Last news in Fakti

25 Август, 2022 22:54 2 762 24

Грети Стефанова: Смъртта на полицаите в Бургас е цената на корупцията в България

  • грети стефанова-
  • полицаи-
  • мигранти-
  • автобус

Тя беше категорична, че ДБ се вижда като част от бъдещо управление, което би могло да противодейства на подобни злоупотреби

Грети Стефанова: Смъртта на полицаите в Бургас е цената на корупцията в България - 1

Смъртта на двамата полицаи в Бургас е цената на корупцията в България. Смъртта им трябва да тежи на съвестта на Бойко Борисов, който в продължение на два мандата ни лъжеше, че ще ни вкара в Шенген. Това заяви в предаването „Денят на живо” по Nova News Грети Стефанова, член на националното ръководство на ДСБ в отговор на въпрос защо държавата се оказва безсилна срещу каналджийте.

„Не може да сравним два мандата и повече със седем месеца. Второ, ако главният прокурор Гешев си беше свършил работата, българските граждани щяха да знаят кой е пълнил чекмеджето на нощното шкафче с кюлчета и банкноти, може би нямаше да се стигне и до смъртта на тези мъже. Защото не е важно само кой е пълнил тези шкафчета, а и срещу какво? Българските граждани чакат отговор на този въпрос. Ако не от този главен прокурор, то от следващия. Но този отговор трябва да дойде. Защото ние може би в момента виждаме точно това – цената на корупцията”, подчерта тя.

Стефанова беше категорична, че ДБ се вижда като част от бъдещо управление, което би могло да противодейства на подобни злоупотреби. „Предишното правителство започна да противодейства. За съжаление служебното правителство като че ли са се поизплашили и започна някаква настъпателна промяна навсякъде. Дори с кадри на ГЕРБ, НДСВ и БСП. Това дори започна да прилича на преврат. Служебното правителство къса връзката между две редовни правителства. Дано тя да не е успешно скъсана”, изрази надежда тя.

По думите ѝ ДБ е обединението, което дава най-ясна и точна представа за това, къде искаме да бъде България. „Ние сме готови за съюзите, в които сме участвали и досега”, подчерта Стефанова.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 27 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 за Грети от Методи Лалов

    36 1 Отговор
    11:06 | 6 февруари 2022


    Тъкмо бях избран за председател на групата на ДБ в СОС и още дори не бях запомнил името на Грети Стефанова, когато я доведоха при мен и ми казаха: "Когато дойде време, назначи я в някои от фондовете на СОС". До този момент не бях чувал нищо за СОАПИ, СОПФ и ОГФМСП, където впоследствие, след много усилия, тъй като криеха от мен какви са възнагражденията и каква е натовареността в тях, разбрах, че общинските съветници получават по над 4000 лева месечно за нищоправене. Това разкри в публикация във Фейсбук отделилият се от ДБ общински съветник Методи Лалов.

    Коментиран от #15

  • 7 Ама

    34 2 Отговор
    Автобуса от де доди, кой го продаде кеш? Едва ли е единственният така продаден, ама беше по важно да се снимаме с краински знамена и да поръчваме танкери, от там са комисионите
  • 8 ТИР

    39 2 Отговор
    Първата задача на Вас (Демократите) или втората след (приватизацията)- разграбването ,бе да премахнете загражденията по границата,,,првърнахте България в разграден двор,,,

    Коментиран от #9

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Демократичен cмърдeл

    23 1 Отговор

    До коментар #3 от "Кюлчо чекмеджиев":

    Префърли малко вина и на комунистите бе!

    Коментиран от #20

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Нов закон за каналджийство

    20 1 Отговор
    А БЕ ВИЕ ЗАЩО ПРОДЪЛЖАВАТЕ ДА НИ ПРАВИТЕ НА ИДИОТИ? КОГО ЛЪЖЕТЕ, ЧЕ НЯМА РЕШЕНИЕ НА ПРОБЛЕМА? ОТ КАКТО СВЯТ СВЕТУВА, ЗА ТЕЖКО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ НАКАЗАНИЕТО Е СМЪРТ, НО ПОНЕЖЕ СМЕ В ЕС МОЖЕМ ДА ГО ЗАМЕНИМ С ДОЖИВОТЕН ЗАТВОР БЕЗ ПРАВО НА ЗАМЯНА! ПРИ ТОВА НА САМОИЗДРЪЖКА!
  • 14 Иво

    23 16 Отговор
    Ето до къде ни докара престъпното управление на др. Радев и корумпираната шайка около него. Разрушиха държавата. Оставиха ни без пътища. Инфлация бедност и убийства всеки ден. Това е когато управляват комунисти.
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Курдов

    15 17 Отговор
    Цената е 12 годишното управление на държавата от шайката на суджуците Герб-ДПС това е истината ми драги българино другото е пунта мара както го е казал мъдреца от Банкя!!!
  • 17 И какво е НИщото Бабети

    14 4 Отговор
    цветенова от ДБ, не знам кои си??????? Я по сИриознУ мисирките! Кажете какво е , за какво се бори? Какво и е родословието....и тогава... Евентуално!........ Иначе знаем!!! И след сто години пак Бойко ще е "виновен" на мунчовите лакеи....некадърни, за сто поколения...
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Мдда

    12 5 Отговор
    Корупцията тръгва от пРезидентството.
  • 20 Ами да де!

    7 11 Отговор

    До коментар #11 от "Демократичен cмърдeл":

    То Борисов е най-Дъртият и най-Голям Комундел на България...!
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Ахат

    1 1 Отговор
    Всеки търси място , където да не работи , но да получава много пари. Поговорката за зелника е ,че не е луд който яде 2 зелника , а този който му ги дава. Явно има умишлено създадени тихи местенце които се покриват с търсенето. Така че корупцията започва оттам. Ние ще те сложим на определено място , а ти ще вършиш работата която искаме. Така се случи и със Слави Трифонов. Това са възможности и изисквания на хора от високите етажи на властта. Извода е че цялата ни държава е в плен на корупцията. Ако се преборим с нея, България ще изчезне като държава.
  • 23 ДБ идиот

    4 3 Отговор
    Методи Лалов ви разкри какви сте ! Едни алчни и злобни дребни душици . Винаги за всичко Бойко Борисов е виновен . Бойко Рашков, Кирил Петков, Асен Василев и вашите лидери никога и за нищо нямат вина !
  • 24 цербер

    1 0 Отговор
    Каналджиите,а не каналджийте.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове