика.Това отдалечаване от руските зависимости трябваше да се случи преди тридесет години!!Сега, макар и късно,това го направи полезният и д и о т Киро, правейки кризисен ПР на позавехналият имидж на партията си.Но да ми говориш, че за огромната инфлация вината е само в това, че отказахме миризливият мужишки газ,е тъпо и манипулативно.Това е единственото полезно нещо, което тия направиха за държавата!
  • 86 Лея13

    5 1 Отговор

    До коментар #48 от "Троле":

    Аз пък мисля, че трябва да съдят такива като Киро, който на черното вика бяло!Този човек не спря да лъже отначало до края.Патология някаква.Или на теб това не ти прави впечатление!?
  • 87 Алексей Сергеев

    0 0 Отговор
    Дясната "ръка" на Кирил лъжльото е толкова мек, та чак и смях ни хваща
    Мека китка и кокоресто очички
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове