Last news in Fakti

4 Август, 2022 12:53 2 380 26

Мошеници завличат мераклии за депутати, ползвайки името на "Български възход", Янев с отворено писмо по случая

  • стефан янев-
  • открито писмо-
  • мошеници-
  • депутати-
  • български възход

У нас има достатъчно партии, които “търгуват” и удовлетворяват всякакви вътрешни и външни интереси. Ние няма да бъдем такава партия, казва Стефан Янев

Мошеници завличат мераклии за депутати, ползвайки името на "Български възход", Янев с отворено писмо по случая  - 1
Снимка: БГНЕС

Лидерът на „Български възход“ Стефан Янев с отворено писмо заради зачестили измами с името му. Мошеници се представят за свързани с партията му. Те казват, че са упълномощени от него да привличат хора, които да участват във формирането на партийните листи с кандидати за народни представители за предстоящите предсрочни избори. За да станат "депутати" обаче на хората са поставяни определени условия, в това число и финансови.

Ето и какво казва в отвореното писмо по случая Стефан Янев:

Уважаеми членове, симпатизанти и приятели,

обръщам се към Вас, в качеството си на председател на ПП „Български възход“, избран от проведеното на 19.06.2022 г. учредително събрание на партията.
В последните седмици до мен достигна информация от различни части на страната за определени лица, които се представят за свързани с ПП „Български възход“ и твърдят, че са упълномощени, персонално от мен, да водят разговори и привличат хора, които да участват във формирането на партийните листи с кандидати за народни представители за предстоящите предсрочни избори. Обезпокояващо е, че в някои от случаите са поставяни определени условия, в това число и финансови.
Категорично смятам, че това са абсолютно недостойни, нечисти и провокативни деяния, целящи да дискредитират и омърсят нашите стремежи да имаме България такава, за каквато всички мечтаем. Небезизвестна е максимата, че „политиката е мръсна работа“, но тя става такава, когато в нея влязат нечистоплътни, „мръсни“ хора. Като български гражданин и български офицер, аз и ръководството на ПП „Български възход“ няма да допуснем подобно нещо. У нас има достатъчно партии, които “търгуват” и удовлетворяват всякакви вътрешни и външни интереси. Ние няма да бъдем такава партия.
Поради тази причина, с вътрешна заповед, 8 души ще бъдат оторизирани да изграждат партийните структури в страната.
Когато взехме решението да започнем да създаваме този политически проект, водещото бе да бъдат привлечени хора, които искат да работят за България – без лични амбиции, без условия за постове и без скрити цели. Всички, които се припознават в нашите идеи и споделят целите ни, могат да се свържат със законно избраните представители на партията. Никога и по никакъв повод не съм упълномощавал никого да поставя финансови условия за участие в партията. Както знаете, предстои регистрацията на ПП „Български възход“ и ако това се случи, начинът за финансиране ще бъде само един - по начините, посочени в устава.
Ще завърша с едни думи от великия български офицер Борис Дрангов: „За да живее България, има належаща нужда от нравствени великани, а не от безмълвни и поцепени нравствени кастрати... Причина за изчезване на всяко държавно устройство е безгрижието в развалата. Помнете и усърдно и чисто метете стълбата само отгоре надолу!”


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 19 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ин-янев

    20 0 Отговор
    Янев: с открито писмо се отказвам от мошениците:)))
  • 2 рашо дамаджанов

    16 11 Отговор
    Еми те тия от Подмяната само и само да не заминат като ИТН всичко възможно ще направят заедно с Носльо Иванов .... много на сериозно се взеха ама ще берат ядове
  • 3 Янев е мишка

    9 18 Отговор
    Нато-мишка.Аре у канало..Коцето да мернем, мож па да е по-съживен..
  • 4 Това е българския политически живот

    21 3 Отговор
    Та Янев да не се учудва.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Селянин

    28 2 Отговор
    То в България освен мошеници други останаха ли?
  • 7 Факт

    18 19 Отговор
    Служебният кабинет воден от Стефан Янев завърши мандат с 67 процента одобрение, за сравнение кабинета на Кирил Петков само за три месеца свали рейтинга си около 20 процента... Така че има доста потенциал в Стефан Янев и партията му, въпреки че много КАЛ хвърлят към него... Защото е неудобен и непослушен, за разлика от Кирил Петков, Борисов, Карадая и прочие....

    Коментиран от #12, #18

  • 8 защо

    10 16 Отговор
    ще гласувам за янев - от вс възможни изглаждат наи добре
    - повечето други и програма нямат - пп направиха програма след като ги махнаха и то пак никакаква

    Коментиран от #15

  • 9 Харалан платения антрополого-социолог

    14 10 Отговор
    Партията на Янев няма да мине 4% бариера.

    Щом има търсене има и предлагане.

    У нас имало платежоспособни, които могат да си купят депутатски стол. Но част от тях били много големи балами, които платили на партия менте да и станат кандидат "депутати".
  • 10 хаха

    8 7 Отговор
    Точно както мошениците от Взход, привличат симпатизанти за изборите....
  • 11 Пълна шматка

    9 13 Отговор
    Надул се кат пуяк..Латино-дженеръл,кого ще заблуди?
  • 12 Нехиs

    12 9 Отговор

    До коментар #7 от "Факт":

    И калво точно направи Безличният гробар, че да е с 67% одобрение? С тегленето на кораба цели 36 дни - нещо, което в другите държави се прави за 3-5 дни? Какво точно са направили за хората? Конкретно?
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Навалний

    4 6 Отговор
    Поли Карастоянова не си върши добре работата, много е нервен военният!
  • 15 Въпрос с повишена трудност

    6 10 Отговор

    До коментар #8 от "защо":

    Целта на цялото обучение и време прекарано в армията е една. Хората да бъдат отучени да мислят и да бъдат научени да се подчиняват и да изпълняват заповеди. "Войника" Янев е обучен да не мисли, целият му живот е преминал в това армията да му избие МИСЛЕНЕТО и да му ИЗПРАЗНИ главата. Научен е като му кажат да отиде да се самоубие, да го направи. Войника Янев е научен, когато огладнее да иска разрешение от висшестоящия да се нахрани, когато му се доходи до тоалетна пак иска разрешение ... Когато му се даде заповед "да стане премиер", става, когато му се заповед да направи партия, прави. Така е по устава на БНА.
  • 16 1111

    7 6 Отговор
    КРАДЕЦА ВИКА ДРЪЖТЕ КРАДЦИТЕ АМАН ОТ ГЕНЕРАЛИ СЪС ВИСОКИ ПЕНСИИ И НА НАРОДНА ХРАНИЛКА НЕ ДАВАТ ПЪТ НА МЛАДИТЕ ХВАНАЛИ СА СЕ КАТО УДАВНИЦИ ЗА СЛАМКА НЯМАТ НИ КАКЪВ СРАМ
  • 17 Истината

    9 5 Отговор
    Янев нямало да баде такъв!!! Досега някой виждал ли е политик, който да не е мошеник?
  • 18 Коментар

    11 5 Отговор

    До коментар #7 от "Факт":

    Никъв потенциал няма в партията на Янев!
    Когато от козяк се усетиха за нагласите на хората спрямо ПП, тутакси инструктираха върлия евроатлантик Янев, да заяви в парламента, че в Украйна не било война, а военна операция!!!

    И най-слепия може да разбере горното твърдение само от фактът, че Янев е авторът на фразата: България е нато и нато е България!!!

    С други думи Янев е следващия Кирчо!!!
    Ще го повтарям на хората, заблудили се, че "Бг Възход" е някаква алтернатива!!!
  • 19 Хайде пак

    6 2 Отговор
    да излъжеме глупаците. Същата ръждива схема от последните години.
  • 20 България!?!?

    4 1 Отговор
    Всеки мошеник си прави партия!?!?! Хиляди комунета прекръстени на какво ли не! Младите, и Убразованите всички имате интернет. Четете им потеклото, и историята преди, да тичате да гласувате за празни обещания!!! Ние старите ги знаем, и помним!! Последният пример е с "подмяната" на резидента...по точно предпоследният!!!
  • 21 Мемфис

    3 7 Отговор
    Не знам кои са мошениците, но парите отиват в джоба на “капелатия” и мюрето Янев! Капелатия се оказа по- вреден и долен и руско продажен дори от Мутрата!
  • 22 Иванов

    9 3 Отговор
    Момчетата се опитаха да променят нещо, но Мафията бързо им отряза крилата.
  • 23 бай пантелеймон наследникът на бай иуп

    5 0 Отговор
    не искам да съм депутат . искам да съм на4алник на митница! о йессссс
  • 24 Този Янев

    7 5 Отговор
    Е умрял кон на старта. Липсва излъчване, идеи за политики, концепция. Цялото му излъчване е от сорта на " Хич не ми се занимава .Вместо да си гледам пенсиката и живота , съм принуден да правя всичко това, за да се отплатя на другарите за професионалното си развитие и подаръци, които съм получил през годините."
  • 25 Радко

    1 1 Отговор
    Чудно ми е как мераклиите за депутати са могли да се вредят "на опашката", при положение че каракачан, джандбаз, контрера, сиди, михо, ...... от ДС-МВРо-то още миналата седмица се наредиха първи и блокираха достъпа на другите?! ДС-патриотарстващите ВИНАГИ с настървение търсят някой партиен "автомобил с пълен резервоар" за да ги вземе като "ремарке" за изборите!
  • 26 ЕДГАР КЕЙСИ

    5 1 Отговор
    МОШЕНИЦИ ЗАВЛИЧАТ МЕРАКЛИИ ЗА ДЕПУТАТИ , ПОКАЗВАЙКИ ИМЕТО НА "БЪЛГАРСКИ ВЪЗХОД" ....... А ТИ ДРУГАРЮ ЯНЕВ , ДОКАЗАЛ ЛИ СИ ...... ЧЕ НЕ СИ МОШЕНИК........ СЛЕД КАТО СИ ПРОЕКТ НА ЗЕЛЕНИЯ ЧОРАП....... ФАКТ !
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол