Last news in Fakti

2 Септември, 2022 14:39 4 070 115

Борисов от Плевен: При Бойко нафтата беше 2 лв., бензинът беше 2,20 лв. - при вас е 3,70 лв.

  • бойко борисов-
  • плевен-
  • нафта-
  • бензин

Това е най-лесната предизборна кампания на ГЕРБ, коментира лидерът на формацията 

Борисов от Плевен: При Бойко нафтата беше 2 лв., бензинът беше 2,20 лв. - при вас е 3,70 лв. - 1
Снимка: Фейсбук

"Ние имахме най-доброто председателство в ЕС. Издействахме си влизането в чакалнята на Еврозоната и приемането ни в Европейския банков съюз", заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов на откриване на предизборната кампания на партията в Плевен.

Това е най-лесната предизборна кампания за ГЕРБ. Фактите говорят - цените на стоките, които се произвеждат в България са рекордни, а инфлацията е чудовищна. Какво вдигане на заплати и пенсии?!, попита той.
При Бойко нафтата беше 2 лв., бензинът беше 2,20 лв. - при вас е 3,70 лв. Ето ви 12-те години, за които говорят скъпите им ПР-и. Няма сфера, където нещо да се е подобрило, всичко е разрушено, коментира той, цитиран от novini.bg

4 милиона лв. са изтекли от България за пет месеца пред посредници. Искат да влязат в управлението отново да крадат. Както го правят през бензина. Откраднаха ни и слогана ни за "промяната".

България е получила нула от европейската солидарност за възстановяване от Ковид кризата. Представяте ли си каква неграмотност и незаинтересованост!? И лобизъм за частните интереси на „промяната“. Не случайно си докараха „Джемкорп“.

Оставихме в нарочна сметка 1 милиард лева, за да достроят АМ „Хемус“. Най-голямата им гордост е, че спряха „Хемус“ и пътя „Русе – Велико Търново“. Какви инвестиции ще привличаш, когато ТИР-ът пътува по десет часа по неподдържаните две години пътища?

'Четири милиарда и шестстотин милиона лева са изтекли от България през последните месеци през посредниците. Затова тази партия на посредниците трябва да бъде побеждавана. Вместо да надградят, те унищожиха всичко направено. По най-груба сметка по 30 милиона на ден излизат от България за посредниците на тази партия", разкри лидерът на ГЕРБ.

"Кой ще върне тези милиарди заеми и кредити, които натрупаха? При тази неработеща икономика. Дотират газа, тока, храните, водата. В такова „перпетуум мобиле“ не виждам нищо успешно. За България остават задължения. И те искат още малко да побъркат в джобовете на българите. Това е партията на посредниците!"

За две години къщичка за птички не направиха. А дойдоха с гръмки обещания – три моста, пет магистрали. Асен Василев каза по магистрала на година. Две години минаха и няма един метър!

Първият ден, ако ГЕРБ управлява, слагаме един лев мито, за да може на всяка бензиностанция всеки гражданин да получава по един лев на литър гориво компенсация. „Промяната“ се правят на ястреби, а в същото време плащат с 28 процента повече на „Газпром“ за газа, каза Борисов.

Германия затвори въглищните централи, а нашите работят на макс. Произвеждаме всичко – жито, ечемик, слънчоглед. Откъде дойде инфлацията? От посредниците! Ситуацията е много тежка.

"Не е важно кой вдига пенсиите, а е важно кой ги плаща. Лесно се обещава, трудно се работи и трудно се изкарват пари, за да се плащат. Ние имаме най-слабия инвестиционен климат и най-високи цени на хранителните продукти благодарение на партията на „промяната“, на ДБ и БСП. За година и половина", коментира той.

Ще продължаваме ли да лъжем, че не участваме с оръжие в Украйна вместо да си вземем решение като всяка друга европейска държава? Пак през посредници се извършва това. Посредниците правят огромни пари от оръжието, а си мислим, че руснаците не знаят с какви снаряди се стреля. Вместо официално да го заявим се прави това, за да може да изтичат парите през посредниците.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 42 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Севда

    12 87 Отговор
    Гражданите на България са уморени и отвратени от т.нар. "Промяна" и нестихващата перманентна революция от 2020 г. насам. Те искат съвсем други послания и действия. Искат стабилно управление и предвидимост. Държавата е оставена на автопилот. Управлява се от президента чрез служебни правителства, които не са легитимни, защото няма парламент.
    Задава се тежка зима. Икономисти прогнозират около 22% инфлация. В Европа компенсират хората, тук всичко е замряло - ток и газ летят нагоре. Държава в момента няма
    Не е ясно дали ще има доставки на газ или няма да има. Благодарение на управлението на тези абсолютни популисти - Кики, Корна, Асан и компания, резултатът е този. Страната ни е в тежка криза. Би трябвало политическите сили да се замислят ще трябва ли да ходим пак на избори февруари или ще се състави антикризисно правителство.

    Коментиран от #5

  • 2 Баце

    82 11 Отговор
    Виждате ли бе? Никой не ме обича а аз съм егати пича!
  • 3 Чоко

    14 85 Отговор
    Тези ПростоКировци са някакъв ремейк на Виденов и Костов в най-неподходящото време!

    Коментиран от #42, #69

  • 4 Лъже като

    103 8 Отговор
    дърт циганин. Нищо ново под слънцето от страна на ти каквоча
  • 5 Гражданите

    94 12 Отговор

    До коментар #1 от "Севда":

    Не сме нито уморени, нито отвратени от т.нар. "Промяна". Дотегнало ни е от развитие на гербономиката и гербомунизъм.

    Коментиран от #14

  • 6 е ама

    84 8 Отговор
    сега има война след ковид блокаж

    ако гробарите бяха на власт сега да са ни закопали отдавна
  • 7 Ванго

    8 46 Отговор
    Ясновидката В. Ковачева от Джулюница:
    Врачката посочи, че новият министър-председател ще бъде излъчен от партията на Бойко Борисов, но няма да е самият той. Това ще предизвика протести на жълтите павета, но негодуванието на хората бързо ще отмине.

    „Народа го очаква трудна зима. Проблемът с газа ще се реши, но с цената на много преговори. Инфлацията ще продължи до расте, но към края на тази година ще затихне“
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Гого

    85 6 Отговор
    Връщай парите! Стига се прави на умен. Не ти отива на физиономията 😘
  • 10 Верно

    53 5 Отговор
    Всички си знаеха, ама Тулупа най-си знае !
  • 11 хахах

    63 4 Отговор
    И кога това е зависило от теб Баце

    Коментиран от #22

  • 12 Лъжа ли е

    48 8 Отговор
    По тази логика бате, при бай тошо хляба бял качествен, бе, 0.26 лева, а черен 0.15 лева, всичко бе качествено, и брашното, и ориза, и доматите, и прасковите, и дините, и краставиците, днес всичко е критично гумирано некачествено и по улицата рядко срещам млад човек красив, повечвто са с издути корени. Красиви бяха хората по Живково, от храната, въздуха, а днес кола до кола, дишаме отровните газове

    Коментиран от #20, #34

  • 13 Байчооо,

    55 3 Отговор
    По твое време едни суджуци се развяваха кат посредници.Търговията е това-посредници,дори при режима на бай ти Тошо имаше посредници.Като как стока произвеждаща се в другия край на света,в Китай например би дошла до българския клиент без посредници.А твойте посредници ги знаем,30% върху сумата от европейски и български бюджетни средства!

    Коментиран от #107

  • 14 Село

    10 53 Отговор

    До коментар #5 от "Гражданите":

    Радев е един от главните виновници за състоянието на страната в момента. Той припозна тези "герои" от "Промяната", той ги издигна. Неадекватните им действия обаче го накараха да се оттегли от тях. Очевидно на Радев му се услаждат безконтролните служебни правителства
  • 15 Буко Баламата

    45 7 Отговор
    При Бойко война имаше ли.

    Коментиран от #17

  • 16 Ха Ха

    46 5 Отговор
    ОРЪФЛЯК........без килоти по наколенки ! ТИКВОЧ........:)
  • 17 Обединение

    7 35 Отговор

    До коментар #15 от "Буко Баламата":

    имаше и се строеше!

    Коментиран от #24, #26

  • 18 Казуар

    57 5 Отговор
    О-о-о-о, ако Борисов беше на власт, нямаше да има повишение на цените на горивата и в Европа. Иначе е долнопробен манипулатор на невежите.
  • 19 Хахаха

    57 4 Отговор
    УжасТ.
    Този павиан ще ни нервира един месец ...

    Гласувайте за ПП, за да има съдебна реформа и този тулуп да бъде съден и вкаран в затвора за многомилиардните кражби през годините.
  • 20 димитровски пионер

    22 10 Отговор

    До коментар #12 от "Лъжа ли е":

    По байтошово време имаше лежащи по улиците пияници още в 11 сутринта.
  • 21 Аве

    19 3 Отговор
    ще дойте момент, когато ще трябва да се отървеш от СДС или цял живот ще ги дундуркаш?!
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 дедо Герчо

    40 4 Отговор
    ВЕРНО Е ЧЕ СТЕ ПО-СИЛНИ ОТ ХАОСА,НАПРАВО СТЕ НАЦИОНАЛНА КАТАСТРОФА...ХЪХЪХЪ...
  • 24 Гого

    48 4 Отговор

    До коментар #17 от "Обединение":

    Как се строеше? 60% за мен 40% за теб?

    Коментиран от #77

  • 25 Тома

    31 4 Отговор
    При бойко мин пенсията беше 250лв и мин.заплата 560лв.Носеха се пари в сакове и чували и на хората не им трябваха протмонета.Най много му вярват тези 80% и хвала на всички тях
  • 26 хахахх

    46 2 Отговор

    До коментар #17 от "Обединение":

    кое се е строяло, я ходи да видиш всичко се разпада от "направеното" със скоростта на светлината.
  • 27 Баце

    31 5 Отговор
    На 2 окт. Печелиш изборите, на 3-ти искаме нафта по 2. Лв. Ако не- шут пак.
  • 28 Пий си хаповете,бре

    41 3 Отговор
    Забрави,че заради цените на тока не изкара първия мандат.А цената на бензина беше достигнала 2,70 преди 10 години лятото на онезимити заплати!
  • 29 Голем смех

    42 3 Отговор
    Бива го по бакалските сметки. Сигурно и комисионите така ловко е изчислявал...
  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Даа ДЕМОКРАЦИЯ

    25 5 Отговор
    ПРИ БОЖКОВ 10 процента при теб 50-а та ипа у тикфата лоена

    Коментиран от #40

  • 34 Тия сравнения с байТошовите

    15 3 Отговор

    До коментар #12 от "Лъжа ли е":

    Скапани плодзеленчуци не бяха удачни. В цял квартал имаше един такъв магазин, в който никой не даваше да избираш ни ябълка, ни слива. Гребе нашият с паланзата, мери и ти дава. Гнило, разпльокано, всичко наред.
  • 35 Слави диванчето

    18 3 Отговор
    Торбалан Марш от мойто село
  • 36 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    5 22 Отговор
    Когато фактите говорят и боговете мълчат
  • 37 Гого

    29 3 Отговор
    И ние сме прости ама ти си по прост! Така и не се научи как да крадеш
  • 38 Мата Хари

    33 3 Отговор
    Психично болен човек само комисионни и кюлчета са му в тиквата

    Коментиран от #43

  • 39 Тракторист

    23 4 Отговор
    Не се наяде еййй
  • 40 Фактъ

    5 11 Отговор

    До коментар #33 от "Даа ДЕМОКРАЦИЯ":

    При ПП с БСП 100%
  • 41 Пенсионер

    31 4 Отговор
    Може сега да сме зле но при теб бяхме още по зле
  • 42 А какво общо има между

    6 16 Отговор

    До коментар #3 от "Чоко":

    Виденов и Костов? Първият закопа и съсипа държавата, а втория с невероятни усилия успя да я възроди.

    Коментиран от #47, #59

  • 43 Элфа

    10 3 Отговор

    До коментар #38 от "Мата Хари":

    Май колчетата са в твойта глава
  • 44 всички са се наговорили

    16 0 Отговор
    При Бойко и порои нямаше, ама сега не е така.
  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 Бай Гошо

    17 3 Отговор
    Така и не разбра че не те щем вече
  • 47 Элф

    4 5 Отговор

    До коментар #42 от "А какво общо има между":

    Не първия е съсипа втория е закопа и измете следите. 20 години преди да дойде Бойко нямаше нещо ама найстина нищо построено
  • 48 Тошко

    21 3 Отговор
    12г крадене крадене и пак крадене - Браво!
  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 Селянин

    20 2 Отговор
    Те в селото не те щат ти поп искаш да станеш?
  • 52 Преди

    9 1 Отговор
    20 гд бях на 13,ся съм на 32.
  • 53 Бамбука

    17 1 Отговор
    До изборите ще се наслушаме на какви ли не басни от Настрадин Ходжа.
  • 54 Станислав

    20 1 Отговор
    Едно време си говорих с човек бизблизак на Борисов и го попитах.
    Как може такова лицемерие, лъжи и глупости да дрънка този човек. Отговора беше, всичко което говори го мисли и си го вярва!
  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 Налудник

    20 1 Отговор
    Защо този престъпник е още на свобода?!?
  • 57 Чупакабра

    24 2 Отговор
    Как не се умори да лъже хората, повече от 15 години ни тормози от екрана. Умиране има отърване няма.
  • 58 Иванов

    16 1 Отговор
    Лицензът на Корпоративна търговска банка е отнет незаконосъобразно, реши Европейският съд по правата на човека по делото на КТБ срещу България.
    И тъй като парите са твърде много за умишления фалит, за пропуснати ползи, за пропуснати умишлени загуби, за провалени работни места около 20 000 – всичко това на брой означава някъде около 10 милиарди лева.

    Виж:https://fakti.bg/mnenia/709776-balgarskiat-sad-shte-bade-prinuden-da-raznishti-aferata-s-umishlenia-falit-na-ktb

    Това е резултат получен от ГЕРБ. За това Б.Б. не говори.
  • 59 Ваню

    8 1 Отговор

    До коментар #42 от "А какво общо има между":

    ли я възроди? Той я продаде тоз църен мавър

    Коментиран от #61

  • 60 Другарю Борисов

    15 2 Отговор
    При другаря Живков бензина беше 50ст.
  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 Анонимен

    6 0 Отговор
    Всичко е с времето. Светът се променя, както и ти бате, беше само на 27 години, а днес си на 63,р.1959 бойкобибитко.
  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 Дрифт

    17 3 Отговор
    Ей плешиво и крадливо говедо, разбойковщината дето посади за 12 години няма премахване. ПРОКЛЕТИ да сте всички гьонсурати злоупотребили с постовете които заемате.
  • 66 ПЪргавия

    12 2 Отговор
    А при Тодор Живков беше 20 ст., и ко правим? Егати разсъжденията.

    Коментиран от #71

  • 67 Чоко

    15 2 Отговор
    Защо се отразява всичко свързано с тая пасмина и ОПГ. При вас стигнахме дъното във всяко едно добро нещо и първите места по всичко лошо. Народе не забравяй, че всичко, което сега се случва в държавата е заради кражбите и безхаберието на тези от снимката.
  • 68 Какво

    12 2 Отговор
    Да чакаш от народ който се кланя на този шебек?:((
  • 69 Ти защо използваш ника ми

    8 5 Отговор

    До коментар #3 от "Чоко":

    Троляците на Възраждане пухтят от мъка днес Копейката го няма и няма кого да хвалят.
  • 70 Харвардските мошеници

    5 6 Отговор
    Така е, бацо, ама вече има и инфлация при кражбите.
  • 71 димитровски пионер

    4 9 Отговор

    До коментар #66 от "ПЪргавия":

    При Тодор Живков литър бензин струваше 1,20 лв. Месечните заплатите тогава рядко надвишаваха 200 лв. Спрямо доходите това е все едно бензинът днес да струва 15 лв. за един литър.

    Коментиран от #73, #75

  • 72 Бонго

    12 1 Отговор
    Бойче, ДАНО не спечелиш изборите ,че тогава ше те вида как ще направиш горивото 2 лева!!! Да знаеш не всички сме ол.гофрени!!!
  • 73 Зкпч

    4 2 Отговор

    До коментар #71 от "димитровски пионер":

    Колко коли имаше тогава, колко беше тока, а нафтата?

    Коментиран от #80

  • 74 Поправи се

    9 2 Отговор
    Чекмедже бабаите !Тикво мутренска а как е на междунардните пазари бе тъпан анар ?!!!!
  • 75 Тогава

    5 0 Отговор

    До коментар #71 от "димитровски пионер":

    Ходеше с каруцата, недей да правиш дравнения
  • 76 Чико

    9 1 Отговор
    Бате Бочко, покажи си черната страна. Колко хора измамихте. Ядохте ли теле от хората на Чападжиев с цветанов и не им асфалтирахте пътя край подкова, кирково. Много са нещата. И хаоса тръгна от вас. Едно мохамеданче, че е работило между българи, карал е шефовете твои, знаеш, къде и кога и всички бгмохамедани са се нахвърлили срвщу него, жалвал се на българин. Не са хубави тия неща, вашите хора се накрадоха, а другите гледаха и обедняваха, добре, че напуснаха българия. Признай си бате, Аз съм комунист диктатор и не искам да се променям. Мерси. Бъди здрав и когато сте на власт не се самозабравяйте от коя кочина сте излезнали, голи и боси беднички
  • 77 мнение

    14 2 Отговор

    До коментар #24 от "Гого":

    80 за мен 20 за теб и София прилича на лунен пейзаж и е мръсно и гадно и няма въздух и пространство между блоковете. 3 магистрали не можаха да построят за 12 години. Крадци

    Коментиран от #102

  • 78 Ехо

    12 1 Отговор
    Няма ли кой да ти лее куршум, че да се ме мъчиш повече.
  • 79 Оня ден вика

    7 0 Отговор
    Тя държавата опоскана,фалирала,няма как да управлява,ся са поне,колкото и запетайки да слагам,смисъл нема,щото секира ден ново прозрение чуваме,Анелия,мира вам сестри и братя,сестрите на пръво място ,щото ги уважавам повече
  • 80 димитровски пионер

    10 0 Отговор

    До коментар #73 от "Зкпч":

    За зекапечетата и тиловаците бензинът, нафтата, кашкавалът и саламът бяха напълно безплатни, защото си "взимаха" колкото желаят от ГСМ склада и от артелната.
  • 81 ОУайлд

    14 0 Отговор
    "Първият ден, ако ГЕРБ управлява, слагаме един лев мито, за да може на всяка бензиностанция всеки гражданин да получава по един лев на литър гориво компенсация."
    Отдавна не бях се смял така. Явно ако изберем ББ и ГЕРБ, поне няма да умрем от глад и бедност, а от смях. Пак е нещо.
  • 82 Ангеларий

    13 2 Отговор
    Олигофрен
  • 83 шогун

    15 1 Отговор
    Преди 40 години беше 5 стотинки. Не се опитвайте да съживите старите муцуни. Каквото е било няма да бъде , и това е за добро. Борисов да слиза от метлата на баба Яга и да се омита в Банкя.
  • 84 Поданик

    16 1 Отговор
    Сърбаме му попарата, а той безогледно лъже и си вярва! Светът потъна в инфлация, а той говори врели- некипели!
  • 85 Страничен

    15 2 Отговор
    Само фейкове от Бочко ! Дали има още гл@пендъре да му се връзват?!
  • 86 Пророка !

    16 1 Отговор
    Махнете настрана глупостите му.Вижте и чуйте,че никъде не споменава Славуца ! Казах ви,че куцото чучело му е слуга.Сега пак яжте попарата на Тиквомутрата.
  • 87 ?!;:'"*

    14 0 Отговор
    А бе цър....вул,имаше време по което 1кв.еленергия беше две стотинки,а литър бензин,двадесет и пет,Начи тогава е било още по добре по твоята логика.Ама ти и тогава беше добре комунистчеее
  • 88 ………

    14 2 Отговор
    Само че не уточнява, че когато при него горивото е било 2.20лв, в другите съседни държави е било под 2 лева, а когато при ПП беше 3.50 лв, в другите беше над 4 лв. Малка подробност явно.
  • 89 оня с коня

    3 20 Отговор
    Добре е тука да разберете че Борисов ПАК ще управлява не защото иска,а защото НИЕ ИЗБИРАТЕЛИТЕ МУ така искаме!

    Коментиран от #92, #109

  • 90 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 91 Въпрос

    10 2 Отговор
    А къде отидоха 1 милиард и 500 милиона здравни осигуровки по времето на Борисов и Дянков. В кое чекмедже?
  • 92 барометър

    7 1 Отговор

    До коментар #89 от "оня с коня":

    Знам по-добре от теб какво искат избирателите и да знаеш, че си в голяма грешка!

    Коментиран от #98, #100

  • 93 тъпи номера но от буцево сърце

    7 0 Отговор
    Буци , без да оспорвам смотанящината на Кире Co , смея да отбележа , че пробваш да прилагаш собствената си такава върху нас в качеството ни на аудитория в конкретния случай , бендзинот при Тато беше 0.10 лева за литър , а нафтата беше и по-евтина и кво от това , Кълбото се върти , не стои уместо , подобно на твоето развитие.
  • 94 Дааа

    2 12 Отговор
    Когато е прав,прав е.
    Нафтата беше 2 лева,
    а и гадните им закони още си действат и никой няма намерение да ги променя.
    НЕ ХОДЕТЕ НА ИЗБОРИ
    всичко е измама,нас не ни броят,
    само ги правим по богати.
    ,,Демокрация,, какво да направиш,който повече ,,лъже и маже,, той успява лесно в тия лай.а
  • 95 Луд

    10 0 Отговор
    При бай Тошо колко беше А .
    При Хан крум без пари я даваха.
    Кво са мериш .
  • 96 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 97 Стоян

    6 0 Отговор
    Карикатура!
  • 98 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 99 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 100 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 101 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 102 Гого

    5 0 Отговор

    До коментар #77 от "мнение":

    И 10 на 90 може да е. То да са кражби само от магистралите с мед да ги намажеш
  • 103 Дето Либен

    4 0 Отговор
    Единственият лидер в света,който в своето управление е построил 500 милиарда км. пътища.Ей затва е било евтино горивото.Да мой секи един Българин да обиколи земното кълбо по неколко пъти.
  • 104 ДСБ

    5 0 Отговор
    Банкярски ,знаеш ли че през 80 г бензина и нафтата бяха даром от БКП стотинки така че няма с какво да се хвалиш да не ти говоря за газта тя струваше 0,09 ст .И престани с тези сравнения всичко е с времето си Не дай боже ти сега в този тежък момент на световна икономическа криза да дойдеш на власт ще бъде равно на ядрена катастрофа за България.Имаш за много прегрешения да отговаряш по време на твоето управление,вече хората не ти вярват просто те ненавиждат .А пък и Магнитски те притеснява личи ти
  • 105 идат ми лоши мисли буци ако и Възраждане

    2 1 Отговор
    дойде .Тиква , къде е колегата мафиот Ковачки , чие правителство му способства да рекетира половин народ . Нещо Франция , нещо Ривиерата , чистичък " бизнесмен " , редом с ния другите , кой с мини в Африка , кой с някакъв подобен източник на " чисти " доходи които костват смърт и смазване на човешки съдби. Това е оня , " ценностният " свят , където ти някакси не успря да се свреш .
  • 106 Биби Кинг

    3 0 Отговор
    Сички че ви уредиме, ма нема ми бръзате! Първо че се управиме ние па после ако може че направиме нешто и за другите! Ма нашто се не губи, да се разбереме предварително! Кой мо не понаса да оди пеш!
  • 107 за суджук

    4 1 Отговор

    До коментар #13 от "Байчооо,":

    и на боко му занесоха суджук, а Цацаров или Гешефта уверяваха, че боко НИТО един суджук не е изял от тоновете закарани му.
  • 108 Серафим

    2 1 Отговор
    Евтин популизъм.ттябва да си много прост за да се вържеш
  • 109 Серафим

    2 1 Отговор

    До коментар #89 от "оня с коня":

    Що не му направиш 1 с..рка
  • 110 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 111 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 112 преса

    3 0 Отговор
    На тези избори в листите на ГЕРБ е Десислава Трифонова, която преди време беше директор на Българска агенция по инвестиции. Въпреки името на агенцията, Трифонова привлече към България точно нула инвестиции, но пък получаваше добра заплата. Сега е водач на листа в ГЕРБ от Пловдив-област и вероятно ще съветва пловдивчани как да привлекат инвестиции към града си. Не, че те имат нужда от подобно консултиране, но ГЕРБ без консултанти не може.
    Та, г-н Борисов, не се тревожете. Няма и няма да има партия, която в близките 100 години да може да бие ГЕРБ по брой посредници, комисионни и консултанти.
    В източването на публичен ресурс вие и ГЕРБ винаги ще бъдете номер едно.
  • 113 Емо

    2 0 Отговор
    "При Бойко" в някакъв момент петрола беше и под 50 долара, така че по неговата логика, ако при 90-100 долара трлябва да е 2 лв, през 2020 като беше под 50 долара, бензина беше 2 лв, а трябваше да е 1 лв. На Бойко лъжеца кой ще повярва - да се преброят балъците. Целта на ГЕРБ са парите и властта - за тях властта е живот и живота е власт, ако няма власт няма живот, още 6 месеца без власт и тази престъпна организация ще се разпадне.
  • 114 Това говедо Борисов

    2 0 Отговор
    Няма ли кой да го светне?
  • 115 не забравяме

    0 0 Отговор
    ПРИ ТЕБЕ В НАЧАЛОТО, КАТО ВДИГНА ТОК ХОРАТА СЕ САМОЗАПАЛВАХА.СЕГА Е ВОЙНА И НЕ Е САМО ПРИ НАС
    ИНФЛАЦИЯ.ДА ПИТАМ КВО СТАНА С ЗАВОДА ЗА КИТАЙСКИТЕ КОЛИ В ЛОВЕЧ...................?БЛЯ,БЛЯ,БЛЯ,БЛЯ.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове