Last news in Fakti

2 Август, 2022 16:43 1 711 14

Крум Зарков прие държавния печат от Надежда Йорданова

  • крум зарков-
  • надежда йорданова-
  • държавен печат

Сред приоритетите си новият правосъден министър открои продължаването на работата по осигуряването на самостоятелна администрация на европейските делегирани прокурори, както и създаване на Съвет по криминологични изследвания към Министерство на правосъдието.

Крум Зарков прие държавния печат от Надежда Йорданова - 1
Снимка: БГНЕС

„Уважаема госпожо министър, за мен е чест да приема от вас държавния печат. Уважавам дълбоко усилията, които положихте като министър, мисля, че постигнахте добри резултати и ви уверявам, че екипът ми оттук нататък ще работи в дух на приемственост.“

Това заяви днес служебният министър на правосъдието Крум Зарков, който прие държавния печат от предшественика си на поста Надежда Йорданова. Сред приоритетите си той открои продължаването на работата по осигуряването на самостоятелна администрация на европейските делегирани прокурори, както и създаване на Съвет по криминологични изследвания към Министерство на правосъдието. „Този съвет ще позволи борбата с престъпността да премине от сферата на популизма в сферата на ефективността“, обясни министър Зарков.

Той допълни, че ще продължи работата по законопроектите, така че да се осигури най-бърз достъп на България до средствата по Националния план за възстановяване и устойчивост и да се предотвратят започнали наказателни процедури.

„Имах честта да поставя държавния печат върху няколко закона на 47-о Народно събрание от особена важност. Този за закриване на специализираното правосъдие, този за даване на повече самостоятелност на европейските делегирани прокурори и този, който осигури на българското общество единна информационна среда за запорите на коли, земеделска техника и толкова други движими вещи“, каза по време на срещата Надежда Йорданова. „Оставям на вашето бюро 20 проекти на нормативни актове в различна степен на готовност, включително и тези по Плана за възстановяване и устойчивост. Вярвам, че ще продължите в една посока да работите активно по тях“, допълни тя.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 15 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Надка селската сeклeцаркa

    12 5 Отговор
    Наколенките прие ли ги?
  • 2 12340

    8 3 Отговор
    Крум Зарков прие държавния печат от Надежда Йорданова и си го прибра в жопа...
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    9 5 Отговор
    Това е синът на Ани Заркова по баща Кацамунска,нали???Дядо му по майчина линия не беше ли шеф на милицията в софия???Мисля,че бе Леонид Кацамунски???Мисля,че съм точен,но никъде не прочетох във Франция се е подготвял да управлява бг ,или не му е харесало във франция и е решил да се върне там където е по хубаво......И по-лесно....Дааа,управляват ни с мисъл Дълбока мисъл за нас и своето благополучие.ПС.Дали щеше да се ......така и във Франция,как мислите,ганчооовци??

    Коментиран от #6, #7

  • 5 Честито ви

    10 2 Отговор
    гоните бкп, пп и компания от властта ,зеления чорап пак ви ги назначава!" Прост народ слаба държава"!
  • 6 честен ционист

    6 3 Отговор

    До коментар #4 от "ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ":

    Ти пък в големи разсъждения си се впуснал, да наше момче е Зарка..
  • 7 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    5 1 Отговор

    До коментар #4 от "ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ":

    Ами не съвсем ‼️
    Кацамунски не е дядо по кръв на Зарков. Майката на Крум, Анна Заркова, е доведена дъщеря на Леонид Кацамунски от втората му съпруга - Екатерина Касабова, зъболекарка от Велинград.
  • 8 Вълк единак

    8 2 Отговор
    Зарков е пич, не съм от БСП но заради него неминна хартиената бюлетина.

    Коментиран от #13

  • 9 Споко

    8 1 Отговор
    Не се напрягайте камаради. Върховенството на закона ще бъде наложено в РБ. Това е така сигурно, както че ще изгрее слънце. Който от мафията се спасил, спасил се.
  • 10 аман

    6 2 Отговор
    Това кариеристче удивлява с нахалитет и скоростта на движението си към властта-!! Но крушката си е с опашка-мама Зарка , дедо Кацамун.....
  • 11 Студопор

    5 4 Отговор
    Някакви хора с мазни усмивки си разменят ненужен държавен печат. Всички знаем, че Киро Простото подписва абсолютно малоумни договори като за последно... Договори, които ще загробят нас и децата ни, че ако не и внуците. А държавния печат - той изобщо не е нужен в случая. Той е само символ...
  • 12 Иван

    4 3 Отговор
    Надежда, хайде ставай президент! Вземи да ни оглавиш!Нали врачките казаха, че руса жена ще ни оглави и тогава ще се оправим. Давай, нека опитаме и с теб! Дано стане!
  • 13 Радвам се, че не мина, но

    0 0 Отговор

    До коментар #8 от "Вълк единак":

    Бъди сигурен, че не го е направил заради теб.😄
  • 14 ????

    0 0 Отговор
    Този ли, "другар" Зарков ще МАХНЕ "Другарят" Гешев и ще СЪДИ "Другарят" Борисов?!?!?! Българиооооооооооооооооооолооо!!! НАРОДЕ????
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол