Last news in Fakti

31 Юли, 2022 20:12 1 732 102

Караджов: ПП са виновни за вкарването на държавата в безпътица

  • гроздан караджов-
  • пп-
  • кирил петков-
  • управление

„Колата се счупи в момента, в който ПП започна да се налага за почти всяко решение, което искаше да се вземе”, каза още той

Караджов: ПП са виновни за вкарването на държавата в безпътица - 1

Регионалният министър в оставка Гроздан Караджов отправи нови обвинения към Кирил Петков. Той обвърза името на премиера в оставка със серия корупционни практики. Караджов повтори тезата си, че след 30 септември държавата ще остане без пътно поддържане, което, по думите му, също било по вина на Петков.

Според Караджов вината за вкарването на държавата в безпътица е на „Продължаваме Промяната”. „Ако си спомняте, договорите за коалиционното споразумение са три като всяка една от трите по-малки партии има договор с ПП. Те отговаряха за коалиционните отношения, сговора и за това как се реализират политиките, които на коалиционно ниво бяха написани на т.нар „преговори в мола”, коментира той.

„Колата се счупи, в момента, в който ПП започна да се налага за почти всяко решение, което искаше да се вземе без да подхожда коалиционно и без да цени мнението на по-малкия партньор”, добави той.

„За някои решения разбирахме от медиите. Вие научавахте преди нас какво се е случило, без това да е обсъдено на Коалиционен съвет”, посочи Караджов.

Запитан дали намира някаква вина в „Има такъв народ”, той отговори: „Не, през цялото време се търсеше споразумение по всеки един от въпросите”.

Караджов беше категоричен, че в неговия ресор е имало „много тежки проблеми още от първия ден”. „Шоуто трябва да продължи, защото политиката трябва да продължи. Тя е това, което решава сериозните проблеми на хората”, каза той.

„Почти всяко решение и всяко плащане в моето министерство ставаше след като го съгласувам с Кирил Петков и Асен Василев. Това е факт. Има много свидетели как сме ходили с готовата документация да търсим съвместно решение. След това обаче те някак не искат да носят отговорност за тези общи решения. Излизат пред медиите и изсипват обвинения”, заяви още регионалният министър в оставка.

„Когато бях в отпуска се оказа, че за 3 дни са събрали нови проекти за финансиране на общините. Това е присвояване на моя идея и принос, по която работихме с Националното сдружение на общините още от януари. През април аз съм пренасочил средства от АПИ към общински проекти за 418 милиона лв. И изведнъг се излиза и се казва, че проблемтъ е решен за един ден. Така се работеше през цялото време", разкри Караджов.

„Тези, които говорят за пари, са Кирил Петков и една групичка около него. Оказва се, че още през септември 2021 г. като служебни министри те предлагат да се изплатят един милиард и 300 милиона лева на същите тези фирми, за които сега твърдят, че са крадливите фирми или мафията. В предложеното там решение няма нито един механизъм за контрол, нито една междуведомствена комисия, няма парламентарен контрол. Още тогава има корупционен замисъл в зародиша на ПП и те продължават да преследват тези милиарди през цялото време”, каза той.

Относно протеста на пътния бранш, Караджов коментира, че това също е резултат от „безотговорното поведение на Кирил Петков”. „Фирмите се обвяват срещу срока 30 септември, който Петков еднолично заложи в проекта на решение на НС, защото каза: „Ако стане нещо и ние не сме в правителството, нека да ги блокираме. Подкрепям протестиращите в това, че не трябваше да има такива нелепи условия в решението на парламента”, каза той.

Според него след 30 септември няма да има кой да поддържа пътищата, защото след тази дата няма действащи споразумения за поддръжка, което по думите му, също било по вина на Кирил Петков.

„Истина е, че сериозни бизнес интереси около върхушката на „Продължаваме Промяната” стоят зад всички фалшиви контролни механизми с цел да контролират на кого и по колко да се плаща. Неслучайна е и заповедта на премиера, че всички плащания над 900 000 на АПИ минават през него. Чували ли сте в някоя друга държава премиерът да иска да контролира плащанията на пътната им агенция? Според вас това не е ли корупционно?", коментира Гроздан Караджов.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 52 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Радев

    18 7 Отговор
    А НЕ БЕ ПУТИН Е ВИНОВЕН
  • 2 Караджов

    43 22 Отговор
    Има къща за 1 милион евро в Рим. Това е факт. Не го слушайте това корумпе на учиндолския

    Коментиран от #38

  • 3 Мнение

    31 13 Отговор
    Кой го казва само, ти да видиш.
  • 4 Мусака херовингата

    11 22 Отговор
    Щото корю е канаец пък кокорю тралалазец
  • 5 Ти си

    33 12 Отговор
    отдавна за в зандана , нагъл и неприятен !
  • 6 Минувач

    24 22 Отговор
    Не ги знам тези от ИТН и ПП, кой крив и кой прав, но прави силно впечатление едно нещо - досега за редица неща от ПП пускат обвинение след обвинение към кой ли не, за пътищата, за по 4000 лв от Русия, за газа и т.н. и НИКОГА не представиха и един документ за това. НИКОГА нямаха и едно доказателство, вкл. и срещу Борисов или мафията на Слави. Само приказки и обвинения, само думи. От друга страна гледам тези от ИТН, че дори и ГЕРБ за газа, представят документи, подписи за решения, оферти подписани от Кирчо и т.н.. Разликата в спора е огромна от отва само да обвиняваш всеки един за нескопосаните си решения и грешки и това да изкараш черно на бяло документи. А и като рабрахме тези от ПП, че са най-големите лъжци в политическата ни история досега, които нямаха нито една тема, в която нещо да не излъжат, то все повече ме навежда на мисълта, че от ИТН може и да не са толкова черни, колкото ги изкарват.

    Коментиран от #15, #18, #42

  • 7 Нищо за учудване

    20 27 Отговор
    Този проект на мафията ПП, счупи и продаде държавата!
  • 8 немил-недраг

    13 12 Отговор
    Изроди, Такива, Нагли
  • 9 оня с коня

    15 19 Отговор
    Този коментар на министъра в Оставка е само Капка в море от многобройните Критики към Василев/Петков почти към Цялото им Управление.И възниква логичният въпрос:Ще се СВИЕ ли Електоратът на партията ПП и по-важното - С КОЛКО?А това от своя страна ще изкара ли ГЕРБ на Място ДАЛЕЧ НАПРЕД от всички останали партии?А ще звучат ли ГРОТЕСКНО изцепки от рода на "Никога повече ГЕРБ" и "ББ при бай Ставри",или ДА?

    Коментиран от #19

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Гроздан нямаше пари да нахранил бебета

    14 8 Отговор
    Заради това държавата е в безпътица.
  • 12 Брат Румен Ралчев

    13 10 Отговор
    Това на екрана поредната ояла се бугарска измишльотина.
  • 13 Опонент

    11 13 Отговор
    💲✔Той обвърза името на премиера в оставка със серия корупционни практики.✔💲
    Клин - клин избива, а Киро уж се бори с корупцията, като създава условия за изгодна корупция.
    (напр.Фирми-посредници за руска газ, меморандуми с енергийни джемкорди )😥
  • 14 Дипломат Чукча

    17 10 Отговор
    „Колата се счупи, в момента, в който ПП започна да се налага за почти всяко решение"
    Искате да няма контрол, като при Боко ли?
  • 15 Дипломат Чукча

    16 12 Отговор

    До коментар #6 от "Минувач":

    ИТН са минало, а Боко е архаична македонска монета веке
  • 16 ПРАВ Е ЧОВЕКА 🤣....

    17 12 Отговор
    Казва истината. Но на някой не им отърва..
  • 17 Да бе да

    17 12 Отговор
    "ПП са виновни за вкарването на държавата в безпътица"

    Здрасти 😁😁 гроздьо! Впрегнал си в грешната каруца!

    Каквото и да кажеш , вече си африканеца с пачи пера !
    Но , за мен е по интересно , колко пъти ще си плюе на лицето , преди да се отделиш в Рим 😁😘
  • 18 Де жа вю!

    16 8 Отговор

    До коментар #6 от "Минувач":

    Нагли лъжци са организаторите на ПП, дори не желаят да си регистрират партията вече 8 месеца.
    Умнокрасивите си ги харесват по лукавите усмивки. Съдебна реформа - нищо за гражданските дела, а да сложизм наш гл.прокурор та да е "независим".🙄
  • 19 Капаците на коня не на ездача

    13 11 Отговор

    До коментар #9 от "оня с коня":

    Твоята пропаганда е капка в реката а всички реки се вливат в морето. Такива коментари още по-вече ме амбицират и доказват че ПП са на прав път. .И зададения според теб логичният въпрос:Ще се СВИЕ ли Електоратът на партията ПП, отговора не го ли получи на митинга за подкрепа.

    Коментиран от #20

  • 20 Имаш предвид

    9 9 Отговор

    До коментар #19 от "Капаците на коня не на ездача":

    блеещите на голите лъжи на кирчо ли? 😀 А колко ли останаха, като им се осветиха камара лъжи? Дори и блеещите поумняват, макар и късно! 😀

    Коментиран от #22

  • 21 Топ корумпиран,

    9 3 Отговор
    Съм, но се правя на луд.
  • 22 В предвид имат шаманите половинкнижници

    8 3 Отговор

    До коментар #20 от "Имаш предвид":

    С реторика от школа на жабчо "хамид хLамид"

    Коментиран от #23

  • 23 А аз

    7 10 Отговор

    До коментар #22 от "В предвид имат шаманите половинкнижници":

    мислех, че платените глупаци на онова недоразумение, кирчо! Та дали останаха блеещи на недоразумението? 😀

    Коментиран от #24

  • 24 Много си Р_Умен

    9 2 Отговор

    До коментар #23 от "А аз":

    Нямам време за губене с преливащи от пусто в празно.

    Коментиран от #26, #28

  • 25 Учуден

    6 3 Отговор
    Корупция има като се дават пари, като остават в държавата, за каква корупция говори поставения на трупчета от прокуратурата за едни 6 млн. източени от Теленор ?!
  • 26 И аз

    8 12 Отговор

    До коментар #24 от "Много си Р_Умен":

    Ама много обичам гладко мозъчните предатели на България, защитаващи онова мафиотско
    и лъжливо недоразумение кирчо! 😀 Голямо забавление са!

    Коментиран от #30

  • 27 ИмаТаковаДвижениеZаВъзражданеНаГЕРБ

    7 5 Отговор
    Критиките от слугите на руско-българската мафия са най-добрата реклама .
  • 28 Я кажи

    7 7 Отговор

    До коментар #24 от "Много си Р_Умен":

    сега за блеещите на кирчо по лъжите? 😀 Останаха ли? Или сбогом кирчоооооо!😀
  • 29 ха ха

    8 6 Отговор
    я да каже , колко щипна като министър ? май е повече от 2 500 000
  • 30 Ти от кои си

    6 2 Отговор

    До коментар #26 от "И аз":

    Без беждуушие или със зимна пързалка в междуушието където пирОети на воля за Облост и никакви следи от кънките. Който случай да си, късно е за теб..

    Коментиран от #32

  • 31 Вижте коментарите

    5 2 Отговор
    И ще разберете багажника на итн,айците.
  • 32 Е не де

    5 3 Отговор

    До коментар #30 от "Ти от кои си":

    Не може сите да сме като на простокиро глупаците! 😀 Като каже онова нещо кирчо лъжата, викате ли бее? 😀

    Коментиран от #35

  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Ако си постнеш снимката

    2 4 Отговор

    До коментар #32 от "Е не де":

    Сигура си едно към едно или с тошка или с гроздан.

    Коментиран от #40

  • 36 Бивш симпатизант на итн

    8 4 Отговор
    Добре ,че този боклук приключи с политиката. България трябва да бъде изчистена от такива тумори.
  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 Харизан

    6 2 Отговор

    До коментар #2 от "Караджов":

    А аз имам апартамент за 2 милиона в Дубай.

    Изкарал съм си парите, изкарал си ги е и Гроздан.

    Гледайте тези, които влизат бедни, а излизат богати от политиката. Гроздан си е търсен и в частния сектор.

    Коментиран от #97

  • 39 Тома

    6 3 Отговор
    Гроздане имаш мното поздрави и целувки от цялата група на дпс.
  • 40 До там

    1 3 Отговор

    До коментар #35 от "Ако си постнеш снимката":

    ли я докара? Друго викаш няма капацитет да излезе! 😀😀😀😀😀

    Коментиран от #43

  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 Минувачо

    9 2 Отговор

    До коментар #6 от "Минувач":

    С главен прокурор гешеф обвинение няма да бъде повдигнато срещу герб и дпс. В момента когато този боклук гешеф бъде свален първият , който ще посрещне бай Ставри е тиквата.

    Коментиран от #81

  • 43 До където

    4 2 Отговор

    До коментар #40 от "До там":

    Продължавай да се правиш на гламав. Колкото по-вече и по-гламави толкова по-малко итн,айци.
  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Боко

    0 3 Отговор
    Скъпи мои последователи, аз съм прост и вие сте прости.

    Коментиран от #49

  • 49 Почти

    1 2 Отговор

    До коментар #48 от "Боко":

    като на пп и дб, но не толкова зле! 😀
  • 50 С това Ø на ВиК

    2 0 Отговор
    Няма да останат симпатизанти на итн,айците. А може да си подмолен и да ти плаща простокиро.
  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 Какъв подмолен

    2 0 Отговор

    До коментар #51 от "С това Ø на ВиК":

    Грамажа на сивото е колкото на врабче.
  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 Итанаец

    3 1 Отговор
    лъжлив,кой ти вярва на тебе като заместниците ти са от бивши облагодетелствани строителни фирми.За нищо не ставате ИТН. Само за клетви,интриги и скандали.В следващ парламент БЕЗ ВАС!

    Коментиран от #55, #59

  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 Пишете

    3 0 Отговор
    му за аферите в телеоператорите,Глобул ли беше,сега йеттел .По 100 пъти ги прекръстват да си скрият далаверите.
  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 Предприемач

    3 1 Отговор

    До коментар #54 от "Итанаец":

    Преди строителство винаги има за сабаряне. Ще ги взема да рушат, това го могат.
  • 60 Да лошо е

    2 1 Отговор

    До коментар #58 от "Лошо":

    За теб итн,аецо.

    Коментиран от #62

  • 61 Хората

    2 1 Отговор
    вярват на документите,не на вашите итанайски клетви и лъжи.Не можахте да ощастливите разбойковите строителни фирми с още 3млрд.които Грозданчо искаше и врътнахте гъ-а от коалицията.При всеки ваш несбъднат кеф истеричния Чалгар ви свири Отбой.Три парламента взривихте негодници,В четвъртия рахат от ВАС.

    Коментиран от #65

  • 62 Кой туй итанаец

    2 1 Отговор

    До коментар #60 от "Да лошо е":

    И ко шъ прайм сега като прогледнаха хората и видяха кирчо лъжата и проекта на мафията! На лъжата краката са къси!

    Коментиран от #66

  • 63 Колко

    2 1 Отговор
    смъкна от Теленор аферата????
  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 Е ние

    2 2 Отговор

    До коментар #61 от "Хората":

    де бяхме, че тръгна с ниско интелигентните лъжи на кирчо? :)))) Не чухме кирчо как обеща да плати на предните протести или как каза в НС да гласуват да се плати! И как НС гласува да се плати! Ама я пак дай лъжите на кирчо, че са много забавни! :)))))) Простокирчовците лъжата за нищо я нямат! Морала на ПП е лъжааа! :)))) Да кажем ли беее, че май не му останаха вече на кирето! :)))
  • 66 Измери ли си краченцата ?

    2 2 Отговор

    До коментар #62 от "Кой туй итанаец":

    ПП се приближава до ГЕРБ, които имат подкрепата на 21,5% от заявилите, че ще гласуват на следващите парламентарни избори. Трети са БСП, които също отбелязват ръст - от 10,2% през април до 11,5% в края на юни.
    ИТН отпадат от парламента
    Ако парламентарните избори се провеждаха днес, партията на Слави Трифонов "Има такъв народ" нямаше да е част от следващия парламент, четем още в проучването. Те биха получили едва 3,3% доверие. Спад има в доверието и към "Възраждане" - от 9,4% на 7,9%, мобилизация се отчита при ДПС - от 7,6% на 8,8% подкрепа - и "Демократична България" - ръст от 6,7% на 7,1%.
  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 Платените

    2 1 Отговор
    итанайски тролчета включени в действия след всеки отрицателен за тях коментар.И да плюете и да търсите други виновни няма.За несъстоялата се промяна и неприети важни закони сте виновни бутончетата на параноика ДЪЛГУЧ.Вие сте едни наети бутончета,механично задействани от зависимия Чалгар.Кото между другото си е закрил овшорката през 2019 година,това показват във в.Труд статиите.Цял живот подаяния от мутри го издържат.

    Коментиран от #69

  • 69 Всички платени

    2 1 Отговор

    До коментар #68 от "Платените":

    глупаци на простокирчовците на амбразурата с ниско интелигентната простотии и лъжи на америка за България! ДА продадем дружно България! :))))
  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 ИТН,айците се нулират

    2 1 Отговор
    Поголовно минават към простокирчо, ха,ха,ха,ха. Някой от итн,айските върхове ще си посегне.

    Коментиран от #73

  • 73 Така е

    2 0 Отговор

    До коментар #72 от "ИТН,айците се нулират":

    Еди насам, други натам! Живота е движение! Всеки при средата си! Блеещите по голите лъжи на кирчо при кирчо! Достойните и честни хора при достойните! Ти при кои си? :)))))

    Коментиран от #75

  • 74 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 75 Много питаш, имаш един жокер

    3 0 Отговор

    До коментар #73 от "Така е":

    Развявам само българското знаме.

    Коментиран от #77

  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 77 Недей

    1 1 Отговор

    До коментар #75 от "Много питаш, имаш един жокер":

    Това знаме е вято от хора с достойнство, а не от продажници и фенове на нищожества като кирчо лъжеца!

    Коментиран от #80

  • 78 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 79 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 80 не си позволявай

    1 0 Отговор

    До коментар #77 от "Недей":

    Да пишеш за достойни хора. Те като теб не са вели руско знаме.

    Коментиран от #83

  • 81 Минувач

    1 0 Отговор

    До коментар #42 от "Минувачо":

    Абе той Гешев си е Гешев, аз говоря за лъжите на ПП и за редицата хвърлени обвинения без да покажат и един подпис, един документ. Тези от ИТН показват за всяко обвинение някакъв документ, който ги оправдава, а за други неща смело заявяват, че е било договорено нещо си пред свидетели, други министри, като назовават и имена, т.е. са сигурни в думите си. Просто ПП лъжат лъжа след лъжа и ги оборват всички, вкл. и икономисти, и енергетици, и от бизнеса, за политиците да не говорим. Само лъжи и обещания, без документи, без доказателства, а накрая като видим и резултата от всичко, става ясно всичко.
  • 82 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 83 Туй сега пък ко беше

    1 0 Отговор

    До коментар #80 от "не си позволявай":

    На Русия ли минаваме сега? :)))) Бъди българин! Не ми драскай лъжите на онова недоразумение киро и америка за България! Все ще ви бъзикам!
  • 84 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 85 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 86 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 87 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 88 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 89 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 90 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 91 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 92 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 93 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 94 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 95 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 96 Мрънкалник,

    1 0 Отговор
    Пясъка изтече. Не разбра ли, че обръщат часовника?
  • 97 Ай стига бе

    1 0 Отговор

    До коментар #38 от "Харизан":

    Всички знаем колко честно сте ги изкарали, ама като дойде Видов ден и започнете да си плащате за "гяволийте", от по-високите върхове в България ще се вижда минимум Бяло море през халките ви!
    Аман от патреоти и "бизнесмени"
  • 98 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 99 Страничен

    1 0 Отговор
    Караджов и Нинова са като еднояйчни близнаци! Прилики много,разлики няма!
  • 100 резервист

    1 0 Отговор
    Диалогичния Гроздан. Защо не послуша професионалистите, какво да се направи и кое след кое? Ако не си искал защо ревеш? Ако не си можел защо не млъкнеш? Размахваше експертен доклад като вестник. Като не можеш да си свършиш работата вземай си шапката и да те няма. Дръпнахте черджето на правителството в уречения момент и сега се кефите? Ти и твоята партия сте виновни за хаоса, който ГЕРБ създаде. От едно котило сте.
  • 101 Роси

    0 0 Отговор
    Щях да повярвам на Караджов и ИТН, ако не беше онова нелепо поведение на Слави при налагане на две по ред абсурдни правителства и никоя друга партия нямаше право да каже и гък.
  • 102 кочо кратуната

    0 0 Отговор
    А бе глупак неграмотен и ненужен на никого.Ти в качеството на министър на мандатоносителя ПП ,още в първите дни от назначаването си започна да нападаш ПП-Премиера и Министъра на финансиите .Не се евиждала в историята на коалиционно управление министър да атакува и протестира като се съюзява с прастъпниците и бандитите окрали милиарди от автомагистрали и ти да защитаваш съите .Дори забавиха се от пп да те изхвърлят като мръсно долно брокерско куче на дпс от регионалното развитие -...Крадец мръсен депесарски шут .
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове