Last news in Fakti

7 Август, 2022 13:06 2 238 31

Неизпълнени ремонти на мястото на катастрофата в Търновско

  • бойко рановски-
  • велико търново-
  • катастрофа-
  • ремонти

Има и множество дървета, които не са обезопасени, каза Рановски

Неизпълнени ремонти на мястото на катастрофата в Търновско - 1
Кадър Нова тв

Ремонтни дейности, липса на пътни знаци и маркировка са установили от Агенция “Безопасност на движението по пътищата” в участъка на пътя Велико Търново - Русе, където в събота загинаха 4 души при катастрофа.

“На мястото на инцидента ние установихме, че има възложени ремонтни дейности, които от части са изпълнени, подменена е асфалтовата настилка на пътя, непосредствено до мястото на инцидента има нова настилка, но липсва маркировка. Липсва и сигнализацията с пътни знаци, която да сигнализира, че там има ремонтни дейности. Има множество дървета, които не са обезопасени”, обясни в ефира на “Събуди се” по Нова тв Бойко Рановски, експерт Агенция “Безопасност на движението по пътищата”.

Срокът за полагане на маркировката там е края на месец август, поясни той.

“Причините може да са всякакви - разсейване или заспиване на водача”, предположи Рановски, но отказа да даде категоричен отговор какви могат да бъдат причините за тежкото произшествие. “Там има достатъчно разследващи полицаи”, каза той.

По думите му това един от най-натоварените пътища в страната. “Основният трафик между Румъния и Турция е точно оттам”, каза Рановски.

Той поясни, че в момента има 24 опасни участъци в страната, по тях имам уведомления от АПИ и има започнати действия по обезопасяването им.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ПЕЕВ

    15 16 Отговор
    КОКРЧО И КИРЧО ДА БЪДАТ ПОДВЕДЕНИ ПОД ОТГОВОРНОСТ.

    Коментиран от #10, #30

  • 2 До сега

    18 2 Отговор
    спа ли , бе ?
  • 3 Бою хаитянина

    23 6 Отговор
    Тоя все за директор го бутат гербаджия калинка.
  • 4 Оставка

    13 2 Отговор
    Не се обяснява изобщо !
  • 5 Тоя

    17 1 Отговор
    като му видя мазната мутра и ми се повдига! КАТ, ДАЙ, все на места, дето зависи всичко това да намалее да се случва, но с нищоправене, не става! Не става да се провъзгласиш и за експерт и да си нямаш и понятие какво се случва!
  • 6 гост

    17 2 Отговор
    В милата ни родина има проектант и контрол на проекта, строител и контрол на строителя и контрол на контрола на строителя от АПИ и контрол на АПИ от "Агенция по безопастност на движението по пътищата" и контрол на агенцията от неправителствения "Европейски център за транспортни политики"! Много гарги на един клон и клонът все счупен!
  • 7 Офф

    17 2 Отговор
    Всеки път ли трябва да умират хора, за да се сещате да слагате маркировка? Хайде да си спестим театъра - това не е никакво изключение - 90% от пътищата тук нямат маркировка.
  • 8 Агата Кристи

    18 2 Отговор
    И кво - "вината" е в бития и ОНЗИ другия... Така ли ???
    Разходете в цивилизацията !!!
    Там, където е недовършено Е осветено и има хиляди предупредителни фактори.
    България трябва да бъде СЪДЕНА
    в Страсбург за ОТВРАНИТЕЛНАТА ИНФРАСТРУКТУРА на пътищата.
    Българин съм, но го заслужаваме. !!!
  • 9 Кръчмар

    14 3 Отговор
    Мили мои защо не минете по гордостта на Бойко - "СКОРОСТНИЯ ПЪТ" Русе-Шумен! Той по проект трябваше да бъде 4 лентов, а е 2 лентов, тук-таме 3 лентов, което позволява на румънци, турци , украинци и наши носители на званието "КЕЛЕШ НА ПЪТЯ" да изпреварват в забранените участъци. Коловозите от тировете са над 25 см. В момента се ремонтира, има подготвени машинно изровени участъци, които не са обозначени и т.н.!
  • 10 Българка

    8 9 Отговор

    До коментар #1 от "ПЕЕВ":

    И защо бившо управляващи от ПП да се подведат под отговорност? За това, че не се съгласиха още едни 4 милиарди да се изплатят на близки до ГЕРБ-ДПС фирми? И да не се забравя, че за този сектор отговаряше министър Караджов от ИТН

    Коментиран от #11, #14

  • 11 Онзи

    5 5 Отговор

    До коментар #10 от "Българка":

    Ти ТАК ЛИ ИЗПЪЛЗЯ, С ТВОИТЕ "ЦЕННИ и МЪДРИ" СЪВЕТИ ???
  • 12 Българка

    10 3 Отговор
    Показаха официално заснети от камери нарушение- изпреварване в населено място с много вискока скорост на абсолютно същия автобус преди 1 седмица. Масово турски фирми се регистрират в държави от ЕС- в случая в Руминия, за да се възползват от европревилегии и карат като джигити -убийци по европътищата

    Коментиран от #15, #21

  • 13 Шаран БГ

    5 2 Отговор
    Точно преди 34 години видях в ГДР как се сигнализират улици в селищата и пътища разни /включително и магистрали/., които ще се ремонтират, които се ремонтираха и които бяха "прясно " отремонтирани.Слънцето още нямаше намерение да се скрива, но работниците напущаха и на вертикални греди 10 х10 см запалваха и окачваха газени фенери със жълти и червени стъкла излъчваха съответната на цвят светлина. Разбира се, първата мисъл която ми дойде бе " До сутринта няма ли да ги окрадат" и се засрамих от себе си и се озърнах - никой не бе прочел еретичните ми балкански мисли.
    Всичкото това го пише и в нашите правила и закони !! Кой и къде го спазва ?
    А всички знаем, че крайпътните дървета са в опасност. Ето, най-после се намери загрижен човек за тях и желае да се обезопасят. И добре – то с такима шофьори и право дърво край пътя няма да остане
  • 14 И що лъжеш бе

    7 4 Отговор

    До коментар #10 от "Българка":

    Америка за България, ПП, ДБ и прокопиев, откъде наеха толкова лъжци и продажници? България за продан ли е? Достойнство имате ли? А морал? Ценности някакви! Какви родители ви отглеждат? Кой обеща на протестиращите да се плати? Киро лъжеца! Кой предложи на парламента да се гласува за плащане? Киро лъжеца! Какво прие НС? Да се плати! Ние парламентарна република ли сме или на Караджов? Айде скрийте се лъжливи продажници, че колкото повече платени глупаци имат ПП и ДБ, толкова повече ги ненавиждам тези проекти на мафията! За тая страна са умирали герои за да ви има, а те седнали да я продават за два бонбона!

    Коментиран от #16

  • 15 БАБЕЕ,

    5 2 Отговор

    До коментар #12 от "Българка":

    В старческия дом, /където пребиваваш, поради отрекли се от теб роднини/, партийната секретарка ли ти диктува всичките тези писания?
    НЕ може да са "ПЛОД НА ТВОЯ ГЕНИЙ" !!!
  • 16 РАШКО БОЙКОВ

    3 1 Отговор

    До коментар #14 от "И що лъжеш бе":

    А НЕЩО ДА КАЖЕШ ЗА ДЖУДЖЕТАТА И БЕБЕТАТА ? А , ТЯХ ЗНАЕШ ДА ГИ ЗАЩИТАВАШ А ПО НАПРЕД ОТ НОСА СИ НЕ ВИЖДАШ КАКВО СТАВА !!!🇧🇬♥️🇧🇬!!!.

    Коментиран от #17

  • 17 Кои бебета

    4 1 Отговор

    До коментар #16 от "РАШКО БОЙКОВ":

    тези дето асенчо крадеца ги е назовал преди половин година ли? Какво правите с лъжи? Една полза поне можеш ли да назовеш!? Съмнявам се!

    Коментиран от #22

  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 сирене

    1 3 Отговор
    Поредната добре свършена работа на министърче на ИТН.. После господин Виолизъм за Всички, ще ти обяснява как той разбирал бил конституцията..

    Коментиран от #20

  • 20 Ади бе

    2 0 Отговор

    До коментар #19 от "сирене":

    Верно ли? 😂
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 РАШКО БОЙКОВ

    5 2 Отговор

    До коментар #17 от "Кои бебета":

    САМО ДА ВИ НАПОМНЯ ЗА СТРОЕЖА НА АВТОМАГИСТРАЛА СТРУМА КАКВИ БЕЛИ СТЕ НАПРАВИЛИ , НА ЛОТ-1 ОТСЕЧКАТА ДОЛНА ДИКАНЯ-ДУПНИЦА 17КМ. Е ЗА 68МЛН. ЕВРО , А СЛЕДВАЩИЯ ЛОТ -2 ДУПНИЦА БЛАГОЕВГРАД Е 34КМ. ЗА 680МЛН . ЕВРО ТОЕСТ ЗА ДВОЙНО КИЛОМЕТРОВ УЧАСТЪК ЦЕНАТА МУ Е ЗАВИШЕНА 10 ПЪТИ , СЕГА СЪГЛАСЕН СЪМ ЧЕ НА ВТОРИЯ ЛОТ ИМА ДОСТА ВИАДУКТИ МОСТОВЕ И ДВА ТУНЕЛА НО НАПРАВЕТЕ ГО ЗА 200МЛН ДОРИ И ЗА 300МЛН ЕВРО И ТОВА АКО НЕ Е КРАЖБА АЗ КАКВО ДА КАЖА ДРУГО , ДАЖЕ ВЕЧЕ ПЪТНОТО ПЛАТНО НА МЕСТА ОТ ТИРОВЕТЕ Е ВЕЧЕ ЗА РЕМОНТ , А ТОВА КАК СЕ СЛАГАЛО ПОД АЗВАЛТОВИТЕ НИВА И ФРАКЦИЯТА В ЗОНИТЕ И ПРОБИТЕ СА ВЗИМАНИ НЯМА ДА КОМЕНТИРАМ , НЕ ДАЙ СИ БОЖЕ ДА ИМА 7-МА СТЕПЕН ПО СКАЛАТА НА РИХТЕР ТОВА ВСИЧКО ЩЕ ЗАМИНЕ В СТРУМА И ЩЕ ОСТАНЕ В ИСТОРИЯТА !!!🇧🇬♥️🇧🇬!!!.

    Коментиран от #23

  • 23 И кои тия

    3 2 Отговор

    До коментар #22 от "РАШКО БОЙКОВ":

    За кой пишеш сега? Въпроса беше за лъжите платени от америака за България, ПП и ДБ, липсата на морал, ценности и да си продавате страната и бъдещето! А ако имаш доказателства за нещо, осъди ги!

    Коментиран от #24

  • 24 РАШКО БОЙКОВ

    5 2 Отговор

    До коментар #23 от "И кои тия":

    ПИША ЗА ОНЕЗИ КОИТО ОРГАНИЗИРАТ СТАЧКИТЕ И ПЛЮВАХА ПО ПРЕДИШНАТА ВЛАСТ ЧЕ ЗА 7 МЕСЕЦА НИЩО НЕ СА НАПРАВИЛИ , АМИ ТЕ ЗА 12 ГОДИНИ КАКВО ЛИ НЕ СЪТВОРИХА , ТО НА КЪДЕТО И ДА ПОГЛЕДНЕШ САМО БЕЛИ СА НАПРАВЕНИ И КРАЖБИ !!!🇧🇬♥️🇧🇬!!!.

    Коментиран от #25

  • 25 Няма

    1 1 Отговор

    До коментар #24 от "РАШКО БОЙКОВ":

    разлика между тези за 8 месеца и тези за 12 г.! Партии, обслужващи задкулисия, лъжещи и продаващи България! Не е важно кой те лъже! Важното е, че те лъже!

    Коментиран от #26

  • 26 РАШКО БОЙКОВ

    3 0 Отговор

    До коментар #25 от "Няма":

    АЗ ТИ КАЗВАМ ЧЕ НЕ СЕ Е СТРОЯЛО КАЧЕСТВЕНО , ПЪК КОЙ МЕ ЛЪЖЕ И КОЙ НЕ МЕ ЛЪЖЕ СИ Е ОТДЕЛЕН ВЪПРОС , ФАКТИТЕ СА НАЛИЦЕ , ХОРАТА МРЪТ ПтО ПЪТИЩАТА ОТ НЕКАЧЕСТВЕНИ ЧЪТИЩА И ДРУГАТА ЧАСТ ОТ ДРОГИРАНИ И ПИЯНИ ШОФЬОРИ , НЯМА ЗНАЦИ НЯМА НА МЕСТА МАНТИНЕЛИ , НЯМА И УКАЗАТЕЛНИ ТАБЕЛИ ДОРИ И МАРКИРОВКА ,.НА ВИТИНЯ СТАРИЯ ПЪТ ЗАЩО НЕ ПОЧИТАШ НЯКОЙ ТИРАДЖИЯ КАКВИ ЯМИ СА СЕ ОБРАЗУВАЛИ ТАМ ТОЙ ЩЕ ТИ ОБЯСНИ ЗА КАКВО ИДЕ РЕЧ И ДА НЕ МИСЛИШ ЧЕ ПАК ПРОМЯНАТА Е ВИНОВНА ,.НАПРОТИВ ВИНОВЕН Е ТОЗИ ДЕТО ГО Е СТРОЙЛ НЕКАЧЕСТВЕНО И НАРОЧНО Е СКРИЛ ПАРИТЕ И СПРЯЛ ОБЩЕСТВЕНИТЕ ПОРЪЧКИ , И ПОСЛЕ ХОП ДАЙТЕ ДА ПРАВИМ СТАЧКИ НАЛИ ЩОТО Е ПО ЛЕСНО И ЩОТО ТАКА ИМ ИЗНАСЯ ,.НО ЗАЩО ТРЯБВА ДА СТРАДА.НАРОДА ЗАРАДИ ТОЗИ ПОЛИТИЧЕСКИ ЦИРК КОЙТО СЕ ВЪРШИ ПОСЛЕДНИТЕ НЯКОЛКО МЕСЕЦА ОТ ОПОЗИЦЙОННИТЕ ПАРТЙИ !!!🇧🇬♥️🇧🇬!!!.

    Коментиран от #27

  • 27 Нещо не си схванал коментара

    2 0 Отговор

    До коментар #26 от "РАШКО БОЙКОВ":

    ПП, ДБ, ГЕРБ, ДПС, са задкулисни партии! Борят се за власт, чрез лъжи! Докопат ли се, се подменят хората, усвояват институциите и схемите се повтарят! дали единият ще те лъже или другият, крайният резултат за теб, ще е един и същ! Ако днес пишеш за измамите на единият, утре ще пишеш същото, но за другият! Никога не гласувайте за такива дето се опитват да те излъжат! Не ти мислят доброто! Народа трябва да поумнее и узрее! Иначе, все ще е излъган и ограбен!

    Коментиран от #29

  • 28 Минувач

    2 0 Отговор
    Тази агенция “Безопасност на движението по пътищата” е нищо повече от поредната статистическа такава!
    Сега заваляха констатации.... Търтеи на държавна издръжка - поредните!
  • 29 РАШКО БОЙКОВ

    2 0 Отговор

    До коментар #27 от "Нещо не си схванал коментара":

    ТОЧНО , ЗАРАДИ СТОЯ.ЗАД ТАЗИ КАУЗА И ЗА НАРОДА ,.ТАКА Е ПРАВ СИ !!!🇧🇬♥️🇧🇬!!!.
  • 30 Продължаваме Промяната

    1 1 Отговор

    До коментар #1 от "ПЕЕВ":

    Напротив! По-добре няколко румънци да дадат фира, но фирмите на Тиквата да не получат милиардите
  • 31 Кирка

    1 0 Отговор
    Да удариш кола да се забиеш в дърво и да спреш след 140 метра на какви мисли те навеждат че дървото е "виновно" сигурно.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове