Last news in Fakti

15 Юли, 2022 09:38 1 187 27

Балабанов: Готови сме да положим усилия да се състави кабинет

  • итн-
  • станислав балабанов-
  • преговори

В настоящата ситуация, когато трябва да видим – можем ли да водим разговори – трябва и говоренето да е по-умерено, подчерта депутатът

Балабанов: Готови сме да положим усилия да се състави кабинет - 1
Снимка: БГНЕС

На която и от партиите - ДБ или БСП, да връчи президентът мандата – те са готови, включително и ИТН, да се положат максимални усилия, за да видят дали могат да се разберат и да съставят кабинет. Това заяви в студиото на „Здравей, България” по Нова тв депутатът от ИТН Станислав Балабанов.

„След като всички очаквахме през целия ден в четвъртък какво ще се случи с връчването на втория мандат – логично е демократичната процедура да се спази. Надяваме се, след като президентът проведе консултации с всички политически партии – следващата седмица да направи един мъдър избор и да връчи мандата на който прецени, с идеята да видим дали е възможно в една такава ситуация да се опитаме да съставим правителство. С ясна програма, с ясен срок на време, защото много работа ни чака, а на хората им писна да слушат само политически заявки и популистко говорене”, подчерта депутатът.

Той коментира и конфликта с ПП. „ПП продължават да вървят по погрешен път. В настоящата ситуация, когато трябва да видим – можем ли да водим разговори – трябва и говоренето да е по-умерено. Много кал се изля, много факти излязоха на преден план. За съжаление истината е доста грозна. Ние избрахме да сме на страната на истината, но в момента е важно какво правим”, посочи Балабанов.


Поставете оценка:
Оценка 1.4 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бррр

    16 16 Отговор
    Бла, бла, бла. Айде на избори, аз че гласувам за възраждане, те са новия провал, нооо това е положението
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Грую

    16 20 Отговор
    Никаква подкрепа на харвардските некадърници. Достатъчно ос р..ха пейзажа.

    Коментиран от #26

  • 4 да де

    23 4 Отговор
    Партиите от коалицията знаят, че при едни избори са на дуспата и ще направят всичко възможно да останат на софрата.

    Коментиран от #25

  • 5 нахалник

    29 7 Отговор
    Я па тоя дебил
  • 6 Предатели

    31 2 Отговор
    Борбата за държавната софра прави хората особено меки и хлъзгави.
  • 7 АнтиЧалгар

    28 4 Отговор
    уличен боклук, трябва да се измете в канала !!
  • 8 Българка

    18 3 Отговор
    Тоя шомен не отговаряшв директно на въпросите на Николаев. В ефир каза, че мутрите от ИТН няма да подкрепят закона за КПКОНПИ и за разследващите функции, които да могат да дават на съд откази на прокуратурата да повдига обвинения, да разследват грабителите на българите и налагат запор на активите им. Те системно, последователно защитават интересите на задкулисието, бойкотират и не влизат дори на атикорупционната комисия. Не вярвам на думи, вярвам на дейст5вия. А действията на шефовете на ИТН са меко казано гнусни

    Коментиран от #12

  • 9 Теле

    22 6 Отговор
    Нещастника много си е повярвал
  • 10 Къде го Коцето

    6 12 Отговор
    ще ви натика в миша дупка - грантаджийски предатели и майцепродавци !
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Даже много

    5 8 Отговор

    До коментар #8 от "Българка":

    Ясно се изрази.И даде да се разбере,че няма как най корумпираното,пияно ,червено ченге още от татово време ,да бори корупцията. Това ще е подигравка с народа.
  • 13 Просто човек

    17 4 Отговор
    Вие, които свалихте кабинета и провалихте 3 парламента?!
  • 14 матадор

    17 4 Отговор
    ИТН не може съставите нищо . Дори и шоуто ви е кражба на интелектуален продукт от тук -от там . Искам нови избори , за да ви няма вас и Копейкин . ИТН сте сбогом от Парламента .
  • 15 Охо-бохо

    4 4 Отговор
    От Америка казаха да има правителство! Няма как, ще правим правителство!
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Анонимен

    4 2 Отговор
    Нали ви разпоредиха от Държавния департамент, ще правите всичко, което са ви казали! Слуги! Но не на народа!
  • 20 Перник

    4 2 Отговор
    Малкия Бойко(Балабанов) драпа със зъби и нокти да се набута тлъстите пръсти у баницата че на следващите избори греда за него и дългуча
  • 21 да не повярваш

    3 5 Отговор
    Ох, скрий се бе, Балабан! Много щастливи бяхте като свалихте ПП, с какви очи очаквате подкрепа? Или сега разбрахте, че изчезвате от хоризонта при следващи избори? Просто сте една деструктивна партия,с деструктивни хора, които за 6 месеца само калища хвърляха и за позиции се бореха. Как веднъж нещо свястно не създадохте! Бяхте малка партия в коалицията , но с най- големите притенции..отстъпени ви бяха на- ресурсните министерства, мир да има...ама то като зинала алчната ви уста, нямаше насищане! Която и да е друга партия ( даже ГЕРБ)ако се хване с вас ще се самоубий.
  • 22 Успех

    3 3 Отговор
    Евала Балабанов само Така ИСТИНАТА МНОГО ГИ БОЛИ.ДОБРЕ ЧЕ ВИ ИМА ИНАЧЕ ЩЕ НИ СКАПЯТ.НЕ СЕ СТРАХУВАЙТЕ ОТ ИЗБОРИ НИЕ СМЕ С ВАС .ОЩЕ ВЕДНЪЖ ДА СИ ЖИВ И ЗДРАВ И ДА НИ ПАЗИТЕ ОТ ОСТАНАЛАТА КЛИКА.НАЙ ДОСТСЙНИЯТ ПОЛИТИК УДОВОЛСТВИЕ ДА ТЕ СЛУШАМ УСПЕХ.

    Коментиран от #24

  • 23 Гошо

    3 2 Отговор
    Вие добре ли сте, бе? Я вземете да сех прегледате и си пийте редовно хапчетата.
  • 24 Българин

    1 1 Отговор

    До коментар #22 от "Успех":

    Кои сте вие господине еди файтон хора , от кликата на слави инвалида , итн вече е в историята, парламента за вас ще бъде мираж.
  • 25 Българин

    1 1 Отговор

    До коментар #4 от "да де":

    Отнася се само за итн.ПП първа политическа сила ДБ трета , БСП четвърта , итн в канала.
  • 26 Груьо

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "Грую":

    Запази свойто мнение за себе си.Не си миродавен.
  • 27 Токсик

    1 0 Отговор
    Най-голямата грешка на ИТН ще бъде отново да се коалират с безумните фашисти от ПП, ДБ и БСП. Тъкмо спечелиха малко симпатии и отново ще ги проиграят.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове