5 Август, 2022 08:28 1 467 27

Полицаите, хванали дрогирания шофьор пред КАТ Пловдив: Щеше да ни прегази

  • кат пловдив-
  • полицаи-
  • дрогиран

Мъжът се опитал два пъти да ги прегази

Полицаите, хванали дрогирания шофьор пред КАТ Пловдив: Щеше да ни прегази - 1
Снимка: БГНЕС

Съдът в Пловдив решава днес дали да остави за постоянно в ареста дрогирания шофьор, арестуван пред пловдивския КАТ. Пред бТВ пътните полицаи, които са били повикани заради неадекватното му състояния, разказаха, че мъжът се е опитал два пъти да ги прегази.

Полицаят, счупил стъклото и колегата му, с когото задържат нарушителя, разказаха, че мъжът се е заключил вътре в колата, a преди това е бил агресивен. Опитал се да мине с колата през краката на полицаите. Tе се опитали да счупят стъклото.

Младши инспектор Николай Фурлински има над 20 години стаж като пътен полицай. Той разказа, че дрогираният шофьор на два пъти се опитал да мине през него и през колегата му, затова с камък счупили стъклото и го спрели.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    22 1 Отговор
    А на нисколетящия с 210 в града - само предупреждение и обещание
    " Аз вече нама да правя така!"

    Коментиран от #8

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    12 12 Отговор
    Оправдавате ,простащината на полицая с ""ЩЕШЕ да ни прегази"!Поне не пишете!С евтините си писания стил руска пропаганда,само Утежнявате положението на полицая.Той е доволно простоват и още не може да разбере какво е сътворил,но идва един момент в ,който и най глупавите се замислят!
  • 5 сила

    15 9 Отговор
    а псувните и скачането на главата му професионално поведение ли бяха.......да псуваш на майка повален човек и да го риташ в главата е селски бабаитлък
  • 6 Танас Каруцаря

    13 6 Отговор
    На такива да им се отнемат човешките права и директно на въжето! И да го дават по телевизията!
  • 7 бай Иван

    18 4 Отговор
    От кога камък е на въоръжение в полицията ???
  • 8 И ше му се намали

    10 1 Отговор

    До коментар #1 от "🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️":

    Дневната доза бел прах
  • 9 ЦарВул

    14 5 Отговор
    Да де!!Добре счупихте стъклото ами защо не обясните как отворихте вратата след като се е бил заключил в колата,а полицаят я отвори като използва бравата отвъншната страна на колата??Значи полицаят ЛЪЖЕ!!ЯВНО ТАКА ИМ ОТТЪРВА И КАК ТАКА ДВА ПЪТИ СЕ Е ОПИТАЛ ДА ГИ ПРЕГАЗИ И НЕ Е УСПЯЛ??АЗ АКО БЯХ ЩЯХ ДА ГИ НАПРАВЯ НА МАЗАЛО,А ТЕ САМО СЕ ОПИТАЛ ДА ИМ МИНЕ ПРЕЗ СТЪПАЛАТА НА КРАКАТА!!АМА ЦИРКАДЖИИ ПОЛИЦАИ ИМАМЕ!!ХЕМ ДА НИ ПРЕДИЗВИКВАТ СМЯХ!!ХЕМ ДА СЕ ОПИТВАТ ДА НИ ПРАВЯТ НА ПО ГЛУПАВИ ОТКОЛКОТО СМЕ!!ВЯРНО Е ОБАЧЕ,ЧЕ ТЕ ИМАТ ШЕСТ МЕСЕЧЕН ПУЦ В СИМЕОНОВО КЪДЕТО ГИ ОБУЧАВАТ!!ЯВНО ТАМ ИМ ПРЕДАВАТ И ЦИРКАДЖИЙСКИТЕ НОМЕРА ОСВЕН УРОЦИТЕ ПО ЛЪЖА И ИЗМАМА!!МИ ТО ВСИЧКО СЕ УМИРИСВА ОТ ГЛАВАТА!!МИНПРЕДСЕДАТЕЛЯ/БИВШИЯ/КИРЛИВЧО БЕШЕ МАЙСТОР НА КЪСИЯ РАЗКАЗ!!ЗНАЧИ ИМА ОТ КОГО ДА СЕ УЧАТ!!САМО НЕ ЗНАМ ДАЛИ СА УСВОИЛО ДОБРЕ И УРОЦИТЕ ЗА БЪРКАНЕ НА ЖЕНИТЕ ПОД ПОЛИТЕ И ПОБОИЩАТА!!!ТЕА ЗА НИЩО НЕ СТАВАТ!!ДАЖЕ И ЧЕП ЗА ЗЕЛЕ!!!ЕМИ ТОЛКОВА ЗА УМНИТЕ!!ТЕ ЩЕ МЕ РАЗБЕРАТ!!ЗА ДРУГИТЕ ВКЛ.И ПОЛИЦАИТЕ-НЕ КОМЕНТИРАМ!!
  • 10 Митко каратиста

    7 3 Отговор
    Милиционери сър. Наизустена теза,съчинена от милиционер юрист консулт. Гледах репортажа.
  • 11 Гого

    13 5 Отговор
    Другият път не се занимавайте с камъни. Направо ги застрелвайте такива

    Коментиран от #21

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 сирене

    8 4 Отговор
    Големи Герои тия... Можеха 3 пъти да го спрат от това да се качи в колата.. Дори в интервюто казаха, че шофера ги е заобиколил и се бил отказал да кара през тях. Бг ченге му кажи и не го обиждай повече..
  • 14 В репортажа

    9 5 Отговор
    по телевизията даваха как свидетелите на случката (повече от 30) ръкопляскаха на полицаите. Тук от 10 коментара всичките защитават дрогирания шофьор. Полицаят счупил с камък стъклото каза, че първо е опитал с пистолета, но го е дострашало да не гръмне.

    Коментиран от #16, #17

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Е ти кво искаш?

    13 8 Отговор

    До коментар #14 от "В репортажа":

    Тея дето го защитават са като него наркозависми!

    Коментиран от #18, #19

  • 17 86461

    11 6 Отговор

    До коментар #14 от "В репортажа":

    Поддържат западните ценности сър, само че на запад отдавна тоя дрогираният да е .... както става в краваристан. Ама тука требва мор на народа и се толерират точно такива отрепки - дрогирани, пияни, би.три-многополови - всичко се прави, за да няма прираст и да се опростачат поколенията! Заападни "ценности". Всичкото ЗЛО все от запада е дошло. ФАКТ!
  • 18 Бивш човек

    9 5 Отговор

    До коментар #16 от "Е ти кво искаш?":

    Според теб така ли трябва да действа един полицай? Професионално а
  • 19 сила

    8 9 Отговор

    До коментар #16 от "Е ти кво искаш?":

    а тия дето защитават куките са чисто и просто СЕЛЯНДУРИ И ПРОСТАЦИ......шльокавицозависими
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 сила

    15 2 Отговор

    До коментар #11 от "Гого":

    ИНТЕРЕСНО ,ЗАЩО КОГАТО СА СПИРАЛИ ДЕСЕТКИ ПЪТИ ДРОГИРАНИЯ СЕМЕРДЖИЕВ НЕ СА СЕ ДЪРЖАЛИ ТАКА С НЕГО.......
  • 22 Кво

    5 7 Отговор
    плете по полицая бе търтеи.Отишъл боклука друсан в КАТ да си регистрира автомобила,дори шофира.А ВИЕ ДРОГИРАНИ ЛИ ХОДИТЕ В ЧУЖБИНА ДА СИ РЕГИСТРИРАТЕ.Ете тва мислине е породено от простият ви манталитет,защото в друга държава нямаше да има камъни,а директно огън.Тъпанари.

    Коментиран от #23

  • 23 сила

    9 2 Отговор

    До коментар #22 от "Кво":

    нека направят внезапна проверка за друсани и пияни служители на МВР........ЩЕ БЪДЕ ИНТЕРЕСНО......има пияни от сутринта
  • 24 Корги

    6 1 Отговор
    Ми какво да ви прави... да ви гледа, че сте много хубави рекетьори и корумпета!
    Шегата настрана, но нека признаем, че пълната липса на контрол от ваша страна, доведе до това, което се случва по пътищата ни всеки ден!
  • 25 Шоп

    6 0 Отговор
    Малко пресилено стана с този инцидент,добре,че не сте полицаи в Америка тогава не зная какво щяхте да правите.Да ,това са Вашите задължения,това е Вашата работа,и за това получавате заплати.Изправени сте всеки ден в различни ситуации,които са стресови и се занимавате с въдворяване на ред.Но основния проблем е закона,който трябва да се промени по най -бързия начин.Не може дрогирани,пияни и всякакви олигофрени да имат една камара нарушения и като се случи най -лошото тогава да им излизат купищата нарушения.Нали не си мислите,че едно тежко престъпление,което се извършва по пътищата, ще отмине само с цъкане на език и със съжаление.Няма и не трябва да има милост към тези които си мислят,че са помзани от Бог и никой няма да ги накаже.Заради такива ,като този си отиват невинни хора,говари се ден два и всичко остава потулено и забравено.Ние имаме повече жертви от катастрофи от колкото от война.
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове