Last news in Fakti

6 Август, 2022 21:49 3 750 89

Георги Панайотов: До половин година САЩ трябва да има изработена стратегия за Черноморския регион

  • георги панайотов-
  • посланик-
  • сащ-
  • черноморски регион

В нея трябва да е залегнала масирана подкрепа за страните в него, заяви посланикът ни в САЩ

Георги Панайотов: До половин година САЩ трябва да има изработена стратегия за Черноморския регион - 1
Снимка: NOVA

"До половин година в САЩ трябва да има изработена стратегия по отношение на Черноморския регион". Това съобщи в ексклузивно интервю за предаването „Офанзива” на NOVA NEWS посланикът на България в САЩ Георги Панайотов.

"В американския Конгрес беше внесен законопроект и от двете партии - и от Демократическата, и от Републиканската - този законопроект касае сигурността в Черно море. Той предвижда масирана подкрепа и съдействе за всички държави, които имат крайбрежна ивица на Черно море. Една от тях е България", посочи Панайотов.

По думите му става въпрос не само за модренизация на въоръжените сили, за изграждане на инфраструктурата, за гарантиране на енергийната сигурност, за задълбочаване на търговско-икономическите отношения между САЩ и България и останалите черноморски държави, както и за укрепване на демократичните институции в страната и за борбата с корупцията.

"В този документ – той не е само пожелание и философски размишления, всичко е разписано много ясно - с отговорници, със срокове", подчерта още Панайотов. „Това са целите, половин година след приемане на законопроекта, администрацията ще има грижата подробно да разпише детайлите", допълни посланикът.

Той коментира и въпросите с изтребителите Ф-16, като нарече „приятна изненада” предложението за доокомплектоването на бойната ни ескадрила с този тип изтребител. „Офертата, която САЩ представиха за втората група 8 броя Ф-16 е една изключително проиятна изненада – откъм цена, защото е идентична с първата група. Но втората група Ф-16 ще притежават значително по-съвършени бойни способности - ще имат повече ракети, повече бомби, половината самолети ще бъдат с две седалки".

Според него, щом ВВС имат въпроси във връзка с офертата, трябва по най-бързия начин те да бъдат изчистени. "Според мен ВВС трябва да кажат какви въпроси точно имат, за да получат своевременни отговори. Мисля и се надявам, че ако обясним на САЩ закъснението на нашия отговор, съм сигурен, че ще получим разбиране”, каза той.

На въпрос за срока, в който трябва да пристигнат първите закупени от страната ни изтребители Ф-16 от САЩ, Панайотов отговори: „2025 ни е казано, че ще дойдат първите самолети. Имаме си работа с правителството на САЩ. Това не е селски битак. Правителството на САЩ обясни, че закъснението на първата доставка се дължи на прекъсване на веригите за доставка. Това се случи в цял свят. Може би офертата трябва да се разглежда и като компенсация”, посочи посланикът.

Той добави, че в завода в Южна Каролина частите и компонентите на пъревия български изтребител вече са във фабриката и асемблирането на самолета ще започне в най-скоро време.

За изгонването на наши дипломати от Русия в първия ден от служебния кабинет той коментира така: "Знакът е, че Русия си защитава интересите така, както тя ги вижда и така, както тя ги разбира . Г-жа Митрофанова си върши нейната работа, каквото ѝ е казано да прави от Кремъл. Ние как реагираме на всичко това, което се случва, това е по-важното”. За него след експулсиране от нашата страна на руски дипломати реакцията на Русия са „нормални реципрочни действия”. „Аз си задавам въпроса защо не го направиха по-рано. Но така или иначе го направиха, с което може би искат да ни покажат, че за тях няма оосбено значение кое правителство е в София. За тях сме неприятелска държава”.

Панайотов коментира и въпроса с газа, като подчерта, че не е експерти и ще говори с факти. „Първят факт е, че най-големият производител на газ в света, са САЩ. Не е Русия, както много хора си мислят. Освен това, най-големият вносител на газ в Европа в момента вече са САЩ, не е Русия. Домакинствата в САЩ плащат за газ 6 пъти по-евтино, отколкото домакинствата в Европа за газа, който идва от тръбите от Русия. Това не означава, че американският газ стига в България или в Европа на шест пъти по-ниска цена. Това са фактите, има достатъчно експерти в България, надявам се да постъпят умно, правилно, защото само един голям кораб с LNG може да подсигури отоплението на 140 000 домакинства. Запознах ви с фактите, а пък решението какво да се прави е на българското птравителство”.


Поставете оценка:
Оценка 1.9 от 51 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Койдозлу

    139 9 Отговор
    Ако спрем да ти плащаме дали така ще говориш,аааааа
  • 2 Боруна Лом

    124 9 Отговор
    КАК СИ ГЛЕДАШ МУТРАТА В ОГЛЕДАЛОТО КАТО СЕ БРЪСНЕШ?

    Коментиран от #10, #64

  • 3 Много нагли тия

    120 10 Отговор
    Нас някой пита ли ни.

    Коментиран от #66

  • 4 Евроатлантик

    121 9 Отговор
    Абе САЩ да си гледат стареца !
  • 5 1234567

    138 8 Отговор
    Не знаех.че черно море стига чак до сащ
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 ужас

    148 9 Отговор
    Това е мъжката Поптодорова. Този се държи като посланик на САЩ в България, така и говори, поучително спрямо българите, винаги в защита на американските бизнес и геополитически интереси.
  • 8 честен ционист

    83 9 Отговор
    Стратегията отдавна е изработена и се работи по нея неуморно. До 2030г няма да има ни Бъкгария, ни живи българи. Понеже на нас ни стана малко жежко в Ханаан и ще се местим де е чернозема, та да го превърнем в райската градина, като вие сте неумеятни.
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Тръгва да повръща

    58 4 Отговор

    До коментар #2 от "Боруна Лом":

    попипва се по портофела и напънът за повръщане спира.
  • 11 Вова император на Третия Рим

    77 6 Отговор
    Този го даваха наскоро по Скайп връзката ужким от САЩ се включи. Завалията не можеше да диша от сланини, ако не слушка янките няма да си играят да го инфарктизират, а ще му купят два бигмака и е готов нашият.
  • 12 тъпчо

    101 7 Отговор
    Я, другарят Панайотов, завършил МГИМО.
    Какви тъпи внушения прави...американските потребители ползвали евтина американска газ...ами тя си е тяхна, затова я ползват. Пък руската, доставяна до Европа, била...скъпа...Нищо че САЩ не могат да предложат по-евтина цена на европейските потребители, нито сигурни доставки в големи количества. Офертата за още 8 F16 била "толкова приятна изненада", нищо че не сме получили първите 8. Един български посланик в САЩ трябва да проправя път на българския бизнес там, не да бъде лобист на американски компании в България.
    Това са кадрите на Радев, за съжаление. Не забравяйте, че този бе министър в служебното му правителство.
  • 13 Гост

    83 5 Отговор
    А защо трябва да има....нужно ли е въобще и откъде накъде те ще изготвят стратегия...
  • 14 До половин година

    95 7 Отговор
    краварите трябва да са завряни в краварника и да не мърдат от там
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Някой

    101 5 Отговор
    И от къде накъде САЩ ще отговарят за сигурността на Черно море? Да се прибират и да си уреждат тяхната кочина.

    Коментиран от #40

  • 17 ПАВКАТА ОТ ОРКЕСТЪРА

    65 6 Отговор
    ДО ПОЛОВИН ГОДИНА ВОВА КАТО ИМ ЪРЕСНЕ ЕДНА РАКЕТКА У ЧЕРНО МОРЕ И САЩИСАНИТЕ МОЖЕ ДА СЕ ВИДАТ У ПРИКЛЮЧЕНИЕ НА БОСВОРО , ЧЕ СЕ СКАРАТ КОЙ ПРЪВ ДА ИЗБЕГА !!!😀😄😁😃🤣😂😀😀!!!.
  • 18 ПЪНайотов

    94 5 Отговор
    Поредният дипломатически позор за България.
    Никакво достойнство. Кариерист и продажник.
  • 19 Бонев

    88 5 Отговор
    Новата Елена Поптодорова. Навремето щяхме да ставаме 16 република, сега като го чета този отиваме към 50 и не знам кой си щат.

    Коментиран от #24

  • 20 Свободна България

    94 6 Отговор
    Това не е български посланик, а посланик на американските интереси (вероятно и служби) за подчинена България.
  • 21 Последният Самурай

    30 3 Отговор
    Изкупувам капачки.
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 честен ционист

    51 3 Отговор

    До коментар #15 от "Абе тоя уlaв ли е?":

    Каква администрация бре? Тоя не знае 2 думи на кръст на английски. Замъкнал се е там с някоя сгодна преводачка и по цял ден е в бюфетите за целодневно хранене All-You-Can Eat, а вечер като си легнат издържа точно 30 сек.

    Коментиран от #29

  • 24 баба вуна

    71 4 Отговор

    До коментар #19 от "Бонев":

    Неправилно е да се твърди, че може да станем щат. Ние сме слугите, колонията, никога няма да ни приемат наравно с тях и да станем щат...България е имала големи дипломати, които са отстоявали българщината в много трудни за страната времена. Нищо подобно с Кремтодорови, Панайотовци и Тафровци и друга продажна паплач.
  • 25 ГОРСКИ

    69 3 Отговор
    Господа ние не искаме робовладелци във България, не продавайте родината си за жълти стотинки!!!!!!!
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Аре

    40 2 Отговор
    От дет сафошли там да си ходят
  • 28 да ама не

    68 5 Отговор
    САЩ нямат работа в ЧЕРНО МОРЕ или подготвят да разпалят нов конфликт някъде

    Коментиран от #35

  • 29 хъхъ

    52 3 Отговор

    До коментар #23 от "честен ционист":

    Другарят знае отлично руски. Все пак е завършил МГИМО - Московский государственный институт международных отношений - ковачницата на кадри на КГБ. САЩ много добре работят с такива мерзавци.
  • 30 вън

    66 4 Отговор
    Черно море принадлежи на страните, които граничат с него. САЩ нямат работа в Черно море, освен да ръчкат с мръсните си ръчички руската мечка.
  • 31 Панайот Поредния идиот Евро- атлантик

    63 5 Отговор
    НАТОВЕЦ!! Народа, е Беден, гладен, болен и мръзне всека Зима а "вие Идиоти мислите, как да харчи те пари за оръжия, за да си запазите добре Платените Служби!!проклети Продажници!!
  • 32 Херо Мустафа

    41 4 Отговор
    Наведи се още, другарю Панайотов.
    Имаме картончето ти от КГБ, затова сега ще ни бъдеш верен.

    Коментиран от #36

  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 ЗЕЛЕНИЯ НАРКО ФАШИСТ

    52 4 Отговор
    ЯНКИТЕ НЯМАТ НИКАКВА РАБОТА В ЧЕРНО МОРЕ! АБСОЛЮТНО НИКАКВА РАБОТА!

    Коментиран от #37

  • 35 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    14 6 Отговор

    До коментар #28 от "да ама не":

    Гоше, поискай да видиш Байдън‼️
    Може да си последния видял го жив‼️
    Дано се оправи , все пак САШко има медицината на целия Свят ‼️
  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 Да бе да

    18 14 Отговор

    До коментар #34 от "ЗЕЛЕНИЯ НАРКО ФАШИСТ":

    ЯНКИТЕ НЯМАТ НИКАКВА РАБОТА В ЧЕРНО МОРЕ! АБСОЛЮТНО НИКАКВА РАБОТА!

    😁, да го харижем на матюшката ти викаш 😆 в шестък😘

    Коментиран от #42

  • 38 Народ

    40 5 Отговор
    Не искаме американци у нас!
  • 39 хищници

    32 4 Отговор
    Американците модернизираха само политиците.... да управляват в интерес на тяхните политически и икономически интереси . ...повече модернизация не им трябва и няма да има .
  • 40 Глас в пустиня

    23 4 Отговор

    До коментар #16 от "Някой":

    Да изготвят стратегия,по-важното е дали ще им се даде възможност да я приложат.
  • 41 ПараШут

    37 5 Отговор
    Някой ако може да обясни какво общо има задокеанския обор с Черно море! И второ, какво общо има фашистка Украйна с Европейския съюз и НАТО?
  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 САЩ няма право да се меси в

    33 5 Отговор
    Черноморския регион, престъпен болен мозък

    Коментиран от #48, #65

  • 44 Помощ!!!

    24 5 Отговор
    Сащ ще ни подкпепят!!! Ужас!
  • 45 Въпрос

    35 5 Отговор
    Ако България има изработена стратегия за мексиканския залив какво ли Ке последва ? ЩО не мислите и действате бре рая смачкана ?
  • 46 Сух

    27 4 Отговор
    Ясна е стратегията на сащ за черноморският регион - война.. Анализаторите познали за войната в Украйна в момента коментират това..
  • 47 САЩ могат единствено

    30 3 Отговор
    Да манипулират слаби и болни мозъци като този на автора и да създават регионални напрежения и конфликти, и после да ограбят територията на която народите са се само избили от собствената си глупост
  • 48 оня с коня

    4 29 Отговор

    До коментар #43 от "САЩ няма право да се меси в":

    Казваш С ГНЯВ че САЩ нямат право да се месят в Черноморския басейн.НЕ уточняваш обаче СПОРЕД КОЕ ПРАВО това е така?НЕ казваш също и КОЙ има право да се меси в тоя Черном. Басейн...И най-важното-ЛИЧНО ТИ какво ще направиш по въпроса ако САЩ продължат да се месят?И в Заключение:В ПОЗИЦИЯ ЛИ СИ да определяш КОЙ ДА КАРА ВЛАКА?

    Коментиран от #57, #58

  • 49 Продажно

    20 3 Отговор
    малкичко човече...на конци
  • 50 САЩ са една държава живееща

    24 5 Отговор
    На изкуствено дишане, благодарение на колониалните си правителства с робско съзнание като българското на ПП
  • 51 Урюрвкос

    16 1 Отговор
    „2025 ни е казано.....Това не е селски битак,

    няма договори няма споразумения има приказки под шипковия храст
  • 52 Оня с коня

    13 9 Отговор
    Допълнение. Само Русия може да се меси в черно море

    Коментиран от #60, #68

  • 53 Една

    25 2 Отговор
    САЩ къде се врат в Черно море? Да не им е бащиния? Заплашват ли ни?
  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 Майстор Манол

    12 1 Отговор
    Май май не само една трета от шофиращите по пътищата са надрусани.
  • 56 СВЕТОВНИЯТ ЖАНДАРМ СЕ ГРИЖИ ЗА НАС !

    11 3 Отговор
    БАЙГЪН Е В КОМА !
  • 57 Правото е на страната на силния

    20 2 Отговор

    До коментар #48 от "оня с коня":

    За щастие световния злодей САЩ вече не са силния, скоро ще си го признаят
  • 58 Сух

    18 3 Отговор

    До коментар #48 от "оня с коня":

    Ква позиция е смоtаняк.. Кой ходи да се бърка из водите на краварите?! Или ти като ти вресне силния батко и огъваш коленете.. Шматчик..
  • 59 ПУТИН ЩЕ СМАЧКА ДЪРВЕНИЦАТА САЩ

    23 3 Отговор
    ......................................................................................
  • 60 оня с коня

    5 13 Отговор

    До коментар #52 от "Оня с коня":

    Ама не може Ти да пишеш С МОЯ НИК твои Схващания,щото хората ще помислят че имам Раздвоение на личността!:)Хубо си написал че само Русия има право да се меси в Черноморския регион,ама не казваш ПРИЗНАВА ли го НАТО това Право,или Пактът в който членуват Както Черноморските България,така и Румъния и Турция си имат ТЯХНО ПРАВО и Русия получава НАТОВСКИ ШУТ в това отношение?
  • 61 ПАВКАТА ОТ ОРКЕСТЪРА

    12 5 Отговор
    МАЛЙИИИ , АПА АКО ГРЪМНЕ НЕКОЙ ТАНКЕР С ГАЗ НА БОСВОРО ПРАТЕН ОТ САЩИСАНИТЕ , ТОГАВА ЧЕ ВИДИТЕ КОНЬ ЗЕЛЕН ВАСУЛЬ ДАЛИ ЧЕ МААА , ВОВА КАТО ВИ ПОДГОНИ У ЧЕРНОТО МОРЕ ЕПТЕМ ЧЕ ИЗТЪРВЕТЕ КОНЬО У БАРАТА , НАПРАВО ЧЕ СТЕ КАТО У ЦИРК БАЛКАНСКИ ОНИЯ С МОТОРИТЕ ДЕТО СЕ ГОНЯТ ВЪТРЕ У КЪЛБОТО , ГОНЯТ СЕ 8 МОТОРА АМА И ОНИ НЕ ЗНАЯТ ЗАЩО , ТАКА ЧЕ САЩИСАНИТЕ ТАКА ГО ПРИЕМАЙТЕ !!!😀😂🤣😃😁😄😁😃🤣😂😀!!!.
  • 62 Гнус

    21 3 Отговор
    На всички ни е ясна стратегията на САЩ. Ще набутат туземците в кървави конфликти, а те ще печелят. И всичко става благодарение на местни продажни душици дето само си гледат джоба да е издут и тумбака да е пълен. Така продажниците грухтят доволно и са готови на всяка мерзост срещу собствения си народ. По една случайност грухтящите доволни са деца на бивши полит-работници. Едно време родителите им са служили вярно, сега децата им грухтят вярно, важното е само да имат добър и щедър господар. Затова на българите са ни гнусни такива като този
  • 63 Гошо тъпото

    7 0 Отговор
    Ще е много късно...всеки ден ескалираме движенията,а вие с многото мисъл явно затъпявате
  • 64 Огледало

    3 12 Отговор

    До коментар #2 от "Боруна Лом":

    Гледа си е в огледалото, което вие още не сте го измислили!!! И пишеш от телефон който не е измислен в Русия!!!
  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 От наглия до нагля

    4 17 Отговор

    До коментар #3 от "Много нагли тия":

    Като те видя с Волга, ватенка и ушанка ще ти обясня! Още не сте измислили телефона! Ако не ти харесва тука бягай там! Ама нещо и от там бягат на запад!!!
  • 67 Браво

    4 23 Отговор
    Време беше някой да им го каже на наглите путинофили, че България е НАТО.Сметките им за преврати, революции, размирици да ги забравят.
  • 68 Коня и каруцата

    4 17 Отговор

    До коментар #52 от "Оня с коня":

    Хвърли, телефона, вземи коня и каруцата и негом към Русия! Ако коня не тръгне, то значи е по умен от теб, бегай с каруцата, там ще си актуален!!!

    Коментиран от #71

  • 69 3.14К

    19 1 Отговор
    Тоя какво продажно мекере се извъди!
  • 70 Христо

    17 2 Отговор
    САЩ няма работа в черноморския регион
  • 71 Оня с коня

    3 4 Отговор

    До коментар #68 от "Коня и каруцата":

    Ало каруцарят ,ако може да ми обясниш какво означава Негом. Научи се да пишеш.

    Коментиран от #74

  • 72 Митрофанова

    9 0 Отговор
    Мушмурок !!! Уволнен си, остани си там защото в чистотата няма места, там имаме по българи от теб.
  • 73 Бесен _Язовец

    11 0 Отговор
    Лапаааай беее Гошоооо Черно море е руско море говедарите няма да стъпят вече там
  • 74 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 Соросоиден

    15 0 Отговор
    САЩ нямат работа в Черно море предателю народена!
  • 77 АСД

    13 0 Отговор
    90% от американците са убедени, че България е в Африка. Според тях всички държави завършващи на arеа са в черния континент. За миналата година бюджетния дефицит на САЩ е 60%. За тази ще надхвърли 70%. Да се очаква защита от държава навлезла в последен стадий на дългова спираше е СМЕШНО ГЛУПАВО.
  • 78 Да има

    1 0 Отговор
    Федерална Конституция на Федерална Република България. Ето и линк federalrepublicbulgaria.com
  • 79 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 80 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 81 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 82 В.В.П.

    8 0 Отговор
    Тоя Гошко луд лие?.Никой не бръсне за слива тази интригантска сбирщина Сащ..никой.!
  • 83 Геша

    9 0 Отговор
    Къде се намират САЩ, на кой континент, че да изработват стратегия. Това е Европа и тук те нямат работа.
  • 84 А бе придажник

    10 0 Отговор
    Полша поръчва самолети от ю.корея защото са добри и евтини а ние се натискаме за стари по - скъпи американски!!! А може ли Русия да си изработи план за мексиканския залив например??? Вън Америка от Европа и ЕС трябва да напусне НАТО!!
  • 85 Прави

    11 0 Отговор
    впечатление едно изречение на тоя тик...веник на снимката, че било приятна изненада офертата за втората осморка самолети, защото била на идентичната цена с първата! Аман ни е работата с такива политици и посРанници...Да се радва, че му продават 50 годишен модел, подобрен разбира се, на цена по-висока от тази на най-съвременния изтребител! И тоя се радва! Пълен...
  • 86 МАЛАКАС

    7 0 Отговор
    А ние да продължава ме ли да събираме ли капачки за кувиози, бре Мунч@ ?
    Що то пита и един друг приятел,бре нищ@жен б@лук?
    Не те ли срам от децата си или и ти нямаш такива като попкремова за да не срамят България?
  • 87 сноу

    4 0 Отговор
    Тоя ,илейн ,моцко,алйо и тагарката са правени в един и същ калъп-америка за България...
  • 88 Георги Панайотов. Поредния навлек на

    1 0 Отговор
    Държавната Софра!! Държавата не тие Бащиния Идиоте, и нее за Продан!!
  • 89 Кой го предложи този Меркантил и

    1 0 Отговор
    Предател за посланик в, САЩ??
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове