Last news in Fakti

12 Август, 2022 11:56 4 301 33

Комитова: Гроздан Караджов не се справи

  • арх. виолета комитова-
  • гроздан караджов

Бяхме осигурили пътна поддръжка до юли, припомня тя

Комитова: Гроздан Караджов не се справи - 1
Кадър NOVA NEWS

Гроздан Караджов не се справи. Оставихме му нова обществена поръчка за текущ ремонт и поддръжка, подготвена от АПИ, плюс прекратени договори за пътна поддръжка. Осигурихме му време от януари до юни, старите фирми да поддържат до юли пътищата, а след това да влязат в сила новите обществени поръчки. Това Караджов не го направи. Това коментира за "Твоят ден" по NOVA NEWS бившият служебен регионален министър и член на партия "Български възход" Виолета Комитова.

"Не използвах властта за лична употреба, работих в полза на гражданите, общините и бизнеса. За разлика от други министри. Натъкнах се на практики, които не бих приложила, като например раздадените 1 млрд. за "Хемус" на 10 избрани фирми без конкурс за инхаус поръчки. 200 млн. за свлачища са предварително дадени на 16 фирми, пак избрани фирми без конкурс. Накрая на 2020 г. нямаше укрепено нито едно свлачище за 2 години договор", обясни тя.

Според нея министрите, които са управлявали процесите, не са си вършили работата. "Вярвам в генерал Стефан Янев, затова се присъединих към "Български възход", категорична е Комитова.

Тя смята, че Украйна ще се възстановява 30 години от войната, а Европа и България ще влязат в 10-годишна рецесия.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 41 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 народа

    32 16 Отговор
    се усети вече... за това грозданката не можа да изтъргува 3те млрда на мафията и да лапнат комисиона от поне 100тина мелиона сас слави
  • 2 зелен петел

    32 11 Отговор
    И Слави не се справи.
  • 3 Буля КомАтова

    23 23 Отговор
    пък се справи. В разтварянето на краката и пълненето на гушката

    Коментиран от #8

  • 4 Aлфа Bълкът

    21 3 Отговор
    Само направи пътищата до вилите си и къщите за гости!
    На едното място беше шосе у къра, ама трябва да се ровя в нета.
  • 5 видя се

    23 20 Отговор
    Гроздан е представител на мафиотските структури !!! Орева света за тези милиарди , и така не може да ги прилапа !
  • 6 И тая като рашо

    19 13 Отговор
    Да, "не се справи" щото не можа като теб да ги не европейските пачки и да си направи къщи за "тъщи", дъщери и други от фауната😂😂😂😂

    Коментиран от #12

  • 7 23456

    16 1 Отговор
    Ми кой се справи?
  • 8 Запасняк

    24 19 Отговор

    До коментар #3 от "Буля КомАтова":

    Благодарение на тази жена не плащаш по 500 лева за паспортизация, защото имаше смелостта да я отмени и тези излишни пари да отидат при проектантите на ГЕРБ!

    Коментиран от #20, #32

  • 9 уауууу

    23 14 Отговор
    На този вампир защо му дават изобщо думата ?
  • 10 Лелее

    15 12 Отговор
    На всички ви е ясно,че трябваше да се направят инхаус в подизпълнители и законно да се построят започнатите пътища.И можеше да стане бързо и лесно ,и щеше със сигурност да излезе по-евтино,но нямаше далаваре,пък и за какво щяха да плюят Борисов.Караджов не се справи,защото Кирчо и Кокорчо му сложиха "прът в колелата".Как може някои хора нищо полезно да не направят,а от сутрин до вечер да се бият в гърдите" колко са велики.
  • 11 Реално

    18 8 Отговор
    "Като например раздадените 1 млрд. за "Хемус"-Лелче стига с тези опашати лъжи вече.Видяхме всички какви глупости сътворихте на Хемус.Уж бил раздаден пък иначе бил по сметките на Автомагистрали АД ,което е държавна собственост.Като уж сте работили за благото на народа и сте били спрели "гигантските" кражби как ще коментирате липсата на строителство по магистралата??Значи сега трябваше да се строи двойно по-бурзо и евтино и качествено .Интересно защо не се случи това.
  • 12 За размисъл

    18 1 Отговор

    До коментар #6 от "И тая като рашо":

    В наше село направиха басейн с европейски пари.Чудех се,защо не оправят първо пътя,но ми обясниха,че от Европа са "си насмогнали на масрафа "и ги вълнува физическото здраве на хората,затова дават целево.До тук добре.Басейнът не се топлеше,но младежите ходеха.Като мина определен срок,хоп басейнът се затвори за общо ползване и сега на него се правят само частни партита.Да си знаят от Европа.Жалка нация сме.

    Коментиран от #23

  • 13 комитка с медена питка

    11 6 Отговор
    бебе ти пък щото ги натръшка миналата година та всичко оправи
  • 14 Не че нещо

    14 5 Отговор
    Защо никой от медиите не попита, как така преди изборите бяха показвани по медиите съоръжения по лотовете в начален стадий на строеж при положение,че същите отдавна вече бяха готови?Защо никой не я попита за постоянните разминавания в думите и по време на интервюта.Веднъж имало лошо и некачествено строителство в следващия момент нямало проблем с качеството.Не били спрели строителството а само тунелите по единия от лотовете .И това при положение,че там има само един,който в крайния вариант отпадна и дори не е започван.И още един куп разминавания.....И колкото по наближаваха изборите воя и лъжите се увеличаваха.
  • 15 Мим

    6 9 Отговор
    Украйна ще бъде поне половината руска,след операцията,а в другата половина ще се сее разварат и разруха,щото тогава западняците ще я изоставят и един цент няма да дадат...
  • 16 Всички знаят

    7 1 Отговор
    Ние сме в рецесия от 90 години, няма накъде повече!
  • 17 Работник

    14 2 Отговор
    Лелче, аз лично заедно с още 20човека през 2020г. съм висял по едно от свлачиштата на АМ Струма и два месеца работихме като маймуни, заради тежкия терен. Вкарахме тонове мрежа и въжета както и се наляха стотици кубици бетон. Всичко е готово и сега като минавам през този участък само псувам защото са ми платени само 30 процента от изработеното от мен и хората ми.
  • 18 Протестиращ

    9 8 Отговор
    Абе, оръфляк лъжлив! Караджов ли ти е виновен, че искаше да крадеш и съсипа строежа на магистралите!
  • 19 мнение

    8 2 Отговор
    Не виждам смисъл да се напада човека който прекрати 6 месечната агония.
    Благодарение на него и СТ минимизирахме пораженията за страната от А отбора
  • 20 Адолф

    12 6 Отговор

    До коментар #8 от "Запасняк":

    Благодарение на тая женица спряха всякакви ремонти по пътищата, за сторежа на нови пътища няма да говорим.Та благодарение на тая фуста загинаха и хора по пътищата.Жалка женица.

    Коментиран от #24, #28

  • 21 Госта

    12 2 Отговор
    Той не се справи, ама и ти никак не се справи. Такива като вас трябва да стоят далеч от управлението поради негодност-професионална и психическа. Стой си до Стефчо Янев. Така поне не вредиш
  • 22 НЯКОЙ

    7 5 Отговор
    Караджов беше един от проводниците на план за сваляне на правителството на Промяната. Преди не беше ясно коя бръсната глава точно е давала посоката и методите. Сега вече е ясно - не е само една бръсната глава, много са!
  • 23 още за размисъл

    9 0 Отговор

    До коментар #12 от "За размисъл":

    Този басейн нито е първият, нито последният глупав и неефективен проект Зависи как нашите "експерти" са обосновали необходимостта от него в ЕС. Помнители построения стадион за село с 15 души? Ако критично се разровим по проектите, по-голямата част от тях ще бъдат налудничави и в най-добрия случай в полза лично на някого. Колкото и да се чудих, като сравнявам разполагането на инвестициите при соца и днес, определено е в полза на соца. Поне се знаеше какво се прави и механизмът беше такъв, че такива глупотевини не можеха да се правят и пари да се пилеят.
  • 24 Гьобелс

    8 8 Отговор

    До коментар #20 от "Адолф":

    Май МНОГО преувеличаваш и изкривяваш нещата. БЛАГОДАРЕНИЕ на тази женица????? Много бързо забравихте безобразията на Боко - цариградското шосе, което след ремонт стана море (той беше кмет на София), магистрала Тракия като цяло и при Оризово и Хасково какво беше, зимните поледици на Петолъчката, дебелата Лиляна дебелана, партизанската унука и министър на строителството, когато казваше по повод на загиналага жена в кола от паднал лампа в тунел, че такива неща се случват.
    АМА ХАЙДЕ НЯКОИ да мислят преди да пишат!!!!

    Коментиран от #26

  • 25 Няма как да се справи

    8 1 Отговор
    Като всичко ти е спънато и не ти дават да работиш!
  • 26 Адолф

    11 3 Отговор

    До коментар #24 от "Гьобелс":

    Ами мислим бе нашто момче,мислим.То когато правиш нещо има шанс да сбъркаш.Ама като не правиш нищо няма как да сбъркаш.Та тая женица с нищоправенето си няма как да обърка нещо.
  • 27 На тъмно

    9 2 Отговор
    Тази, едва сложи мантинела на ремонтираната лента от Перник, но не можаха за повече от година да направят и другата лента, иначе много добре се справяли, всичките 4 кабинета! Отваратителни политици, празни приказки, след тях нищо!
  • 28 Запасняк

    3 3 Отговор

    До коментар #20 от "Адолф":

    По-жалък от Адолф на Света няма и затова никой не кръщава дете с това име!
  • 29 Мммм, дааа

    4 1 Отговор
    Тази изкукуригала баба не е ли време да седне вкъщи и да плете терлици вместо да си показва сбръчканата, нелицеприятна физиономия и да определя кой какво и къде...
  • 30 Голям Смях 😂

    5 2 Отговор
    Караджов не се справи,а тая мързелива и некомпетентна жена се е справила?!
  • 31 Типичен урвенски номер:

    1 0 Отговор
    забъркваш кашата и после обвиняваш друг за нея...
  • 32 Паспортизация трябва да има!

    1 0 Отговор

    До коментар #8 от "Запасняк":

    Да ти даря 500 леа, явно от Козяк са ти ги забавили тоя месец, за Украйна е с предимство, все пак
  • 33 Алито от София

    0 0 Отговор
    Другарко Комитов, а защо не помогнахте на Караджов, срещу който винаги съм бил против, за какъвто и да е пост във власта, герб да върнат милиардите раздадени предварително на фирмите, като договорите са и за матреали, а не за строителство, и имат право да платят на подизпълнители, които само строят без да имат отговорност, или, правят си магистралата и си тръгват, без проверки, разрешителни и други документи, а и никой не търси тези пари, само 53 милки, а другите пари, къде са
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове