Last news in Fakti

6 Август, 2022 05:40 3 925 32

Демерджиев: Имаме три месеца, за да стабилизираме страната

  • иван демерджиев-
  • правителство-
  • министър-
  • мвр-

Ако има звена, които не работят достатъчно ефективно, няма да чакаме да се доразвият, напреднат и задълбочат определени кризи, заяви служебният вътрешен министър

Демерджиев: Имаме три месеца, за да стабилизираме страната - 1
Снимка: БГНЕС

Служебният министър на вътрешните работи Иван Демерджиев коментира пред БНТ обвиненията в реваншизъм към служебното правителство.

"Ако има звена, които не работят достатъчно ефективно, не очаквайте от служебното правителство да чака да се доразвият, напреднат и задълбочат определени кризи или определени дефицити да се натрупат прекалено много. Ние нямаме време".

По думите му служебното правителство разполага с три месеца, през които да стабилизира ситуацията в страната:

"Имаме три месеца, в които нашата цел, освен основната – да организираме честни, прозрачни избори без манипулации, без някакви престъпни намеси, от нас се очаква максимално да стабилизираме ситуацията в страната, така че следващият редовен кабинет да не решава тепърва всичките тези кризи, задълбочени от три месеца бездействие", заяви Демерджиев.


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 36 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 За да

    44 10 Отговор
    стане невиждан и нечуван батак ! Голословие и самохвалство , пагубно , а не в полза на страната !
  • 2 Софиянец

    35 4 Отговор
    По делата им ще ги познаете националните предатели.
  • 3 Шаран БГ

    17 8 Отговор
    Никой не може да организира "честни и прозрачни" парламентарни избори в България!
    Просто законите прокарани от предидущите партийни избраници не го позволяват.!! Всички "демократични" министри на МВР се силеха и изхвърляха, и Б.Рашков се силеше, и г-н Дерменджиев се сили - нищо не може да направи. Ще имитира деятелност, за да си оправдае заплатите и...............до там. За всяко едно решение, действие или мероприятие в посока "честност и прозрачност" , ще бъде обвинен хорово от партийните престъпници във всички земни грехове, включително нарушение на закони и Конституция !!
    И ще бъдат прави................
  • 4 Наистина ли

    28 5 Отговор
    "Точния се с парите" ли ще оправя България? Айде стига ни вземахте за калинки! Това се лице трябва да е клиент на прокуратурата, а не да ръси акъл!
  • 5 За протокола

    15 26 Отговор
    Не може да има честни и прозрачни избори с машинките на Мадуро. Точка!
  • 6 Работете за Българите и България!

    14 1 Отговор
    Не се, правете на "Политици Международници!" , Проблемите на Народа идват от" Конструктивната опзиция"със световния ред ще се занимават други политици и други държави!! Работете за България и народа и!!
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Неприятна

    29 10 Отговор
    Мутра - червена.
  • 9 Хм Хм

    39 16 Отговор
    Имате три месеца да затриете всичко постигнато. Връщате руските спецове по мокри поръчки, отваряте сметка в рубли, заробващ договор с Газпром. Разкатавате митници, НАП, правосъдие, прокуратура. Прецаквате изборите и може да си ходите. И без това никой предател не е осъден.
  • 10 Българин

    25 11 Отговор
    Тия номера за президента като спасител на страната изобщо няма да минат. Първо, той избра кирчовците, те бяха в неговите предишни служебни кабинети и той носи отговорност за днешното положение. И второ, стабилизацията на страната не означава да разчистваш политически и лични сметки и да заробваш отново страната с договори с Газпром. Единствената работа на тия смещници е да организират изборите. Всичко друго е избиване на комплекси от страна на недоразумението от Дондуков 2
  • 11 Не прави

    34 2 Отговор
    хората на дебили , бе ! Всички сте потомствени комунисти и държавни хрантутници и за разкош с едно цвете -
    (магарешки бодил) , вдовица на мафиот с милиони от българския народ ! Та никой не очаква нещо добро , а напротив - пагувни вреди и хаос !
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Васил

    24 1 Отговор
    Аууууууууу и този излезе някакъв спасител без идеи а само с лозунги няма как да спасиш нещо което е загнило и стои на дъното с години.
  • 15 Дааа

    24 4 Отговор
    Фатмака Радев, когато го бяха притиснали мафиотите от прокуратурата на дпс-герб, вдигаше юмръче и застана зад народа да му пази жалкия фатмашки живот, сега вече сключил сделки със задкулисието дпс-герб върна обратно всички крадци и корумпета да "спасяват" България, да могат дпс-герб да си спасят кражбите и да продължат да крадът обществени пари. Фатмака е по-голям предател и от дпс-герб, защото излъга народа, който му се довери, че ще се бори с мафията. Боклук.
    Сега под лозунга "стабилизиране на станата", , нормализиране, нужен е диалог връща обратно дпс-герб. Тежко ни.
  • 16 жжжжжж

    11 0 Отговор
    бях точен с парите....от този храст заек няма да излезе.
  • 17 Трудна работа

    8 6 Отговор
    След 12 боко и 9 месеца кики, направо ще сте герои ,ако успеете да направите стабилизация.

    Коментиран от #20

  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Само питам

    18 5 Отговор
    Какво общо със стабилизацията на страната има смяната на шефа на Митниците и шефа на НАП? Какво стабилизипащо има в свалянето на Областните управители и замяната им с бивши военни и милиционери? Дали е стабилизация отказването от алтернативни доставчици на газ, клякането през Москва и предстоящото подписване на дългосрочни договори с Газпром?

    Коментиран от #22

  • 20 Българин

    11 4 Отговор

    До коментар #17 от "Трудна работа":

    Абе русофилско радевистче, кой управлява от май до декември не беше ли Радев? Кой избра Кики, не беше ли Радев. Кой го питаше за родината майка и го защитаваше като орлица, не беше ли Радев?
  • 21 Другари и другарки

    17 0 Отговор
    Няма как , до вчера като адвокат ,
    да оправяш мушенгийте на " калинките" в съда ,
    а днес, като вътрешен министър да оправиш държавата!
    Това е пълен цирк, а голата истината е коренно различна и съвсем потресаваща !
    Желаещите да крадат от държавата я направиха на помийна яма!
  • 22 Оракула

    14 4 Отговор

    До коментар #19 от "Само питам":

    Общото във всичко това е,
    показване на поръчани" Путински мускулни конвулсий"!
    Дестабилизиране на гласоподавателната маса в България ,
    и надежда за нови " изборни звезди" да победят на изборите!
    Някой вече е" режисирал" начина ,
    за връщане на България в Путинското робство!
    Елате роби Балкански и ще ви дадем газ и петрол!
    Не на робовладелски строй , в стил" Крим"!
    Слава на Украйна!
    Президента на България е вече "друг"!
  • 23 Полицай кат.Е

    14 1 Отговор
    Демерджи,махай пенсоонерите и мързеливите началници.

    Коментиран от #24

  • 24 дебел пенсионер

    4 0 Отговор

    До коментар #23 от "Полицай кат.Е":

    трай че ще те изтрият
  • 25 НЯКОЙ

    11 3 Отговор
    Промяната тръгна, хората усетиха вкуса на свободата и надеждата за благоденствие и не може един недорасъл политик /"шофьор на самолет"/ да спре реката на народното недоволство! СВЪРШИ СЕ СПОКОЙНОТО ВИ ЖИВУРКАНЕ, Г-Н ПРЕЗИДЕНТ И ТОВА НА ВАШИТЕ ПРОТЕЖЕТА!
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Бай Брадър

    3 0 Отговор
    Изтегли късата клечка ...нито си лош специалист , нито лош човек ....но късмета ти бяга
  • 28 Митака

    3 2 Отговор
    Този хамстер ли ще става стабилизатор?!Гнусар!!!!!
  • 29 Даааа

    3 3 Отговор
    Имате три месеца , да съсипите всичко, което беше направено , да ни измъкне от хватката на Кремъл !И се опитвате пак да ни върнете в краката на Путин ! Жалки слугинажи!
  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Хи Хи

    0 0 Отговор
    От сега се знае за избирите. В нашият вход хепси герб дъпъсъ. Щом и РР е с герб дъпъсъ. При тях са парите, дс и меверето
  • 32 Хи Хи

    0 0 Отговор
    От сега се знае за избирите. В нашият вход хепси герб дъпъсъ. Щом и РР е с герб дъпъсъ. При тях са парите, дс и меверето, рашков ги подгони и не слижиха бийко, а го занениха с итн слави
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове