Last news in Fakti

30 Юли, 2022 08:57 2 694 93

Балабанов: Няма как да подкрепим правителство с премиер Асен Василев, който собственоръчно уби това правителство

  • станислав балабанов-
  • правителство-
  • асен василев-
  • уби-
  • подкрепа

Той коментира, че от ИТН са водели едни нормални и конструктивни разговори с БСП за третия мандат, но записът на ДБ е променил всичко

Балабанов: Няма как да подкрепим правителство с премиер Асен Василев, който собственоръчно уби това правителство - 1
Снимка: bTV

„Демократи и комунисти обединени за власт е оксиморон“, каза Станислав Балабанов от „Има такъв народ“ за коалиционното правителство в ефира на bTV.

„Видяхме истинското лице на политиката през „Демократична България“. Оказа се, че политическите партии искат само и единствено власт. Няма как да подкрепим правителство с премиер Асен Василев, който собственоръчно уби това правителство“, допълни още Балабанов.

Той коментира, че от ИТН са водели едни нормални и конструктивни разговори с БСП за третия мандат, но записът на ДБ е променил всичко.
Корнелия Нинова до последно казваше, че имена не са обсъждани. А на други срещи, задкулисно, са мислили къде да сложат Кирил Петков и Асен Василев да стане премиер“, каза Балабанов.

Относно отцепниците от партията, Балабанов каза, че те избрали пътя на постовете и обещанията.

„Продължаваме промяната“ лъжеха как ще променят. Виждахме обаче как се потъпква закона. Виждахме как Василев и Петков превръщаха парламента в гумен печат. Няма как да сме заложници в ръцете на такова правителство“, каза още Балабанов.


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 91 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 надарена кака

    9 67 Отговор
    Дреме ми на памучнитегащонки!

    Коментиран от #9

  • 2 Дядо ви Курти от село Пиперково

    69 86 Отговор
    А правителство на мафията ГЕРБ ще подкрепите ли ве,боклуци...

    Коментиран от #36

  • 3 Пламен

    63 74 Отговор
    Има такива идиоти ще трябва да си търсят друг народ за изборите

    Коментиран от #35

  • 4 Браво Балабанов

    85 65 Отговор
    Браво, че стояхте зад принципите и морала до последно! Браво, че не допуснахте, мафията зад ПП и ДБ, да ви купи и да станете като всички в парламента, работещи срещу България и за чуждо и собствено благо!

    Коментиран от #15, #26

  • 5 123

    62 83 Отговор
    Алабалабанов, на всички е ясно,че слугувате на доган, и разчистихте пътя за завръщането на Винету.От чалгарите - толкоз, вече са пътници.

    Коментиран от #61, #70

  • 6 Пич

    37 22 Отговор
    Балабанов , ще се сетите вие !!! Е така се става тарикат ! Като ви извъртяха Кирчовците няколко пъти , и вече знаете , че политиката не е шоу ! Но , всяко зло , за добро ! Вече ще знаете , как стават нещата !!!
  • 7 Българин

    55 74 Отговор
    Никой вече не иска нищо от вас. Свършихте това, за което бяхте сложени там. Сега ще потънете в забвение както много други партии-патерици на мафията.

    Коментиран от #41

  • 8 Коко

    53 83 Отговор
    ИТН, Възраждане,герб,ДПС това е съвременната мафия в 47мия парламент.

    Коментиран от #43

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Чоко

    45 71 Отговор
    Балабанов всички знаем истината. Няма как да подкрепите антикорупционно правителство, заплашващо Борисов и Пеевски. Няма как да подкрепите съдебна реформа, която да премахне Гешев. Знаем, че сте проксита на ДПС. Спете спокойно вече сте история

    Коментиран от #51

  • 11 Петко Павлов

    38 70 Отговор
    Важното е наркотици да има за учиндолския наркоман...

    Коментиран от #74

  • 12 Зззз

    18 16 Отговор
    Какъв премиер бе? Сигурен съм, че по голяма част от гласувалите и негласувалите ,подкрепят разтурянето на най угодническото правителство. Просто вие дръпна те спусъка ,тези и вие включително пак щяхте да паднете до НГ ,но така се спаси АЕЦ а от лакействането на кирето и да взриви България. Аааа и да се купят още 8 чертежа на хвърчила с предплащане.
  • 13 БНБ СЕ ИЗТОЧВА С КРЕДИТИ

    38 65 Отговор
    Здравейте ,да ви разкажа ли колко корумпирани са ИТН и как заплашват майка с деца ...да не напуска партията. Тия са за убиване !

    Коментиран от #77, #83

  • 14 Пламен

    42 61 Отговор
    Срам, срам,срам...Това е итн...Сбирщина от тошковци,Балабанов и и каримановци....След като Кири Петков ви каза,че Каримански няма да стане шеф на БнБ и разби мафията на капитан Андреево,Слави се привика,по команда от ДПС... МАКЕДОНИЯЯЯЯЯЯЯ....
  • 15 Тони

    32 59 Отговор

    До коментар #4 от "Браво Балабанов":

    Кви принципи бе...итн са слуги на мафията ГЕРБ ДПС

    Коментиран от #20

  • 16 Мразя чалгата

    33 58 Отговор
    Балабанов ти си едно репортерче с беден словесен речник с основна дума лъжа. Този път изпълнихте на ДПС и ГЕРБ поръчката но до тук бяхте. Радостно е че повече няма да ви гледаме изкривените от злоба физиономии
  • 17 Отврат

    27 54 Отговор
    Кога профилактика в телевизиите за такива ползващи език на омразата, лични квалификации и махленски клюки, на такива с ниско ниво на култура и хулиганщина.Тошко и Балабанов не само с визията си, но и с говоренето увреждат психичното здраве на новите поколения.Заради това ги изгониха от националния ефир, те се намърдаха в НС.Това да набеждаваш и лъжеш е признак на изпечения мошеник.
  • 18 Учиндолския наркоман

    25 58 Отговор
    Доган и Бойко ми казаха да викам колкото мога,Македонииияяяяяя, Македонияяяяяяяяя....
  • 19 наблюдател

    28 57 Отговор
    Тоя не разбра ли че всичко свърши? ИТН отекоха в канала.

    Коментиран от #60

  • 20 Ами

    52 9 Отговор

    До коментар #15 от "Тони":

    докато драскаш ниско интелигентните глупости на америка за България и да си продаваш страната и бъдещето, все ще питаш какви принципи!

    Коментиран от #24

  • 21 шогун

    24 55 Отговор
    Полуграмотни сценаристи, шоумени и чалгари случайно попаднали в парламента , не могат да коментират Асен Василев или Премиер Петков . ИТН си поиграха на политика и убедиха всички , че са интриганти . В Парламента няма място за статици, пълнежът е излишен.
  • 22 Иво

    20 53 Отговор
    Слави се оказа по голям боклук и от Тиквата,за него поне всички знаем,че е мафиот....А Слави се прави на борец срещу корупцията,а се оказа най -корумпиран и обвързан с ДПС...
  • 23 123

    8 50 Отговор
    Те чалгари и дахлии са обединени от задкулисни интереси и какво от това?
  • 24 Ти верно си много

    3 39 Отговор

    До коментар #20 от "Ами":

    КуХ.....

    Коментиран от #28

  • 25 Вън от телевизиите

    19 45 Отговор
    Той Слави лично ги е избирал Балабанов и Тошно на кастинг и полиграф.
    Критериите- да си верен на господаря и мръсник към другите, да не чувстваш срам, че лъжеш и да доносничиш, когато нямаш аргументи да обиждаш и кълнеш, да се правиш на КЛОУН.
    Ама нямат място тези даже в съюза на артистите в България.
  • 26 Филип Георгиев

    21 49 Отговор

    До коментар #4 от "Браво Балабанов":

    ВИЖДАТЕ ЛИ ДОКЪДЕ Е ДОВЕДЕНО НАРОДОНАСЕЛЕНИЕТО ?! ДО КАКВО НАЛИВНО СЪСТОЯНИЕ. ЧАЛГАРЕТО СЪС СКЕЧОВЕТЕ ЗА БАБА ВИ ВУНА СА МЕРИЛО ЗА МОРАЛ И ПРИНЦИПИ ?! А ТОВА ЧЕ ПРЕДАДОХА ПРОМЯНАТА ПОД ДИКТОВКАТА НА ГЕРБЕРАСТКАТА И3МЕТ, ЕДВА ЛИ УЧУДВА НЯКОГО.

    Коментиран от #31

  • 27 Анализатор

    18 49 Отговор
    Балабанов, ама кой си ти бе, ти си един прост чалгар!
    Никой не ще да ти слуша глупостите!

    Коментиран от #39

  • 28 Знам

    35 0 Отговор

    До коментар #24 от "Ти верно си много":

    Ама нямаше нужда да се фалиш! :))))
  • 29 Анонимен

    12 42 Отговор
    Спрете тия чалгари. Надяват се на хората правеши сватби от сряда. Простите си харесват простите чалгари. Колко лк още служебни правителства ги чака Бг и през това време някои си въртят далаверите и родителите им у дома, колко ли щайги и пари, но не могат да се докажат в съда, ай много да ви осъдят разни крадци. Малко ли преживя 33 г тоя измъчен народ. Разпънат от изтока и запада. И днес смного българи са мизерници, бедни от такива чалга играчи като балабанов толко слави чалгаджии за пари, лаладжии. 33 г се подихраваха на слави сцеаристите, добре, че от родопите сашо го хранене с буркани от месо и така слави се отзова при дпс черноочене, приятели на бб доган рр. Интереса клати феса. Къде има муфра, там и българите. А зад гърба им гроб копаят и им се подиграват. Не е лъжа.

    Коментиран от #47, #71

  • 30 Дааа

    14 40 Отговор
    итн се застреляха в крака.
    Извън парламента ще се радват на чалгаря по 7/8.
  • 31 Скечовете са за шоу

    38 14 Отговор

    До коментар #26 от "Филип Георгиев":

    А не за глупави ниско интелигентни опорки! Те само показват немоща и мафията зад ПП и ДБ, която плаща за ниско интелигентна простотия и лъжи, на деца без достойнство!

    Коментиран от #62

  • 32 На баба му фърчилото

    16 38 Отговор
    И това Чалгаре е глътнало бастуна и си мисли че животът на земята зависи и от него
  • 33 Мнение

    14 37 Отговор
    В този запис, нямаше нищо, което да ме притесни с изключение на бухалките на Тошко( щом е мислил и е обсъждал за бухалки, значи и ги е искал и също да ги управлява) . Както и в случая със Северна Македония там нямаше нищо, французите показаха пътя.( много яко беше това за космонавтите сев.македонци и укрепване на българо-македонската дружба и така-не изпратихме св. македонци в космоса и свалихме правителството). Тези хора видимо са активирани. Този Ала-бала-нанец е интересен човечец, не слиза от амбразурата и не спря да си повтаря глупостите.
  • 34 Анонимен

    7 34 Отговор
    Тръгни с жена си Лили ли се казва по сватбите. Добро ще бъде за вас двамата. Ще има да им пееш и говориш на сватбарите, а и ядене до насита. Ама всеки гледа келепира, на държавна хранилка да е. Хитри маnги сте, отвсякъде пари да вои падат, от църкви, сватби, парламент. То и попове без работа ще останат след години. Да учат корана, ще им е от полза.
  • 35 Дааааааа

    28 4 Отговор

    До коментар #3 от "Пламен":

    За себе си ли говориш Пламенчо?
  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 Пустата енергетика...

    8 21 Отговор
    Зависимостите ще ти развалят съня, момче невежо...
  • 38 Анонимен

    9 32 Отговор
    Хората по добре отстрани виждат нещата, нищо, че много не ходят до урните, но поне Гн Христо Иванов е по уравновесен. Знае какво говори, сдържан е, не е скандална личност. Умен е. Интелигентен е. Образован е. Обикновените хора така виждат нещата отвън. Поне аз. Слави, разчита на песните, чалгарите, а виждаме, кои явно ще гладуват за него, без работа, образование, друсащи кючеци, гюбеци от сряда вечер
  • 39 селянин

    30 14 Отговор

    До коментар #27 от "Анализатор":

    Балабанов е журналист!!!А ТИ КОЙ СИ ? КОЙ СИ ТИ БРЕ???? ДА НЕ МИСЛИШ ЧЕ НЯКОЙ ГОРИ ОТ ЖЕЛАНИЕ ДА ТИ ЧЕТЕ ГЛУПОСТИТЕ?!?!?С
  • 40 Анонимен

    5 29 Отговор
    Много умни от балабанов има, но явно е с големи връзки от попадията и чалга певицата
  • 41 Баш Българин

    27 2 Отговор

    До коментар #7 от "Българин":

    Е ЩЕ ВИ СЕ ,АМА НЯМАААААААААА!!!!!!!!!!!!
  • 42 Пепи Дъгата

    1 36 Отговор
    Са кат се повърне г-н Бойко Борисов нещата ше съ променът на кадем, заплатите нагоре ,сигурност и просперитет. Да живей Бат Боко...

    Коментиран от #53

  • 43 Бай градски

    25 13 Отговор

    До коментар #8 от "Коко":

    Видя се от ясно по ясно, коя е новата мафия!! ПП ,ДБ и БСП- все БКП мутанти!!!!!!!!!!
  • 44 Анонимен

    15 24 Отговор
    Баста чалгари. Време е да миете чинии на сватбарите. Много умни млади преди 15 г го сториха, заминавайки на запад. 7,8 можете да обиждате, а когато народа ви каже, че не сте за депутати им се обиждате. Зли пеперливи езици имате там някои си, има и свестни от сценаристите, но вие балабанов и тошко се отдръпнете от политиката. Не ставате.
  • 45 Просто човек

    12 26 Отговор
    Голямо Ла.йно си!!!

    Коментиран от #73

  • 46 Педерастов

    11 15 Отговор
    Всички на гей парад! 🏳️‍🌈🏳️‍🌈🏳️‍🌈
  • 47 неееееееее

    26 10 Отговор

    До коментар #29 от "Анонимен":

    БРАВО СЛАВИ !! ИЗКАРА КИРЛИВИТЕ РИЗИ НА КОРНЕЛИ ,ЧЕРВЕНИЦКОВЦИ, КИРЧОКОКОРЧОВЦИ И РАЗНИ ДРУГИ! ВСИЧКИ ГИ ВИДЯХА ЩО ЗА ПОЛИТИЦИ СА! АЛЧНИ,ПРОДАЖНИ И ДВУЛИЧНИ!!! ВЕЧЕ СА ПОЛИТИЧЕСКИ ТРУПОВЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • 48 Анонимен

    10 23 Отговор
    Бойко си е спец Ченге. Нищо общо няма с Балабанов, Тошко. Прическата му виж на тошко, дрехите му нечистоплътен и извода си направете, а оня журналиста и той наизустил
  • 49 маквдонияяяяяя

    13 24 Отговор
    Сбогом мекеренце, сбогом на Тошко африкански, сбогом и на дългия Доган. Няма да ни липсвате. Ще ви забравим бързо.
  • 50 нннн

    22 5 Отговор
    Добре направихте. Браво! Няма нужда да се оправдавате.
  • 51 Баууууу

    21 2 Отговор

    До коментар #10 от "Чоко":

    НИЩО НЕ ЗНАЕШ!! ТЕПЪРВА ЩЕ СЕ УБЕДИШ!!!

    Коментиран от #82, #84

  • 52 Казуар

    12 23 Отговор
    Защо продължават да занимават хората с калтаците от ИТН.
  • 53 И с кой

    24 1 Отговор

    До коментар #42 от "Пепи Дъгата":

    ще управлява бате ти бойко, дори народа да е такава овтса и да го направи първи?

    Коментиран от #64

  • 54 Красимир Петров

    12 22 Отговор
    Излъганите хиляди гласуващи за вас ще ви бият шута на тези избори.
  • 55 аман

    8 22 Отговор
    Балабанчо, всички разбрахме КОЙ свали това правителство, няма нужда да се обясняваш и пак другите да са ви виновни. Как пък не ви е срам да сте толкоз нагли и да се опитвате да ни баламосвате? Хайде, къш!
  • 56 Циркаджий

    3 21 Отговор
    Пълни
  • 57 112

    0 22 Отговор
    Педерунфери ги търси у mvr, щим жената на тошко не живее с него и той и много знае ли се, тия другите ги направиха, защото не дават мюсмлманки на нямащи, а само на данс, кой има пари, нищо че е гей, но парата прави борбата, нищо ейовете са с пари, могат да си мегнат с жена си и с мъж. Карадайъ още не си е сменил жената. Там е друго. Красавец е. А го канят туркие явно и в някой турски сериАли.
  • 58 Българка

    10 22 Отговор
    Стига ни занимавахте с мнението на лоши сценаристи и провалени политици. Този е нечистоплътно същество ,което обилно и за пореден път се опитва да излъже избиратели
  • 59 безпартиен

    2 9 Отговор
    А аз си мислех,че ще каже нещо за резбата-лявата!
  • 60 Баууууу

    21 2 Отговор

    До коментар #19 от "наблюдател":

    Парламента няма място за статици, пълнежът е излишен, като Червен Ицко,гнома, гюров и др Българина не иска да бъде управляван от лъжци ,крадци некадърници и наркомани!!! Толкова ли е трудно за проумяване?!?
  • 61 Домата е краставица а семето дръжка

    5 2 Отговор

    До коментар #5 от "123":

    Има едно нещо което не знаеш, но не забравяй, че не трябва да казваш на никой! АЗ СЪМ БАТМАН А СЛАВИ Е СПАЙДЪР МЕН.
  • 62 Не е възможно

    4 20 Отговор

    До коментар #31 от "Скечовете са за шоу":

    Хората на Тиквун Банкянски да имат толкова много платени тролове. Те че са откраднали много, откраднали да. Ама чак пък толкова. Явно полезните идиoти надминават очакванията.

    Коментиран от #67, #76

  • 63 Айай

    1 18 Отговор
    У бг имало демократи и комунисти, които се обединявали, ай, ай, ай, да се чуди човек едни и същи фамилии как се правят на всички породи маймуни, за да са винаги с гоуеми банани в устата. Интересно какви са ИТН, демократи или комунисти и коя вечна фамилия/и стои зад тях.
  • 64 Готово

    0 21 Отговор

    До коментар #53 от "И с кой":

    Герб, Славун ,ДПС и комунистите ще се присламчят.

    Коментиран от #66

  • 65 София

    3 21 Отговор
    Мълкни бе наглец!
  • 66 Сигурно и

    19 0 Отговор

    До коментар #64 от "Готово":

    пишпунта марсианеца! Ко каза америка за България? Те са по ниско интелигентната простотия за "умните и красивите" овтсе! :))))
  • 67 Абе

    19 0 Отговор

    До коментар #62 от "Не е възможно":

    той хубаво има, ама кажи киро "честното"що има? Кой лъже? И що е наел по гладки от на боко? :))))))
  • 68 Картофбой

    3 18 Отговор
    Ти кой си бе..не си спомням бе
  • 69 Спас

    3 20 Отговор
    Я, репортерчето на чалгарите и то взима отношение по теми от които нищо не разбира .Ама то е ясно - чалгар освен от чалга от нищо друго не разбира.
  • 70 Дааааааа

    17 1 Отговор

    До коментар #5 от "123":

    НА ВСИЧИ Е ЯСНО ,ЧЕ НИЩО НЕ КАЗВАШ!!
  • 71 Бай градски

    17 0 Отговор

    До коментар #29 от "Анонимен":

    ЩЕ ГИ СПРЕТЕ НА КУКОВО ЛЯТО!!!
  • 72 Угоено момченце

    4 19 Отговор
    Какъв стана тозию мазен с гушка и сланинки. Пак сега ще трябва да ходи да лапа микрофона, щото няма шанс да седне в парламента на хранилката..

    Коментиран от #75

  • 73 Другия

    16 1 Отговор

    До коментар #45 от "Просто човек":

    Не си прехвърляй характеристиките ба друг! Те са само твои!!
  • 74 А неее бе

    16 1 Отговор

    До коментар #11 от "Петко Павлов":

    Знаеш ли ,че за тези думи можеш да плащаш докато шаваш!!
  • 75 Друг

    15 2 Отговор

    До коментар #72 от "Угоено момченце":

    Не само има шанс но и ЩЕ СЕДНЕ! ЩЕ СЕДНЕ!! ЩЕ СЕДНЕ!! ЩЕ СЕДНЕ!! ЩЕ СЕДНЕ!! ЩЕ СЕДНЕ!! ЩЕ СЕДНЕ!! ЩЕ СЕДНЕ!! ЩЕ СЕДНЕ!! ЩЕ СЕДНЕ!! ЩЕ СЕДНЕ!! ЩЕ СЕДНЕ!! ЩЕ СЕДНЕ!! ЩЕ СЕДНЕ!! ЩЕ СЕДНЕ!! ЩЕ СЕДНЕ!!

    Коментиран от #85

  • 76 Бай градски

    14 1 Отговор

    До коментар #62 от "Не е възможно":

    Е как да не възможно след като парите са у ТЯХ!! Те силно мразят ИТН, защото ги детронираха!!
  • 77 Дааааааа

    14 1 Отговор

    До коментар #13 от "БНБ СЕ ИЗТОЧВА С КРЕДИТИ":

    Я разкажи.....но преди това мини по чадъра!
  • 78 Славчо

    4 13 Отговор
    Какво да подкрепяте или не, вас в следващия парламент ви няма, освен ако не се с душите с Каракачанов, Сидеров, Симеонов и още койлине, всъщност, не съм прав - ще бъдете с тези, които ДОГАНОГЛУ ви каже.
  • 79 Зарадван

    6 12 Отговор
    Това е поредният журналист, който се проваля в желанието си да прескочи в политиката. Балабанов не само повтаряше като папагал обърканите и противоречиви послания на Слави Трифонов, но и го имитираше като словесен изказ, като заплашителна интонация и дори „железен“ израз на лицето.
    Е, и от това се отървахме, слава Богу!
  • 80 Тито

    5 10 Отговор
    ИТН-политически труп партийка пълна с палячовци
  • 81 Загубеняци

    2 7 Отговор
    Нещастници вън и на работа-- на Магистралата
  • 82 Чоко

    1 3 Отговор

    До коментар #51 от "Баууууу":

    Анонимнико не само, че нищо няма да видя, а и такива като теб ще млъкнат за дълго
  • 83 Ммм

    1 1 Отговор

    До коментар #13 от "БНБ СЕ ИЗТОЧВА С КРЕДИТИ":

    Разкажи ни! Ама да не забравиш да ни разкажеш и как подмолно се отцепват депутати от големите почтеници ПП.
  • 84 Българин

    1 3 Отговор

    До коментар #51 от "Баууууу":

    Тепърва се убедих, че тези боклуци няма да преминат покрай парламента ,камо ли да влязат вътре. БЪЛГАРИЯ ще ги накаже жестоко на изборите.
  • 85 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 86 бойко борисов

    0 4 Отговор
    Никога повече тези боклуци няма да спонсорирам партията им се разцепи заради наркозависимият маркуч .
  • 87 ха ха

    0 1 Отговор
    умни овце , ама калпав овчар ?
  • 88 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 89 111

    0 2 Отговор
    Българ булгар ще ядете дървения на бай амет
  • 90 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 91 абе, ейййййй

    2 2 Отговор
    Стига дрънкахте глупости. Дори децата разбраха, че ИТН са разрушители. Засрамете се най-после и се заврете в миша дупка.
    Вече е проява на наглост да
    твърдите каквото и да било друго, за събарянето на парламента, освен истината, че лошите сте вие.
    Извинявайте, но наред ли сте ? Какви игрички играете ? Това забавлява ли ви ? Хайде, малко разум от ваша страна. То, че интелигентност и възпитание нямате, но поне заради мааааалко неудобство, малко срам, вземете та се скрийте някъде и не се показвайте, че дразните вече.
  • 92 щракай с пръсти

    1 2 Отговор
    Абе Барабанчев Що не си гледате маанетата и кючеците и да не се занимавайте с неща които не са за вас
  • 93 Да бе да

    0 2 Отговор
    ": Няма как да подкрепим правителство с премиер Асен Василев, който собственоръчно уби това правителство"

    Бала ...кой?
    Кой иска подкрепа от вас ? Обясни на?
    Вие сте толкова жалки , че преди да сте официално " самоизчегъртани" сте само течение от коридора на който всички си затвориха вратите 😁

    Толко ви беше силицата, даже и самопризнанието на аватара ви ,бяха локва след дъжд !
    Дано пеевски продължава да плаща тока , че иначе барекофф гиби ...и после срам и тишинаа
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол