11 Юли, 2022 20:27 7 030 103

Ново 20 от КАТ: Екипи от трима служители ще ни спират по пътя

  • кат-
  • пътна полиция-
  • реформа

Целта е да се намали вероятността за предлагане и даване на подкупи на пътя

Ново 20 от КАТ: Екипи от трима служители ще ни спират по пътя - 1
Снимка: БГНЕС

След тежката катастрофа на бул. “Черни връх” - реформа в “Пътна полиция”. Започва сформиране на екипи от по трима полицаи, а не както е към момента - по двама, разкрива "Нова телевизия".

Целта е да се намали вероятността за предлагане и даване на подкупи на пътя, както и да се предотвратят тежки катастрофи.

Новите служители в екипите ще имат и друга задача – да следят за нередности своите колеги и при нужда да ги докладват на ръководството на МВР.

За реформа в КАТ се бори и Яна Алексиева. На 21 януари тази години автобус на градския транспорт блъска 17-годишната ѝ дъщеря – Александра. Въпреки вълната от съпричастност и хиляди, дарили кръв, за да ѝ помогнат, момичето издъхва от травмите в болница.

“Аз загубих най-близкият си човек на тоя свят. Ние бяхме един мозък в две тела. Има моменти, когато се разпадам на съставните си части и искам да отида при нея. Или да се разменя”, споделя майката на Александра. “Искам убийствата да спрат, искам смъртта да спре”, заяви тя.

Катастрофата, отнела живота на две млади жени при катастрофата до хотел “Хемус”, я провокира да говори. С надеждата нещо да се промени.

“В момента, в който загубих детето, започнах да следя хрониките и осъзнах, че абсолютно всеки ден, или най-рядко през ден, загива човек на пътя, дори повече от един и предимно това са деца”, разказва Яна Алексиева.

За майката, загубила детето си на пътя, по трима полицаи в екип е разумна промяна.

“Днес ще дам подкуп, а утре аз ще съм блъснатата на пътя. Утре полицаят ще приеме подкуп, а неговото дете ще е жертва като моето. Точно това трябва да се мисли, когато се дава или когато се взима подкуп”, смята жената и допълва, че са нужни глоби, които да дисциплинират гражданите.

Според бившия началник на КАТ в София преразпределението на служители е правилната формула за по-сериозен контрол.

“Имаше една идея ПТП-та да преминат към застрахователите. Получава се възможността целият личен състав на пътния контрол да участва в контрола, който извършва, то затова е пътен контрол”, каза Любомир Константинов, бивш началник на “Пътна полиция” в София

Преди реформата да стане факт, от “Пътната полиция” запазват мълчание по темата. За майката на Александра остава надеждата промените да дойдат скоро, за да не преживяват други семейства болката ѝ.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 37 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Насо

    87 2 Отговор
    Евала ! Поредни безсмислени професии в МВР. Лапачката трябва да е от всички страни
  • 2 Анонимен

    99 2 Отговор
    Та и на тримата по 50.

    Коментиран от #77

  • 3 Петър

    73 1 Отговор
    Глупости, аз съм давал подкуп и на цял отдел от 10 човека, отдела беше общински,но това няма значение.
  • 4 да де

    73 1 Отговор
    Демек чета с предател егати рИформата кой болен мозък го роди.
  • 5 Случай от София

    81 1 Отговор
    Спират един познат и го хващат в нарушение .
    Полицаят казва :
    - Трябва да почерпиш.
    Той вади някакви пари ,а полицаят:
    - Ама ние сме трима.

    Коментиран от #37

  • 6 Бай Лисан

    79 1 Отговор
    Правилната новина е: подкупът за катаджиите се увеличава с 50 процента.
  • 7 Гоуст

    67 1 Отговор
    Не "Ново 20", а "3 х 20"
  • 8 👮🏿‍♀️👮🏿‍♀️👮🏿‍♀️

    74 1 Отговор
    Ще ни посрещат 3 полицайки Симони със силикон и надути джуки.
  • 9 Аре стига бе??

    67 1 Отговор
    Сега за трима ли ще трябва да плащаме??
  • 10 Гост от Силистра

    49 2 Отговор
    Да , така е! Отскоро виждам ,че по пътища На Който НЯма Нужда от Полицаи...има по 2 коли с по 3-4 ма през 10 км...от 08.00ч до 16.00ч. (ракиеното дамаджанено време тр са спазва. .след 16ч....началника е такъв и нии таквиз!)....разбирам ги ..България има най най слабата и корумпирана полиция в Ес...освен това са мързеливи и доста дрвени филсофи!....има и свестни и честни момчета около 30% ....мъжкари!

    Коментиран от #49

  • 11 хаха

    55 0 Отговор
    Типично българска работа. Правим проверяващ, който да комтролира проверяващия, ама него ще го контролира друг проверяващ, който ще е под наблюдение от още един наблюдаващ.
  • 12 Иво

    36 1 Отговор
    В момента са добър и лош.Лошия казва ще пишем,добрия казва нека черпи а каква ще е ролята на третия?

    Коментиран от #55

  • 13 Майор Костов

    52 1 Отговор
    Бяхме се научили как да делим рушветите на две, а сега дано третия колега да е завършил висша математика, че няма да можем да се оправим!

    Коментиран от #17

  • 14 Всичко е в процентите

    36 1 Отговор
    Точно така, но един от трима трябва да остане на работа. Първо да се уволнят на 100% всички и на следващия ден да се назначат една трета. Вече е успешно изпробвано във всички страни с корупционни проблеми. Няма как без МВР, но и няма как с това МВР.

    Коментиран от #35

  • 15 Реформаторски блоГ

    38 1 Отговор
    Просто приберете тия същества от пътищата, сложете камери и като те засече камерата 3 пъти в рамките на месец да караш с превишена скорост - 1000лв. глоба и без книжка за година.
  • 16 Бойко Дамаджаната

    46 1 Отговор
    Търсим спешно още 20 хил. служителя на МВР, които да контролират сегашните 50 хиляди.

    Най-великата реформа в МВР от освобождението до наши дни!
  • 17 ужас

    26 1 Отговор

    До коментар #13 от "Майор Костов":

    Хаха, майоре, ако ви дам 50лв. как ще го разделите на три?

    Коментиран от #93

  • 18 Колю

    36 1 Отговор
    КАТ е най-паразитната структура, останала от комунизма в МВР... Такова нещо в Европа няма.

    Коментиран от #27

  • 19 Един

    36 0 Отговор
    Днес като се прибирах от работа на светофара до мен спря стар джип с няколко келеша които бяха дадули чалга и си подаваха цигара с трева от която се носеше ужасна воня а това се случваше на около 50м от 3-то РПУ.
  • 20 КАТ ДАЙ

    31 1 Отговор
    Идеално, предлагам полицаите да са един мъж, една жена и едно нещо от трети пол. Все пак сме евроатлантици, дайте да не се излагаме. Двамата могат да взимат рушветите в пари, а при третия е възможно и плащане в натура!
  • 21 Гост

    28 0 Отговор
    Боже Господи, колко много мъка има на този свят! Кой и как точно реши, че това е решението на проблемите с ПТП-тата?
  • 22 2222

    23 2 Отговор
    Стига глупости, взимането на подкупи от служители на полицията, трябва да се наказва не само с порицание или преместване на друго място, а със затвор! Милиционерите, въртящи далавери, лесно могат да бъдат хванати, те не са особено умни. Най-добре да си внесем малко полицаи от Европа и да работят заедно с нашите.

    Коментиран от #60

  • 23 корупцията не се лекува веднъж заразиш л

    19 0 Отговор
    Значи ще трябва да се плаща за трима , вместо за двама , абе най-добре си е по един , най-евтино излиза .
  • 24 Идеята

    24 0 Отговор
    кърти ! Цялата идиотия ще смукне повече пари , отколкото ще принесе !
  • 25 Бат Пешо

    25 0 Отговор
    Там където двама не работят и крадът, ще сложат трети, който ще работи? Логиката ми се губи ама то при мене не е за сефте.
  • 26 а яяя

    29 1 Отговор
    НЕ Е ЛИ ПО-ДОБРЕ ТЕЗИ ТРИМА МИЛИЦИОНЕРИ ДА ГИ ПРАТЯТ ДА КОПАТ НА ЛАВАНДУЛАТА И ЗА ПАРИТЕ КОИТО СЕ ОСВОБОЖДАВАТ ДА СЕ НАЗНАЧИ ЕДИН НЕМСКИ ПОЛИЦАЙ

    Коментиран от #67

  • 27 оф аман

    22 1 Отговор

    До коментар #18 от "Колю":

    За какво е нужен тоя КАТ, нали служителите на всяко РПУ могат да ни спират за проверка?
    Абсолютно паразитна структура. Всеки пункт за ГТП може да ти сложи една регистрационна табела и да обработи съответните данни онлайн. Глобата може да платиш също онлайн, във всеки клон на банка и къде ли още не. КАТ е символ на корупция и тромавост, крайно време е да се закрие.
  • 28 Глупости

    31 0 Отговор
    Седем трябват. Трима носят стълбата, една ги води, двама прикриват следи на местопроизшествието и един да обяснява по медиите, че не може да се разпространява информация защото 8 години ще се води следствието.
  • 29 Гост

    23 0 Отговор
    Демек досега,ако е давано по 100 за двама ,вече ще е 150 за трима
  • 30 Чашков

    24 0 Отговор
    Поредното доказателство, че служителите ви са корумпирани, тъпи и лишени от всякакъв морал. Признавате го.
    И вместо да ги изгоните, както заслужават, вие ги групирате по трима, ай дано да изкарат до пенсийка, та да вземат 20-те държавни заплати за "тъй полезната" си работа.
  • 31 БигириМигири

    22 1 Отговор
    Опелите няма да могат да издържат на натоварването! В западна Европа полицаите са си по двама и обикалят през цялата смяна и спират само ако някой автомобил се движи подозрително демек не държи пътя или се движи прекалено бързо. Палки в западна Европа полицаите нямат
  • 32 ⚜️Просветен⚜️

    24 1 Отговор
    Мили боже, какви идиотии! Сериозно, тр и сега реват, че не им стигат патрулите, а ще разпределят недостатъчното си хора като ги делят на три? Значи цената на подкупа ще се повиши с 50% , а броя на патрулите ще намалее с 50%! А намаляването на патрулите непременно ще доведе до по малко ПТП!? Аве, тия където дават такива идеи трябва директно да бъдат прибирани в санаториуми за хора с особени нужди!
  • 33 Сержант Каракочев

    24 0 Отговор
    Да ни пратят и по една счетоводителка да обработва сумите на пътя. Много сложно взе да става. Не можем да се оправим сами и най-много да се скараме!
  • 34 А бе,

    17 0 Отговор
    най-добре цяла делегация !

    Коментиран от #50

  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Къде е КАТ

    18 0 Отговор
    На ул.Опълченска в София всяка вечер е рали. Прелитат с висока скорост мотори и коли, а светофарите са изключени. КАТ къде спи, а 1 патрулка не минава ?
  • 37 Също случай от Сфия

    16 1 Отговор

    До коментар #5 от "Случай от София":

    Случая е от преди 11-12 години ,Спират ме на околовръстното на София , вярно в нарушение , много бързах. Не се оправдавам , виновен. Когато подадох банкнотите на момчетата , те възкликнаха съвсем искрено" ама ние сме трима", шефът беше вътре в колата и не го бях видял. Върнах се с още една банкнота , а през това време момчетата прибираха такъмите и се провикнаха на шефа: Шефе , звъни на жената , отиваме да се почерпим !Но пък приятел нямал 20 лева на дребно, дал им 50 и те му върнали 30 лева съвсем културно. последното на Монтана преди 6-7 години ,
  • 38 Елементарно

    9 0 Отговор
    По-добре три дамаджани, отколкото две.
  • 39 реформа в “Пътна полиция”?

    14 1 Отговор
    а тоз началник сегашен на кат назначен отново от джибрата който е бил преди шефче на кат софия, преместен в асеновград, арестуван за оръжие и далавери, и пак си е шефче. Киршо големи промени направи
  • 40 Д - КА

    6 0 Отговор
    трябва да има един независим в кат - чак тогава да се каже ,че ще се спазват нещата . и на други места трябва да има такива хора .
  • 41 Анонимвн

    11 1 Отговор
    Хрантутници
  • 42 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    8 0 Отговор
    корупцията ще продължи с нови СИЛИ а и ГАРВАН ГАРВАНУ око не ВАДИ
  • 43 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    13 0 Отговор
    имаме си корумпирано МВР корумпиран КАТ корумпирана прокуратура
  • 44 Васил

    17 2 Отговор
    Преди давахме на двама а сега на трима инфлация майка!

    Коментиран от #74

  • 45 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    7 1 Отговор
    трябва РЕФОРМИ като в РЕПУБЛИКА ГРУЗИЯ
  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 Много голяма пързалка.

    6 1 Отговор
    математика за 3 клас.100патрулки с по още един дебелан е = на още 50 патрулки които могат да пуснат на почти всеки булевард.Сус бе акъли направете ги по 5 човека и пуснете 10 патрулки.В Пловдив не са ме спирали от 12г.
  • 48 Оня

    6 1 Отговор
    Ти евъ майката мариике мисир грозен
  • 49 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    4 0 Отговор

    До коментар #10 от "Гост от Силистра":

    ИСТИНА пишеш господине от ГРАД СИЛИСТРА

    Коментиран от #65

  • 50 Ммм

    7 0 Отговор

    До коментар #34 от "А бе,":

    А още по-добре- целия КАТ, барабар с администрацията. Щото ако носят само списък на личния състав може да има злоупотреби.
  • 51 МЕС

    14 0 Отговор
    МВР изчистете си най напред къщичката ит Симонки и прочие подобни лимонки най напред, не замаявайне хората с поредното отвличане на вниманието от вонята.
  • 52 Милиционер

    6 2 Отговор
    Да, трети ни е нужен, щоту има гадове дето ни искат фактура и губим време...
  • 53 Перо

    9 0 Отговор
    Да не стане така,че само да вдигнат мизата на катаджиите!
  • 54 Ламбо

    7 2 Отговор
    А бе направете екипа от 10- 12 души и ако не хване дикиш удвоете го . МАЛОУМНИЦИ .
  • 55 Ммм

    9 1 Отговор

    До коментар #12 от "Иво":

    Третия ще държи касата.
  • 56 мечо

    4 4 Отговор
    щте давам и на тримата но таи щте има по малко пари за всеки место по 50 лева на човек щте баде по 30
  • 57 Това е

    8 2 Отговор
    Реформата - вместо двама полицаи в кола,трима Велико
  • 58 Ламбо

    5 2 Отговор
    А бе направете екипа от 10- 12 души и ако не хване дикиш удвоете го . МАЛОУМНИЦИ .
  • 59 Механик

    7 5 Отговор
    Преди 17 години ме спряха 3 екипа от общо (не съм ги броил), но поне 12 човека. Нощно време беше. Не спрях на знак за пресичане на път с предимство. Дойде един от тях и попита дали знам какво съм нарушил, Казах, че знам. Викам, дай да оп
    равим нещата. Той ми рече, че не бил сам и .... Демек да платя за това, че не е сам.
    Не му платих. Написаха ми акт. Акта още не ми е връчен и не съм го платил.
    Тоест, това е поредната малoyмщина. Целата е кърлежите да смучат от простолюдието, а ония с джипките, те си имат чадър.
  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 Мисля

    10 2 Отговор
    Значи нощно време в София са 2 патрулки.Сега пак ще са 2 ама с 3-ма вътре.И кво?
  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 Физиотерапевт

    10 0 Отговор
    Камери и автоматично генериране на глобите в НАП.Иначе всичко е корумпета.Като няма пари за постоянни патрулни хеликоптери и мобилни екипи като в щатите.
  • 65 Гост от Силистра

    7 0 Отговор

    До коментар #49 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Благодаря ,гн.Град Козлодуй ... Като всички и аз искам тук да настане правда ,ред и нормален живот ...лошо е ,когато държавата е слаба ..от 1990 г.насам

    Коментиран от #68

  • 66 Мисля

    10 1 Отговор
    А какво стана с камерите в патрулките които заснимаха действията на полицията?

    Коментиран от #71

  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    3 1 Отговор

    До коментар #65 от "Гост от Силистра":

    така СИ е но имаме си мутро корупция а престъпници като СЕМЕРДЖИЕВ РАДЕВА имат гръб ВИЕ идвали ли сте в КОЗЛОДУЙ някога и какво работиш РАБОТИТЕ нищо лично

    Коментиран от #76

  • 69 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    2 2 Отговор
    за МИЛЬОНИ няма ЗАКОНИ за КОКОШКА няма ПРОШКА с пари в РАЯ без пари покрай РАЯ
  • 70 Тома

    10 0 Отговор
    Като бяха двама можеха вечерта да се излегнат в патрулката и да дремнат 4- 5 часа вечерта.Сега ще им е неудобно
  • 71 Мини камери на пагона

    9 0 Отговор

    До коментар #66 от "Мисля":

    Не само в патрулките, а и на пагоните на полицая се слага мини камера и излъчва в реално време действията на полицая. Освен това заснетото е и в защита на полицая, ако бъде нападнат.
  • 72 И,кво праим сега

    4 0 Отговор
    Ама ние сме трима
  • 73 Бат Вальо

    6 1 Отговор
    Ееееееее, аман бе, тия съвсем се иzкyрвиха ... ако искаш да замърляш една работа, връчи я на комисия от трима "специалисти" /стара нашенска поговорка/ ...

    Коментиран от #80, #94

  • 74 Хахаха

    7 0 Отговор

    До коментар #44 от "Васил":

    Ми недей дава бре. Що даваш. Спазвай правилата за движение, просто е!

    Коментиран от #99

  • 75 Фрао

    4 0 Отговор
    Предлагам цялото РПУ да се скупчва като ме спрат.Нямам за всички, ама по един хот дог ше им зема.Такава глупост няма никъде.
  • 76 Гост от Силистра

    1 2 Отговор

    До коментар #68 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    ...прав сте ! И вие се борите с неправдата ..,ас сам дърводелецт ...дървени лодки, каруци...германците туристи си падат

    Коментиран от #82

  • 77 🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬

    2 0 Отговор

    До коментар #2 от "Анонимен":

    Ама и съотношението на плюсчета и минусчета как показва реалността.
  • 78 Съвет

    4 2 Отговор
    Носете си дребни Ресто не връщат
  • 79 Алф

    3 3 Отговор
    Уауууу. ОПГ-та като тази на КЪРО и ТАКИ владея от софия до бургас а те ще спират бай гошо с пасата за проверка. Еми успех момчета
  • 80 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 81 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 82 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    3 1 Отговор

    До коментар #76 от "Гост от Силистра":

    МЕНТЕ сте не сте ГОСТ от СИЛИСТРА

    Коментиран от #85

  • 83 Бат Вальо

    8 0 Отговор
    Ква полиция, кво МВР ... погледнете и шефа - пълен гьoнсoрат, и искате разум ... !?!?!?
  • 84 РашкоФф

    7 0 Отговор
    Да, екипите Шемса по трима служители, двама ще държат водача, третия ще го "Люби"...
  • 85 Гост от Силистра

    3 0 Отговор

    До коментар #82 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Не се хвана ;)

    Коментиран от #92

  • 86 един глобен

    4 0 Отговор
    на три се дели трудно. и ко праим сиа?
  • 87 Това прилича

    6 0 Отговор
    На вица-колко полицаи са необходими да завият една електрическа крушка....и те правят точно това,.Значи наистина са тъ...пи ....и нал.ли .....полици.ята в страната ни генерира до голяма степен прес...тъпност...
  • 88 Селския

    11 0 Отговор
    Направете ги четирима, че като се крият под сенките в храстите да цъкат белот.............
  • 89 Реалист

    6 1 Отговор
    Поредната глупост. Чета с воевода,четник и предател. Чудят се как да увеличат дембелите, а не как да ги намалят. Но никой не се сеща за номерата върху униформите на милиционерите. Затова има и полицейско насилие и увеличаване на престъпноста. Всеки полицай трябва да има ясно видим номер върху униформата. Така и гражданите ще могат да контролират полицията. Полицай без номер не трябва да се ползва от защитата на закона и никой не е длъжен да изпълнява разпорежданията му. Това трябва да се гарантира законово. Сега всяка мутра може да си купи униформа и да извършва престъпления.

    Коментиран от #90

  • 90 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    3 1 Отговор

    До коментар #89 от "Реалист":

    ТОЧЕН отговор господине
  • 91 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 92 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    3 0 Отговор

    До коментар #85 от "Гост от Силистра":

    ЕМИ да та толко ме обиждат особено СТАМАТ РАЗКРИТ ГОЛЯМ СМЯХ САМО ПИТАМ А БЕ МИЛЕНА просто ВЕЧЕ ги УСЕЩАМ
  • 93 Старшина Иванов

    3 2 Отговор

    До коментар #17 от "ужас":

    С колегите ще си делим по 16лв, а за 2лева ще пуснем колективно тото. Като спечелим джакпота ще си наемем доктор по математика да ни ги раздели.
  • 94 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    2 0 Отговор

    До коментар #73 от "Бат Вальо":

    АДАШ ЛЕКА ВЕЧЕР
  • 95 Похвално,

    5 0 Отговор
    само да не увеличите подкупите по този начин! Най-добре е екипите да са от по 100 ченгета и след като нарушителя се отчете на всички, няма да има пари за гориво и няма да прави нарушения.
  • 96 Пострадал в птп

    2 0 Отговор
    Нищо няма да излезе от тази работа - вместо двама корумпирани ще имаме екип от трима такива. Решението е засилен критерий още при подбора за назначаването им, задължително да са оборудвани с персонални камери, предаващи и звук, записите на същите за наряда да се съхраняват минимум 1месец.При уличаване във взимане на подкуп, уволнение без право на обезщетения и доживотна забрана за работа в държавната сфера.

    Коментиран от #100

  • 97 По добре сложете

    2 0 Отговор
    Петима да проверяват тия трима и чак тогава търсете сметка на хората
  • 98 Ама нали

    4 0 Отговор
    Спираха и по 2-3 коли наведнъж и кел файда- никс.То чадъра който го има си го има ако ще и по 33-ма да ги сложат
  • 99 Бай Шиле

    1 1 Отговор

    До коментар #74 от "Хахаха":

    Ми не е съвсем просто. Така са измислени, че все има за какво да се закачат, ако решат. Я пожарогасител, я аптечка, я някоя крушка на фара изгоряла баш кога не трябва. На кръговите 30 км/ч ограничение (в Пловдив например) и на 5 метра след ограничението патрул. Колко хора го спазват?! Друг е въпросът, че от теб си зависи дали ще даваш рушвети или не.
  • 100 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 101 ПЪлни дивотиии

    1 0 Отговор
    Нищо нема са промени прах в очите на народа
  • 102 Мая

    0 1 Отговор
    На първо място в причините за ПТП е превишената и несъобразена скорост.
    Автомобилите не би следовало да могат да развиват скорост при която са опасни -ограничител като в САЩ 150км в час.
    А нарушаването на закона на съд- това е престъпление.
    Защо обвинявате полицайте?
  • 103 73737773

    1 0 Отговор
    Когато са пуснали първата поточна линия за автомобили ,всички привестваха технологичния процес ,а не са се замисляли колко много жертви ще възпроизведе в бъдеще.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове